marți, 9 februarie 2016

UN ATAC TERORIST, ASUPRA UNUI BLOC ZGÂRÂIE NORI !


                                                    9 Februarie 2016 ora 22,50 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta seara,in timp ce scriam la articolul anterior,vad dragilor deasupra mea, deși eram cu ochii pe monitor,văd un Cer de noapte si un Bloc alb foarte înalt, precum Blocurile turn, sau chiar cele zgârâie nori. .
Brusc, din dreapta Blocului foarte înalt, apare o săgeată neagră, ce vine de la exterior, este alungită din exterior, si ajunge la o fereastra la partea de sus a blocului foarte inalt.
Vârful săgetii arăta un loc anume ,la partea superioara a Blocului. Cam la ultimul sfert din partea de sus, din înălțimea Blocului. 
În stanga acestui Bloc foarte înalt, se mai vedea la distanță încă unul, ce era doar până la jumătatea înaltimii Blocului foarte înalt.
Dragii mei, asa cum la TURNURILE  GEMENE au intrat Avioanele la partea de sus ,tot așa vom auzi de un act terorist, sau de orice alta nenorocire voita,( sau intamplatoare)ce se va petrece la un Bloc foarte înalt.
Unde si cand se va întâmpla aceasta, eu nu stiu a vă spune.
Din nefericire , stiu că așa va fi precum mi s-a arătat.
                                   Cu dragoste,Maria. 

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Maria tiai pus intrebarea,daca acele voci telepatice sunt transmise de acei extraterestri care i-ai vazut?crezi ca acei extraterestri are vreo legatura cu dumnezeu?cine ia creat si cu ce scop?eu cred ca ne folosesc ca pe niste cobai,pentru teste.

      Ștergere
    2. Maria sa stii un lucru ca nici pe nostradamus si nici pe Isus nu la crezut nimeni cand ia prevenit.ia declarat nebuni.tu mergi pe drumul tau,deocamdata nu ai facut rau la nimeni.Sa stii ca dumnezeu exista dar nu pentru oricine,mai trebuie sa si crezi.

      Ștergere
  2. MAI MULTI CARCOTASI PROBABIL VOR SPUNE CA ATI GRESIT DATA CA ATI PUS 10 IN LOC DE 9. SA VA EXPLIC,ODATA ERAM PE FUGA MA GRABEAM SA AJUNG LA CINEMATOGRAF,SI AM ADUNAT LUCRURILE DE PE BIROU CHEILE SI TELEFONUL MOBIL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista oameni cu har dar nimeni nu crede.bunicul meu pot sa spun ca avea un dar de la dumnezeu.pe cer se adunau nori negri de furtuna si grindina,oamenii alergau sa il cheme pe tataie sa traga clopotul la biserica.cum tragea clopotul norii se desfaceau in doua si pe sat nu dadea nici o picatura de ploaie.au mai incercat si alti oameni dupa moartea lui bunicu dar nici un rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://m.spynews.ro/actualitate/video-panica-in-china-sute-de-angajati-evacuati-de-urgenta-dupa-ce-un-zgarienori-a-luat-foc-101730.html

    RăspundețiȘtergere