luni, 15 februarie 2016

UN CUTREMUR MARE, SCRIS PE CERUL SENIN !


                                        Noapte de 15 -16 Februarie 2016,ora 23,25 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad deasupra mea , cam pe unde zboara elicopterele,pe un cer senin bleu,vad un nor oval alb la ,interior ca o coala de hartie, si care Nor,era la exterior plin de linii negre, dese si lungi;asa ca la un seismograf, ca in poza de mai jos: 
                       .

Dragii mei, inchipuiti-va Cerul bleu senin de ziua, iar in locul Soarelui, sa vedem un nor alb si neted ca o coala de hartie,prins in ghearele liniilor negre ,furioase,si foarte aproape de Pământ.
Din nefericire dragilor, vom auzi de un Cutremur puternic,de un Cutremur natural si nu de unul provocat,asa cum se practica in ultimul timp.
Unde si cand va fi acest CUTREMUR intens,eu nu stiu.
Când scriam mai sus dragilor, despre Cutremur ca va fi intens, un glas imi spune ca sa scriu:
                  ”Un Cutremur puternic!”
Dar noi, trebuie sa avem Credință si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului,trebuie sa devenim mai buni si mai milostivi, sa ne intarim in Credință,si cu siguranta DUMNEZEU ne va ocroti de aceste Cutremure devastatoare.
                                         Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Prea mult se amana cutremurul din Romania, sub oricare forma ar fi el. Doamne Doamne ar trebui sa zguduie putin toata tara asta. Lipsesc prea multe sau ne-a parasit? Maine, poimaine o sa va inchida blogul (gura) si dvs d-na, de frica desigur.

    RăspundețiȘtergere
  2. SĂ FIE OARE ÎN ROMÂNIA SFÂNTĂ?

    RăspundețiȘtergere
  3. PĂREREA MEA PERSONALĂ ESTE CĂ VA FI DOAR UN SINGUR CUTREMUR DEVASTATOR. UNUL ȘI BUN. ȘTIU CĂ DOAMNA MARIA NU PREA ÎNGADUIE PROGNOSTICURILE ÎN GENERAL,DAR AM ȘI EU O PRESUPUSĂ DATĂ. VA FI O ZI AGITATĂ CU MULŢI NERVI ȘI MULTĂ MÂNIE,O ZI NESUFERITĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. PROBABIL ÎN MARTIE,ÎNTR-O ZI DE MARŢI SAU ÎNTR-O ZI DE 26 IMEDIAT DUPA MIEZUL NOPŢII. E DOAR O PRESUPUNERE.

    RăspundețiȘtergere
  4. TOTUȘI PUTEM AVEA ÎN VEDERE ȘI ZILELE DE DUMINICA ȘI ZILELE DE 31. EU M-AM RUGAT LA DUMNEZEU ÎN REPETATE RÂNDURI SA NU VINA VREUN DEZASTRU PESTE NOI ÎNTR-O ZI DE DUMINICA. CONSIDER CĂ CEA MAI POTRIVITĂ ZI PENTRU UN DEZASTRU AR FI MAI BINE SĂ FIE ÎNTR-O ZI DE LUNI,CA SĂ AVEM TIMP SĂ NE RECUPERĂM PÂNA DUMINICĂ,ZIUA ÎN CARE PETRECEM CU MULTĂ CINSTE. BINEÎNŢELES CĂ MAI BINE AR FI DACĂ NU AR FI NIMIC.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună seara,d-na Maria de ce publicați comentariile prostești?spre ex a celui de la 20.57,cum ca ar fi cutremur de 9 grade?cela ce a scris știe măcar ce e cutremur de 9 grade?de ce postați asemenea aberații?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ! S-a strecurat din eroare ! S-a rezolvat,ai dreptate !

      Ștergere
    2. Cutremur de aproape 9 grade, 8,9 mai exact a fost in Japonia cand a fost dezastrul de la Fukushima, dar a fost in largul Oceanului Pacific si la o adancime destul de mare, asa ca stim cat de cat ce efecte devastatoare au astfle de intensitati. Au mai fost si in Chile sau in 2004 in Sumatra cand au murit 200.000 de oameni etc. La noi in Romania o sa fie cel mai mare cutremur intre 7 si 8 grade pe scara Richter, si tind sa cred ca cel care urmeaza cat de curand, va fi de 7,8 grade fiindca mi s-au aratat 7 si 8. In legatura cu ce spui tu Gabriel, desi scrii cu litere mari tot timpul si strigi la noi cum striga Sfantul Ioan Botezatorul "in pustie" la semenii nostri acum 2000 de ani, desi spui de multe ori lucruri pe care nu cred ca le intelegi nici tu, cu atat mai mult noi, sa stii ca imi esti foarte drag si ca in subconstientul tau Domnul vorbeste prin tine fara sa realizezi aceste lucruri. In multele cuvinte pe care le graiesti, de multe ori fara noima, am gasit cuvinte care mi le-a grait Domnul sau lucruri pe care mi le-a aratat. Adevarat ai grait tu cu acel 31 duminica si sa stii ca si acel 26 mi s-a aratat ca fiind o zi nefasta. S-ar putea sa ai dreptate cu acea zi sau noaptea de 25 spre 26 martie. Oricum, anul acesta trebuie sa ne pregatim sufleteste pentru tot si pentru toate ce vor urma. Daca ne luam dupa calendarul Iulian care era calendarul vechi si nu dupa cel Gregorian implementat de Biserica si care a fost decalat cu 4 ani, s-ar putea ca maiasii sa fi avut dreptate. Dupa calendarul vechi anul acesta este 2012 si nu 2016. Vom trai si vom vedea. Va fi un an de foc pentru omenire. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

      Ștergere
    3. Pe 25 Martie se sarbatoreste Buna Vestire...O multime de popor in rugaciune impreuna cu Maica Domnului am credinta ca va schimba aura nefasta a celor aratate voua.Mergeti cu gandul ca la Dumnezeu totul este cu putinta,daca noi cerem acest lucru respectandu-ne Tatal Ceresc creazand in bunatatea lui,aducand in Fata Lui rugaciuni si fapte bune...Cred cu adevarat ca totul se poate schimba in bine,daca si noi ne schimbam...In rest,nu calendarul conteaza - la Dumnezeu nu este timp,ci atitudinea noastra ca nu suntem uniti,suntem dezbinati.Iar dezbinarea a venit ca urmare a confruntarilor de opinie,a incapatanarii si a lipsei de umilinta...Pana la urma totul se reduce la atitudine...Daca ne intoarcem cu totii,si Tatal isi v-a intoarce mila,iar Maica Domnului sta in genunchi si se roaga pentru noi cu lacrimi,cu tanguire.Maica Domnului sa ne binecuvanteze cu Dragostea Sa,Amin.

      Ștergere
  6. Breee.. domnule Gabriel,nu mi-as fi imaginat ca cineva are preferinte pentru o anumita zi in care sa vina cutremurul,pai in acest caz dumneata vei prefera o anumita zi in care sa pleci de pe planeta!
    Daa.. uite, acum ma gandesc daca am preferinte pentru o anumita zi a saptamanii si constat ca intotdeauna am avut impresia ca Dumnica are o alta lumina fata de celelalte zile din saptamana. Ai si dumneata rolul dumitale in acest "tablou", m-ai facut sa constientizez ceva.
    Are dreptate cine spunea, ca ;"Dumnezeu tuna si ne aduna"!
    Mai bine sa glumim decat sa ne inbolnavim de scenarita, creeand scenarii ce ne baga in frica!
    Tot spun! E cineva acolo, undeva, care se distreaza pe sema noastra inducandu-ne tot felul de viziuni care ne baga in sperieti!Eu cred ca daca nici un om nu s-ar mai speria si ar alunga frica pentru totdeauna ,atunci ar disparea si aceste viziuni!
    Ce credeti, asa o fi ?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. "D", viziunile nu sunt ca sa bage frica in oameni ci sa-i faca se se intoarca la credinta, la Cuvantul Lui Dumnezeu si sa se pregateasca de venirea Domnului nostru Iisus Hristos. Frica vine de la potrivnicul. Nu teama ci iubirea si "omenia", solidaritatea si milostenia, cunoasterea si constientizarea, cresterea constiintei trebuie promovate si asta face si doamna Maria si cei care doresc sa-si ajute semenii pentru inaltarea constiintei si cresterea luminii in sufletele noastre fara a afecta liberul arbitru, constiinta aproapelui, fara discriminare si fara a judeca. Mai bine ai foarte mare grija caci cunoasterea pe care ai capatat-o si pe care incerca si Alexandru sa o impartaseasca cu noi promovand cartea "Vorbind cu Dumnezeu", aceea nu este de la Dumnezeu. Exista un tipar deja agasant si binedefinit in modul de exprimare, o tipologie a cuvintelor care in mintea celor cu constiinta scazuta, suna bine, sunt cuvinte frumoase dar cu scopuri ascunse , care nu inalta, ci coboara constiintele, le duce pe o panta alunecoasa si le arunca in abisul intunericului indepartandu-le de la Cuvantul Adevarat al Lui Dumnezeu care se gaseste in Sfanta Evanghelie. Cuvinte gen "Sinele Inalt", etc fac parte din aceasta tipologie de cuvinte care se repeta fara nicio logica la nivel de constiinta. Niciodata Dumnezeu nu a folosit astfel de cuvinte cand s-a adresat oamenilor, apostolilor, prorocilor etc, fiindca atunci cand a grait fie fata de un invatat sau fata de unul fara carte, sau a vorbit in pilde, a vorbit si va vorbi intotdeauna in asa fel incat sa inteleaga toti oamenii de pe pamant, fiindca, chiar daca vorbeste cu unul, de fapt mesajul pentru unul, este pentru toti. Daca te duci in Somalia sau in nu stiu ce catun la tara si ii spui la un om care nu a avut posibilitata sa primeasca educatie sau acces la informatii si ii spui ca Dumnezeu i-a spus sa faca nu stiu ce "pentru binele Sinelui Inalt" ce crezi ca va intelege acela? Cat despre Gabriel, nu-ti face griji pentru el ci fa-ti pentru tine, caci lupte grele trebuie sa duci cu tine ca sa ajungi in Imparatia Tatalui. Gabriel are locul asigurat. Spus-a Domnul: "Fericiti cei curati cu inima, caci aceia vor vedea pe Dumnezeu. Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor este Imparatia Cerurilor." Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

    RăspundețiȘtergere