joi, 4 februarie 2016

VIRUSUL ZIKA, S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !


                                                                  Dragii mei, 

Scriam  în ziua de 5 ianuarie 2016, un articol cu titlul :

"UN PĂIANJEN URIAŞ  SI VENINOS !"
Când am scris articolul, asa am crezut, ca era un Păiajen ceea ce vazusem. Dar studiind mai cu atentie toate detaliile descrierii mele ,precum si asemanarea dintre cei doi(păianjen- ţânţar),am ajuns la concluzia că de fapt este ,Ţânţarul care provoaca Virusul Zika, mărit  ca si imagine in viziunea mea.
Da dragilor! Iata un alt ADEVAR crud,un ADEVAR care, seamăna moarte printre omenire din păcate.
  1. Virusul Zika | Vremuritulburi

    vremuritulburi.com/tag/virusul-zika
    Legătura dintre virusul Zika și țânțarii modificați genetic. În cazul gravidelor infectate, virusul produce, se pare, nașterea copiilor cu microcefalie – o ...
  1. virusul zika |

    sanatatesifrumusetecosmetica.com/virusul-zika
    Pina in prezent nu exista un tratament sau un vaccin pentru a vindeca virusul zica, se pot trata doar simptomele acestei maladii asa cum am mentionat in articol.
Share                    
          Iata dragilor si articolul meu,din 5 ianuarie 2016 :
                           5 Ianuarie 2016 ,ora 21,45 !

                                           Dragii mei,

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe Monitor ,văd dragii mei înspre Vest,văd o Pădure cu arbori înalti,dar rari.
Iarba, din aceasta Pădure cu arbori înalti ,precum fagul si stejarul, era uscata, era arsă de atâta seceta.
De la tulpina unui copac uscat şi fara de frunze, ca dintr-o scorbură facută în radacina copacului, vad dragii mei, cum iese un Păianjen uriaş. 


     Cei mai veninosi paianjeni din lume.

Era dragilor, un Păianjen urias, de culoarea fagurelui de miere, ce avea multe picioare, precum acesta de mai sus.




Acest Păianjen uriaş dragilor, se ridică pe toate picioarele de la radacina copacului uscat, si-l vad cum incepe a fugi pe multele-i picioare, iar pe spate, exact pe mijlocul spatelui are o pată neagra ,mare cat un bob de mazare plat.
Am căutat pe net,si am gasit ceva, despre un Păianjen veninos ,care se aseamana foarte tare, cu Păianjenul vazut de mine. 
 Cei mai veninosi paianjeni din lume

Dragii mei, cred că în anul 2016 ,va fi o seceta cumplita ,în general în lume.
Si datorita Secetei ,acest soi de PĂIANJEN ucigas, isi va face aparitia prin multe locuri,prin mai multe Ţări, inclusiv în România. 
Doamne Ajuta sa nu apară, căci numai asta ne-ar mai rămâne,în rest avem de toate.
                                 Cu dragoste,Maria. 

Iata dragii mei, si alte articole cu si despre Virusuri fabricate:

Zori de 24 Ianuarie 2015, ora 3,30 !   
                                           
                                             Dragii mei, 

După această noapte cu peripeţii ,în care am pus hoţii pe fugă, despre care am scris în articolul anterior, iată că am văzut ,cum si de unde apar virusurile ,si tot felul de microbi si bacterii.  

 Deci, aud un glas ca de femeie, care spune aşa :

                      "Bacterii !
                 Am avut sfaturi bacteriene!
                  Sfaturi  bacteriene, actifungice !"

Clipă în care dragii mei, văd un LABORATOR spre nord -est , cu multe aparate sofisticate, in care erau mai multe recipiente.
O femeie în halat alb, trage ceva cu o eprubetă, dintr-un recipient de pe masa de inox. 
Apoi, cu această eprubetă în mâini, se apropie de fereastră, după care nu am mai văzut nimic. 
Din păcate  dragilor ,cred că vom auzi iarăşi, de alte boli incurabile si de alţi viruşii periculoşi ,care vor face multe victime ,printre semenii nostri.
                             Cu dragoste, Maria. 

Si un altul:
                                                  27  Iulie 2015, ora 22, 15 !

                                           Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam pe Blog, aud un glas care care spune cu uimire aşa :

                "Ai văzut ? S-a remarcat Virus !
Iar un alt glas intreabă :
             S-a remarcat Virus ?
           S-a remarcat ceva....Virus ?"
După care glasul dispare, iar eu văd  pe Cerul albastru senin, o cifră ruptă ca din Soare, înconjurată de foc roşu.
Această cifra era :

                  7    "  
Un Şapte mare, cât un nor ca de ploaie, un Şapte auriu, în mijlocul unui nor de foc roşu.
Dragii mei, eu nu stiu ce poate însemna ceea ce mi s-a arătat.
Ceea ce stiu este că, trebuie să ne apropiem de DUMNEZEU si de MAICA  DOMNULUI, prin a merge la SFANTA  BISERICA, prin a respecta si implini PORUNCILE  DOMNULUI, prin a fi mai buni, chiar si cu cei care ne vor răul.   
Într-o clipă, Pacea Lumii se poate transforma într-un Cosmar.
Trebuie sa fim pregatiti în orice clipă, sufleteste vorbind, ca să nu avem teama de nimic, ci numai de BUNUL  DUMNEZEU, ca sa nu-L mâniem cu păcatele noastre.  
                                Cu dragoste, Maria.  
Iar aici dragilor,informatii despre Virusul Zika :

rusul zika este o boala extrem de periculoasa si cu o raspindire extrem de rapida cauza fiind tintarii. Femeile insarcinate cit si copii  nou nascuti sint persoanele cele mai expuse

Organizatia mondiala a sanatatii a declarat stare de urgenta mondiala pentru virusul zika. Brazilia este tara cea mai afectata fiinnd mobilizata armata care incearca sa tina sub control raspindirea virusului. Virusul zika este o boala extrem de periculoasa si cu o raspindire extrem de rapida cauza fiind tintarii. Femeile insarcinate cit si copii  nou nascuti sint persoanele cele mai expuse

CUM SE TRANSMITE VIRUSUL ZIKA!

Virusul zica poate fi transmis la om prin intepatura tintarilor infectati. Peste 13 tari ale Americii de nord si sud anunta infectii cu virusul zika , semn ca rasoindirea este rapida  Diagnosticarea  serologica este dificila intrucit pot aparea reactii incrucisate cu virusul Dengue, Nilului occidental cit si febrei galbene .

CUM SA PREVENIM VIRUSUL ZIKA. 

Cel mai periculos risc de a fi infectat  cu virusul zica sint tintarii, care au cuiburi cu larve.Pentru a preveni trebuie sa combateti sursa (sa eliminati ,sa distrugeti cuiburile cu larve ) si sa reduceti astfel contactele dintre tintari si om.Folositi substante ,spraiurispeciale pentru tintari.

Va imbracati cu haine de culoare dechisa care trebuie sa acopere corpul , camasile bluzele etc trebuie sa fie cu mineca lunga si sa fie incheiate. Puneti la usi si ferestre plase speciale pentru tintari. inchideti ferestrele cit si usile. Eliminati locurile unde tintarii sar putea reproduce, acoperiti recipientele cu apa Chemati autoritatile sanitare daca constatati la subsoluri  sau in alte locuri pentru a pulveriza cu insecticide.

CUM SA NE TRATAM IN CAZ DE INFECTIE!

Virusul zika este o boala beningna si nu este necesar un tratament special .Daca ai fost intepat de un tintar trebuie sa te odihnesti ,consumi multe lichide ,sucuri naturale, folosesti o medictie pentru dureri si febra. Daca ameliorarea nu apare adresativa la medic.

Febra zica se manifesta astfel: va doare capul ,aveti slabiciuni temperatura ridicata, iritatii pe piele ochii devin rosii. Pina in prezent nu exista un tratament sau un vaccin pentru a vindeca virusul zica, se pot trata doar simptomele acestei maladii asa cum am mentionat in artico



14 comentarii:

  1. SI NOI EXACT ASA SUNTEM IN COMPARATIE CU ENTITATI SUPEREVOLUATE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi fost peste imposibil sa nu apara viruși cu mutații genetice la cat gunoi există. Milioane de tone de gunoi se strang zilnic pe aceasta planetă si miliardarii planetei nu fac nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba au miliardarii cu asta? Aici e vorba de bunsimt.

      Ștergere
  3. Virusii cu mutatii genetice nu apar din gunoi peste noapte si cu o tinta si adresa anume programata. Nu lucreaza chiar asa mama natura fie ea si ajutata de om prin deseuri sau substante chimice ori radioactive. Accidentele genetice nu fac victime mondiale tinta. Acest virus a fost creat in laboratoare de oculta mondiala, fiindca vor sa scada populatia planetei, fiindu-le foarte greu sa controleze 7 miliarde de oameni care consuma resursele deja scazute ale planetei. Mai mult, sunt ingrijorati ca speciile considerate "babuine" s-au inmultit si se inmultesc rapid in comparatie cu rasa alba considerata specie superioara dominanta genetic si intelectual, si iau masuri. Daca sunteti atenti, majoritatea nenorocirilor de pe Pamant, razboaie, boli grave, foamete, cataclisme, se intampla in Asia, Africa si America de Sud. Cateva cazuri izolate care apar in Europa, America de Nord si Australia, sunt puse imediat in carantina. Acest virus a fost creat special pentru a scadea populatia planetei si in mod special, cu public tinta, rasa galbena si rasa neagra care se inmulteste necontrolat. Nu omoara ei prin toate ororile lumii, cat se inmultesc chinezii, indienii,negrii, musulmanii si cei din America de Sud. Cand albul face 1 - 2 copii, ceilalti fac de la 4 - 5 in sus. Au inventat acest virus ca sa-i le stopeze rata de inmultire. Odata infestati v-or aduce pe lume numai copii cu handicap sau vor pierde fatul. Agentul purtator, ca de obicei, este folosit tantarul fiindca acesta se dezvolta foarte rapid in zonele umede si calde cum sunt Africa, Asia si America de Sud, si sunt foarte greu de stopat. Brazilia a dat deja directive ca in urmatorii 3-5 ani femeile "infectate" sa nu mai faca, copii. Sa ne asteptam la mai rau. Lumea nu va mai fi la fel. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru raspuns.dar sunt foarte nedumerită ,cine este ocultă mondială, ei nu sunt oameni ,ei nu mor,ei nu cred in Bunul Dumnezeu. ?

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S.: Acest virus este etapa 1 in planul lor malefic. Depopularea planetei de speciile considerate de ei involuate. Faptul ca au distrus atmosfera planetei, este o actiune controlata, tocmai pentru a grabi procesul de, depopulare. Au tehnologia de terraformare si cand isi vor duce planul la bun sfarsit, vor reface planeta. O sa inceapa acest proces de terraformare pe Marte in curand pe care o vor transforma in casa pentru ei. Planeta Pamant o vor face destinatie de vacanta si de sclavi, exploatarea resurselor. Recenta stire cu cercetatorii britanici care au creat embrioni umani in laborator, modificati genetic, dar care "nu vor fi implantantati in femei" pentru a fi adusi pe lume, este pasul 3. Oricum, sunt povesti. Astfel de experimente se desfasoara pe pamant de cel putin 70 de ani. Faptul ca nu stim noi, nu avem acces la informatie si ca nu-i vedem noi, asta nu inseamna ca ei nu exista. Armatele lumii, America, Rusia etc. au creat astfel de specimene foarte evoluate, deoarece li se elimina toate defectele genetice, le creste sistemul imunitar, cognitiv, cerebral si muscular, chiar prin combinatii genetice cu animale. O sa-i vedeti cand va incepe urgia. Ei chiar exista. Clonarea care este oficial interzisa, neoficial se practica. Puteti vedea ce au facut cu bovinele si porcinele dpdv genetic pe youtube, prin care au creat niste monstri cu o musculatura impresionanta. Cum ar fi un super om cu foarte multe calitati si fara defecte genetice, imun la boli? Ei sunt noua specia care ne va inlocui. Asta ne pregatesc. Zika e pasul 1 concomitent cu restul urgiilor: razboi, foamete, pandemii, cataclisme. Dumnezeu sa ne aiba in paza, sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate.se numeste depopulare.

    RăspundețiȘtergere
  7. viziunea cu paianjenul nu cred ca intra la categoria adeverite INCA,eu cred ca abia dupa ce se incalzeste mai bine vom afla si de acel paianjen,tin minte ca acum cativa ani aparusera in Romania pe la Constanta destule cazuri cu muscaturi de paianjen (http://www.telegrafonline.ro/la-un-pas-de-moarte-din-cauza-unei-muscaturi-de-paianjen) asa ca sa nu consideram ca nu vom auzi si de viziunea cu paianjenul ucigas anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar eu nu inteleg un lucru,fratilor la inceput zice ca este extrem de periculoasa pe urma ca este benigna si metoda de tratament este ca pt o boala benigna ( boala usoara ,cu prognostic bun).

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu va mai balaciti in frica, ca veti atrage tocmai de ce va este frica! Frica este amplificata constient pentru a controla si stapani constiinta si spiritul uman.Suntem intr-un razboi intre libertatea inimii si spiritul uman si stapanirea lui.Rezultatul lui ne va determina destinul. Ne aflam in fata unei alegeri.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. SA FIM SERIOSI.SUNT OAMENI CARE MANANCA DIN GUNOI SI NU SE MAI IMBOLNAVESC.IN BRAZILIA ESTE MULTA DESFRANARE.SI DE ASTA APAR TOT FELUL DE NENOROCIRI SIMULATE IN TANTARI,CUTREMURE,RAZBOAIE SI ASA MAI DEPARTE.ACEASI REGULA E IN TOT PAMANTUL.DUMNEZEU NU AR AVEA CEVA IMPOTRIVA DISTRACTIEI SAU A DESFRANARII,DACA AM STI SA NE INFRANAM,SA POSTIM.DAR NOI NU FACEM DECAT SEX PESTE MASURA,CLUBURI PESTE MASURA,BETII PESTE MASURA,MANCAM PESTE MASURA,JUCAM PESTE MASURA.A DISPARUT INFRANAREA,A DISPARUT POSTUL,A DISPARUT IUBIREA DE APROAPE.TOT GLOBUL S-A TEHNOLOGIZAT ATAT DE MULT INCAT SI LA CUMPARATURI MERGEM ELECTRONIC.IN SHOW BIZ,TOTUL E ELECTRONIC,ZAMBETE ELECTRONICE.EMOTII PRIN CABLU,CUM SPUNEA UN ARTIST IN VOGA.CONCLUZIA MEA ESTE URMATOAREA:TOTUL TREBUIE SA FIE CU MASURA!SI MULTA DRAGOSTE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne inviel pe Ceausescu ca stie el cum sa faca ordinea in lume.Asa cum a mai si facut-o candva si totul era bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. ANONIM 19:55 NU E NECESAR SA IL INVIE PE CEAUSESCU. DUMNEZEU FACE CEL MAI BINE ORDINE IN LUME. SI ACUM ESTE BINE SI VA FI BINE IN VECII VECILOR,CA DUMNEZEU NU I-SI BATE JOC DE OPERA SA. ESTE BINE PENTRU CA TOTUSI AVEM PUTEREA SA ALEGEM.

    RăspundețiȘtergere
  13. SI DACA AVEM PUTEREA SA ALEGEM,ATUNCI SA ALEGEM SECURITATEA,OCROTIREA,IUBIREA LUI DUMNEZEU. DAR ASA ORBESTE!!!ATUNCI NU VOM CONSTATA GRESEALA LA NIMENI,PENTRU CA TOTUL ESTE PERFECT!!! DACA CITITI ACEST COMENTARIU IN MOD SIGUR SE VA INTAMPLA CEVA.O REACTIE.POZITIVA SAU NEGATIVA? DEPINDE DE DUMNEAVOASTRA CE VRETI SA ALEGETI. ESTE LA MODA ACUM IN 2016 SENTIMENTE DIN CELE MAI DIVERSE: FURIE,URA,NESIGURANTA SI EXEMPLELE POT CONTINUA.

    RăspundețiȘtergere