luni, 8 februarie 2016

NINSORI ABUNDENTE ȘI VISCOL !


                                                        6 Februarie 2016,ora 23,54 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe BLOG,vad inspre Nord ,si Nord - Vest, o iarna veritabila.
Pe o strada plina de trecatori, din văzduh, cad cu iuțime mare, fulgi deși de zapada, care erau purtati prin toate părțile de un vânt puternic.
 .
Dragii mei, chiar daca auzim pe la TV, ca vremea este calda si va fi calda, veti vedea ca se va schimba radical,si va incepe sa  ninga abundent si sa bata vantul.
                                   Cu dragoste,Maria. 

26 de comentarii:

  1. E PREA DEVREME PENTRU VARA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine aceasta veste este imbucuratoare deoarece eu sunt prietena cu vantul si zapada, pur si simplu imi hranesc sufletul.Am o comunicare speciala cu aceste fenomene meteo. De mic copil am iubit fulgerele, tunetele vantul si ploaia. Stiu ca le pot chema, dar le si pot ruga sa se domoleasca daca observ ca devin prea violente. Incercati si voi, nu-i necesara frica in asemenea situatii, caci ele vin cu un scop de purificare.Anotimpul meu preferat este iarna, iar momentele in care totul in jurul meu este imbracat in haina alba de nea nu se poate compara cu nimic in frumusete.Totul este atat de pur.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  3. doamna Maria,ce va scriu nu are legatura cu viziunea,stiu ca nu credeti in vise si nici nu le interpretati dar poate imi puteti spune ceva in legatura cu urmatorul vis,nu intru in detalii:pe scurt stim cu totii cum arata o cruciulita cu Mantuitorul de purtat la gat,in visul meu aveam cruciulia pe care o port zilnic dar la un moment dat Mantuitorul a picat de pe acea cruciulita fara sa-mi dau seama,am fost destul de necajit dar spre surprinderea mea L-am gasit putin mai tarziu,cumva a ramas agatat de haine si nu L-am pierdut,apoi am incercat sa-l pun la loc pt ca pe cruciulita ramasesera ceva urme de la o solutie anterioara lipirii,si am reusit acest lucru doar ca dupa ceva timp am observat ca iarasi picase de acolo,dar tot lipit de haine L-am gasit si nu am incercat sa-L mai pun la loc,L-am pus intr-un buzunar.Asta a fost visul,dar mai e si chestia ca in realitate de-a lungul timpului am avut multe cruciulite de diferite forme si din diferite materiale dar tot timpul patesc cate ceva,ori se sparg daca sunt ceramice,ori se rup daca sunt din lemn,ori le pierd,mai mereu nu am parte de ele,cea pe care o am acum primita cadou de la cineva apropiat,este din material mai nobil si inca rezista,dar spre surprinderea mea tot timpul cruciulita o gasesc la spate (ceafa),nu in fata cum trebuie sa stea normal pe un lantisor,de cate ori ma trezesc dimineata e la spate,de cate ori simt nevoia sa pun mana sa verific daca mai este o gasesc tot rasucita la spate.Cam asta este,daca aveti o explicatie mi-ar prinde bine,daca nu aveti d-voastra poate are un cititor al blogului.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca IISUS a cazut de pe Cruciulita pe hainele tale, si a ramas acolo, este ca tu sa te intaresti in CREDINȚA si niciodata oricat de greu ti/ar fi, sa nu te lepezi de CREDINTA.IISUS HRISTOS,este intru tine, intru sufletul tau, si tu INTRU EL. Sa porti intotdeauna CRUCIULITA sfinta la gat. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Crucea exista dinaintea lui Isus. Ea face legatura dintre planul vertical cu cel orizontal; dintre cer si pamant cu ceea ce se afla pe pamant. Crucifixul a aparut prin anul 62 d.c. Pe vremea lui Isus crucea era folosita la rastignire, deci era un obiect de tortura. In vremea noastra se foloseste scaunul electric. A purta un crucifix e cam acelasi lucru cu a purta un medalion cu un scaun electric. A purta doar o cruce e cu totul altceva.

      Ștergere
  4. O cunostinta a mea s-a "jucat" cu zăpada eliberandu-și drumul pe care mergea cu mașina. Rezultatul a fost ca s-a inzepezit Bucureștiul. Și eu pot chema ploaia sau sa îndepărtez ba chiar sa topesc norișori de pe cer cu puterea gandului doar ca nu trebuie sa ne jucam cu așa ceva. Odată am împins norii cu mintea dar satul de peste deal a fost inundat pur și simplu de atâta ploaie. Orice acțiune are și consecințe. De potolit furtunile o mai fac din când în când. Acum depinde foarte mult și de opoziția mentala pe care o întâlnești de la ceilalți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu' Emanuel,hai ca deja o dați în povesti pt bebeluși și văd ca Gabitza chiar va crede :)) Chemați ploaia,potoliți furtunile :)) aveți grijă ce spuneți ca va răpesc aia străini de la servicii secrete :))

      Ștergere
    2. Cum puteți sa faceți toate astea?
      Am citit su eu the secret este vorba tot de puterea gandului,m-ar interesa sa știu mai multe domnule Emanuel

      Ștergere
    3. Domnul Emanuel nu este singurul care poate face aceste lucruri jucandu-se cu puterile mentale ,mai sunt persoane care pot controla tot ce vor prin puterea gandului.Totul tine de CREDINTA :))Si este adevarat ce spune,,confirm EU un Anonim.

      Ștergere
    4. Anonime mi-as dori sa fiu langa tine cand vei face lucrurile acestea sa-ti pot surprinde uimirea de pe chip.

      "Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi NU SE VA INDOI IN INIMA LUI, ci VA CREDE că ceea ce spune SE VA FACE, fi-va lui orice va zice."

      Pe langa mutarea unui munte, sa te joci cu cativa stropi de apa sau cu o pala de vant cat de greu crezi ca e? Ai incercat barem? Cand am pus-o pe nevasta-mea sa topeasca un nor cu privirea si l-a topit sa-i fi vazut fata. Mi-as dori sa o vad si pe a ta cand vei face prima "minune". :)

      Uite ce zice aici in biblie:

      28. Şi I-au zis: Cu ce putere faci acestea? Sau cine Ţi-a dat Ţie puterea aceasta, ca să le faci?
      29. Iar Iisus le-a zis: Vă voi întreba şi Eu un cuvânt: răspundeţi-Mi şi vă voi spune şi Eu cu ce putere fac acestea:
      30. Botezul lui Ioan din cer a fost, sau de la oameni? Răspundeţi-Mi!
      31. Şi ei vorbeau între ei, zicând: De vom zice: Din cer, va zice: Pentru ce, dar, n-aţi crezut în el?
      32. Iar de vom zice: De la oameni - se temeau de mulţime, căci toţi îl socoteau că Ioan era într-adevăr prooroc.
      33. Şi răspunzând, au zis lui Iisus: Nu ştim. Şi Iisus le-a zis: Nici Eu nu vă spun vouă cu ce putere fac acestea.

      Si uite ce scrie acilisea:

      Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu Mă duc la Tatăl;

      13 şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul. Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face. (Ioan 14:12-14)

      Norocul vostru este ca eu nu sunt Iisus, eu vi le zic pe sleau ca de 2000 de ani ne tot invartim in jurul degetului mic de la piciorul stang. E vremea sa mai trecem si la fapte.

      CREDE, FA-O, ASUMA-TI-O! Vorbim dupa ce topesti primul norisor cu privirea si puterea gandului. A, si vezi ca gasesti si pe net "nebuni" d-astia ca mine care se joaca cu norisorii. De la un norisor doi, sa faci o ploicica sau sa imprastii norii nu mai e cale asa de lunga. Trebuie exercitiu si antrenament sa-ti focusezi gandul.

      SI CAND TE VEI CONVINGE DE ADEVARUL SPUSELOR MELE poate treci la lucruri mai serioase caci e mult de munca pe pamant.

      Ștergere
    5. @Anonim8 februarie 2016, 21:01:

      Am scris mai sus. Am credinta in cuvantul lui Hristos: CRED ca aceste lucruri se pot face!

      Interesant este de observat de ce crezi tu ca nu se pot face? Oamenii din cele mai vechi timpuri au chemat ploaia prin rugaciune, sau nici d-asta nu ai auzit? Pai daca poti chema ploaia prin rugaciune nu o poti indeparta tot prin rugaciune? Cine te opreste?!

      Ștergere
    6. Si am spus eu ca nu cred ca se pot face ? Am facut lucruri mult mai mari decat astea tot prin puterea Gandului/Credintei...poate nu am spus mai devreme in primul mesaj dar pot declansa grozavii si multe am testat si functioneaza..dar nu le spun aici pentru ca nu vreau sa sperii vreun cititor,,mai ales ca unii sunt sceptici de nivel inferior in a le intelege pe astea pe care le practica si Iisus asemenea ..Putem face lucruri si mai mari decat ce facea Iisus este adevarat domnul Emanuel?

      Ștergere
    7. Emanuel,inseamna ca gratie tie si doamnei Didona,nu o sa mai avem seceta la vara. Nu-i asa?
      Ar fi minunat,daca voi doi v-ati intalni sa va jucati cu norii si cu ploaia! Nu-i asa?
      :)
      Viorica

      Ștergere
    8. si de ce nu va strangeti bre toti astia de care zici dumneata,in toiul verilor secetoase si faceti ceva incantatii sau concentratii sa ne scapati de seceta? si sa nu ma luati cu vrajeli de genul ca nu e bine sa te joci cu natura,ca "peste deal inunzi un sat" etc,si citatele alea din biblie le poate da copy/paste oricine,aia nu inseamna ca ce a spus Iisus poate face oricine,pentru ca pana la ora actuala eu nu am vazut pe nimeni sa mute muntii cu puterea mintii,sau ce mai scrie pe-acolo,cat despre asta "orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul" eu tot cer de ceva ani si nu prea primesc ce doresc,si nu cer nimic material,asa ca cere dumneata pentru mine putina credinta,poate ca pe dumneata te asculta,si daca o sa primesc promit ca ma apuc si eu de topit norisori si potolit furtuni,dar pana atunci dati-mi voie sa nu cred nimic din ce spuneti,e dreptul meu...adica am vazut tiganci jucand paparudele si nu a plouat,am vazut icoane plimbate pe strazi,scoase special din biserici pentru aducerea ploilor,si nimic...acum veniti si-mi spuneti ca puteti aduce ploaia cu puterea mintii? :)) sa nu va confunde lumea cu vre-un sfant in viata

      Ștergere
    9. Va multumesc pt răspuns domnule Emanuel,Mi-aș dori sa ajung măcar la performanța soției Dvs .
      Care ar fi primul pas înafara de multă multă concentrare ?

      Ștergere
    10. Gasiti asta in Biblie: tot ceea ce pot face eu puteti si voi si chiar mai mult decat atat. Isus. Nici pe El sa nu-l credem?

      Ștergere
  5. CE CONTEAZA OPOZITIA LOR? DACA E ASA CUM VOIESTI? EU PRESUPUN DUPA FOTOGRAFIE CA ESTI UN DISTINS OM INTEGRU. CHIAR DACA NU AI FI,EU STIU CA ESTI. SI NIMENI NU MA POATE CONTRAZICE. SI TOTUSI AR PUTEA SA MA CONTRAZICA,DAR TOT DEGEABA. E FOARTE BUNA ADMIRATIA TA PENTRU DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. AM REMARCAT,SI MI-AM FACUT O CONVINGERE POZITIVA DESPRE DUMNEAVOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  6. ANONIM 17:52 EU CHIAR IL CRED.SI MA BAZEZ.CHIAR DACA I-SI VA SCHIMBA POZITIA,DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS IL VA CALAUZI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Gabriel si altii:
      https://dexonline.ro/definitie/isi
      https://dexonline.ro/definitie/vom

      Ștergere
    2. de tine m-am convins de cand citesc ce postezi pe-aici,tu esti prea naiv,traiesti intr-o lume a viselor,utopica....dar asa cum spun si fericirile...fericiti cei...restul te ls pe tine sa completezi

      Ștergere
    3. ANONIM 22:58 IN MOD SIGUR AI FOST OLIMPIC/A LA LIMBA NOASTRA ROMANA. BA BUCUR CA MAI ESTE CINEVA CARE SA NE CORECTEZE DE GRESELI. NU SUPORTACESC GRAMATICA. MERSI DE OBSERVATIE ORICUM.

      Ștergere
  7. ANONIM 21:01 LEGEA ATRACTIEI E O SMINTEALA. TU DE FAPT NU ATRAGI NIMIC CA NU ESTI MAGNET. ESTI GANDUL POZITIV IN SINE,CARE MODELEAZA PRIN PRISMA CREIERULUI TAU O REALITATE POZITIVA. LEGEA ATRACTIEI E INSTANTA IN TIMP REAL SI NU E DUPA O SECUNDA SAU DUPA UN SECOL. E CONTRA TIMP,NU ARE NEVOIE DE TIMP.

    RăspundețiȘtergere
  8. acum 53 minute

    Atentionare ANM de vant puternic si ninsori viscolite. Care sunt zonele afectate in urmatoarele doua zile
    ANM a emis o atentionare de intensificari ale vantului si ninsori viscolite la munte, valabila de miercuri dimineata pana joi la pranz.

       

    “In intervalul 10 februarie, ora 10 – 11 februarie, ora 14, vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in Banat, Crisana si Dobrogea, unde rafalele vor depasi 50…60 km/h. La munte, in special in zona inalta, vantul va sufla tare, cu peste 70...80 km/h. Incepand din dupa-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitatiilor se va extinde, iar in zonele de deal si de munte se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 10...15 l/mp si izolat 30 l/mp. In nord-vest si centru se vor semnala precipitatii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zapada si ninsoarea va fi viscolita” se arata in atentionarea ANM.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Gabriel, ma amuza perseverenta dumitale in comemtarii, mai ales ca, aproape toata lumea este deranjata de scrisul asta cu majuscule, care chiar te oboseste, uneori si mesajul este confuz, dar apreciez faptul ca nu te supara aceste atentionari.Acceptarea acestor critici denota cumva o anumita evolutie, chiar daca intelegerile sunt mai greoaie.Intr-adevar limba romana nu trebuie maltratata, dar si daca stii sa te exprimi si sa scrii corect nu cred ca-ti aduce mantuirea!
    Chiar ma amuza coment. dumitale!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc domnisoara Didona.Macar atat sa reusesc sa aduc un zambet.Am facut pentru dumneavoastra o exceptie.

    RăspundețiȘtergere