vineri, 5 februarie 2016

BASARABIA VA REVENI LA PATRIA MAMĂ ! DUMNEZEU A HOTĂRÂT CĂ , ESTE TIMPUL REUNIRII BASARABIEI CU ROMÂNIA SFÂNTĂ !


                                    Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 !

Image result for steagul romaniei
                                 
                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Nord ,un Cer de noapte albastra, iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. 
Vedeam pe albastrul violet, catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, inimi cât o fereastra mare , inimi formate din Stele aurii . 
Aceste doua Inimi construite din STELE mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer, la mica distanţa una de alta. 
Stelele inimilor, se roteau pe loc de la stanga spre dreapta, ca într-o HORA  UNIRII.

Brusc,aud si o muzica uimitoare, cu versuri minunate, iar aceasta era ,HORA  UNIRII :
  •  Un glas hotărât spune cu mare bucurie aşa :
  •                  "UNIREA !"
  • Iar în timp ce auzeam HORA  UNIRII, vad dragilor cum INIMA din stanga se ridica de pe albastrul CERULUI, si ca de un magnet atrasă, pe ritmul muzicii HORA UNIRII, se suprapune cu INIMA din dreapta,si devine O INIMĂ mai mare, in care ,Stelele care o formau,au început sa danseze,sa se invarta de la stanga la dreapta, pe ritmul muzicii.
  • Dragii mei, am trait un sentiment minunat, un sentiment plin de bucurie si împlinire sufleteasca.
  • Dumnezeu ne-a arătat in aceasta noapte, că ROMÂNIA  Noului Său Ierusalim, va fi din nou reântregită.
  • Republica Moldova, va reveni la Ţara mamă,România. 
  • Când se va întâmpla eu nu stiu, dar cert este că, ROMÂNIA îşi va obloji rana, alipind la loc Basarbia, care  ne-a fost luata pe nedrept ,în mod oficial în 1944.  
  •  
  •    Image result for harta romaniei mari
Bucura-te  BASARABIE ! ŢARA  MAMĂ te va primi cu dragoste si cu bratele de Mamă ,larg deschise.
               BASARABIE  bucura-te! 

 DUMNEZEU a hotărât că ,este timpul să revii Acasă, în ROMÂNIA SFÂNTĂ, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim! 
  •                                      Cu dragoste,Maria. 

Ultima oră 4 Februarie 2016, ora 14:39

Ambasadorul Rusiei la Chișinău își bate joc de R. Moldova și declară că susține integritatea țării


Prim-ministrul Pavel Filip l-a primit astăzi pe Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.
În cadrul întrevederii, au fost trecute în revistă chestiunile de pe agenda bilaterală şi menţionată deschiderea reciprocă pentru un dialog constructiv, în vederea dezvoltării relaţiilor între Republica Moldova şi Federaţia Rusă în toate domeniile de cooperare. Totodată, Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău i-a înmînat lui Pavel Filip scrisoarea de felicitare semnată de Premierul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev.
Subiectul principal al discuţiei l-a constituit activitatea Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică, care nu s-a reunit pe parcursul ultimilor trei ani. Cei doi oficiali au menţionat necesitatea reluării activităţii acesteia şi convocării, cît de curînd posibil, a şedinţei Comisiei interguvernamentale cu participarea co-preşedinţilor din ambele părţi.

26 de comentarii:

  1. Doamne,ce veste minunata!! Mi au dat și lacrimile de fericire😀😀

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e vis ? cred ca musulmanii mai curand si-ar da viata pentru religia lor decat sa se converteasca,si sunt destui in occident

      Ștergere
    2. Domnule draga nu mai bate campii cu enormitatile acestea,ti-a luat-o inainte unul care sub pseudonimul Radu Cinamar a publicat in urma cu cativa ani niste "povesti" asemanatoare-cu piramide si tunele pe sub Bucegi- insa a recunoscut ulterior ca sunt SF-uri.....Lasa "goiymii" sa munceasca pe rupte-pe doi lei- ca sa plateasca taxele si impozitele crescande pe fiecare an ce trece spre a asigura traiul de huzur si fara nici-un efort sau munca al jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor......

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Radu Cinamar a scris 4 carti: "Viitor cu cap de mort","Pergamentul secret","12 zile" si "Misterul din Egipt".Toate SF-uri....Si toate "trateaza" aceasta tema a Romaniei "Centrul Lumii".....Sunt foarte curioasa cum si in ce fel vei elibera catre adevar "goiymii"?Caci cu acest lucru sunt intru-totul de accord cu tine: ADEVARUL si numai ADEVARUL ne poate elibera.....Chiar daca nu suntem pregatiti inca(este parerea mea personala) pentru a-l cunoaste.(intr-atat de "groaznic" fiind nu avem inca puterea sa-l intelegem marea majoritate dintre noi)....PS.Sunt moldoveanca 100% de langa Vaslui,din tata-n fiu si cred ca ne tragem din razesii lui Stefan.....

      Ștergere
    5. Pai este foarte simplu: daca vrei ADEVARUL atunci urmeaza invataturile lui Hristos. Eliberarea vine din intelegere iar intelegerea vine din cercetarea adevarului.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. DE COMUN ACORD?SAU PRIN RAZBOI?

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.stiripesurse.ro/anuntul-la-care-romania-viseaza-de-zeci-de-ani-americanii-au-dat-unda-verde-unirii-cu-basarabia_981464.html

    RăspundețiȘtergere
  5. de comun acord intre Romania si Rep.Moldova si prin razboi datorita Rusiei,adica degeaba sunt cele doua parti de comun acord sa redevina una,atata timp cat sunt si prorusii infiltrati pe acolo,asa ca tot ce-i posibil sa se cam lase si cu ceva conflict armat in zona. Doamne Ajuta sa ma insel si sa fie o unire in PACE !

    RăspundețiȘtergere
  6. Va fi o unire pe cale pasnica, si eu am avut in vis imaginea Romaniei Mari, si am visat peste Moldova pe Stefan cel Mare cu un steag alb in mana.De aici deduc ca va fi o unire pasnica !

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranța este un vis dar pentru ca 'suna' frumos hai sa nu-l criticam......Problema este ca visul ramane vis caci aievea nu poate fi iar pe noi ne 'omoara' realitatea......

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi creem realitatea, nu va mai indoiti!
    Alegerea ne apartine!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corectie: noi ne CO-CREAM realitatea. Marea majoritate si-o co-creaza inconstient pentru ca nu au fost EDUCATI sa inteleaga si-si foloseasca darurile divine.

      Ștergere
    2. EU CONSIDER CA NOI CREAM REALITATEA IN PROPORTIE DE 100%.DE FAPT TOTUL SE AFLA IN MINTEA NOASTRA SI MAI MULT DECAT ATAT NICI MINTEA NU EXISTA LA URMA URMEI.

      Ștergere
  9. Vulcanul Sakurajima din Japonia situat pe centura de foc a erupt astazi la aproximativ 50 de km de o centrala nucleara. http://actu.orange.fr/monde/au-japon-un-volcan-entre-en-eruption-a-50-km-d-une-centrale-nucleaire-
    francetv_CNT000000jmkHR.htmlputin de 50 de km de o centrala nucleara.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://sputniknews.com/asia/20160205/1034313431/taiwan-struck-massive-earthquake.html Cutremur in Taiwan!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://nesaranews.blogspot.ro/2016/02/americas-fukushima-major-radiation.html Stare de alerta in Los Angeles, datorata emanatiilor radioactive masive de la o centrala atomica, similara celei de la Fukushima/ Japonia!

    RăspundețiȘtergere
  12. NAMASTE ! Vă salut şi respect diversitatea punctelor de vedere însă,rog şi la puţină coerenţă. De ce ? hai să luăm ascpectul prezent al celor două blocuri militare.1 Noi ,mai nou,americanizaţii,2 rusofonii care trăiesc întrun mare procent în R.M. Apoi să vedem punctul de vedere pe care oarecum ni s-a făcut cunoscut de către Kremlin,nefiind sub nicio formă de acord cu SCUTUL ANTIRAKETĂ de la Deveselu,la care să mai adăugăm şi sosul ameninţărilor şi ultimativelor avertismente pe care le ştim,apoi mai adăugaţi un praf de incertitudini financiare mondiale,vezi convulsia marilor burse şi piaţa incertă a schimburilor comenrciale,mai pune două linguri din colapsul chinezesc al apropiatelor recesiuni şi în final-dar nu în ultimul rînd gustă sudoarea refugiaţilor din orient cu un debordant apetit pentru sînii plini de promisiuni ai doamnei Merkel.....CE GUST ARE ACEST PREPARAT ?

    RăspundețiȘtergere
  13. DOMNULE ANGHEL,NU MAI CAUTATI COERENTA.SI NIMENI SA NU MAI CAUTE COERENTA.PENTRU CA,COERENTA TE INDEPARTEZA DE DUMNEZEU.ACEASTA ESTE "NEBUNIA" LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dna María va admir doresc sa stiu mai multe de d voastra

    RăspundețiȘtergere