marți, 9 februarie 2016

PANICĂ ȘI ALERTĂ MAXIMĂ, PENTRU CEI MAI CALZI EUROPENI !

                                                            Image result for steag european                

                            6 Februarie 2016,ora 4,30 zori de zi !

                                               Dragii mei,

 În aceasta dimineață în zori de zi, ma trezeste un glas, care spune ceva despre Europa si europeni.
Glasul spunea așa dragilor :
                      ”Panică ! Panică unanimă!
                Alertă maximă! Alertă maximă!
             Pentru cei mai calzi europeni !”
În aceasta clipă dragilor, vedeam o camera in care se afla un aragaz.Pe ochiul aragazului vad o oala mai mare, in care fierbe Apă,sau orice alt lichid. 
Apa fierbea dragilor,cu mari clocote;dădea pe dinafara.
Dragii mei, eu nu stiu ce inseamna toate acestea, dar cu siguranță în Europa unită,vor avea loc mari schimbari,care nu vor fi pe placul multora.
Ce va fi cu adevărat, vom vedea împreună dragilor.
                                   Cu dragoste,Maria.  

22 de comentarii:

  1. Hmmm...calzi sufleteste sau se refera la clima?

    RăspundețiȘtergere
  2. CEI MAI CALZI EUROPENI AR PUTEA FI PORTUGHEZII SAU SPANIOLII. IN BARCELONA S-AU FACUT NUMEROASE CAMPANII DE AUTONOMIE. MAI PRECIS,PROVINCIA CATALUNYA DIN SPANIA VREA SA SE SEPARE DE STATUL SPANIOL. DAR GUVERNUL DE LA MADRID NU ESTE DEACORD.

    RăspundețiȘtergere
  3. Italia,este cea care "fierbe"in acesta perioada.
    v

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce se întâmplă în Italia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.economica.net/italia-prima-greva-nationala-in-sectorul-bancar-din-ultimii-13-ani_65581.html

      http://www.zf.ro/business-international/un-sistem-care-ucide-drama-familiilor-afectate-de-salvarea-a-patru-banci-mici-din-italia-continua-14928626

      Ștergere
    2. care musulmani?? nici pe departe nu li se atribuie aceasta metafora! aici se refera la caldura/bunatate sufleteasca. islamul e o religie a razboiului acelora cu ”inimile neagre” de aceia si sunt tinuti din scurt din simplu motiv ca au rautate in suflet si respect doar pentru ”rasa” lor...ca sunt infocati sexual?! salbaticiuni... cu siguranta, Duhul Sfant nu la asta s-a referit!

      Ștergere
  5. Cei mai calzi europeni poate sa insemne si musulmanii care au venit!!!parerea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta e si parerea mea!

      Ștergere
    2. Pai musulmanii care Vin nu sunt europeni. Asa ca nu e vorba de ei.

      Ștergere
  6. Romania, Romania , e e e Romania !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne apere Bunul Dumnezeu nici eu nu cred ca este vorba de climă.întotdeauna noua ca români ni s-a zis ca suntem oameni primit ori buni calzi ,prietenosi, iubitori.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu cred ca cei mai calzi europeni sunt romanii.Poporul acesta rabda,dar s-a umplut paharul.Clocoteste sufetul poporului vazand atatea nedreptati,si mai ales vazandu-si valorile calcate in picioare.Se vede treaba ca ni se mai pregateste ceva...

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am o curiozitate. Eu cred ca foarte multi oameni au convingerea ca tara lor e cea mai cea, ca e binecuvantata, ca e protejata, etc. Voi ce parere aveti? Pana la urma de unde vine ideea ca Romania e protejata, aparata, ocrotita.... De unde stim ca nu sunt persoane care considera acelasi lucru despre tara lor? Mie imi place tare mult aici si, desi am un milion de motive sa plec, si mai ales posibilitatea de a pleca, simt ca asta imi este locul, ca aici trebuie sa stau. Desi vad zilnic si mai ales traiesc zilnic o multume de mizerii, eu iubesc acest loc si oamenii de aici.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii au fost creati dupa chipul si infatisarea lui dumnezeu.stiind aceasta infirmatie putem trage urmatoarele concluzii:corpul oamenilor contine substante care se gasesc pe pamant.capul este cheia secretului(chipul si asemanarea).daca te uiti la o harta a lumii cu europa in centru vei observa ca marea ioneica are aceeasi forma si dimensiune ca si marea neagra dar sunt in oglinda(asemenea orificiilor din craniu unde sunt ochii nostri)vei mai observa ca restul marii mediterane daca ii trasezi o axa pe jumatate cele doua jumatati sunt simetrice si au aceeasi forma(orificiul nasal din craniu).partea si mai frumoasa este co muntii europei au forma unei glande pineale.glanda care se afla si in creerul nostru.aceasta este puntea dintre noi si planeta.muntii nostri carpati sunt centrul glandei pineale.romania este poarta catre constiinta planetei.muntii acestia sunt adevaratele piramide.pt ca asa cum noi care am fost creati acum cateva sute de mii de ani si avem constiinta asa are si planeta care are cateva miliarde.de aceea romania va fi tara sfanta pt ca peste nu mult timp vor descoperi acest lucru.iar ei toti se vor ruga cu fata spre romania.sa nu mai spun ca triunghiul bermudelor si triunghil dragonului despre care stiu toti sunt la aceeasi distanta de mijlocul centrului muntilor europei.deci urechile.ce sa mai zic de crestetul si barba albe(este batran).pt ca dragilor va mai spun un secret:culorile pe care le vedeti sunt doar cele pe care obiectele le reflecta continindule in structura sa pe celelalte.ex:parul reflecta culoarea alba dar le contine pe toate celelalte ca si zapada.culorile sunt formate din molecule dar in functie de dispunere moleculara ele formeaza alta substanta.deci parul alb si zapada reflecta moleculele de culore alba si le contine pe toate doar ca acestea sunt dispuse ca si structura moleculara diferit una fata de alta formand 2 substante total diferite.

      Ștergere
  11. Poate fi vorba despre Germania ,tara care a invitat si primit cu multa afectiune refugiatii musulmani,iar acum se confrunta cu mari dificultati .

    RăspundețiȘtergere
  12. EU AM O TEORIE INTERZISA URECHILOR. ATENTIE SA NU VA SMINTITI!!! TOATA LUMEA ARE DREPTATE. SA PREDOMINE SMERENIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi puteți explica doamnă dragă ce vrea să spună dl GABRIEL ca eu nu am înțeles deloc?!

      Ștergere
  13. Gabriel,nu este interzisa teoria ta.Ne spunem doar parerea.Nu incape trufie aici.
    Fiecare are dreptate ,doar ca privim lucrurile in mod diferit si aceasta se intampla deoarece,fiecare privestre din locul sau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bravo Gabriel,ai mareeeeeeeee dreptate.SP

    RăspundețiȘtergere
  15. TOTUSI SA AVEM GRIJA PENTRU CA EXISTA TOATE REALITATILE SIMULTAN. SA ALEGEM DRAGOSTEA SI PERFECTIUNEA LUI DUMNEZEU. SA FUGIM DE URA SI IMPERFECTIUNEA DIAVOLULUI. SA NU SE NASCA NELEGIUIREA IN INIMA NOASTRA SI SA NU ISPITIM PE DUMNEZEU. SA ALEGEM REALITATEA SANATOASA. NU REALITATEA BOLNAVA.

    RăspundețiȘtergere
  16. AM FOST INVAŢAŢI DIN COPILĂRIE,ÎN ȘCOLI ȘI UNIVERSITĂŢI,CĂ SINGURUL RESPONSABIL CU PERCEPŢIA ESTE CREIERUL. PAREREA MEA ESTE ALTA. NU DOAR CREIERUL ESTE RESPONSABIL CU PERCEPŢIILE. TOTUL ESTE RESPONSABIL CU PERCEPŢIA. MAI MULT DECÂT ATÂT,NOI NU SUNTEM CUM NE ÎNVAŢĂ LA ANATOMIE LIMITELE IMPUSE DIN FIRUL DE PĂR DIN CAP ȘI PÂNĂ IN UNGHIA PICIORULUI. NOI SUNTEM TOTUL. ASTFEL SE EXPLICA SI FENOMENELE EXTRASENZORIALE DOVEDITE ÎN LABORATOARE,CUM AR FI,TELEPATIA,TELEKINEZIA,ETC.

    RăspundețiȘtergere