marți, 2 februarie 2016

UN COPIL OM, CU CHIP DE EXTRATERESTRU ! EXTRATERESTRII ? SUNT CU ADEVĂRAT PRINTRE NOI.

                                                             1  Februarie 2016,ora 16,45 !

                                                  Dragii mei, 

Astăzi după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, văd ca si cum as fi avut încă un ochi la ceafă, văd cum apare din neant, o sfera mare de lumina alba orbitoare, care se rostogoleste până aproape de mine, rămânând suspendată în aer, chiar deasupra mea.
Cerul era ca de noapte, dar sfera de lumina l-a facut precum ziua.
Din mijlocul acestei sfere de lumina, apare un copilas cam de vreo 5 -6 anisori.Era un baietel cu perisorul blonduţ, un baietel tare vesel, si extrem de fericit.
Acest copilas, se juca ca la o mica măsuţă nevazuta de mine, după felul cum ţinea mânuţele sale.
Până aici , totul părea ceva normal, ceva firesc la acest copilas.
Numai ca , băietelul se ridică în picioare, si-l văd dragilor, cum din acel copil normal, ia chip de Extraterestru.
 În timp ce-si lua "haina",alb lucioasa a Extraterestrilor, mă privea si-mi zâmbea foarte fericit.Acel costum alb lucios si dens, il îmbracase pe copil, dinspre spate spre în faţă.

copii extraterestri   
 ... si biserica sa faca declaratii socante….Exista extraterestri
 Astfel încât ,la final, îşi mai lăsase în mod intenţionalt,doar gura umana, varfurile degetelor de la mâini, precum si vârfurile degetelor de la picioare, care fireste erau câte cinci.
Acum vedeam un chip de Extraterestru copil, cu buze de carne, buze umane, cu varfurile degetelor tot din carne si tot umane, care se miscau încontinuu, ca sa-mi arate ca sunt aceleaşi pe care le-am văzut înainte de a se imbraca cu chip de Extraterestru.
Si astfel dragilor, am luat parte la transformarea unui copilas cu ochii mari si negri, un copilas om, ce si-a luat intr-o clipă, chip de Extraterestru.
       


... OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie.

Dragii mei, fie ca ne place sau nu, acesti omuleti de culoare ,gri-cenusie, sau albi, vor fi faţă în faţă cu oamenii, mai mult ca niciodată.
Cei care nu credeti în existenţa lor, nu aveti decât să vă limitati la ceea ce credeti voi, si nu mai aruncati cu noroi si cu pietre în cei care ,sunt convinsi că mai exista si alte fiinte in acest Univers, si ca nu suntem singuri. 
Daca BIBLIA nu spune acest lucru, inseamna că oamenii care au scris-o,au ascuns acest lucru,desi stiau foarte bine, că şi EXTRATERESTRII sunt Creaţia Lui Dumnezeu.
Iata ce intreaba DUMNEZEU ,pe oamenii care, nu au scris corect BIBLIA:

                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
Asadar cei care aveti tentatia de a/mi pune in faţă, ce scrie în BIBLIE, vă recomand sa nu va mai obositi.
BIBLIA de acum, nu este pe placul LUI DUMNEZEU, pentru că, nu s-a scris totul asa cum ar fi voit CREATORUL nostru. Nu a fost tradusă corect, fie intentionat sau nu. 
Preotii care au scris-o, s-au adaptat acelor vremuri, si nu au voit ca să se scrie si despre Extraterestri.
BIBLIA nu este batuta in cuie! 


                                 17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                            Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE,trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!

Actualizare 02.02.2013 : Am început să pun într-o listă ...Recados animados de Trechos da Bíblia - ClickGrátis.
Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da ,cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE,  ca Duh si Dumnezeu, apoi si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL, nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare, eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul, chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate,si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos, a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului, si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA, L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa ,cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
    "Pentru început, se recomandă BIBLIA cu ceea ce a fost ,şi cu ceea ce  va mai fi !" 
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA, asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                 

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Funny Quotes Contact Dmca
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.

IATA AICI DRAGILOR, UN MATERIAL CU SI DESPRE EXTRATERESTRI, COPII.

Copii extratereștri născuți în diferite locuri de pe Terra

Nepalul este un stat în sudul Asiei, în inima munților Himalaya, situat la cea mai mare altitudine. Nepalul a fost singurul regat hindus din lume. În timpul unei misiuni cu caracter științific în Nepal, doctorul Singh a avut ocazia de a studia un copil extrem de misterios. Aparent era un băiețel normal, dar când a fost supus unei examinări cu raze X, cercetătorul a descoperit cu surprindere că băiatul nu avea inimă și nici plămâni. În pieptul copilului era un organ mare, despre care doctorul Singh nu a știut ce să creadă.
Mama copilului era o tânără de 15 ani care a povestit că tatăl copilului este o ființă ciudată cu pielea palidă, tânăr și frumos, carea coborât din cer și apoi a urcat la cer. Doctorul Sinfh a încercat să ia copilul cu el, însă localnicii s-au opus, spunând că nu vor să-i supere pe cei din cer.
Ufologul John Coleman susține că extratereștrii sunt niște clone ce nu se pot reproduce ca oamenii, unele organe dispărând în timp. Ei nu au esofag, gura lor putând dizolvând lichid, fiind de fapt un fel de stomac.
În satele răsfirate pe versanții munților există multe povești conform cărora ființe venite din spațiu au legături intime cu fetele din zonă, însă rareori ele rămân gravide și dau naștere la prunci. Un caz ciudat s-a întâmplat și în Italia. Medicii care au asistat la nașterea unui bebeluș au constatat că acesta avea o inimă artificială.
Nimeni nu a putut explica cum se poate naște un copil cu o inimă mecanică. Inima artificială era de mărimea unei mingi de ping pong și îndeplinește toate funcțiile unei inimi normale. Doctor Benito de Mita nu poate explica cum funcționează mecanismul. Tehnologia actuală nu este atât de avansată, încât să poată realiza un mecanism asemănător.
Medicii și părinții au declarat că bebelușul este sănătos și se dezvoltă normal. Experimentele genetice făcute de extratereștrii nu sunt o noutate pentru oameni. Există mărturii și rapoarte despre inseminări artificiale, implanturi, răpiri. Un alt copil care a trăit sub supravegherea medicilor a fost Bir, o fetiță din Ungaria. Mama ei a povestit sub hipnoză că tatăl fetei este un extraterestru, care arăta ca un om pitic. Fetița reușise să se înțeleagă cu păsările și animalele. Inteligența fetiței este cu mult peste medie.
Astfel de copii aproape că nu există oficial, iar studierea lor se face în secret. Extratereștrii sunt creaturi în nuanțe cenușii verzui, capete mari alungite, corpuri semi-atrofe cu ochi mari şi negri. Cel mai faimos tip de extraterestru este micuțul cenușiu care este principalul suspect în cazul răpirilor. Ei sunt priviți ca fiind cercetători reci și cruzi care fac experimente pe oameni.
Unii cercetători susțin că specia lor este puternic atacată genetic, de aici cazurile de experiment, pe care le realizează pe pământeni. O altă specie de extratereștrii este cea a reptilienilor. Unii cercetători spun că Pământul ar fi aparținut acestora, alții susțin că aceștia sunt doar interesați de inseminările pe care le fac aici, pe Pământ.
Indiferent de teorie, oamenii le sunt inferiori, ei fiind o rasă veche, chiar primordială. Există teorii care susțin că aceștia își pot schimba aspectul și ar fi trăit printre noi ca lideri. De fapt, ei nu ar fi părăsit niciodată Pământul. Ei trăiesc în sfere subterane, împărțind cu noi planeta.
O altă specie celebră în lumea ufologilor este cea a Pleiadienilor, extratereștrii nordici, ființe spirituale multidimensionale.
Oficiali din Agenția Americană de Apărare au anunțat anul acesta, că au fost implicați în activități de securitate extratereștrii. Operațiunea Tango Sierra derulată în 1980, a avut ca scop capturarea unor extratereștrii care trăiau printre oameni, cu ajutorul forțelor serviciilor secrete americane.
copii extraterestri
În 1980, mai mulți americani au raportat că au fost răpiți de extratereștrii cu chip uman, care le-ar fi arătat imagini holografice ale lumii lor. Un extraterestru a fost capturat și după ce a fost cercetat, chiar președintele Carter, ar fi intervenit, pentru a fi eliberat.  Locul de baștină al acestuia era sistemul solar Delta Pavonis, situat la 20 de ani lumină, față de sistemul nostru solar.
Într-un amplu interviu acordat Russia Today, fostul ministru al apărării din Canada, Paul Helleyer, a făcut declarații senzaționale cu privire la vizita extratereştrilor pe Pământ. El a sugerat că în scurt timp, vor fi oameni precum Edward Snowden, care vor confirma aceste lucruri și vor dezvălui secrete ale guvernelor despre extratereștrii.

22 de comentarii:

  1. BIBLIA COMPLETA ESTE INFINITA.NUMAI VATICANUL CATE CUNOASTE.CATE SCRIERI AU FOST INTERZISE PE MOTIV CA INCALCA LOGICA SAU CA OMUL ESTE INSUSI DUMNEZEU.DUMNEZEU PRIN ALESII SAI A SCRIS MULTE FORMULE,CARE AU FOST INTERZISE DE SOBOARE.CA NU CUMVA OMUL SA SE DESCATUSEZE SI SA AJUNGA LA FEL CA DUMNEZEU.RELIGIA A DENATURAT FIINTA OMENEASCA,CA SI CUM AR FI UN GUNOI SI NU INSASI DUMNEZEU.A SCRIS DE FORMULELE CU INTOARCEREA OBRAZULUI DAR NU S-A MAI SPUS CA IMPARATIA ESTE IN NOI SI IN AFARA NOASTRA.DAR TOTUSI NU A PUTUT SA SCOATA TOATE FORMULELE.A SCAPAT TOTUSI FORMULA CU CEZARUL.DECI SA DAM CEZARULUI CE E AL CEZARULUI SI LUI DUMNEZEU CE E A LUI DUMNEZEU.MAI PE ROMANESTE:SA DAM TRUPULUI CE E AL TRUPULUI SI CE E AL SUFLETULUI SA DAM SUFLETULUI.

    RăspundețiȘtergere
  2. CUM AU FACUT CU TRAGEDIA DE LA COLECTIV,VEZI DOAMNE "AU FOST SATANISTI" CA AU ASCULTAT MUZICA ROCK SI CA AU STAT IN CLUB.SATANA NU E NUMAI IN MUZICA ROCK SI IN CLUB.SATANA ESTE PESTE TOT LA FEL CUM ESTE DUMNEZEU.CHIAR SI IN BISERICA.SI SA NU AVEM IMPRESIA CA TOTI DRACII FUG DE TAMAIE.SUNT DRACI CARE LE PLAC TAMAIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. TOTUSI AVEM NEVOIE DE BISERICA.DAR CAND INTRAM IN BISERICA SA INTRAM CU CAPUL SUS CUM VREA DUMNEZEU.NU SA INTRAM CU CAPUL IN PAMANT CUM VREA POPII.SMERENIA ADEVARATA NU INSEAMNA SA NE PUNEM CENUSA IN CAP SI SA NE COMPORTAM CA SPERIATII DE BOMBE.SMERENIA ADEVARATA ESTE SA FIM CU ZAMBETUL PE BUZE CHIAR SI ATUNCI CAND MOARTEA NE DA TARCOALE PE FATA.

    RăspundețiȘtergere
  4. DOAMNA MARIA,CU TOT RESPECTUL,DAR IN BIBLIA ORTODOXA NU SE POMENESTE DE NICI UN TRUNCHI IN PRIVINTA DECAPITARII LUI IOAN BOTEZATORUL.NU STIU IN CE BIBLIE A-TI CITIT DUMNEAVOASTRA ASA CEVA,DAR IN BIBLIA ORTODOXA SCRIE CLAR CA EXECUTIA S-A PETRECUT INTR-O CELULA.MAI BINE RECTIFICATI ARTICOLUL PENTRU CA VETI STARNI MULTE CONTROVERSE.DACA DE MINE V-ATI INDOIT ACUM CATEVA ZILE,AM SI EU ACEST DREPT.SA FIM SERIOSI,DA???

    RăspundețiȘtergere
  5. DECI CONSTAT CA SI DUMNEAVOASTRA SUNTETI INSELATA SI NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE DUMNEAVOASTRA SI MARIUS ADRIAN CRETU.NICI NU VREAU SA-MI PUBLICATI COMENTARIUL.VREAU DOAR SA EXPLICATI NATIUNII IN CE BIBLIE A-TI CITIT CA IOAN BOTEZATORUL A FOST DECAPITAT PE UN TRUNCHI.NU S-A INTALNIT HOTUL CU PROSTUL.NU SCRIE IN NICI O BIBLIE DIN PAMANTUL ASTA TREABA ASTA.SI DUMNEAVOASTRA SUNTETI INSELATA SI O SA VA LUATI PLATA PENTRU ASTA.ASTEPT TOTUSI O EXPLICATIE PUBLICA PENTRU ACEASTA DEFAIMARE A BIBLIEI,CARE ESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU,IAR DACA NU O SA EXPLICATI ACEST ASPECT ATUNCI NEGRESIT VA VETI LUA PLATA NU IN 7 ZILE CI IN 3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc GABRIEL pentru comparatie ! DUMNEZEU sa te binecuvinteze si sa te lumineze. Cât despre trunchi,eu nu am scris niciodata ,ca i s-ar fi pus capul pe trunchi,si asa i s-a taiat ! Cât despre plata,toate le primesc cu bucurie de la BUNL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI. Diavolul? Nu are ce cauta nici macar in jurul meu, te asigur! Aceste randuri, pe care tocmai mi le/ai adresat spun totul despre tine ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  6. Eu cred ca exista si alte fiinte in Univers dar ma amuza altceva. Daca tu nu primeai astfel de mesaje si un cititor al blogului isi permitea sa spuna ca Biblia nu e corecta sa vezi atunci comentarii. Hula, nerespectarea cuvantului, bla, bla, bla.... Important e de ce parte te afli.
    Maria, poate si tu ai o lectie de invatat. Poate ti s-a dat acest dar Dzeu stiind ca il poti duce la indeplinire dar faptul ca te lasi afectata de cei din jur, ca ai momente in care iti arati slabiciunile, ca si tu scoti uratul din tine e gresit. Nu stiu, asa simt eu. Asta nu inseamna ca am dreptate. Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria Ghiorghiu esti cea mai tare fiinta de pe planeta ca spui lucrurilor pe nume!!! Nu credeam ca am sa citesc sau sa aud vreodata adevarurile pe care le spui tu!!! Rezonez cu ceea ce spui tu, eu "simt" ca ceea ce spui tu este foarte adevarat! Sa te tina Bunul Dumnezeu sanatoasa si sa ne tii la curent cu tot ceea ce ne comunica Cerul prin tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre felul Nasterii Domnului si despre Fecioria Maicii Domnului nu trebuie sa scrie in Biblie fiindca este scris deja in scrierile Sfintilor Parinti care se alatura Bibliei . Daca s-ar fi scris tot ce trebuie ar fi cantarit o tona o Biblia , iar sfintii trebuiau doar sa scrie in timpul vietii caci erezie ar fi insemnat sa mai vorbeasca cu cineva , sa faca fapte bune sau sa manance ca orice om , sa se spele etc . Extraterestrii sunt doar oameni modificati genetic care datorita inteligentei au inventat aceste aparate de zbor cu care calatoresc si si-au facut baze pe alte planete . La randul lor sunt mintiti de catre ai lor ca provin de pe alte planete pentru a nu se apropia prea mult de catre stramosii lor pamantenii si a fi exterminati .

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexandru ma numesc. Dumnezeu nu lasa nimic intamplator. Chiar si anul 2016 dupa Hristos , indiferent ce religie ai sau unde esti pe glob tot in 2016 dupa Hristos esti , nu dupa buddha , osho , tutankamon . Cartile bibliei sunt insuflarea sf Duh , Dumnezeu a lasat ce trebuie sa stim si ce ne va ajuta . Doamna Maria ingerul a intervenit la dreptul si sf Simeon cand s.a talmacit legea lui moise si spusele prorociilor , el necrezand ca va fi fecioara maria si vrand sa ascunda sa stearga acest lucru. Ingerul nu a permis voia lui simeon. Cum credeti ca ne.ar fi ascuns Dumnezeu existenta unor alte fiinte benefice pt noi si care vor veni sa ne ajute fara nici un viclesug? Diavolul trebuie sa vina ca un salvator in orice forma ii vom permite iar noi sa.l slavim si asa se va instala si anti hristul, altfel nu are nici o sansa. Si Scriptura ne spune acest lucru , etc. Din dragoste pt dmnv am scris , nu lasati mandria sa va conduca. De ce aveti nevoie de "extraterestri" si ii slaviti asa ? Hristos e facatorul tuturor , ce spune Iisus : fiti ca un pescar intelept , alegeti pestele cel mai mare. De ce nu aveti curajul sa spuneti in rugaciune ? Doamne de ce am nevoie de aratarile cu extr. ? Nu ii cunosc de la tine , NU PRIN TINE AM AJUNS LA EI. Dumnezeu nu nu v.ar spune atatea laude , ca sunteti plina de duh sfant si des. Cum nici un sfant sau parinte de ex Cleopa nu au primit sau nu accepta asa ceva , sunt sminteli , ispite . Cum sa va dea Dumnezeu samanta mandriei ? Cea mai groaznica patima si pacat. Ganditi.va va rog. Hristos s.a smerit pana la moarte. Darul duhul sfant nu cred ca vine band ceva de la asa zisi extraterestri. Iertati.ma daca v.am suparat si Dumnezeu sa ne lumineze pe mine daca gresesc sau pe Dmnv daca gresiti. Si mari sfinti au avut indoieli. Din smerenie. As fi curios daca mandria impiedica a publica si acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALEXANDRU ! Daca avem BIBLIA care după tine e batuta in cuie, la ce ne mnai trebuie sa descoperim tot felul de medicamente ?la ce mai sunt de folos Medicii eminenti si nu numai? De ce mai calatorim in Cosmos? ca doar nu scrie in BIBLIEsa calatorim si pe alte planete. De ce cautam ca sa ne lungim viata,cu transplanturi de tot felul ,ca doar nu scrie in BIBLIE! Tine tu la pieptul tau doar BIBLIA, si atunci cand esti bolnav,citeste din BIBLIE, atunci can ti/i foame ,nu mai mmunci, cioteste din BIBLIE. Atunci cand vrei sa mergi undeva, la ce-.ti mai trebuie masina,ca doar nu scrie in BIBLIE de masina, mergi pe jos.Pentru norice necaz ,pentru orice dorinţă, pentru orice suferinţă, citeste din BIBLIE,si-ti vor veni toate pe tava.
      DOCTORII, sunt oamenii cărora, merita sa le sarutam si mainile si picioarele, care ne salveaza vietile,si nu Preotii.
      A vorbi despre EXTRATERESTRI ,nu inseamna a-i ridica in slavi !
      Chiar daca nu-ti place, EXTRATERESTRII EXISTA,si nu sunt diavoli. Ai vrea tu sa fii o astfel de fiinta extrem de inteligenta,ca Prietenii nostri EXTRATERESTRII.
      Acolo unde nu te pricepi a da sfaturi, mai bine taci; te abtii. Nu esti tu in masura sa dai altora sfaturi,si sa psui ca sunt sminteli. Este părerea ta si -atat. De ce crezi ca numai PREOTII sunt cei care pot vorbi despre MINUNI si,nu oameni obisnuiti ?Crezi tu ca acei care au scris BIBLIA, au fost atât de corecti, incat sa scrie exact asa cum le-a grait DUHUL SFANT? Deci după tine, tot ce oamneii traiesc azi, sunt sminteli.-Iar cei care au trait cu ani in urma sunt cei mai buni. GRESIT ! Dar nu o sa ma mai obosesc ca sa te conving. Tu deschide BIBLIA,,ori de cate ori ai o problema, izoleaza-te de Lume, de tot ce este nou, si stai cu ochii in BIBLIE.Te rog ,sa-ti tii sfaturile,pentru tine !

      Ștergere

    2. X-Files
      Incredibil! Adevărul iese la iveală: 80 de specii de extratereştri trăiesc pe Pământ
      526 Shares
      Share
      Tweet
      Share
      Email
      Comments

      Un fost ministru al Apărării din Canada crede că pe Terra sunt zeci de mii de extratereştri, iar aceştia ne-au dat de curând un avertisment.

      Paul Hallyer, fost ministru al Apărării din Canada în anul 1960 consideră că în lume sunt peste 80 de specii de extratereştri. El a discutat subiectul la „Russia Today“, unde a adus argumente pentru existenţa acestora. „În 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit. După trei ani au stabilit că cel puţin patru specii au vizitat planeta noastră în ultima mie de ani“, a spus Hallyer.

      Deşi nu aduce dovezi ştiinţifice, canadianul e convins că ştie adevărul. „Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi zic că au văzut extratereştri şi navele lor. Această informaţie e secretă pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea“, a mai spus fostul ministru al apărării. El menţionează că 80% din rapoartele pe care le primea când era ministru al apărării despre formaţiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicaţie.

      Specii pe Pământ

      Ca şi românul Lorin Fortuna, care a venit cu teoria civilizaţiilor virtuale goriliene şi reptiliene, Hallyer consideră că Pământul nu numai că a fost vizitat de civilizaţii de pe altă planete, dar mulţi s-au şi stabilit aici. „Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arată că sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe stradă şi nu le poţi diferenţia de oameni. Sunt ceea ce numit noi blonde nordice sau albi înalţi. Chiar unii extratereştri şi-au îmbrăcat femeile în măicuţe, le-au trimis în Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute“, a mai spus Hallyer. Fostul ministru a menţionat că extratereştrii sunt fiinţe paşnice, benigne de cele mai multe ori, dar există două specii care nu par a fi aşa paşnice, dar pe care le investighează acum.
      Citeste si: Un film cu un extraterestru?

      Hallyer menţionează că extratereştrii au venit din diverse surse. „Pentru o perioadă de timp ştiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli şi altele. În ultimele luni mi s-a spus că au apărut şi din sistemul nostru stelar, de pe o planetă numită Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus şi pe Marte“, a mai spus canadianul. Delirul de la „Russia Today“ a continuat prin menţionarea faptului că aceste civilizaţii sunt în aşa fel educate încât nu interacţionează cu afacerile pământene decât dacă sunt invitaţi. „Nu vor să ne spună cum să ne conducem planeta. Au acceptat că e a noastră. Dar sunt îngrijoraţi, pentru că nu cred că suntem gardieni buni ai planetei noastre, că tăiem pădurile, că ne poluăm râurile, că aruncăm mizerii în ocean. Ne-au dat un avertisment că vor interveni“, a încheiat profesorul.

      Care a fost avertismentul?

      extraterestru

      „Am vorbit cu oameni. Cineva cu care am vorbit acum câteva zile a vorbit cu ei în 1974 şi au fost duşi pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus că ne distrugem planeta şi că ne luptăm prea mult între noi, plătim prea mult pe armate şi nu dăm bani săracilor. Sunt îngrijoraţi că am construit arme care pot afecta şi Pământul, dar şi Cosmosul. Vor să lucreze cu noi, să ne înveţe. Ei lucrează prin indivizi – aleg oamei care nu vor fi înfricoşaţi de existenţa lor şi îi educă”, a mai spus bărbatul.

      Ștergere
    3. Domnul Alexandru.am cuțit această frază scrisa de dvs și nu o înțeleg 😡 Ne spuneți sa ne dracului?!


      "Diavolul trebuie sa vina ca un salvator in orice forma ii vom permite iar noi sa.l slavim si asa se va instala si anti hristul, altfel nu are nici o sansa. Si Scriptura ne spune acest lucru , etc."

      Ștergere
  10. " totul e desertaciune " . Tine mintea in iad si nadajduieste in domnul. Defapt nu avem nevoie de nimic din cele enumerate , decat de Hristos. Sunt atatea relatari in care ingerii hraneau calugari etc. Eu m.am vindecat fara medic de hernie JUR. La Dumnezeu e posibil orice. Pana la moarte trebuie sa ne pregatim haina curata ce ne.a dat.o. Tota inteligenta planetei pe care Domnul a daruit.o nu se foloseste in mod corect un medic poate salva viata dar poate pune si silicoane si schimbare de sex si etc atatea nebunii. Cand un medic iti salveaza viata Dumnezeu a vrut. Nu are el viata in mainile tale. Toate de care pomeniti sunt ajutatoare nou pt ca suntem necredinciosi , sau daunatoare ca suntem pacatosi. De la Apa poti scapa de sete dar te poti si ineca sau soarele te poate incalzi sau arde. Sunt multe de spus dar doar in credinta smerenie si privind viata prin hristos nu vei gresi. Salvarea mea e de la Dumnezeu si Scaparea mea e in Hristos. Orice fiinta hidoasa care face experimente pe noi nu are putere asupra vietii noastre. De atatea mii de ani nu ne.a salvat decat Hristos Dumnezeu Murind pt noi. La hirosima si Nagasaki a venit cineva extraterestru inspaimantat de idioteniile noastre ? Nu. La ce folos castigam toata lumea tot universul daca piedem sufletul ? Singura filozofie adevarata este gandul la moarte. Iov stia ca pamantul sta spanzurat pe nimic si circuitul apei in natura de la Dumnezeu inaintea stiintei. Alexandru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebari " filozofice " despre extraterestrii :
    La ortodocsi Adam si Eva au gresit , la extraterestrii a gresit cineva de au ajuns si ei pacatosi de vreme ce involuntar in accidente unii dintre ei au omorat oameni ? Poate satana sa intre si sa posede un extraterestru ? S-a Intrupat si la ei Hristos sub chipul lor ? Exista extraterestrii neputreziti si frumos mirositori ca moastele de la ortodocsi ?
    Unii pasionati de Star Trek doreau in nebunia lor sa se culce cu extraterestre , este permis ?
    Se Impartasesc la liturghie si extraterestrii din moment ce la ortodocsi numai cei care se Impartasesc in fiecare duminica , dupa cum zice Sfantul Nicodim Aghioritul in cartea despre Deasa Impartasanie ajung in rai ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 19:38 SI EU IN NEBUNIA MEA VREAU SA MA CULC CU EXTRATERESTRE.RECUNOSC.ESTE POSIBIL ORICE.

      Ștergere
    2. BINEINTELES ANONIM 19:38 CUM E AICI,E PESTE TOT."TATAL NOSTRU" NU E DOAR O SIMPLA RUGACIUNE,CI ESTE TOATA LEGEA UNIVERSULUI.STUDIAZA "TATAL NOSTRU" SI VEI AFLA MAI MULTE.

      Ștergere
  12. PENTRU LINISTEA CELORLALTI CITITORI,AM CONSTATAT CA DE FAPT DOAMNA MARIA NU S-AR FI REFERIT LA BIBLIE CU PRIVIRE LA ACEL TRUNCHI DESI ASA SE INTELEGE LA PRIMA VEDERE,EA A FOLOSIT UN EXEMPLU EXPLICATIV DAR IN ACELASI TIMP VORBEA DE BIBLIE.NICIDECUM CA IN BIBLIE AR FI SCRIS ASA CEVA.AM CONSTATAT CA OAMENII BUNI SUNT ASEMENEA OILOR IN CUSCA CU LEI.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Mariana , m.am referit ca Diavolul sa aiba o sansa la sufletul oamenilor ar trebui sa vina ca un salvator si in numele pacii. Si asa ne mai spune si Scriptura ca o sa fie. Iar eu ma astept sa fie vb de extraterestri care ne "salveaza" de razboi sau dupa razboi ei sa aduca pacea si sa vina cu o perceptie noua in care hristos nu mai este viabil. Chiar Iisus ne spune ca va spune : Eu sunt Hristosul , dar sa nu ii credeti. Noua oamenilor daca ar fi sa existe aceste fiinte benefice nu ni le.a prezentat nici Iisus , nici nimeni, luand seama ca Ioan autorul apocalipsei a fost dus pe undea a fost si ce a vazut de Ingeri , Enoh la fel dus de Ingeri. Arsenie Boca ne spune ca Fecioara Maria l.a condus pe muntele athos la Sf Serafim sa il invete toate tainele. Si multe alte exemple. Ca ei sa fie siguri sa nu se sminteasca. Un tata bun are grija de tine sa nu te pierzi si iti spune despre toate sau te indruma sau etc. Eu personal asta cred avand multe intamplari in viata mea in care Dumnezeu a facut minuni cu mine si fam mea. Poate gresesc. Tin sa spun ca doar Hristos Dumnezeu s.a smerit pana la moarte si ne.a salvat ,nimeni altcineva. Iar el ne.a spus despre toate cele ce se vor intampla, si ca sa vedeti grija lui ca mintea noastra sa nu se piarda ne.a spus ca imparatia cerurilor mai degraba este in inima noastra decat in alta parte. Sa cautam spre inima noastra , acolo e bogatia. Sf parinti din vechime vindecau , scoteau dracii , ingeri veneau la ei , se '' teleportau ''. Noi din neputinta sufletului si uscaciunea credintei avem nevoie de atat de multa tehnologie, il cautam pe Dumnezeu cu binoclu :)). Diavolul ii e ingaduit sa ne sminteasca din pricina mandriei noastre in special cautam sa stapanim universul dar pe noi nu suntem stapani. Alexandru.

    RăspundețiȘtergere
  14. CELE 1 0 P O R U N C I au fost raspandite- la fel ca proverbul cu piatra aruncata in fantana-
    Dupa asta oamenii rai au incercat si incearca sa le ascunda.
    Revedeti prima porunca,ea spune totul despre religie.
    Lasati prostiile si tineti-va de Porunci,prin ele veti cunoaste
    Fericirea !

    RăspundețiȘtergere
  15. Cititi "Marea Evanghelie a lui Ioan", primita prin dicteu divin de Jakob Lorber. Domnul nostru Isus Cristos a savarsit mult mai multe fapte decat cele mentionate in Noul Testament. Aceasta este adevarata Biblie, necensurata si cu o traducere de exceptie. Cu drag, Corina

    RăspundețiȘtergere
  16. De altfel va recomand toate revelatiile primite de scribii lui Dumnezeu: Jakob Lorber, Gottfried Mayerhofer, Bertha Dudde si Swedenborg. Cu drag, Corina Donalia

    RăspundețiȘtergere