marți, 9 februarie 2016

MAICA DOMNULUI NE GRĂIESTE ! CINA CEA DE TAINĂ !


                                          6 Februarie 2016,ora 5,05 dimineața !

                                             Dragii mei,

În aceasta dimineață în zori de zi, aud un glas dumnezeiesc care, ne graieste minunat de frumos. 
Dar mai înainte de a auzi glasul divin și foarte cunoscut mie,văd înspre Est, puțin mai sus de Pământ, asa precum rasare Soarele, văd o Masă întinsă în jurul căreia ,erau așezate pe scaune mai multe persoane,îmbracate cu vesminte ca de Sfinți.
Aceasta Masă dragilor, era CINA  cea de TAINĂ. .

Dragii mei, cei 12 Apostoli ai Lui Iius Hristos, erau toti vii,în carne si oase, si erau numai ochi si urechi la ceea ce le spunea Mântuitorul.
Dar într-o clipă, ceva uimitor se întâmplă. 
În dreapta Lui Iisus Hristos, apare în carne și oase Prea Sfânta Nascătoare de Dumnezeu , înconjurata de lumina alb- aurie,care ținea pe Pruncul Iisus Hristos pe brațul Său stâng, asa încât, Iisus era si Prunc,dar si adult in acelasi timp.
Maica Lui Dumnezeu era foarte fericită,și graieste celor 12 Apostoli, dar si nouă fratilor, si ne spune așa :
                        ”Dumnezeu, nu este Cel creat.
                    Dumnezeu este Creatorul!
                 Dumnezeu este Însuși ,Creatorul ! 
                  Să vă iubiți ca niște frați si surori ce sunteți, întru Iisus Hristos!”

            Image result for dumnezeu tatal.
Și continui dragilor,ca sa vad CINA  cea de TAINA,la care era prezenta Prea Curata Fecioara MARIA, și scumpul nostru Mântuitor cu Sfinții Săi Apostoli, in carne si oase. 
În urmatoarea clipă dragilor, totul dispare ca și prin topire,iar eu, cu lacrimi în ochi ma grabesc a scrie ,toate câte mi s-au spus si arătat.
 Dragii mei, să fim fericiți pentru toate aceste MINUNI, pe care le traim cu toții prin ceea ce mi se arată, si sa mulțumim Domnului și Maicii Domnului ,pentru fiecare clipă din viața noastra.
Faptul că eu scriu, din CUVANTUL  ADEVĂRAT al Lui Dumnezeu, este spre Binele si mântuirea Sufletului nostru, este spre mântuirea noastra.
                                       Cu dragoste,Maria. 

41 de comentarii:

  1. ASA SA FIE PRECUM SCRIETI. EU PERSONAL VA CRED SI NU SPUN CA SUNTETI POSEDATA,ASA CUM SPUN ALTII. NU-MI ATI CERUT SA I-MI VAND SUFLETUL LA DIAVOL. DIN CONTRA,NE INVATATI SA STAM IN LUMINA. NE INVATATI LUMINA ADEVARATA,DRAGOSTEA,CREDINTA,NADEJDEA VIRTUTI CARE SUNT IN BIBLIE. NU A-TI HULIT PE NIMENI,CEL PUTIN,NU AM VAZUT VORBE DE HULA PE BLOGUL DUMNEAVOASTRA DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA. SUNT FERICIT CA VAM DESCOPERIT,DOAMNA MARIA. NU ATI STAT IMPOTRIVA ORTODOXIEI,ASA CUM FAC ALTE SECTE CARE SUSTIN CA DETIN ADEVARUL SUPREM. DUMNEAVOASTRA IUBITI PE TOATA LUMEA SI ASTFEL AM VAZUT LA DUMNEAVOASTRA O ALTFEL DE IUBIRE. O IUBIRE UNIVERSALA,O IUBIRE TOTALA,NU O IUBIRE PARTIALA. DUMNEZEU NU ESTE ORTODOX NICI CATOLIC NICI ADVENTIST NICI ISLAMIST NICI BUDHIST. DUMNEZEU ESTE TOTUL SI NOI SUNTEM FII LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabisor,nici tu nu poti sa scrii decat cu majuscule ?

      Ștergere
    2. Nu ai ragusit mai Gabriele de la atata zbierat?

      Ștergere
    3. Ne obosești cu scrisul ăsta MARE!!!

      Ștergere
  2. Frumos ai spus Gabriel! BRAVO

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a intamplat ce ati prezis pe 5 februarie . Iata link :
    http://www.antena3.ro/externe/o-mega-furtuna-a-lovit-un-vas-de-croaziera-in-atlantic-imagini-socante-surprinse-de-pasageri-video-339907.html

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit un mesaj clar si binecuvantat!Acest mesaj l-am citit cu inima.
    Tare as vrea sa vad interpretarea voastra in aceste cuvinte: "DUMNEZEU NU ESTE CEL CREAT"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU NU ESTE CEL CREAT DIN CAUZA CA E FARA DE INCEPUT. ESTE DIN VECII VECILOR.

      Ștergere
  5. Multumesc mult D-na.Maria.C

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand am citit"Cina Cea de Taina" m-am dus cu gandul la goblenul pe care l-am lucrat in urma cu cativa ani, si care imi este tare drag. Apropo! Ce parere aveti despre apostolul care sta in stanga Donului Isus, stiti cine este?
    Stiati ca in CINA CEA DE TAINA din biserica de la Draganescu,parintele Arsenie Boca nu a nominalizat toti apostolii? Oare de ce?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. DOAMNA MARIA,VA ROG SA I-MI IERTATI INDRAZNEALA. INTRATI DUMNEAVOASTRA PE GIGANTUL GOOGLE SI SCRIETI ASA: -RAZBOI STIRI- SUNT MAI MULTE LINKURI ACOLO PRECUM SI UN LINK AL PRO TV ULUI DESTUL DE INGRIJORATOR. EU NU SUNT CONSPIRATIONIST DAR M-A CAM PUS PE GANDURI. DATORIA MI-AM FACUTO SA VA ANUNT,RESTUL DEPINDE DE DUMNEAVOASTRA DACA DORITI SA POSTATI UN ARTICOL DESPRE ACEASTA TEMA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest mesaj al Fecioarei Maria este adresat tuturor romanilor de pretutindeni,,pentru noi sunt aceste cuvinte marete.Fecioara Sfanta Maria ocroteste Romania !!

    RăspundețiȘtergere
  9. http://m.mediafax.ro/social/atentionare-anm-ninsori-viscolite-la-munte-si-intensificari-ale-vantului-iata-zonele-vizate-15055432

    RăspundețiȘtergere
  10. Am prmit un link, cu o furtuna pe Mare,cu o NAVA de CROAZIERA. Din păcate s/a sters,l/am pierdut. Cine mi l-a trimis, rog din suflet ca sa mi/l mai trimita o data. Multumesc frumos !Cu drag,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Roga din suflet, cine mi-a trimis linkul cu furtuna pe MARE, cu O NAVA de croaziera, sa mi-l mai trimita înca o data. L-am pierdut prin zecile de mesaje. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Furtuna+Imogen+a+maturat+coasta+Marii+Britanii

      Ștergere
    2. http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Croaziera+de+cosmar+pentru+4+000+de+oameni

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai ca dna Maria nu pomenește de Maria Magdalena în această viziune

      Ștergere
    2. Madus si eu pictez,iar uneori am o imaginatie nebuna :)
      Sper, ca intelegi ce vreau sa spun...
      v

      Ștergere
  13. http://www.thestar.com/news/world/2016/02/08/royal-caribbean-cruise-ship-returning-home-after-braving-terrifying-storm.html

    RăspundețiȘtergere
  14. D-na Maria, sunteti de acord cu ceea ce a postat Madus mai sus ?
    Eu nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tu crezi ca isus nu a avut o viata personala.ca sa nascut la 30 de ani si a fost rastignit la 33 de ani.nu te-ai intrebat niciodata ce a facut de cand sa nascut pana cand ioan ia deschis calea catre mantuirea noastra?

      Ștergere
  15. Madus,nu te intreb din rautate,te intreb din curiozitate,esti de religie islamica?multumesc,o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca eram de religie islamica nu vb de cina cea de taina

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca nu m as antrena , n as mai putea ALEGE daca sa lupt sau nu .....N as lupta pt. ca nu pot , nu pen ca nu voi !!! Utopic, mi as dori sa fiu ,,lenesu'' nu mai fugiti , rsp. care cum aveti ceva de spus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper ca sunt pe placul tau.am discutat pe acest blog numai ce am gandit cautand raspunsuri numai imprejurul meu si cu cuvintele mele.

      Ștergere
  18. Eu nu cred ca ar trebui sa ne intereseze viata Bunului Iisus mai întâi sa o vedem pe a noastra pentru ca noi vom da socoteala in fata Lui nu El noua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha,asta e cel mai "tare" comentariu pe care l-am citit pe acest blog!!! :))
      v

      Ștergere
    2. ANONIM ,10 FEBR ORA 9,00!
      GREȘIT ai spus ca nu trebuie sa ne intereseze VIATA BUNULUI IISUS HRISTOS ! Viata MÂNTUITORULUI este spre înțelepciunea si mântuirea noastra. Iisus Hristos spune: ”CINE VREA SĂ VINĂ DUPĂ MINE, SĂ-ȘI IA CRUCEA SA ȘI SĂ-MI URMEZE MIE ”! Aven infinita nevoie ca sa învățăm din VIAȚA MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS. VIAȚA noastra fara IISUS HRISTOS, este pierduta,este desarta;diavolul ne stapâneste daca in viața noastra ,nu-L includem si pe IISUS HRISTOS . Totul este praf, cenușă si desertăciune,fară DOMNUL nostru IISUS HRISTOS !Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Dvs sunteți ANTICRISTUL? Dl GABRIEL așa a spus "CEL CARE A COMENTAT IN CEASUL AL NOUA-LEA ESTE POSIBIL SA FIE ANTIHRISTUL." Îl întreb pe dl și pe dna.nu e un păcat mare sa faceți un om nevinovat ANTICRIST?

      Ștergere
  19. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS S-A DAT PE SINE PILDA VIE,CA NOI SA PRICEPEM TAINELE STAPANIRII PESTE POFTE,SCORPII SI ASA MAI DEPARTE.

    RăspundețiȘtergere
  20. IISUS HRISTOS E DUMNEZEU! IERTTI-MA DOAMNA MARIA! UNEORI NICI EU NU I-MI GASESC CUVINTELE.

    RăspundețiȘtergere
  21. CEL CARE A COMENTAT IN CEASUL AL NOUA-LEA ESTE POSIBIL SA FIE ANTIHRISTUL. IN CEASUL AL NOUA-LEA A MURIT DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. IAR SOLDATUL A SPUS: CU ADEVARAT ACESTA ESTE FIUL LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere