marți, 9 februarie 2016

S - A ADEVERIT ! VIDEO - VAPOR MARE , ÎN MARE PERICOL !

                                                                              Dragii mei, 

Scriam în dimineața  zilei de 6 februarie, un articol cu titlul : 

”UN VAPOR IN MARE PERICOL ! FURTUNA PE MARE , SAU PE OCEAN ”! 

Și iată dragii mei, cum după 3 zile, ceea ce am scris de la Duhul Cel Prea Sfânt ,s-a adeverit . 

Din fericire ,comandantul NAVEI de CROAZIERA, a luat hotărârea de a întoarce NAVA din drumul ei, si astfel, s-a evitat o mega catastrofa.

Iata: 

Un vas de croazieră, prins de furtună în Atlantic: Valurile ...

www.b1.ro › Ştiri › Externe
5 hours ago - Plecați să se relaxeze, la bordul unei nave de lux, mii de oameni au tras o sperietură soră cu moartea. O furtună puternică le-a îngrozit pe cele ...

Croazieră de coşmar pentru 4.000 de oameni - Digi24

www.digi24.ro/.../Croaziera+de+cosmar+pentru+4+00...
10 hours ago - Croazieră de coşmar pentru 4. 000 de oameni după ce vasul pe care se aflau a fost lovit de o furtună puternică în Atlantic.


sâmbătă, 6 februarie 2016


UN VAPOR IN MARE PERICOL ! FURTUNA PE MARE , SAU PE OCEAN !

                                                            5 Februarie 2016,ora 15,00 !

                                                    Dragii mei,

In aceasta dupa amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor intr-o clipita, vad inspre Apus, un Vapor mare,in largul apelor involburate. 
O furtuna puternica,rasturna tot ce intalnea in cale.
..
Vedeam Vaporul alb, cum era cu fata spre mine, si cum sarea dragilor,sarea pe valuri; nu mai avea control asupra directiei.
..
Dragii mei,acest VAPOR despre care vom auzi, sarea pe valurile mari de apa, de parca ar fi urcat si coborat de pe stanci mari.
Tare ma tem dragilor, pentru ceea ce urmeaza a se intampla cu acest VAPOR care,cu siguranta avea si oameni la bord. VAPORUL parea a fi de croaziera; nu parea a fi de transport marfa. 
Dragii mei, nu ne ramane decat sa ne rugam pentru toti Semenii nostri,indiferent de locul in care s-ar afla, ca sa fie ocrotiti de tot raul si de tot necazul.
                                        Cu dragoste,Maria. 

O mega-furtună a lovit un vas de croazieră în Atlantic. Imagini șocante surprinse de pasageri - VIDEO

de D.G.   •   09 Feb 2016   •   10:38
O mega-furtună a lovit un vas de croazieră în Atlantic. Imagini șocante surprinse de pasageri - VIDEO 817
Croazieră de coşmar pentru 4.000 de oameni după ce vasul pe care se aflau a fost lovit de o furtună puternică în Atlantic.
Imaginile postate de pasageri pe reţelele sociale arată cum, în doar câteva minute, mobilierul şi obiectele de decor au fost puse la pământ după ce vasul a fost lovit de rafale de vânt care au depăşit 76 de metri, potrivit digi24.ro.

Oamenii povestesc că li s-a recomandat să nu iasă din camere şi au privit îngroziţi cum vasul s-a înclinat şi până la 45 de grade sub presiunea valurilor uriaşe. Pentru a evita o tragedie, căpitanul s-a văzut nevoit să întoarcă vasul din drum spre dezamăgirea pasagerilor care sperau la un sejur în Bahamas.





12 comentarii:

  1. Bravo.inca odata le-ai dat peste nas lui brancu si ai lui atei atot stiutiri care nu il cauta pe dumnezeu decat atunci cand vor noroc.ar trebui sa inceapa sa-l caute indiferent de directie(sus sau jos)pt ca cei ce nu il vor cauta deloc vor avea pedeapsa cea mai grea de dus.pe cand te mai invita la emisiune?sa ne anunti.sau nu mai are tupeu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragilor, orice rau ar fi anuntat sau se va petrece , este bine sa nu alimentam frica, deznadejdea, pentru ca acestea sunt energii de joasa frecventa si vor atrage altele asemanatoare. Trebuie sa le infruntam cu curaj. De fapt si Arsenie Boca , cel pe care l-ati amintit unii aici pe blog , acest mare om care a profetit multe, spunea printre altele : "imi pare rau de voi ca sunteti printre ultimii , va vor cerne " Ce inseamna ca suntem printre ultimii ? Exact ce am mai incercat sa va spun si eu in cele ce am mai scris anterior pe acest blog. Pamantul isi incheie ciclul existential in dimensiunea a treia , continuandu-si ciclul evolutiv in dimensiuni superioare de vibratie . Iar noi , generatiile de oameni care ne-am incarnat si traim acum pe planeta, vom fi martorii acestui timp maret , magnific de tranzitie. Insa trecerea intr-o dimensiune superioara de vibratie a planetei, se va face categoric dupa o "cernere " Cei care au emanat in eter doar energii negative prin ganduri si fapte si care nu au reusit sa-si arda toata karma produsa , desigur nu vor putea ascensiona . Aceasta este selectia , "cernerea" care se va face pe criteriul energetic, al corpului de Lumina. Acum, este responsabilitatea noastra , a tuturor , sa ne monitorizam propriile ganduri si reactii , respectiv sa nu hranim frica colectiva .Este nevoie de o masa critica de energie pozitiva pentru a se face "bascularea " in dimensiunea superioara. Deci, nu ingaduiti fricii sa va schimbe frecventa voastra energetica , indiferent ce s-ar petrece in jurul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ar fi rau cand mai sunteti invitata in emisiune sa le aratati si cazul acesta cu vaporul, pe care l-ati primit ca mesaj inainte cu cateva zile. Poate nu mai comenteaza vreun invitat..

    RăspundețiȘtergere
  4. ceva nu este ok daca pana la aceasta ora Gabriel nu si-a dat cu parerea la acest comentariu,dar e devreme...mai asteptam ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarut mana , doamna Maria ! Ati scris in 8 ianuarie despre cineva asemanator unui legionar francez care va fi recunoscut in niste situatii in care se va implica . Este adevarat , sunteti nepretuita ! Iata postarea dvs:http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/search?updated-max=2016-01-09T01:06:00%2B02:00&max-results=7&start=109&by-date=false
    Iata link-ul la care fac referire si care a aparut luni, 8 februarie 2016 in ziarul ,,Gandul'' : http://www.gandul.info/international/un-fost-comandant-al-legiunii-straine-arestat-la-un-miting-antimigranti-15051185

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,acolo la emisiune sint unii,care numai vorbesc,ca sa aiba ce vorbi,vorbesc in gol,se contrazic mai mereu cu oricine,nu numai cu doamna Maria.Bine ca au reusit sa scape teferi.Doamna Maria mereu prezice,dar nu e interesat nimeni,sa caute,sa prevină,ca oare unde se va întîmpla acel lucru!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria îmi este asa de drag sa citesc acest blog, si am observat un lucru ca toți cei ce citesc si ei caută evenimentele produse in legătură cu mesajele primite de dumneavoastră, si ma bucura tare mult pentru ca vad ca usor usor începe sa dispară frica si sa avem mai multa credința in Sfânta Treime. BUNUL DUMNEZEU SA ne apere de toate necazurile si de toate primejdiile si de toate bolile.Ii multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place sa citesti acest Blog, al LUI DUMNEZEU cu adevarat. Pentru ca aici,vei gasi numai ADEVARUL SĂU,fara niciun fel de adauguru sau prescurtari. Cititorii s-au obisnuit si -au învățat că NADEJDEA si Speranta ne sunt numai la DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI. Te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  8. Predictiile,profetiile catastrofice ne sunt date pentru a putea fi combatute. Noi suntem aceeia care apasam butonul rosu care declanseaza explozia de energie negativa si numai noi suntem responsabili daca o catastrofa de orice fel se va produce sau nu. Decizia ne apartine.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. DECIZIA NE APARTINE,DECI SUNTEM REGI? EU ZIC CA DA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari ! negru pe alb ! si sa mmultumim LUI DUMNEZEU probabil ca rugaciunile unora care sant constienti au reusit sa opreasca o tragedie ! Ma gandesc daca nu cumva ceea ce nu seimplineste este o binecuvantare !

    RăspundețiȘtergere
  11. Desigur este o binecuvantare.Altfel de ce ar ingadui Bunul Dumnezeu aceste previziuni? Inseamna ca impreuna putem opri dezastre.Impreuna,uniti fiind,putem ajuta la prevenirea unor nenorociri.Ni se tot arata acest lucru.In loc sa fie nepoliticosi si agresivi in platou,mai bine si-ar implini menirea,ca vor da socoteala candva.Binecuvantarea Bunului Dumnezeu sa fie asupra acelora care inca mai cred ca Dumnezeu nu ne-a lasat...

    RăspundețiȘtergere