luni, 29 februarie 2016

DIN PĂCATE, AVIONUL S - A PRABUSIT !

                                                                       Dragii mei, 

Scriam in prima seara de Craciun din 2015, despre un AVION,care se va prabusi.
Din nefericire, două luni mai tarziu acest AVION de mici dimensiuni, s-a prabusit în Nepal.
Din păcate dragilor, 23 de oameni si-au pierdut viața!

                   DUMNEZEU sa-i ierte
                         si sa-i odihneasca în pace !
                           Image result for lumanare.

Iata si articolul meu dragilor:.



                             25  Decembrie 2015, ora 21,50 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta seara de Craciun,în timp ce mă rugam ,văd dragii mei, văd înspre Apus un Cer de noapte, iar sub Cer zbura un AVION care, avea un huruit foarte puternic la motoare, si lăsa în urma sa, două dâre albe de fum dens.
Avionul dragii mei, a pierdut brusc din înălţime, şi a început a veni în jos,înspre Pământ cu o  viteză uluitoare. Venea în jos cu partea din faţă, cu botul Avionului.
 
Din nefericire, nu se mai putea face nimic, deoarece viteza de prăbuşire era uluitoare.
Vom auzi dragii mei, de prăbuşirea unui AVION care a  avut probleme grave la Motoare. Spun aceasta din cauza hurutului asurzitor, cu,care se prăbusea. 
Chiar daca este Ziua Sfanta a doua de Craciun, din păcate, în lume se intampla multe tragedii. 
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iar aici,INFORMATIA pe larg:

(UPDATE) Avion prăbuşit în Nepal. 23 de persoane au murit ...

www.secundatv.ro/.../update-avion-prabusit-in-nepal-...
5 days ago - Un avion cu pasageri care efectua o cursă de linie în Nepal s-a prăbuşit într-o regiune montană. UPDATE: Autorităţile din Nepal au confirmat ...

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Nepal. Aparatul, găsit ...

www.arq.ro/un-avion...prabusit...nepal.../5014
4 days ago - Compania aeriană căreia îi aparţinea avionul a revizuit numărul persoanelor aflate în avion la 23. Anterior au existat informaţii despre 21 de ...
4 days ago - Tragedie aviatica in Nepal. Un avion cu 23 de persoane la bord s-a prabusit intr-o regiune muntoasa. Aeronava efectua o cursa interna, insa la ...

gedie aviatică în Nepal
Externe 24 Februarie 2016 / 15:48 
Un avion de mici dimensiuni, având la bord 23 de persoane, s-a prăbușit miercuri, în timp ce efectua o cursă internă în Nepal. Avionul, care inițial fusese dat dispărut, miercuri dimineaţă, s-a prăbuşit, iar resturile sale au fost descoperite împreună cu trupurile persoanelor aflate la bord, a anunţat ministrul Aviaţiei din Nepal. Resturile aeronavei au fost descoperite la Solighopte, în regiunea Myagdi, a declarat Aananda Prasad Pokharel. Oficialii spun că există şanse foarte mici să fie găsiţi supravieţuitori. Avionul, care aparţine companiei Tara Air, efectua o cursă pe ruta Pokhara - Jomson, în zona centrală a ţării, pe direcţia sud-nord, iar după zece minute de la decolare a pierdut contactul cu turnul de control.

5 comentarii:

  1. ÎNFIORĂTOR. AM STUDIAT DESPRE MH17 PE YOUTUBE ȘI ANUMITE VIDEOURI RUSEȘTI. E O TRECERE INSTANT. CRED CU TĂRIE CĂ ÎNTR-O CATASTROFĂ AVIATICĂ 90% SE PRĂPĂDESC PÂNĂ LA CONTACTUL CU SOLUL. EU PERSONAL NU MAI AM CURAJ SĂ PLEC CU AVIONUL LA CÂTE AM VĂZUT.

    RăspundețiȘtergere
  2. MAI EXACT FRICA ESTE CEA CARE DECLANȘEAZĂ FENOMENUL "MORŢI". DE FAPT SE INSTALEAZĂ O STARE DE PARALIZIE COMPLETĂ ÎNSOŢITĂ DE NENUMĂRATE SPASME SIMULTANE ȘI CUMULATIVE. ÎN MOMENTUL CÂND BOTUL AVIONULUI AJUNGE ZDROBIT UN CENTIMETRU,ATUNCI AR TREBUI SĂ FIE GATA TOT,DUPĂ CARE ÎNCEPE EXPLOZIA. OAMENII SE UITA ULUIŢI ȘI SPUN ÎN SUFLETELE LOR: ASTA A FOST TOT? ASTA E VIAŢA NOASTRĂ? ȘI FIECARE SE DUC PE DRUMUL LOR,DUPĂ CREDINŢELE LOR,DUPĂ FAPTELE LOR. NU VREAU SĂ SE ÎNŢELEAGĂ GREȘIT,AM EXPLICAT ACEST FENOMEN CA UN SEMNAL DE ALARMĂ PENTRU SUFLETELE NOASTRE. DUMNEZEU SĂ AIBĂ MILĂ DE SUFLETELE DIN ASTFEL DE CATASTROFE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim d - na Maria pt ca aduceți lumină în mințile noastre

    RăspundețiȘtergere
  4. Amin sai ierte Dumnezeu sai odihneasca

    RăspundețiȘtergere