sâmbătă, 27 februarie 2016

ROMÂNIA ÎN CUTREMURUL CU TINE ! UN CUTREMUR LA EST ,SUD -EST !

                                                  27 Februarie 2016 ,ora 7,30 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor, treaza fiind ,aud un glas care spune ceva despre un Cutremur in care, sunt si eu inclusa; adica ,si eu voi fi in mijlocul lui.
                                   Image result for seismograf
Iata ce spunea glasul:
                  ”Cutremurul din România !
            România, în Cutremurul cu tine !”

După care, glasul dispare ca un ecou.
Dragii mei, sunt sigura ca Rugaciunea noastra a tuturor, va fi ca un zid puternic, in fața Cutremurului care ne paște.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, iubesc si ocrotesc ROMÂNIA si Poporul Român, si în niciun caz, nu vrea ca sa ne piarda.  
Toate aceste MESAJE ,cu si despre Cutremure in România, sunt spre indreptrarea noastra cu fața si cu inima către Dumnezeu si Măicuța Domnului.
DUMNEZEU ne cere, doar CREDINȚĂ si DRAGOSTE!
DUMNEZEU voieste de la noi, sa lepădam ura, sa  nu ne alipim inima de bunurile materiale, sa fim mai buni si mai milostivi, iar Duminica, sa ne fie Sfanta cu adevarat!
 Să nu muncim Duminica ,ci sa mergem la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie, unde este mântuirea sufletului nostru. 
Atât voieste Bunul Dumnezeu de la noi: Iubire fața de Aproapele si Credință!
Este mult? Cu siguranță nu! 
Sa implinim dragilor Poruncile Domnului, iar Cutremurul mare,se va transforma in mai multe mici,pâna ce Pământul se va reaseza normal. 
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului, Amin !
                                 Cu dragoste,Maria.  



                                                        

56 de comentarii:

  1. D-na Maria,viziunea aceasta,se refera la un un,, cutremur"ce se va produce in inimile romanilor.
    M-am rugat,ca bunul Dumnezeu sa zgaltaie si sa-i trezeasca pe toti romanii,care nu cred in invatatura sanatoasa al Lui si o denatureaza in orice fel.
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria sa va spun ceva.Am in suflet trebuie sa zic .prima data când am intrat pe acest blog eram cu multa frică neincrezatoare.citeam si îmi ziceam ce o mai fi . Dar citind articolele usor usor nu mai am frică. Si tot timpul zic.BUNUL Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru rămânem in Mâinile Tale si fii inima mea si fă sa nu se atingă nimic de mine de familia mea de țară mea frumoasă si de popor.Si Buna noastra Măicuță Domnului tine toti copiii in Brate ca pe Iisus. Va multumesc. niculina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci, nu scapam ! Pt.ca, sunt prea multe mesaje in legatura cu acest lucru ! Mai ales, de la începutul anului acestuia ! Si nu numai, dumneavoastra d-na Maria, ne-ati transmis aceste mesaje, dar, au mai vorbit si altii despre acest lucru ! Dumnezeu sa ne apere ! Singurul lucru care ne-a mai rămas, este sa ne rugam in sufletul nostru, pt.ca suntem noi si dragostea necondiționată fata de Dumnezeu, tatăl nostru ceresc ! Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Maria si prietenilor de aici!! Eu cred ca nu va fi nici un cutremur la propriu,va fi un cutremur in fiecare dintre noi,ne vom schimba in bine.Cutremur in vis iarasi inseamna schimbare,stiu si din propria experienta.Nu trebuie sa fim panicati,totul se desfasoara conform gandurilor si actiunilor noastre.Noi am ales sa traim aceste vremuri si suntem fiinte extrem de puternice.Dumnezeu este alaturi de noi si in noi trebuie doar sa ne amintim asta.Iubirea si lumina sa ne invaluie mereu!! Va iubesc! Lenus

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.realitatea.net/explozie-de-propor-ii-la-o-centrala-din-belgia_1895574.html

    RăspundețiȘtergere
  6. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/02/un-accident-nuclear.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Suferinta este una dintre caile evolutiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este Luc, este una dintre cai. Dobandirea intelepciunii prin experimentare (chiar daca doare, cateodata...)ca apoi sa evoluam!

      Ștergere
    2. Luc!Bine ai revenit! Nu ai mai scris de ceva vreme pe blog...

      Ștergere
    3. Vrei sa spui suferinta acceptata

      Ștergere
    4. Suferinta de pe urma careia ai invatat ceva...

      Ștergere
    5. NUIAUA SI VARGA TA M-AU CALAUZIT IN VIATA, zice psalmistul David.

      Ștergere
    6. In loc sa ne rugam mereu sa nu avem parte de boli, cutremure, razboaie, etc, ar trebui sa ne rugam sa fim ajutati sa avem puterea sa trecem prin orice ne pune viata inainte.
      Si mai important, ar trebui sa incercam in fiecare zi sa fim mai buni. Sa ne rugam mai mult, ca sa fim ajutati. In orice gand sau fapta, sa fim constienti de prezenta lui Dumnezeu alaturi de noi. Sa ne intrebam: "Ii este placut lui Dumnezeu ceea ce fac sau ca gandesc?"

      Ar trebui deci sa nu pierdem timp rugandu-ne pentru indepartarea relelor care se abat asupra noastra, ci sa inlaturam cauza lor.

      Ștergere
    7. Asa este, sa nu ne intristam cand trecem prin felurite incercari ci sa ne straduim sa invatam din aceste experiente tocmai pentru a ne intari credinta si astfel pasim pe urmatoarea treapta!

      Iata ce ne spune Iacov, in Epistola sa:

      1 Iacov, rob al lui Dumnezeu şi al Domnului Isus Hristos, către cele douăsprezece seminţii care sunt împrăştiate: Sănătate!
      2 Fraţii mei, să priviţi ca o mare bucurie când treceţi prin felurite încercări
      3 ca unii care ştiţi că încercarea credinţei voastre lucrează răbdare.
      4 Dar răbdarea trebuie să-şi facă desăvârşit lucrarea, pentru ca să fiţi desăvârşiţi, întregi şi să nu duceţi lipsă de nimic.
      5 Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată.
      6 Dar s-o ceară cu credinţă, fără să se îndoiască deloc, pentru că cine se îndoieşte seamănă cu valul mării, tulburat şi împins de vânt încoace şi încolo.
      7 Un astfel de om să nu se aştepte să primească ceva de la Domnul,
      8 căci este un om nehotărât şi nestatornic în toate căile sale.
      9 Fratele dintr-o stare de jos să se laude cu înălţarea lui.
      10 Bogatul, dimpotrivă, să se laude cu smerirea lui, căci va trece ca floarea ierbii.
      11 Răsare soarele cu căldura lui arzătoare şi usucă iarba: floarea ei cade jos, şi frumuseţea înfăţişării ei piere – aşa se va veşteji bogatul în umbletele lui.

      Ștergere
    8. Da Luc!Cel mai bine este sa ne evaluam sa vedem pe unde suntem noi,sa ne schimbam astfel mai intai in inima si sufletul nostru iar apoi in gandirea noastra in directia beneficitatii si astfel nu se mai intampla multe rele! Romanii ar genera astfel la nivel colectiv un TOT benefic si nimic rau nu s-ar mai intampla sau apropia de aceasta tara a noastra! Doamne ajuta spre iluminarea acestui neam romanesc!

      Ștergere
  8. CÂND PORNEȘTE CUTREMURUL,TREBUIE SĂ NE GÂNDIM LA LUCRURI FRUMOASE. SĂ FIM EXTREM DE POZITIVI. SĂ ZÂMBIM,SĂ POVESTIM. SUNĂ NEBUNEȘTE DAR ASTA E REALITATEA SĂNĂTOASĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gbriel,bunica mea facea matanii la cutremurul din 1977 si locuiam la tara,la curte.Una dintre cunostinte povestea ca au stat in genunchi rugandu-se si nimic nu s-a atins de ei desi au cazut bucati de tavan si pereti in jur.In timpul cutremurului iti tremura si inima in tine.Daca tu crezi ca poti fi fericit...nu stiu,eu cred ca iti cauti stabilitatea cand nimic nu este stabil si nu cred ca mintea lucreaza relaxat.Nu ca suna nebuneste,si nici realitate - se vede ca nu ai trait un cutremur sever...

      Ștergere
    2. AȘA ESTE. NU AM TRĂIT UN CUTREMUR SEVER.

      Ștergere
  9. 4 martie 1977 vineri
    4 martie 2016 vineri
    Nu este exclusă o legătură.
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
  10. "In cutremurul cu tine"va fi ceva in care veti fi implicata Dna Maria,eu asa inteleg,sa dea Bunul Dumnezeu sa fie de bine,cu petuire Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  11. ,,,,,,intern ,,,extern ,,,,e cazul sa va faceti provizii.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cat timp? Pana la urma, tot acolo ajungi! Gandeste-te la sufletul tau. Cuvantul Domnului te hraneste si sufleteste si trupeste.

      Ștergere
  12. Mai demult, Maria,te-am atentionat ca blocarea unor mesaje ale mele, poate crea un drum dus-intors,adica blocandu-mi ,formezi un drum prin care ti se poate la randu-ti bloca !
    Te atentionez deci, a doua oara , publica mesajele care nu contin injurii sau ia masuri fata de vizibil dereglate anumite coment. de pe blogul tau si astfel nu voi mai fi eu nevoit sa intervin asupra acesgui blog, ca pot !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest blog este locul unde d-na Maria isi exprima gandurile si mesajele primite. Cei care intra in spatiul d-ei ar fi bine sa stie ca sunt doar oaspeti, ca pot sau nu sa-si exprime civilizat o opinie si ca e dreptul gazdei sa faca publica sau nu o opinie sau alta. Nu-si au rostul amenintarile musafirilor, nu e civilizat acest comportament. Fiecare cand intra in acest spatiu stie ca exista niste reguli impuse. Daca nu va convine aveti libertatea de a nu mai vizita acest blog. De ce sa mai revii intr-un loc unde consideri ca n-ai fost respectat? La ce bun amenintarile? Cui ii foloseste? Ce castigi? Putem sa facem rau mult mai usor decat sa facem un bine si acest lucru trebuie sa ne dea de gandit... Oare de ce? Nervi si muschi avem cu totii, insa putini sunt cei care stiu si pot sa-i stapaneasca. Aceasta este si cauza tuturor tragediilor din lume. Cand vor invata si intelege oamenii ca lumea in care traim este oglinda sufletelor, gandurilor, trairilor, vorbelor, faptelor, omisiunilor fiecaruia dintre noi? Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si toate celelalte le veti primi pe deasupra. Cu prietenie, Mira

      Ștergere
    2. Multumesc d-na Maria.

      Ștergere
    3. Asa este Mira! Ai mare dreptate!Acest ANONIM care mi-a scris aceste randuri:”Mai demult, Maria,te-am atentionat ca blocarea unor mesaje ale mele, poate crea un drum dus-intors,adica blocandu-mi ,formezi un drum prin care ti se poate la randu-ti bloca !
      Te atentionez deci, a doua oara , publica mesajele care nu contin injurii sau ia masuri fata de vizibil dereglate anumite coment. de pe blogul tau si astfel nu voi mai fi eu nevoit sa intervin asupra acesgui blog, ca pot !!! ”,cu siguranta face acest lucru la fiecare cuvânt scos din gura sa. Dar spre linistea sa, o sa-i spun ca nu m-a jignit pe ine personal, ci ne-a facut pe toti nebuni,ca citim acest Blog, si a adus jigniri altor cititori care comenteaza aici pe Blog, iar eu nu am dorit sa le fac publice. Mântuitorul ne spune: ”FERICITI FĂCĂTORII DE PACE”.
      Asadar dle ANONIM, nu mai umbla cu amenintari, ca nu prinde la mine ! Nu uita că eu am de partea mea, pe DUMNEZEUL nostru al tuturor.,care tine cu MÂINILE SALE SFINTE acEst BLOG, iar cine va dori ca sa-l doboare,nu va rămâne nepedepsit de PUTEREA DIVINĂ .
      Asadar, imi asum tot dreptul si toata raspunderea, de a publica numai MESAJELE care dau dovada de intelepciune, numai MESAJELE care nu aduc atingere morala si sufleteasca cititorilor acestui Blog.
      Cei care sunt tentati sa mai faca AMENINTARI la adresa mea, îi sfatuiesc ca sa se abtina,deoarece ,eu am cei mai puternici OCROTITORI: Pe SFANTA TREIME si pe MAICA LUI DUMNEZEU. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Acela Anonim poate sa-si faca un Blog personal!Iar acolo poate sa-si exprime ideile, poate fi o solutie si astfel lucrurile se linistesc!

      Ștergere
    5. Dna Maria.Anonim28 februarie 2016, 00:27 unde ne face ca suntem toți nebuni?unde scrie..?

      Ștergere
  13. Va urmăresc cu mult interes multă sănătate tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asemeni! Doamne ajuta draga Anonim28 februarie 2016, 13:35!!!

      Ștergere
  14. Doamnă Maria va mulțumesc din suflet sunteți o persoană minunată miati schimbat viață total .Parcă mi se pietrificase sufletul după câte mi să întâmplat dar datorită acestui blog mam schimbat an bine să zic asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAMNE AJUTA ! Ma bucur din tot sufletul !Te imbratsez cu drag.Maria.

      Ștergere
  15. Nu a fost amenintare ci un raspuns la tirania alegerii coment. publicate,si nu sant sigurul care am reactionat in acest sens; cat despre nebunie sau chiar dezaxare,cum altfel pot fi numite unele comentarii prin care unii spun sa ne inchinam la soare si nu la Dumnnezeu, sau altu ca el vrea sa il experimenteze si pe diavol- gandurile mele sant lacrima , de aceea nu pot pierde, iar daca nu-mi placea de dvoastra si chiar de alte pers. de pe acest blog nu mai pierdeam timpul pe aici.
    Trebuie sa va mai anunt ca am fost directionat catre acest blog de catre un inalt reprezentant al BOR dar totusi comentariile mele sant personale si si scrise doar in numele meu !
    Pe de alta parte rezistenta mea la unele blasfemii ale unora de pe acest blog este foarte mica drept pt. care am si voi reactiona chiar daca autorii au gresit involuntar, din nestiinta sau din oricare alt motiv- Cu stima respect si iubire dna Maria sperand ca ma veti intelege mult mai bine decat a-ti facut-o pana acum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag ! Acum chiar mi-ai facut O MARE BUCURIE !
      Iti multumesc din suflet, pentru aceasta BUCURIE SFÂNTA! Ma bucur nespus de mult că, un inalt BOR, apreciaza ceea ce eu scriu pe Blog. Fireste ca ne vom intelege mult mai bine, decat pana acum. DOAMNE AJUTA ! Cu dragoste infinita intru HRISTOS si MAICA DOMNULUI,Maria.

      Ștergere
    2. D-na Maria,va rog si eu, din tot sufletul meu,sa publicati comentarile acestei persoane.Cred ca are f multe lucruri de spus.
      Domnule...sau doamna... daca nu aveti nimic de ascuns,va rog sa va scrieti numele.Cu mult drag,

      Ștergere
    3. ANONIM 14:06 CITEȘTE PILDA ICONOMULUI VICLEAN ȘI AI SĂ VEZI CĂ NE ÎNDEAMNĂ CHIAR SĂ NE FACEM PRIETENI CU BOGĂŢIA NEDREAPTÃ. CINE? SFÂNTA BIBLIE. AȘA CĂ DACĂ SFÂNTA BIBLIE NE ÎNDEAMNĂ LA "RELE",ATUNCI VOI PROFITA DE ACEST ADEVĂR FAVORABIL MIE ȘI. NUMAI MIE.

      Ștergere
  16. Gura unui marturisitor a-l lui DUMNEZEU , nu o poate inchide absolut nimeni.A, ca sunt uni care au niste "parghi"de care se folosesc in a diminua gura marturisitorului , o pot face , dar nu i-lreduce la tacere [vorbire].
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ȘI TOT ÎN LUCA 16 OBSERVAM NATURA RAIULUI ȘI IADULUI.DAR OARE CE CAUTĂ PRĂPASTIA DINTRE CELE 2 LOCURI. ÎN VIZIUNEA MEA E AȘA: ÎN IAD ESTE CUTREMURĂTOR DE RĂU ȘI SUFLETELE NU ȘTIU CUM SĂ SE "RĂCOREACĂ". ÎN RAI ESTE CUTREMURĂTOR DE BINE ȘI SUFLETELE PARCĂ AR VREA SĂ SE "STINGĂ".

      Ștergere
  17. Cu ce gand/scop ai fost directionat catre acest blog de catre un inalt reprezentant al BOR,Anonim 28 februarie 2016, 14:06?

    RăspundețiȘtergere
  18. Maria de unde stii ca este adevarat? un ANONIM care nu are nici macar curajul (ca sa nu zic bunul simt) sa se semneze "arunca" o informatie ca cineva din BOR urmareste acest blog dar nu spune CINE pentru ca sa nu putem verifica informatia. Asta inseamna manipulare. E ceva de genul care se spunea la revolutie: "agenturile straine..." (care agenturi straine?)

    Uite ce spunea parintele Arsenie Papacioc: "ca daca stai de vorba, repet cu tine, fara sa te cruti, iti dai seama cat de perfect esti si ce grozav esti: dumnezei sunteti!"

    https://www.youtube.com/watch?v=kUP9SZwvd1U (minutul 20 si 30 de secunde)

    Sa fie si acest parinte ratacit cu mintile? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul tau pare de bun simt,Emanuel, numai ca neincrederea corect expusa despre mine nu explica invatul tau sa ne inchinam la soare, pe stilul tau inchinatul la un bec, neon, licurici ar fi bun in lipsa soarelui ?- asta e mai important si nu cum as scrie ca ma cheama, conteaza ce spun,nu cine sant, daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca ce am scris eu este simplu si corect iar tu nu ai facut decat sa observi posibila mea nesinceritate; hotului de hot ii este frica...

      Ștergere
  19. Si astazi cuvintele Inainte Mergatorului Mantuitorului strigate in pustiu sunt rostite in fiecare biserica:
    Pocaiti-va!
    Ceea ce vrea Dumnezeu sa auzim vom auzi, chiar daca nu din gura noastra.
    Sf. Ioan Botezatorul a fost ucis prin decapitare, dar mesajul lui dainuie si astazi.
    Noi suntem unelte in mana Domnului, si chiar daca vom fi redusi la tacere unii dintre noi, se vor ridica altii sa duca mai departe Adevarul si sa-L faca cunoscut in veac.
    Nu conteaza cine dintre noi raspandeste voia Domnului, ci conteaza ca mesajul Lui sa fie auzit de toti oamenii.
    Dumnezeu ne alege, iar noi sa primim cu umilinta si credinta misiunea daruita. El randuieste conducatori ai turmei sale, dar vai de acel conducator care nu implineste voia Lui! Sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne trimita conducatori care sa faca voia Lui, ca astfel, prin ascultare, sa ne intalnim fericiti in cer.
    La Dumnezeu nu este important EUL nostru, ci TOTI, pentru ca UNA suntem.
    O mladita a Vitei, Mira.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dna Maria,o intrebare scurta si la obiect:Credeti ca va avea loc cutremurul in luna Martie?Si cand spun "credeti",ma refer la parerea dvs personala.Cu deosebit respect,Alina

    RăspundețiȘtergere
  21. Sfânta Treime binecuvinteaza acest popor cu sănătate cu credința cu înțelepciune cu liniște si pace .cu blândețe. Cu gânduri bune .cu iubire si cu multă energie pozitivă. Iti mulțumim. niculina .

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamna Maria va rog sa faceti publice toate mesajele fie insemnate sau neansemnate pentru ochii fiecarui cititor asa vom fii cu totii in pace si iubirea va creste uimitor de mult si ve-ti evita in acest fel si toate conflictele pline de injurii care vi se aduc aici,faceti va rog o schimbare in personalitatea dvs. pentru ca schimbandu-ne pe noi ii putem schimba si pe altii incepand cu interiorul si spiritul nostru.Totul se manifesta din interior exteriorul nu conteaza.Va multumesc si imi doresc sa nu ignorati acest mesaj,pentru ca in spatele unui simplu Anonim poate fii cineva care va schimba spiritul mentalitatii inferioare a multor romani necredinciosi.Stiti,misiunea noastra este sa schimbam lumea si sa intoarcem pe cat mai multi la Dumnezeu,dvs stiti ce aveti de facut dar haideti sa colaboram prin legatura acestui blog pentru ca timpul care a mai ramas este scurt.Si Dumnezeu cere mult mai mult decat puteti oferi dar impreuna putem schimba lumea.Multumesc pentru intelegere.Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  23. Dna Maria,de ce nu-mi publicati comentariile?Sunt doua comentarii pe care nu mi le-ati publicat,comentarii decente!Alina

    RăspundețiȘtergere
  24. cutremurul va fi in jnteriorul nostru si ne v-a trezi in sfirsit .vom descoperi puterea din noi si cat de frumosi si minunati santem pentru ca ne-a creat D=zeu care se manifesta prin noi.A SOSIT CLIPA CARE V=A DURA VESNIC.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pe cand alt cutremur? Au trecut deja zece ore,fara nici o mareață preveztire despre vreo zgâlțâire,un incendiu,o catStrofă ceva..

    RăspundețiȘtergere
  26. .....cutremur in luna martie .
    .....cutremur al patimilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  27. Era :CUTREMUR LA PATIMILE NOASTRE.Da,poate fi o legatura buna,nu stiu ce sa zic,m-am gandit si eu la asta.Alina

    RăspundețiȘtergere