vineri, 26 februarie 2016

CUTIA NEAGRA A AVIONULUI , A FOST GASITA DUPĂ MULTE CAUTARI !

                                            26  Februarie 2016 ,ora 6,43 dimineața !

                                                      Dragii mei,

Astazi dimineața treaza fiind, aud un glas care spune ceva despe CUTIA  NEAGRA a unui Avion.

 Image result for cutia neagra a avionului..
Glasul spunea așa ,dragilor:
                      ”După multe căutări, Cutia Neagra a Avionului, a fost gasită!”
Dragii mei, să fie oare vorba de vreun alt AVION care urmeaza a se prabusi? Sau de un AVION prăbușit mai demult, si a cărui Cutie Neagra nu a fost gasita? .
Să ne rugăm fratilor,la BUNUL  DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa ne ocroteasca pe noi toti, si pe cei din aer, si pe cei de pe uscat, si pe cei de pe ape si de pe sub ape.
                                       Cu dragoste,Maria. 

23 de comentarii:

  1. AVIZ CÂRCOTASILOR !!!

    Dargii mei, daca nu va place ce cititi pe Blogul DUMNEZEU EXISTA - MARTURII, ocoliti-l fratilor!
    Nu e nevoie sa cititi si sa intrati in panica,după care sa-mi aduceti jigniri si injurii,pe care nu le pot reproduce aici. INTERNETUL e plin de tot felul de stiri, si dintre acelea de groaza, si dintre acelea pentru adulti, si bune si mai puțin bune. Alegeti fratilor!
    Nu trebuie sa veniti cu jigniri si amenintari la adresa mea!DUMNEZEU vede ,si sa fiți siguri că,vă va intoarce toate aceste INJURII si JIGNIRI asupra voastra !
    Se merită oare sa va incarcati cu alte păcate? Nu e mai usor sa ocoliti Blogul ,daca va face rau ???
    DUMNEZEU sa va ierte,căci nu stiti ce faceti ,voi cei care aruncati cu piatra si cu venin. Eu v-am iertat,dar mi-i mila de sufletul vostru, care tânjeste după LUMINA DUMNEZEIRII; Lumina care, vouă vă lipseste cu desavarsire,altfel nu m-ati jigni,si nu m-ati înjura.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, in mare parte ai dreptate. Se poate sa ti se ocoleasca blogul, dar oamenii sunt atrasi de ce spui tu. Nu poti compara o stire de ziar cu un mesaj de la tine. Pt ca tu sustii ca sursa ta e Duhul Sfant. Da, sa le fie rusine celor care injura si iti "vorbesc" urat. Dar si tu gresesti mult. Nu ai postat o multime de comentarii care, desi nu contineau cuvinte obscene, nu era de acord cu tine. Si atunci le-ai ignorat, starnind supararea autorilor. Nu trebuie sa imi raspunzi mie dat recunoaste ca practici o manipulare pe blog. Te urmaresc de ceva timp ca sa stiu ce vorbesc. Dai drumul doar la comentariile care iti convin, ai grija ca cei care te-au deranjat sa ii "bagi" in gura lumii, faci amenintari voalate la adresa celor care te critica, postezi comentarii care iti solicita un raspuns dar nu te obosesti sa dai acel raspuns... La fiecare postare spui ceva de genul "care e parerea voastra". In conditiile astea, asuma-ti raspunsurile. Repet, nu sunt deloc de acord cu vorbele urate dar sunt total de acord cu dreptul de a avea propria opinie. Dupa parerea mea, si tie iti lipseste Lumina,prin manipularea lumii. Asa ca, fiecare din noi, tu si restul lumii, ar fi bine sa lasam piatra jos. Sa iti dea Dzeu sanatate si putere.

      Ștergere
    2. Ce-ai face in locul meu??? Sa ai si familie,si serviciu si sa primesti sute de mesaje zilnic? La care vei raspunde mai întâi?Acele Comentarii despre care vorbesti,erau pline de rautate si de luare peste picior.Chiar daca nu erau jigniri directe, catre mine sau vreun alt cititor, erau scrise ca o ironie la articolul respectiv, sau la o anume persoana.Deci ,fara supărare, eu nu voi publica nici astfel de MESAJE! Cu dragoste,MARIA.

      Ștergere
    3. Eu de aceea nu distribui msajele dvs. Sant multi oameni cu minti...satanice care vrea doar sa batjocure. Am mai trimis la inceput cand erati doar pe blog. Mie unul mi-a ajuns. Fiecare om ( doar cei rai si neortodocsi ) putem sa ne inchipuim o pisica neagra de pe acoperis si sa inlature Drumul cel Sfant.

      Ștergere
  2. DOAMNA MARIA MULŢUMIM PENTRU TOT CRED CĂ CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE E RUGĂCIUNEA AŞA CUM SPUNEA CINEVA SĂ NE RUGAM CÂT MAI MULŢI PENTRU ROMÂNIA ŞI PENTRU TOŢI FRATII NOŞTRI DE PRETINDEMNI CĂ ŞI MĂNĂSTIRILE ÎN FIECARE ZI LA 21 ,15 AL DOILEA PARACLIS AL MAICII DOMNULUI ŞI CE MAI SIMTIM FIECARE ZI SĂ TINEM CÂT MAI MULŢI POSTUL PAŞTELUI CĂ SE APROPIE DOAMNE AJUTĂ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim,ma alatur si eu tie! Cineva, de pe acest blog a propus sa fie ora 20.Daca esti si tu de acord,atunci sa fie in fiecare seara la ora 20.Cine mai doreste poate sa ni se alature.Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    2. Exista doua rugaciuni de acest gen deja, de zeci de ani , marti si vineri ora 18.00

      Ștergere
    3. Și eu mă alătur.

      Ștergere
  3. Buna d-na Maria,nu trebuie sa va necajiti pentru vorbele urite spuse de unele persoane ,haideti sa ne unim la rugaciune pentru o lume Mai Buna.Doamne ajuta.cu drag Monica

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate e vorba de avionul malaezian care a disparut fara urma. Sa dea Domnul sa am dreptate pt ca cei care si-au pierdut persoane dragi sa isi poata gasi linistea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Panseluţă Butercuţă26 februarie 2016 la 22:37

      MH17?

      Ștergere
    2. In sfsrsit un comentariu la subiect ! Asa sa ajute Dumnezeu,Adevarul sa iasa la lumina.

      Ștergere
  5. Am si eu o curiozitate. Ce parere aveti de liberul arbitru? Chiar credeti ca exista? Daca ajung la o rascruce si trebuie sa aleg stanga sau dreapta oare chiar aleg eu drumul? Sau e doar impresia mea ca am facut o alegere iar drumul era stabilit de mult. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liberul arbitru exista si este un dar divin. Fara el nu am fi decat niste robotei fara vointa proprie.

      Ștergere
    2. Da, Emanuel. Dar de unde stim ca nu suntem robotei? Poate exista Matrix...

      Ștergere
    3. anonimule noi suntem ca intr-o matrice: o percepem cu cele 5 simturi dar dincolo de ea nu avem certitudini. suntem ca niste pestisori intr-un acvariu care incearca sa desluseasca ce este dincolo si cateodata unii dintre noi reusim sa atingem nevazutul si venim aici cu MARTURII si stii ce faci ceilalti pestisori? unii ne aproba, altii le lauda, altii ne adora, altii cred ca suntem sfinti, altii ne iau peste picior, altii fac misto de noi, alti pestisori se uita in cartile lor vechi si ne spun eretici, altii ne fac cu ou si cu otet, altii nu cred, altii vor sa ne arda pe rug ba chiar si pestisorii care au atins nevazutul se contrazic intre ei: ba e asa, ba nu e asa, ba e invers, ba nu stiu cum si tot asa. pestisorii nu-si dau seama ca nevazutul este peste puterea lor de intelegere si exista forte care vor binele pestisorilor si sunt forte care vor sa manance pestisorii.

      anonim o intrebare: de unde stii tu ca eu nu sunt doar o plasmuire a imaginatiei tale? de unde stii ca eu exist? daca m-ai creat chiar tu cu mintea ta? :)

      si da, matrixul exista cu adevarat, traiesti in el, anonimule ca d-aia tipa Didona in gura mare: TREZITI-VA, TREZITI-VA PESTISORILOR, TREZITI-VA, dar pestisorii nu inteleg cum sa se trezeasca. pestisorii debusolati protesteaza: dar suntem treji, despre ce vorbesti Didona?

      Ștergere
    4. AVEM LIBER ARBITRU ȘI NU SUNTEM ROBOŢEI.TOTUȘI SE ȘTIE DE DINAINTE ULTIMA MIȘCARE,MOMENTUL ȘI FORMA MORŢII.

      Ștergere
    5. Excelent ai surprins Emanuel! :)

      Ștergere
    6. EXTRAORDINAR DOMNULE DISTINS EMANUEL. CEL PUŢIN PENULTIMUL PARAGRAF ESTE CUTREMURĂTOR.

      Ștergere
  6. "Daca te umilesti pe tine vei afla odihna"(Ava Zosima).Acela, ocarat fiind,nu raspundea,suferind,nu ameninta.(I Petru 2,23).Asculta-L ce zice si ne arata:Spatele L-am dat spre batai,si obrajii Mei spre palmuiri,si fata mea n-am ferit-o de rusinea scuiparilor(Isaia 50.6).
    Cititi-Glasul Sfintilor Parinti-traducere de parintele Victor Mihalache-editura Egumenita 2008-,pp 157-158.
    Sunt cuvinte care merg la camara sufletului cum sa suportam jignirile si batjocura semenilor.Taci si rabda suflete.,atat.Amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, liberul arbitru este dat de DUMNEZEU fiecaruia, si nu i-l poti folosi decat in doua directii; pe calea larga care este cea mai usoara, adica indepartare de DUMNEZEU, si cealalta cale este foarte ingusta , cu multe obstacole mari, pe care foarte multi nu vor sa intre din cauza lipsei vointei pt MANTUIRE.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria, ai postat ca ti se trimit mesaje jignitoare. Persoanele acelea daca te gandesti il au pe domnul lor in ei de-aia vorbesc ei asa caci de unde vorbeste gura daca nu din inima lor care este inlantuita de domnul lor cel ce vorbeste ca ei? Deci faci bine sa nu-i lasi deloc pe blog...ACESTA ESTE BLOGUL LUI DUMNEZEU si daca ei si domnul lor vor sa-l transforme in altceva nu au acces. Deci nu te mai simti rau, nu mai face aluzie la jignirile lor, tu insati nu-i mai baga in seama. Sti bine ca lupta noastra nu-i cu omul ci cu duhurile ce-l mana pe om - si pe aceste duhuri nu vei putea tu sa le convingi oricat le-ai tot spune. Dar daca Domnul Dumnezeu vrea poate sa-i elibereze de aceste duhuri si dupaia le poti vorbi si te vor asculta. Sa ne rugam pentru aceste suflete inlantuite!

    RăspundețiȘtergere