duminică, 28 februarie 2016

UN ÎNGERAȘ SE ROAGĂ PENTRU NOI !

                     Noapte de 18 - 19 Februarie 2016,ora 1,15 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce mă rugamn la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, văd dragilor, cum dinspre Sfintele Icoane din camera mea, vine si pluteste in aer, un pătuț rosu catifelat,în care sta în genunchi si se roaga, un Îngeras alb de lumina.


                                    .
Brusc ,Pătuțul rosu catifelat, se transforma într-o inima rosie,în mijlocul căreia ,sta chiar Îngerasul care se roaga pentru noi. 

                             .

Vedeam Îngerasul ,cu trup alb de lumina, dar cu Chipul fraged ca de copilas, si cu păruțul blond si ondulat.
                                         .
În mijlocul inimii rosii,stă acum, si tot în genunchi, același Îngeras cu trup de lumina alba, si cu Chip roziu ca de copilas,care se roaga pentru noi.
Asa in mijlocul inimii rosii, ÎNGERASUL se retrage înspre Sfintele Icoane de unde a și iesit cu tot cu pătutul rosu, mai precis Îngerasul , intra în Sfanta Icoana a Maicii Domnului - Tanguirea. 
În concluzie,ÎNGERASUL a iesit cu pătuț rosu, si s-a intors la MAICA DOMNULUI,in mijlocul inimii rosii,contopindu-se cu Sfanta Icoana. 
Dragii mei, sa ne rugam si noi alaturi de INGERUL nostru Păzitor,pe care trebuie sa-l chemam în ajutorul nostru ,de fiecare data cand ne rugam.
Astfel ,Rugaciunea noastra ajunge la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, si vom fi ajutati si ocrotiti de Tatal Cel Ceresc, de Iisus Hristos si Duhul Cel Prea Sfant, precum si de Maica Lui Dumnezeu, Cărora Li se cuvine, toata cinstea ,slava si închinarea,Amin.
                                                Cu dragoste,Maria.
 

19 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. ȘAPTE este si va fi PRUNCA LUI DUMNEZEU,atunci când va veni în LUME !

      Ștergere
  2. Acest frumos Ingeras, care sta si se roaga in mijlocul unei inimi ne indeamna sa punem accentul pe inima noastra, sa o cercetam si sa ne sfintim in fiecare zi, sa asezam inima noastra curata inaintea Domnului si sa fim bineplacuti inaintea Lui. Maica Domnului este alaturi de noi toata vremea si ne sprijina! Sa ne rugam Imparatesei Cerului pentru ajutor si sustinere caci ne iubeste! Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oamenii sunt privilegiati de Dumnezeu. Ei pot sa sufere pentru El. Ingerii pot doar sa se roage.
    Sa ne unim suferintele noastre zilnice cu cele ale Mantuitorului si rugaciunile noastre cu cele ale ingerilor pentru ca Dumnezeu sa ne dea putere si intelepciune sa acceptam voninta Lui si s-o implinim.
    Multumesc d-na Maria ca ati acceptat sa fiti mesagerul Lui, ca ne impartasiti trairile si ne lasati sa ne exprimam gandurile.
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne aiba in paza Sa!
    Cu drag, Mira.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti aproape Mira, atat ca Dumnezeu nu te lasa sa suferi pt EL,separat observ ca ai unele capacitati,ca sa iti creasca incearca un singur lucru: nu te lasa inchisa in nici un fel de ,,cutie'' oricare ar fi aceea...- dupa asta voi putea si eu bate la usa ta sa iti cer ajutorul,pt cs vei ajunge in stare sa mi-l oferi,asta ar fi scopul meu ascuns.:(( - Iar o sa intre Marius A. C. si o sa va spuna ca pe acest blog.........stie el ce vreau sa spun ! el a stiut.!!!

      Ștergere
    2. ANONIM 00:26 CRED CĂ FACI O CONFUZIE. EU SUNT GABRIEL. ȘI NU MARIUS CREŢU.

      Ștergere
    3. Oi face ba, ca m-ati innebunit !

      Ștergere
    4. Sau esti si si !

      Ștergere
    5. Cand ii spuneam dnei Maria ca Marian Popescu si Gabriel e unu si acelasi:(( pulsam si cu Marius Cretu !

      Ștergere
    6. Tu ai spus ca pe acest blog santem supravegheati de Dumnezeu ?

      Ștergere
  4. Aveti un ingeras frumos de fetita,sa va traiasca,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!Lenus

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc D-na Maria.Prin viziunea d-voastra eu am primit un mesaj minunat de la ingerasul meu .Domnul D-zeu este cu
    noi ,drept pentru care ii multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ne rugăm si sa stam de vorbă Si cu ingerasii nostri pazitori .Eu cred ca ei se bucura atunci când ii cerem ajutorul.Sa ne apere si sa ne ferească din calea primejdiilor .ei sunt trimiși de Bunul Dumnezeu Creatorul sa ne păzească de tot răul dar sa ii cerem ajutorul.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  7. O primăvara frumoasa si senina , Doamna Draga ...va-mbratisez cu mult mult drag si va trimit gânduri bune si pozitive :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru urari! Si din partea mea, la fel iti doresc.

      Ștergere