luni, 22 februarie 2016

4 ZILE AU TRECUT CU BINE ! SĂ MULTUMIM LUI DUMNEZEU , PENTRU CĂ NE -A ASCULTAT RUGACIUNILE NOASTRE !

                                  Dragii mei, 
Primesc mesaje de la unii cititori,cum ca sunt mincinoasa,pentru ca nu a venit Cutremurul Mare.
Dar priviti dragilor, câte Cutremure mici, au fost in ultimele 5 zile,inclusiv, ziua a 4 a:

Cutremure recente - Facebook

https://ro-ro.facebook.com/cutremure
Cutremur in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, magnitudine 2.8, adancime 77km. „Cutremur in Zona seismica Vrancea, judetul Buzau, magnitudine 3.2, .

Iar aici dragii mei, primesc ”mesaje de felicitare ”,din partea unor cititori si cititoare,dornice sa vada sânge curgând si oameni suferind.
Iata:
Doamna Maria , văd ca ați primit greșit informația!!!!
RăspundețiȘtergere
  1. Doamna Maria mincinoasa!!!!
    Răspundeți
    Mă intreb eu:
Oare cum era mai bine dragilor,să se fi adeverit Cutremurul mare, sau faptul că ne-am rugat cu totii ,este mai bine, ca sa nu se adevereasca?
Sunt sigura dragii mei, că de 4 zile de cand am publicat acest articol, multi dintre voi cititorii Blogului,ati îngenuncheat în fața Sfintelor Icoane, si L-ati implorat pe Dumnezeu ,ca sa nu lase sa se cutremure Pământul,ca sa nu ne piarda pe noi toti.
Tot de 4 zile si de 4 nopti, ma rog si eu la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, cu lacrimi în ochi și-n suflet, implorand ca sa fărâmițeze CUTREMURUL  mare, si sa-l faca in mai multe mici, pentru ca Pământul să se reaseze. 
Dragii mei,L-am implorat pe Mântuitorul așa : 
Doamne Dumnezeul meu, Scumpul meu Iisus, usturatul sufletului meu,Te implor,opreste Cutremurul mare,oriunde ai hotărât Tu,a se produce ! Mai bine este Doamne ,ca sa fiu eu ocărâta de Semeni, si sa ma faca ”profet mincinos”,decat sa moara Aproapele meu, decat sa se prabuseasca blocuri intregi, si sa ne pierzi alaturi de copilasii si nepotii nostri. 
Iar in aceasta clipă dragii mei, IL vedeam pe IISUS  HRISTOS din Sfanta Icoana,cum clipea din ochii Sai, de albastrul CERULUI senin, iar din gura Sa Prea Sfanta, sufla spre mine Lumina aurie ca de Soare.
Și din acest  moment, am stiut ca FIUL  LUI DUMNEZEU si MÂNTUITORUL nostru, va opri deocamdata ,Cutremurul  mare. 
Rugaciunile voastre fratilor, Rugaciunile mamelor pentru copilasii lor, Rugaciunile mele de zi si noapte,ale noastre a tuturor, au fost ascultate .Iar Dumnezeu Prea Milostivul, S-a intors din nou cu Fața spre noi, si ne-a mai dat o șansa,ca sa ne intoarcem la El , din dragoste si cu dragoste. 
Nu avem nevoie de pedepse Divine dragii mei, ca sa ne iubim Aproapele ,ca sa-L iubim pe Dumnezeu si pe Măicuța Domnului.
Sufletul nostru, tânjeste după CREATORUL  SĂU. 
Rugaciunea fratilor, ne lumineaza Sufletul si ne apropie de Dumnezeu,care este Bun,Drept si Iubitor cu Fiii  Săi.  
Să ne unim în Rugaciune, si sa facem Lumea mai buna; sa -i convingem ca Dumnezeu Exista, si că nu vrea ca sa ne piarda.
Să alungam ura din inima si din sufletul nostru, si sa facem loc Dragostei Divine, Iubirii față de Aproapele.
Si numai asa dragii mei,vom putea sa cunoastem si sa gustam din Dragostea Divina ,care este Izvor de viață si de nemurire.
                              Cu dragoste,Maria. 

91 de comentarii:

  1. Eu va cred dna Maria.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina daca ai crezut ca va fi cutremur esti slaba emotional,iti va fi frica toata viata de toate previziunile,vei sta in tensiune pana cand vei ceda psihic si vei ajunge la doctor.

      Ștergere
  2. Doamna respectiva , nu stie ca nu trebuie sa judecam atat de aspru ( sau chiar deloc ....fiind oameni se mai accepta)cu cuvinte care dor ! Fiecare v-a raspunde in fata lui d-zeu . Daca Maria minte ea v-a raspunde de faptele ei ! Noi trebuie sa plecam urechea la cei care se roaga necontenit la D-zeu ! Noi (si ma refer la mine )nu ne rugam cu atata intensitate si nu suntem atat de puri inaintea D-lui Isus ! Putini sunt cei alesi ! Respect si ascultare ptr. cei alesi ! Saptamana binecuvantata !

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana si acum in loc sa multumim lui D-zeu ca nu a avut loc nici o nenorocire hai sa aratam cu degetul spre Maria noastra ca-i mai comod asa.Asta e rautatea care sta in noi si noi in loc s-o oprim mai mult o raspandim.Oare D-nei Maria nu i s-au adeverit atate previziune?Bucurati-va oameni buni si lasati toate celelalte deoparte.Eu va multumesc dna Maria ca v-ati rugat pt noi,va rog s-o faceti in continuare sa va rugati pt noi Se pare ca cel mai bine ne pricepem sa aruncam cu piatra.Tot Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pariem ca de acum incolo nu mai apar mesaje cu data clara? Urmariti si imi veti da dreptate. Iar acum, lasand la o parte rauratile, indiferent de postarile Mariei clipa de clipa trebuie sa fim recunoscatori pt minunea din viata noastra. Cum care minune? Viata, desigur.

      Ștergere
  5. NU VĂ FACEŢI PROBLEME PENTRU CRIȘA. AȘA AM FOST ȘI EU. DACĂ ARE VOINŢĂ SĂ LE ÎNŢELEAGA PE TOATE O VA FACE. NU EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA PROFET CU ACURATEŢE 100%. EU AM CONSTATAT PE BLOG MULTE PREVIZIUNI ADEVERITE ȘI ASTA AȘA LA O CĂUTARE SUPERFICIALĂ. DAR NU ASTA ESTE IMPORTANT. ESTE IMPORTANTĂ DRAGOSTEA PENTRU APROAPE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TU AR TREBUI SA AI INSOTITOR, DACA VREI TE POT AJUTA SA CAPETI

      Ștergere
    2. Scrisul cu majuscule inseamna ca tipati.
      Sper ca nu veti mai scrie asa.

      Ștergere
    3. ĂSTA ESTE TONUL MEU DE BALAUR DOMNULE DRAGON. MĂ SCUZAŢI!

      Ștergere
  6. Eu mă bucur ca nu sa produs acel cutremur ! Ar trebui sa îi mulțumim bunului dumnezeu ca sa indurat de noi și de copiii noștri și sa îi mulțumim și doamnei Maria care se roagă pt țara noastră sa o ferească de catastrofe! Pentru ca după Cum știm cu toții alte tarii sunt bombardate cu bombe, catastrofe și multe altele după Cum vedem și la tv.Multumim dna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua Domna MARIA, VA MULTUMESC din inima pentru ca v-ati rugat la Bunul DUMNEZEU pentru noi si ne-a ferit de o mare catastrofa. Acum se vede puterea rugaciunilor Dumneavoastra si a semenilor nostri care au fost ascultate de Bunul DUMNEZEU. VA MULTUMESC SI VA DORESC MULTA FERICIRE SI LUMINA, SUNTETI UN INGER PE PAMANT. Doamna MARIA, in cazul in care pot sa utila cu ceva o voi face cu placere, ma refer daca aveti de scris ceva pe calculator, o voi face gratis, daca este permis de la Dumnezeu. Cu drag Dana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimata doamna Maria
    Oare asta nu inseamna ca se pot evita si celelalte nenorociri pe care le vedeti (inundatii,terorism,accidente nucleare) asa cum a fost evitat si acest cutremur? Cu alta ocazie ati spus ca lucrurile se intampla intocmai cum vi se arata si nu se pot evita tocmai ca oamenii sa creada...dar poate ca acum s-a trecut la un alt nivel si prin rugaciune puteti schimba in bine unele lucruri.Poate,de exemplu ,puteti afla ce ii omoara pe bietii copilasi. Dvs. cum simtiti,asa este?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eii lasati ca a trecut si asta..

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Multumesc mult,Alexandru ! Părerea ta ,conteaza foarte mult pentru mine !

      Ștergere
  11. D-na Maria,
    Nu fiti necajita de violenta mesajelor transmise.Oamenii acestia au avut prea mare incredere in dvs! In fiecare cuvant pe care l-ati transmis.Unii au plecat de acasa, impreuna cu intreaga familie,au fost mobilizari in regula,altii si-au anuntat prietenii si au garantat ca sursa e absolut demna de incredere (apoi au primit reprosuri si li s-a batut obrazul),sunt atat de multe situatii, ca nici nu va inchipuiti.Nu e loc de intors aici.Nu mai spuneti ca s-a fragmentat cutremurul cel mare..ca nu stiu ce.Nu jicniti inteligenta oamenilor! Nu a fost..ok.Fiti sigura ca nimen nu vrea sa moara sub daramaturi, in chinuri! (doar daca e dement)Aici e vorba de increderea imensa pe care o au oamenii in dvs.Si abia acum incepe povestea.S-a daramat un mit in inimile lor.De aici si violenta lor.Nu ii mai condamnati.E cumplit sa crezi orbeste in ceva si sa fii dezamagit.Lasati-o cum a picat! Greseala nu e a dvs.ci a celor care v-au divinizat!Si ar trebui sa fiti mandra de asta.Nu multi oameni au atatia semeni care sa creada in ei!Acesta ar trebui sa fie o lectie pentru toti :,,Nu mai credeti in oameni!Credeti doar in Dumnezeu si nu veti fi dezamagiti in veci !"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos din inima,voua tuturor cititorilor,care aveti incredere in mine, si in toate cate scriu nu de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFANT ! Sa nu va indoiti niciodata dragii mei, că as scrie altceva decat, ceea ce mi se arata,sau altceva decat ceea ce mi se spune ca sa scriu. Cu dragoste si cu prețuire, Maria

      Ștergere
    2. Maria, toti te cred cand spui ca publici numai ce ti se arata. Problema e cine iti arata? Se pune la indoiala sursa...

      Ștergere
    3. ANONIM 13:O4 EU NU VĂD UNDE E DEZAMĂGIREA. ÎN TEXT SCRIE CLAR: "CUTREMUR CE AR URMA SĂ AIBA LOC ÎN 4 ZILE" EU NU AM CITIT FACEŢI-VĂ BAGAJELE ȘI AȘA MAI DEPARTE. PE MINE NU MĂ DERANJEAZĂ CĂ DUMNEZEU NE GRAŢIAZĂ. LA CÂT SUNT DE PĂCĂTOS,ASTA E CEA MAI BUNĂ VESTE.

      Ștergere
    4. Si cand s-au implinit, tot asa s-a pus la indoiala Sursa? Gandeste te rog mai profund... tu nu sti de multe ori ca poti dormi in liniste si pace noaptea multumita ()... ai fi preferat sa fie altfel?

      Ștergere
  12. D-na Maria,stati linistita, ca nu sunteti mincinoasa!
    Am sa public mai spre seara ceva......Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Liliana! Nu conteaza ca sunt oameni care cred asa ceva despre mine, nici pe SCUMPUL nostru MANTUITOR nu L-au crezut si L-au batut,scuipat,schingiuit si rastignit. Asadar,eu care sunt un simplu om , nu ma pot astepta la altceva,de la cei care nu cred si care doar pândesc ca sa fac o mutare gresita, sa prinda un moment in care sa ma faca cu oua si cu oțet. Eu ma rog si pentru acestia,ca sa-i ierte BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, si sa le dea sanatate,iertare si intelepciune Divina. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  13. Doamna maria a primit acea premonitie pt ca noi sa putem discerne asupra ei.fiecare dintre noi a avut o parere despre aceasta premonitie dar asta nu inseamna ca a fost si interpretarea corecta.poate ca pana la urma cea a lui madus poate va fi cea corecta.asa ca mai este destul timp sa va cereti scuze doamnei maria si bineinteles sa va pregatiti

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa fiti sanatoasa , doamna Maria ! Iubirea dumneavoastra fata de noi , pacatosii , este imensa ! Multumim lui Dumnezeu ca nu a fost , ca ne ocroteste in mare mila lui si bunatatea indurarii sale . Va iubesc mult si aveti grija de dvs. O mama

    RăspundețiȘtergere
  15. Biserica Ortodoxă Română are 637 de mănăstiri şi schituri, cu peste 8.000 de monahi şi monahii.Ce fac oamenii aștea se roagă ptr sarmale și piftie.nu ptr binele nostru a tuturor? Eu ce sa înțeleg ca dvs opriți cutremure ,întoarceți morți din iad în Rai.pot sta liniștit ca sunteți dvs care le rezolvați pe toate :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce trebuie sa intelegeti dumneavoastra este:

      1. Maria este un suflet ales de Tatal Ceresc pentru a fi MESAGER ;

      2. Asa cum au demonstrat experientele japonezului Emoto,prin care au fost curatate in mare masura apele poluate in urma rugaciunilor unui numar mare de oameni, asa si energia cutremurelor poate fi disipata de catre Tatal Ceresc in urma rugaciunilor nu numai ale celor din manastiri, ci si a oamenilor obisnuiti, Iar Maria nu a fost singura in rugaciunile ei si nu este niciodata;

      3. si cel mai important la Tatal Ceresc TOTUL este posibil !!!

      Cu drag, pentru dumneavoastra si Maria, Adriana.

      P.S. De ce credeti ca doar rugaciunile calugarilor sunt ascultate ???

      Ștergere
    2. Dumneata cumva faci misto de cineva?

      Ștergere
    3. NU, absolut de loc. Am facut cateva observatii domnului anonim de la ora 14 :04.
      Cu drag, Adriana.

      Ștergere
  16. Ce disperata pare dna Crisa!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRIȘA ÎN CAZ CĂ NU TE-AI PRINS ANONIM 14:O4 A VORBIT SERIOS,NU A FĂCUT MIȘTO CUM CREZI TU. NU MAI ARE VOIE OMUL SĂ ZÂMBEASCĂ? ȘI SA-ŢI MAI ZIC CEVA,UN OM MINCINOS E UN OM NESTATORNIC,SCHIMBĂTOR. ACEST BLOG ESTE DIN 2012 IAR DACĂ DOAMNA MARIA MINŢEA,SCRIA PE BLOG 4 ANI? CĂ SE PLICTISEA,TRECEA LA LUCRURI MAI "SERIOASE" CUM VĂ PLACE VOUĂ SCEPTICILOR LUCRURILE "PUTERNICE" ,"SOLIDE","CONCRETE". MAI MULT DECÂT ATÂT NU NE CERE NICI BANI CUM FAC POPII ȘI ALŢI AȘA ZIS ILUMINAŢI. NE OFERĂ DRAGOSTE DIN DRAGOSTE.

      Ștergere
  18. Deocamdata,bine spus dna.Maria pt.ca ce trebuie sa se intample,se va intampla,mai devreme sau mai tarziu si eu personal(aproape sigur)cred ca "patru zile va fi durata-replicile,mesajul dvs.trebuie citit cu mare atentie.Patru zile nu se refera,ca va fi peste 4 zile,oricum va multumim pt. toate,sa fiti sanatoasa dna.Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 14:39 E POSIBIL 4 ZILE DE TEROARE,SAU 4 A 4 CUM VREA MADUS SAU 4 ZI-LE/SPUNE-LE SĂ ÎȘI ADUCĂ AMINTE CE A FOST ÎN 4 03 1977.

      Ștergere
  19. O lume nebuna nebuna nebuna,d-na MARIA mergeti pe drumul d-voastra,va pup,cine nu a inteles sa nu mai citeasca aici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu o mai condamnați pe dna Maria pt ca nimeni nu știe ce ne va aduce ziua de mâine și ne trezim cu un cutremur sa vedem atunci ce mai ziceti! Ce mai aveți de reproșat si cui! Eu am încredere în dvs. Și în bunul dumnezeu dna Maria! Ăsta nu sunt decât încercări.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asa se întâmpla doamna Maria unii oameni ca sa va creadă vor ca nenorocirile sa se întâmple,ei nu cred ca rugăciunea noastră a tuturor poate schimba răul in bine.
    In mâinile noastre sunt toate,depinde doar de noi daca suntem rai..rău primim daca suntem buni si Dumnezeu este bun cu noi
    Totul depinde de noi
    Va pup si va iubesc
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pestele de la cap se strica, daca intelegi ce vreau sa spun

      Ștergere
    2. Sant locuri unde mesagerii raului erau ,,kilariti'' pe loc..cu mintea voastra, asa as gandi !

      Ștergere
  23. Oameni buni,ce trebuie sa se intample se va intampla,mai devreme sau mai tarziu,Romania trebuie resetata,poate Madus are deptate,o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dna.Maria am scris un comntariu,de ce nu-l publicati,nu continea jigniri,doar parerea mea,va rog frumos publicatil,numai asa putem face schimb de pareri-idei,chiar nu am jignit pe nimeni,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  25. Oameni buni,ce trebuie sa se intample se va intampla,mai devreme sau mai tarziu,Romania trebuie resetata,poate Madus are deptate,o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  26. ASTĂ ARATĂ CĂ NOI ROMÂNII AVEM CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ PE CARE TREBUIE SĂ O FOLOSIM SISTEMATIC ÎMPOTRIV TUTUROR PROVOCĂRILOR ŞI ISPITELOR
    MULTMIM DNA MARIA DUMNEZEU SĂ NE AJUTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Good morning! :) Finally somebody who realise! It's time for use IT! Go for IT! :) Peace!

      Ștergere
  27. Oameni buni, ar fi necesar sa ne bucuram ca frica unora nu a alimentat declansarea acelui cutremur!
    Aceste viziuni sunt aduse catre noi de persoane cu astfel de abilitati, cu scopul de atentionare, pentru a ni le asuma si ale transmuta.Cauza acestor "nenorociri " suntem noi cu gandurile noastre distructive.
    Printre noi mai sunt si oameni care se roaga,mediteaza, vizualizeaza si reusesc sa transmute aceasta constiinta colectiva care este foarte toxica si extrem de dureroasa la nivel de suflet.Munca noastra de "cizme pe teren" este sustinuta de "manusile de dantela" din INALT.Nu suntem singuri in aceasta curatenie generala ;noi dam cu matura iar ei ridica mobila.
    Constientizati, cereti, credeti si multumiti ca si cand s-ar fi implinit ceea ce va doriti!
    Cand multumim Divinitatii pentru tot sprijinul acordat, automat multumirile ajung la fiecare fiinta de lumina care a depus efortul sau din iubire pentru noi.
    Puteti trimite trandafiri, fluturi, inimioare, slelute de cristal imaginare in INALT.Va asigur ca sunt primite cu mare bucurie de toti cei care ne sustin in calatoria noastra. Daca nu se mai intampla unele preziceri inseamna ca am reusit sa schimbam acea linie temporala, am infaptuit un miracol!
    Credeti ca puteti face toate acestea si chiar mai mult!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba D sa te lamuresc odats pt. totdeauna:
      DACA CINEVA PIOS, SMERIT, isi uneste Rugaciunile cu o ENTITATE SUPERIOARA, acestea se vor indeplini fie ca sant de bine sau de rau...

      Ștergere
    2. EU SUNT DUMNEZEU! ASTA ÎNSEAMNĂ EU SUNT D ÎN VIZIUNEA MEA FANTEZISTĂ. SUNT UN FANTEZIST CONVINS,DOMNULE DRAGON!

      Ștergere
    3. Dragon Star, daca te ajuta, am gasit aceasta:

      "La inceput, Dumnezeu a creat fii si fiice in stare spirituala. El a creat ceea ce se cheama, in limbaj ezoteric, “monade”, sau scantei spirituale individualizate ale Creatorului. Monada este aceea care a mai fost numita “Prezenta Eu Sunt”. Acesta a fost
      primul nostru nucleu de inteligenta si prima noastra identitate individualizata.
      Scanteia divina, numita si spirit, este adevarata noastra identitate. Monada, sau scanteia spirituala, a decis cu liber arbitru ca doreste sa experimenteze o forma mai densa a universului material decat aceea in care traia."

      Sursa:
      https://putereaprezentului.files.wordpress.com/2013/01/manualul-ascensiunii.pdf

      Ștergere
  28. Aveti grija si nu mai aruncati cu vorbe aiurea,eu de doua ori am intrat in "conflict verbal" cu doamna Maria,si de doua ori am avut probleme si necazuri in zilele imediat urmatoare,desi nimic nu anunta asta,au aparut din senin...de-atunci nu am postat nimic,mai intru uneori si citesc,dar si cand fac asta si in sinea mea imi vine sa rad de acele postari,in acea zi nimic nu-mi mai merge ca de obicei,asa ca acum cand intru aici,privesc cu detasare postarile,despre cutremur am simtit imediat ce am citit ca nu va fi,nu stiu de ce dar puteam sa pariez pe orice ca nu vom avea cutremur devastator...acum ca s-au rugat sau nu anumite persoane,Dumnezeu sa le dea sanatate si sa-i asculte in rugile lor,si sper sa se roage mereu si pentru noi cei care suntem mai sceptici si nu facem asta.Asa ca indiferent daca o credeti sau nu pe doamna Maria,sfatul meu personal este sa va abtineti de la comentarii rautacioase ,pentru ca e posibil ca vorbele spuse cu rautate sa se intoarca inapoi ca un bumerang,poate ca doamna este protejata si acele vorbe nu ajung la dansa si se intorc.Sper ca stiti vorba "rau faci,rau primesti",asa ca fiti cu bagate de seama.Daca doamna Maria greseste in viziuni sau ne minte,asta nu este treaba noastra,toate sunt cu un scop,al nostru este sa citim si sa credem sau nu,dar niciodata sa nu dam cu pietre.O zi buna si sa speram ca azi imi va merge bine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar anonim 15 59, se vede cu ochiul liber, daca te uiti la fata dansei ca nu e bine sa o superi

      Ștergere
    2. https://indulciricudor.wordpress.com/2015/08/29/sfantul-paisie-aghioritul-cand-prinde-blestemul-si-cum-se-slobozeste-cineva-de-blestem-deochiul-si-binecuvantarea/

      Ștergere
  29. OPRITI AICI RAUTATILE! ACUM! DACA MARIA A PRIMIT ACEL MESAJ A TREBUIT SA-L SPUNA! IAR SFINTII ROMANIEI SI-AU FACUT MISIUNEA! BINECUVANTARI TUTUROR LUCRATORILOR IN LUMINA! HAR SI PACE!

    RăspundețiȘtergere
  30. D-na Maria , nu fiti supărată ! Nu s-a intamplat nimic , si Doamne-ajuta, nici sa nu se intampla ! Dar, cred ca cei care vă jignesc, cred ca, nu au inteles ca, d-voastră nu sunteți profeta , ci doar primiti niste mesaje de la Dumnezeu, si nu faceti, altceva nimic in plus decat, sa ni-le transmiteți si noua ! Eu sunt convinsă ca, ca mesajul (cel cu 4zile) are poate, alta semnificatie ! Vom vedea s-au vom stii sa-l descifrăm ,cea vrut sa spună acel mesaj ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA ! Ai dreptate ! Poate avea o alta semnificatie cel 4 zile ! Vom vedea ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Dumnezeu e mare si atotputernic cu credinta si rugaciune vom trece peste toate.Ana

      Ștergere
  31. Imi cer iertare pentru semeni mei, dumneavoastra doamna Maria. Iertatii va rog din suflet. Aveti dreptate multe nenorociri se anuleaza datorita oamenilor care se mai roaga inca. Dumnezeu e mare, bun si iertator, milos si iubitor. Iti multumesc Dumnezeule mare. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Magdalena! Nu sunt supărata pe cititorii care ma jignesc si arunca cu piatra. Dimpotriva! Le doresc tot binele din lume, sanatate si iertare de păcate.
      DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, sa-i apere si sa le lumineze mintea.

      Ștergere
  32. Maria primeste mesaje. Sursa o poate hotara fiecare. Maria spune ca e Duhul Sfant. E alegerea ei sa creada asta cum e si alegerea noastra sa credem ori ba. Maria a spus ca in 4 zile va fi ceva rau. Eiiii....aici e aici. Asa a crezut ea, e treaba ei. Dar noi, astialalti ce am facut? Ne-am aruncat cu capul inainte si ne-am agitat. Cati din noi si-au ascultat intuitia? Cati din noi ne-am intrebat Eu-l ce parere are? Ne lasam mereu condusi de altii. Mergem la biserica si credem ce zice popa. Posteaza Maria ceva, credem fara sa clipim. Cine e de vina? Noi. Noi pt ca am uitat sa avem incredere in puterile noastre, noi pt ca ne lasam ghidati in tot si toate. Daca v-ati agitat ca o sa cada casa pe voi, e strict vina voastra. Maria, nu stiu daca ai vreun har anume dar eu ii multumesc bunului Dzeu ca mi-a mai oferit o zi minunata. Iti multumesc Maria ca ma ajuti sa ma cunosc mai bine si sa am mai multa incredere in ceea ce simt si ceea ce cred. Si, ipocritilor, daca Maria scria ceva de bine si se adeverea care va era reactia? Nu mai ridicati piatra, nu. Ode ii faceati Mariei.

    RăspundețiȘtergere
  33. De ce aruncati cu piatra? E numai vina Mariei? Va obliga cineva sa cititi blogul? Va obliga cineva sa credeti ce scrie Maria? Voi ati ales sa cititi si sa credeti. Asumati-va si partea voastra de vina si lasati piatra aia frumusel jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Fiecare este liber sa citeasca ce vrea si cand vrea, numai sa se comporte civilizat si sa n u jigneasca pe nimeni. A fi OM e lucru mare! A fi Domn,e o-ntamplare. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  34. Dna MARIA aş vrea să vă întreb dacă ar ajuta să NE rugam la o ora anume cât mai mulţi dintre noi ROMÂNII nu ştiu de ce dar această idee îmi revine frecvent simt că ar fi de mare ajutor . la rugăciune ma refeream că este cea MAI puternică ARMĂ căci nimic nu este mai puternic decât Dumnezeu iar prin rugăciune sinceră şi smerită nu facem decât să ÎL RUGAM SĂ FIE ALIATUL NOSTRU ÎN FIECARE CLIPĂ. DACĂ ARE UN SENS CEEA CE CRED VĂ ROG DIN SUFLET SĂ NE RĂSPUNDEŢI
    CU DRAGOSTE PENTRU T
    DUMNEAVOASTRĂ ŞI TOŢI FRATII CU INIMA ROMÂNĂ DUMNEZEU SĂ NE AJUTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da! Ar ajuta tare mult, dar nu toata lumea are timp de Rugaciune la o anume ora.Este minunat ca sa ne rugam si singuri ,oriunde am fi in orice loc, cu glas sau fara glas,numai sa ne rugam. Sa imploram pe DUMnezeu ca sa nu cearna Pământul. Acolo unde suntem mai mujlti in acelasi timp la Rugaciune, Lui Dumnezeu Îi este bineplacut. Totul este sa nu abandonam RUGACIUNEA; sa nu slabim in Rugaciune. DOAMNE AJUTA ca sa fim uniti in Rugaciune.

      Ștergere
  35. D-na Maria, capul sus!
    Nu mor caii cand vor cainii.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu fii necajita Maria.Am mai postat undeva cu o zi in urma,daca relele nu se implinesc,inseamna ca si noi cititorii ne-am implinit partea noastra:aceea de a ne ruga cu umilinta la Bunul Dumnezeu pentru iertarea si lasarea pactelor noastre si sa se indure de noi si de semenii nostri.Cand cele prezentate se implinesc,atunci noi suntem cei ce trebuie blamati,nu tu.Atunci inseamna ca desi afland stam in somnolenta noastra si comoditatea noastra.Asta inteleg eu.Ar trebui sa ne reculegem,sa ne cerem iertare si sa continuam cu o atotidine plina de buna vointa,cu recunostinta fata de Dumnezeu ca ingaduie aceasta previzionare a evenimentelor,ca-i este mila de noi si fata de Maria ca asculta de Dumnezeu si ne prezinta cele mai inainte aratate ei.M-as bucura sa aud Slava Domnului ca cutare eveniment nu s-a petrecut.Atunci ma bucur.Am mai postat comentarii in care acel "si s-a implinit"ma doare si nu mai vreau sa aud,altfel am amaraciunea ca toate au fost tratate ca pe emisiunea de stiri.NU E DE GLUMA. Si nu mai spun mai mult decat ca trebuie sa fim intelepti,buni si cu luare aminte.Maria,imi cer eu iertare in numele acelora care nu au inteles,ca nu au inteles Dumnezeu sa-i lumineze si pe toti sa ne Binecuvanteze.Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lucia! Ai un suflet minunat ! Dumnezeu si Maica Domnului si-au facut Locas in inima si-n sufletul tau. Te pup si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  37. Doamna Maria in acel mesaj ati mai primit:Romania este pe mâini bune :eu am simtit ca acele Mâini sunt ale Bunei Noastre Măicuță a Domnului si ale Bunului Nostru Iisus:sa stiti ca aceste MÂINI ne a ocrotit de acest cutremur .Eu m am rugat ca poporul roman sa fie in aceste MÂINI Si sa fim ocrotiți de toate necazurile de toate primejdiile si nimic sa nu ne atingă atât cat suntem in aceste MÂINI Bune .Si sa ne ajute BUNUL Dumnezeu sa mergem pe calea plăcută Lui.niculina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! MÂINILE MĂICUTEI DOMNULUI, au fost cele care au tinut Pământul ca sa nu se intoarca pe dos, ci l-a scuturat doar putin cate putin de mai multe ori, in fiecare zi. Aceasta inseamna ca Pământul se aseaza.

      Ștergere
  38. Dragii mei,

    Multi dintre voi ati observat,urmarind acest blog,ca am indemnat pe multi dintre voi sa citeasca din Biblie.Cativa dintre voi, ati avut diferite comentarii cu privire la aceasta.
    Cei care frecventati blogul, ati remarcat,ca au fost cateva mici ,,impunsaturi"intre mine si Didona,din care una a fost ca,,daca astepti ca Dumnezeu sa iasa din Biblie si sa te imbratiseze"...
    Va marturisesc ca am fost destul de trista la aceasta remarca si mi-am spus,,Doamne,eu stiu invataturile Tale sunt in Biblie,arata-mi ca tu esti Dumnezeul cel Viu din Biblie la care eu trebuie sa ma inchin"
    Eram hotarata sa parasesc acest blog,cand deodata d-na Maria primeste viziunea ,, 4 zile!Un cutremur intens!
    Hopa!mi-am zis.Acum e momentul sa aflu adevarul.I-am spus Domnului,,daca esti Dumnezeul la care trebuie sa ma rog,atunci te rog nu lasa sa aiba loc acest cutremur."(Cititi comentariile
    Liliana Muresan 18.02.2016, 19:50-Viziunea 4 zile!Un cutremur intens! Am spus asa:Da,draga D,haide sa vedem daca Dumnezeul meu din Biblie este cel Adevarat....ati sesizat ca am accentuat
    ,,din Biblie".
    Deci,dragii mei,era imposibil sa se produca acel cutremur intens.Asta insemna ca Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu) sa fie desfiintata.

    Dar,totusi, acel cutremur intens a avut loc,dar in inima mea,in sensul ca am avut un ,,zbucium interior" care imi atragea atentia ca nu am procedat cum ar fi trebuit,ma refer la ,,Dumnezeul meu sau al Didonei"

    Parintele Arsenie Boca spunea:
    A fi crestin inseamna mai mult decat apartinerea ta doctrinara la crestinism.
    A crede in Iisus Hristos inseamna mai mult decat semnifica vorbele.
    Iata ce inseamna a te stramuta din tine in El,inseamns a-L avea in inima ta,a-L face pe El inima ta.
    Inseamna sa ai un moment,o clipa in viata ta in care te-ai intalnit real cu Iisus,o clipa care nu-ti ajunge viata intreaga de a o desfasura intre oameni.

    Am constatat,ca si Didona crede in acelasi Dumnezeu,dar la o intensitate mult mai mare.
    Deci,in concluzie,acel cutremur era imposibil sa aiba loc.Dar,asta nu inseamna ca nu poate sa vina altul....Nici nu va imaginati cat de aproape este venirea Mantuitorului!
    Decat sa incepeti cu improscari,acuzatii,mai bine sa ne evaluam fiecare,sa vedem pe unde suntem,sa punem mana sa citim din Scriptura si o citez pe Didona,,Treziti-va"(pocainta)
    DUMNEZEU sa ne binecuvanteze pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana,ma bucur enorm de mult,că DUMNEZEU a raspuns Rugaciunii tale. Uite asa,te-ai intarit in CREDINȚĂ, si ai aflat ca spun ADEVARUL LUI DUMNEZEU !Ce DOVADA mai palpabila,ne trebuieste? Te imbratisez cu drag ! Maria.

      Ștergere
    2. Amin Liliana! Te imbratisez! :) Dia

      Ștergere
  39. Eu știu de unul, un profet de la Dumnezeu, care a fost înghițit de un „pește mare” și a stat în pântecele lui timp de 3 zile și 3 nopți ca pedeapsă de la Dumnezeu. Pedeapsă pt. că nu a vrut să transmită un mesaj Dumnezeiesc care lui nu-i comvenea. Acest profet a fost Iona, toți știm de el. Și care era mesajul? „În 40 de zile cetatea Ninive va fi nimicită!” El ura pe niniveni și vroia să-i vadă nimiciți, dar știa că dacă vor fi avertizați, ei se vor putea întoarce de la răutatea lor și să fie iertați de Dumnezeu și să nu mai fie distruși. Iona nici măcar nu vroia să le dea o șansă! de a se pocăi de relele lor! Până la urmă Dumnezeu l-a FORȚAT să meargă și să spună mesajul în Ninive...apoi când s-a împlinit ce crezuse el de la început că se va întâmpla (pocăința ninivenilor și iertarea lui Dumnezeu), s-a mâniat enorm! Dar ce a făcut Dumnezeu? L-a nimicit pe Iona pentru că a fost mânios pe bunătatea lui Dumnezeu? Nu, doar l-a învățat pe Iona, blând, o lecție de iertare și dragoste pentru semeni...

    RăspundețiȘtergere
  40. Prin mesajele dvs.ne faceti sa ne rugam mai mult Bunului Dumnezeu si Preasfintei Fecioare Maria,ça sa ne intoarca la credinta,sa nu ne pedepseasca pt pacatele noastre.Asteptam cu nerabdare articolele dvs.in fiecare zi si va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  41. Ma bucur tare mult DORA ! Asa voi face! Voi scrie fara tăgadă,toate cate mi se arata si mi se spune. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ce exemplu mai înțelept de atât mai vrem.D.Maria ne iubeste si de aceia ne-a spus acel mesaj ca noi cu credinta mai puternica sa-L RUGAM PE BUNUL DUMNEZEU SA NE APERE .Si sa ne ocrotească de tot ce există rău.Si ii mulțumim.niculina

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Si bucurativa fratilor ca nu a fost nici o nenorocire ca acum nu mai vb.aici .ci ne plângeam rudele apropiații sau chiar nici noi nu mai eram.sa ii multumim Bunului Dumnezeu ca s-a îndurat de noi

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu vreau sa te laud Maria,lauda nu aduce nimanui nici-un beneficiu...Dar vreau sa-ti multumesc ca ai expus rugaciunea ta ca un model de exemplu : putine cuvinte, din inima, cu credinta asa ating inima lui Dumnezeu...Asa trebuie sa intelegem lucrurile: sa fim uniti si sa ne intorcem cu fata catre Dumnezeu cu umilinta si dragoste si mila pentru aproapele.Deci sa ii multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca s-a indurat de noi.Si sa ne rugam ca planurile diabolice impotriva finite umane sa ia sfarsit pentru totdeauna.Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  46. Doamne ajuta-ne si iartă-ne! Bine ca nu s-a intamplat nimic!

    RăspundețiȘtergere
  47. Doamne ajuta-ne si iartă-ne! Bine ca nu s-a intamplat nimic!

    RăspundețiȘtergere
  48. Numai uniti in credinta vom reusi.Bucurativa ca Dumnezeu va asculta.

    RăspundețiȘtergere
  49. Doamne, ce bine ca nu a fost cutremurul! M-am rugat tot week-end-ul sa nu se intample ! Nu-mi era frica pentru mine ci pentru fetita mea, sotul meu si de fapt pentru toti oamenii! Doame Ajuta sa nu mai fie niciodata vreun cutremur mare !!! Si mai ales Doamne Ajuta sa nu ne mai moara copii de boli cunoscute sau necunoscute! Tare mi-as dorei sa existe o lege asa nescrisa in care daca ti s-a nascut un copil sa treaiasca si sa fie sanatos . Nu e legea firii sa-ti vezi copilul in suferinta sau mai mult sa nu-l mai ai. As da oricand viata mea ca acest lucru sa nu se mai intample cu niciun copil!

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu speram sa fie cutemur mare.Nu cred ca se poate evita un cutremur prin rugaciune ca in 77 s-ar fi rugat si Ceausescu.Dupa cutremur ieseam din criza,erau mai multe locuri de munca,ziarele aveau ce scrie,televiziunile erau pline de cei care pretindeau ca au prevestit nenorocirea,ne luam de guvern ca l-a prins nepregatit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca acel cutremur din '77 a avut cauze naturale?

      Ștergere
    2. Mai omule iti dai seama ce spui aici dar la suferinta nu te ai gandit .la copilasi la oameni care rămîneau fara case.la bătrâni neajutorați Si multa jale .din tot ceea ce ai spus sa vede ca ai inima de gheață Si esti lipsit de mila .Nu ai copii nu ai neamuri nu iti iubesti aproapele? .Ma rog bunului Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa te gândesti bine inainte de ati dori ceva.niculina

      Ștergere
    3. Ce expune acest anonim: are un alt substrat, subliminal...nu va dati seama ca face campanie cu impact invers? Nu are nici o treaba cu subiectul, altceva urmareste... interesul cui il reprezinti tu Anonimule 23 februarie 2016, 18:10?

      Ștergere
  51. Nu va bucurati ca acest cutremur a trecut ,,,,,nu a trecut si cand va veni va face prapad (cred ca stiti ce a spus Arsenie Boca).Mesajul primit de Doamna Maria Gheorghiu cu siguranta se va adeveri ,numai ca nu l-am inteles pana acum .E foarte buna cate o astfel de alarma ca sa ne dam seama cam cat de pregatiti suntem pt asa ceva .

    RăspundețiȘtergere