luni, 8 februarie 2016

ROMÂNIA ! IISUS HRISTOS SI MAICA DOMNULUI ÎN CAMERA MEA ! GLAS DIN CER ,MĂ ÎNTREBA !


                                           7  Februarie 2016,ora 6,25 dimineața !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață, m-a trezit o lumină albă orbitor de stralucitoare, si astfel, vad ceva uimitor de frumos.
Chiar daca imi doream, ca sa mai adorm puțin, nu este după voia mea, ci numai după Voia Lui Dumnezeu !
Auzeam dragilor ,un glas din Cer ,care mă întreba așa :

                    ” Crezi tu în toate câte vezi,și-n toate câte auzi?
Și spre marea mea uimire, îmi aud propriul glas, era glasul sufletului meu, care raspunde :
                         Daaa !   
Moment în care , primesc o alta întrebare :
                     Te crezi tu, cea mai puternică ?
Și iarași rămân uimita,auzindu- mi propriul glas ,fara ca eu sa deschid gura mea,care raspunde așa:
                  Nuuuu!”
După care dragii mei, vad cu ochii închisi fiind, văd ca și dincolo de plafonul camerei mele, pe Domnul nostru Iisus Hristos stralucind de lumină , pe tronul împăratesc.

                                         ..
 Așa cum străluceste Soarele, și mai tare, stralucea Chipul Mântuitorului de pe Tronul Ceresc. Iisus avea Vesminte rosii catifelate,cu mantie albastra, de culoarea Cerului.
 Pe cap, Mântuitorul avea o Coroană mare, formata ca din stele.
În dreapta  Lui Iisus Hristos, mai straluceste si un alt Tron Dumnezeiesc;acesta este ,Tronul Măicuței Domnului.
    .
          https://sfintisiicoane.files.wordpress.com/2012/03/130-icoana-md-domnind-2-martie-35-1.jpg?w=470&h=661.

Măicuța  Domnului,era imbracata cu vesminte rosii catifelate,iar pe cap,avea O Coroana cu multe stele aurii,ce straluceau si pulsau încontinuu.
Atât Mântuitorul cât și Măicuța Domnului care, straluceau cât 10 Sori la un loc, au privit cu bucurie mare spre mine,iar in clipa urmatoare ,s-au  făcut nevăzuți.
În acest moment, văd spre Est ,un oraș în negru întuneric. 
Deși era ziuă afară, peste oraș ,am văzut cum s-a lăsat o pânză neagra transparentă. 
Iar din mijlocul orasului ,cuprins de negru întuneric, se ridică stralucind de Lumina albă,HARTA  ROMÂNIEI.
 .
HARTA  ROMÂNIEI, în contur roșu la exterior, si cu alb dens la interior, a fost scoasa de o mână nevazuta, din mijlocul negrului acelui oras.
Acum, HARTA  ROMÂNIEI stralucea în aer, asa cum straluceste Soarele pe Cer, in timp ce acel oraș, a ramas cuprins în negru întuneric.
Dragii mei, după cum vedeți ,ROMÂNIA este ocrotita de Mâna Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Împreună dragilor, sa ne unim în Rugaciune curată, si astfel ,Dumnezeu nu-si va mai întoarce FAȚA  SA, de la noi robii Săi, de la noi Poporul ales, pentru viitorul al Doilea Ierusalim. 
                                              Cu dragoste,Maria. 
 

61 de comentarii:

  1. I-MI PLACE MULT!!!SI NU GLUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  2. DE FAPT CE VA SPUS DOMNUL IISUS HRISTOS,PRIMA FRAZA,CONSIDER CA ESTE FORMULA FORMULELOR. FOARTE DEOSEBIT! A DOUA FRAZA SE REFERA LA O ALTA FORMULA.

    RăspundețiȘtergere
  3. DIAVOLUL ESTE SCEPTIC DESAVARSIT. SE CREDE CEL MAI PUTERNIC.

    RăspundețiȘtergere
  4. Credinta mea este intr-UN Dumnezeu in toate aspectele Sale.
    Pentru mine raiul si iadul sunt "stari de a fi", nu cred in ele ca locatii.
    As dori sa-l intreb pe domnul Adrian Cretu care-i sunt credintele, deoarece nu inteleg mare lucru din ce posteaza, si mai ales de ce crede ca mint in parerile mele? Deci va rog luminati-ma!Astfel poate ma ridic la nivelul cunoasterii dumneavoastra! Multumesc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, daca vedeti pe blogul doamnei Maria ve-ti observa ca si ea sustine credinta iadului,deci iadul exista..http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2012/12/si-de-iadul-focului-nu-vei-scapa.html

      Ștergere

    2. Iadul exista ...http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2012/12/si-de-iadul-focului-nu-vei-scapa.html

      Ștergere
    3. "SI DE IADUL FOCULUI, NU VEI SCAPA !" se referea la maria? ca alta legatura nu vad

      Ștergere
    4. rog pe cel/cea care se semneaza "eu sunt D" si pe toti cei care sunt mai evoluati din punct de vedere spiritual sa-mi trimita la adresa : bogdan.eric.georgescu@gmail.com : link-uri cu nume de bloguri de unde chiar am ceva de invatat si unde dansii mai posteaza comentarii,aici am incercat sa cer ajutorul si comentariile nu mi-au fost aprobate,deci consider ca nu sunt bine-venit,O ROG PE DOAMNA MARIA SA-MI APROBE MACAR ACEST COMENTARIU PENTRU CA CEI CARE VOR SA-MI INTINDA O MANA DE AJUTOR SA O POATA FACE

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Imi pare rau pentru tine,bogdan eric georgescu ca ai incercat si nu ti-a oferit nimeni ajutor,o sa ne rugam pentru tine.Dar ar fii bine sa nu renunti pentru ca ai ce invata de pe acest blog si multe iti vor fii folositoare.

      Ștergere
    7. Bogdan,eu urmaresc blogul: ,,Calatoria sufletului meu,Efemeride,Calea Aurie,Adevarul ne va elibera. Aceste bloguri le urmaresc de mult timp si mi-au inspirat incredere.Mai sunt f.multe bloguri de spiritualitate dar trebuie selectate cu inima.Va iubesc! O seara plina de lumina si iubire va doresc!

      Ștergere
    8. ANONIM 14:24 VEZI DOAR CE AI VREA SA VEZI. SCHIMBATI OBIECTIVUL.

      Ștergere
    9. Bogdane daca vrei sa mergi pe calea ortodoxiei atunci ai la indemana biblia si psaltirea. Rugaciune, studiu si post. Increde-te in cuvantul lui Hristos. Toti sfintii s-au increzut in cuvantul lui si bine le-a fost lor.

      Daca vrei sa incerci si alte cai esti liber s-o faci. Cunoasterea pe calea ortodoxiei este ocultata de aceea eu au apucat sa cercetez si alte cai si cu ceea ce am invatat tot pe Hristos l-am descoperit si tot la el m-am intors. Cu cat studiezi mai multe cai cu atat bucatele din puzzle-ul imens pe care-l reprezinta cunoasterea si intoarcerea la Dumnezeu Tatal ti se arata si la un moment dat pe tabla imensa din fata ta vei incepe sa faci legaturi. Mie asa mi s-a intamplat. Cu cunostintele din ortodoxie, de la alti mari filosofi si de la Reiki am conturat o buna bucata din tabla aia imensa.

      Ștergere
    10. Parcă se discuta pe aici ca biblia nu mai este ce a fost la început,ca au șters anumite părți și au fost adăugate altele,așa ca mă întreb dacă mai este ceva adevăr pe-acolo încât să o recomandăm altora să o citească.

      Ștergere
    11. Vedeti sa nu va tulbure cineva,,,,cine a spus asta? Da este adevarata Biblia,,,ea trebuie sa fie propovaduita in toate colturile lumii pana cand va veni sfarsitul.

      Ștergere
    12. Biblia a fost scrisa la 50 de ani dupa Christos de catre persoane care nu l-au cunoscut personal. In aceste conditii nu mai trebuie sa ne mire faptul ca ea contine date inexacte sau incomplete.

      Ștergere
    13. Bogdan,poti citi si aceasta:

      https://putereaprezentului.files.wordpress.com/2013/01/manualul-ascensiunii.pdf

      Dogmaticii sa se abtina!

      Ștergere
  5. MULTUMESC DOMNISOARA DIDONA. EU VA ROG ATAT PE DUMNEAVOASTRA CAT SI PE DOAMNA MARIA SI PE TOTI OAMENII CU ASTFEL DE INTELEGERE SUPERIOARA,SA NU SE LASE INFLUENTATI DE ATACURILE VIOLENTE A CELORLALTI CITITORI.AVEM NEVOIE DE TOATE INFORMATIILE.PENTRU CA UN JUDECATOR DREPT ARE NEVOIE SA CUNOASCA TOATE ELEMENTELE DE FAPT.NU ESTE NIMIC MAI CONFORTABIL IN LUMEA ASTA DECAT SA AVEM SIGURANTA CA DUMNEZEU NE SUSTIINE LA PROPRIU.AVEM NEVOIE DE CREDINTA!!! AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,
      Acum mai mult ca niciodata , avem nevoie de CREDINȚĂ, de DRAGOSTE sufleteasca si de IUBIRE fața de Aproapele.
      O sa am grija dragilor ,ca acele MESAJE care dau date fixe de tragedii,si care nu se vor implini niciodata,cum e si firesc, o sa am grija sa nu le mai dau curs spre publicare.

      Ștergere
  6. Orasul care a ramas cuprins in negrul intuneric sa inteleg ca este Bucurestiul dupa cum se vede in harta care ati postat-o ?Adica ceva rau va cuprinde doar Bucurestiul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HARTA ROMÂNIEI care era alba stralucitoare, era intreaga! Deci include si Bucurestiul in lumina ! Este vorba de alta ȚARA, de alte orase. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Este vorba despre orasul sau cetatea cea mare Europa de unde se va asterne intunericul sumbru din pricina atentatelor si razboiului ce va veni curand.Dar Romania va fii singura tara care va iesi la lumina din acest haos, toate tarile si toate statele se vor unii cu Romania pentru ca asta se doreste in creearea Noului Ierusalim.Romania va fii tara pricipala si stapana peste toate hotarele pamantului,asta este de fapt interpretarea viziunii.

      Ștergere
    3. Ne puteți spune despre care țara și oraș e vorba?

      Ștergere
  7. Orasul care a ramas cuprins in negrul intuneric sa inteleg ca este Bucurestiul dupa cum se vede in harta care ati postat-o ?Adica ceva rau va cuprinde doar Bucurestiul?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria este vorba de Buc?Raspundeti-ne si noua

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa aiba acest mesaj al dvs Dna Maria cu cutremurul?Cred ca ati cutit mesajele anonimului care spune ca vede numere si ca va fi cutremurul devastator pe 13 februarie sau 13 martie,ne puteti spune si noua ce credeti,macar sa fim puternici,sa ne asteptam la raul care va fi.NU PUTETI SPUNE CE CREDETI DVS PERSONAL,NU LA VIZIUNI MA REFER CI PUR SI SIMPLU CE VA SPUNE INTUITIA!Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi nimic dragilor, nici pe 13 februarie,nici pe 13 martie ! Numai BUNUL DUMNEZEU stie anul, ziua ora si minutul. Nu va mai luati după tot felul de Comentarii rautacioase. O sa am grija sa nu le mai public pe acestea.

      Ștergere
    2. Si daca NUMAI BUNUL DUMNEZEU stie anul, ziua, ora si minutul atunci tu de unde stii ca nu va avea loc nimic pe data de 13?

      Ștergere
    3. ALINA,AM VERIFICAT AZI NOAPTE PE GIGANTUL GOOGLE,CE BOMBE FAIMOASE DETIN RUSII SI AMERICANI. NOI STAM PE O BOMBA CU CEAS SI ORICAND LA ORICE ORA PUTEM TRECE IN NEFIINTA TOT PAMANTUL CU TOT CE ESTE IN EL,DACA SE GASESTE UN NEBUN SA APESE O COMANDA "GRESITA". DECI SA FIM VESELI. ASTA E DATORIA NOASTRA SI SA NU NE MAI PREOCUPE MOARTEA FIZICA PENTRU CA,CONSTIINTA/SUFLETUL RAMANE IN VECI ASEMENEA LUI DUMNEZEU,FARA DE INCEPUT SI FARA DE SFARSIT.

      Ștergere
    4. ANONIM 09:50 MAJORITATEA DEZASTRELOR VIN PE NEPREGATITE. CLAR CA NU VA FI NIMIC IN NICI O DATA ANUNTATA. O URGIE TREBUIE SA VINA CAND SE ASTEAPTA CEL MAI PUTIN. ANUL 2012 LA FEL A FOST. TOT PAMANTUL A STAT INCORDAT DEGEABA. EU PERSONAL DACA VREAU SA ATAC UN INAMIC IL IAU PRIN SURPRINDERE FIE NOAPTE FIE CAND DOARME FIE CAND E CU SPATELE,CA SA AM VICTORIA GARANTATA. A FOST DOAR UN EXEMPLU,EU NU ATAC PE NIMENI,DOAR ATUNCI CAND SUNT ATACAT.

      Ștergere
  10. Doamna,stiu ca invidia este un pacat,dar va invidiez pentru darul minunat pe care-l aveti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce repede le aprobati pe cele care va lauda:)) mesajul asta a fost scris doar cu acest scop,am fost sigur ca nu va fi respins,desi am scris altele asemanatoare in care ceream anumite lamuriri de la cunoscatori,ele au fost respinse...vedeti cum sunteti?

      Ștergere
    2. ANONIM 16:56 SI TU CUM ESTI? NU I-TI APROBA COMENTARIILE PENTRU CA TE SIMTE CA ESTI FALS. SI ATUNCI OARE CARE E MAI FALS? DOAMNA GHIORGHIU SAU TU? EVIDENT CA TU. DACA TE FOLOSESTI DE MINCIUNI DOAR CA SA DEMONSTREZI O REALITATE INVENTATA DIN CARE SA SE SMINTEASCA LUMEA. FOARTE BINE FACE DOAMNA GHIORGHIU. UNEORI TREBUIE SA APELAM SI LA NEGATIE. E NECESAR. LA FEL CUM SUNT NECESARE UNELE RAZBOAIE.

      Ștergere
  11. Am si eu o nedumerire.Daca Bucurestiul va fii al doilea Ierusalim atunci cum ramane cu vorbele Mantuitorului?"Imparatia mea nu este din lumea aceasta" si materia aceasta nu o vom stapani vesnic pentru ca tot ce se vede este trecator.Bogatiile cerului sunt mult mai mari decat bogatiile pamantului cum va stapani aici pe pamant Dumnezeu??, si nu uitati "va fii un cer nou si un pământ nou"Multumesc.poate afluu si un raspuns daca stie careva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu, este Singurul Stapanitor in Cer si pe pamant,Singurul Vietuitor in tot si in toate!
      V

      Ștergere
  12. DUMNEZEU NE IUBESTE PE TOTI.SI DACA NE IUBESTE PE TOTI OAMENII,IUBESTE SI TERITORIILE STAPANITE DE OAMENI.DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A SPUS IN PILDA CA LUCRATORUL DIN PRIMUL CEAS VA FI PLATIT LA FEL CU CEL DIN URMA.DECI NU DOAR ROMANIA VA FI IERUSALIM,CI TOT CE INCINJOARA ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  13. un pamant nou nu este o alta planeta trebuie sa fie tot din acesta dar inoit nu ? altfel s ar vorbi de o alta planeta !

    RăspundețiȘtergere
  14. SMERENIA SA AIBA PRIORITATE. SI VETI FACE APRECIERILE CORECT.

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria sa mi fie cu iertare dar te contrazici arati pe harta sageata spre bucuresti si scrii ca nu are treaba cu bucurestiul ce sa intelegem?sper ca publici mesajul si tot o data si raspunzi.mii de multumiri.Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu eu am pus sageata! Nu ai intele nimic ! Eu doar am cautat o poza cu HARTA ROMÂNIEI de culoare alba, iar rstul face parte din cel ce a facut poza. Ignora însemnele din interiorul pozei.

      Ștergere
  16. https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/10/02/parintele-nicolae-tanase-un-om-pentru-viata-copiii-nascuti-si-nenascuti-din-valea-plopului-si-valea-screzii-intre-fapte-si-vorbe-pro-vita/

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca ar fi fost ceva pe 13 februarie sau pe 13 martie, DUHUL CEL PREA SFÂNT,mi/ar fi spus mie roabei SALE !
    Si cum până acum nu am primit nicio Informatie in acest sens ,inseamna ca nu va fi nimic in aceste zile. Nu va fi nicun CUTREMUR in Romania,in aceste zile de 13 !

    RăspundețiȘtergere
  18. Cautarea de Dumnezeu apare atunci cand credintele tale iti spun ca esti separat de EL, iar EL a uitat de tine.In tine se declanseaza acel "dor teribil de iubire de Dumnezeu".
    Simti ca-ti pierzi mintile fiindca mintea noastra nu stie sa dea raspunsul acestui "dor".Atunci incepi sa cauti raspunsuri, si cauti si tot cauti. Astfel am procedat si eu. Am inceput inca din copilarie sa citesc tot ce prindeam, apoi am citit biblia, apoi vietile sfintilor si asa mai departe. Cu cat citeam mai mult cu atat apareau si mai multe intrebari iar raspunsurile pe care le primeam nu ajungeau la acel "aha... am inteles"!
    Asa ca am continuat cautarile pana cand am ajuns sa dau cautare pe internet tot ce insemna profetii,miracole etc, si astfel am ajuns sa citesc despre spiritualitate. Am citit zeci de carti, de articole, am vizionat filme spirituale. Nu toate au rezonat cu mine dar in timp am reusit sa discern informatiile care practic imi aduceau raspunsurile mult cautate .Deci puteti gasi siteuri cu articole, carti sau filme spirituale.Aveti incredere in ghidarea voastra, si va aparea exact ceea ce va trebuie.
    In acest moment citesc o carte intitulata "Partea intunecata a cautatorilor de lumina, de Debbi Ford" pe internet.
    Este necesara o mare putere de discernere a informatiilor de pe net, caci sunt scrise foarte multe bazaconii care te pot duce catre o criza spirituala.Daca o informatie iti creeaza discomfort inseamna ca nu-ti este necesara la acel moment.Si eu am respins foarte multe informatii penrtu care nu aveam intelegere dar cu cat citeam mai mult cu atat capatam aceal "oau... dar acest lucru l-am stiut dintotdeauna".
    DUMNEZEU APARE CAND EGO-UL SE DISIPEAZA !
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Partea intunecata a cautatorilor de lumina, de Debbi Ford" - se scrie Debbie - ai mancat e-ul de final :)

      Cartea asta este ABeCedarul celui care vrea sa invete despre sine, despre spiritualitate si sa se apropie de Dumnezeu. Eu o recomand mereu celor care ma intreaba cu ce sa-si inceapa cautarile. Am mai recomandat-o chiar si pe acest blog Oanei care nu stia cu ce sa-si inceapa cautarile. :)

      Va dau si link-ul unde o puteti gasi si citi (fie online, fie o descarcati si o tipariti pe hartie)

      https://liviabonarov.files.wordpress.com/2013/08/debbie-ford-partea-intunecata-a-cautatorilor-de-lumina.pdf

      Ștergere
  19. DUHUL CEL PREA SFANT NU ANUNTA INTODEAUNA. CINE POATE PRICEPE,SA PRICEAPA. EXCEPTII SUNT SI VOR FI MEREU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CATEGORIIETICHETEARHIVACOMENTARIILINKURI RSSSINAXAR

      Cauta in sectiunea Acasa

      DE CE DUMNEZEU NE LASA SA SUFERIM SI SA NE CHINUIM MULT? Arhim. Simeon Kraiopoulos despre LECTIA FEMEII CANANEENCE: “A venit ceasul sa devenim crestini… Poate ca nimic altceva nu foloseste cat foloseste suferinta”

      Ștergere
  20. STITI DOAMNA MARIA,AZI NOAPTE AM FOST CONVINS CA SE VA INTAMPLA CEVA. SI TOTUSI NU A FOST NIMIC. DUMNEVOATRA CEL MAI PROBABIL ATI ADORMIT SI VA-TI TREZIT ULTERIOR.PENTRU CA AU FOST NISTE IMREJURARI NETERMINATE SAU A INTERVENIT CEVA NEPREVAZUT. DUMNEAVOASTRA STITI DESPRE CE VORBESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.,ceva a intervenit.....posibil o ruga f puternica....Dumnezeu a zis daca se va gasi un singur om sa se roage pt poporul sau......atunci acel popor va fi mantuit/salvat.Ai un nume care multe.Eu cred ca nu este vorba de acel cutremur de pamant ci de AVERTISMENT......TREZIREA CONSTINTEI ROMANILOR.....de ce Bucurestiul......in subsolul Casei poporului/ puctul o/.....aceste cutremure din ultima vreme....anunta ....Azi de dimineata pe cer spre rasarit erea o cifra alba mare...../3....poate Bunul Dumnezeu ne avertizeaza ca mai e o treime din aceasta zi de 13 sau a fost mutata ....actiunea in 13 martie....ceace nu prea cred pt ca AVERTISMENTUL va avea loc SAMBATA...in ZIUA DE ODIHNA /SABATH..........
      Bunul Dumnezeu cand ne apara ne arata ce urmeaza.....de regula ce ne arata este imediat sau in cel mai scurt timp....sicum o cruce de foc a fost pe cer....cum s-a incheiat o asa zisa pace /pact sua rusia....urmeaza AVERTISMENTUL......CAND AVEM POSIBILITATEA SALVARII/ALEGERII DE PARTEA CUI VOM FI ....BINELE/RAUL.....DUMNEZEU/ANTIHRIST...DE NOI DEPINDE....TREBUIE SA FIM PREGATITI.....VEGHEATI NE SPUNEA...SA NU FITI PRINSI NEPREGATITI.

      Ștergere
  21. CUVINTUL OMENESC ESTE INCOMPLET SI STRAMB. NU POATE EXPRIMA DIVERSITATEA SI COMPLEXITATEA UNEI CAUZE. PSALMISTUL DAVID SPUNE: "IN PACAT M-A NASCUT MAICA MEA". CEL PUTIN PUTEM DOAR SA INTUIM ADEVARUL DAR NICIODATA NU PUTEM STI ADEVARUL ABSOLUT. PENTRU CA ADEVARUL ESTE LETAL! NU POATE NIMENI DE PE PAMANT SA IL PRIMEASCA. NU VREAU SA SMINTESC PE NIMENI. TREBUIE DOAR SA FIM SMERITI SI SA NE IUBIM UNI PE ALTII. ASTA E DRUMUL SPRE ADEVAR. DAR TOTUSI ADEVARUL ESTE INFINIT SI NUMAI CAND INTERVINE DECESUL CUNOASTEM ADEVARUL,DAR NICI ATUNCI NU VOM CUNOASTE ADEVARUL SUPREM. PENTRU CA IN VECII VECIILOR VOM CUNOASTE CEVA NOU. ASTFEL PUTEM SPUNE CA DOAR DUMNEZEU ARE CUNOASTEREA DESAVARSITA.

    RăspundețiȘtergere
  22. DUMNEZEU DACA A INGADUIT EXISTENTA DIAVOLULUI NU INSEAMNA CA DUMNEZEU ESTE DIAVOL. DESI UN SATANIST POATE AFIRMA LUCRUL ASTA SI CULMEA CHIAR ARE DREPTATE IN REALITATEA LUI. DACA SPUNEM ASTA NU MAI SUNTEM SMERITI. DUMNEZEU A INGADUIT EXISTENTA DIAVOLULUI PENTRU PEDEPSIREA PACATOSILOR SI PENTRU INCERCAREA CREDINTEI CREDINCISILOR. PENTRU CA UN CREDINCIOS CARE A BIRUIT UN DIAVOL PRECUM NECREDINTA,ACELA E BINEPLACUT IN FATA LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  23. SI DACA EXCEPTII SUNT SI VOR FI MEREU INSEAMNA CA NU E NEAPARAT CA SA FIE CHIAR MEREU O EXCEPTIE.

    RăspundețiȘtergere
  24. Din 48 de mesaje 15 ii apartin lui Gabriel. Multi sunt deranjati de aberatiile lui, de scrisul cu majuscule, de greselile gramaticale. Multi citesc acest blog pt a invata ceva. Continuand sa ii postati toate aberatiile, va transformati blogul in satira. Si nu e cazul. Asa ca, daca dl. Gabriel are ceva inteligent de comentat ascult cu mare drag. Daca nu... Spuneti ca primiti sute de mesaje zilnic. Oare nu gasiti unele mai inteligente?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place și "satira" dar sa o citesc nu sa o "ascult" ;))

      Dl Gabriel. scrieți cu litere mici e prea obositor pt ochi...mulțumim!

      Ștergere
    2. Scrieți și dvs 16 comentarii mai inteligente ca ale dl Gabriel și sunteți chit:))

      Ștergere
  25. DOAMNA MARIA,SUNT LA ORDINELE DUMNEAVIASTRA. SA MAI POSTEZ SAU NU? MIE NU I-MI PLAC JUMATATILE DE MASURA. DOAMNA MARIA HOTARASTE DACA MAI POSTEZ SAU NU.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu care vreau si pot sa te ajut!9 februarie 2016 la 23:58

    Gabrielikos, scrii pe tel sau pe calculator ?- daca pe tel cum banuiesc, atunci vezi in colt jos stanga unde e 123 Sym, fix deasupra ai o sageata spre sus- Apesi o data -litera mare, de doua ori lit. mica, iar dupa ce pui punct si pauza. apesi de doua ori repetat si scrie cu mica.( ASTA PENTRU CA AI STIUT DE PREZENTA DUHULUI CARE ,,SUPRAVEGHEAZA '' ACEST BLOG:))

    RăspundețiȘtergere
  27. Cer iertare limbii romane pentru greselile de scriere, uneori si de exprimare, dar scriu in graba !
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  28. Pentru Eu care vreau si pot sa te ajut! Multumesc. Am facut si pentru tine o exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pilda Viticultorilor! (Pilda vierilor, Matei 21.33-41)
    Publicat în 14 octombrie, 2013 de florin
    SIGLA CEZAREEA, 1„ Ascultaţi o altă pildă. Era un om, un gospodar care a sădit o vie. A împrejmuit-o cu un gard, a săpat un teasc în ea şi a zidit un turn. Apoi a dat-o unor vieri şi a plecat în altă ţară. Când a venit vremea roadelor, a trimis pe robii săi la vieri, ca să ia partea lui de rod. Vierii au pus mâna pe robii lui, şi pe unul l-au bătut, pe altul l-au omorât, iar pe altul l-au ucis cu pietre. A mai trimis alţi robi, mai mulţi decât cei dintâi; şi vierii i-au primit la fel.

    La urmă, a trimis la ei pe fiul său, zicând : „Vor primi cu cinste pe fiul meu !” Dar vierii, când au văzut pe fiul, au zis între ei : „Iată moştenitorul ; veniţi să-l omorâm şi să punem stăpânire pe moştenirea lui.”

    Şi au pus mâna pe el, l-au scos afară din vie şi l-au omorât. Acum, când va veni stăpânul viei, ce va face el vierilor acelora ?” Ei I-au răspuns: „Pe ticăloşii aceia ticălos îi va pierde, şi via o va da altor vieri, care-i vor da roadele la vremea lor.” (Matei 21: 33 – 41).

    RăspundețiȘtergere
  30. Ghiorghiu Maria?!? Dacă MĂ scoţi din minţi în Săptămâna Mare să îţi pui Cruce la ... Mântuire!!! Apropo, vezi că IO FIUL OMULUI Revin că să ÎMI verific comentariile postate de MINE şi să nu dea EU SUNT DOMNUL DUMNEZEU şi Maica Precista ca să nu le găsesc postate pe al NOSTRU blog deoarece va fi vai de sufletul tău ... PIERITOR!!!

    “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim.
    Judecata e aproape, e pe drum!”
    Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţ Prahova)

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IO FIUL OMULUI21 aprilie 2019, 05:56
      Asa voi face MARIUS ADRIAN CRETU !
      MANTUITORUL este cel care ne va mantui pe toti,daca meritam. Tu esti un om mic de tot,ca noi toti de altfel.Cat firul de nisip suntem.
      Ai mare grija ca este SAPTAMANA PATIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS si nu te ma răţoi la oameni,ca nu tu esti cel care mantuiesti.Tu ai grija de sufletul tau, căci daca o tii tot asa cu jignirile si cu amenintarile, nu cred ca vei mai sta de-a dreapta LUI IISUS HRISTOS,ci vei sta de-a stanga SA.

      Ștergere