sâmbătă, 13 februarie 2016

TURCIA ! UN POSIBIL CUTREMUR ! O CLADIRE STĂ SĂ CADA .

                                                    12 Februarie 2016,ora 23,05 !

                                                    Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Sud,deși eram cu ochii pe monitor,văd mai sus de mine, o încăpere, a carui plafon era foarte crăpat ,ca după un Cutremur puternic.
                                                Image result for seismograf.
Plafonul era dragilor crapat la încheieturi.
Nu vedeam sa fie Cutremur, nu se clatina nimic, dar plafonul acelei camere, statea gata sa cada.
Aud un glas care spune :
                                 ”Turki .”
Dragii mei, vom auzi cât de curând de ceva ce se va petrece in Turcia. Poate fi un Cutremur,sau poate fi vorba despre vreo cladire,care stă să cadă, fără ca cineva să bănuiască.
Dar nu-i asa? Vom trai si vom vedea.
                                          Cu dragoste,Maria.   
                                                     

21 de comentarii:

  1. A anunțat la tv ca s-a dărîmat o clădire în Turcia

    RăspundețiȘtergere
  2. A cazut ieri Maria!
    Doua cladiri s-au prabusit in centrul orasului Istanbul
    de I.C. HotNews.ro
    Vineri, 12 februarie 2016, 15:12 Actualitate | Internaţional

    Cladire prabusita in Istanbul
    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20791027-cladire-prabusit-centrul-istanbulului.htm
    Doua cladiri, dintre care una cu cinci etaje, s-au prabusit vineri pe o strada din centrul orasului turc Istanbul, anunta agentia de presa Dogan, citata de Reuters. Serviciile de urgenta investigheaza daca existau persoane in cladiri in momentul prabusirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. alah alah turcia? Ce mai urmeaza? E ca un cosmar atatea cutremure.alah e mare alah exista .pace voua

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost deja miercuri in turcia.2 hoteluri au fost daramate complet in localitatea van.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca va fi un cutremur mare la turci peste 7 richter, atunci va urma unul la noi.
    Dna Maria l-a anuntat...Si dl.Istrate l-a anuntat demult. mai este si cercetatorul Purcarea din Germania care l-a anuntat. Din pacate pentru noi.
    Vizavi de tehnica care ar putea provoca seisme,ea exista. O poate confirma generalul Emil Strainu.Exista multe minti diabolice pe planeta asta

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca urmatorul cutremur va fi la roma(vatican)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MADUS,AS VREA SA STIU SECRETELE VATICANULUI.

      Ștergere
    2. Unul din secretele vaticanului este acela ca il ascunde pe adevaratul dumnezeu facand oamenii sa creada ca dumnezeu este un batran care sta pe un norisor acolo sus si ne vede pe toti impartind dreptatea si pedeapsa dupa bunul plac.daca ai gresit trimite sageti de foc asupra ta si ajungi in focul iadului.dar pana sa faca asta are nevoie de banii tai asta doar asa ca sa se intretina aici pe pamant si sa isi impopotoneze purtatorii de cuvant in straie cu fir de aur.si ce e cel mau rau este ca asta fac toate religiile.de la nord la sud si de la est la vest.facand-ui pe oameni sa nu mai vada minunatia din jurul lor.e aceeasi tehnica de perceptia a creierului ca si in situatia in care ai un deget la 3 cm de ochi dar el devine invizibil pt creier vazand dupa el.dumnezeu e atat de aproape de voi incat nici nu il mai vedeti.

      Ștergere
  7. Chiar daca unii vor stramba din nas, totusi am sa aduc aici ceva ce am citit cu 5 minute in urma, ceva ma facut sa impartasesc cu voi macar ideile cuprinse aici pentru ca trairea nu o pot reproduce in cuvinte!

    Acesta este singurul loc din univers în care debusolarea pro-gresivă face victime. Frustrarea şi anxietatea exprimată de aceas-tă aşezare de oameni, numită pământ, se datorează incapacităţii ascultării suetului... Întregul volum întâi s-a bazat pe învăţarea auzirii vocii suetului sau a conştiinţei. Exersaţi dar să vă urmaţi sentimentele şi nu vă împotriviţi dorinţei sufletului vostru.
    Căci...Cea mai arzătoare dorinţă a suetului este să vă înalţe dea- supra celor mai înalte culmi şi niveluri ale Dragostei, pe care nu vi le-aţi putut imagina vreodată. Acesta este scopul său.
    Scopul suetului vostru este să vă convingă de promisiunea Mea faţă de voi. Iar promisiunea Mea faţă de voi a fost şi va ră-mâne să vă ofer tot ceea ce veţi avea nevoie, privind desăvârşirea voastră, atunci când va fi nevoie. Iar a voastră faţă de Mine a fost şi va rămâne doar să cereţi! Vă asigur că veţi primi totul şi puteţi să cereţi orice. Iubiţilor,
    Eu sunt Mângâietorul, sunt Cel care vorbeşte cu Adevăr.

    Lumea voastră străbate o perioadă dificilă acum, fiecare persoană se asociază cu ceva, se închipuie sau se deneşte ca fiind Cineva sau altcineva. Cine sunteţi voi ca persoane şi Cine sunteţi voi ca întreg organism. Din nefericire, majoritatea trec prin viaţă fără a avea habar de Cine sunt, ori fără a înţelege ce este viaţa cu adevărat. Mult mai simplu,
    viaţa este bucuria pe care ai cerut-o!

    Ar fi trebuit să vă convingeţi până acum că o societate poate
    să e puternică, poate să aibe o cultură bogată şi diversicată, o istorie bravă, renaştere, evanghelii, religii, un sistem educaţional foarte bine stabilit, un sistem de securitate supradezvoltat, ştiinţă, politică, democraţie, tehnologie, o economie prosperă, individualitate şi progres, însă datorită lipsei spiritualităţii, elementul care le uneşte, formând o conexiune Divină între ele, aceasta nu poate deţine niciun sens al direcţiei şi rămâne vulnerabilă în faţa a trei ameninţări majore: bomba atomică, un nou război mondial şi/sau colapsul economic ori cel al resurselor de supravieţuire.Şi acesta este motivul pentru care ar fi bine să vă dezvoltaţi o conştienţă globală unită,
    o perspectivă mondială CIVILĂ, independentă, nu politică şi nici religioasă, şi care să vă unească sub forma unei civilizaţii libere în acest univers.Acesta este dar singurul mod prin care omenirea va putea să meargă mai departe, să supravieţuiască schimbării şi să persevereze în pace şi stare de bine. Cu ajutorul tehnologiei de astăzi vă este mult mai uşor să o faceţi.De exemplu dacă se întâmplă o catastrofă în Japonia, cu toţii deveniţi conştienţi de importanţa vieţii în mai puţin de un minut. Iar dacă un cutremur zguduie Haiti, Europa declară în regim de urgenţă soliadaritate victimelor şi pagubelor materiale provocate de seism.
    În concluzie, ca tot ceea ce Eu îţi vorbesc să poată să devină
    o realitate fizică, Alberto, este nevoie de o conexiune comunica-tivă internaţională şi extranaţională între minţile libere şi neînlănţuite. Din nou, nu între guverne, nici biserici, culturi, obiceiuri şi tradiţii. Ci între voi. Abia atunci pacea, armonia, abundenţa şi chiar războiul, vor crea o legătură invizibilă continuă între oameni, ce va domni pe întreg pământul. Iar, cu timpul, moartea va deveni din inevitabilitate o alegere şi durerea o opţiune. Atunci, creaţia va deveni co-Creator (va crea în mod conşient) şi va primi puterea.Ca să ai mai multe detalii cu privire la modul în care funcţionează acest mecanism, la nivel planetar, îţi recomand lucrarea unei doamne pe nume Barbara Marx Hubbard, căreia i-am reve-
    lat o parte din acest concept.
    Cum putem să accelerăm procesul transformării creaţiei în creator conştient?
    În primul rând trebuie să vă uniţi, să deveniţi o singură voce numită umanitate, apoi să luaţi o singură decizie.Cu toţii veţi înţelege, mai târziu,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce incerci dumneata sa ne explici in acest comentariu este exact ce am aratat eu in toate comentariile mele dar pe intelesul tuturor.acest comentariu este aproape empiric pt unii .folosesti cuvinte prea colorate iar unii dintre ei sunt daltonisti in deslusirea acestor expresilor.

      Ștergere
  8. Continuare...

    Cu toţii veţi înţelege, mai târziu, importanţa conexiunii. Însă Îmi doresc, copii, ca acest lucru să nu se întâmple prea târziu. Fiindcă, vă întreb Eu:Cum este posibil ca peste şase miliarde de oameni să îşi dorească acelaşi lucru, Dragoste, fie ea sub formă de cinste, respect, apreciere, înţelegere, toleranţă, iertare şi răbdare, siguranţă, protecţie şi abundenţă, dar să le fie imposibil ca să o obţină?Cu toţii vă doriţi să fie pace, să vă măriţi sursele de venit ori să vă diversificaţi tipul de hrană, să vă iubiţi, apoi să vă bucuraţi mai mult. Te întrebi totuşi, de ce nu reuşiţi? Oare nu căutaţi unde trebuie ori nu urmăriţi tiparul care vă conduce într-acolo?

    Secretul unei vieţi trăite cu bucurie, nu constă în traiul celei mai confortabile vieţi ori în a planifica cea mai confortabilă viaţă copiilor tăi cu orice preţ. Adevăratul scop al vieţii, pentru care ai plecat acolo, este să îţi oferi atât ţie cât şi semenilor tăi cea mai bună oportunitate pentru a evolua, apoi să îţi creezi cea mai înaltă poziţie de interacţionare şi interdependenţă umană.
    Care este scopul puterii de distrugere totală, pe care omul a obţinut-o după al doilea război mondial?
    Aceasta arată că în Planul Meu şi în călătoria voastră, frica a trebuit să stăpânească o vreme pe pământ.
    Care a fost scopul?
    Scopul este ca voi să aveţi de unde să alegeţi.
    Dar frica ne distruge.

    Şi în acelaşi timp vă creează.
    Îmi amintesc ce mi-ai spus în vreme ce scriam volumul II:
    „Distrugându-te te construieşti“. Pentru ce graba asta acum? De ce nu încă de acum câteva mii de ani?
    Acum câteva mii de ani niciunul nu a fost pregătit ca să vină
    la Mine.
    Nici măcar voi, autori ai evangheliilor.Acum, însă, am aplicat o metodă de accelerare a ascensiunii sufletelor voastre. Fiindcă adevărat adevărat vă spun, nu mai este multă vreme şi Mă voi coborî din nou acolo.Astăzi frica de moarte nu vă lasă să vă bucuraţi de viaţă. Dar Eu vă spun că nu există moarte, ci doar viaţă! Nici măcar trupul vostru nu dispare, ci doar îşi schimbă forma (se reciclează).

    Atunci când veţi reuşi să vă bucuraţi de moarte, veţi înţelege sensul vieţii cu adevărat. Abia atunci veţi începe să vă trăiţi viaţa, iar viaţa va înceta să vă mai trăiască pe voi.
    Noi nu ne trăim viaţa, ci viaţa ne trăieşte pe noi! Asta este genială. De ce spui că nu mai este mult timp?
    Trăitorii se aă în continuă creştere pe planetă. Iar din acest motiv, în scurtă vreme veţi fi nevoiţi să trăiţi experienţa transformării într-un număr impresionant de mare. Doar că, majoritatea nu sunteţi încă pregătiţi pentru a trăi această schimbare, care se îndreaptă către voi şi nu poate fi evitată. Faptul că nu sunteţi încă pregătiţi să mergeţi mai departe, evident, vă ţine pe loc.Ceea Ce nu înţelegi, nu poţi accepta! Ceea Ce nu accepţi, nu te lasă să gândeşti! Deasemenea, Ceea Ce nu te lasă să gândeşti te controlează şi devine stăpânul tău (cel care ia deciziile).Aşadar, trăind experienţa celui mai jos sentiment al fricii, vei descoperi cea mai înaltă şi sublimă culme a iertării!Tu nu vei putea să depăşeşti un impas, câtă vreme nu te vei încadra într-o situaţie favorabilă experienţei care creează contextul potrivit nevoilor tale. Apoi, prezent fiind în situaţia aleasă de tine în mod conştient sau inconştient, nu îţi mai rămâne decât să alegi.
    Prin urmare, în funcţie de alegerea făcută de tine, vei trăi o nouă experienţă ori una similară celei precedente.Ceea ce nu poţi depăşi, accepta ori înţelege, va reveni asupra ta în mod continuu şi incontrolabil. Aţi inventat chiar o vorbă în popor, care spune: „De ceea ce îţi este frică, de aia nu scapi“.Cât despre teama de moarte, îţi spun că nu are niciun sens să te temi de ceva care nu poate să ţi se întâmple.

    Voi, asemeni frunzelor uscate ce se aştern toamna pe pământ, fertilizaţi de fiecare dată solul. Iar esenţa voastră renaşte în forme similare, imediat după trecerea iernii. În acest tablou frunzele copacului sunteţi voi, Florile sunt ceea ce creaţi voi despre Mine, iar fructele devin cei care Mă urmează. Apoi voi credeţi că Eu sunt copacul,

    RăspundețiȘtergere
  9. Apoi voi credeţi că Eu sunt copacul, când sunt de fapt pământul, aerul, soarele şi apa şi copacul integral.
    Tablou în care frica poate fi asociată cu seceta sau vântul. Însă, în ciuda acestor ameninţări, copacul înfloreşte iarăşi şi iarăşi, până când se va plictisi să o mai facă. Apoi îşi va relua existenţa primind un regn superior.
    Acesta este Motorul vieţii. Aşa funcţionează viaţa!
    De ce nu am reuşit să fac un miracol atunci când am avut nevoie de unul? Mi-am urmat sentimentele, aşa cum Tu mi-ai spus, am ignorat deci interesul personal, apoi am dorit doar să dăruiesc. M-am rugat mult, aveam nevoie de ajutorul Tău, dar aproape că m-am descurajat de tot.Unde erai în acel moment?
    Opreşte-te o clipă! Despre ce vorbeşti? Tocmai purtam o dis-cuţie metaforică cu tema încarnărilor voastre.
    Vorbesc despre faptul că am încercat să ofer ajutor dar nu am reuşit. Parcă mi-aş fi dorit să câştig la loto!

    Am întâlnit în drumul meu, timp de două zile consecutiv, un tânăr amărât pe care l-am cunoscut încă din copilărie. Iar a treia zi, când hotărâsem să îi pregătesc un ceai cald şi două plăcinte, nu l-am mai găsit nicăieri.
    Cunosc intenţiile tale, să ştii că ţi-am fost alături în vreme ce l-ai căutat. Pentru ce ai fi avut nevoie totuşi de un miracol?
    M-am temut că poate nu îl voi mai întâlni. M-am rugat o oră ca să apară şi astă-seară în jurul băncii pe care dormea de obicei. Am fost aproape sigur că îl voi găsi acolo. Totul a fost spre binele lui, dar eforturile mele s-au dovedit a fi în zadar. Ţi-am vorbit şi nu erai niciunde.
    De ce crezi că eforturile tale au fost în zadar? De ce ai încetat să speri şi ce te face să crezi că nu l-ai întâlnit?
    Evident, faptul că m-am întors cu pachetul în geantă.
    Scumpul Meu, cine ţi-a spus că trebuia să-l întâlneşti astăzi cu orice preţ? Omul acela a supravieţuit mai bine de treizeci de ani, pe străzi, hrănindu-se din resturi şi gunoaie sau din mila trecăto-rilor. Mai mult, au trecut peste nouăsprezece ani de când, pe când erai doar un copil, i-ai oferit acel ajutor. El nu a uitat niciodată fapta ta şi a continuat să se roage Mie. Totuşi, tu a trebuit să pleci un timp.
    Şi dacă el te-a aşteptat aproape douăzeci de ani, tu nu îl poţi aştepta doar două zile?Vezi tu, miracolul s-a petrecut deja. Minunea e că Eu M-am îngrijit de el vreme de douăzeci de ani, doar ca tu să te convingi de Prezenţa şi Puterea Mea, iar tu Îmi ceri socoteală, spunând că nu eram niciunde? Adevărat îţi spun că Mă voi îngiji de el încă douăzeci de ani de acum înainte.
    Nu vreau să par siropos, nici să insist asupra unor subiecte care au fost atinse deja în volumele anterioare, însă doresc să clarificăm câteva aspecte în privinţa sistemului de conducere actual, care produce oameni ai străzii pe bandă rulantă.
    Am punctat deja acest aspect într-o oarecare măsură, dar nu am nimic împotrivă să finisăm discuţia.
    Mii de oameni Îţi vor fi recunoscători acum, în frunte cu mine bineînţeles!
    Prin urmare, societatea voastră, creatoare de oameni ai străzii, produce astfel de persoane zilnic, apoi, la cererea sau intervenţia fundaţiilor si asociaţiilor umanitare, este nevoită să cheltuie bani pentru intreţinerea lor.
    Poţi veni şi cu argumente?
    Acesta este scopul discuţiei.
    Cu siguranţă că este.

    Voi aveţi „răul“ obicei de a îi distruge pe cei nevoiaşi, în loc să le oferiţi o mână de ajutor. Astfel că, pe cel căruia nu îi ajung banii lunar şi nu reuşeşte a îşi plăti taxele la timp, îl penalizaţi şi îl încărcaţi pe nedrept, până când reuşiţi să îl distrugeţi sau să îl îndepărtaţi definitiv. Cel care deţine venituri uriaşe, în schimb, e scutit de taxe din diferite motive, apoi sistemele bancare sau alte companii îi propun zilnic noi oportunităţi de dezvoltare în afaceri şi care îi aduc mai mult profit financiar.Acest sistem de gândire ruşinos, care s-a aşezat şi stăpâneşte asupra minţilor voastre, e abordat nu doar de conducere, ci şi de celelalte instituţii private ori de stat, asociaţii de tot felul, grupuri administrative ori opinia civilă.Te întrebi cum a fost posibil ca într-o societate care promoveaza...

    RăspundețiȘtergere
  10. Inca un fragment...ultimul...cine vrea mai mult sa caute: Alberto Bacoi-Vorbind cu Dumnezeu, va gasi 3 carti!

    Te întrebi cum a fost posibil ca într-o societate care promo-vează luxul, confortul, educaţia, dezvoltarea individuală sau soli-darismul, să duceţi totuşi lipsă de acestea?Din nefericire o să rămâi extrem de dezamăgit. La întrebarea aceasta nu îţi vor putea răspunde nici politicienii, nici bisericile, nici clasele sociale organizatoare, de orice fel. Nici nu au deţinut vreodată un răspuns la nicio întrebare. De ce? Pentru că sunt orbi şi sunt primitivi. Şi, aşa cum am mai spus în trecut, aceştia nu se ridică cu mult peste nivelul de înţelegere al omului cavernelor. Ei nu fac diferenţa între individualizare şi indiferenţă. Între solidaritate şi ignoranţă. Tocmai din acest motiv, ei reprezintă chiar neghina de vârf a societăţii pe care o conduc. Iar, orice secerător bun îşi separă recolta de neghină. Apoi, neghina este aruncată şi risipită de vânt, şi nu se mai întoarce niciodată.

    O comunitate cu adevărat evoluată, în schimb, îşi reectă succesul în ochii fiecărui cetăţean. Ar  bine să plecaţi capetele de ruşine atunci când treceţi grăbiţi şi indiferenţi pe stradă, vreme în care din colţul murdar al trotuarului vă privesc cu sfială doi ochi întristaţi şi înfometaţi.Cât aţi risipi dacă în fiecare dimineaţă, în drum spre serviciu, în loc de un covrig aţi cumpăra doi?Cât aţi risipi dacă unul dintre voi ar lua iniţiativă şi ar hotârî să pregătească un ceai cald, o haină pe care doreşte să o arunce şi o pereche de panto folosiţi, pe care să îi dăruiască primului om al străzii pe care îl zăreşte în drumul său?Cât de puţin ar însemna pentru zece salariaţi la un loc să plătească o masă caldă unui bătrân care nu a mai mâncat o masă cu adevărat consistentă de mai bine de doi ani de zile?Cât de puţin ar însemna pentru voi şi cât de mult ar însemna aceasta pentru el?

    Voi nu sunteţi fericiţi nici atunci când primiţi bonus la sfârşit de an, o sumă cu care un om al străzii ar supravieţui mai bine de un an de zile. În schimb, pe acela l-ar face fericit şi o masă ce nu necesită mai mult de doi lei adunaţi de la zece salariaţi. Dar de la o sută, o mie sau un milion?Cum puteţi să puneţi seara liniştiţi capetele pe pernă, înveliţi cu păturile voastre groase şi pufoase, adormind după o îmbăiere erbinte la televizor, vreme în care un bătrân, un copil sau o fe-meie se sting degeraţi pe străzile celor mai renumite capitale?Ai beneciat de confortul necesar întreaga viaţă, iar din acest motiv nu ţi-a trecut prin minte acest lucru şi nu te-ai pus vreodată în locul acestor nefericiţi? Mergi seara în parc, în plină iarnă, pune absolut ce vrei pe tine şi încearcă să te întinzi pe bancă. Îţi promit că nu vei rezista mai mult de o oră. Dar o noapte întreagă, apoi o zi şi o noapte, o săptămână, o lună, un an întreg sau o viaţă de om?Ar  trebuit să plecaţi capetele de ruşine atunci când circulaţi prin oraşele voastre. Fiindcă, repet,
    sufletele lor reectă Lumina Mea, iar trupurile lor sunt imaginea voastră!
    În ciuda aparenţelor totuşi, nimeni nu este întradevăr dezavantajat, indiferent de modul de viaţă pe care îl deţine sau care i s-a dat de sus. Iar, universul nu face altceva decât să acumuleze experienţă, prin voi şi prin trăirile voastre. Apoi prin experienţele voastre creează adevăruri asemeni unui aparat de copiat.

    De aceea v-am spus încă de acum două mii de ani că „cei din urmă vor deveni cei dintâi, iar cei dintâi vor fi cei de pe urmă“.

    Aşa a fost şi aşa este, şi nu veţi putea schimba asta în veci!

    Aici si varianta online: http://vorbindcudumnezeu.com/citeste-online/

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc Alexandru Dragomir,multumesc Madus,multumesc d-na Maria!Pansela B.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc, domnule Alexandru, acesta-i Dumnezeul pe care eu IL cunosc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.click.ro/news/lume/explozie-puternica-la-ankara-cartierul-guvernamental

    RăspundețiȘtergere