miercuri, 24 februarie 2016

MARI ALUNECĂRI DE TEREN , LA NORD -VEST !


                                                           24 Februarie 2016,ora 15,40 !

                                             Dragii mei ,

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragii mei înspre Nord -Vest, mai multe case cocoțate pe dealuri, si care case, se prabuseau din pricina alunecarilor masive de teren.
Image result for ALUNECARI TERENImage result for ALUNECARI TEREN.
Dragii mei, unele case erau prabusite deja; erau una cu Pământul; iar altele, stateau gata sa cada ,deoarece Pământul de sub ele,o luase la vale.
Din nefericire dragilor, vom auzi de astfel tragedii, care vor aduce tristete si suferinta mare,acolo unde se vor produce.
Sa ne rugam si pentru acesti oameni,dar si pentru toti Semenii nostri, care sunt in necaz si-n suferinta.
                                       Cu dragoste,Maria. 

10 comentarii:

  1. Sa se planteze aluni pentru alunecari,alunul infinge radacina pana la 6 m.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nord-vest nord-vest daca sr fi sa decodez fantezist ar cam fi prin Nor(d)ve(st)gia.si la cat rau au facut unor familii de romani chiar cumsecade s-ar putea ca dumnezeu sa-si fi intors fata catre ei.pt ca copii nu apartin decat familiei si lui dumnezeu nu statului cu forta.

    RăspundețiȘtergere
  3. DAR OARE CÂTE ADEVERIRI SECRETE AU FOST? SUNT CONVINS CĂ S-A ADEVERIT MULT MAI MULTE DAR NU ARE NIMENI HABAR. PENTRU CĂ CONSTATAREA NOASTRĂ ESTE ÎN RAPORT CU COMUNICAŢIILE MEDIA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria,doresc sa va marturisesc ca ieri am inchis ochii o clipa si mi-a aparut imaginea tabloului dreptunghiular pe care il revad ades de mult timp,nu-i zic icoana pentru ca eu vad doar conturul,adica rama,interiorul este de cele mai multe ori indescifrabil,rama este de culori diferite,nu este mereu la fel,iar de data aceasta rama era aurie stralucitoare,si lipsea o bucata cam de 10 cm din rama,nu stiu ce inseamna.Astazi dimineata pe la 6,treaza fiind dupa ce am baut apa,m-am mai culcat putin si cand am inchis ochii,au inceput sa curga niste acte,inscrisuri,un fel de diplome ,certificate,curgeau repede,ma chinuiam sa citesc si nu am apucat sa vad clar doar:azi 14.03.....mai departe n-am inteles,dar au curs multe pagini scrise marunt.Am simtit nevoia sa va spun acest lucru pentru ca nu am puterea sa spun altcuiva.Va imbratisez cu drag,Dumnezeu sa ne oroteasca pe noi si pe toti oamenii!Maria Dragomir

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos ! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI iti dau semne ca nu cumva sa slabesti in CREDINTA. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Este al "treilea ochi" care se deschide sau a sasea cheakra care se deschide!!

      Ștergere
    3. Mã bucur cã Bunul TATÃL CRESC vã ajutã, mulţumiţi mereu Îngerului Pãzitor care este paza şi veghea în tot pasul vieţi, el este darul dat DE TATÃL CERESC.

      Ștergere
  5. “Zis-a Domnul: Ascultati pilda aceasta: Era un om oarecare stapan al casei sale, care a sadit vie. A imprejmuit-o cu gard, a sapat in ea teasc, a cladit un turn si a dat-o lucratorilor, iar el s-a dus departe. Cand a sosit timpul roadelor, a trimis pe slugile sale la lucratori, ca sa-i ia roadele. Dar lucratorii, punand mana pe slugi (slujitorii lui Dumnezeu), pe una au batut-o, pe alta au omorat-o, iar pe alta au ucis-o cu pietre. Din nou a trimis alte slugi, mai multe decat cele dintai, si au facut cu ele tot asa. La urma, a trimis la ei pe fiul sau, zicand: Se vor rusina de fiul meu. Iar lucratorii viei, vazand pe fiul, au zis intre ei: Acesta este mostenitorul; veniti sa-l omoram si sa avem noi mostenirea lui. Si, punand mana pe el, l-au scos afara din vie si l-au ucis. Deci, cand va veni stapanul viei, ce va face acelor lucratori? I-au raspuns: Pe acesti rai, cu rau ii va pierde, iar via o va da altor lucratori, care vor da roadele la timpul lor. Zis-a lor Iisus: Au n-ati citit niciodata in Scripturi: «Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns sa fie in capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta si este lucru minunat in ochii nostri»? De aceea va spun ca imparatia lui Dumnezeu se va lua de la voi si se va da neamului care va face roadele ei. Cine va cadea pe piatra aceasta se va sfarama, iar pe cine va cadea il va strivi. Iar arhiereii si fariseii, ascultand pildele Lui, au inteles ca despre ei vorbeste” (Matei 21, 33-45).

    Pilda lucratorilor viei
    Preaiubitilor, am inteles toti ca e vorba de o parabola ce a fost rostita de Mantuitorul chiar in Saptamana Patimilor, inainte de patimirea Sa, adica inainte de Cruce si de Inviere. Era la Templu, si carturarii si fariseii se aflau de fata
    CRESTINORTODOX.RO|DE DEVELOPED BY ACTIVESOFT
    Comentează Distribuie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim,Parinte Preacucernice Marius Adrian Cretu..:))

      Ștergere