miercuri, 3 februarie 2016

HARTA ROMÂNIEI , ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARELE DREPTĂŢII ! ROMÂNIA ÎMBRĂCATĂ , ÎN LUMINA DUHULUI SFÂNT !

                                                    1 Februarie 2016,ora 6,26 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă , ceva uimitor si minunat de frumos, ma trezeste, si astfel, am în faţa ochilor închişi, un Cer de noapte  catifelată, iar sub Cer, stralucea ca un Soare HARTA  ROMÂNIEI.
Harta României nu avea deloc înscrisuri, ci era aurie si stralucitoare,precum un Soare torid de vară. 

.

Conturul Hărtii României, era de un albastru violet, aşezat ca o cingatoare a culorii aurii.
Deci ,vedeam HARTA  ROMÂNIEI cu o cingatoare albastra violet, lată de-o palma,iar la interior toată aurie ca din Soare ruptă.
Aud glas ,care spune asa dragii mei:
                       "Toate le orânduieste Fiul Ei!
                   Toate orânduite de Fiul Ei !
                 Absolut pe toate, le orânduieste!"
  În aceasta clipă dragii mei, O Văd pe Măicuţa Domnului cu Pruncul Iisus ,în mijlocul HĂRTII  ROMÂNIEI, îmbracata cu vesminte rosii si catifelate.
Dragii mei, cu siguranţă Dumnezeu si Mântuitorul nostru al tuturor, ne orânduieste ceva minunat, pentru România.
Sa-I  multumim cu inima ,cu sufletul,să ne închinăm Lui si Maicii Sale, si sa nadajduim că ,ROMÂNIA  viitorului Noului Ierusalim, va fi ocrotita de tot răul dinafara, si de toata săgeata ce-ar zbura ziua sau noaptea.  
                                  Cu dragoste,Maria. 

42 de comentarii:

  1. Rabdare, rabdare, rabdare. Nu pana la prasit ci pana la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai,ai,ai....ce veste frumoasa,astea ne dau putere sa mergem mai deparete.Daca ne-am ruga cat mai multi pentru o buna stare a nostra(nu ma refer la bunastarea materiala) a romanilor si pentru intelepciunea noastra putem schimba multe.Vestile astea sunt ca o gura de aer proaspat.Multumim.C

    RăspundețiȘtergere
  3. Si lucrul asta minunat va fi inainte sau dupa marele cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din suflet Doamne!!!
    Off, cum se implinesc vorbele Sfantului Arsenie Boca...V.R.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu știu de ce majoritatea copiilor noștri vor toti să plece din tara asta, de parcă i-ar mânca țara asta atăt de frumoasă.Păcat ca ei n-o văd așa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EI PLEACA IN STRAINATATE CA SA CASTIGE UN BAN.AICI E MAI GREU SA CASTIGI UN BAN.IN AFARA E MAI USOR.SI PE MASURA CE TE INDEPARTEZI DE PERSOANELE DRAGI CASTIGI SI MAI MULTI BANI.DIN PACATE SUNTEM PE PAMANT SI NU PUTEM SA LE AVEM PE TOATE IN ACELASI TIMP PENTRU CA EXISTA "MASURA".DINCOLO NU NUMAI CA LE VOM AVEA PE TOATE IN ACELASI TIMP DAR VA APAREA MEREU CEVA NOU IN VECII VECILOR.

      Ștergere
    2. Mai, Gabita cum le cunosti tu pe toate. Cand te semnai Marian erai mai lumesc dar acum... Zici ca le spui din experienta. Toate le cunosti, toate le sti. Te felicit!

      Ștergere
    3. ANONIM 22:00 MULTUMESC.STIU CA NU STIU NIMIC.

      Ștergere
  6. GABRIEL ! Stiam ca esti tu ! DUMNEZEU mi-a trimis GRAI din CERUL SĂU, si mi-a spus ca esti tu ! Dar eiu m-am rugat pentru tine, si L-am implorat pe BUNUL DUMNEZEU ca sa te lumineze,ca sa te ierte si sa-ti daruiasca si tie din LUMINA DRAGOSTEI SALE. Si iata ca acum BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, mi-a auzit RUGACIUNEA si mi-a implinit dorinţa. Ai redevenit ceea ce erai mai minainte de aseara. Nu vreau sa te simti prost, nu voi publica MESAJELE tale de astazi, si te-am iertat din clipa in care le tot primeam taote cate imi scriai. Stiam ca sunt de la tine. DUHUL SFANT mi spus cand eu L/am intrebat:DOAMNE dar cine poate sa-mi faca una ca asta?
    Si mi/a spus: GABRIEL
    Atunci L/am implorat ca sa te calauzeasca si iata ca s-a si intamplat. Ma bucur din suflet, ca tia-i revenit, si considera ca nici nu au fost toate acele MESAJE. Nu tu ai fost care le-a scris ci cel rau. Te-am iertat si deci....ramanem PRIETENI buni si bineplacuti LUI DUMNEZEU si MAICII DOMMNULUI ! Din suflet ma bucur ca ti-ai dat seamacat ai gresit. Poti sa comentezi,dar frumos si civilizat si-ti voi publica COMENTARIILE.PRIETENI!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze pentru greselile de ortografie,m-am grabit. Nu-ti face pb, totul e ca mai înainte ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  7. MULTUMESC DIN SUFLET!SUNTETI O FIINTA MINUNATA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GABRIEL !Si tu esti un suflet bun si curat ! Dumnezeu nu vrea ca sa te piarda. Continua sa scrii frumos ca si pana acum ! Cu drag,Maria.

      Ștergere
  8. Dna Maria,credeti ca asta se va intampla dupa cutremur?Va multumim pt ce ne impartasiti !Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar daca MAICA DOMNULUI a voit sa ne spuna,ca sa nu ne temem,pentru ca EA se roaga la PREA SCUMP FIUL Ei si MANTUITORUL nostru,ca sa le oranduiasca EL pe toate si sa nu lase ca sa se cutremure Pământul ? Eu asa as vedea,aceasta MARE MINUNE! Ca pe o salvare de la MARELE CUTREMUR anuntat.MAICA DOMNULUI a voit ca sa ne transmita sa nu ne temem,deoarece GRADINA RAIULUI, este in mijlocul ROMANIEI SFINTE. Mai multa Rugaciune si mai multa bunatate si smerenie, si cred ca putem schimba RAUL in BINE!

      Ștergere
    2. Asta chiar ca e minunat!!!! Va multumesc.

      Ștergere
    3. Oh,Dna Maria ! Chiar mi-au mangaiat inima cele citite mai sus. Bunul Dumnezeu sa va mangaie inima si sa va implineasca rugaciunile. Iar toti aceia care cauta lumina sa se lumineze si sa-l laude pe Dumnezeu.Caci cuvintele adresate lui Gabriel m-au uns la inima.Asa sa raspundem toti cu bine la rau,iar raul care se prevesteste sa fie transformat prin post si rugaciune in lumina.Va imbratisez cu mult drag,Lucia G.

      Ștergere
    4. Minunat si multumim pt mesaj,dar Pr.Arsenie Boca spunea doar de Tara Fagarasului ca e ocrotita de Maica Domnului,deci mijlocul tarii si in cazul unui cutremur eu sunt pesimist pt partea de S-E.Doamne ajuta necredintei mele!Adrian Eugen

      Ștergere
  9. Va multumesc din suflet pt linistea care mi-ati transmis-o prin vorbele acestea.Dna Maria,acum 2 ani m-am simtit foarte rau dar nu fizic,era ceva pe mine de nu aveam liniste si in loc sa iau calea bisericii m-am dus la o doamna care mi-a dat in carti si mi-a zis sa port un inel de argint descantat sa ma apere ca de argintul viu,il port de 2 ani dar nu stiu daca fac bine.Cateodata am impresia ca Dumnezeu e suparat pe mine ca il port.Am inceput sa merg la biserica si voi merge in continuare.Sa nu il mai port?(inelul)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim 12:56,
      Trebuie sa sti, ca toti ghicitorii si vrajitorii sunt niste uraciuni in fata Domnului.Scapa cat mai repede de acel inel si continua sa mergi la biserica.Sa te si spovedesti.Primeste-l pe Iisus Hristos in inima ta,el este singurul care te poate ajuta!
      Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea multa liniste sufleteasca!Cu drag,Liliana

      Ștergere
    2. Draga mea, mergi la SFANTA BISEIRCA si te daruieste cu totul LUI IISUS HRISTOS. Inima si sufletul tau sa fie ale DOMNULUI. Arunca acel inel, sau daca e de valoare vinde-l. Nu-l mai purta la deget ca-ti aduce numai necazuri. Acel inel te tine pe loc , si te face sa te indoiesti de CREDINŢA ta. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
    3. Asa voi face,saru"mana mult

      Ștergere
    4. ANONIM 12:56 TOATA PUTEREA DUMNEZEIRII E LIMITATA DE ACEL INEL.NU E RAU CA IL PORTI,DAR NICI BINE.TU INSATI TREBUIE SA FI PROPRIUL TAU INEL.ESTE UN ZEU DIN METAL ACEL INEL SI NU ARE PUTEREA INFINITA A DUMNEZEIRII.

      Ștergere
    5. Multumesc Gabriel de raspuns,cum adica este un zeu de metal?multumesc si tie Liliana.Voi scapa de inel

      Ștergere
    6. PENTRU CA AI INVESTIT SPERANTA IN ACEL INEL,ASEMENEA UNUI ZEU/IDOL.

      Ștergere
    7. Inelul este un simbol pagan, inca din antichitate. El reprezinta inelele planetei Saturn care era venerat ca zaul suprem, Chronos, zeul timpului si tatal lui Zeus. El facea parte dintre titani si era tatal zeilor din Olimp. Este reprezentat ca un demon care isi mananca fiii, si numai Zeus scapat de mama lui, a scapat de aceasta soarta crunta a fratilor sai Apoi l-a spintecat pe tatal sau si i-a scos pe fratii sai din pantecele lui. In zilele noastre, cultele saranice il venereaza pe saturn, numele lui fiind asociat cu satana. Imbratiseaza-l pe Domnul nostru Iisus Hristos si lasa simbolurile pagane in seama altora. Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    8. Multumesc frumos

      Ștergere
    9. Draga anonim oo:26, prea exagerati cu acest inel....
      Ce vreti sa spuneti, ca nu mai trebuie sa purtam nici un inel? Sa fim seriosi!.. Cu drag,

      Ștergere
  10. Ii mulțumesc din suflet Măicuței Domnului pt rugăciunile ei si i-l rog pe Dumnezeu sa ma ajute pe mine si pe toți cei plecați in străinătate sa ne întoarcem Acasa in Romania
    Va pup si va îmbrățișez cu drag pe toți
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma alatur rugaciunii tale, Bianca.Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor romanilor sa ne intoarcem acasa.Nicaieri nu este ca acasa.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu ca tinerii sa aiba mai multe sanse in tara lor.Sa fim cu totii binecuvantati.Te i.bratisez cu drag,Lucia.

      Ștergere
  11. Doamne ajută! Mă bucură veștile bune, mai ales despre tara mea mult încercată! Vă apreciez. Cu mult drag, Laura

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca aceasta viziune se refera la transilvania nu la cutremurul anuntat,ar fi bine si de folos poate sa stim si numele acelei politiciane,va rugam dna Maria,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu il spune. De azi dimineata ii tot cer numele dar ...liniste si pace.

      Ștergere
    2. N o mai acuzati pe Doamna Maria ca nu vr sa spuna despre cine este vb ,a dat initialele pe pagina de fb,probabil nu are timp ,are familie o las pe d ei sa va spuna...Felicia

      Ștergere
    3. Cata dreptate ai, Felicia. Acum realizez cat timp a economisit scriind doar 2 initiale in loc de 2 cuvinte. Sfat: data viitoare gandeste un pic mai mult la ce postezi. M.f. (adica multumesc frumos). Na, ca am invatat sa imi economisesc timpul. Scuze pt ironii dar...nu m-am putut abtine.

      Ștergere
    4. SA NE RUGAM DOMNULUI ISUS HRISTOS , MAICUTII SALE SI PARINTELUI ARSENIE BOCA SA NE OCROTEASCA SI SA NE PAZEASCA TRANSILVANIA NOASTRA IUBITA CARE RAVNESC MULTI LA EA ,SA O DESPARTA DE CELELALTE 'SURORI'.CU MULT DRAG ANONIM

      Ștergere
  13. http://www.fundatiaarsenieboca.ro/Articole-preluate-din-presă-şi-internet/profetia-pictata-a-parintelui-arsenie-boca.html

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.romaniatv.net/profetia-pictata-a-parintelui-arsenie-boca-ce-ascunde-fresca-bisericii-din-draganescu_149051.html

    RăspundețiȘtergere