vineri, 26 februarie 2016

GROAZĂ ! CLIPE DE GROAZĂ ! NOI ATENTATE ÎN ROMÂNIA !

                                        Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc, într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc, niciodată !  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
                              26 Februarie 2016, ora 15,10.
                                     
                                                      Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care, m-a îngrozit si pe mine ,la propriu.
Glasul spunea asa dragilor:
                        ” Groaza ! Clipe de groază.
                   Noi Atentate , dar , în România !”

După care dragilor, glasul dispare,iar eu raman uimita de toate câte am auzit. 
Este al doilea MESAJ clar, cu destinatia România, in care se vorbeste despre ATENTATE.
Din nefericire dragilor, cred că si noi suntem ținta ATENTATELOR teroriste.
Să nădăjduim dragilor, că Autoritatile Române, vor fi extrem de vigilente la cine intra în Țara noastra, care a fost si este ,pasnica ,caldă si primitoare. 
Iata dragilor, si articolul anterior,care se referea tot la teroristi si atentate.
                               25  Februarie 2016,ora 3,30 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață ,în zori de zi, mă trezeste un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa ,dragilor :

                  ”Jihadiștii !!!
               Noi grupări jihadiste, urmează să intre în România !         
                 
Clipă în care ,văd un Bloc de locuinte mai sus de plafonul camerei mele,era în aer,ca și pe varful unui munte, și avea peretii exteriori rosii -grena, cu circa 4 -5 etaje, si pe care scria la partea de sus ,pe toata lungimea lui, asa:
                             ”J I H A D I S T I I !”  
Dragii mei, îmi doresc din tot sufletul ca Autoritatile române, sa intre în alerta si sa fie cu ochii  ,nu in patru, ci in 100, pentru ca acesti indivizi sa nu intre in România.
Măcar în al 12-lea ceas,AUTORITATILE  ROMÂNE  poate mă vor crede ,și se vor convinge că, toate cate scriu se implinesc in timp.
Dragii mei, evitati locurile foarte aglomerate, deoarece, acesti criminali acolo actioneaza.
În rest,ce sa mai spun? Am ramas uimita si m-a cutremurat la propriu acest MESAJ.
Faptul ca ne-a fost transmis mai înainte, de -a intra acesti indivizi în România,este pentru că ,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne iubesc, si ne-a dar răgaz pentru ca Autoritatile Române, să fie puse in garda si sa controleze la sânge, pe toti cei care intra în România. 
Dar oare ,va face cineva asa ceva? Va lua cineva in serios acest MESAJ??? 
Eu, dragii mei,mi-am facut datoria de suflet în Fața Lui DUMNEZEU, si a voastra a tuturor cititorilor.
Mai departe, să speram că MESAJUL va ajunge si la urechile Autoritatilor Române.
Doamne Ajuta, sa fie opriti la timp si sa fie bine!
                                            Cu dragoste ,Maria. 
 

14 comentarii:

  1. ASTA ȘTIU EI SĂ FACĂ MAI BINE.SĂ SE SINUCIDĂ ȘI SĂ UCIDĂ. AȘA AU FOST ÎNDOCTRINAŢI. DAR CUM E POSIBIL SĂ DAI PASĂREA DIN MÂNĂ PE CEA DIN GARD? ÎN LOC SĂ ŢINĂ DE VIAŢA ASTA PÂNĂ CÂND SE SFÂRȘEȘTE NATURAL SAU INVOLUNTAR,EI ÎȘI BAT JOC DE VIAŢA LOR ȘI A ALTORA. SINGURUL LUCRU DE ADMIRAT LA EI ESTE SIGURANŢA CU CARE ACŢIONEAZĂ ȘI "CREDINŢA" LOR. DAR ESTE O ACŢIUNE DIABOLICĂ ÎN SINE. ÎN REST SUNT BOLNAVI DE URĂ. CRED CĂ EI SE CONSIDERĂ SFINŢI ADEVĂRAŢI,PENTRU CĂ SUNT ÎMPOTRIVA TRUPURILOR.SUNT DEACORD CU POSTUL PUSTNICILOR,DAR CU SFĂRÂMAREA IREVERSIBILĂ A TRUPULUI NU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel,ai spus lucruri intelepte aici.

      Ștergere
    2. Nu este vorba de nici o siguranta atunci cand actioneaza.atunci cand guvernul tau te bombardeaza zi de zi ucigandu-ti copiii sau mutilandu-i,sau fratii si parintii nu iti mai ramane nimic de pierdut.cei mai rai dintre ei sunt tot din europa(marginalizati si neintegrati in cultura europeana).asti sunt fara scrupule.degeaba isi pun cagule pe fata caci cei care ii vor trada in fata lui dumnezeu sunt chiar ochii lor.

      Ștergere
    3. Gabriel te rog spune mi cum fac sa nu mai apar anonim.am incercat si nu reusesc.Multumesc frumos.Ana

      Ștergere
    4. Selectezi din lista de la "Răspundeți ca:" altceva în loc de Anonim :)

      Ștergere
  2. OARE CÂŢI SE ROAGĂ PENTRU JIHADIȘTI,SĂ LE LUMINEZE DUMNEZEU MINTEA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat spui Gabriel, sa le lumineze mintea si sa le inmoaie inimile. Suntem ca si frati cu totii, suntem copii lui Dumnezeu indiferent de religie.

      Ștergere
  3. S.R.I. ÎI VA SCĂPA DE SUB CONTROL SAU NU. DEPINDE CINE E MAI PĂCĂTOS SAU MAI BUN ȘI TREBUIE SĂ PLECE DE AICI. SE VA FACE UN BILANŢ PROBABIL ÎN CERURI,ORICUM ESTE FĂCUT. SĂ NĂDĂJDUIM CĂ VOM FI PROTEJAŢI INDIFERENT CĂ ÎI VA DEJUCA SAU NU.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stati linistiti nu vor putea face nimic pe taramul sfant al romaniei cum vor pasi aici ii va apuca plansu cum au patit si aia doi care s-au ratacit.si chiar daca vor reusi sa faca ceva tot nu au scapare.departe nu pot ajunge la cate gropi avem in asfalt iar prin paduri nu se mai pot ascunde ca nu prea mai avem.

    RăspundețiȘtergere
  5. ȘI CE FOLOS MADUS CĂ ÎI PRINDE DACĂ APUCĂ SÃ UCIDA? MAI ÎNVIE VICTIMELE? PROBLEMA ESTE SĂ NU SE PODUCĂ VREUN ATENTAT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se vor intampla si la noi asa ceva,nu stiu cand se va ajunge la apogeu,dar am citit ca Pr.Arsenie sfatuia sa nu ne fie frica si sa fim gata sa punem capul pe butuc pt.Iisus Hristos,ca Sf.Brancoveni.mai spunea ca m-tii Fagarasului si dealurile Prislopului ne vor acoperii pe noi,la sata se referea-:oamenii care vor mai putea vor fugi in munti si spunea sa plecam in grupuri mai mari,nu singuri sau asa 2-3,Doamne ajuta-ne,amin.Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Silvia pentru postarea ta.Doamne ajuta,Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Silvia, parinle Arsenie spunea ca se vor intampla toate acestea pentru ca suntem slabi in credita.Si parintele Iustin Parvu vorbea adesea despre vremurile care vor veni. El spunea ca timpul rugaciunii a cam trecut ,ca va veni vremea muceniceniciei. Sa ne incredintam fratilor sufletele si trupurile nostre Matuitorului nostru Iisus Hristos, care, ne-a rascumparat cu pretul sangelui Sau Sfant.Sa fim tari in credinta asemenea primilor crestini care lepadau cu bucurie haina vremelnica a acestei lumi stiind ca dincolo de pragul ei este Imparatia cea Vesnica . Multumesc Doamne,pentru cele ce mi-ai dat, pentru cele ce-mi dai, pentru cele ce-mi vei da. Slva Tie. Amin

    RăspundețiȘtergere