joi, 18 februarie 2016

UN BLOC ȘI O EXPLOZIE FOARTE PUTERNICĂ, URMATĂ DE INCENDIU PUTERNIC , LA ETAJELE SUPERIOARE !

                                       Noapte de 17 -18 februarie 2016,ora 0,20 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, văd înspre Nord-Vest,un Bloc cu mai multe etaje, în care a avut loc O explozie foarte puternica la etajele superioare..
În cateva clipe ,vad cum focul si-a luat avant, iar flacari mari au cuprins si alte apartamente de mai jos de sub cel cu Explozia, cat si pe altele din lateral. 
Din nefericire dragilor, vom auzi de o Explozie foarte puternica la un Bloc, la partea de sus,urmata de un Incendiu mare. 
 Dumnezeu si Măicuta Domnului, sa ne apere pe toti,de tot necazul si de toata suferința. 
                                   Cu dragoste,Maria. 

45 de comentarii:

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explozie-intr-un-bloc-din-cluj-femeia-in-apartamentul-careia-s-a-produs-deflagratia-in-stare-grava-la-spital.html

    RăspundețiȘtergere
  2. POSIBIL O CONSECINŢĂ A CUTREMURULUI CE VA FI DUMINICA. EU LOCUIESC LA TURN. ETAJ 6. DECI SUNT LA MIJLOC. UN PIC MAI SUS. SA AVEM GRIJA DEOSEBITA CU INSTALAŢIA DE GAZ,CENTRALĂ,ETC. UN INCENDIU ESTE FOARTE PROBABIL LA O SUPER MAGNITUDINE,PENTRU CĂ SE POT RUPE CU UȘURINŢĂ ŢEVILE DE GAZ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dragut esti tu Gabriele si ce grijuliu esti!Mi se pare mie,sau chiar esti putin panicat?
      Stai linistit, ca nu o sa fie niciun cutremur intens zilele acestea si oricum sunt convinsa ca judetul Hunedoara este ocrotit de Dumnezeu! Te-ai linistit acum?

      Ștergere
    2. MULŢUMESC LILIANA.

      Ștergere
  3. Doamna Maria sarut mana,
    Ieri seara v-am cerut sa va rugati pentru baiatul meu Sergiu . M-am simtit mai usurata , o pace s-a instalat in inima mea . Va cer prea mult daca va rog sa o faceti in continuare ? Sa fie pazit de anturajul nepotrivit si sa gaseasca serviciu grabnic . Multumesc din suflet, fiti binecuvantata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi in fiecare noapte incepand cu miezul noptii acatistul bunei vestiri.acoperamantul si paraclisele Maicii Domnului si viata dv.si a copilului se va schimba in bine.Maica Fecioara Maria face minuni cu noi daca o folosim mijlocitoare la fiul ei Isus.

      Ștergere
  4. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explozie-intr-un-bloc-din-cluj-femeia-in-apartamentul-careia-s-a-produs-deflagratia-in-stare-grava-la-spital.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e minune,semn dumnezeesc,inceput de sfarsit de lume sau diversiment.Pentru mine nu e decat o descriere a unor accidente zilnice carora li se da conotatie religioasa,apocaliptica,paretidebusolati, irealisti.s

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Cine nu s-ar bucura?
      Daca sintem rai, de unde sa cititi de bine?
      Dupa fapta si rasplata...

      Ștergere
  6. Buna seara.Va rog din suflet dna Maria ruga.ti.va si pt.mama mea Violeta...grav bolnava de Parkinson..cu dureri mari de cap..de oase...de mijloc..M.ar ajuta mult sa stiu ca va rugati si dvoastra.Multumesc mult.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara dna Maria,sunt o mama disperata am un baietel de 1 an si 9 luni si tot timpul e bolnav,va rog din suflet sa va rugati pt el . Il cheama Aveam David Andrei. Simt ca ma depasesc prb. Va multumesc,cu mult respect. Sper ca nu v-am deranjat

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu m-as bucura sa ne raspunda Maria!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu mare drag si cu toata dragostea sufleteasca IL voi implora pe MANTUITORUL si pe MAICA DOMNULUI, ca sa -ti ajute puiul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna mea draga,vroiam sa va multumesc pt.ca va-ti rugat pt David,si pt ca mi-ati citit mesajul meu. Cum de am stiut ca asta sa intamplat. Am sa va povestesc ce mi sa intamplat aseara. In timp ce il adormeam pe David,fiindca e bolnav a avut temp 40,in timp ce il leganam am simtit dintr-o data ca durerea puternica de cap care o avusesem imi disparuse instantaneu,la un momentdat am simtit cum sufletul meu este curatat de prb,de suferinta,de dureri,ma simteam de parca nu ar fi fost al meu sufletul,ma simteam usoara,pic de ura nu aveam. Am simtit o traire nemaiintalnita,iar in timp ce remarcasem schimbariile acestea cu mine am simtit ca cineva imi sufla in fata un aer nici rece dar nici cald ,simteam ca plutesc o fractiune de sec,la un monentdat m-am gandit la dvs,si apoi mi sa zbarlit piele pe mine. Atunci am banuit ca Dvs ati citit mesajul meul si ma-ti ascultat. Va multumesc din suflet,ca va-ti facut timp si pt durerea care o port in sufletul meu,din pricina baiatului ca nu ii este bine,umbland din doctori in doctori nimeni nu mi-l face bine,si durerea care o am in suflet e ca nu ma inteleg nici cu sotul. Nimic nu imi merge. Va rog daca aveti ocazua vreodata sa nu uitati de mine sa ii transmiteti Mantuitorului,sau Fecioara Maria,sau Lui Bunul Dumnezeu,sa ma ierte ca m-am intors cu spatele spre iei. Si ca am grait din gura numai ura. Regret enorm. Tot timpul cand m-am rugat Iei mai ascultat si mi-au ibdeplinit orice rugaminte. Nu imi doresc decat sa mi se faca bebelusul bine,sa aibe sanatate,si sa am o casnicie buna si fericita,si pe parintii mei Ion Alexandru si Ion Valeria sa mii tina in viata mult timp,ii iubesc tare mult. Va pup si va iubesc si va respect tare mult. Sper sa imi cititi mesajul. Va pup numele meu este Avram Denisa-Georgiana

      Ștergere
    2. Draga mea Denisa ! DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, chiar ne aude Rugaciunile. Faptul ca ne-am rugat impreuna pentru puiul tau DAVID, a facut ca BUNUL DUMNEZEU sa se intoarca cu Fața catre tine. Rugaciunea ta, Rugaciunile noastre ale tuturor care s-au rugat pentru puiul tau, au fost ascultate si implinite. DAVID se va face bine, si vei cunoaste aceasta. Faptul ca baietelul s-a imbolnvit a fost pentru ca tu sa te intorci la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI. Daca copilutul nu se îmbolnavea,tu stateai tot cu spatele la DIVINITATE. Asa lucreaza BUNUL DUMNEZEU. Ne da o suferință ca o atentionare, pentru ca ne iubeste si nu vrea ca sa ne piarda. Sa multumesti Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, pentru DARUL minunat pe care ti l-a dat. INGERUL tau Păzitor a fost acela care ,ti-a adus o adiere rece si care te-a ajutat pentru o clipa ,sa gusti di DRAGOSTEA DIVINA. Te pup si te imbratisez cu drag. Maria.

      Ștergere
    3. Un sfat:luati copilul si puneti-l pe un cearsaf alb.cuprindetii obrajorii cu vf degetelor pt ca el sa nu miste caputul.de la o distanta de 30-40 de cm privitii varful nasucului fara sa clipiti timp de 10-15 secunde dupa care urcati usor privirea tot fara sa clipiti spre frunte.in acel moment veti observa aura din jurul caputului.fara sa clipiti incercati sa reperati unde aceasta este intrerupta sau daca vi se pare ca este subtire.daca este doar un punct intrerupt fixati-l ca si imagine fara sa clipiti sau sa miscati ochii de pe fruntea copilasului.aura va avea culoarea neagra.negrul este culoarea tineretii si exprima viata.daca este doar intrerupta mangaiati caputul copilului in zona unde ati reperat intreruperea aurei pt s se completa pe sine daca este subtire datii sa poarte o caciulita neagra pt ca culoarea neagra absorbe caldura caputului exteriorizand-o facand ca aura bebelusului sa se refaca.de retinut pt a putea repera aura nu trebuie sa clipiti pt ca atunci are loc o resetare a perceptiei creierului dumneavoastra si trebuie sa o luati de la capat.faceti totul cand copilul doarme pt a fi mai usor.faceti innainte de a incepe putin exercitiu si nu clipiti.totul re rezuma la a avea rabdare si incredere.

      Ștergere
  10. Fac parte din rândul pacatosilor dar îndrăznesc sa il rog pe Bunul Dumnezeu ca Sergiu sa o ia pe o cale plăcută Bunului Dumnezeu. Fie ca mama dumneavoastră sa aibe sănătate iar bebelusului David Andrei sa l tina Buna noastra Măicuță a Domnului in Brate ca pe Iisus si sa l ocrotească de orice boală si pe drumul vieții sa întâmpine numai bucurii fericire si multa iubire.si fie ca acest popor sa fie binecuvântat cu multa sanatate si înțelepciune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) O vezi tu pe Didona spunand "Maicuta Domnului" si rugandu-se la Ea?! :)glumesti

      Ștergere
    2. Anonim 19 februarie 2016, 14:24, nu fi ironic, caci situatia nu este asa! Iti faci un mare pacat sa vorbesti ironic despre oameni pe care nu-i cunosti... iti spun acest lucru nu la intamplare. Daca ai sti la ce nivel este ea, ti-ai cere iertare in fata Domnului si a Maicii Domnului pentru ironia de mai sus!

      Ștergere
    3. Dar chiar nu sunt deloc ironic si ce pacat sa-mi fac ?Daca o cunosti pe D,ea nu crede in pacat.Ai auzit vreodata din gura ei ca e pacatoasa(fereasca sfantul :) sau ai auzit-o tu spunand "Maicuta Domnului"?!
      Puterea ei ,ii sta in imaginatie...

      Ștergere
    4. Sa-ti spun ceva Anonimule:
      "Devenim ceea ce gandim"... noi trebuie sa punem accentul pe Duhul Sfant, ca energie divina, pentru a asimila cat mai multa indumnezeire! Avem nevoie sa ne refacem legatura du Divinul! Materialismul este dusmanul refacerii acestei legaturi. Am mai spus-o si iar o voi spune: nu poti fi si cu Dumnezeu si cu Mamona. Tu cu cine mergi? Mamona este simblul materialismului, a lumescului, a adormirii si identificarii cu rolul pe care tu il ai in aceasta viata. Problema rolului este, ca te va tine captiv si toate eforturile vor fi facute pentru mentinerea si imbunatairea scenetei, uitand ca exista Cineva mult mai inalt pentru care trebuie spart rolul, respectiv Dumnezeu. Caci acest rol nu il vei mai avea dupa moarte. Se termina sceneta. Si cu ce ramai in urma acestei vieti, daca toata energia ta a mers pentru mentinerea rolului si imbunatatirea scenetei?
      Este bine sa avem un moment cand vedem acest lucru. Sa vedem unde suntem noi si cui slujim.
      Momentul constientizarii se numeste trezire spirituala. Din acel moment vei face eforturi serioase pentru asimilarea divinului. De acolo incepe evolutia spirituala, in mod cert. Caci abia atunci vorbim de o nastere din Duh. In Ioan 3, Iisus spune ca daca nu suntem nascuti din Duh nu putem vedea Imparatia Ceruriulor. Deci aceasta este o necesitate pentru cel care vrea sa fie cu Dumnezeu. Iar din nou spun: nu merge cu jumatati de masura: sunt si cu lumea dar si cu divinul. Acestea doua nu merg pe acelasi drum. Ori esti cu rolul, scena, lumea si materialismul ori cu Dumnezeu. Alege. Daca mergi si/si vei cadea intre ele.
      Vizavi de Didona, tu nu ai de unde sa sti unde este ea cu evolutia. Ea pune mare accent pe imbunatatirea simtirii Divinului. Si bine face! Pentru ca legatura cu Divinul se face prin inima, respectiv suflet nu prin ratiune. Ratiunea te poate insela insa simtul, intuitia nu prea, odata ce esti trezit! Ea vrea sa te invete sa simiti divinul, care este in jurul tau si in sufletul tau!Sa-ti ridice vibratia sufletului prin Iubire pentru Divinitate care este Omniprezenta. Crede-ma ca ea iubeste Sfanta Treime, pe care o are deja in inima si in sufletul ei si nu de acum ci de mai multa vreme!

      Ștergere
    5. Ca si o completare:

      Aceasta este invatatura lui Iisus din Biblie:
      Ioan 3:

      1.Şi era un om dintre farisei, care se numea Nicodim şi care era fruntaş al iudeilor.
      2.Acesta a venit noaptea la Iisus şi I-a zis: Rabi, ştim că de la Dumnezeu ai venit învăţător; că nimeni nu poate face aceste minuni, pe care le faci Tu, dacă nu este Dumnezeu cu el.
      3.Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
      4.Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?
      5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
      6.Ce este născut din trup, trup este; şi ce este născut din Duh, duh este.
      7.Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.
      8.Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.
      9.A răspuns Nicodim şi i-a zis: Cum pot să fie acestea?
      10.Iisus a răspuns şi i-a zis: Tu eşti învăţătorul lui Israel şi nu cunoşti acestea?
      11.Adevărat, adevărat zic ţie, că noi ceea ce ştim vorbim şi ce am văzut mărturisim, dar mărturia noastră nu o primiţi.

      Ștergere
    6. Parinteeee,iarta-ma,ai reveniiiit?!Sarut-mana,pentru lectia de spiritualitate.Parinteee,vreau sa ma spovedesc la sfintenia ta,la ce parohie slujiti?Te-am mai intrebat odata dar nu mi-ai raspuns.
      De unde o cunoasti parinte pe Domnia sa Didoana,as merge si eu sa primesc invataturi de la dansa ,sper ca,cursurile ei nu sunt prea scumpe,am dat deja destui bani la MISA ,am invatat multe lucruri bune dar m-am incarcat si cu multe juraminte si chiar pacate!
      Parinteeee,chiar vreau sa ma spovedesc la prefericirea ta,nu ma lasa !Preaminunatuleee,sa nu ma mai certi,ca nu o sa mai am somn la noapte.

      Ștergere
    7. Mai anonimule de la ora 17:00, ce Doamne ai patit? Cred ca incurci, nu sunt vreun parinte. Daca vrei sa te spovedesti cauta un Parinte cu Har. Eu nu o cunosc personal pe Didona, dar inteleg perfect ce vrea sa transmita prin informatie si nu greseste. Dar ce ai tu cu Didona? Pare sa o cunosti personal? Scrie!Ai postat un mesaj ironic dar chiar nu am inteles de ce! Scrie! Pari suparat pe MISA? Tu i-ai ales! Descarca-ti sufletelul pe blog, daca vrei! Suntem aici sa te ajutam, cumva! ;)

      Ștergere
    8. Apai eu stiu ca tu esti parinte preaminunat,dar esti asa umil ca nu vrei sa-mi spui si nu vrei sa ma spovedesti pentru ca sunt un caz dificil;te inteleg,sarut-mana!Si parintele,iti mai spun ceva:tine bine strans de fusta Didoanei,caci atunci cand ea va translata(eu nu stiu unde)sa te i-a si pe dumneata,ca e pacat de dumneata sa ramai aici cu cei cu vibratii inferioare-Doamneee fereste!Voi va duceti si Domnul IIsus iacaaa vine.
      sarut-mana parinteeee,nu mai pot dupa tine,asa ce mult te iubesc!

      Ștergere
    9. Tu chiar au o problema cu Didona mai fiule. Ce te tulbura asa? Adevarul este ca are Cunoastere, te deranjeaza? Oricine poate sa ajunga la acest nivel, copilul meu! Doar trebuie sa te straduiesti! Trebuie doar sa postesti si sa te caiesti vreo cateva luni bune! Pe urma vorbim! Pace tie! ;)

      Ștergere
    10. Anonimule, hai sa vorbim altfel: esti tu asa mai ironic dar nu e nici o problema! Pe mine nu ma deranjeaza! Imi place ca esti asa, mai glumet! Nu e vorba de translatare, e vorba de inaltare! E vorba de ridicarea constiintei interioare aici! Am mai scris: fara sa fii nascut din Duh, nu ai cum sa vezi Imparatia Cerurilor. Nu o spun eu ci Domnul Iisus Hristos!Este aceasta o conditie cu DA si AMIN!
      Pe de alta parte, nu inteleg de ce te deranjeaza ceea ce scrie Didona.Nimeni nu este mai presus decat altcineva. Spre evolutie portile sunt deschise pentru toata lumea, doar trebuiesc facuti pasi in aceasta directie, dragul meu.

      Ștergere
    11. Recitind scrierile tale Anonimule iti mai scriu:
      in Imparatia Cerurilor se duc cei nascuti din Duh! Nu trebuie sa se tine nimeni de nimeni! Deci hai sa ne straduim sa ne nastem din Duhul Sfant si va fi bine! Iisus Hristos a mers si ne-a pregatit un loc, El ne asteapta pe toti! Vom fi noi in stare? Doamne ajuta!

      Ștergere
    12. In ce priveste "ce mult" iubesti, precum te-ai exprimat: e bine sa ne iubim unii pe altii! Nu ar trebui sa fim noi Mireasa Lui Hristos? Har, pace si multa iubire sfanta!

      Ștergere
    13. Draguta mea(cred ca esti o domnita naiva si draguta "Imparatia Cerurilor" este in noi.E normal sa nu intelegi ce am vrut sa-ti transmit ,am exagerat prea mult cu gluma,zcuze! Multa Pace si Iubire!
      I stop here.

      Ștergere
    14. Am auzit-o si pe asta cei care au (vibratii inalte) pleacă si cei cu ( vibratii inferioare) rămân Pai si eu vreau sa rămân sa il intampin pe Domnul Nostru Iisus.esti tare frate si plin de energie pozitivă. Ferice de tine ca iei viața in gluma si nu pui la suflet toate necazurile.am ras zdravăn.

      Ștergere
    15. Dragutul meu iti scriu asa: Imparatia Cerurilor este in noi, asa este! Inteleg foarte bine acest lucru! Crede-ma! Dar ca sa o "vezi" adica sa se manifeste in tine si sa o simti cu tot ceea ce presupune trebuie sa fii pe nivelul nasterii din Duh! De ex. un alcoolic, daca ramane alcoolic pana la sfarsitul vietii nu va sti niciodata si nu va experimenta aceasta stare in interior! De aceea "nu poate vedea Impartia Cerurilor". As zice la sensul figurat ca el doarme...A "vedea" in Biblie este expus la sensul figurat! :)Nu te invinovati cu nimic, nu ai exagerat cu gluma, si eu am glumit cu tine la un moment dat! :)De naivitate nu are sens sa vorbim, crezi ca mi-as fi permis sa glumesc cu tine pe acelasi tonus?... Ti-am scris ca nu ma deranjeaza, la propriu! :) God Bless You!

      Ștergere
    16. Anonim 21 februarie 2016, 15:23, tu care ai ras zdravan :) uite cum sta treaba: nimeni nu pleaca nicaieri!
      Clarificam: aia cu vibratii inalte pot capta energia christica, caci si aceasta este de vibratie inalta,(astfel devin Luminosi alias inaltarea constiintei, pentru ca aceasta energie ridica, inalta, intelepteste) ailalti nu pot sa o capteze decat partial sau deloc... caci unde e intunericul- Duhul Sfant nu se aseza! De aceea trebuie sa ne straduim sa ne sfintim tot mai mult(asta inseamna sa ai vibratie mai inalta). Cu cat ne sfintim mai mult cu atat vibratia sufletului se ridica si astfel devenim tot mai compatibili cu Divinitatea! Acest lucru il numim inaltare! :)

      Ștergere
  11. Chiar credeti ca noi ca popor nu suntem in rugaciunile Doamnei Maria .eu cred ca dansa se roaga pentru noi pentru copilasii nostri pentru tara noastra si pentru tot pământul in fiecare seara pentru ca ne iubeste si ne indeamna sa avem credinta puternica ca sa trecem peste toate incercarile vietii.niculina

    RăspundețiȘtergere
  12. O,dragul meu Iisus Hristos cu inima si cu sufletul te implor sa ai mila de toata lumea ta ,de la Adam si pana la ultimul om nascut din femeie.Slava tie doamne,marire Tatalui si Fiului si Sfantului Duh.AMIN ....Cu dragoste si iubire va imbratisez pe toti oriunde ati fi,orcine ati fi va port pe toti in inima mea si va iubesc simtindu-va trairile si greutatiile si slaba noastra credinta.S

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 16;03, i-a zi frate care e treaba cu nivelu LU nu stiu cine .
    Lumineaza-ne si pe noi astia fara niveluri .
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evolutie Frate Ioane! E nevoie de trezire si evolutie!Pe urma vei intelege mai bine cum e nivelu'! Ca sa ma repet: poti vorbi ironic la adresa cuiva fara sa-l cunosti?
      Vizavi de Didona, nu greseste deloc in ceea ce expune!

      Ștergere
  14. Dar de unde i-si ia Didona evolutia , ca de la Doamne Doamne chiar nu vad.
    Fr.Ioan.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explozie-intr-un-bloc-de-locuinte-din-cluj-napoca-trei-persoane-au-fost-ranite.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua! OAMENI BUNI va rog din suflet puneti-va un nume sa va pot deosebi,sa va cunosc si sa invat si eu cate ceva.MULTUMESC FRUMOS! Da astazi a avut loc o explozie la Cluj,cu mult drag Pansela

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria acum am vazut la stiriri explozia in cluj -doamne fereste si ne pazeste .

    RăspundețiȘtergere