luni, 22 februarie 2016

DIN NEFERICIRE , EXPLOZIA A AVUT LOC DUPĂ DOAR TREI ZILE !!

                                               Dragii mei, 

 Scriam în noaptea  de 17 -18 februarie 2016,precum că,urmeaza sa auzim de O EXPLOZIE foarte puternica,urmata de un Incendiu mare.

Si iata dragii mei, că din păcate,EXPLOZIA  s-a produs la doar 3 zile,după ce mi s-a arătat.

O tanara studenta se zbate intre viață si moarte, iar mai multe apartamente au fost serios avariate. Sa ne rugam dragii mei si noi ,pentru aceasta tanara, ca sa fie salvata de BUNUL  DUMNEZEU si de Măicuța Domnului. 

Tanara ranita in explozia dintr-un bloc din Cluj, transferata ...

stirileprotv.ro/.../explozie-intr-un-bloc-de-locuinte-din...
1 day ago - Mai multe despre cookies. OK ... Blocul de 10 etaje s-a zguduit ca la cutremur, iar alte doua ... Explozie intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca.

Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de locuințe din Cluj   

de 21 Feb 2016   •   08:38
Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de locuințe din Cluj 16
O explozie puternică a avut duminică dimineaţă într-un bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. Două apartamente au fost distruse și o persoană a fost rănită, scrie someseanul.ro.

Potrivit primelor informații, explozia s-a produs în jurul orei 6, într-un bloc de locuințe cu 10 etaje, fiind urmată de incendiu. O tânără de 30 de ani a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Mai multe maşini parcate în faţa blocului au fost avariate în urma deflagrației.

Echipaje SMURD și de pompieri ale ISU Cluj, ambulanțe, dar și echipaje de poliție și jandarmi au intervenit de urgență la fața locului.

Este al doilea eveniment de acest gen care are loc în ultimele trei zile la Cluj-Napoca. În 18 februarie o explozie la un apartament din cartierul Mărăști a provocat rănirea unei persoane și pagube uriașe la câteva apartamente dintr-un bloc de pe strada Bârsei. Atunci o femeie de 70 de ani a ajuns la spital. 
Iata dragii mei si articolul meu:
                               Noapte de 17 -18 februarie 2016,ora 0,20 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, văd înspre Nord-Vest,un Bloc cu mai multe etaje, în care a avut loc O explozie foarte puternica!.
În cateva clipe ,vad cum focul si-a luat avant, iar flacari mari au cuprins si alte apartamente de mai jos de sub cel cu Explozia, cat si pe altele din lateral. 
Din nefericire dragilor, vom auzi de o Explozie foarte puternica la un Bloc, la partea de sus,urmata de un Incendiu mare. 
 Dumnezeu si Măicuta Domnului, sa ne apere pe toti,de tot necazul si de toata suferința. 
                                   Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Redecodare previziune "4 zile" si "explozie bloc":daca derulam pre iziunile observam ca previziunea "4 zile" a avut-o maria in noaptea de 17-18 iar cea cu explozia in noaptea de 18.in ziua de 18 a avut loc o explozie intr-un apartament tot din cluj in care o batrana a fost arsa si transferata la bucuresti(cautati pe protv.ro).aceasta este adeverirea previziunii cu explozia din bloc.4 zile mai tarziu pe 22 a avut loc explozia in care a fost implicata tanara(ea poate fi chiar tanara din previziunea 4 zile din bucatarie unde tanara avea montat boilerul cu pricina exploziei).daca o sa cautati tot pe protv.ro acest caz o sa observati ca toti martorii implicati adica vecinii au declarat ca initial au crezut ca este un cutremur de intensitate mare.aceasta decodare este special pt crisa22.deci maria a avut iar dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. CAM MARE COINCIDENŢA. ȘI BLOC CU MULTE ETAJE CUM AŢI SPUS. ACUM MULŢI SE ÎNTREABĂ. COINCIDENŢĂ SAU ADEVĂR. ȘI MAI SE ÎNTREABĂ CU O CHESTIE. SURSA? DUMNEZEU SAU DIAVOL? DAR DIAVOLUL NU NE ÎNVAŢĂ SĂ IUBIM OAMENI. DOAMNA MARIA EU VĂ CRED. IAR CU CUTREMURUL ŢINÂND CONT CĂ TOTUȘI AŢI FĂCUT O PRESUPUNERE ȘI NU O CERTITUDINE. UN OM AR TREBUI SĂ MOARĂ LA 80 DE ANI. CONFORM STATISTICILOR. TOTUȘI SE TRĂIEȘTE ȘI 100 ȘI CHIAR MAI MULT. EU TOTUȘI VREAU SĂ VĂ CRED,CĂ NU PIERD NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  3. Madus eu sunt asa de fericita ca ne-a ocrotit Bunul Dumnezeu incat de cate ori ies afara din casa ma uit la cer si ii spun ca il iubesc.si credema ca simt ca deasupra României este o Mână Ocrotitoare. Si tu ai sris de multe ori despre România. Se mai intampla si nenorociri dar din neglijenta oamenilor.fie ca Bunul Dumnezeu cu tot alaiul din ceruri sa le dea sanatate si sa le aline durerea sa treaca cu bine peste toate necazurile vietii.iti multumim Sfanta Treime ca la ora asta putem sa vb.aici si ca nu ne plangem rudele apropiații si chiar pe noi.niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca romanii ar crede cu totii , in puterea rugaciunilor lor si ca puterea gandului de bine pt altii e mai puternica decat orice arma din lume,ar putea schimba fata intregii lumi.daca romanii s-ar strange duminica in pietele oraselor si ar inchina o rugaciune pt pace si liniste in siria si irak,acolo va fi pace.dar pana acolo e un drum lung si anevoios si pt noi.asa ca propun ca toti cei care citesc acest mesaj in ziua de duminica din aceasta saptamana la ora 12 sa spunem aceasta rugaciune pt cele 2 popoare:dale doamne sirienilor si irakienilor puterea si intelepciunea ta pt ca acestia sa traiasca din nou in pace si liniste si copii lor sa nu mai moara in razboaie inutile.daca toti vom fi uniti intr-un singur gand veti vedea cu adevarat ca o minune se va intampla acolo.doamne ajuta

      Ștergere
  4. Intr-adevar, " Explozie urmată de incendiu", ca in mesaj

    RăspundețiȘtergere
  5. PE JURNALUL NATIONAL SCRIE CLAR CĂ EXPLOZIA DE DUMINICĂ A AVUT LOC LA PARTER. NU LA ETAJELE SUPERIOARE CUM AŢI SPUS. VĂRSAREA DE SÂNGE ESTE FĂCUTĂ AȘA CĂ NU MAI PUTEŢI SĂ ZICEŢI DE MINE CA ȘI DE CRIȘA CĂ ÎMI DORESC VĂRSARE DE SÂNGE. DECI UNDE ESTE ADEVĂRUL? VĂ SPUN EU ADEVĂRUL. SUNTEŢI DOAMNA MARIA MINCINOASA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, sa te binecuvinteze GABRIEL. Tu m-ai jignit si mi-ai vorbit urât, desi tu esti musafirul meu pe Blogul meu, si nu invers, eu iti doresc tot binele din lume, sanatate si iertare de păcate. Din acest moment,nu-ti voi mai publica niciun COMENTARIU,pentru ca iti lipsesc cei 7 ani de-acasa. Am crezut ca ti-ai invatat lectia, dar am gresit crezând ca te-ai schimbat in bine. Sa fii sanatos si sa te bucuri de viața ta !

      Ștergere
    2. A-ti procedat corect doamna Maria,bravo pentru atitudinea avuta, va respect mult pentru ca ati pus stop comentariilor lui Gabriel,eu i-am mai dat un mesaj ca sa se opreasca si sa nu mai scrie dar tot nu a facut-o ,lasati ca asta este o invatare de minte pentru el ,o lectie..o merita din plin pentru jicnirile aduse sa fie sanatos asta ii doresc si eu asemenea.Doamne Ajuta!

      Ștergere
  6. EXPLOZIA A AVUT LOC LA PARTER DOAMNA MARIA. CARE APARTAMENTE DE DEDESUPT A AFECTAT? DE LA SUBSOL? JOS LABELE DUPĂ BLOG. DEZACTIVEAZĂ BLOGUL! NU FACI ALTCEVA DECÂT SĂ DEZINFORMEZI LUMEA ȘI SĂ SEMENI PANICĂ ÎN POPULAŢIA CREDULĂ ȘI NAIVA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel,e posibil sa ai dubla personalitate?

      Ștergere
    2. Gabriel nu ai inteles?premonitia cu explozia se referea la femeia in varsta care a fost miercuri(explozie urmata tot de un incendiu) iar 4 zile la cea de duminica 19-20-21-22 in care a fost implicata o tanara tot in cluj.iar in premonitia cu 4 zile nu este specificat.probabil nu ai citit decodarea mea cu atentie.

      Ștergere
  7. D-na maria, va rog sa i-l iertati pe Gabriel, caci nu sufletul lui , nici cugetul lui nu va jignit, ci doar cu mintea .Aici este problema lui.
    Cel mai bine este sa ne rugam pt el, deoarece chiar are nevoie.Dumnezeu sa i-l lumineze.
    Fr. Ioan.

    RăspundețiȘtergere
  8. După cum ai vazut,eu nu sunt suparata pe el. I-am dorit tot binele din lume,numai ca nu-i mai public COMENTARIILE ! Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna maria nu fiti suparata.Aveti toata sustinerea mea.Cat despre gabriel mam lamurit de comentariile lui visatoare si lipsite de sens.Nici sa nu mai publicati astfel de aberatii.Dar cum ramane cu etajele superioare ca nu am inteles mai nimic?

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabriele dar nar fi mai bine sa lasi acest blog in pace? Explozia a fost la etaj 6 ora sase.Ce nu e clar?Eu cred ca ai probleme serioase sa-mi fie cu iertare. S.P.

    RăspundețiȘtergere
  11. In mod sigur are tripla personalitate :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria e adevarat ce citesc aici in zeciile de comentari de mai sus??????Asteptam opinia dumneavoastra.Cum permiteti sa va faca mincinoasa pe fata?Nu mai inteleg nimic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabriel este un caz special.
    Noi sa i-I multumim lui Dumnazeu pt ca suntem asa cum suntem.
    Sper ca intelegeti.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E UN COMPLIMENT SAU §...? FR. IOAN. ÎMI PARE RĂU. SE MAI ÎNTÂMPLĂ NEÎNŢELEGERI. "SETĂRILE" ÎS DE VINĂ.

      Ștergere
  14. Doamna Maria, eu va cred din tot sufletul si din toata inima si stiu ca Dumnezeu ne iubeste dar multi nu inteleg aceast aspect, Dumnezeu sa va dea sanatate si sa traiti sa ne mai spuneti ce se intampla si la ce sa ne asteptam .
    Va iubesc din tot sufletul si Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti

    RăspundețiȘtergere