duminică, 7 februarie 2016

S - A ADEVERIT ! RACHETA CU TINTA PRECISA, A FOST LANSATA DE COREENI !

                                                                               Dragii mei,

Scriam in ziua de 3 Februarie 2016, un articol intitulat :
O  RACHETA  CU  TINTA  PRECISA...!
Aici spuneam dragilor, ca vom auzi de o RACHETA trimisa cu tinta precisa ,sau posibil vreun avion,caci nu vedeam obiectul care lasa dara groasa. 
Si iata dragilor, ce  a facut Coreea de Nord :  

Coreea de Nord a lansat o rachetă cu rază lungă de acţiune ...

stiri.tvr.ro/coreea-de-nord-a-lansat-o-racheta-cu-raza-l...
4 hours ago - Coreea de Nord a lansat o rachetă cu rază lungă de acţiune. ... internaţionale consideră că este vorba despre un test de rachetă balistică.


Iata si articolul meu :
                                                    3 Februarie 2016,ora 15,30 !

                                            Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe BLOG,vad ca si cum as fi avut un alt ochi in crestet, vad o dâră mare pe Cer ,ce se intindea cu iuţime pe deasupra capului meu,de la Sud la Vest.
Dâra era alba si densă, si făcea pe Cer un semicerc, iar obiectul care lăsa in urmă-i aceasta dâră, se indeparta cu repeziciune.

ISIS, capabil sa doboare avioane de linie | eNational.ro.
Dâra pe care o lăsa acel Obiect zburator, dar pe care eu nu-l vedeam, se asemăna foarte tare, cu dâra din imaginea de mai sus, a acestei rachete sol - aer.
Dragii mei, ceea ce urmeaza a se întâmpla nu va fi deloc placut. Din păcate, ori o RACHETA, ori un AVION cu pb va cadea. Din nefericire, vom auzi de această situatie mai putin placuta. Unde si cand, vom afla la momentul potrivit.
                                    Cu dragoste,Maria.  

Iar aici ,Informatia pe larg : 

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică. Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU, convocată de urgenţă - VIDEO

 .

 racheta coreea de nord

Coreea de Nord a lansat duminică o rachetă cu rază lungă de acţiune, susţinând că a plasat pe orbită un satelit, dar Coreea de Sud, Japonia şi Statele Unite consideră că a fost testată o rachetă intercontinentală, acuzând regimul stalinist de la Phenian că a testat tehnologie balistică.

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)
Comandamentul strategic american a semnalat detectarea unei rachete care a ajuns în spaţiul cosmic, iar armata sud-coreeană a observat plasarea unui obiect pe orbită.
Regimul Kim Jong-Un susţine că a plasat "cu succes" pe orbită satelitul Kwangmyongsong-4. Televiziunea nord-coreeană a prezentat imagini cu o rachetă de culoare albă.
Coreea de Nord lansase o altă rachetă cu rază lungă de acţiune în 2012, susţinând tot că ar fi plasat un satelit, dar presupusul satelit nu a fost detectat niciodată.

8 comentarii:

  1. Doamna Maria nu te supara pt ce iti spun acum, nu doresc sa publici mesajul meu, ca e pt dumneavoastra personal, mai sunt cativa care vau atras atentia ca sunteti in inselare demonica, eu nu va acuz de rele intenti, dar va rog eu cititi Patericul Egiptea si cartea Despre Inselare scrisa Ignatie Brianceaninov,slava desearta poate fi confundata si cu apararea cu prea mult al viziunilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM ! Ti-am publicat MESAJUL ,ca sa pot sa-ti raspund.
      Te rog, daca nu-ti place acest BLOG, ocoleste/l !
      Cu Demonii nu ai ce discuta !”

      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  2. Si nu uita ca viziunile astea care se implinesc in cateva zile sau ceva saptamani sunt stiute si de diavoli pt ca ei sunt in spatele lor si prin ghicire.
    Oricat ai fii de pura nu ai cum sa vezi pe D-zeu si sa fii viu trupesc, scrie si in biblie.

    RăspundețiȘtergere
  3. DEMONII IUBESC INTUNERICUL,AU IUBIREA DE JOS,ADICA,URA,DEGRADAREA,NEGATIA.DEMONII NU POT IUBI OAMENI.DEMONI IUBESC MOARTEA.EI CONSIDERA CA ESTE MAI BINE SA FIM IN NEFIINTA PENTRU CA E MAI SIMPLU SA FIM NIMIC DECAT SA FIM TOTUL.

    RăspundețiȘtergere
  4. TOTI CEI CURATI CU INIMA VAD PE DUMNEZEU! ACUM SI DINCOLO. NU TREBUIE SA FI NEAPARAT UN SFANT. EU CONSIDER CA ORICINE POATE SA-L VADA PE DUMNEZEU.SI DACA SCRIE IN BIBLIE CE? DUMNEZEU IUBESTE PARADOXURILE.OBSERVAM CA BIBLIA INCEPE CU NISTE PARADOXURI CELEBRE GEN: "SI A VAZUT DUMNEZEU CA ESTE BINE" DE PARCA NU STIA CA E BINE SAU "ADAME UNDE ESTI?" DE PARCA NU STIA CUM VA MURI SI ULTIMUL OM DUPA ACEST PAMANT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca stia, scopul lui Dumnezeu a fost ca Adam sa faca ce a facut pentru ca el sa invete!
      Aici suntem in materie aruncati ca sufletul sa invete lectii, cand ai terminat la gradinita treci in clasa a 1-a, ai terminat a 1-a treci in urmatoarea si tot asa!

      Ștergere
  5. Ma intreaba copilul meu:daca Adam si Eva au avut 2 baiei si unul a fost ucis,cum s-a inmultit lumea in continuare?Eu nu am avut raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acesta e un mit,o legenda,care de-a-lungul istoriei i s-a dat alt inteles.Multe lucruri nu sunt adevarate,trebuiesc schimbate.

    RăspundețiȘtergere