marți, 16 februarie 2016

MARIA GHIORGHIU - POVESTE DE VIAȚĂ !


http://romaniavippress.com/309-2/   

Din toata inima si cu toata dragostea sufleteasca,pentru toti ...

https://plus.google.com/.../NNYQz6zSAtN
8 mins ago - Din toata inima si cu toata dragostea sufleteasca,pentru toti cititorii Blogului: DUMNEZEU EXISTA - MARTURII ! Maria Ghiorghiu-Poveste de viata!

                              Poveste de viață…!

De vorbă cu Maria Ghiorghiu, femeia care primește mesaje divine!



Iată că, după mai multe solicitări din partea cititorilor, am reușit să realizăm acest interviu de mare suflet cu Maria Ghiorghiu. Așa cum se declară și domnia sa, este o femeie simplă, un om cu inimă mare, îi pasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei, îi place să ajute oamenii atunci când este nevoie și nu este indiferentă în fața suferințelor semenilor săi!

Din acest interviu vom înțelege cam tot ceea ce dorește și simte să ne spună doamna Maria Ghiorghiu, mai mult de cât are posibilitatea să ne spună la diverse emisiuni tv. Vom găsi răspunsuri la multe întrebari și toate curiozitățile legate de un om care spune că i se arată atât de multe mesaje pentru omenire!

Așadar, să intrăm în lumea Mariei Ghiorghiu!

 http://romaniavippress.com/309-2/

12360400_978898115517717_1531356601988300539_n
Ana Magdin: Doamna Maria Ghiorghiu, când ați început să primiți mesaje de la Dumnezeu și de la Duhul Sfânt?
Maria Ghiorghiu: Încă de mic copil, primeam astfel de MESAJE DIVINE, dar nu realizam de unde vin, le credeam vise sau pure întamplari. Cand le spuneam părintilor câte ceva care se adeverea, ma intrebau de unde stiu. Iar eu le spuneam sincer că…am ghicit. În 1997, mi-am pierdut cea mai draga si cea ma scumpa ființă de pe Pământ, pe MAMA! A murit intr-un accident de masina, desi mergea pe jos pe marginea drumului de țară. Un sofer beat si cu viteza mare, a dat peste ea si sora mea, precum si peste nepotica de 3 anisori pe atunci. Cu doua ore inainte am avut un vis, in care am vazut tot accidentul. Apoi am mai vazut si cum bunica mea, a cazut cu caldarea de cenusa in curte si a murit sufocata, cu doar cateva ore inainte de a se intampla nenorocirea. Asa am relizat ca de fapt, nu sunt intamplari, ci ADEVARUL LUI DUMNEZEU, pe care eu ÎL cerusem de la IISUS HRISTOS, ca sa fiu O DOVADA VIE, a necredintei sotului meu, care era un ATEU convins pe atunci.
Ana Magdin: De ce credeți că ați fost aleasă?
Maria Ghiorghiu: M-am rugat, l-am implorat pe IISUS HRISTOS, ca sa faca din mine DOVADA VIE a necredinței sotului meu, si apoi a LUMII întregi. I-am promis, I-am jurat ca voi face toate câte îmi va porunci. Apoi încetul cu încetul, am început a primi MESAJE DIVINE, pe care le auzeam asa precum ne auzim noi oamenii, unii pe altii. Din acest moment, DUMNEZEU a revarsat si DARUL SAU peste mine roaba SA. Am fost aleasă pentru a intoarce OAMENII la CREDINȚĂ, relatând toate câte BUNUL DUMNEZEU imi arata, poruncindu-mi sa le scriu si sa le dăruiesc semenilor, deoarece în DAR am primit si in DAR sa le dau.
Ana Magdin: Care credeți că este misiunea dvs pentru români și pentru România?
Maria Ghiorghiu: MISIUNEA mea pentru români, pentru România, si pentru toata omenirea de pe tot Pământul, este aceea de a convinge că DUMNEZEU EXISTA, ca MAICA DOMNULUI EXISTA, ca toate cate sunt scrise in SFINTELE EVANGHELII sunt adevarate. PILDELE din SFANTA EVANGHELIE, le-am trait live pe cele mai importante. Am fost luata din trup, si intoarsa in timp cu 2000 de ani in urma, unde am vazut cu ochii mei, NASTEREA LUI IISUS HRISTOS, PĂTIMIRILE SALE, RASTIGNIREA SA, INGROPAREA SI INVIEREA SA, TAIEREA CAPULUI SFÂNTULUI IOAN BOTEZATORUL, ADORMIREA MAICII DOMNULUI, LUMINA care vine in fiecare an in SAMBATA INVIERII DOMNULUI, TULBURAREA APEI IORDANULUI, IORDANUL cum s-a întors înapoi, DUHUL SFANT prezent la BOTEZUL DOMNULUI, etc etc. MISIUNEA mea, este aceea de a pregati CALEA VENIRII A DOUA, a MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, care va veni in NOUL SĂU IERUSALIM, România. Dar mai inainte ca EL, sa vina pe norii CERULUI, DUMNEZEU va trimite O PRUNCĂ cu numele de ȘAPTE, care se va naste numai din DUHUL SFÂNT. ȘAPTE se va naste intr-o JOI MARE, din saptamana PATIMILOR, nu mi s-a spus si anul. Stiu cine o va naste din DUHUL SFANT, dar nu am voie sa spun deocamdata. ȘAPTE va pregati OMENIREA pentru venirea TATALUI SĂU, IISUS HRISTOS, si va adeveri cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT. Cititi articolul de pe BLOGUL meu, in care scriu aproape totul despre ȘAPTE PRUNCA LUI DUMNEZEU: Noaptea de 2 -3 Iulie 2005, ora 0,15… !
Ana Magdin: Dacă toate aceste mesaje sunt ca să ajute oamenii, de ce nu vă apare locul, data, ora…?
Maria Ghiorghiu: Toate MESAJELE sunt pentru intreaga OMENIRE, si sunt din toate domeniile. În timp mai scurt sau mai lung, ele se adeveresc întocmai. Faptul ca nu mi se spune intotdeauna locul, data și ora unde se vor produce EVENIMENTELE bune sau mai puțin bune, este pentru ca să se împlinească VOIA LUI DUMNEZEU, si acestea sa fie spre luarea aminte a celor care au citit, sau au auzit cele relatate de mine, si s-au convins ca s-au adeverit. Daca s-ar sti locul si ziua si ora, oamenii vor fugi din calea dezastrelor si astfel, nu se vor mai implini cele scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFÂNT. Asa cum si IISUS HRISTOS, pe Cruce fiind rastignit S-a rugat așa :„ Părintele meu, de este cu putință, treacă de la mine paharul acesta; însă nu precum voi eu, ci precum tu” (Math., 26,39). Omenirea trebuie să se intoarca la DUMNEZEU din dragoste si de buna voie, fiind convinsi de adeverirea a toate cate scriu.
Ana Magdin: De ce nu faceți viziuni și oamenilor care au nevoie să-i ajutați? Nu aveți voie sau nu aveți acest dar?
Maria Ghiorghiu: Ca sa ajut oamenii, nu trebuie sa fiu inzestrata cu VIZIUNI ce-i privesc personal. DUMNEZEU nu m-a înzestrat cu un astfel de DAR, pentru toti oamenii. DUMNEZEU imi arata ce se va intampla cu anumiti oameni politici sau nu, dar care sunt arhi cunoscuti în Lume si în ROMÂNIA, si care oameni lucreaza in diferite domenii, dar se bucura de o mare popularitate. Pot sa-mi ajut SEMENII prin RUGACIUNEA mea, catre BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Am ajutat si voi ajuta intotdeauna pe SEMENII mei, cu RUGACIUNILE mele pentru ei, si cu SFATURILE pe care ei mi le cer, iar eu, sub INSUFLAREA DUHULUI SFANT, le raspund cu dragoste fiecaruia, in limita timpului liber, dar toti primesc raspuns. Chiar si persoanele care sunt grav si incurabil bolnave, daca IL implor pe BUNUL DUMNEZEU ca sa-i ajute, DUMNEZEU imi aude RUGACIUNEA si-i ajuta pe ei, la RUGACIUNEA mea. Am vazut odată pe DUMNEZEU TATAL pe TRONUL PREA SFINTEI TREIMI, in timp ce ma rugam. CERUL s-a deschis, tot ce era zid sau obstacol au disparut, si vedeam CERUL albastru violet catifelat, iar o punte de Lumina alba stralucitoare, s-a intins de la mine, din camera mea, si pana la DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, care ma privea si si-a pus MÂNA SA dreapta la urechea SA dreapta, a facut-o pâlnie, si S-a aplecat inspre mine, iar eu vedeam cum ale mele cuvinte din Rugaciune, se transformau in mici cerculete aurii de lumina stralucitoare, cat un bob de mazare, si plecau de la mine, pe puntea de Lumina alba, pâna în urechea dreapta a TATALUI CERESC. Asa precum cad frunzele toamna din copaci, asa de multe cerculete aurii, care erau cuvintele mele, urcau ca atrase de un magnet in urechea TATALUI CERESC. Dovada ca imi ajut SEMENII cu RUGACIUNILE mele, stau COMENTARIILE de pe BLOGUL meu, DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/
Ana Magdin: Cum este o zi din viața Mariei Ghiorghiu?
Maria Ghiorgiu: O zi din viața mea: Dimineața ma trezesc la 6,30, pregatesc micul dejun sotului meu, si fiicei mele care pleaca la serviciu, apoi imi fac RUGACIUNEA, lucrez la BIROUL de acasa, si totodata merg la piață, fac cumparaturi, gatesc, spal, calc, am grija de nepotica mea de doar 1 an si jumatate. Seara, după ce le dau celor dragi toate cate au nevoie, ma retrag in camera mea, in coltisorul meu de Rai, cum imi place mie sa spun. Aici ma rog ore in sir, scriu pe BLOG, raspund cititorilor si celor care au nevoie de un sfat, ca sa treaca peste necazuri. Pe la ora 2,30-3 noaptea, ma culc si eu, iar peste 3-4 ore, o iau din nou de la capat. Somnul meu, este foarte puțin, dar indeajuns pentru mine, si chiar in aceste puține ore de somn, sunt trezita de LUMINA LUI DUMNEZEU, ca sa scriu toate cate EL voieste, si pe care le vad aproape toate, numai cu ochii inchiși fiind. De cate ori scriu, O LUMINA alba, albastra, aurie sau verde, ori roșie, sta pe mana mea, sau pe tastatura, iar atunci cand ceva nu inteleg, imi graieste cu glas tare, pe care doar eu il aud, si-mi spune ce sa scriu, si cum sa scriu.
Ana Magdin: Mergeti la biserică în fiecare duminica?
Maria Ghioghiu: Sunt un om obisnuit ! Sunt un om ca oricare altul, căruia DUMNEZEU i-a dat acest DAR minunat, de a aduce LUMEA la CREDINȚĂ.
Cand am cerut de la IISUS ca sa faca din mine DOVADA VIE a necredintei sotului meu si apoi a Lumii intregi, nu am stiut ce cer. Pe parcursul a 18 ani, mi-am dat seama că tot ce am cerut, MANTUITORUL mi-a darut si inca mult mai mult. Iar eu I-am jurat CREDINȚĂ si IUBIRE, si I-am promis ca voi apăra al SAU CUVANT,chiar cu pretul vietii mele.
Mi-a poruncit ca sa scriu toate cate mi-a spus si aratat, sa le impartasesc SEMENILOR si astfel sa-i aduc la CREDINȚA, iar eu asta fac acum. Oblojesc ranile inimii si sufletului Semenilor mei, intarindu-i in CREDINTA, si dându-le NADEJDE si SPERANTA ca si maine mai este o zi si va fi mai buna, mai frumoasa. Sa nu treaca o zi dragilor, fara ca sa faceti o bucurie cat de mica, unui om necajit si amărât, fara ca sa miluiti cu ceva pe cineva.
Duminica pe la ora 8,45-9 dimineata, merg la SFANTA BISERICA, la SFANTA si Dumnezeiasca LITURGHIE, unde am locsorul meu, langa DASCAL in strana, unde impreuna cantam si dam raspunsurile la PREOT, iar la final citesc de fiecare data si CAZANIA, care cuprinde explicarea SFINTEI EVANGHELII din acea zi, precum si multe sfaturi si povete din CERUL SFANT.
Vad adesea in timpul SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII, cum DUHUL SFANT coboara in SFANTUL ALTAR, vad cum SFINTII si INGERII coboara in SFANTA BISERICA, îi vad cu ochii liberi. Vad si aud glas in acelasi timp, si trebuie sa scot din poseta agenda si sa-mi notez discret, ceea ce mi s-a spus si vazut, chiar daca sunt in SFANTA BISEIRCA.
De cand am inceput ca sa apar pe la diverse posturi TV, oamenii ma recunosc pe strada si se bucura, si chiar ma intreaba daca eu sunt. Fireste sunt si oameni care nu cred in ceea ce eu scriu, iar acestia evita sa ma intrebe ceva. De cand am inceput sa devin o persona publica, PRIETENII cei multi, s-au dat la fund, crezand ca am luat-o razna. Cei care mi-au ramas din cei vechi, îi pot numara pe degete, si tot imi mai raman degete.
Dara eu ma rog si pentru ei, ca sa fie luminati de DUHUL SFANT si sa se convinga de ADEVARUL LUI DUMNEZEU.
In concluzie, imi doresc din toata inima si din tot sufletul meu, ca sa ma fac auzita in Lumea intreaga, nu pentru faima, nu pentru bani, ci pentru a-mi putea ajuta SEMENII, ca sa se intoarca la HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
Ana Magdin: Ce vă doriți pentru sufletul dumneavoastră?
Maria Ghiorghiu: Îmi doresc ca sa gasesc oameni cu suflet bun si plin de DRAGOSTE INTRU HRISTOS, si sa pot scoate CARTI, in care sa public toate cate am scris si voi mai scrie, pentru ca sa nu se piarda ADEVARUL DUHULUI SFANT. Si pentru ca nu cumva, cineva sa ma acuze ca vreau sa fac bani, spun de pe acum cu mâna pe inima, că BANII obtinuti din vanzarea CARTILOR, îi voi dona pentru saracii din LUMEA intreaga care sufera de sete, sufera de foame si frig. DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI S-ar bucura ca sa se gaseasca astfel de oameni, care sa ma ajute sa strang buchet, buchete din GRAIUL si ADEVARUL SĂU, in CARTI care sa ajunga in mainile Semenilor nostri.
As dori sa mai adaug că, acum in viata mea de toate zilele, imi place cel mai mult ca sa am timp sa scriu din cele circa 200 de caiete, precum si cele la zi, si după aceea, sa fiu si mama, si bunica, si sotie, si sa si lucrez la Biroul de acasa. Am doi copii, baiatul student inca la FIZICA cu multe diplome dobandite in fara, iar fata casatorita, de profesie AVOCATA, ca si sotul meu. Baiatul meu, isi doreste sa faca un MASTER in strainatate, in FIZICA si ASTRONOMIE, acum fiind in ultimul an si la a doua Facultate, prima absolvita, fiind limbi straine, engleza -franceza.
Ana Magdin: Adunâd tot ce vi s-a arătat pâna acum, cum credeți că este România pentru Dumnezeu, cum credeți că va fi viața în România?
Maria Ghiorghiu: Adunând MESAJELE din cele peste 200 de caiete scrise din 1997 si până în prezent, ROMÂNIA este ȚARA DUHULUI SFÂNT, asa cum chiar acum mi-a grait un glas din CER, chiar acum cand dadeam raspunsul la aceasta intrebare. Dar am si un articol in acest sens: Noaptea de 4 – 5 Octombrie 2014, ora 3,00! ROMÂNIA! ROMÂNIA, ŢARA SFÂNTĂ A LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA, GRADINA MAICII DOMNULUI ! ROMÂNIA, VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA, ŢARA SFÂNTĂ ÎN CARE MÂNTUITORUL VA VENI PE NORII CERULUI! Aceasta este ROMÂNIA zilelor noastre ! „Dragii mei, în timp ce scriam aici pe blog, la articolul anterior, ochii mi se închid o clipă, şi astfel văd cu ei închişi, un Cer de noapte, iar pe Cer, Mare Minune! Pe Bolta cerească fratilor, într-o lumină albastră violet, a apărut O Inimă mare roşie: Apoi, după această inimă mare rosie, a apărut Harta României : … Şi ca să fim convinsi de Adevărul Lui Dumnezeu, în faţa inimii si a Hărtii României, a apărut din senin, Duhul Cel Prea Sfânt, sub Chip de Porumbel, cu Aripile-I întinse, aşa : … Totul era aievea, anume pentru noi românii, dar şi pentru fratii nostri, de pe tot cuprinsul globului pământesc, ca sa ne întărim în Credinţă şi să credem în Cuvântul Lui Dumnezeu ! Să fim convinşi că România, este deja Grădina MAICII DOMNULUI, precum şi ŢARA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT ! Ţara aleasă de Dumnezeu,pentru venirea Lui Iisus Hristos pe Pământ…” Continuarea pe blog…
Ana Magdin: Vom avea cutremure devastatoare, războaie, foamete, boli…?
Maria Ghiorghiu: Vom avea un CUTREMUR DEVASTATOR, asa cum scriam nu de mult intr-un articol: „Noaptea de 25 -26 Ianuarie 2016, ora 0,45! Dragii mei, Daca anul trecut în 2015 scriam (si nu de la mine, ci de la DUHUL CEL PREA SFÂNT) că în România nu va fi niciun CUTREMUR DEVASTATOR, iata dragilor, că nu pot spune acelasi lucru si in acest an 2016. Am rămas si eu uimită, si m-am cutremurat la propriu, la auzul acestor cuvinte, chiar acum, in aceasta noapte, când scriam aici pe Blog. Nu pot să vă mint, sau să vă ascund acest MESAJ, primit chiar acum ,la ora 0,45. Deci, în timp ce scriam aici pe Blog, aud o conversatie intre două glasuri: Citez: „Despre România, se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator! Dar un alt glas dragii mei, vine foarte repede cu o replică: Va fi lovită iar, de un Cutremur Devastator !” Continuarea pe blog…!
Ana Magdin: Ce vă doriti să faceți pentru oameni și nu puteți?
Maria Ghiorghiu: Îmi doresc pentru intreaga OMENIRE de pe pământ, ca sa-i pot convinge că DUMNEZEU EXISTA, si ca nu cere de la noi, decât DRAGOSTE. Atât, DRAGOSTE sufleteasca. Nu poti spune ca-L iubesti pe DUMNEZEU, daca pe Aproapele tau, îl urasti si nu-ti faci mila cu el. Maica Domnului a apărut pe Cer si mi-a spus: IUBIȚI-VĂ ÎNTRE VOI! Îmi doresc ca toti cei care citesc toate câte scriu, sa fie pe deplin convinsi, că nu de la mine scriu, ci numai de la DUHUL SFANT, care-mi spune mie toate. Nu doresc faima, nu doresc bogatii de niciun fel,m-am lepădat de tot ce este lumesc, si ma bucur de strictul necesar atât cât sa traiesc modest. Tocmai din acest motiv, imi doresc ca Oamenii sa creada in toate cate scriu de la DUMNEZEU, si sa se indrepte spre CREDINȚĂ cu toata inima si cu tot sufletul. Imi doresc ca LUMEA sa fie mai buna, mai miloasa si sa guste fiecare om din PAHARUL DRAGOSTEI DIVINE, asa cum mi S-a dat mie de IMPARATUL CERESC, ca sa beau din POTIRUL SFANT, din APA VIE a Vietii sufletului, din care daruiesc cu fiecare cuvant scris, cu fiecare virgulă, cu fiecare gand, Semenilor nostri, chiar daca majoritatea dintre ei, arunca in mine, si prin mine, in CUVANTUL LUI DUMNEZEU, cu pietre si cu oțet si fiere. Dar eu ma rog si pentru acestia ca sa fie adusi la LUMINA LUI IISUS HRISTOS.
Ana Magdin: Cum este lumea de dincolo, unde ne pleacă cei dragi, cum este viața pentru ei acolo unde se duc?
Maria Ghiorghiu: LUMEA CEA VESNICA EXISTA! Exista RAIUL LUI DUMNEZEU, EXISTA IADUL in care multe suflete se osandesc pe vecie sau nu. Depinde de RUGACIUNILE celor ramasi in viata. Iata un articol scris de mine, despre RAIUL LUI DUMNEZEU: Noapte de 31 Mai – 1 Iunie 2015, ora 2,30! „Dragii mei, in această noapte dragilor, după ce mi-am terminat Rugaciunea, fireste, m-am culcat si stateam cu ochii închisi ca sa adorm. Numai că, ceva uimitor se intampla. Vad dragii mei cu ochii inchisi fiind, cum coboară un alt Cer din Cerul noptii obisnuite. Era un Cer de noapte albastra violet, o noapte catifelata si plină de stralucire. Acest CER DUMNEZEIESC mi-a adus GRADINA RAIULUI LUI DUMNEZEU si al Maicii Domnului în camera mea. Nu mai aveam plafon, ci un alt Cer decât cel obisnuit. Asa cum stralucesc Stelele noaptea pe Cerul senin, de o mie de ori mai mult, stralucea RAIUL LUI DUMNEZEU. Pomi de un verde stralucitor, mai închis sau mai deschis, flori dumnezeiesti de frumoase si de toate culorile curcubeului, iarba verde în care se oglindeau razele unui alt Soare, un Soare numai al GRADINII RAIULUI; râuri de apă de culoarea Cerului senin, care prin susurul lor, acompaniau Îngerii, care aduc Slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului prin Cântecele lor. Dragilor, asa precum straluceste Soarele, printre toate aceste Minuni din Cerul Gradinii Raiului, straluceau norisori ovali şi aurii cu stralucire de Soare. Toate treceau prin faţa ochilor mei închisi, precum trec imaginile la TV. Daca as fi intins un braţ, as fi putut atinge toate aceste frumuseti Ceresti. Eram dragilor absorbită pur si simplu de acest CER, ce tinea în el Grădina Raiului. În mijlocul RAIULUI, O vad pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS în braţe, în carne si oase, cu vesminte rosii catifelate si pline de stralucire. Maica Domnului era înconjurată de O Lumina alba stralucitoare, si statea jos în mijlocul Florilor din Gradina Raiului, ţinând la pieptul Său pe Pruncul Iisus.
Atunci cand plecam din aceasta viata, plecam insotiti de INGERUL PĂZITOR care se lupta cu DUHURILE rele, pentru a ne scapa de IAD.
Dumnezeu a voit ca noi sa ne nastem, pentru a ne mantui sufletul. Fiecare om, este trimis pe Lume si in Lume, cu un anume scop. Fiecare are rolul lui, bine definit de acolo de SUS. Depinde de fiecare dintre noi, ce alegem: a trai in belsug si-n desfranare, sau a trai după PORUNCILE LUI DUMNEZEU. Ne nastem o singura data si murim cu trupul o singura data. MESAJ DIVIN: NU NE NASTEM DE DOUĂ ORI !
Am scris un articol despre cum arata Sufletul:Dumnezeu există – Mărturii.: CUM ARATĂ SUFLETUL mariaghiorghiu.blogspot.com/…/cum-arata-sufletul-nostru
Bunica mea după mama, mi-a apărut de multe ori in vis, si ma ruga plangand ca s-o scot din intuneric, cu RUGACIUNILE MELE, căci sta in intuneric.
M-am rugat cativa ani la rand pentru BUNICA si o vedeam intr-o camera umeda, ingusta si intunecata, o cunosteam doar după glas, nu-i vedeam chipul, dar RUGACIUNILE mele, au ajutat-o sa iasa la LUMINA, pana la urma. BUNICA mea, a fost scoasa total din intuneric, din beciul iadului, cu ajutorul Rugaciunii mele, pe parcursul a 2 ani. DUMNEZEU mi-a aratat aceasta,TATAL meu, s-a intors din morti ca sa ne spuna cum este DINCOLO. Iata articolul:S-a întors din Morţi, ca să ne povesteasca cum este pe lumea cealalta. S-a întors din Morţi, ca să ne povesteasca cum este pe Tărâmul Veşniciei! ÎNTORS DIN MORŢI CU SUFLETUL, RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI ŞI NE SPUNE , CUM …
SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA ! Dimineata de 13 mai 2006, ma trezeste un glas, care spune asa: „SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA !”(clipa in care, vad cu ochii inchisi, O GROAPA, IMENSA, A CARUI MARGINE NU SE VEDEA. Aceasta groapa, era UN FOC VESNIC, si din care FOC, IESEAU LIMBI DE FOC, CA SA PRINDA PE CEI CE ERAU ARUNCATI ACOLO. VAD, PLUTIND, IN AER, DEASUPRA FOCULUI VESNIC, UN TRUP GOL, VIU, CARE CAUTA CU DISPERARE, SA SE AGATE DE CEVA DIN AER, dar nu avea, de ce sa se prinda, ci cadea cu viteza, spre FOCUL IADULUI, care ca o caracatita, isi intindea LIMBILE DE FOC, atragea, acel necajit trup gol, golut, si-l inghitea, pur si simplu. Tipa tare acest suflet, care era prins intre LIMBILE DE FOC, dadea din maini, prin aer, DAR NU ERA CINE SA-L SCAPE DE FOCUL GHEENEI, DE FOCUL CEL VESNIC. Cerul, deasupra FOCUL GHEENEI, era tot ca din foc, era ,rosu-portocaliu. Acum, aud un glas, care spune uimit: „ESTE SOCANT „! Da, fratii mei, IADUL EXISTA! Faceti numai lucruri bune, placute LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI, si veti scapa de FOCUL IADULUI. Credeti-ma, m-am cutremurat, la cele vazute si auzite, mult timp, aveam in mintea mea aceste imagini si aceste cuvinte infricosatoare. Toate sunt la fel. Si atunci, la ce bun , sa ne uram unii pe altii, si sa ne adunam comori pe Pamant? FAPTELE BUNE, CREDINTA SI RUGACIUNEA, ne vor scapa de FOCUL CEL VESNIC!
Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni!
Maria Ghiorghiu: Dragi români, oriunde va aflati, in orice coltisor al Pământului, sa nu uitati ca DUMNEZEU si MAICUȚA DOMNULUI EXISTA, si cu adevarat IISUS HRISTOS, S-A RASTIGNIT pentru pacatele noastre. Chiar daca acolo unde va aflati, nu exista O BISERICA care sa va reprezinte RELIGIA din care faceti parte, rugati-vă in gandul vostru, cu inima si cu sufletul, rugati-va cu glas sau fara glas, acasa sau la serviciu, vorbiti cu DUMNEZEU si cu MĂICUȚA DOMNULUI, asa precum ati vorbi cu cel mai bun PRIETEN al vostru, nu aveti neaparata nevoie de RUGACIUNI sofisticate, ci deschideti-va inima, si vorbiti cu DIVINITATEA.Va va auzi cu siguranță si vă va ajuta. Spuneti in gandul vostru, atunci cand nu aveti timp de RIUGACIIUNE mai multa, spuneti asa pe tot timpul zilei:DOAMNE IISUSE HRISTOASE, MILOSTIV FII MIE PĂCATOSUL!
Si urmariti zi si noapte Blogul meu, http://DUMNEZEU EXISTA -MARTURII.blogspot .ro
Numai aici,veti gasi ADEVARUL LUI DUMNEZEU, asa cum imi este grait de sus, de DUHUL CEL PREA SFANT.
Interviu realizat de Ana Moroșanu Magdin
și
Geo Morar
P.S. Maria Ghiorghiu:
Între timp ,soțul meu, inca de acum 5 ani, s-a intors la Credință si a devenit un adevarat crestin, care merge la Sfanta Biserica din când in când, se roaga dimineața si seara, se marturiseste la Părintele duhovnic, se impartaseste,  si ne intelegem minunat.
Dumnezeu si Măicuța Dommnului,mi-a implinit dorinta -mi arzatoare, ca sa fiu Dovada Vie a necredintei sotului meu, si apoi a Lumii intregi. 
Faptul ca ,sotul meu nu crede in trairile mele, cred ca este doar o chestiune de timp. 
                              Cu dragoste,Maria. 

132 de comentarii:

  1. Bravo maria acum ca te cunosc mai bine imi cer scuze daca in unele comentarii am fost mai rautacios sau indolent.iti multumesc ca nu le-ai publicat pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, nu-ti face griji,DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, m-au ajutat si ma ajuta sa trec peste toate. Sa ai o zi frumoasa!

      Ștergere
    2. Viața mea a Fost distrusă Cși meu mi-sotul o de ambalare Trimis, 13 ani Dupa, am Fost Împreună. Am pierdut Fost ȘI ce un neajutorat dupa de multe ATAT încercat de un Moduri meu obține sotul înapoi la al meu. Intr-o zi la LOCUL de munca, am distras Fost, Nu știind CĂ seful meu ma SUNAT, Åsa Ca Sa așezat si ma întrebat despre ce era Vorba, i-am SPUS ȘI el a zambit Si a SPUS CĂ o Fost Nici o problema . N-am inteles ce vrea Să spună imp this o Fost Nici o problema obtinerea Înapoi pe sotul meu, el a SPUS CĂ un folosit o Vraja pentru o obține Înapoi Sotia lui, Cși ea la Parasit pentru bărbat alt onu, IAR acum ei Sunt Împreună Pana la date am parafeze ȘI SOCAT Fost de la CEVA auzind meu seful. El mi-a dat o adresa de e-mail de DR Odion, îngrijire un ajutat-l pe sotia lui Înapoi, n-am crezut CĂ ACEST LUCRU ar lucra, Dar nu am Avut de bere de îngrijire vin de contact în cu cuvintele pe îngrijire le facut primesc, Si el a cerut informațiile mele ȘI CĂ Sotul meu a Fost Capabil Să propună SA- l arunce Vraja ȘI l-am trimis Detaliile, Dar dupa Două zile, mama mea ma SUNAT CĂ sotul meu o cerut cca el MĂ vrea Înapoi, n-am crezut, pentru CĂ un Fost Doar ONU vis si eu un trebuit Sa se grăbească pe la LOCUL Mamei mele ȘI CEA mai mare surpriza mea, un Fost îngenuncheat Sotul meu MĂ implora iertare CĂ ma si vrea Copilul Înapoi Acasă, atunci Cși pm dat DR Odion o cu conversație la Privire un Brusca Schimbarea meu soțului Si a facut mi la Clar meu MĂ CĂ VA sotul iubi Pana la Sfârșitul lumii, Cà el Nu VA pentru o pleca Altă femeie. Acum, Eu și sotul meu este nou DIN ȘI au inceput Împreună Să Faca el nU lucruri amuzante un facut inainte, el se confruntă cu MÃ fericit si fac ce TREBUIE CEEA Să Faca cca un om fără cicălitoare. VA rugăm, de DACA Aveti Nevoie Ajutor de ORICE LEF Nevoie, Va rugăm DR Odion Contactați Să pentru ajutor. e-mail lui Este (drodion60@yandex.com) Sau sunati 2347057623144 2349060503921 SAU.

      Ștergere
  2. Sunt sincera. Am citit interviul si sunt niste lucruri pe care nu le pricep. In primul rand, daca imi aduc bine aminte, acum putin timp ati spus ca aveti doar o fata si o nepoata. Acum a aparut si un fiu. Sa fa fie copii si nepoata sanatosi.
    Imi pare tare rau de sotul dvs si in acelasi timp il admir ca a stat alaturi de dvs. Fiecare om are dreptul la liberul arbitru dar dvs, intr-un fel, l-ati fortat sa va imbratiseze alegerea. Asa, printre randuri, il creionati la inceput ca pe un om rau, pt care dvs ati depus toate eforturile sa il faceti bun si ati terminat reusind sa-l tineti sub papuc. Astea sunt problemele dvs de familie, va privesc. Eu doar spun cum am citit eu printre randuri.
    Faptul ca v-au parasit prietenii, nu-i bai. Astia oricum nu erau prieteni. Si oricum ati dobandit mult mai multi pe blog.
    De ce nu ati pomenit nimic de extraterestrii? Pana acum stiam varianta ca v-au luat, ati baut ceva si au inceput mesajele.
    Mi-a placut cum ati vazut ca va asculta Dzeu rugile. Foarte frumos. Nu are sens sa postati mesajul asta. E pt ochii dvs doar. Eu vreau sa intelegeti cum va percep unii oameni aflati de partea cealalta a baricadei. Va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sotul meu, s-a intors la CREDINȚĂ ! Înca de acum 5 ani de zile. Merge la Sfanta BISERICA din cand in cand, se marturiseste ,se impartaseste, se roaga dimineata si seara, posteste cand este perioada de Post. Dumnezeu mi-a auzit Rugaciunea, si l-a intors la CREDINȚA. Ca nu ma crede sotul meu, despre toate cate traiesc, asta este problema lui. Dar sotul meu, a devenit un crestin adevarat,si-i multumesc din suflet Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,pentru aceasta MARE MINUNE,savarsita cu sotul meu. Ne iubim ca in prima zi, ne respectam unul pe altul, ne intelegem minunat, doar ca, nu crede in trairile mele. Dar acest lucru, nu strica armonia si intelegerea dintre noi. Suntem un cuplu model, si traim ca fratii, intru Domnul nostru IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci imi mai cer scuze inca o data daca am vazut lucrurile altfel. Oricum, nu conteaza parerea mea si, mai ales judecata mea. De aceea nu era nevoie sa imi dati lamuriri.

      Ștergere
    2. Adevarat,foarte frumos a-ti spus doamna!

      Ștergere
  4. Îmi place foarte mult blogu dumneavoastra sil urmaresc cu atentie

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce intelege ti prin cele doua cuvinte,traim ca fratii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, de mic copil mi-am dorit sa vad si sa vindec bolile oamenilor. Nu stiu de ce. Din pacate au trecut 30 de ani si acest lucru nu s-a intamplat. Ba mai mult, Dzeu mi-a daruit si un copil autist. Nu stiu, poate ca sa-mi arate ca eu nu am nicio putere. Poate ca trebuie sa inteleg altceva.... Cred in Dzeu, il iubesc pe Dzeu asa ca pot crede si in faptul ca se va infaptui o minune cu copilul meu si va dori sa accepte sa traiasca in acesta lume. Din pacate, pana acum nu mi-au fost ascultate rugamintile. Iar timpul trece in defavoarea copilulul meu. Oricum lumea se uita ciudat la mine cand ma aude ca spun ca acest copil va fi bine; ca acest copil va accepta aceasta lume si se va comporta ca ceilalti oameni. Le vad privirea "de mila", le "aud" gandurile de compatimire dar toate aceste lucruri nu ma fac sa renunt la credinta mea. Si stiu ca daca voi reusi sa imi "vindec" copilul, voi reusi sa aduc bucurie si in vietile altor oameni. Sau incredere. Incredere ca se poate, incredere ca Dzeu ne iubeste si face minuni. Imi doresc ca oamenii sa inteleaga ca e important ceea ce simt ei, ca e important sa-si asculte sufletul si nu pe cei din jur. Ca e important sa iubesti in orice moment al vietii, chiar daca esti undeva jos si nu gasesti nicio iesire. Ura si rautatea nu au cum sa te ajute. Eu nu ma rog la Dzeu, eu vorbesc cu Dzeu. Ii spun ce ma doare, ii spun ce consider ca e corect sau gresit si, mai ales ii multumesc. Ii multumesc pt ca reusesc sa vad frumusetea acestei lumi, ca am reusit sa fiu un om mai bun, ca (incerc) sa nu-i judec pe ceilalti. Ii multumesc ca m-a facut constienta de fiecare clipa a vietii, de faptul ca pot sa ma bucur de lucruri marunte, de faptul ca imi da putere sa lupt si sa sper si sa cred.
    Am citit multe carti. Nu pot spune ca am aprofundat ci doar am citit (reiki, ho'oponopono, transurfing....). Pana la urma toate se refera la acelasi lucru - IUBIREA. Trebuie sa iubim, sa fim buni si sa stam cu fata spre Lumina. Trebuie sa incetam in a mai judeca pe altii (trebuie sa recunosc ca aici mai am multttt de lucru), trebuie sa constientizam ca suntem 100% responsabili de viata noastra. Trebuie sa intelegem ca ale noastre ganduri ne creioneaza viata. Si, mai ales, trebuie sa invatam sa traim in prezent. Sa intelegem ca trebuie sa-i multumim trecutului pt experientele oferite si viitorului pt clipele minunate care ni le va oferi.
    Iti multumesc pt rabdare si iti doresc puterea necesara de ati indeplini misiunea pe care ai ales-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercati caci veti reusi , urmeaza postul de 40 de zile ( postu pastelui ) Hristos a facut atatea minuni , tineti postul drastic , citind dimineata acatistul maici domnului bunei vestiri si seara psalmul 50 si canonul de pocainta al lui Iisus cu cate 40 de matanii insotite de rugaciunea inimii. Faceti asta timp de 40 de zile in postul mare acum , dar post nu gluma..si gandurile sa fie pazite si vorba putina...si la final il impartasiti si veti vedea ca Hristos iarta si iubeste. Tot aici sa ne spuneti. Eu m.am vindecat de hernie nu puteam sa calc sa merg 10 metri. Acum ridic 60 de kg. Doamne Ajuta. Nimic nu este intamplator. Alexandru

      Ștergere
    2. Iti multumesc Alexandru dar eu nu cred in astfel de lucruri. Iar daca nu cred nici nu vor avea rezultat. Am scris ca eu nu ma rog ci eu vorbesc cu Dzeu. Poate pt tine e gresita abordarea mea dar eu asa il simt aproape. Ma bucur ca tu ai reusit si iti doresc multa sanatate.

      Ștergere
    3. ANONIM 18:45 ÎNCEARCĂ CU MUZICĂ. UNEORI MUZICA PREFERATĂ FACE MINUNI. ADEVĂRATE MINUNI.

      Ștergere
    4. Dna. Maria, nu credeti ca aceasta mama va cere ajutor? Nu considerati ca merita o vorba de alinare din partea dvs?

      Ștergere
    5. Nu stiu daca am postat asta pt a obtine o vorba de alinare din partea Mariei. A fost mai mult ca o spovedanie, cred. Dar acum, ca s-a pus problema asa, ma intreb totusi de ce nu a facut-o. Imi poti raspunde, Maria, te rog? Multumesc.

      Ștergere
  7. Draga Doamna, nu-i necesar sa fiti atat de necajita din cauza ca copilul dumneavoastra este autist! Acest copil v-a ales sa-i fiti mama pentru a va aduce vindecarea la nivelul sufletului. Acest copil va iubeste atat de mult incat si-a dorit aceasta stare pentru a va invata lectia IUBIRII. Mai sunt si alte lectii cum ar fi: compasiunea, acceptarea si intelegerea pentru semenii dumneavoastra.
    Ridicati-va deasupra fricilor ca lumea va judeca! Sa stiti ca nu toti oamenii judeca, mai suntem si cei care intelegem lucrurile dincolo de aparente.
    Daca situatia fiului d-vstra vi se pare ca nu s-a schimbat "in bine" nu inseamna ca Dumnezeu nu va asculta rugaciunile ci pur si simplu respecta lectiile de viata alese de dumneavoastra si copilul d-vst.programate la nivel de suflet inaite de nasterea pe Pamant.Aceasta situatie este aleasa pentru evolutia sufletelor. Credeti cu tarie, ca aceasta fiinta din corpul fiului este foarte evoluata spiritual si a venit special pentru familia d-vst.dar si pentru evolutia planetei! Nu exista moment din viata noastra in care Dumnezeu sa nu auda ce spunem noi, problema este ca noi nu auzim, vedem sau simtim cand
    Dumnezeu ne si raspunde. Sa stiti ca Dumnezeu lucreaza tot prin oameni, asa ca fiti atenta la ce se petrece in jurul d-vst. ca raspunsurile sunt acolo.Dumnezeu nu intervine in evolutia sufletului prin alegerile sale de experimentare, chiar daca mintea noastra refuza cu inversunare situatii care sunt create tot de noi.
    Liberul arbitru este legea LUI Dumnezeu.
    Deci, incercati sa descoperiti prin acceptare si intelegere lectia iubirii care este in fata dumneavoastra!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc D. Atunci cand puiul tau sufera e imposibil ca tu, ca mama, sa nu suferi mai mult. Se pare ca nu mi-ati inteles corect mesajul, dar nu asta e important. Eu va multumesc pt gandurile bune, pt timpul acordat si pt povete. Va doresc numai bine. Multumesc.

      Ștergere
    2. D, nu-i spui unei mama ca are copilul bolnav pt ca ea are de invatat nu stiu ce lectii. Nu faci altceva decat sa-i accentuezi sentimentul de vina. Iar pt o mama care traieste o astfel de suferinta, vorbele sunt de prisos. Pe ea nu o intereseaza decat, in aceasta viata, sa aibe un copil sanatos, "normal", adaptat acestei lumi. Nimeni nu poate intelege aceste lucruri decat daca trece prin aceeasi drama. Si nici atunci poate nu pe deplin.

      Ștergere
  8. Draga Doamna Maria,
    eu va urmaresc de foarte mult timp si imi face bine, am invatat multe din cuvintele scrise de dv. inima mea se inmoaie si plinge adesea citind cele scrise de dv. si insuflate de Duhul cel prea Sfint.
    Cred din tot sufletul meu caci Dumnezeu exsista, il iubesc din tot sufletul meu inima si cugetul meu,pling foarte des cind citesc comentarile facute de uni oameni cu inimile inpietrite si in acel Moment imi aduc aminte de Sfintul Siluan Athonitul care scria despre cei necredinciosi " si daca ar sti toti oameni ce bun este Domnul" cind imi aduc aminte de aceste cuvinte simt o durere foarte mare in sufletul meu caci eu cunosc diferenta intre a crede si a nu crede, si oftez mereu si gindesc Doamne daca ai deschide tu sufletele oamenilor sa te cunoasca si atunci cu siguranta te vor iubi caci sufletul ce da de Dumnezeu nu mai poate altfel. Sufar foarte mult ptr Hristosul nostru si Maicuta Domnului cum scriti dv. caci sint des bajocoriti si ma gindesc daca eu o simpla crestina , cu credinta cit un graunte sufera ptr semeni nostri care traiesc in intuneric , oare cum sufera Hristos si Maica Domnului ptr fiecare dintre noi ? In momentul cind am inceput sa inlocuiesc in locuinta mea fotografiile de Familie cu icoanele Sfintilor a Maicii Domnului si a Mintuitorului ,sau lepadat si de mine familia , prieteni, au inceput sa spuna ca sint nebuna si sa-si faca ginduri de mine caci sint psihic bolnava. Dar stici ceva Iisus a spus " eu nu am venit sa va impac , ci sa va despart si exact acest lucru se intimpla.
    Da recunosc , sint nebuna , nebuna dupa Iisus Hristos si e bine asa , e greu dar sint cel mai fericit om caci totul in jurul meu nu are nici o valoare toate sint desertaciuni singurul adevar este Hrisos Iisus si credinta crestina.
    Sa avem grija de sufletele noasre caci Dumnezeu nu n-ea creat ptr cele trupesti ci ptr cele duhovnicesti, Multi vor dori sa se intarca dar va fi prea tirziu.
    Eu va iubesc si va doresc sa duceti sarcina cu care sinteti binecuvintata Pina la capat si sper ca Domnul sa ne faca cunostinta in duh daca in trup nu vom avea ocazia vreo data.
    cu multa dragoste luminita

    RăspundețiȘtergere
  9. IERTAŢI-MĂ DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria va multumesc ca va rugați pt noi,si eu ii multumesc lui Dumnezeu ca V-am cunoscut ,citesc blogul zi de zi,va rog din suflet sa va rugați si pt mine sa ma ajute Dumnezeu si măicuța domnului sa îmi găsesc si eu calea ca tare ratacita ma simt câteodată...
    Va pup si va iubesc
    Bianca

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria,va multumesc pentru tot ce ne marturisiti,adevarul,cunoasterea milei Lui Dumnezeu si-a Maicii Domnului ,va stimez pentru efortul pe care depuneti ca sa ne marturisiti cele ce vi se aratasi pentru a indrepta pe multi semeni ai nostri la credinta noastra ortodoxa,,multi chemati ,putini alesi,,va rog sa ma iertati daca totusi la inceput am avut un pic nedumeriri dar nadajduesc ca prin ex dumneavoastra sa-l aduc si EU pe sotul meu la calea adevarului.Va iubesc,Doamne ajuta.Rugati-va si pentru mine pacatoasa Monica care sunt si EU bolnava.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pare ca a venit pedeapsa divina peste Antenele TV,Dumnezeu este mare !

    RăspundețiȘtergere
  13. Dna cu copilul, sa stiti ca nimic nu e intamplator, totul este, desi motivele ne scapa, ecaxct asa cum trebuie sa fie;
    ce se intampla este o lectie ce se admninistreaza si care va lua sfarsit odata ce va fi inteleasa.
    Asta este inceputul de la care trebuie sa plecati !!! Sa zicem ca eu pot si v-as face copilul bine, problema de fond ramanand nerezolvata, atunci s-ar putea intampla ceva infiorator, mai amplu si mai grav decat copilul.
    Nu sant sigur ca am facut bine explicandu-va, pe de alta parte fiti mai atenta pe viitor la tot ce misca, astfel cand va trece ,,solutia''pe langa dvs. sa o vedeti si sa ,,puneti'' mana pe ea!( il poteti incerca si pe dl Reiki Emanuel asa ii ofereti sansa sa-si mai spele din pacate,a promis ca incearca sa ajute pe oricine- cereti-i si poate Dumnezeu prin el va va da, daca nu mai vedem...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. In mare masura aveti dreptate. Cat despre pacatele dl. Emanuel eu va intreb? Cine nu-i fara de pacat? In traducere corecta "a pacatui" inseamna a "nu-ti atinge tinta". Si cum noi toti orbecaim pe acest pamant inseamna ca toti nu ne-am atins tinta (sau cea mai mare parte din noi). Va multumesc pt sfaturi si consider ca sunt bune de luat in seama. Sa aveti o zi minunata!

      Ștergere
    2. Usor de zis, greu de urmat. Consider ca atunci cand cineva grav e in suferinta, si mai ales copilul, e greu sa mai "vezi" ce ti se arata. Te agati de orice, crezi orice, incerci orice. E greu sa te gandesti la tine, ca mama, ce trebuie sa inveti pt ca toate gandurile tale sunt indreptate spre binele copilului. Nimic nu e intamplator, aveti dreptate dar asta nu ajuta deloc parintii care si-au pierdut bebelusii, parintii care nu pot alina durerea copilului. Cand traiesti o drama e greu sa mai "traiesti" din carti. Toata energia, gandurile, forta se duc spre binele copilului. Una e sa lupti pt sanstatea ta si cu totul altceva e lupta pt sanatatea cuiva drag.

      Ștergere
    3. 14.30- pan la proba contrarie santem niste necunoscuti pe net- sa ne cunoastem, sa verificam ce si cum, sa devenim reali, care cum avem probleme si vrem sa fim ajutati,sau care puot ajuta !!!

      Ștergere
  14. Doamna Maria,ce se va intimpla cu Antenele , l am auzit acum pe Mircea Badea ca va iesi in strada, va intreb ptr ca sunt interesata sa vad emisiuni cu d voastra si intelesesem ca din luna martie urma sa apareti ib direct pe antena stars..Felicia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antenele vor fii inchise de luni asa au zis la Tv

      Ștergere
    2. Antenele vor fii inchise de luni asa au zis la Tv

      Ștergere
  15. Draga Doamna cu copilul, spuneti ca de mic copil ati vrut sa aduceti vindecarea oamenilor! De ce credeti ca de fapt nu faceti asta? Vindecarea poate fi adusa in multe feluri si la multe niveluri. O persoana vesela, care prin felul sau de a fi stie sa schimbe atitudinea unor persoane care sunt cufundate in griji si temeri, aduce vindecare. Daca mergi pe strada sau la serviciu si zambesti fiecarei persoane pe care-o intalnesti aduci vindecare.
    Faptul ca d-vst. credeti ca Dumnezeu va trimis un copil cu probleme, ca sa va arate ca nu aveti nici o putere, nu sunt de acord.Toata puterea pe care o doriti se afla in interiorul d-vst. Atunci cand ati fost creata ati primit si darurile Creatorului, nu exista cineva care sa fie lipsit de aceste daruri, doar ca unii dintre noi nu stim ca le avem.
    Despre copil, pot spune ca este un dar mai special pe care l-ati primit prin ceea ce este el si ce poate face, chiar daca unii dintre noi nu vad sau nu recunosc ceea ce se ascunde in spatele acestei dizabilitati.
    Daca ati avea credinta ca dincolo de ce vedeti cu ochii fizici exista CEVA MAGNIFIC, starea de suparare ar disparea imediat. Va puteti permite sa simtiti orice stare doriti, pot percepe supararea d-vst. pe Divinitate, dar asta nu-i decat neintelegerea situatiei in sine. La nivel subtil alta este intelegerea.
    Cand stati de vorba cu Dumnezeu, permiteti-va sa simtiti si raspunsurile, caci veti avea niste sentimente atat de pure si de caldecum nu ati mai simtit vre-odata, pur si simplu veti simti imbratisarea Divinitatii!
    Copilul d-vst. este intr-o conexiune permanenta cu Dumnezeu si ca atare nu are de ce sa sufere. Suferinta este creata de mintea d-vst. Aduceti mintea in inima si lasati-o sa va aduca raspunsurile pe care le asteptati de atata timp.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Didona se vede clar ca nu esti părinte, ca nu știi cu ce mănâncă viața de părinte și că vorbești "din cărți". Habar nu ai cum arde sufletul unui părinte pentru copilul lui și ca si-ar da viața la propriu intr-o fracțiune de secunda și fără sa sovaiasca pentru el.

    Cine nu este părinte sa se abțină de la comentarii pentru ca îi este imposibil sa cunoască cum este dragostea unui părinte pentru copilul lui.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da, D. Sunt o fire extrem de vesela si chiar aduc zambete pe chipul oamenilor. Multumesc ca ai scris asta fiindca niciodata nu am considerat acest lucru "un dar". Marea suparare vis-a-vis de copilul meu se raporteaza la comunitate. Pt astfel de copii statul nu-ti ofera nimic. Nu ma refer la bani ci la centre specializate, terapii, etc. Iar problema care ma framanta este ce va face atunci cand nu voi mai fi langa el. Pt ca este total dependent ce cei din jur. Dar mi-am propus sa stau mult timp aici, pe pamant si sa-i fiu aproape. De fapt sa ma bucur de minunea care va veni in viata lui. Inca odata iti multumesc si te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria sarut mana si sa fiti sanatoasa ! Rugati-va si pentru baiatul meu Sergiu sa fie pazit de anturajul nepotrivit si sa isi gaseasca serviciu . Avem doar promisiuni , nimeni nu ne ajuta . Puneti-l in rugaciunile dumneavostra si va multumesc din suflet . O mama . Dumnezeu sa va binecuvahnteze pentru ceea ce faceti !

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria,
    as dori DIN tot sufletul sa republicati articolul;en nu-l gasesc.
    Va multumesc pt toate informatiile si rugati-va si pentru mine !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara,
    ma bucur ça pot citi mesajele dvs si va rog sa republicati articolul
    Va multumesc din suflet pt toate informatiile;ne sporesc credinta un Dumnezeu.
    Doamna Maria rugati-va si pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  21. Gresit, domnule Emanuel, va grabiti sa judecati in necunostinta de cauza! Sunt mama a doi copii iar dumneavoastra fiind barbat nu veti stii in aceasta viata ce inseamna legatura spirituala dintre o mama si copil. Nu veti stii cat este de sfasietor sa ti se imbolnaveasca copilul, chiar daca esti cadru medical, sa simti ca paralizezi, la propriu, incat nu mai stii ce ai de facut. Am salvat multe vieti in aceasta viata dar cand vine vorba de copilul meu imi paralizeaza toate cunostintele.
    Judecati ceva ce nu intelegeti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  22. Pai daca esti mama Didona sa-i spui altei mame ca are lectii de invatat si ca copilul ei s-a intrupat doar ca ea sa invete o lectie de viata mi se pare crud (chit ca e adevarat sau nu). Oricum stiind ca are sau nu o lectie de viata de invatat nu o va ajuta in niciun fel sa o invete ci doar ii va accentua senzatia de vinovatie.

    Si daca tu crezi ca tatii nu simt cum simt mamele asa pot si eu sa-ti zic ca tu nu vei stii in viata asta cum simt tatii. Probabil ca simt la fel ambii parinti care-si iubesc copiii dar na, mintea noastra trebuie sa ne scoata cumva deasupra, nu? :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga mea,
    Faptul că Dumnezeu ti-a daruit un copilas autist, nu trebuie sa te necajesti din tot sufletul tau. DUMNEZEU ne pune rabdarea si dragostea la grea incercare.Noi cerem multe de la DUMNEZEU ,dar numai EL stie ce ne foloseste sufletului cu adevarat. Suntem ca niste copii care cerem ceva, fara sa cunoastem daca ne sunt de folos sufletului,si nu numai trupului.Trupul este trecator,dar sufletul este nemuritor. Roaga-te mult la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ne vom ruga impreuna si vei gasi alinare si putere sufleteasca, ca sa treci peste toate greutatile mai usor.Draga mea, vad ca sunt judecata de Semeni,pentru ca nu raspund tuturor Comentariilor. Ori eu primesc, zeci ,uneori chiar sute de Comentarii si maill-uri pe zi; si-atunci ,cui sa raspund mai întâi??? Dar asta nu inseamna ca nu le citesc, si ca nu ma rog din toata inima pentru cei la necaz si suferință,si pentru voi toti cei care imi scrieti. Asa este ! IUBIREA ne apropie de BUNUL DUMNEZEU si de MĂICUȚA DOMNULUI. Chiar si atunci cand suntem necajiti sufleteste,sa nu fim mâniosi ;ci sa spunem intotdeauna: Doamne , faca-se Voia TA cu mine si cei dragi ! Cu multa dragoste ma rog pentru tine si puiul tau,precum si pentru toti cititorii care-mi scriu ca sunt la necaz,dar si pentru toti oamenii de pe Pământ. Te imbratisez cu drag,si rog cititorii care sunt tentati sa ma judece,pentru ca nu raspund la toate Comentariile sa se abtina , deoarece, nimeni nu stie cum si cat ma rog eu,precum si munca mea de suflet pe care o depun pentru Semenii nostri, atât pentru cei cu trup,cât si pentru cei fara de trup. Sa nu judecam pe Aproapele nostru,ca sa nu fim judecati la randul nostru, de IISUS HRISTOS,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1)răspundeți doar celor care va slavesc si transmit pupici...
      2)blestem "politicos"pentru cei care îndrăznesc să și spună părerea despre dvs..
      3)ne invitați sa comentăm și dacă nu e pe placul dvs ori nu o publicați ori suntem puși la zid și executați:)
      4)când este unul pus la zid ,toate comentariile negative sunt publicate de dvs.am trimis și eu câteva ca sa văd cât te corectă și cinstită sunteți,sunt foarte dezamăgit.f multa reclama.de când va urmăresc nu am citit de vieți omenești salvate:((

      Ștergere
  24. Iti multumesc, Maria. Din suflet. Cred in continuare in minunea care se va petrece cu copilul meu. Cand va fi o voi impartasi cu voi. Multumesc celor care imi sunt alaturi, multumesc celor care isi indreapta gandurile bune catre noi. Sa aveti o viata binecuvantata. Va imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dragi prieteni,practic, in toate parerile mele spun cam aceleasi lucruri dar cu alte cuvinte.
    Cum Dumnezeu reusiti sa rastalmaciti aproape tot ceea ce spun?
    Cand am spus ca legatura dintre o mama si copilul ei este speciala, care nu poate fi gasita la tata fiindca copilul se hraneste pur si simplu cu toate trairile mamei in perioada intrauterin, ati intele ca starea de iubire poate fi diferita.Este adevarat copilul se manifesta intrauterin in prezenta tatalui dar la nivel fizic si subtil legatura este cu totul alta. Bineinteles ca iubirea nu poate fi cuantificata, ori este, ori nu este. D.p.m.d.vedere nu poti iubi un copil mai mult decat pe celalalt/ceilalti. Iubirea este iubire fara conditii.
    Dumneavoastra Emanuel, induceti sentimentul de vinovatie, eu nu sustin asa ceva. Eu sustin ideea ca noi toti avem nevoie de iubire, dar n-o vom cunoaste pana nu vom invata aceasta lectia a IUBIRII.
    Dumnezeu este Iubire. Cum poti fi iubire daca esti in afara LUI Dumnezeu? Cum poti darui iubire daca nu o ai in primul rand pentru tine?
    Fiti aceasta iubire, si totul in jurul vostru se va schimba, se va transforma!In viata veti atrage ceea ce voi sunteti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  26. Dragă Didona,

    Acum îmi rastalmacesti tu mie cuvintele. Eu ti-am reproșat ție ca nu-i spui unei mame ca din vina ei ca n-a învățat lecția iubirii e copilul autist. Atât. În rest în mare parte ai dreptate în ceea ce scrii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vreau să împărtăşesc o mare mărturie pe acest site cum GREAT MUTABA ajută-mă în care se încadrează insarcinata, eu si sotul meu au fost încercarea de a avea un copil de peste 4years, dar ele în cazul în care nici un noroc asa ca am decis sa contactati medicul de familie si dupa ce s-au făcut toate testul, a spus să ne că meu trompa uterina este nu functioning.then într-o zi am fost la birou atunci când un prieten de al meu care au aceeasi problema cu mine, toamna gravidă după ce ea a contactat GREAT MUTABA .ea regizat-mi să-l şi atunci când l-am contactat prin e-mail lui şi el a făcut purificare pe vraja sarcinii şi în 2weeks timp mă simţeam cum unele si am mers pentru a satisface medicul de familie care mi-a spus că eu sunt pregnant.if ştii că ai o problemă similară ca asta , sau orice problema de fertilitate si vrei sa fi insarcinata, puteţi contacta GREAT MUTABA prin E-mail: greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi-am pierdut soțul meu o dată și nu am putut permite să-l pierd din nou. Aș fi putut fi o mamă a eșuat, dacă nu a consultat Dr. IREDIA.
     terapeutul meu ma sfătuit să încerc spiritual înseamnă pe soțul meu și ea a recomandat Dr. IREDIA prin drirediaherbalhome@gmail.com pentru că știe număr bun de oameni pe care le-a ajutat.
     Cazul meu a fost atât de teribil că soțul meu mă amenință mereu să nu mă implic în oricare dintre afacerile sale secrete, el păstrează o mulțime de secrete și nu am putut fi sinceri unul cu altul, după trei ani de căsnicie. Mi-am amintit uneori anul trecut că a dispărut timp de trei luni și a apărut ziua în care am dat naștere fiului nostru. Am deasupra capului lui conversație recent că el vrea să se mute definitiv într-o țară nu sunt familiarizați cu. Cel mai rău este că el nu a menționat acest lucru pentru mine înainte de a început să se comporte oboseau și vorbind despre divorț. El a spus că el a regretat însoară pentru că am păstra blocarea căile lui și a promis să divorțeze de căsătorie înainte să dispară să se întâlnească noul său iubit. Atunci am strigat și a luat cazul doctorului IREDIA ca regia de terapeutul meu. Cauza reală a acțiunilor sale a fost descoperit de DR IREDIA, că soțul meu a fost prins de o femeie pe care a cunoscut pe Internet, care folosește duh rău să-l controleze. Am fost fericit când am auzit acest lucru pentru că am suspectat că prea. Pentru a tăia scurt povestea mea; Am oferit bani pentru elementele necesare pentru a exprimate vraja. După ce și-a terminat de turnare vraja, în a doua zi, ei amândoi s-au certat și a bătut iubita lui, iar el sa întors acasă mă imploră să-l ierte că ochii lui sunt șterse acum că el nu va face nimic ce va face rău lui familie din nou și promite să fie un tată grijuliu și niciodată să trișeze pe mine din nou. Sunt atât de fericit că eu nu-l pierde la fata si toate apreciere merge la Dr. IREDIA pentru marea lui lucrare. Eu va sfătui, de asemenea, să contactați Dr. IREDIA pentru orice tip de provocări în căsnicia ta, el va fi raspunsul la problemele tale. Contactați-l acum cu acest e-mail ..... drirediaherbalhome@gmail.com pentru căsnicia ta nu va rămâne același.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sunt după nume Lena din Germania. Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi Marele Dr. IREDIA pentru a ajuta la obtinerea de soțul meu Ex înapoi. Am fost în dureri mari până în ziua în care am contactat drirediaherbalhome@gmail.com. El a turnat o vrajă de dragoste pentru mine și mi-a spus să aștepte doar 3 zile, că soțul meu Ex mă va suna și am făcut în conformitate cu instrucțiunile date de mine de el și în mod surprinzător, în 2 zile, soțul meu Ex într-adevăr ma sunat și a început cere scuze pentru tot ce mi-a cauzat. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ astăzi, deoarece Dr. IREDIA a făcut un minunat fapte în viața mea și am decis să împartă această mărturie pentru a încuraja toate se confruntă cu probleme similare. Nu mor în dureri, să-l viziteze astăzi prin contactarea el prin această adresă de e-mail validă: drirediaherbalhome@gmail.com și vă va împărtăși mărturia.

    RăspundețiȘtergere
  30. După ce a fost în relaţie cu Scott timp de şapte ani, el a rupt-o cu mine, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi dar tot ce a fost în Zadar, am vrut ca el înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, am rugat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat problema mea pentru cineva on-line şi ea a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă un rolă vraja care ar putea ajuta-mi arunca o vraja pentru a adu-l înapoi, dar eu sunt tipul care a crezut niciodată în vraja, am avut nici o alegere decât pentru a încerca-l, I mail rolă vraja, si mi-a spus nu a existat nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile , că fostul meu va întoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, a fost în jur de 4 pm. Fosta mea numit mi, am fost atât de surprins, I-au răspuns la apel și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ceea ce sa întâmplat, că el a vrut ca eu să se întoarcă la el, că el iubeşte-mi atât de mult. Am fost atât de fericit şi sa dus la el, că a fost cum am început să trăiesc împreună fericiti din nou. De atunci, am făcut promisiunea că oricine ştiu că au o problemă relație, mi-ar fi de ajutor pentru astfel de persoană consultând el sau ea de rolă numai reală și puternică vraja care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate fals cele de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de rolă vraja, e-mail lui: greatmutaba@yahoo.com puteţi e-mail-l dacă aveţi nevoie de asistenţă lui in relatia ta sau nimic. POATE nu opri vorbesc despre tine SIR lui adresa de E-mail greatmutaba@yahoo.com CONTACT-l acum pentru soluție la toate ta problema

    RăspundețiȘtergere
  31. Voi continua să vorbim despre munca ta bună Regina Marii Mamă Madu. Vă mulțumesc pentru aducerea înapoi nămolurilor în față.

    Bună ziua oameni de pe acest forum numele meu este Lilian.i doresc să folosească această ocazie pentru a mulțumi Regina Madu A rolă vraja Marii, care ma ajutat să obțineți soțul meu înapoi de la o femeie rea, care a folosit puterile magice pentru a lua omul meu de la mine și să-l să mă urăști și kids.I numesc mama ei, deoarece ea a salvat într-adevăr fericirea mea și casa mea și ea mi-a luat ca pe propria fiica ei i se va fi pentru totdeauna mama recunoscătoare.

     Eu și omul meu RAYA ADAMS au fost fericiți împreună până într-o zi el sa întors de la locul de muncă, i-am dat cina si el a spus că ar trebui să uite că el nu este foame. Am bănuit ceva a fost greșit și să-l întreb ce este și el a spus că nu mă mai iubești și a spus că vrea un divorț, am plâns și l-au rugat, dar nimic nu a lucrat afară. Cam la o săptămână mai târziu, el a spus că doresc să călătorească, el a făcut bagajele și să se mute din casa. Mai târziu am descoperit că el este cu cealaltă femeie pe nume Alice.

    L-am chemat nici un răspuns, el și nici un răspuns am scris-o. Familia lui, de asemenea, a sprijinit-l să scape de mine, deoarece această altă doamnă folosit magia neagră pe soțul meu și familia lui. eu și copiii mei au împins afară din casă am fost frustrat și devastat în acest moment nici un loc pentru a merge doar casa mea mame, asa ca m-am rugat și căutând ajutor pentru a restabili căsnicia mea până la o zi pe internet am furtuna intr-o poveste despre această vrajă de fugă mare, cu privire la modul în care ea a ajutat o femeie a lua barbatul ei înapoi i, de asemenea, astfel încât alte mărturii ale altor persoane despre aceeași femeie. Am decis să contacteze această mare femeie prin e-mail ei: queenmadu211@gmail.com am explicat problema mea cu ea, ea a strigat milă pentru mine și copiii mei și mi-a spus "Eu vă va ajuta și trei zile omul tău va veni pentru tine ". Ea mi-a spus că Adams a fost sub o puternică vraja magică (Black Magic) Ea mi-a dat niște instrucțiuni pe care am urmat și ea a efectuat unele sacrificii în conformitate cu el. Ei bine, pentru a reduce povestea mea scurt, această mare femeie Regina Madu a fost capabil să rupă vraja și de a lua soțul meu înapoi în 2 zile, și, de asemenea, femeia care a făcut-o vraja a venit să-și mărturisească faptele ei rele și cer iertare pentru mine și în mea -legi.

    Această femeie este mare și puternic, într-adevăr. Eu voi fi veșnic recunoscător pentru tine MAMA și voi continua să vorbească despre faptele voastre bune în viața mea.

    Dacă există vreunul dintre voi acolo, care are probleme similare sau orice altă problemă pe care ar trebui să contacteze această femeie pentru propria fericire. Email ei este: queenmadu211@gmail.com

    Iti multumesc pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere
  32. Vreau să le mulțumesc Dr. Goko pentru a aduce înapoi fostul meu că am pierdut pentru ultimii 1 an și 4 luni, am contactat medic mare după ce a citit mărturiile el împărtășite de oamenii pe care le are de ajutor la fel de bine, să fiu sincer nu cred că dar tocmai am hotărât să-l contacteze și să-i dea o încercare, dar el dovedi mă înțelege greșit prin acordarea de dorința inimii mele, eu sunt foarte fericit că DR Goko aduc înapoi pe fostul meu pentru mine, ce mai pot spune, dar vă mulțumesc, contactați l prin adresa de e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. i se va iubi pentru a împărtăși mărturia mea pentru a vă toți oamenii din world.i sa căsătorit cu soțul meu aproximativ 2 ani în urmă începem să avem probleme acasă ca și cum ne-am opri dormit pe același pat, luptă despre lucruri mici el întotdeauna vine acasă târziu timp de noapte, de băut prea mult și se culcă cu alte femei din side.i au iubire nu orice om în viața mea, cu excepția him.he este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a devin ceea ce suntem și avem o lună în urmă today.few acum el a decis să-mi și copilul trăiesc, fiind o mamă singură poate fi greu, uneori, și așa că am pe nimeni să apeleze la și i-au fost broken.i inimii sunat mama și să explice fiecare lucru cu ea, mama mea mi-a spus despre Dr. Victor cum a ajutat-o ​​să rezolve problema între ea și tatăl meu am fost mirarea cu privire la aceasta, deoarece acestea au fost fără unul pe altul timp de trei ani și jumătate și a fost ca un miracol cum au venit înapoi la fiecare other.i a fost direcționată către Dr. Victor pe e-mail lui: drvictorericspell@gmail.cOM
    și să explice totul pentru el, așa că promite-mi să nu vă faceți griji că el va arunca o vraja și să facă lucrurile vin înapoi la modul în care în cazul în care atât de mult în dragoste din nou și că a fost un alt spirit de sex feminin, care a fost controlul husband.he meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, în cazul în care cred că am spus OK.So el arunca o vraja pentru mine și după două zile dragostea mea a venit din nou îmi cere să ierte him.i Sunt atât de fericit acum. astfel încât de ce am decis să împartă experiența mea cu fiecare organism, care au o astfel de contact problema Dr. VICTOR mare rolă vraja pe adresa sa de e-mail: drvictorericspell@gmail.com
    ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
    (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să lega soțul / soției să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) de îngrijire pe bază de plante.

    RăspundețiȘtergere
  34. Viața mea a devenit devastat când soțul meu mi-a trimis de ambalare, după 17 ani pe care am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce a încercat atât de multe moduri de a face pe soțul meu mă ia înapoi. Într-o zi la locul de muncă, am fost absent minte fără să știe că șeful meu mă chema, așa că sa așezat și ma întrebat ce ei era vorba i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu a fost o problemă. Nu am înțeles ce a însemnat de ea nu a fost o problemă obtinerea soțul meu înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a obține soția lui înapoi atunci când ea la părăsit pentru un alt bărbat, iar acum ei sunt împreună până la data și la început am fost șocat de auz un astfel de lucru de la șeful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a marelui rolă vraja care a ajutat-l pe soția lui înapoi, n-am crezut acest lucru ar lucra dar nu am avut de ales decât să intre în contact cu rolă vraja pe care am făcut-o, și a cerut pentru informațiile mele și că soțul meu să permită l-au aruncat vraja și l-am trimis detaliile, dar după două zile, mama mea ma sunat că soțul meu a venit invocând că el mă vrea înapoi, am crezut niciodată că a fost la fel ca un vis și eu a trebuit să se grăbească în jos la locul meu mame și la cea mai mare surpriza mea, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea pledează pentru iertare că eu și copiii acasă vrea, apoi i-am dat DR IREDIA un apel cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a făcut clar pentru mine că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că el nu va pleca înaintea mea. Acum, eu și soțul meu este din nou împreună din nou și a început să facă lucruri plăcute el nu a făcut înainte, el mă face fericit și să facă ceea ce el ar trebui sa faca ca un om fără cicălitoare. Toate acestea, mulțumită DR. IREDIA În cazul în care aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește căsătoria, vă rugăm să contactați DR IREDIA pentru ajutor. Puteți ajunge la el prin e-mail: drirediaherbalhome@gmail.com El este un om de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună ziua fiecare corp, vreau doar să împărtășesc experiența mea în lume cu privire la modul Dr. Goko, ajuta-ma luat iubirea mea din spate și a salvat căsnicia mea ... am fost căsătorit timp de 3 ani, cu un copil și am trăit fericiți până când lucrurile au început obtinerea urât cu mea soț și eu și am avut lupte și a argumentat aproape de fiecare dată ... sa inrautatit de la un moment dat că el a intentat divorț ... am încercat tot posibilul să-l facă să se răzgândească și stai cu mine pentru că îl iubesc atât de mult și eu nu fac doresc să-l pierd, dar tot nu a mers ... el a ieșit din casă, pentru că era un apartament închiriat și a mers mai departe încă la dosar pentru divorț ... M-am rugat și am încercat totul, dar încă nimic nu a funcționat. Descoperire a venit atunci când cineva mi-a prezentat acest minunat mare de fugă, vraja care ma ajutat în cele din urmă ... Niciodată nu am făcut acest lucru înainte, dar am fost disperat și a plecat cu nici o alegere ... El ajută-mă și-a folosit puterea sa de a aduce înapoi soțul meu ... În 2 zile soțul meu ma sunat și a spus că a fost rău pentru toate durerile emoționale m-ar fi costat, ne-am mutat înapoi în casă și vom continua să trăim fericiți și copilul nostru este prea fericit si ne asteptam al doilea copil al nostru ... am el a introdus o mulțime de cupluri cu probleme din întreaga lume și au avut vești bune ... M-am gândit că ar trebui să împărtășesc experiența mea pentru că eu cred cu tărie cineva acolo nevoie e ... Poți să-l prin e-mail e-mail lui: dr.gokosppiritualcaster@gmail. com sau l WhatsApp +2348056398964

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt atat de recunoscator Dr. Mudi pentru a aduce înapoi soțul meu la mine doar în perioada de 48 de ore. Am fost o viață a unei femei frustrat până când am dat peste detaliile de contact Dr. Mudi pe internet, care i-am explicat atunci situația mea și el mi-a spus să se calmeze că el se va ocupa de tot. Ca să fiu sincer nu m-am simțit că lucrurile se va merge la fel de repede cum a făcut-o, dar am fost surpriza când soțul meu ma sunat și mi-a spus că este dispus să se întoarcă la mine ca și soțul meu. Deci, ce mai pot spune decât să dea mulțumiri lui Dr Mudi de e-mail lui: ighaluhabalhome@gmail.com sau ighaluhabalhome@gmail.com WhatsApp l +2348143840335

    RăspundețiȘtergere
  37. BINE ATI VENIT LA DR EDEHOMON SPELL TEMPLE

    Am aruncat vrăji cu ajutorul puterilor spirituale, doborârea mea vraja se face într-un mod unic, pentru a ajuta la problemele tale. Dacă ați fost dezamăgiți de alte role vraja și vindecătorii care nu au reușit să vă ofere cu rezultatele pe care le-ai promis și te-ai blocat cu nici o opțiune de fericire, timpul său să contactați un vindecător talentat și vraja de fugă, care va sorta problemele tale . Niciodată nu e prea târziu pentru problemele tale să fie rezolvate, este timpul să aibă o schimbare în viață în bine și nu doar stai pe spate și cred că situația cea mai slabă nu poate fi schimbat pentru o mai bună, timpul său va prezenta problema ta la o vraja talentat Rolă în DR EDEHOMON pentru a ajuta să înțeleagă viața și calea de urmat

    * În rolurile principale vraja în termen de 24 de ore; cea mai mare parte a zilei timp aceeași.
    * Fii complet de îngrijire și înțelegere pentru situația dumneavoastră.
    * Politica de confidențialitate completă.
    * Și efort 100% din partea noastră pentru fiecare vrajă am aruncat.
    Face munca de dragoste vraji?

    DR EDEHOMON poate arunca dragoste vrăji pentru a face iubitul tau credincios și demn de încredere, comanda vrăji dragostea mea peste credincioși și de încredere, înainte de a comanda vrăji de dragoste asigurați-vă că sunteți cu adevărat sigur că decizia dvs. de a cumpăra oricare dintre vrăji dragostea mea, dacă tu ' re nu sunt sigur despre situația ta mă contactați i se va ghida în funcție de situația dumneavoastră. După turnare aceasta vraja persoana va crește sentimente puternice pentru tine. Vraja a fost folosită pentru prima dată de africani nativi pentru a fi în măsură să găsească o dragoste în afara localității. Acum îl puteți folosi prea pentru a trage un amant pentru tine. În cazul în care persoana este casatorita apoi comanda si pauza le vraja.

    Vrăjile mele, printre altele, care nu sunt enumerate includ următoarele:
    · Distanță ortografică Caster
    · Dragoste vraji
    · Vraji dragoste pierdută
    · Vrăji de atractie
    · Vrăji Divorțul
    · Vrăji căsătorie
    · Vrăji legătorie
    · Vrăji Breakup
    · Alunga un iubitor rămas singur
    · Vrăji Sex
    · Vrăji Lust
    · Afaceri / Vrăji Bani
    · Protecție și putere Vrăjile de orice fel
    · Psihic lecturi
    · Ghicitul destinului
    · vrăjitorie
    · Corp / dureri la nivelul articulațiilor
    · Vrajile de fertilitate / Vrăji Sarcina
    · Rezolvarea cazurilor mici / mari de judecată și de presă închisoare timpurie
    . vrăji de moarte
    . vrăji răzbunare

    / Probleme Femei pentru bărbați:
    · Ejacularea precoce pentru bărbați
    · Erectie puternica si sustinuta
    · Libido scăzut
    · Nu se poate da naștere

    Puteți să mă contactați prin e-mail: dr.edehomonspelltemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. E-mail-mă la drabikuspellhome@gmail.com dacă tu știi că se confruntă cu aceste soarta de mai jos;
    (1) Îți place fosta ta?
    (2) Sunt ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
    (9) Doriți să recupereze banii pierdut?
    (10) Vrei să opriți divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
    (13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
    (14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
    (15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
    (16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele tale și de a rezolva situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  39. E-mail-mă la drabikuspellhome@gmail.com dacă tu știi că se confruntă cu aceste soarta de mai jos;
    (1) Îți place fosta ta?
    (2) Sunt ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
    (9) Doriți să recupereze banii pierdut?
    (10) Vrei să opriți divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
    (13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
    (14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
    (15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
    (16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele tale și de a rezolva situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  40. E-mail-mă la drabikuspellhome@gmail.com dacă tu știi că se confruntă cu aceste soarta de mai jos;
    (1) Îți place fosta ta?
    (2) Sunt ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
    (9) Doriți să recupereze banii pierdut?
    (10) Vrei să opriți divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
    (13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
    (14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
    (15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
    (16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele tale și de a rezolva situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  41. E-mail-mă la drabikuspellhome@gmail.com dacă tu știi că se confruntă cu aceste soarta de mai jos;
    (1) Îți place fosta ta?
    (2) Sunt ai mereu coșmaruri?
    (3) Doriți să fie promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei femei / bărbați aleargă după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soției să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveti nevoie de ajutor financiar?
    (9) Doriți să recupereze banii pierdut?
    (10) Vrei să opriți divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei orice dorință să fie acordat de cineva?
    (13) vraja a concepe un copil de sarcină nevoie?
    (14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
    (15) Vrei să opriți căsătoria sau relația ta sau pentru a rupe.
    (16) Vrei să se căsătorească cu partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele tale și de a rezolva situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...

    RăspundețiȘtergere
  42. Bună tuturor, am fost de gând nebun când despartirea meu soț cu mine și mi-a lăsat pentru o altă femeie !! Toate mulțumită Dr. Otutu cea mai buna dragoste vraja de fugă online, care ma ajutat să aduc înapoi soțul meu astăzi și de a restabili fericirea în căsnicia mea .. Sunt jeni după nume i trăiește în Anglia. despărțiri meu soț cu mine și ma lăsat să fiu cu o altă femeie, și l-am vrut înapoi. Am fost atât de frustrat și nu am putut ști ce urmează să facă din nou, îmi iubesc soțul meu atât de mult, dar el a fost inselat pe mine cu o altă femeie, iar acest lucru îl face să se despartă de mine, astfel încât el poate fi capabil să se căsătorească cu celălalt doamnă și această doamnă cred că utilizarea vrăjitorie pe soțul meu să-l facă pe mine și copiii mei ura si acest lucru a fost atât de critică și necuvenite, eu plâng toată ziua și noaptea pentru ca Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a obține înapoi soțul meu !! Am fost foarte supărat și am nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care a sugerat ca Dr. Otutu poate ajuta sa ex înapoi rapid. Așa că, m-am simțit că ar trebui să-i dea un try. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o atunci a făcut o vrajă pentru mine. 72 de ore mai târziu, soțul meu ma sunat și mi-a spus că e dor de mine atât de mult, Oh, Doamne! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt fericit cu omul meu din nou, iar noi suntem cu bucurie trăind împreună ca o familie mare și mulțumesc puternic Dr.OTUTU vraja de fugă, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea de pe internet, care Dr.OTUTU este cel mai bine de fugă vraja on-line, care i se va ruga întotdeauna să trăiască mult timp pentru a ajuta copiii săi în timpul tulburării, dacă sunteți aici și iubitul tău este de cotitură te în jos, sau soțul tău sa mutat la o altă femeie, nu mai plânge , luați legătura cu acest puternic Dr.OTUTU vraja de fugă pe e-mail lui la adresa: drotutuhealinghome@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Numele meu este Kness Jane, din Canada, aş dori să împărtăşească mărturiile mele cu publicul larg despre ceea ce acest om mare numit GREAT MUTABA a făcut doar pentru mine, acest om mare are doar adus înapoi meu pierdut Ex sotul la mine cu vraja lui mare în termen de 48 de ore. Am fost casatorita cu sotul meu alanii Evans, am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp şi ne-am iubit noi insine dar atunci când am fost în imposibilitatea să-i dea un copil de 2 ani el m-a lăsat și mi-a spus ca el nu poate continua mai apoi am fost acum în căutarea pentru moduri de a-l înapoi până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest om mare şi -a dat lui greatmutaba@yahoo.com e-mail de contact, atunci tu nu va crede acest lucru atunci când am contactat acest lucru mare om pe problemele mele a pregătit şi o vrajă foarte puternic pentru mine şi aduce sotul meu pierdut înapoi în 48hrs, şi după o lună am dor de perioada mea de lunar şi a plecat pentru un test, iar rezultatul a arătat că eram insarcinata. sunt fericit astăzi sunt o mama de o fetiţă, vă mulţumesc încă o dată MUTABA mare pentru ce ai facut pentru mine. Contactaţi-l pe e-mail privat greatmutaba@yahoo.com sau greatmutaba@gmail.com în cazul în care sunteţi afară acolo trece prin oricare dintre acest probleme sau Predictii in viata ta. sau puteţi adăuga mare om pe Whatsapp +2348054681416

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu în dragoste până când se obține C și vrăji am întâlnit un prieten de-al meu, îmi pasă DR.solution SAPS Toți aceștia îi îngrijesc un fost iubit ADUS noua lume difereniază atunci și ea nu a spus că un gând - M-am gândit pentru o a vrut, de asemenea același rol pentru o vraja fals Lua banii mei. Cu tot ceea ce i-am dat o șansă de a explica totul despre DR.otutu Trebuie să spun, am spus că sunt mulți escroci doresc să aibă grijă, printre altele, niciodată bani și cad victime mondiale din logodnicei mele ELE că în cazul în care se presupune îngrijire să se căsătorească mA câteva luni în urmă mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt onu pont, cu toate că l-am iubit atât de mult. Ea a spus că DR menționat nu este fals că el este adevărata el și a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci când am întrebat cum să se confrunte cu această muncă ortografică și ceea ce este cerințele de îngrijire trebuie să facă o notificare prealabilă de vrăji de dragoste atribuite exprimate pe al meu? ea mi-a spus că ar trebui să AC prin e-mail și SA- drsolutiohealinghome@gmail.com l-ar fi tors ceea ce vreau. I-am în adevăr, le e-mail și a spus că am nevoie de sfaturi înapoi Fostul am spus că era prietenul meu, m-am îndreptat spre el, de ce mi-ar păsa fosta Pune îndoială munca lui? El a fost spus că a fost un loc de muncă pentru un sigur și garantat că nimeni nu a venit la Templul vreodată 100% și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat de cuvinte care vand, spune-am crezut că a venit în minte, module bro în îngrijirea feței această grijă Dr. cunoaștem toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus, înainte de notificare începe la situația mea, ei trebuie să aibă credință și încredere în El și se lasă O alta vraja a alerga și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i crasnii spune tot fac acest lucru voi lua prietenul meu înapoi în 72 de ore. Sunt spus bine eu cred și promit să lucreze cu tine singur, atunci el mi-a dat cu Formula onu pentru a umple grija am facut-o si trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și de asemenea, fotografii ale fostului meu iubit. el a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că au nevoie zeii elementelor Sai pentru o vraja aruncat asupra mea este problema mea este foarte ușor dacă crasnii furnizează aceste elemente. când l întreb oală ca a obține aceste elemente și modul în care îngrijirea containerului trimite-l la el pentru turnare vrăji de dragoste, el mi-a spus, nu a spus că ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, deoarece există ONU vanzatori sala de articole aici, pe propria sa țară pot primi îngrijire mea articole. Apoi am întrebat cât de mult te Costa meu cumpăra toate aceste elemente? el grija mea am scrie cu Full Trust, a declarat, după o oră mai târziu, el ma sunat și a spus că problema mea nu va rezolvat UE ar trebui să aștepte 72 de ore pe care dragostea mea se va cere după meu pe grija l-am făcut după cuvintele lui atunci când ea a fost de 18, în zilele următoare despre Prepeleac fostul meu ma sunat acasă, dacă eu sunt, el vrea să mă vadă urgent. I-am spus despre Spera Totul este bine dă SPUS, atunci când am spus că crasnii Veni, ex-Man mi-a revenit ca se potriveau mine și el cere scuze pentru că el știa ce a venit peste el. chiar acum Sunt atât de fericit pentru că am recâștiga prietenul meu înapoi și sunt de planificare noastre de viță de vie de îngrijire nunta în curând, am sunat dr și vă mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce VO loare fata pentru el, despre apreciere, el mi-a spus că ar trebui să se uite și să păstreze banii mei că el nu este după bani, ci pentru a ajuta oamenii de îngrijire, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce trebuie să faceți este să dea mai mărturie despre el că o astfel de îngrijire oamenii au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail, de asemenea, că este că suntem aici să da mărturia mea. Crasnii Taul bun Domnul continuă să-l binecuvânteze și să dea SA- Să mai prosperitate CARAT și înțelepciune. Este această adresă de e-mail drsolutionhealinghome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu în dragoste până când se obține C și vrăji am întâlnit un prieten de-al meu, îmi pasă DR.solution SAPS Toți aceștia îi îngrijesc un fost iubit ADUS noua lume difereniază atunci și ea nu a spus că un gând - M-am gândit pentru o a vrut, de asemenea același rol pentru o vraja fals Lua banii mei. Cu tot ceea ce i-am dat o șansă de a explica totul despre DR.otutu Trebuie să spun, am spus că sunt mulți escroci doresc să aibă grijă, printre altele, niciodată bani și cad victime mondiale din logodnicei mele ELE că în cazul în care se presupune îngrijire să se căsătorească mA câteva luni în urmă mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt onu pont, cu toate că l-am iubit atât de mult. Ea a spus că DR menționat nu este fals că el este adevărata el și a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci când am întrebat cum să se confrunte cu această muncă ortografică și ceea ce este cerințele de îngrijire trebuie să facă o notificare prealabilă de vrăji de dragoste atribuite exprimate pe al meu? ea mi-a spus că ar trebui să AC prin e-mail și SA- drsolutiohealinghome@gmail.com l-ar fi tors ceea ce vreau. I-am în adevăr, le e-mail și a spus că am nevoie de sfaturi înapoi Fostul am spus că era prietenul meu, m-am îndreptat spre el, de ce mi-ar păsa fosta Pune îndoială munca lui? El a fost spus că a fost un loc de muncă pentru un sigur și garantat că nimeni nu a venit la Templul vreodată 100% și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat de cuvinte care vand, spune-am crezut că a venit în minte, module bro în îngrijirea feței această grijă Dr. cunoaștem toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus, înainte de notificare începe la situația mea, ei trebuie să aibă credință și încredere în El și se lasă O alta vraja a alerga și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i crasnii spune tot fac acest lucru voi lua prietenul meu înapoi în 72 de ore. Sunt spus bine eu cred și promit să lucreze cu tine singur, atunci el mi-a dat cu Formula onu pentru a umple grija am facut-o si trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și de asemenea, fotografii ale fostului meu iubit. el a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că au nevoie zeii elementelor Sai pentru o vraja aruncat asupra mea este problema mea este foarte ușor dacă crasnii furnizează aceste elemente. când l întreb oală ca a obține aceste elemente și modul în care îngrijirea containerului trimite-l la el pentru turnare vrăji de dragoste, el mi-a spus, nu a spus că ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, deoarece există ONU vanzatori sala de articole aici, pe propria sa țară pot primi îngrijire mea articole. Apoi am întrebat cât de mult te Costa meu cumpăra toate aceste elemente? el grija mea am scrie cu Full Trust, a declarat, după o oră mai târziu, el ma sunat și a spus că problema mea nu va rezolvat UE ar trebui să aștepte 72 de ore pe care dragostea mea se va cere după meu pe grija l-am făcut după cuvintele lui atunci când ea a fost de 18, în zilele următoare despre Prepeleac fostul meu ma sunat acasă, dacă eu sunt, el vrea să mă vadă urgent. I-am spus despre Spera Totul este bine dă SPUS, atunci când am spus că crasnii Veni, ex-Man mi-a revenit ca se potriveau mine și el cere scuze pentru că el știa ce a venit peste el. chiar acum Sunt atât de fericit pentru că am recâștiga prietenul meu înapoi și sunt de planificare noastre de viță de vie de îngrijire nunta în curând, am sunat dr și vă mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce VO loare fata pentru el, despre apreciere, el mi-a spus că ar trebui să se uite și să păstreze banii mei că el nu este după bani, ci pentru a ajuta oamenii de îngrijire, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce trebuie să faceți este să dea mai mărturie despre el că o astfel de îngrijire oamenii au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail, de asemenea, că este că suntem aici să da mărturia mea. Crasnii Taul bun Domnul continuă să-l binecuvânteze și să dea SA- Să mai prosperitate CARAT și înțelepciune. Este această adresă de e-mail drsolutionhealinghome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells@gmail.com sau WhatsApp +2349097050691
    ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
    (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să lega soțul / soției să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) de îngrijire pe bază de plante.
     contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Numele meu este Vanessa sunt aici pentru a depune mărturie marea lucrare de medic OKOJIE este un aparat de turnare vraja puternic, care m-au ajutat în obținerea dragostea vieții mele înapoi. Eu și prietenul meu au fost într-o relație de mai bine de 7 ani de zile noastre de liceu pe care le trăim și cresc împreună ca unul ne iubim și îngriji unul de celălalt atât de mult, ne sprijină reciproc în timp a problemelor și nevoilor financiare i-l iubesc cu cea mai adâncă parte a inimii mele nu m-am gândit că orice lucru ar putea sa întâmplat între noi amândoi, așa că, după școlarizare am absolvit același an, am fost atât de lucru și am câștiga bani buni lunar partea cea mai surprinzătoare a fost că prietenul meu nu sa gândit niciodată Obținem căsători în minte și m-am gândit că nu este încă timp pentru asta, pentru că ne iubim unul pe altul în ceea ce cred eu că nu mă poate trădat, așa că acum câțiva ani am de călătorie în SUA pentru a plăti unchiul meu o vizită am petrecut 2 luni lor asa când mă întorc am descoperit că prietenul meu are o aventură cu altcineva această persoană vorbesc se întâmplă să fie managerul său în cadrul companiei au fost el lucreaza asa ca eu cred ca ea trebuie să aibă folosească banii ei și logodnicii ei să-l, mă simt lumea a fost de peste pentru mine, pentru că ei au fost chiar și de planificare pentru a obține căsători foarte curând am fost confuz eu nu știu ce să fac pentru că nu își poate permite să-l piardă la o altă femeie, după 7 până la 8 ani de relația noastră acum este atât de timp pentru noi să vină împreună ca o familie aduce copiii noștri, împreună acum vrea să mă trăiască și du-te pentru o altă femeie, cum pot iubi din nou? Am fost despre drogarea mea de sine la moarte o zi am îmbolnăvit, iar părinții mei m-au dus la spital pentru tratament am petrecut 3 zile in spital doctorul a spus părinților mei că sunt sub care merg o inimă zdrobită, eu din urmă cap că-mi fostul iubit și noul său iubit sunt despre obtinerea căsătorit, am plâns de zi și noapte în fiecare zi din viața mea mă simt ca trăiesc această lume, pentru că nu au nici un motiv pentru care trăiesc din nou pe această planetă numită pământ, într-o zi asistenta care a fost luat grijă de mine când am fost în spital, a venit să mă viziteze acasă, i-am spus toate povestile mele despre inima mea rupt dintr-un amant de încredere, ea se simt mărunt pentru mine și ea mă sfătuiesc, ea mă prezinți o vrajă de fugă on-line numit DROKOJIE care-i ajuta, de asemenea, atunci când ea avea probleme în căsnicia ei, am urmat drokojie on-line și l-am ascultat și am făcut fiecare lucru pe care-mi cere să facă el este un om bun și el este inofensiv, el a aruncat o vraja pentru mine, după 7 zile ex-prietenul meu s-au întors la mine și mă rog pentru iertare, deci 2 luni din urmă ne-am căsătorit ca eu vorbesc cu tine tot acum suntem cel mai bun cuplu de până acum, vraja este reală și există încă reale de fugă vraja, toate datorită DROKOJIE , dacă ai nevoie de ajutorul lui poți să-l e-mail cu acest e-mail: drokojiehealinghome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Sunt foarte recunoscător pentru Dr. alimandu Mighty caster vraja din India pentru a ma ajuta in problema mea, am fost aproape de a pierde speranța în viață, atunci când iubitul meu de 4 ani, sa încheiat relația noastră, fără nici un motiv și am consultat un vechi prieten al meu și să explice situația mea la ea și ea a spus că a fost în aceeași situație 2 săptămâni înapoi, dar un om minunat, care a fost trimis pentru a ajuta oamenii ei au ajutat de problema și am crezut că totul a fost o gluma si o intreb daca era real, iar ea a spus că dacă nu era real, asa cum a venit iubitul ei înapoi la ea, apoi m-am decis să dea Dr. alimandu o încercare pentru că nu am avut nimic de pierdut în încercarea și l-am contactat pe adresa lui de e-mail, care este și el alimanduspiritualtemple@yahoo.com a răspuns la e-mail meu foarte bine .. si sa taie lunga poveste Dr. alimandu adus înapoi iubitul meu în 48 de ore .. sunt foarte fericit că a adus omul meu înapoi la mine și promisiunea mea iubita că el va părăsi niciodată și niciodată eu din nou. Multumita Dr. alimandu de alimanduspiritualtemple@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. spatele soțului meu și sunt atât de emoționată Viața mea a devenit devastat Când soțul meu mi-a trimis de ambalare, după opt ani în care am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce a încercat atât de multe moduri de a face pe soțul meu mă ia înapoi. Într-o zi la locul de muncă, am fost distrată știind că nu șeful meu mă chema, așa că el sa așezat și ma întrebat ce sa despre I-am spus și el a zâmbit și a spus că nu a fost o problemă. Nu am înțeles ce înseamnă că nu a fost o problemă obtinerea soțul meu înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a obține soția lui înapoi atunci când ea la părăsit pentru un alt bărbat, iar acum ei sunt împreună până la data și la început am fost șocat de auz un astfel de lucru de la șeful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail sau mare care la ajutat să-l magician primi înapoi soția lui, niciodată nu am crezut acest lucru ar lucra, dar am avut nici o alegere care să intre în contact cu care am făcut magician și a cerut pentru informațiile mele și că sau soțul meu, pentru a permite să-l arunce vraja și l-am trimis detaliile, dar după două zile, mama mea ma sunat că soțul meu a venit invocând că el mă vrea înapoi, am crezut niciodată că a fost la fel ca un vis și eu a trebuit să se grăbească în jos la locul meu mame și la cea mai mare surpriza mea, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea pledoarie pentru iertare că ma și copilul vrea înapoi acasă, atunci i cadou un apel în ceea ce privește etc schimbarea bruscă a soțului meu și el a făcut clar asta pentru mine soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că el nu va pleca înaintea mea. Acum, eu și soțul meu este din nou împreună din nou și a început să facă lucruri plăcute el a făcut înainte hasnt, el mă face fericit și să facă ceea ce el ar trebui sa faca ca un om fără sâcâială. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Dr. Ogogo pentru ajutor și să-l puteți contacta prin e-mail: drogogodspellcaster@gmail.com sau poți să-l WhatsApp prin numărul de telefon este 2347058565432.

    RăspundețiȘtergere
  50. Numele meu este neil.I va iubi pentru a împărtăși mărturia mea tuturor oamenilor din forum, pentru că nu am crezut ca va avea prietenul meu înapoi și el înseamnă atât de mult pentru mine, băiatul vreau să mă căsătorească cu mine stânga 2 luni pentru a nunta noastră pentru o altă doamnă, când i el nu a luat apelurile mele i-am sunat, el mi-a șters pe facebook lui și-a schimbat statutul său facebook de la căsătorită cu un pat, atunci când m-am dus la locul său de muncă a spus șefului său că nu vrea să vadă pe mine. Mi-am pierdut slujba mea ca urmare a acestui fapt, deoarece eu nu pot sa ma mai primi, viața mea a fost cu susul în jos și tot ceea ce nu a mers lin cu viața mea, am încercat tot ce am putut face să-l aibă înapoi la mine, dar nu reușesc afară, până când am a întâlnit un om când călătoresc în Africa pentru a executa unele afaceri au fost în curs de dezvoltare cu câțiva ani. I-am spus problema mea și tot ce am trecut prin in obtinerea-l înapoi și cum mi-am pierdut slujba mea, el mi-a spus că o să mă ajute, eu nu cred că, în primul rând pentru că am încercați deja totul. dar el jură că mă va ajuta-ma introducerea unuia baba în țara sa, el mi-a dat contactul baba și amândoi contactați Baba instantaneu, Baba mi-a spus motivul pentru care prietenul meu mi-a lăsat și, de asemenea, mi-a spus unele secrete ascunse. Am fost uimit când am auzit că de la el, el a spus că va arunca o vraja pentru mine și voi vedea rezultatele în următoarele două zile. apoi am de călătorie înapoi în SUA în ziua următoare și l-am sunat când am ajuns acasă și a spus că e ocupat turnare acele vrăji și le-a cumpărat toate materialele necesare pentru vrăji, a spus el am de gând să vadă rezultate pozitive în următoarele 2 zile că e joi, și într-adevăr prietenul meu ma sunat la exact 12:35 sâmbătă și scuze pentru tot ceea ce a făcut, el a spus că nu a știut niciodată ce face și comportamentul său nu a fost intenționată bruscă și a promis să nu facă asta again.it a fost ca și cum i-am visez când am auzit că de la el și când am încheiat apelul, am sunat și i-au spus Baba prietenul meu a sunat și a spus că nu am văzut încă nimic, a spus el i se va primi, de asemenea, munca mea înapoi în următorul termen de 3 zile, iar când a fost luni, m-au chemat la locul meu de muncă pentru a relua birou a doua zi, și a obține mai mult de la promovare în biroul meu. chiar acum am da toate datorită tatălui în Africa tata vă mulțumesc foarte mult, vă rugăm dacă cineva nevoie de un astfel de ajutor ar trebui să contacteze urgent acest om, deoarece acesta este singurul mod în care pot să-l plătească și ajutor pe forum colegul meu. acest lucru este e-mail, dromosunhealinghome@gmail.com,

    RăspundețiȘtergere
  51. Ai nevoie de un aparat de turnare vraja pentru a aduce înapoi fostul tău soț, soție, amant,
    Inbox-mi astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să aducă el sau ea din nou, pentru tine și trăiesc fericiți împreună așa cum vă dorește să contactați-mă dacă needthese de mai jos:
    (1) ortografică pentru promovare la birou
    (2) Vrei să aducă înapoi iubitul tău, soț, soție
    (3) ortografică pentru a face pe cineva să facă ce vrei pentru tine
    (4) ortografică pentru sarcină
    (5) Spell pentru a opri Bad Dreams
    (6) ortografică de a obține bani
    (7) Ești mereu coșmaruri?
    (8) Vrei să opriți divorțul?
    (9) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?

    Email-mă drnazeemspelltemple@gmail.com
    Aceasta este singura cale de fugă o vrajă te poate ajuta
    În cazul în care aveți nevoie de orice contact drnazeemspelltemple@gmail.com ajutor chiar acum și de a lua problema rezolva fără nici o întârziere
    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  52. Hei sunt ai plâns că iubitul tău a părăsit tine si copii pentru o altă femeie, nu trebuie să mai plâng pentru că am fost în aceeaşi poziţie, până când am auzit despre Great Mutaba cum el a ajuta atât de mulţi oameni în relaţia lor astăzi pot cu îndrăzneală recomanda Mutaba mare pentru oricine care au nevoie de ajutor. El nu a făcut nu-mi, de asemenea, cred că el nu pot nu te prea. sunteţi într-adevăr un facator de minuni. Am încercat atât de multe role vraja şi psihic după soţul meu mi-a lăsat. Great Mutaba a fost singurul rolă vraja care ar putea să mă ajute... Pentru că aceasta este de fapt un templu de prosperitate în cazul în care puteţi obţine înapoi fosta ta iubita. Great Mutaba arunca o vraja de dragoste si sotul meu s-a schimbat pentru totdeauna, a făcut din el un om mai bun şi distanţat de toti iubitorii lui secrete. Sunt fericit să aibă o familie unită, nu a putut fi posibil fără efort Mutaba mare. Sotul meu este înapoi cu plin de dragoste şi sinceritate. Intre în contact cu Great Mutaba pentru relaţia ajuta E-mail-l la: greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Numele meu este Rebecca Anderson. locuiesc în USA. Vreau să spun lumii despre fericirea pe care mi-a adus-o această vrajă mare în viața mea. Am fost divorțat de soțul meu de aproape 2 ani, pentru că i-am înșelat. Îmi pare rău pentru asta și l-am vrut înapoi, dar ma ignorat complet. Viața mea a fost zdruncinată și m-am simțit atât de frustrat. Am aproape sinucidere. Până când am citit un articol online despre o vrajă mare în Africa, numită Doctor Akpabio. Am decis să-i dau un telefon. Mi-a explicat de ce soțul meu ma lăsat și mi-a promis că mă va ajuta să-mi aduc soțul înapoi numai dacă aș fi dorit să fiu adevărat și să furnizez materialele pentru vrajă. Era ca magia. Doar o zi de a-mi spune problemele mele, Michael ma sunat la telefon și mi-a spus că ne-a vrut să ne întoarcem. Sunt atât de fericit acum. Bucuria și fericirea mea sunt înapoi. Și acum avem o fiică. Dacă ai probleme, îl poți contacta prin adresa de e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com și viața ta va fi schimbată pentru bine, la fel ca viața mea este schimbată.
    Îl puteți contacta și prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com:
    Dacă vrei iubitul tău înapoi
    Dacă vreți să rămâneți însărcinată
    Dacă doriți să obțineți un loc de muncă
    Dacă vrei să te vindeci de boli
    Dacă vrei să câștigi la loterie
    Dacă doriți să vă îmbogățiți repede....
    Dacă vrei să te întorci cu un iubitor de timp vechi
    Dacă vrei ca oamenii să te atragă
    Adresa de e-mail este drakpabioosulalaspells@gmail.com
    Puteți să-l sunați sau să-l contactați: +234 906 167 0869

    RăspundețiȘtergere
  54. Bună ziua, am venit aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care i-am recuperat pe fostul meu iubit. Am fost nebun când dragostea mea mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten, Dr. Otutu marele mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am relatat problema la dr. Otutu despre cum mi-a lăsat fostul meu soț și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 48 de ore, Soțul meu a sunat Mă la telefon și spuneam că îmi pare rău că m-ai trăit până acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce soțul meu sa întors acasă, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită dacă trebuia să lucrez ca manager .. Sunt atât de fericit Și copleșit că trebuie să spun asta întregii lumi să contacteze dr. Otutu la următoarea adresă de e-mail și să obțină toate problemele tale rezolvate .. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve .. Contactați-l acum prin e-mailul său drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or adauga-l pe hissapp ce +2349051417394 va promit ca toate problemele tale vor fi rezolvate

    RăspundețiȘtergere
  55. Salut numele meu este nakisha Vreau să vă alăturați tuturor să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu fostul meu soț care mă arunca la o altă femeie timp de 5 ani. La inceput nu am crezut niciodata ca DR OGGUGU va fi capabil sa ma ajute sa-mi castig inapoi EX HUSBAND de la cealalta femeie, ci pentru ca inca mai iubesc si am nevoie de el in viata mea .. Lucrez si urmez instructiunea DR OGUDUGU si ma surprinde ca dupa 3 Zilele petrecute în vraja și lucrul cu DR OGUDUGU, EX-LUI HUSBAND mi-a cerut să-mi cer să iert și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mai mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte Fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui Contactați-l prin e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com sau whatsapp +2349097050691
    De asemenea, el se specializează pe următoarele probleme
    (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijire de plante.
     Contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Vreau să împărtășesc această mare mărturie cu întreaga lume cum mi-am adus minunatul soț în viața mea în 48 de ore cu ajutorul acestui mare om numit Dr. Otutu okunta. Pentru că nu am crezut niciodată în vraja în viața mea. Sotul meu minunat este un mare fan al Real Madrid, în a doua jumătate a lunii iunie 2017 a călătorit la balenă pentru a urmări meciul final dintre clubul său Real Madrid și Juventus, după meciul în acea seară mi-a spus că el va deveni acasă Următoarea zi Pentru a sărbători victoria cu mine și copiii noștri minunați și, de asemenea, să-mi aduc noua mașină care mă promite dacă clubul său a câștigat finala. Am încercat să-l sun a doua zi el a refuzat Pentru a-mi alege apelurile am fost îngrijorat pentru că nu știu Ce se întâmplă cu adevărat pentru că el nu glumește cu familia lui l-am scris pe Facebook el a răspuns că el nu a vrut să se întoarcă acasă din nou Că are îndrăgostit de o doamnă în balene că ar trebui să am grijă de copii, am scris din nou el a refuzat să răspund Am chemat el a refuzat să aleagă, eram foarte supărat pentru că nu pot rămâne o zi fără soțul meu minunat prea Distracție de a fi cu am plâns zilnic, pentru că nu știu ce să fac. Deci, pe 6 iunie, am dat peste o mărturie pe internet despre o femeie pe nume Jenifer Smith, care mărturisește cum a recuperat soțul ei cu ajutorul dr. Otutu. Am fost foarte uimit, i-am contactat pe același om pentru ajutor Cu numărul și adresa de email pe care a dat-o dacă cineva are probleme să-l contacteze pe om, de asemenea, pentru ajutor, mi-a spus să nu-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore Sub o vrajă că vraja trebuie spartă înainte de a se putea întoarce la mine. Mi-a spus tot ce aveam nevoie să fac și mi-am spus că soțul meu mă va suna la ora 16:00 în următoarele două zile să-mi cer scuze, am fost cu adevărat surprins de acea zi exactă La ora 4:00, soțul meu ma sunat Și a început să-mi cer scuze, că nu știe ce a venit peste el Sunt foarte fericit că mariajul meu a fost restaurat de acest mare om dr apreciere otutu.my, de asemenea, merge la Jenifer Smith care a împărtășit mărturia ei, astfel încât oamenii ca mine vor primi Ajutor. Te rog prietenii mei acolo dacă ai vreo problemă pe care ți-aș sfătui să-l contactezi și pe acest om grozav pentru ajutor prin EMAIL (drotutuhealinghome@hotmail.com) sau poți ajunge cu ușurință la el în ceea ce este numărul (+2349051417394), tu Va depune mărturie

    RăspundețiȘtergere
  57. Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul lui de muncă și mi-a abandonat pe mine și pe 2 copii, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îl iubesc atât de mult, Așa că am văzut mărturiile lui Great Mutaba că el a ajutat doamnele să-i ajungă soțul înapoi, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de dragoste pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a lăsat cealaltă femeie și sa întors la Cu atât de multă iubire și îngrijire. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care mi-a dat-o Marele Mutaba pentru mine și pentru copiii mei. Dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce amărât înapoi, puteți să-l contactați prin acest e-mail;greatmutaba@gmail.com Sunt mândru că sunt pe mărturia sa. ....

    RăspundețiȘtergere
  58. Adăugați această casetă de dragoste Dragoste pe WhatsApp +2348054681416 el vă va ajuta să aduceți înapoi ex-lover...

    RăspundețiȘtergere
  59. Cred niciodată pe dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care au adus ei ex-iubit înapoi, chiar şi atunci când ea mi-a spus cred ei pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, acelaşi role vraja false pentru a ţine departe banii mei. Desi i-am dat ei şansă de a explica tot ceea ce ea are să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus ei că sunt mulţi escroci care doresc să ia banii şi i voinţă a voi niciodată toamna victima pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească cu mine în câteva luni de la acum plecat Eu voi aştepta cu răbdare pentru un alt tip deşi am iubit atât de mult. ea a declarat mine că acest DR nu este unul fals că el este real, iar el a ajutat mulţi oameni pentru a obţine cei dragi înapoi, apoi mi cere ei aşa cum aceasta vraja funcţionează şi ce este cerinţele pe care trebuie să fac înainte de el poate exprima dragostea vrăji pe ma? mi-a spus că am ar trebui trimis prin e-mail-l pe dr.otutuhealinghome@hotmail.com şi ar trebui să-i spun ce vreau. chiar prin e-mail-l şi spune-i că am nevoie de ex-mi înapoi tip si mi-a spus că prietenul meu ei regizat la mine dreapta, şi, de asemenea, de ce sunt eu pune la îndoială lucrarea? El a spus că munca lui este 100 % sigur şi garanţia că nimeni nu a venit vreodată la Templul lui şi, de asemenea, rămân aceleaşi. am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi şi un gând a venit la mintea mea, că de unde ştie acest dr toate lucrurile am discutat mai devreme. El a spus înainte de el poate să înceapă pe situatia mea, că trebuie să aibă credinţă şi încredere în el şi lăsaţi alte rolă vraja şi aşteptaţi cu răbdare pentru propriul său, că dacă pot să spun face toate acest i va luat iubitul meu înapoi la un timp de ore. a spus bine, cred că şi promit să lucreze cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce am făcut şi trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, şi, de asemenea, fotografii ale ex-iubitul meu. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu şi mi-a spus că zeii lui nevoie de unele elemente să exprimate vraja pe mine si problema mea este foarte uşor dacă eu pot oferi aceste elemente. atunci când îl întreb că cum a putea i a lua aceste elemente şi cum pot trimite o să-l de turnare vraja de dragoste, mi-a spus că nu ar trebui să vă faceţi griji despre asta, că nu există un vânzător de articole aici în propria ţară, că puteţi obţine elementele pentru mine. apoi îl întreb cât de mult va costa să cumpere toate aceste elemente? mi-a spus care trimite-l cu încredere deplină, după o oră mai târziu el ma sunat şi mi-a spus că au fost rezolvate problema mea că ar trebui să aşteptaţi pentru un timp de ore, că dragostea mea va cere dupa mine ceea ce am făcut în funcţie de cuvintele sale , atunci când a fost de aproximativ 18:00 ex meu ma sunat ca daca sunt acasa că el vrea să mă vadă urgent. i-am spus să-l spera totul este bine, a spus da, apoi i-am spus că el poate veni, fostul meu tip s-au întors la mine şi el a fost asking pentru iertare că ştia ce a venit asupra lui. dreptul de acum sunt atât de fericit pentru că am avea recâştiga iubitul meu înapoi şi suntem de planificare pentru nunta noastra, care se apropie în curând, am sunat dr şi îi mulţumesc foarte mult şi să-l întrebi ce va face pentru el ca o apreciere, mi-a spus eu ar trebui să uitaţi şi să păstreze banii mei că el nu este după oameni bani dar pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor acolo tot el trebuie eu să fac este de a oferi mai multe mărturii despre el astfel încât oameni acolo care au nevoie de ajutor ar trebui să email-l, de asemenea, de aceea sunt aici astăzi pentru a da meu mărturie. poate Domnul tău bun continua pentru a-l binecuvânta şi îi mai mult prosperitate de viaţă lungă şi înţelepciunea. Acest lucru este dr e-mail adresa drotutuhealinghome@hotmail.com puteţi, de asemenea, whatsapp-l prin numărul lui de telefon +2349051417394

    RăspundețiȘtergere
  60. TREBUIE CITIT:

    Numele meu este Sandra am din Los Angeles, sunt aici să depun mărturie despre lucrarea minunată a unui vrăjitor mare care ma ajutat cu toate problemele mele astăzi sunt fericit din cauza lui, totul a început în 2001, m-am căsătorit cu un bărbat numit Johan Smith de la Marea Britanie, Sa obosit de mine dupa 15 ani de casatorie si nu exista nici un copil si lucrurile au fost dificile pentru noi, financiar nu am fost ok, iar sotul meu cauta divortul doar ca sa ma traiasca singur si sa spun ca aduc ghinion, rugându-se lui Dumnezeu să-l ducă înapoi până în 2016 când am întâlnit un prieten care ma condus la Dr. Saheed o vrăjitoare care a ajutat-o ​​cu propriile sale probleme, m-am încurajat pe sine și l-am contactat, primul lucru pe care mi-a spus- de când l-am contactat pentru ajutor. Îl cred și-l întreabă ce-o voi face în continuare, mi-a spus ce să fac și a spus după aceea că soțul meu se va întoarce la mine cerându-și genunchii în 24 de ore, după mulți ani de divorț, surprinzător după lucrarea sa, sotul meu a venit implorându-i în genunchi și l-am acceptat de urgență și l-am informat pe dr. Saheed despre asta, a spus că va vrăji și pentru mine, pentru ca familia mea să fie favorizată financiar și am lucrat cu el după 48 de ore peste tot merg oamenii ma favorizeaza si afacerea mea mergea inainte pentru cele mai bune, acum sunt fericit si bucuros sa informez lumii ca acesta este cel mai puternic om pe care l-am intalnit oriunde in lume are solutia la orice fel de problema pe care o ai, el nu este banul conștient el ajută și așteptați până când sunteți bine înainte de a aștepta aprecierea lui, astfel încât frații mei și sora, dacă vă aflați în orice situație și aveți nevoie de ajutor i sfaturi ar trebui să contactați Dr Saheed astăzi și să rezolvați problemele dumneavoastră. Iată e-mailul său: saheedtempleofsolution@gmail.com și telefonul sau numărul de telefon: +27638836445 de dragul dvs. de oameni care au nevoie de ajutor și pentru cei care doresc să-i mulțumesc pentru mine pentru munca bună.

    RăspundețiȘtergere
  61. Cred că sunt cea mai fericită femeie de pe pământ după ce soțul meu sa întors în viața mea după ce mi-a părăsit un an și șase luni pe care i-am învățat că a plecat pentru totdeauna până când doctorul Okpa mi-a venit ajutorul. Sunt fericit astăzi din cauza doctorului Okpa, care pot să spun că este mai mult sau mai puțin un dumnezeu pentru mine, pentru că nu am învățat că aș putea să-l recuper pe sotul meu, dar a făcut o treabă minunată pe care nu am învățat-o niciodată în interval de 24 de ore. Vreau să folosesc acest mediu pentru a spune lumii să mă ajute să-i mulțumesc marii doctori Okpa pentru că mi-a adus fericirea. Colegii mei de acolo, care trec prin probleme similare, vă sfătuesc să-l contactați pe Dr Okpa pentru ajutor prin intermediul okpatempleofsolution@gmail.com sau îl sunați prin: +2347037596494

    Petra din USA

    RăspundețiȘtergere
  62. Eu am been privire pentru o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi sotul meu după ce fost separate pentru 3ani, am încercat 3 rolă vraja diferite care le-am plătit bani şi non dintre ei a reuşit să obţină sotul meu înapoi şi acest lucru mă uit frustrat, până când un prieten de-al meu mi-a direct Mutaba rolă vraja, care a făcut ceea ce am numit face vraja de dragoste am mi-a fost în contact cu el şi după 48hours chemarea mea de soţul şi a spus El vrea sa fim impreuna si acum suntem înapoi din nou cu meu 12 ani fiica şi acolo este mai romantic în relaţia noastră, vă rugăm să dacă orice unul nevoie o vraja de dragoste adevărată sau înşelătorie înainte apoi Dr.Mutaba vraja este soluţia la problema ta relatie puteţi ajunge la el la greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Numele meu este Alberta Gallegos. Din respect pentru tine și pentru vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor. Am fost la alte roți de vrajă fără să văd nici un rezultat. Am vrut doar să vin la tine mai devreme, am primit cele mai bune de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și m-am dus peste tot și alte vrăjitoare pentru ajutor, dar nici un rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat Dr. Isikolo După terminarea dragostei, am primit în sfârșit apeluri de la el. soțul este din nou plin de iubire. A fost ca un miracol! El sa întors brusc cu flori spunând că eu ar trebui să-l iert, că am fost cu adevărat plin de furie și șocat când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt cu adevărat fără cuvinte și bucuroși, ești Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată. Îți mulțumesc foarte mult Dr Isikolo Pentru toți cei care caută o adevărată castron contactați Dr. Isikolo Despre isikolosolutionhome@gmail.com sau contactați-l pe Whaton +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  65. Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți pe acest site, anul trecut, soțul meu mi-a lăsat o altă femeie în locul său de muncă și mi-a abandonat pe mineși pe 2 copii, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile lui GREAT MUTABA că el aajutat doamnele să se întoarcă acolo soțul, așa că l-am contactat și el ma ajutat să arunc o vrajă de întoarcere pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a lăsat cealaltă femeie și el sa întors la mine cu atâta dragoste și îngrijire. nu voi uita niciodată acest ajutor pe care GREAT MUTABA mi-a dat-o eu și copiilor mei dacă sunteți aici aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce iubit înapoi puteți căuta pe el pe net saupe căutarea Google (GREAT MUTABA) sunt mândru să fiu pe mărturie.

    RăspundețiȘtergere
  66. Cred ca sunt cea mai fericita femeie pe pamant chiar acum, sotia mea sa intors cu mine dupa ce ma lasat sa ma casatoresc cu o alta femeie 13 decembrie 2017 pentru ca are mai multi bani am fost atat de trist pentru ca il iubesc atat de mult si am fost atat de confuza am fugit la diverși prieteni care să mă ajute să vorbesc cu soțul meu, dar nu a funcționat cu cât vorbesc mai mult cu el cu cât îi insultă mai mult să iasă din fața lui, nu știu cu adevărat ce să fac, mă gândeam am renuntat la munca mea pentru ca am plâns de zi cu zi, chiar și la locul de muncă.Astfel, într-o zi pe Facebook am dat peste Evelyn vorbind despre Dr. Isikolo cum îl ajuta so facă soțul ei înapoi și am văzut minunat cum Dr. Isikolo ajuta să scape de fibroid. cred profund cum o sa ma ajute sa-mi iau sotul inapoi i-am decis sa-l trimit prin e-mail prin contactul pe care l-au dat el a raspuns imediat ma simt curajos sa-i vad mesajul, ma plangeam el el a cerut pentru sotul meu imagine si eu, și urmați instrucțiunile sale și a aruncat vraja în 3 zile, soțul meu ma sunat și c acasă cu lacrimi că femeia are un alt bărbat am fost atât de fericit cu ajutorul Dr. Isikolo.Pentru a aduce soțul meu înapoi cu mine. Promit să le spun lumii despre vraja sa puternică. "CONTACT prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com, puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whatsapp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  67. DR ISIKOLO AJUTOR ME ATINGE MY LOVE BACK
    Mă numesc Mirela Ali, sunt aici să depun mărturie despre munca bună a doctorului Caster. Acum 4 ani, soțul meu a plecat de acasă, nu sa întors niciodată, nu a sunat la telefon, nu a scris, nu a trimis e-mailuri, nici un semn de nicăieri. fiica mea sa îmbolnăvit de scleroza multiplă, lucrurile au fost atât de dure pentru mine. Am pierdut speranta, acum 2 ani, am intalnit un psihic, mi-a spus ca ma va ajuta, am platit peste 800 de dolari si inca nimic nu sa intamplat, am pierdut complet speranta, situatia fiicei mele sa inrautatit in fiecare zi. Luna, am vazut o postare în ceea ce privește lucrările bune ale întregului profesionist Dr. Isikolo, i-am dat o încercare plătită aproximativ 500 de dolari, pentru toate cele trei vrăji (Bring Lover back, Healing spell și Career spells). În câteva săptămâni, soțul meu ma sunat și mi-a spus că îmi pare rău că vrea să se întoarcă la mine și că va explica totul când se întoarce, trei zile mai târziu, am un nou loc de muncă cu o companie de împrumut și finanțare , chiar acum, condiția fiicei mele se îmbolnăvește în fiecare zi și am încredere că va fi bine într-o chestiune de zile. Vreau să-i mulțumesc doctorei Dr. Isikolo Caster isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196 pentru eforturile sale și pentru a-mi aduce viața înapoi la normal și atât de aproape de perfecțiune.

    RăspundețiȘtergere
  68. "Dr.Sacre este un om grozav, acest doctor mă ajută să-mi aduc înapoi pe iubitul meu Jenny Williams care sa abătut cu mine acum 2 ani și astăzi se întoarce la mine așa că dacă ai nevoie este de ajutor să-l contactezi la adresa sacretempleofpower@gmail.com sau să sun sau WhatsApp: +2348159768201

    Domnul Alex Bumpus

    RăspundețiȘtergere
  69. Ai nevoie de o vrăjitoare ca să-ți aduci înapoi soțul, soția, iubitul?

    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:

      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10) Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  70. Ai nevoie de o vrăjitoare ca să-ți aduci înapoi soțul, soția, iubitul?

    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:

      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10) Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  71. Ai nevoie de o vrăjitoare ca să-ți aduci înapoi soțul, soția, iubitul?

    Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să-l aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericit împreună, după cum dorești să mă contactezi dacă ai nevoie de următoarele:

      (1) Vraja pentru promovare la birou
      (2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul, soția
      (3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
      (4) Vraja pentru sarcină
      (5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
      (6) vraja de a obține bani
      (7) Ai mereu coșmaruri?
      (8) Vrei să oprești divorțul?
      (9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (10) Cure pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

    Dr Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  72. Un om numit (greatmutaba@ gmail.com) a fost cel care a restabili relaţia mea...

    RăspundețiȘtergere
  73. Trimiteți-l pe Dr. Isikolo pentru vrăjitoria reală: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

    Buna ziua spectatori, Numele meu este Iva Stefan Sunt foarte fericit sa impartasesc aceasta marturie ***, am fost ranita si inima a fost sparta cand sotul meu ma lasat cu cei doi copii, am fost confuz si nu stiam ce sa fac, mi-a placut la fel de mult, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar fără nici un folos, într-o zi de încredere, așa cum am venit de la serviciu, am întâlnit un prieten de-al meu pe care i-am explicat problema mea, și ea mi-a spus despre o vrăjitoare "Dr. Isikolo", care îi face și ea însărcinată atunci când căuta un copil, am contactat vrăjitorul prin e-mail-ul pe care mi l-a dat, iar vrăjitorul mi-a spus ce să fac și am făcut exact așa cum mi sa spus. surpriza mea de grătar, soțul meu care nu ma chemat de foarte mult timp, ma sunat și mi-am cerut scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și acum ma iubit mai mult ca niciodată, frați și surori dacă treci prin orice kind problem contactați-l și vă ofer 100% garanție că el va rezolva problemele dvs. acesta este contactul său isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  74. Aceasta este mărturia mea despre lucrarea bună a doctorului Isikolo care mă ajută .... Eu sunt Sofija Emerik. Și îmi pare rău că am pus acest lucru pe net, dar va trebui să de această lume cea mai bună vrăjitoare, care mi-a adus înapoi soțul care ma lăsat afară de trei ani, am întâlnit în cele din urmă acest bărbat pe un blog postarea de către unul dintre clientul de ajutor i-am explicat totul și mi-a povestit despre o vrăjitoare pe care a auzit-o și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la vrăjitorul să-i spună problemele mele. În doar 2 zile, soțul meu sa întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc pentru această vrăjitorie adevărată și sinceră, domnule, tot ce ați spus că sa întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problemă, vă sfătuiesc să consultați cu amabilitate această vrăjitorie, el este real, el este puternic și indiferent de ce vrăjitoare spune este ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vraja castel-a spus am trecut. Puteți să-l contactați la adresa: adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  75. Dacă aveţi o relaţie rupte sau iubit din stânga, şi te iubesc el/ea, este un om care poate ajuta, ia o vraja de dragoste pentru a aduce înapoi un iubit-o, adăugaţi-l la un WhatsApp + 234 80 546 814 16 poate ajuta

    RăspundețiȘtergere
  76. Hi views did you know there are spell to win love back from an ex. I have done it. I love reading about relationships and how to make them work, how to better the relationship, and how to keep the spark alive, even how to talk to them a certain way to get them to think a different way about the situation and you. If you need advice or want to win your ex back, try this: augusmimi789@gmail.com copy and message on the following (augusmimi789@gmail.com )It will change your mentality and get you what you want.

    RăspundețiȘtergere
  77. Viața mea sa întors! După 8 ani de căsnicie, soțul meu ma lăsat și m-a lăsat cu cei trei copii. Simțeam că viața mea era pe punctul de a se sfârși și se descompunea. I-am contactat pe Dr. Sacre TEMPLE OF POWER și după ce mi-am explicat problema, în doar o zi sotul meu sa întors la noi și mi-a arătat foarte mult dragostea și mi-a cerut scuze pentru toată durerea pe care a adus-o familiei. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți mai mult ca niciodată înainte de Dr.SACRE că sunteți cel mai bun vrăjitor. Apreciez cu adevărat vraja de dragoste pe care mi-ai aruncat-o pentru a-l aduce pe om înapoi în viața mea, voi continua să împărtășesc mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Mulțumesc din nou Dr. Sacre. De asemenea, puteți contacta Dr. Sacre prin adresa de e-mail: sacretempleofpower@gmail.com în cazul în care vă aflați în orice problemă de ajutor
     
      whatsapp / call +2348159768201
      Contactați Dr. Sacre Via e-mail: sacretempleofpower@gmail.com

    Doamna Andreea Răzvan din România

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte fericit astăzi cu familia mea din cauza ajutorului dr. Wiccan

      renunță la mine. Numele meu este carolyn, soțul meu mi-a lăsat o bună 5 luni

      acum, și îl iubesc atât de mult, am căutat o cale să-l aduc înapoi

      de atunci. Am încercat mai multe opțiuni și, de asemenea, mă rog, dar nu a venit

      inapoi la mine, pana cand am intalnit un prieten care ma impins la dr. wiccan o vraja

      castel, care ma ajutat să-mi aduc înapoi soțul după 2 zile, i-am contactat pe dr

      wiccan și acum Eu și soțul meu trăim fericit împreună astăzi, dr

      wiccan este într-adevăr un om grozav, îl puteți contacta prin e-mail pe (

      wiccanspelltemple@gmail.com) sfatul meu este orice persoană serioasă care este israelită

      pentru a-l primi înapoi sau pentru a vindeca o boală incurabilă îl contactezi acum un fast

      soluție fără stres .. El mereu salut la (wiccanspelltemple@gmail.com).

      Ștergere
  78. Sunt foarte fericit astăzi cu familia mea din cauza ajutorului dr. Wiccan

    renunță la mine. Numele meu este carolyn, soțul meu mi-a lăsat o bună 5 luni

    acum, și îl iubesc atât de mult, am căutat o cale să-l aduc înapoi

    de atunci. Am încercat mai multe opțiuni și, de asemenea, mă rog, dar nu a venit

    inapoi la mine, pana cand am intalnit un prieten care ma impins la dr. wiccan o vraja

    castel, care ma ajutat să-mi aduc înapoi soțul după 2 zile, i-am contactat pe dr

    wiccan și acum Eu și soțul meu trăim fericit împreună astăzi, dr

    wiccan este într-adevăr un om grozav, îl puteți contacta prin e-mail pe (

    wiccanspelltemple@gmail.com) sfatul meu este orice persoană serioasă care este israelită

    pentru a-l primi înapoi sau pentru a vindeca o boală incurabilă îl contactezi acum un fast

    soluție fără stres .. El mereu salut la (wiccanspelltemple@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  79. Sunt foarte fericit astăzi cu familia mea din cauza ajutorului dr. Wiccan

    renunță la mine. Numele meu este carolyn, soțul meu mi-a lăsat o bună 5 luni

    acum, și îl iubesc atât de mult, am căutat o cale să-l aduc înapoi

    de atunci. Am încercat mai multe opțiuni și, de asemenea, mă rog, dar nu a venit

    inapoi la mine, pana cand am intalnit un prieten care ma impins la dr. wiccan o vraja

    castel, care ma ajutat să-mi aduc înapoi soțul după 2 zile, i-am contactat pe dr

    wiccan și acum Eu și soțul meu trăim fericit împreună astăzi, dr

    wiccan este într-adevăr un om grozav, îl puteți contacta prin e-mail pe (

    wiccanspelltemple@gmail.com) sfatul meu este orice persoană serioasă care este israelită

    pentru a-l primi înapoi sau pentru a vindeca o boală incurabilă îl contactezi acum un fast

    soluție fără stres .. El mereu salut la (wiccanspelltemple@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  80. Vreau să las lumea să știe despre doctorul Isikolo cel Mare, care mi-a adus înapoi soțul, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. Doctorul Isikolo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi zâmbi fața prin a-mi aduce omul cu vraja, la început m-am gândit că visam când soțul meu sa întors la mine în genunchi cerându-mă să-l iert și să-l accept înapoi de atunci ma iubeste mai mult decat ma asteptam vreodata, asa ca am facut o promisiune catre sine ca voi lasa lumea sa stie despre Dr. Isikolo pentru ca este un Dumnezeu pe pamant. Aveți probleme în relația dvs.? partenerul tău sa despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, apoi contactați Dr. Isikolo astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum ma ajutat. Dr. Isikolo Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sunați sau ce-l puneți pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  81. Niciodată nu cred în vrăji până nu am întâlnit un prieten de-al meu care mi-a spus totul despre DR.OTUTU care la adus pe fostul iubit, chiar și atunci când mi-a spus că nu am crezut pentru că am crezut că dorește aceleași Witches răi pentru a obține banii mei. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.OTUTU, i-am spus că sunt mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată o victimă chiar dacă logodnicul meu, care ar trebui să mă căsătorească într- acum câteva luni m-au lăsat să aștept o altă femeie, deși l-am iubit atât de mult. Mi-a spus că DR OTUTU nu este un adevărat fals și a ajutat mulți oameni să-și îndrăgească dragostea, apoi mă întreb cum funcționează această vrajă și ce cerințe trebuie să fac înainte de a putea face vrăji de dragoste? Mi-a spus că ar trebui să o fac prin e-mail drotutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu om din spate i-am spus că el a fost prietenul meu care a spus despre el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că lucrarea sa este garanția 100% că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. M-am enervat la cuvintele pe care mi le-a spus și m-am gândit în mintea mea, deoarece acest DR arată toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte să pot începe în situația mea că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să urmez instrucțiunile sale că îmi voi aduce iubitul înapoi în 72 de ore. Am spus bine și promit să lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce am făcut și pentru a-l trimite cu pozele mele, precum și poze cu fostul meu iubit. Mi-a răspuns după 30 de minute și mi-a spus că zeii lui au nevoie de ceva pentru a-mi arunca vraja, iar problema mea este foarte ușoară dacă pot oferi aceste lucruri. Când îl întreb, cum pot obține aceste articole și cum pot să le trimit la el pentru vraja, mi-a spus că nu ar trebui să mă tem de asta, că există un vânzător de articole aici în propria sa țară care poate obține articolele pentru mine. Apoi îl întreb cum mă va costa să cumpăr toate aceste elemente? Mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată, așa că aș aștepta 72 de ore ca dragostea mea să mă sune după ce am făcut după cuvintele lui A fost cam 1800 în următoarea trei zile, fostul meu ma sunat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus ca totul este bun si ca el a spus da, atunci i-am spus ca poate veni, ca fostul meu a venit si a cerut iertare ca nu stie ce a venit peste el. Acum sunt atât de fericit pentru că pentru că prietenul meu este înapoi la mine și am planificat nunta noastră în curând, am sunat DR și-l mulțumesc foarte mult și l-am întrebat ce să facă pentru el ca apreciere, mi-a spus tu ar trebui să uităm și să păstreze banii mei că nu pentru bani, ci pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor acolo, tot ce trebuie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii care au nevoie de Ajutorul să-l poată contacta și pe el. care este în timp ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. Fie ca Dumnezeu să-l binecuvânteze și să-i dea mai multă prosperitate și înțelepciune vieții. Aceasta este adresa de e-mail DR drotutuhealinghome@hotmail.com. De asemenea, îl puteți contacta prin numărul său de telefon +447565464673

    RăspundețiȘtergere
  82. Trebuie să ai încredere în mine, în cazul în care sunt constatare este greu să rămâneţigravidă şi avea un copil din propriul greatmutaba@gmail.com contact

    RăspundețiȘtergere
  83. Trebuie să ai încredere în mine, în cazul în care sunt constatare este greu să rămâneţigravidă şi avea un copil din propriul greatmutaba@gmail.com contact

    RăspundețiȘtergere
  84. Numele meu este Marisa Saenz, vreau să spun rapid lumii că există o reală vrăjitoare online care este puternică și autentică, am fost cea mai mare septică din lume. N-am crezut vreodată în vrăji magice sau ceva de genul ăsta, dar mi sa spus de o sursă sigură să-l contactez pe Dr. Isikolo și cu mine. O mișcare de vrajă mă ajută să-mi recuperez relația cu soțul meu EX, când sa încheiat și sa întors la mine de mult timp acum (acum 3 luni). Mi-a făcut o vrajă și timp de 24 de ore după ce a fost lansată vraja, primesc un text de la soțul meu EX spunând că-i pare rău pentru durerile pe care mi le-a pus cu adevărat și lacrimile pe care mi le provocase și că nu o va face un astfel de lucru pentru mine din nou în viața lui din nou. Am fost foarte surprins și, de asemenea, am fost fericit, așa că iată că i-am iertat și acum trăim împreună mai fericit decât oricând și El vrea mereu să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Oricine este în aceeași linie de problemă sau altul și vrea să-l contacteze, ar trebui să îl contacteze acum pe această adresă de e-mail. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  85. Vreau ca lumea să cunoască un om grozav, care este bine cunoscut sub numele de Dr. IMOSE, are soluția perfectă pentru problemele legate de relații și probleme de căsătorie. Principalul motiv pentru care am fost la doctorul Isikolo. a fost o soluție pentru modul în care pot să-mi recuperez soțul, pentru că în ultima vreme am citit câteva mărturii pe internet pe care unii le-au scris despre dr. IMOSE și am fost atât de mulțumit și am hotărât să solicit asistență de la el pe e-mailul său imosesolutiontemple@gmail.com), care a făcut o treabă perfectă, aruncând o vrajă pe soțul meu, ceea ce la făcut să se întoarcă la mine și să ceară iertare. Nu voi opri publicarea numelui pe net din cauza muncii bune pe care o face . Voi scăpa de contactul lui pentru utilitatea celor care au nevoie de ajutorul lui. Email-ul său este e-mail: imoseolutiontemple@gmail.com. sau Whatsapp-l pe +1-(619)-830-4690 Îl puteți contacta astăzi și puteți rezolva problema

    RăspundețiȘtergere
  86. Trebuie să ai încredere în mine, în cazul în care sunt constatare este greu să rămâneţigravidă şi avea un copil din propriul greatmutaba@gmail.com contact

    RăspundețiȘtergere
  87. Prietenul meu de doi ani mi-a lăsat o altă fată pentru că îl acuză că a văzut o altă fată și de atunci am încercat să-l duc dar el refuză să se întoarcă la mine, nu răspundea la apelul meu sau la e-mail și chiar nu avea prieteni pe mine în cartea de față și mi-a spus că sa terminat cu mine. căutam pe internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitorie le-a ajutat să-și facă ex back, așa că am decis să o încerc și l-am contactat și i-am explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine si sa ma garantez ca zilele trecute mi se vor intoarce la mine si la cea mai mare surpriza mea a treia zi, o mare miracol a cazut asupra mea si ex-ul meu a revenit la mine in a treia zi si ma implorat pentru iertare. voi continua să-i public numele pentru că este Mântuitorul meu și suntem fericiți căsătoriți acum. Dacă aveți nevoie de el să vă ajute E-mail isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  88. Iată pentru a mărturisi ce a făcut acest boxer de vrajă mare pentru mine. Niciodată nu cred în turnare până când nu am fost tentat să încerc. Eu și soțul meu am avut multe probleme în a trăi împreună, nu mă va face întotdeauna fericit pentru că sa îndrăgostit de o altă doamnă în afara căsătoriei noastre. Am încercat tot ce mi-a fost pentru a mă asigura că soțul meu a lăsat această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el, cu atât mă face mai trist, așa că căsnicia mea a căzut să divorțeze pentru că îmi acordă mai multă atenție. Cu toate aceste dureri și anxietate, am decis să contactez doctorul doctorului pentru a vedea dacă ar putea funcționa din nou între mine și soțul meu. Acest cerc de vraja Medicul mi-a spus că soțul meu este într-adevăr într-o mare problemă pentru că a fost fermecat de o magie, așa că ia spus că va face totul ca de obicei din nou. el a mers înainte și mi-a aruncat mândria după trei zile de vrajă pe care soțul meu mi-a schimbat complet și mi-a cerut scuze să-mi spun cum mi-a tratat singur, mulțumesc cu adevărat doctorului pentru a-mi lua soțul la mine vreau ca toată lumea să-l contacteze pentru cei care au probleme cu problema căsătoriei și probleme cu relația pe care o va rezolva pentru dvs. Adresa lor de email este aici: spellspecialistcaster937@gmail.com
    1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
    (2) dragoste joc
    (3) Vrei să fii promovat în birou.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să fugă pentru tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat sau să câștigi o loterie.
    (7) Vrei să-ți ceri soțul să fie al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de sprijin financiar.
    (9) Dacă nu vă puteți întâlni cu partenerul.
    (10) pentru a opri divorțul.
    (11) dacă vrei să te diferențiezi de soțul tău
    (12) dacă doriți dorințele voastre.
    (13) Sarcina vrăji să gândească copilul
    (14) Garanție câștigați cazuri juridice tulburi și divorț indiferent de scenă
    (15) Anulați-vă căsătoria sau relația să nu se rupă.
    Din nou, adresa de e-mail este spellspecialistcaster937@gmail.com
    Orice doriți, îl veți primi de la un medic, contactați-l, explicați-i problema și rezolvați-l.

    RăspundețiȘtergere
  89. N-am știut că oamenii au încă puteri și fac lucrurile să se întâmple așa. Eu sunt Klara Tomi din Germania. soțul meu a lăsat-o pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată acum un an, de atunci, viața mea a fost plină de durere, durere și traume pentru că a fost prima mea dragoste și am fost împreună de-a lungul anilor și nu mi-am putut imagina viața fără el . Am vazut cateva marturii despre un mare cascador DR Isikolo si cum ii ajuta pe oameni din intreaga lume sa poata aduce inapoi amantul in cateva zile, initial am ras si mi-a spus ca nu ma intereseaza ci datorita iubirii pe care o am pentru omul meu am consultat vraja mare și la surprinderea mea cea mai mare după două zile, soțul meu ma sunat pentru prima dată după trei ani că mi-a lipsit și că îmi pare atât de rău pentru tot ce mi-a făcut să trec, că el vrea să mă întorc, ne vom petrece viața împreună și vom promite să nu mai părăsesc niciodată pe mine și pe copilul meu. Încă nu-mi pot crede ochii, pentru că este foarte incredibil, este prea bun pentru a fi adevărat. Tot ce pot spune este că vă mulțumesc DR Isikolo că mi-ați adus soțul la mine și la copilul meu și pentru oricine ar avea nevoie de ajutorul acestei vrăji mari, vă rog să-mi permiteți să-i dați poșta aici isikolosolutionhome@gmail.com. sau pe Whatsapp pe +2348133261196. contactați-l și rezolvați problemele emoționale sau maritale.

    RăspundețiȘtergere
  90. Se întâmplă încă minuni și mărturisesc despre modul în care doctorul Isikolo a adus fericirea în viața mea. Prietenul meu ma lasat cu o luna in urma si pleca cu o alta femeie cu 7 ani mai in varsta decat el, simt ca viata mea este complet peste o zi in timp ce cautam sa caut pe internet pentru ajutor. Vrajitorul vrajitorilor au ajutat mai mulți oameni să ajungă acolo în dragoste. Am fost depresivă pentru ultima lună și ceea ce am nevoie este să-l dau înapoi și să trăiesc cu el fericit. așa că am decis să o încerc, așa că am contactat vrăjitorul numit Dr. Isikolo și mi-a explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi aduce prietenul înapoi și acum viața mea este completă și amândoi suntem foarte fericiți cu relația. și sunt cu adevărat recunoscător acestui om pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, vă mulțumesc foarte mult și voi continua să spun mărturia mea mereu. pentru cei care au nevoie de ajutor sau care au aceeași problemă ca mine ar trebui să-l contactați pe adresa de e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  91. care citește astăzi această mărturie astăzi ar trebui să sărbătorească cu mine și familia mea pentru că totul a început ca o glumă pentru unii oameni, iar alții au spus că este imposibil. numele meu este Eman Omar Locuiesc în Londra Sunt fericit căsătorit cu doi copii și o soție minunată ce se întâmplă teribil cu familia mea de-a lungul liniei, mi-am pierdut slujba și soția mea a fost împachetată din casa mea pentru că nu am putut să am grijă de ea și copiii mei la momentul respectiv. eu conduc de-a lungul a cinci ani, nici o sotie nu ma sustine sa ma ocup de copii si vine o zi fidela pe care nu o voi uita niciodata in viata mea am intalnit un vechi prieten pe care imi explic toate dificultatile mele si ma dus la o vrăjitoare și numele templului este numit, Dr. Isikolo, am fost siguri că totul va fi bine și soția mea se va întoarce la mine după lucrarea minunată a doctorului Isikolo, soția mea sa întors la mine și astăzi sunt unul dintre cei mai bogați oameni din țara mea. Vă sfătuiesc dacă aveți o problemă prin e-mail cu acest e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com și veți avea cel mai bun rezultat. să ia lucrurile de la sine și va fi luat de la tine. iti doresc toate cele bune.
    Contactați Dr. ISIKOLO pe adresa: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  92. Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 HIV SIDA și altele
    LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
    whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  93. Numele meu este Chris, sunt din Roma Italia, vreau să vă împărtășesc cea mai fericită poveste aici despre cum am primit soluție la toate problemele mele, fosta mea iubită m-a lăsat pentru un alt bărbat de peste 7 ani, am căutat ajutor peste tot , tot ce văd sunt oameni falși, săptămâna trecută găsesc un comentariu pe Internet împărtășit de o doamnă numită Sonia care le spune oamenilor despre dr. Ogundele o mare casă de vrăji. O contact pe dr. Ogundele pentru ajutor imediat îi găsesc contactul pe internet, mi-a răspuns și mi-a spus să nu-mi fac griji că mă va ajuta cu toate problemele mele și mi-a promis că o să-mi aducă fosta iubită înapoi pentru mine în 24 de ore, am fost fericit ca să aud că de la dr. Ogundele, am așteptat 24 de ore, ce minune mă chema fosta mea prietenă la telefon, cerându-mi să o iert, am acceptat-o ​​și am rugat-o să se întoarcă acasă, am fost atât de fericit că am făcut un înțeleg cu Dr. Ogundele că îi voi împărtăși numele lui pe internet pentru ca oamenii să știe mai multe despre el și să-l onorez, de aceea îmi păstrez cuvântul, împărtășind această adevărată poveste de viață aici, pentru ca oamenii să găsească soluție. Îl puteți contacta prin intermediul: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  94. Sunt foarte surprinzător pentru experiența și minunile miraculoase ale DR ISIKOLO, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească iubitele pierdute, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii ale diferitelor persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, el revin acasă și, de asemenea, mi-au oferit cadouri foarte frumoase doar pentru el, ca să-mi demonstrez dragostea pentru mine, am fost atât de fericit încât a trebuit să sun la DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume, Ei bine, dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji eficientă și reală pentru orice pr oblem în viața ta puteți contacta DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau suna sau WhatsApp lui linia directă +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  95. Herpes genital de 2 ani acum am reușit să scap de el cu ajutorul medicamentelor pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  96. Ma numesc Barbara Vanja Sotul meu si cu mine suntem casatoriti de aproximativ 6 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe altcineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă de vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet într-o zi, am dat peste un site care sugera că doctorul Isikolo poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte ș.a. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și i-am spus problemele mele, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut o vrajă 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face. Încă de la Dr. Isikolo este cel mai bun joc de vraja online, puternic și autentic. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta.
    Iată contactul său: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți Whatsapp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  97. Sunt foarte surprinsă pentru experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți, l-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum el ajută să-l readuc pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost dezgolit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi m-a sunat soțul meu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el m-a implorat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, El s-a întors acasă și mi-a obținut și cadouri foarte drăguțe doar pentru ca el să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe dr. Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. Ei bine, dacă ai nevoie de o casetă de vrăji eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta doctorul Isikolo pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți de asemenea Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  98. Vrăjitori de dragoste puternici și vrăji pierdute pentru a aduce înapoi IUBITORUL POVESTE, CONTACT DR. ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
    M-am reîntors cu fostul meu iubit cu ajutorul DR ISIKOLO cea mai bună casetă de vrăji online și recomand cu drag DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor! .. Vreau să mărturisesc despre cum am primit înapoi prietenul meu după ce s-a despărțit de eu, suntem împreună de 3 ani, de curând am aflat că iubitul meu a avut o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri, iar el s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi. dar toate nu au rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre o casetă de vrăji, care îi ajută pe oameni să-și înapoieze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit de ea, dar am decis să încerc, când am contactat această casetă de vraja prin e-mailul lui, iar el mi-a spus ce să fac și l-am făcut, Apoi a făcut o vraja de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul mulțumită lui DR ISIKOLO. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât DR ISIKOLO casterul de vraja real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp-ul său la +2348133261196 MULȚUMI DR. ISIKOLO.

    RăspundețiȘtergere
  99. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 3 zile, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat pentru un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Am 57 de ani și are 55 de ani. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima frântă și mi-a luat durerile cu vraja Sa Puternică Iubire. a fost unul dur pentru mine încercând să o întorc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și eu. Am încredere în Domnul și știu că El va restaura căsnicia mea. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și el și-a făcut partea lui, iar soția mea s-a întors acasă la mine și copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Vă rugăm să nu renunțați la bărbați și femei, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a restabili căsătoria sau relația voastră. Nu pierde nădejdea. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul.
    Contactați doctorul Isikolo Pentru o vraja puternică de dragoste trimisă de la Dumnezeu. prin e-mail pe sikolosolutionhome@gmail.com.com sau pe WhatsApp lui la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  100. răspândit pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească îndrăgostiții pierduți I-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum ajută la readucerea înapoi a fostului iubit, i-am spus despre soțul meu că m-a abandonat în urmă cu aproximativ 8 luni și am plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost încurcat când mi-a spus să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi, soțul meu a sunat eu, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu-mi venea să-mi cred urechile, m-a rugat cu adevărat să-l iert și să-mi facă promisiuni la telefon, s-a întors acasă și mi-a primit și un cadou foarte frumos doar pentru el dovadă dragostea lui pentru mine, am fost atât de fericit încât a trebuit să-l sun pe dr. Ilekhojie și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune în întreaga lume. Ei bine, dacă ai nevoie de o casetă eficientă și reală pentru orice problemă din pe viață îl puteți contacta pe dr. Ilekhojie pe e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp / Viber lui la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  101. Bună ziua tuturor, numele meu este Olivia Martinez. Sunt aici pentru a face o recenzie despre modul în care doctorul Ogun m-a ajutat în stabilirea căsătoriei mele și, de asemenea, celor de acolo care caută ajutor și sfaturi despre cum să vă salvați căsătoria sau relația ruptă, acum câteva luni i avea probleme cu soțul meu, am observat că a avut o aventură cu o altă domnișoară la locul său de muncă, l-am confruntat, dar s-a enervat și mi-a spus că este adevărat, de parcă nu ar fi fost suficient, a continuat spunând eu nu mă mai iubește că a vrut un divorț, am fost devastat și confuz, i-am pledat că nu vreau un divorț, dar a insistat, înainte de asta auzisem despre doctorul Ogun în timp ce navigau pe internet cum obișnuia să ajute persoanele cu căsătorii și relații rupte, m-am gândit și am decis să-l contactez, mi-a promis că îmi va pune din nou un zâmbet, i-am urmat instrucțiunile și după 7 zile am fost atât de surprins să-l văd pe soțul meu îngenunchind în fața mea și cerându-și scuze pentru ceea ce spusese despre divorț, asta este ceva la care nu mă așteptam niciodată, îi mulțumesc doctorului Ogun pentru ceea ce a făcut pentru mine, acum trăiesc fericit cu soțul meu și a încetat să o mai vadă pe cealaltă femeie. Indiferent de problemele dvs. și de dificil, el le poate rezolva, contactați omul numit Doctor Ogun prin solutiontemple01@gmail.com sau WhatsApp +15034898675 pentru ajutor, este un om de încredere
    Dacă sunteți acolo trecând prin oricare dintre aceste probleme enumerate mai jos, el este, de asemenea, perfect
    (1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
    (2) Dacă ai mereu vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă doriți un copil.
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să-ți legi soțul / soția pentru a fi al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) Îngrijirea pe bază de plante
    (10) Ajutați la scoaterea oamenilor din închisoare
    (11) Vrajile casatoriei
    (12) Vrăjile minune
    (13) CHARM DE PROFEȚIE
    (14) Vrăjile de atracție
    (15) Eliminați vrăjile de boală
    (16) Farmec pentru a obține pe cine să te iubească.
    (17) Vrajă de afaceri.
    (18) Găsește-ți de mult familia pierdută.
    (19) Vrajă pentru probleme familiale
    (20) Probleme de cauză
    (21) rămâneți însărcinată
    Dacă aveți nevoie sau doriți informații despre dragoste sau vrăji de bani, puteți rezolva problema astăzi

    RăspundețiȘtergere
  102. Am fost suferă de herpes pentru ultimii 4 ani și 5 luni, și de atunci am fost luați serie de tratament, dar nu a existat nici o îmbunătățire până când am dat peste mărturii de Dr.ogala cu privire la modul în care el a fost vindecarea diferitelor persoane de la diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat, de asemenea. După conversația noastră mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor sale. Când am fost făcut luarea de medicamente pe bază de plante m-am dus pentru un control medical și spre cea mai mare surpriză mea am fost vindecat de herpes. Inima mea e plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau orice altă boală puteți contacta Dr.ogala astăzi pe această adresă de e-mail: Drogalaspells@gmail.com WhatsApp sau sunați-l la +2347049668119
    DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA SĂ PROCESAȚI:

    1) DIABET ZAHARAT, 2) HIV-SIDA,
    3) INFECȚII URINARE,
    4) HEPATITA B, 5) IMPOTENȚĂ,
    6) BARENESS / INFERTILITATE
    7) DIAREE, 8) ASTM, 9) Dacă aveți nevoie de un copil

    Tratamentul cuprinzător al oricărui tip de boală e-mail prin: Drogala02@gmail.com ..
    Sunați la +2347049668119.

    RăspundețiȘtergere
  103. Bună ziua, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. Numele meu este Tamara Oscar și soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a determinat să se ocupe de divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online citate despre dragoste, am văzut oameni vorbind despre el și despre el o lucrare grozavă al cărei caz a fost similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore va anula divorțul și se va întoarce la mine după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză după 48 de ore, soțul meu s-a întors și a pledat în genunchi cerându-mi să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, vă poate ajuta să contactați e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau Puteți, de asemenea, Whatsapp him pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  104. După ce am văzut o postare pe internet spunând cum a fost ajutată de Dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt soțul și fericirea. Se încurca cu o mulțime de femei și m-a rănit foarte tare. Cu toată disprețul pe care Henry îl făcea, încă îl iubeam și nu voiam să-l pierd. Spre marea mea surpriză, soțul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt numărul Whatsapp +2348147400259) sau Email; (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere

  105. De mai multe ori, Kenny amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte fete, am fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care îi ajută pe oamenii cu relația și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăjile, la început m-am îndoit dacă vreodată așa ceva există, dar am decis să încerc, când l-am contactat, mi-a spus despre cum se face și el s-a asigurat că sunt bine cu toate procesele și m-au asigurat de dorința mea. În 28 de ore, Kenny m-a sunat și a început să-și ceară scuze că s-a trezit reflectând la tot ce mi-a făcut. Am fost foarte șocat, deoarece Kenny nu este întotdeauna genul care îi pare rău pentru nimic, dar a devenit iubitor și grijuliu de atunci. Dacă aveți nevoie de ajutor similar, iată contactul său .. SUNAȚI / WHATSAPP / VIBER: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  106. VÂRGILE DE DRAGOSTE CARE FUNCȚIONEAZĂ PERFECT ȘI RĂMÂNE PERMANENTE PENTRU ÎNTÂND.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Numele meu este Lucia Alexander și soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuiau inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site pe care am văzut că DR ISIKOLO, vrăjitor, poate ajuta la recuperarea iubiților. L-am contactat și a făcut o rugăciune și vrăji speciale pentru mine. Spre surpriza mea, dupa 2 zile, sotul meu s-a intors acasa. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să contactați DR ISIKOLO, un puternic vrăjitor pentru soluții, pe e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  107. Sunt Helena Leon din Londra, cu soțul meu și cu soțul meu suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am cunoscut când eu aveam 20 de ani, iar el 24. Am trecut prin multe împreună din punct de vedere emoțional. Au fost câteva lupte uriașe și situații dureroase în căsnicia noastră. Din senin, soțul meu mi-a dat o discuție de divorț, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Nu mă mai găsește atractivă sexual. Nu m-am putut abține să nu plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănită. Am fost total deprimat până l-am găsit pe Dr. ISIKOLO, vrăjitorul din Africa despre care toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrajă de reuniune de dragoste. În timpul conversației noastre, el m-a asigurat că îl va aduce pe soțul meu înapoi în mai puțin de 48 de ore, odată ce voi respecta procesul. Mie mi s-a părut imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 48 de ore rugându-mă să uit orice a spus despre divorț. Am fost total uimit. Acum soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. De asemenea, ai putea lua legătura cu el dacă ai probleme cu căsnicia sau relația ta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  108. Bună ziua, sunteți binevenit să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut câteva informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  109. Puterea de a aduce înapoi dragostea pierdută sau de a atrage pe cineva pe care îl iubim. Efectuarea vrăjilor de dragoste este una dintre cele mai vechi activități magice angajate de oameni. Love Magic înseamnă aducerea înapoi a fericirii, așa că aceasta este partea vieții. Există întotdeauna motive interioare pentru care un cuplu este (și de ce nu) este în armonie. Uneori se poate întâmpla ca, în ciuda dragostei dintre parteneri, armonia să lipsească, iar relația să se încheie. Dr Ibinoba Magia dragostei este o șansă perfectă de a remedia acest lucru. Ai probleme cu viața ta amoroasă? Lupte? Disarmonie? Te gândești să-ți închei relația? Adesea, aceste probleme pot fi rezolvate Atunci când nu poți, în ciuda multor încercări de a te uni cu partenerul tău de vis,Numele meu este Juliette..Sunt atât de încântată să-mi recuperez fostul iubit cu ajutorul acestui minunat Dr Ibinoba. Acest om grozav mi-a salvat căsnicia ruptă și, de asemenea, a ajutat o mulțime de oameni. Soțul meu s-a despărțit de mine divorțând de mine pentru a se căsători cu o altă fată. După 5 ani de căsnicie ruptă, încă primesc ceea ce este al meu. Cu ajutorul dr. Ibinoba și acum sunt bucuros să vă împărtășesc că există cineva care să vă salveze căsnicia și să vă aducă înapoi casa distrusă, fosta relație și căsătoria, dacă aveți vreo relație, căsătorie sau problemă de sănătate, puteți contacta acestui om pe numărul său de WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 6 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația, nu am experimentat genul de durere pe care l-am simțit în ziua aceea din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar a spus că este obosit, după 3 luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ajayi, un vrăjitor care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am luat legătura cu Dr. Ajayi și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a-mi restabili relația, am făcut tot ce mi s-a cerut și după 72 de ani. ore de vrajă logodnicul meu m-a contactat și acum suntem fericiți căsătoriți. Dacă ai nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, te poți baza pe Dr. Ajayi și cred că vei avea un motiv să zâmbești din nou. Contact Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  111. Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 6 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația, nu am experimentat genul de durere pe care l-am simțit în ziua aceea din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar a spus că este obosit, după 3 luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ajayi, un vrăjitor care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am luat legătura cu Dr. Ajayi și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a-mi restabili relația, am făcut tot ce mi s-a cerut și după 72 de ani. ore de vrajă logodnicul meu m-a contactat și acum suntem fericiți căsătoriți. Dacă ai nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, te poți baza pe Dr. Ajayi și cred că vei avea un motiv să zâmbești din nou. Contact Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  112. Sunt Lynnette Wellock din Anglia, vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi Marelui DR AYO pentru că m-a ajutat să-mi aduc soțul înapoi la mine, am suferit de 5 ani până în ziua în care găsesc contacte DR AYO online, am l-am contactat imediat, mi-a spus ce trebuie să fac pentru el ca să mă ajute să-mi recuperez soțul și am făcut tot ce mi-a spus. Mi-a făcut o vrajă de dragoste și mi-a spus să aștept 24 de ore, soțul meu va suna să-mi ceară scuze și conform DR AYO în 24 de ore, soțul meu m-a sunat cu adevărat și a început să-și ceară scuze pentru toate durerile pe care mi le-a provocat. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ astăzi pentru că DR AYO a făcut o minunată vrajă de dragoste care îmi readuce bucuria, viața mea este plină de bucurii și voi continua să împărtășesc această mărturie. Dacă știți că vă confruntați cu aceeași situație, nu ezitați să-l contactați prin această adresă de e-mail: drayospell@gmail.com
    WhatsApp sau viber +2347055691377
    Noroc.

    RăspundețiȘtergere