miercuri, 10 februarie 2016

MARIA ȘI DARUL ÎNAINTE - VEDERII ! CURCUBEUL TRICOLOR, DIN CAMERA MEA.

                                                                 9  Februarie 2016,ora 6,13 dimineața !

                                                           Dragii mei,

Tot în aceasta dimineață,treaza fiind,aud un glas care-mi vorbeste  așa :
                         ”Maria are Darul vederii !
         Se mai cheamă, și DARUL Înainte - vederii !” 

În aceasta clipă dragilor, sub plafonul camerei mele, care dispăruse în acea clipă, văd cu ochii închiși fiind , un cer de noapte albastra, iar pe Cer, a apărut un Curcubeu numai al României.
 Image result for curcubeu
      
Curcubeul dragilor, cuprindea toata camera mea, sub forma de semicerc deschis cu fața  inspre Pământ.
Era o splendoare de Curcubeu, cu aceste trei culori:
                                       Image result for tricolorul romaniei                                     Culoarea roșie ,era la partea de sus, după care galbenul si albastrul înspre Pământ.
CURCUBEUL  cu Tricolorul României, acoperea sub forma de semicerc, toata camera mea.   
                      Image result for curcubeu
DARUL Înainte - vederii dragilor, înseamna pe intelesul nostru al tuturor,DARUL  PROOROCIEI !  .
Dragii mei, eu stiu că mulți dintre voi, nu mă credeți nici acum. Adică, nu credeți că toate câte scriu, le scriu numai cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt.
Numai BUNUL  DUMNEZEU m-a înzestrat cu acest DAR, inca de acum 18 ani de zile.
Iar eu ,I-am jurat CREDINȚĂ, SUPUNERE totală, si m-am lăsat cu totul în Mâinile Sale, implinind cu inifinită dragoste,toate câte îmi porunceste.
I-am promis că ,voi apăra al Său Cuvânt ,chiar cu prețul vieții mele.  
De 18 ani încoace,si cât voi mai trăi, voi face numai VOIA  SA, si niciun bun lumesc, nimic material sau bănesc , nu se va alipi de inima mea sau de sufletul  meu,care apartin MÂNTUITORULUI  IISUS  HRISTOS,peste care , si-a revărsat IZVORUL Dragostei Sale nemarginite,pentru noi oamenii de pe Pământ. 
Din acest IZVOR Dumnezeiesc, scriu eu zi si noapte, pentru voi toti Semenii mei si ai nostri ai tuturor. 
Eu va asigur dragilor, că niciodată nu veți afla la mine, minciună, fabulații, sau orice altceva,ce ar duce spre un neadevăr.
Aici pe Blog,veti găsi numai ADEVĂRUL  LUI DUMNEZEU; aici pe Blog, veti gasi numai Lumină din Lumină;si tot aici pe Blog, veti găsi numai îndemnuri spre Iubire sufleteasca,unii față de alții; numai îndemnuri spre BISERICA  LUI HRISTOS,și numai îndemnuri, ce duc spre Calea  mântuirii sufletului.
                                          Cu dragoste,Maria. 

38 de comentarii:

  1. Doamne Iti multumim pentru ca ai ales-o pe doamna Maria sa aduca semenilor sai CUVANTUL TAU ,spre trezire si luare aminte ,spre credinta in adevar si iubirea neconditionata a tot ceeace TU ne-ai daruit,toata creatia TA!Multumim doamna Maria pentru munca dumneavoastra in indeplinirea MISIUNII date de BUNUL DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa e d-na MARIA, vă urmăresc!Pansela Buterchi

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunata Marie, in asta Romanie!
    Iti multumim Doamne, pentru tot ceea ce ne impartasesti prin Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria va rog sa va rugati si pentru mine pacatoasa Monica,va multumesc.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc si eu pentru tot ce postati,ma ajuta mult.Ce frumos vi s-a spus...inaintevederii.C

    RăspundețiȘtergere
  7. VA MULTUMESC DOAMNA MARIA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Darul inainte-vederii lui GHERON IOSIF (†15/28 august 1959), unul dintre ultimii mari sfinti athoniti: “Tot ce facea, facea cu instiintare de la Dumnezeu”

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/08/13/darul-inainte-vederii-lui-gheron-iosif-%E2%80%A015-august-1959-unul-dintre-ultimii-mari-sfinti-athoniti-tot-ce-facea-facea-cu-instiintare-de-la-dumnezeu/

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc Doamna Maria pentru toate postarile dumneavoastra,rugativa si pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa coboram de la creier la inima. In inima sta viata si tocmai acolo trebuie sa cautam sa traim. Lucrul principal este sa stai cu mintea in inima in fata lui Dzeu. "Cu inteligenta ta vei cunoaste multe lucruri despre Dzeu, dar cu inima ta vei ajunge la Dzeu" - Teofan Zavoratul.
    De ceva vreme am gasit cel mai bun culcus de adormit spiritele. Locuim in creierul nostru. Un loc abstract, rece, indepartat de ceea ce ne face sa fim umani. Ne-am lasat instrainati treptat de intelepciunea inimii. Am cultivat distante intre noi. Ne grabim la birou si nu avem timp sa auzim cum ne mai calauzeste inima. Si cui ii pasa de ce spune inima? Cui ii pasa ce am facut cu ea? Am pornit cu pasi grabiti spre drumul instrainarii de sine. Nu stim cum sa experimentam emotiile. Prin subintelegere, invatam sa le trecem sub tacere, sa le opunem rezistenta, sa le judecam. Creierul, mintea, ratiunea par a fi solutia perfecta.
    Undeva, pe axa timpului a inceput sa se stinga dorinta noastra de a fi mai buni. Candva, am inchis ochii frumusetii lumii inconjuratoare. Am inceput sa uram linistea, sa ne integram in haos si confuzie. Sa ducem vieti reci, rationale, indiferente, lipsite de emotii si satisfactii spirituale. Am permis rautatilor si sentimentelor negative sa faca parte din eul nostru zilnic. Am ingaduit dorintei de inavutire sa aiba intaietate in fata oamenilor. Refuzam treptat, treptat sa auzim iubirea, sa vedem fericirea, sa simtim starea de bine, sa ne lasam toropiti de o ploaie de vara, sa ne entuziasmam de un copac in floare, sa ne strangem cu nebunie in brate, sa privim cu placere un rasarit de soare.
    Si va intreb acum, ce am facut cu inima? Cu emotiile noastre? Cu sentimentele? Cum ne-am pierdut inimile si am lasat creierul sa conduca? Cand am devenit imuni unii fata de altii? Cand ne-am imunizat fata de noi insine inchizandu-ne inimile?
    Mai vrea cineva sa le regaseasca? Mai crede cineva daca inima nu e, nimic nu e? Sa raspundeti sincer, ca de la inima la inima. (sursa - internet).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat,asa este.Unde DRAGOSTE nu e, nimic nu e!
      Maria, te iubeeeesc din tot sufletul si inima mea!
      I-ti multumesc pentruca mai adus mai aproape de Bunul Dumnezeu!Te imbratisez cu mult drag! Eugenia.

      Ștergere
    2. BUCURIA mea este si mai mare,atunci cand aud ca am reusit sa aduc pe cate cineva mai aproape de DUMNEZEU si de MĂICUTA DOMNULUI. Si eu te iubesc draga mea, si bucura/te de dulceata infinita a Dragostei Divine.

      Ștergere
    3. Doamna Eugenia,doamna Maria este dragostea noastra si o purtam tot timpul in inima noastra ma,bucur ca a mai intors inca o persoana la Dumnezeu.Maria are tot harul sa intoarca pe toti oamenii daca ar stie sa se foloseasca mai mult de harul ei si sa faca lucruri si mai mari.Poate il va descoperi pentru ca nu stie ce putere nebanuita are in ea.Si Maria poate ajunge foarte vestita.

      Ștergere
    4. Nu reușește D zeu sa ne facă pe toți sfinți și reușește dna Maria...folosiți cuvinte prea mari...

      Ștergere
    5. Ai mare dreptate Anonim 10 februarie 2016, 23:29!
      Sa-l cautam pe EL cu toata fiinta noastra, cu inima noastra!Sa-L regasim in sufletul noastru! Materialismul si ratiunea ne tin departe de Lumina calauzitaore a Bunului Dumnezeu!Sa lasam indiferenta deoparte. Sa ne ridicam la alt nivel, sa iubim cum Dumnezeu ne iubeste! Sa ne pese de noi, de aproapele nostru, de natura, de animale si de Terra! Doamne te iubim! Cu Slava Ta si Frumusetea Ta acopera-ne, ajuta-ne sa ne inaltam!

      Ștergere
  11. Puterea transformarii intunericului in lumina sta in fiecare dintre noi. Toti avem daruri de la Creatorul nostru,
    doar este necesar sa le gasiti! Cautati in lada cu zestre si gasiti tot ce va trebuie! Asta in cazul in care stiti ca aveti aceasta lada, si nu mai invidiati zestrea vecinului! Oameniii, de-a lungul timpului si-au dat puterea altora, crezand ca ei nu stiu ca sa faca cu ea. A venit vremea sa v-o luati inapoi si sa deveniti responsabili pentru ce aduceti in viata voastra si in cea colectiva.Este frumos sa te rogi pentru cineva dar nu se vor schimba acele experiente pe care Sinele fiecarui individ vrea sa le traiasca, ca doar de aia a venit aici sa experimenteze viata pe Pamant, fara sa-i fie incalcat acest drept.Cel mai bine este sa te rogi pentru binele cel mai inalt al ......, fara sa ai asteptari, ca nu stii ce intelegeri are ...., la nivel de suflet.
    Pentru mine rugaciune inseamna, sa trimit toata iubirea care eu sunt, acelei/acelor persoane sau locuri si sa am totala incredere,ca Divinitatea stie exact ce trebuieste momentului.
    Majoritatea oamenilor cred in Dumnezeu, dar vin si intreb cati dintre ei au si incredere in Dumnezeu, si mai ales cati stiu ca Dumnezeu se increde in ei?
    CREDETI CU TARIE CA DUMNEZEU CREDE IN VOI ! IUBIREA SA, ESTE NECONDITIONATA PENTRU FIECARE FIINTA PE CARE A CREAT-O, CHIAR SI PENTRU CEI CARE L-AU UITAT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. DUMNEZEU E LUMINĂ. Lăcaşul LUI e CERUL de LUMINĂ! Arătările astea cu cer de noapte albastră sunt de la draci. Eu în viața mea n-am auzit ca vreun Sfânt să spună că vede minuni pe cer de noapte. Minuni în întuneric?!!!!!!!!
    Păi DUMNEZEU arată minunile în LUMINĂ,să se vadă că-Ì EL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CUM PUTEM SĂ ÎL VEDEM PE DUMNEZEU

      Iar ca să cunoşti pe cineva trebuie să ai o calitate de primă mână, aşa cum scrie Sfântul Antonie cel Mare: Căci calea cunoştinţei lui Dumnezeu este bunătatea.


      - Cum poate omul să-L vadă pe Dumnezeu?

      Înainte de a spune cum anume Îl putem vedea pe Dumnezeu, este necesar să ne amintim ce spune Sfântul Varsanufie: că atunci când te vezi pe tine pornit de a vorbi despre Dumnezeu, află că tăcerea este mai minunată şi mai slăvită decât convorbirea (Filocalia, XI, p. 59). Tâlcuind, Părintele Dumitru Stăniloae zice: Dumnezeu este mai presus de cuvânt. Principal este să simţi prezenţa Lui ca o putere mai presus de cuvânt. Şi o simţi puternic prin responsabilitatea ce a trezit-o şi o susţine în tine. Sfinţii Părinţi avertizează că este greşit şi primejdios a vorbi despre Dumnezeu în cuvinte; Sfântul Ioan Scărarul zice spre luare aminte: a vorbi despre Dumnezeu prin cuvinte este greşit şi primejdios celor ce nu iau aminte. Cuvântul despre dragoste este cunoscut îngerilor, dar şi acelora numai prin lucrarea iluminării. Dragostea este Dumnezeu. Iar cel ce voieşte să arate hotarul Acestuia, este ca cel ce, orb fiind, numără nisipul de pe fundul oceanului! (Filocalia IX, p. 425).

      Sigur că mare parte dintre creştini ştiu prea bine că a-L cunoaşte pe Dumnezeu este cea mai mare lucrare a omului zidit pe acest pământ; aceasta se adevereşte prin cuvântul lui Iisus Hristos, din definiţia dată vieţii veşnice atunci când a rostit rugăciunea arhierească din capitolul XVII din Evanghelia după Sfântul Ioan: Aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul, adevăratul Dumnezeu, şi pe Iisus Hristos, pe Care L-ai trimis (Ioan 17, 3). Pentru a ne dumiri mai bine despre cunoaşterea şi, implicit, vederea lui Dumnezeu, vom spune astfel: cunoaşterea este acţiunea de vedere a persoanei — în cazul de faţă, a lui Dumnezeu. Iar ca să cunoşti pe cineva trebuie să ai o calitate de primă mână, aşa cum scrie Sfântul Antonie cel Mare: Căci calea cunoştinţei lui Dumnezeu este BUNĂTATEA, iar Cea mai mare boală a sufletului, ruina şi pierzarea lui, este să nu cunoască pe Dumnezeu, care a făcut toate pentru om şi i-a dăruit lui mintea şi cuvântul prin care, zburând sus, omul se uneşte cu Dumnezeu, înţelegând şi preamărind pe Dumnezeu; căci Cunoaşte pe Dumnezeu şi este cunoscut de Dumnezeu omul care se nevoieşte neîntrerupt să fie nedespărţit de Dumnezeu. Iar nedespărţit de Dumnezeu ajunge omul care este bun în toate şi care biruie toată plăcerea, nu din pricina lipsei, ci prin voinţă şi înfrânare. (Filocalia, vol. I, pp. 22, 34–35, 38, 44–45). Poate că mai scurtă şi mai pe înţeles ar fi definiţia cunoaşterii şi vederii lui Dumnezeu, dată de Sfântul Diodorh al Foticeii: A te uita pe tine când te gândeşti la Dumnezeu“.

      (Preasfințitul Calinic Episcopul Argeșului, Veșnicia de zi cu zi, Editura Episcopiei Argeșului)

      Ștergere
    2. DUHUL SFÂNT nu Se vede, dar harul Lui se poate vedea”, învăța Părintele Efrem. Iar aceasta o spunea, deoarece în perioada în care săvârșea Sfânta Liturghie la Sfânta Ana Mică, vedea harul în chip simțit, umplându-i chilia și bisericuța. Lacrimile îi curgeau pâraie și harul umplea inimile și biserica; de multe ori pe Sfântul Disc Se arăta Dumnezeiescul Prunc. Odată, în timpul sfințirii Cinstitelor Daruri, a auzit o voce înlăuntrul său: “Fiu al lui Dumnezeu și împreună-moștenitor cu Hristos” (Rm. 8, 16-17). Părintele Efrem era cuprins de o nestăvilită ardoare a duhului, dar Dascălul său avea grijă să-l smerească, spunându-i: „Alergi prea repede, Părinte”. Însă se și bucura: „Nu cred să se săvârșească nicăieri în Sfântul Munte mai bine Sfânta Liturghie”. Bisericuța pustnicească din peștera de la Sfânta Ana Mică răspândește și acum bună mireasmă.

      * * *

      În acea perioadă, într-o noapte, în liniștea cea plină de taină de la Katunakia, așezat pe scăunelul său și cufundat în dulceața rugăciunii, Părintele Efrem a auzit deodată cum izvorăște din sufletul lui cuvântul lui Isaia: “În ce chip mirele se veselește de mireasă, așa se va veseli de tine Dumnezeul tău” (Isaia 62, 5). Atunci a părăsit rugăciunea „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă”, pentru a striga în Duhul: „Iisuse, Mirele meu, miluiește-mă”.

      „În acea vreme zburam”. Și într-adevăr, în visele lui vedea adeseori că zbura ca o pasăre. În ultimele zile ale vieții lui ne spunea că: „Pe atunci eram ca un înger, încât nici un gând viclean nu putea să se apropie de mine, chiar dacă aș fi vrut; îl alunga harul departe. Înlăuntrul meu aveam o lumină. Uneori îi spuneam bătrânului Iosif în glumă: Părinte, dar de ce să-mi mai fac slujba, dacă am făcut-o în somn? Glasul lăuntric continua să rostească Rugăciunea lui Iisus și în timpul somnului. „Eu dorm, iar inima mea veghează” (Cant. 5, 2 ).

      Atât de mult har al rugăciunii avea. Uneori vedea în rugăciune ceva deosebit și pentru aceasta simțea că trebuia să i se întâmple ceva bun. Și aceasta cu mult timp înainte. Odată așteptase aproape șase luni să se petreacă ceva. În cele din urmă, într-un moment de covârșire de har, a simțit că sufletul lui voia să iasă din trup, să zboare la înălțime. S-a prins cu mâinile de obiectele din jur, s-a strâns de frică și în cele din urmă și-a revenit. Același lucru l-a simțit și în ziua urmatoare, dar într-o măsură mult mai mare. A încercat din nou să se stăpânească, dar nu a putut. „Acum dacă ne-am înșelat, ne-am înșelat, s-a gândit cu resemnare. Mergi unde vrei! Atunci sufletul meu s-a urcat la o înălțime de neînchipuit și a început să slăvească pe Dumnezeu”, ne spunea adânc emoționat de această amintire și de tainica tresăltare pe care i-o crea. „Ce-am simțit nu se poate spune”, continua cu vocea slăbită de entuziasm.

      Oare retrăia cu amintirea cele de negrăit?

      Fragment din cartea Starețul Efrem Katunakiotul – Editura Evanghelismos, 2004.

      Despre Părintele Efrem Katunakiotul
      Considerat unul din cei mai mari părinţi aghioriţi ai secolului trecut, părintele Efrem Katunakiotul (1912 – 1998) a fost ucenicul lui Gheron Iosif Isihastul. Spre deosebire de ceilalţi ucenici ai lui Gheron Iosif care au preluat conducerea unei mănăstiri aghiorite, părintele Efrem a ales isihia, rămânând retras în pustia Katunakiei.

      Ștergere
    3. Mariana! Sunt de acord cu tine : omul se uneşte cu Dumnezeu, înţelegând şi preamărind pe Dumnezeu; căci Cunoaşte pe Dumnezeu şi este cunoscut de Dumnezeu omul care se nevoieşte neîntrerupt să fie nedespărţit de Dumnezeu. Iar nedespărţit de Dumnezeu ajunge omul care este bun în toate şi care biruie toată plăcerea, nu din pricina lipsei, ci prin voinţă şi înfrânare. (Filocalia, vol. I, pp. 22, 34–35, 38, 44–45).
      Si as mai adăuga :a marturisi ca-L vedem pe DUMNEZEU si pe MĂICUȚA DOMNULUI ,precum si multe alte MINUNI,aceasta nu înseamna nici pe departe MÂNDRIE, si nici pe departe ceea ce ai citat tu:Înainte de a spune cum anume Îl putem vedea pe Dumnezeu, este necesar să ne amintim ce spune Sfântul Varsanufie: că atunci când te vezi pe tine pornit de a vorbi despre Dumnezeu, află că tăcerea este mai minunată şi mai slăvită decât convorbirea (Filocalia, XI, p. 59). Tâlcuind, Părintele Dumitru Stăniloae zice: Dumnezeu este mai presus de cuvânt. Principal este să simţi prezenţa Lui ca o putere mai presus de cuvânt. Şi o simţi puternic prin responsabilitatea ce a trezit-o şi o susţine în tine. Sfinţii Părinţi avertizează că este greşit şi primejdios a vorbi despre Dumnezeu în cuvinte; Sfântul Ioan Scărarul zice spre luare aminte: a vorbi despre Dumnezeu prin cuvinte este greşit şi primejdios celor ce nu iau aminte. Cuvântul despre dragoste este cunoscut îngerilor, dar şi acelora numai prin lucrarea iluminării. Dragostea este Dumnezeu. Iar cel ce voieşte să arate hotarul Acestuia, este ca cel ce, orb fiind, numără nisipul de pe fundul oceanului! (Filocalia IX, p. 425).
      O să-L rog pe MÂNTUITORUL si pe MAICA DOMNULUI, ca sa ti se arate si tie, ca sa vezi că ,acolo unde este DRAGOSTE infinita,DRAGOSTE sufleteasca, acolo unde este IUBIRE față de APROAPELE si lepadare de toate bogatiile si placerile lumesti,acolo locuieste s8i DUHUL CEL PREA SFANT, care iti va grai si-ti va arăta MARI MINUNI precum si ceea ce urmeaza a se intampla.Hai sa nu mai bați șaua ,ca sa priceapa iapa! Continuare....

      Ștergere
    4. Daca BUNUL DUMNEZEU si-a revarsat asupra mea din DARUL SĂU,iar daca eu scriu din toate câte mi se arata si mi se spune, nu inseamna ca, sunt plina de mandrie ,si totodata cea mai păcatoasa din lume,asa cum total gresit este tradus aici:Mândria și închipuirea de sine 9 OCTOMBRIE 2014 CUVINTE DUHOVNICEŞTI   Din exemplul dumnezeiescului prooroc David se vede că mândria şi părerea de sine sunt mai rele decât curvia şi uciderea.  Foto: Oana Nechifor Scrii că uneori te neliniştesc mândria şi închipuirea de sine. Păzeşte-te de aceste patimi rele. Din exemplul dumnezeiescului prooroc David, se vede că mândria şi părerea de sine sunt mai rele decât curvia şi uciderea. Cele din urmă l-au dus pe Prooroc la smerenie şi pocăinţă, iar cele dintâi l-au condus spre cădere, precum mărturiseşte în unul din psalmi: „Eu am zis, nu mă voi clătina în veac” (Psalm 29: 6). După cădere însă, spunea cu totul altceva: „Iar eu sunt vierme şi nu om, ocara oamenilor şi defăimarea norodului” (Psalm 21:7). (Sfântul Cuvios Ambrozie de la Optina) (Filocalia. Noi nu suntem viermi, ci suntem CHIPUL si ASEMANAREA LUI DUMNEZEU.
      Cine vrea sa se creada vierme, sau orice altceva, este alegerea sa. Eu sunt (si noi toti )LUCRUL MAINILOR LUI DUMNEZEU ,după CHIPUL si asemănarea SA. FILOCALIA, CĂRTILE SFINTE de tot felul, sunt scrise toat de oameni, si nu de DUMNEZEU. Sunt sigura ca nu DUMNEZEU a spus ca sa ne autointitulam viermi, sau cei mai păcatosi din lume, cei mai criminali din lume, daca vorbim despre EL, si despre LUCRUL MAINILOR SALE.
      Asa ca, te rog sa nu/mi mai citezi din CARTILE scrise de inaintasii nostri, căci nu sunt nici pe jumatate corecte. Sunt multe LUCRURI care nu s-au scris de acesti oameni ,pe care tu îi crezi niste dumnezei, de frica de a nu fi etichetati,ceea ce incerci tu sa faci,in ceea ce ma priveste personal.Iar ceea ce s-a scris, si care ne umileste prin cuvintele care ne sunt lasate spre invatatura, sunt total in dezacord cu CHIPUL minunat al omului, care este scanteie din CHIPUL LUI DUMNEZEU. Fiecare isi cunoaste felul lui de viața, pe care il împărtăseste numai cu IISUS HRISTOS si cu MAICA DOMNULUI. Nu poti jigni un om, indirect ce/i drept, sufocandu-l cu niste scrieri total gresite, in acest context de cunoastere a LUI DUMNEZEU si de a vorbi despre DUMNEZEU.Eu nu ma voi umili singura,numindu/ma vierme,sau cea mai mare criminala,asa cum reiese din scrierile citate de tine. IISUS HRISTOS, m-a luat in CERURIR si mi-a poruncit ce am de facut, spunandu-mi asa: ”Tu esti Imaginea MEA”. Si asta sunt eu, si -mi voi da si viata apărând aceste CUVINTE, implinind PORUNCILE pe care mi le-a dat, si nu-mi voi pune cenusa in cap,pentru ca asa vrei tu,pentru ca asa scrie in FILOCALIE,sau oriunde in alta parte. SEMENII nostri,au tot dreptul sa cunoasca ADEVARUL ADEVARAT, ca DUMNEZEU este IUBIRE, iar noi suntem FIII SĂI, si nu viermi,daca indraznim a vorbi despre EL.
      FRATILOR, daca ati trait MINUNI, daca L-ati vazut pe DUMNEZEU sau pe MAICUTA DOMNULUI, povestiti tuturor, scrieti ca sa afle toata lumea, si nu va umiliti singuri,pentru ca asa scrie la CARTI. Sa implinim cele 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI si sa nu ne punem cenusa in cap. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. http://www.doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/cum-putem-sa-il-vedem-pe-dumnezeu

      Ștergere
    6. http://www.doxologia.ro/biblioteca/vietile-parintilor/duhul-sfant-nu-se-vede-dar-harul-lui-se-poate-vedea

      Ștergere
  13. Adevăr graiti D.Maria asa vor si ăstia care conduc Planeta ne umilesc ne fac in fel si chip ,sa nu cumva sa ridicăm capul,de aia fac ce vor cu aceasta omenire,ar trebui sa ne uităm in oglinda si sa spunem :sunt om: si constiinta mea ma îndeamnă sa ma rog Bunului Dumnezeu pentru mine si aproapele meu sa fim sănătoși si sa ne dea PUTERE sa mergem mai departe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Nu trebuie sa stam cu capul plecat si sa vorbim despre DUMNEZEU. Ci trebuie sa fim convingatori si plini de DRAGOSTE față de DUMNEZEU si față de MAICA DOMNULUI, precum si față de APROAPELE.
      A nu vorbi despre DUMNEZEU, din motive scriptice ale unor oameni cărora, le/a placut si le place sa se umileasca,si care indeamna la injosirea fapturii LUI DUMNEZEU, inseamna a ne rusina de DUMNEZEU si de CUVANTUL SĂU. MARTURISITI fratilor, spuneti cu glas tare, strigati ca SFANTUL IOAN BOTEZATORUL in pustie, strigati si spuneti cât bine va facut DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,fiecaruia dintre voi. Nu va fie teama de niste CARTI scrise de oameni obisnuiti,care se credeau mai sfinti decat Dumnezeu. Eu sunt un om obisnuit,care traieste astfel MARI MINUNI, dar niciodata ,absolut niciodata, nu ma voi înjosi, nu ma voi umili, pentru ca asa a scris x sau y ! Fiecare cu DARUL său, fiecare cu felul său de a face, ca sa rodeasca sământa daruita de DUMNEZEU. Cei care sunt mandri si plini de sine, ne indeamna la umilire, si la înjosire,pentru a iesi ei in evidenta. A iubi pe DUMNEZEU,inseamna a implini PORUNCILE SALE, si a spune tuturor binefacerea SA. Cu dragoste,MARIA.

      Ștergere
    2. "Doi oameni s-au suit la templu, ca sa se roage: Unul era fariseu celalalt era vames. Fariseul, stand, asa se ruga in sine: Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri, sau ca si acest vames. Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig. Iar vamesul, departe stand, nu voia nici ochii sa-si ridice catre cer, ci-si batea pieptul, zicand: Dumnezeule, fii milostiv mie, pacatosului. Zic voua ca acesta s-a coborat mai indreptat la casa sa, decat acela. Fiindca oricine se inalta pe sine se va smeri, iar cel ce se smereste pe sine se va inalta.” (Luca 18; 10-14)

      Ștergere
    3. Și cine e fariseul? Doamna Maria?

      Ștergere
  14. Maria (pentru ca ne-ai permis noua tuturor sa te tutuim si asa si intentionez sa fac de azi inainte, nu din lipsa de respect ci pentru ca asa este voia ta) oamenii astia care tipa in gura mare ca ai cazut in pacatul mandriei si al vanitatii, adica a slavei desarte, nu cred ca se inseala intru-totul. Aminteste-ti te rog ca si eu te-am atentionat in mai multe randuri de acest aspect dar fara succes. Diavolul este inteligent (dar nu si intelept precum este Dumnezeu) si se ascunde in locurile cele mai nebanuite. Cei care au fost inaintea noastra pe acest pamant nu au trait degeaba si ar trebui sa invatam din vietile lor si sa culegem din intelepciunea lor greu dobandita. Atunci cand David a zis ca nu este decat un virme a stiut prea bine ce zice caci recunoscandu-si siesi ca nu este mai presus decat un vierme atunci ii este IMPOSIBIL sa se mandreasca! Ce motiv ar avea sa se mandreasca un vierme? Asa si David s-a comparat cu un vierme pentru a-si stopa vanitatea, mandria si slava desarta care erau intr-insul.

    Se "simte" din comentariile dvs. ca va mandriti, cel mai probabil o faceti inconstient dar sunt multi care simt aceasta mandrie care reiese din postarile si comentariile dvs. Eu nu am intentia sa va critic, am renuntat sa mai fac asta caci omul trebuie sa mai invete si din propriile greseli ci doar incerc sa va explic de ce sunteti atat de criticata de altii.

    Eu unul, DACA as fi PLIN de DUH SFANT (asa cum dvs. spuneti ca sunteti) va rog sa ma credeti pe cuvant ca primul lucru pe care l-as face dupa ce i-as multumi bunului Dumnezeu pentru ca si-a revarsat harul sau asupra mea, ar fi sa ma duc in spitalele din tara asta si sa vindec bolnavii. As face-o in primul rand datorita bucuriei IMENSE SI INTENSE pe care as simti-o in sufletul meu. As face-o ca si semn de recunostinta fata de bunul Dumnezeu pentru ca si-a revarsat harul sau asupra mea. As face-o pentru ca asa este firea mea, pentru ca atunci cand eu simt o bucurie intensa in sufletul meu, SIMT ACUT NEVOIA SA O IMPARTASESC si ce mod mai bun de a IMPARTASI HARUL LUI DUMNEZEU decat sa vindec bolnavii si sa strig in gura mare: SLAVA TIE DUMNEZEULE, SLAVA TIE! Eu pentru asta ma rog bunului Dumnezeu sa vindece prin mine caci CE DOVADA MAI BUNA este decat aceea cand SE REVARSA HARUL LUI DUMNEZEU PRIN TINE?

    De aceea Maria eu te-am intrebat pe tine atunci cand tu ai scris ca esti plina de har, CE FAPTE AI FACUT TU si m-ai apostrofat ca cine sunt eu sa te intreb de faptele tale. Ei bine, draga Maria, eu nu sunt cu nimic mai bun sau mai vrednic decat un vierme.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu v am acuzat că sunteți MANDRA sau ca nu aveți DAR DE LA DUHUL SFÂNT.sigur e o neînțelegere..Am dat niște citate ptr :

    1) Ionut Soare 12 februarie , 22:53
    Eu în viața mea n-am auzit ca vreun Sfânt să spună că vede minuni pe cer de noapte. Minuni în întuneric?!!!!!!!!
    Păi DUMNEZEU arată minunile în LUMINĂ,să se vadă că-Ì EL!

    "ȘI UN ALT CUTREMUR ÎN TAIWAN???.."

    2) Anonim 12 februarie, 12:43
    Mandria si slava nu este un pacat ci faptele miselesti meschine pe care le face omul cu gand rau prin faptele sale..

    DE CE MĂ ACUZATI PE MINE ?
    Iar ce ați spus că o să mi se întâmple o iau ca pe o BINECUVANTARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce femeie nesimțită :( cum va permiteți să o jigniți pe Maria noastră care e plină de har sfânt de la D zeu.sa va fie rușine!!

      Ștergere
  16. Dragă D Emanuel daca nu ai lua bani (taxa'.poate ca Bunul Dumnezeu v-ar fi înzestrat cu har .dar daca ati fi avut har acum erați miliardar .asa ca este o diferență mare intre dumneavoastră si doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru ca persoana care m-a apostrofat ca iau bani are si ea o samanta de adevar in ceea ce spune, si pentru ca eu am dorinta sincera de a-mi ajuta semenii, va promit ca cine vrea ajutorul meu si nu poate sa plateasca sa-l ceara ca eu nu o sa-l refuz. (in limitele timpului disponibil pe care-l am si eu, ca si la mine ziua are tot 24 de ore nu mai mult). Daca Iisus a zis: cereti si vi se va da, atunci CERETI SI VETI PRIMI! Eu va voi ajuta asa cum voi putea. Cine poate sa plateasca, sa plateasca, cine nu poate sa plateasca, sa nu plateasca.

    Eu va pot ajuta pe voi prin ortodoxie si prin reiki, adica:

    1. Rugaciune pentru voi
    2. Aprins candela pentru voi (eu in fiecare noapte aprind candela si ma rog pentru diverse lucruri/persoane precum sanatate, iertarea pacatelor etc)
    3. Initieri Reiki (va initiez si va invat cum sa va tratati singuri si persoanele dragi care au nevoie de ajutor). Din punctul meu de vedere initierea Reiki reprezinta botezul cu foc despre care vorbea Ioan Botezatorul, iar energia care va curge prin palmele, privirea si suflul vostru va fi energia Sfantului Duh nu alta energie necurata.
    4. Tratamente Reiki (pentru cei prea bolnavi sa se trateze singuri)

    Daca vreti dezlegari, exorcizari, vraji, magie sau alte nebunii, eu NU sunt persoana potrivita pentru voi. Cautati in alta parte.

    Ma puteti contacta prin e-mail la adresa: emanuel.prichici@gmail.com

    Sunt curios sa vad cate persoane o sa-mi ceara ajutorul dintre cei care viziteaza acest blog. O sa va tin la curent. Eu sunt dispus sa-i ajut pe toti asa cum am scris si mai sus. Doamne ajuta! (ca fara tine oricum suntem pierduti)

    RăspundețiȘtergere
  18. ÎNTUNERICUL NU INTRĂ,DECAT DACA ÎI PERMITI. DECI SĂ NU NE MAI FIE FRICĂ DE INȘELĂCIUNILE DIAVOLULUI. SĂ NE FIE FRICA DE NOI ÎNȘINE. IN BIBLIE SCRIE CLAR: ORICE ISPITĂ ARE O IESIRE.

    RăspundețiȘtergere
  19. am ramas uimita cand am vazut cuvintele ”Maria are Darul vederii !
    Se mai cheamă, și DARUL Înainte - vederii !” daca am retinut bine exact aceleasi cuvinte le-am folosit inainte de aceasta postrae cand ii povesteam sotului despre dvs....zic "stii cum avea Arsenie Boca..."

    RăspundețiȘtergere