marți, 16 februarie 2016

UN NOR DE FOC LA APUS, SI -UN ALTUL LA RASARIT !

                                                     15 Februarie 2016,ora 23,10!

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte, a plouat asupra mea, cu tot felul de Informatii tainice.
In timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Apus,un Cer senin de ziua,iar pe Cer,multi norisori mici ,albi si stralucitori, ca in aceasta poza de mai jos:



Până aici dragilor, nimic nu este iesit din comun.
Numai că,in mijlocul norisorilor albi, a apărut din senin , un Nor mare, alungit; un Nor roșu însângerat, si nu un Nor de foc,cum am fi tentati sa spunem.
Închipuiti-va dragilor, Cerul cu nori albi, si-un singur Nor rosu
ca din sânge, in mijlocul lor; asa ca in poza de mai jos:

 
..

Doar cateva secunde si totul a disparut,precum imaginea de pe ecarnul tv.
La distanță de 30 minute ca și timp, vad dragilor de astadata, înspre Răsăsrit,tot un Cer senin ca un amurg,iar  pe Cer, a apărut ca un rechin de foc, un alt Nor urias, singurul fiind pe Cer.
 .
Asadar dragilor, atât la Apus,cât și la Rasarit la distanta mica de timp, au aparut acesti doi Nori rosii precum sângele. Ce inseamna dragilor, eu nu cunosc. Dar cu siguranță ,aparitia  acestor Nori  rosii ,au o importanța deosebita pentru viitorul lumii intregi.
Ce se va intampla, vom afla impreuna dragilor.
                                              Cu dragoste,Maria. 

10 comentarii:

  1. Posibil; prea se "zgandare" turcii cu rusii in Siria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate sa mai insemne si eruptia supervulcanilor yellowstone(in apus)dar si a supervulcanului din siberia(in rasarit)in acelasi timp.asta da pedeapsa.apocalipsa adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  3. ȘI POATE SĂ TOPEASCĂ TOT PĂMÂNTUL ACEI VULCANI?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Gabriel, acei vulcani nu vor topi pamantul, dar nu va fi bine pentru tot ce exista pe pamant. Exista vulcani si super vulcani. Diferenta dintre ei este ca vulcanii obisnuiti au forma unui munte, au un con ca un horn de la casa pe unde ieses fum, numai ca atunci cand erup arunca lava, pamant topit foarte incins si cenusa, gaze toxice etc. Acestia erup in mod constant, deci se descarca sarcina si cand erup nu arunca foarte multa lava. In schimb un supervulcan nu are con pe unde sa erupa. Practic lava circula pe sub scoarta terestra si presiunea pe care o exercita asupra pamantului este enorma. Yellowstone este un parc geografic din America. Sub toata acea suprafata exista magma. Neavand un con vulcanic si pentru ca nu a erupt pana acum de milioane de ani, acea magma va rupe pamantul si va avea forta a cateva mii de bombe atomice. Nu va topi planeta, dar cenusa vulcanica si gazele toxice emanate in atmosfera vor acoperi pamantul fiindca vor fi purtate de curentii de aer din atmosfera. Acoperind cerul, razele soarelui nu vor mai ajunge pe pamant a sa-l incalzeasca. Va fi iarna nucleara si nu va dura o saptamana, sau o luna sau un an, ci zeci de ani sau poate chiar o suta sau cateva sute de ani, ceea ce va face ca multe specii sa dispara de pe pamant, printre care, poate si noi sua mare parte din noi. Este un ciclu normal care s-a mai intamplat, acum o suta de milioane de ani cand a disparut ca 95% din viata de pe pamant. Nu-ti face griji in privinta asta caci inainte sa murim de foame si de frig, ne va omora aerul irespirabil foarte otravitor si foarte toxic emanat in atmosfera, efectul de sera, ploile acide etc. Stai linistit. Vor erupe vulcanii din cercul de foc al Pacificului si inainte sa ne omoare supervulcanul ne vom sinucide singuri prin razboaie nucleare, foamete, molimi etc. Daca traiesti impacat ca suntem condamnati la moarte din momentul in care suntem conceputi, ca acest corp in care traim este foarte firav si moartea pluteste in aer la tot pasul, si il ai pe Domnul Iisus Hristos, Dumnezeu Tatal si Sfantul Duh in mintea, in inima si in sufletul tau in toate zilele tale, atunci sa nu te temi de nimic pe lumea aceasta sau in cealalta, caci nimeni si nimic nu te va atinge. Traieste cu iubire in suflet, si traieste intotdeauna prezentul, fiecare clipa, caci trecutul a fost iar viitorul nu il stii. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam.

      Ștergere
  4. Incepe razboiul in Siria si riposta asupra Turciei, de catre rusi, dar si asupra Arabiei Saudite de catre Iran. Iar in apus o bomba dedicata Vaticanului. (marea dorinta a musulmanilor)

    RăspundețiȘtergere
  5. MULŢUMESC MULT ANONIM 01:23. ÎN SFÂRȘIT AM GĂSIT PE CINEVA CARE SĂ VORBEASCĂ PE LIMBA MEA. ADEVĂRATĂ ÎNŢELEPCIUNE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 1.23 va multumesc îmi e asa drag sa vă citeasc comentariile. Cu câtă înțelepciune scrieți cu câtă dragoste cu mult bun simt si cu multa iubire .eu când va citesc îmi transmiteți liniste pace.si multa căldură gasesc la dumneavoastra. Încă odată va multumesc dumneavoastră si d.Maria ca va listează com.as vrea sa vă intreb in legătură cu bebelusice se intampla mi se rupe sufletul sunt prea mici si firave acele sufletele.il rog pe Bunul Dumnezeu pe Măicuță DOMNULUI Pe Bunul Iisus sa aibe grija si sa le dea sănătate si sa treacă cu bine si peste asta.Niculina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Niculina, din pacate oculta mondiala se joaca si in curtea noastra. Acei copii nevinovati au fost infectati in mod voit si binedefinit pentru a-si duce la bun sfarsit un planalefic de-al lor foarte bine elaborat. Iata ca se implineste profetia cu numarul fiarei de pe mana si acesta este un mod prin care sa-l implanteze. In America inca de anul trecut foarte multi tineri si oameni s-au dus de buna voie sa-si implanteze microcip-urile RFID, dar din nefericire la populatia crestina acest mod de manipulare nu tine. Asa ca au elaborat un plan diabolic. Vedeti foarte bine ce pandemii de virusi baga spaima in populatia lumii, gripa porcina, zyka, ebola, hiv etc. Sunt intentionat eliberati acesti virusi in randul populatiei pentru a crea panica si pentru a face populatia de buna voie sa se duca sa se vaccineze pentru a scapa cu viata. Scopul lor este sa ne insemneze cu semnul fiarei prin care ne pot monitoriza si controla ca pe vite. Vaccinul este bun, si nu implementez ideea ca oamenii sa nu se vaccineze populatia fiindca acesta este unicul mod prin care ne putem proteja, dar in spatele a ceva bun, intotdeauna se ascunde ceva malefic. Prin vaccin ei ne implanteaza nanocipuri, mai ales ca acestea fiind invizibile pentru ochiul uman, persoana caruia i se face acest vaccin sau chiar si medicii care fac acest vaccin, habar nu au ca deschid cutia Pandorei. Vedeti programul de sanatate pe care vor sa-l implementeze tehnocratii. Primele experimente au fost facute acum cativa ani cu gripa aviara si cu programul de vaccinare a fetitelor impotriva cancerului de col uterin. Acum s-au gandit sa starneasca panica in randul tinerilor parinti si au omorat cativa nou nascuti pentru ai face pe tinerii parinti sa-si vaccineze pruncii impotriva a ce mai inventeaza ei. Se pare ca s-au gandit sa porneasca de jos, de la nou nascuti. Este cel mai rapid mod prin care pot sa puna semnul fiarei la toata populatia globului, si nu trebuie sa alearge dupa noi, caci ne ducem noi de buna voie. Repet, vaccinul, antidotul este benefic, virusul eliberat de ei intentionat cu anumite scopuri si nanocipurile introduse in vaccinuri cu tinte binedefinite si malefice nu sunt benefice. Singurul lucru pe care il mai putem face este sa incercam sa ne ferim pe cat se poate de bacteriile invizibile nefrecventand zone foarte aglomerate sau anumite zone expuse, sa avem mare grija ce mancam si ce bem si sa ne rugam in toate zilele noastre la Domnul Dumnezeul nostru, Tatal, Fiul si Sfantul Duh sa ne aiba in paza. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 14:36,multumim pt ce ne impartasiti,despre cutremur ne puteti spune ceva?Nu pentru a ne ascunde undeva,caci voia Domnului se va face,doar sa ne asteptam la cat mai rau iar cand va veni momentul sa fim pregatiti psihic.

    RăspundețiȘtergere