luni, 1 februarie 2016

MARIA ! ACUM EŞTI ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU ! GLAS DIN CER , MĂ STRIGĂ PE NUME , ŞI - MI SPUNE CĂ , AM MULTE DARURI DE DAT SEMENILOR !

 xx                                                   31  Ianuarie 2016 ,ora 4,10 zori de zi !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, aud glas care mă strigă pe nume, aşa :
                      "Maria!
                 Maria, acum eşti în Faţa Lui Dumnezeu şi ai multe DARURI  de dat !" 

                 
Fireste că m-am trezit, si asa cu ochii inchisi stând,încă mai aud în tâmplele mele Glasul  Divin care-mi spune că, sunt în Faţa Lui Dumnezeu.
Dragii mei, asa este ! Sunt în Faţa Lui DUMNEZEU ! 
Dar sunt si eu om mai intâi de toate, om supus păcatului si greselii.
Numai pentru faptul că primesc aici pe Blog tot felul de Comentarii mizere şi jignitoare, nu am cum sa nu ma supăr în sufletul meu, ; nu am cum să nu sufăr pentru terfelirea CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU. 
Si daca ma supăr si sufar, este firesc ca si păcătuiesc.
Din DARUL  pe care L-am primit de la BUNUL  DUMNEZEU, am multe de dăruit Semenilor.
Dar oare, sunt toti gata ca sa-l accepte si sa-l primeasca?  
Nu sunt ,cu siguranţă!  Ba mai mult, primesc de la acestia din urmă ,injurii, jigniri si HULĂ împotriva CUVÂNTULUI  LUI DUMNEZEU pe care IL scriu ,aici pe BLOG. 
Dumnezeu sa-i ierte si sa le lumineze mintea si sufletul lor, ca sa cunoasca si acestia care hulesc, Cuvantul Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea, Amin. 
                                Cu dragoste,Maria. 

19 comentarii:

  1. NU FITI TRISTA DOAMNA MARIA,CA SUPARAREA SI INTRISTAREA NU E BUNA,SCURTEZA ZILELE,IMBOLNAVESTE BA CHIAR IMBOLAVESTE SI IMPREJURIMILE.TREBUIE SA VA BUCURATI!!!CEI CARE NU VOR SA ASCULTE INSEAMNA CA ISI IUBESC PIERZAREA SI NU ESTE ALTCEVA MAI BUN PENTRU EI.TOTUSI CRED CA LA FIECARE SE V-A DEZVALUI DUMNEZEU LA UN MOMENT DAT,INDIFERENT DE GRADUL DE PIERZARE.AVETI INCREDERE IN PLANUL LUI DUMNEZEU,PENTRU CA NIMENI!NU STIE CE SE PETRECE CU ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Gabriel ! Ai mare dreptate ! Doamne Ajuta !

      Ștergere
    2. Doamne iartane pe noi păcătoși! Amin 🌿 curaj Doamna Maria! Și fiul Domnul-ui a fost hulit și batjocorit fiți tare Dumnezeu nu vă lasă!

      Ștergere
    3. Doamne iartane pe noi păcătoși! Amin 🌿

      Ștergere
  2. Da doamna Maria eu va cred si il primesc in inima mea tot ce ne transmiteți. Sunt si eu supusă greseli si păcatului. Si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ierte si sa ma apere de toate necazurile de toate primejdiile si de tot ce exista rău pe mine pe familia mea pe poporul meu si pe țara mea frumoasă România. Iti multumesc din suflet si din inimă Bunul Dumnezeu. Si dumneavoastră d.Maria va multumesc ca am multe de invatat de aici.cu drag Niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet Niculina ! De-ar face multi cititori ca tine, ce minunat ar fi de sufletul lor.

      Ștergere
    2. Vă cred ca va doare sufletul când vedeți atâta răutate. dar o mare parte din acești oameni o sa le pară rău de vorbele aruncate aiurea.D zeu va face în așa fel încât o să și schimbe părerea despre dvs.cu drag..

      Ștergere
  3. V-am crezut din prima clipa doamna Maria,credeți-mă ca mi-ați fost de mare ajutor,Dumnezeu știe asta :)
    Va pup si va îmbrățișez cu drag
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult imi plac aceste mesaje ,cele legate de Duhul Sfint ,de Maicuta Domnului, de d voastra , simnt ca inalt duhovniceste ,ne coboara cu picioarele pe pamint si mintea la cer...sa stiti ca nu mi este frica de cele rele ,asa a hotarit B ul D zeu sa se intimple dar tare nu ma simnt pregatita duhovniceste ..nu cit ar trebui..facase voia lui.. Felicia

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimata Doamna, majoritatea celor ce va urmarim aici am ajuns in cautarea Domnului...nu trebuie sa va decurajati, noi va suntem alaturi. Poate ar fi mai bine sa inchideti sectiunea de comentarii. Dumnezeu sa va binecuvanteze! V.R.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu trebuie sa anulati comentariile,chiar si cele rautacioase isi au rostul lor,sa va intareasca si sa ne rugam si pentru cei rautaciosi ptr.ca si ei sunt fratii de-ai nostrii.Va cred ca nu-i usor,dar ca sa va dea putere sa ne amintim de Isus,cata rautate a trebuit sa suporte aici pe pamant si cata rautate vede acum pe pamant.Va multumesc inca odata ptr.liturgia de ieri si sa mergem inainte cu bucurie.Eu sunt 'C'

    RăspundețiȘtergere
  7. Subscriu la ce a scris C

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este doamna Maria lumea este atat de rea ca nu cred minunile pe care ni le arata Dumnezeu.Va imbratisez,imi plac foarte mult articolele dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Maria,cred ca dtra veti fi aleasa sa o nasteti pe fiica SAPTE. O meritati sa indepliniti marturia!

    RăspundețiȘtergere
  10. SAPTE ESTE ATAT DE SFANT CA NICI MACAR NU MERITAM SA VORBIM DE ACEST NUMAR.NU MAI FACETI PRESUPUNERI FARA NOIMA.SAPTE ESTE DUMNEZEU SI NIMENI NU STIE CE VA FACE DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  11. Orgoliul și mândria nu pot scădea în om decât prin suferință. Pana când omul nu este pregătit sa înțeleagă ca niciun cuvânt nu-l poate rani va lăsa cuvintele sa-i facă rău caci omul singur le da putere. Când nu va mai da putere cuvintelor atunci nu va mai suferi si nici nu se va mai mânia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prichici Emanuel cate porunci respecti din cele 10?!? Prima in nici un caz! Asa ca, lasate de bancuri cu ... MINE!!!

    http://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/cele-10-porunci-dumnezeiesti-72538.html

    RăspundețiȘtergere
  13. pentru ca cele 10 porunci sa fie implinite TREBUIE SA STIM CA OMUL ARE DE INDEPLINIT 3 CUVINTE-GANDUL CUVANTUL SI FAPTA-fara acestea nimic nu este INTREG

    RăspundețiȘtergere
  14. LUMEA ESTE REA SI NOI CA EA-spunea un mare vazator in DUH-este imposibil sa nu cadem in pacate odata ce DUMNEZEU A LASAT SI BINELE SI RAUL-pana si in rugaciunea imparateasca TATAL NOSTRU este amintit-SI NU NE LASA SA CADEM IN ISPITA-dar sunt unii ca mine care au vazut si auzit cu ani in urma ce spune in mesaje D-NA MARIA asa ca nu-mi este de mirare -nu spre lauda ca au spus -o cei cu mare dar

    RăspundețiȘtergere