joi, 4 februarie 2016

VIDEO - AGENTUL VIP, DIN 3 FEBRUARIE 2016.

                                                         Dragii mei, 

Propun sa daruim Invitatilor din PLATOU de ieri seara, si tuturor celor care habar nu au sa poarte o conversatie placuta,civilizata, sa le daruim,CODUL  BUNELOR  MANIERE, căci fara niciun dubiu, nu l-au citit,după felul cum stiu sa poarte o Conversatie. 
Mai au pretentia ca sunt oameni culti, si cu prestanta. sunt sub orice critica, in ceea ce priveste felul lor de a sti sa asculte, si sa raspunda civilizat.
                                   
  1. Codul Bunelor maniere – de ce trebuie sa ne...

    www.descopera.ro/cultura/4884777-codul-bunelor-maniere...
    Cine inventeaza regulile de buna purtare? De unde a plecat codul bunelor maniere si de ce trebuie pastrata o asa-zisa eticheta in societate? Cei care stabilesc ...       


                                                                       Dragii mei ,
Propun sa le trimitem acestor trei invitati din Platou, care nu au stiut sa poarte o conversatie civilizata, si au fost sub orice critica, să le facem cunostinţa cu :
CODUL BUNELOR MANIERE SI CEI 7 ANI DE ACASA!
Codul bunelor maniere - facebook.com
www.facebook.com/conduita
Codul bunelor maniere. 6,159 likes · 49 talking about this. Despre reguli de comportare în societatea pe care o vreţi!

Maria Ghiorghiu a intervenit în emisiunea ”Agentul VIP” pentru a vorbi despre întâlnirile oamenilor cu extratereștri, dar și despre noile tragedii care se vor abate…
antenastars.ro
                                                      Cu dragoste,MARIA.

49 de comentarii:

  1. OF,DOAMNA MARIA,NICI ACUM NU A-TI INTELES CA VA LUPTATI CU LEII?NU VOR SA INTELEAGA CA NU VOR.EU NU VA PROPUN SA RENUNTATI,DAR ASTA INSEAMNA,AUTODISTRUGERE.O SA SE INTOARCA IMPOTRIVA DUMNEAVOASTRA ASA CUM S-A INTORS IMPOTRIVA LUI IISUS.EU VA IUBESC SI I-MI PARE RAU SA VAD ASA CEVA.EU NU AS AVEA CURAJUL ACESTA.NU AS PUTEA SA MA SACRIFIC ASA.NICIODATA NU M-AS MARTIRIZA IN HALUL ACESTA.DOAMNA MARIA,EU VREAU SA FI-TI UN LEU!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa nu mai chinui limba romana.

      Ștergere
    2. ANONIM 19:19 O SA FAC TOT POSIBILUL SA NU MAI CHINUI LIMBA NOASTRA ROMANA.

      Ștergere
  2. GABRIEL! Cred ca te-ai convins că eu ,nu raspund Răului cu Rău !
    DA ! Mă voi lupta ca o leoaica ! Atâta timp cât spun ADEVARUL ,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sunt de partea mea, sunt cu mine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara Doamna Maria, am prins cateva clipe in reluare la antena stars, emisiunea de aseara. Sincer va spun ca, atitudinea celor din platou m-au intristat si mi-au lasat un gust amar, o tristete in suflet, pt. ca nu au simtit adevarul transmis de la Dumnezeu, prin Dumneavoastra, am avut o senzatie de mila, dezamagire, tristete, pentru acele persoane si m-am gandit intr-o secunda, cum vor motiva si care le va fi raspunsul la finalul vietii si plecarea sufletului la Dumnezeu, in ceea ce priveste atutudinea lor la auzirea adevarului, transmis prin Dumneavoastra. Cred ca atunci vor avea mare amar, cand vor realiza ca nu au avut o atitudine corecta fata de ADEVARUL transmis, pentru ca nu l-au recunoscut s-au nu l-au simtit in inima lor. Daca pe mine m-a durut, va rog sa nu puneti la suflet Dumneavoastra,chiar daca este destul de greu, pt. ca NU stiu ce fac, inima lor este fara iubire... Chiar daca este dureros, poate e mai bine sa-i evitati in viitor asa vor intelege. Eu, de exemplu cand trec prin greutati, mult mai mici decat altii... si sunt trista, stiti cum imi revin? Ma incurajez singura si-mi aduc aminte de secventele din filmul Iisus din Nazaret. Chiar daca poate nu este realizat cum a fost in realitate si-mi spun: Daca pe fiul lui Dumnezeu, Iisus care era fara pacat si a venit pe pamant din iubire pentru oameni si a fost batjocorit fara sa fie vinovat s-au sfantul Parinte Arsenie Boca cat a fost de prigonit si intemnitat, atunci eu un suflet cat un bob de grau... ce sa mai spun, cum sa ma iubeasca lumea...si ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost mai usoara suferinta, ma credeti ca-mi revin mai repede si raman cu un gand de mila pt. cei care m-au suparat.Cred ca este mai mult decat multumitor ca reusiti sa ne scrieti zilnic mesajele de la Dumnezeu, deci Dumnezeu ne iubeste, pt. ca ne trimite adevarul si stim ce sa facem in viitor. Va imbratisez cu drag Dana.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. MADUS,DUMNEZEU NU ESTE DOAR SUB NOI,ESTE PESTE TOT!INTR-ADEVAR ESTE NEVOIE SI DE TINE.DAR SA FIM IN ECHILIBRU!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca Dzeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea sa,negrii,afrcani dupa chipul si asemanarea cui sunt facuti?nic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan : Dumnezeu este duh. Este vorba de o asemanare a duhului nu a trupului , pentru ca el ne.a dat viata din suflarea lui.

      Ștergere
    2. Dar voi n-aţi învăţat aşa pe Hristos; dacă, cel puţin, L-aţi ascultat şi dacă, potrivit adevărului care este în Isus, aţi fost învăţaţi cu privire la felul vostru de viaţă din trecut, să vă dezbrăcaţi de omul cel vechi care se strică după poftele înşelătoare; şi să vă înnoiţi în duhul minţii voastre, şi să vă îmbrăcaţi în omul cel nou, făcut după chipul lui Dumnezeu, de o neprihănire şi sfinţenie pe care o dă adevărul. (Efeseni 4:20-24)

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  6. Stiti foarte bine ca multi nu va inteleg. Stiti foarte bine ca oamenii isi exprima dezaprobarea in fel si chip. Stiti foarte bine ce reactii iscati cu mesajele dvs. Stiati foarte bine la ce va asteapta cand ati acceptat sa apareti la emisiune. Ce doriti? De ce ati pus postarea asta ca doar nu vine de Sus? Doar sa va spalati orgoliul? Doar sa agitati lumea? Nu am vazut emisiunea dar stiu ca, in orice imprejurare, trebuie sa ai bunsimt si vocabular decent. Asa ca rusine celor care au lipsa aici. Dar, ati facut un lucru cu bunastiinta asa ca asumati-va urmarile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca ceri sa fii respectat ,inseamna ca ai orgoliu?!
      Dar tu stii ca ai tupeu sa tot o certi pe Maria? anonimule... eii :)
      Viorica

      Ștergere
  7. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/02/09/pilda-talantilor-predici/

    RăspundețiȘtergere
  8. Madus cine ai zis ca este Sfantul Graal?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si dna psiholoaga a vorbit alaturi cu drumul.am urmarit emisiune aseara am fst dezamagita de toti cei din platou

    RăspundețiȘtergere
  11. http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/vantul-din-anglia-a-ajuns-atat-de-puternic-incat-a-fost-aproape-sa-rastoarne-un-camion-pe-autostrada-video.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Madus de ce zici numai de noi oamenii ?tu nu esti tot om?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Planeta pământ este mama ta, nu tatăl tău. Tatăl tău este în ceruri. Fara tatăl tău, nici tu și nici mama ta (terra) nu ați avea viața. Tatăl tău iți dă lumina și căldura necesare ție și mamei tale.

      Ștergere
    4. Slaveste-l pe Tatal tau din cer ca el e creatorul tau ,El te-a scos pe tine din mama ta (pamant).El te-a modelat dupa chipul sau din tarana mamei pamant.Pamantul este vindecarea ta si alinarea este Tatal tau.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Mama=gradina
      Tatal=grădinarul
      Tu=samanta

      Gradinarul are grija de gradina pe care a insamantat-o.

      Tatal+mama+fiul=treimea

      Sper ca înțelegi.

      Ștergere
    8. Madus mai e un pic si cand o sa fi pregatit Adevarul o sa ti se reveleze. Luna nu are cum sa fie mama ta iar pamantul tatal tau, ca nu tatal te-a purtat in pantec ci mama ta, iar tu te-ai nascut pe Terra nu pe luna. :)

      Ștergere
  13. Usor madus, ca a aparut unu care zice ca ursul e domn,usor Rex,si mai scoare-ti ochelarii de soare cand afara ploua,priveste soarele macar catusi de putin, sau las-o mai moale,bine ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu poti cere omului ce nu are deci, daca n-au educatie n-au nici bun simt. Au ajuns la tv si se cred zei. Irina(nu-i spun doamna, pt e f.departe de a fi-de fapt nici nu cred ca stie ce-nseamna asta)saraca de ea se crede mare justitiar, nu-si da seama cat e de penibila di demna de mila de fapt. Ca psiholog trebuie sa fi capabil sa asculti oamenii, sa-i integi-ea saraca habar nu are de asta. Ce putem face decat sa-i iertam pe rataciti si sa ne rugam la D-zeu sa le dea minte si sa-i lumineze.De fapt cred ca ei sunt fericiti in micimea si prostia lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ca psiholog trebuie sa fi capabil sa asculti oamenii, sa-i integi" ???? poftiiiim? unde ai auzit tu sa faca astia asa ceva pe gratis ??? daca-i platesti bine poti sa debitezi ce vrei la ei in cabinet,sa vezi ce frumos stau si asculta :))

      Ștergere
  15. Ma refeream la culoarea pielii,sau este si un D-zeu negru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BINEINTELES CA DUMNEZEU ESTE SI NEGRU!!!SI CA SA MERG PUTIN MAI DEPARTE,FLORILE SI ANIMALELE TOT DUPA CHIPUL LUI SUNT.

      Ștergere
  16. Madus, Gabriel, luati cursuri de limba romana si reveniti cand veti sti sa scrieti corect. Numai bine sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  17. Observ cu tristete ca multi nu stiu sa scrie corect romaneste,asa ca nu mai am pretentie la ce teorii ''de valoare'' emit,deducand ca gandesc tot asa cum si scriu,adica prost.Domna Gheorghiu pentru dumnevoastra am toata consideratia si respectul meu pentru ceea ce faceti,Dumnezeu a ales potrivit omul care poate duce poruncile Lui,tot Dumnezeu va va da taria sa ignorati rautatile lumii care se inmultesc,Dumnezeu va lumina prin dumneavoastra calea pentru cei care vor sa o vada.Va imbratisez cu drag.M.Dragomir.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNULE DRAGOMIR,VOI FACE TOT POSIBIL SA SCRIU CORECT ROMANESTE.E PACAT DACA MA JUDECI DUPA SCRIS.DACA INCREDEREA MEA CONSTA IN SCRIS,E PACAT.

      Ștergere
    2. Dragomire este doamna ghiorghiu.pretentiosule.poa scrim depi telifoane.si oricum nu se ma face gramatica la ora asta.

      Ștergere
    3. EU NU SUNT DOAMNA GHIORGHIU!EU SUNT GABRIEL.MADUS¿¿¿

      Ștergere
  18. mda,pana si moderatorul Cristi B. pare usor sarcastic
    cat despre cei doi extraterestrii negri,oare nu e posibil ca acele forme sa fie un fel de nave iar ochii care se invarteau si din care ieseau acele raze sa fie un fel de scanere? din ce imi dau seama par sa scaneze pamantul si ce se afla subscoarta,poate cautau ceva...nu stiu,e doar o parere

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca oamenii ar deschide ochii spre realitate si-ar descoperi Sinele Superior, atunci nu ar mai permite ca cineva din exteriorul lor sa-l jicneasca, ba chiar sa tot repeti asta. In acest stadiu constat ca sunt niste lectii de invatat, daca se tot repeta si nu sunt constientizate.
    Constat cu durere si aroganta dar si ignoranta semenilor mei, si ma intreb cat va mai dura?
    Pana la urma de noi depinde ce permitem sa apara in viata noastra!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnule Emanuel, ma bucur cand mai interveniti pe aici , altfel farmecul ar disparea cu atatea comentarii seci, din minti blocate in tipare vechi.As dori sa citesc si pareri mai clare, si preocupate de evolutia sufletului si flacara care se aprinde in interiorul fiecaruia! Vad si asemenea persoane care se ascund in spatele cititului dar nu inteleg de ce nu-si spun parerea! Va rog indrazniti! Astfel aducem vindecarea umanitatii!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. Cei care faceti pe avocatii apararii crezand ca le faceti un favor, n-o mai faceti! Astfel il catalogati pe cel aparat incapabil de alegerile sale. Ca atare incetati sa considerati ca faceti o fapta buna, aparand, cand de fapt il secatuiti de putere incalcand-i liberul arbitru!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere