sâmbătă, 6 februarie 2016

UN VAPOR IN MARE PERICOL ! FURTUNA PE MARE , SAU PE OCEAN !


                                                            5 Februarie 2016,ora 15,00 !

                                                    Dragii mei,

In aceasta dupa amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor intr-o clipita, vad inspre Apus, un Vapor mare,in largul apelor involburate. 
O furtuna puternica,rasturna tot ce intalnea in cale.
..
Vedeam Vaporul alb, cum era cu fata spre mine, si cum sarea dragilor,sarea pe valuri; nu mai avea control asupra directiei.
..
Dragii mei,acest VAPOR despre care vom auzi, sarea pe valurile mari de apa, de parca ar fi urcat si coborat de pe stanci mari.
Tare ma tem dragilor, pentru ceea ce urmeaza a se intampla cu acest VAPOR care,cu siguranta avea si oameni la bord. VAPORUL parea a fi de croaziera; nu parea a fi de transport marfa. 
Dragii mei, nu ne ramane decat sa ne rugam pentru toti Semenii nostri,indiferent de locul in care s-ar afla, ca sa fie ocrotiti de tot raul si de tot necazul.
                                        Cu dragoste,Maria. 

12 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa-i ocroteasca si Maicuta Domnului sa fie cu ei.Am o colega pe un vas de croaziera chiar acum in drum spre Sidney.Doamne ocroteste-i pe toti...Maria,Multumim lui Dumnezeu ca ti-a dat acest dar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nepotrivita deplasarea pe ocean iarna ,chiar si cu un vas de croaziera mare.

      Ștergere
  3. Am tot afirmat ca nu inteleg rostul acestor mesaje. Am tot intrebat la ce ajuta aceste mesaje. Am tot acuzat-o pe Maria ca sadeste panica. Dar...in seara asta urmaream stirile. Prima stire - despre cutremur. Cladiri prabusite, mormane de moloz si totusi "putini" morti (tinand cont de nr cladirilor avariate). A doua stire -macaraua cazuta. Comentariul reporterului...se putea solda cu mult mai multi morti daca.... Iar atunci mi-a venit un gand. Daca Maria primeste mesajele astea ca un mare nr de oameni sa-si indrepte gandurile bune spre ele si astfel sa se reuseasca diminuarea pagubelor. La postarea cu cutremurul foarte multi am zis Doamne fereste, sa ne rugam, sa speram... Poate ca, prin felul asta, am reusit sa reducem din pierderi. Nu stiu daca am dreptate. A fost doar un gand pe care am vrut sa il impartasesc cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte posibil sa fie asa cum spui si ma bucur Oana pentru tine, ca ai ineceput sa ai incredere in Maria noastra si in mesajele pe care le primeste pentru noi:)
      V

      Ștergere
    2. Toate se vor adeveri in timp! Rostul MESAJELOR este pentru noi toti, pentru că DUMNEZEU nu vrea sa ne piarda,ci voieste sa ne intoarcem la EL. DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
  4. SA NE PREGATIM CU MARE DRAGOSTE PENTRU ZIUA CE URMEAZA.ESTE ZIUA LUI DUMNEZEU DOMNUL PUTERILOR.ESTE WEEKEND.ESTE IMEDIAT DUMINICA 07 ZIUA LUI DUMNEZEU.MACAR IN ACEASTA ZI SA NE ABTINEM DE LA URA.SI SA PETRECEM CU MARE CINSTE SI DRAGOSTE,IN FAMILIE,CU PRIETENII,LA BISERICA,FIECARE CUM DORESTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie precum spui Gabriel si bine ar fi sa petrecem mereu asa,pentru ca toate zilele sunt ale Domnului si noi toti suntem ai Lui !
      Viorica

      Ștergere
  5. Oameni buni, este furtuna mare pe coasta Europeeana a oceanului Atlantic. E perioada celor mai mari maree din Europa,valurile sunt spectaculare, indicele este de 120 iar maximul se va atinge in luna aprilie.Haideti sa trimitem un gând bun si o rugaciune pentru toti cei care lucreaza pe marile si oceanele plantei noastre.Haideti sa aducem calduroase multumiri Mamei Pamânt care ne hraneste si ne suporta pe toti cu bune si rele.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.replicaonline.ro/franta-alerta-din-cauza-vanturilor-puternice-si-riscului-de-inundatii-pe-litoralul-atlantic-260856/

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3437209/Horrified-passengers-aboard-Royal-Caribbean-cruise-endure-hurricane-force-winds-forced-stay-room-ship-nauseatingly-rocks-giant-swells.html

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3437209/Horrified-passengers-aboard-Royal-Caribbean-cruise-endure-hurricane-force-winds-forced-stay-room-ship-nauseatingly-rocks-giant-swells.html

    RăspundețiȘtergere