duminică, 28 februarie 2016

ROMÂNIA PRINSĂ , ÎN MIJLOCUL CELUI DE - AL TREILEA CUTREMUR MARE !

 xx                                        Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc, într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc, niciodată !  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
          

                                                    28 Februarie 2016,ora 16,30 !

                                                     Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care, ne tot avertizeaza in ultimul timp despre Cutremurul ce sta sa vină. 
Dar noi, nu trebuie sa ne infricosam ,ci trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca pe toti, ca pe un Popor ales ce suntem, al Viitorului Nou Ierusalim. 
                               Image result for seismograf
Iata dragilor ,ce spunea acel glas:

                    ”România prinsă în mijlocul, celui de-al treilea Cutremur mare !”

Iar ceea ce auzeam, vedeam si scris in aer, sub un Cer ca de noapte. 
Iar cuvintele scrise in aer, se cutremurau si ele, de parca le-ar fi batut vantul.
Dragii mei, v-ati convins ca Rugaciunea inimii, si nu a buzelor, ajunge la Bunul Dumnezeu,care este CREATORUL nostru ,iar noi suntem Fiii Săi iubiti, pe care îi va ocroti de tot raul si de tot necazul, de-I  vom cere ajutorul.   
Fiecare Părinte îsi iubeste copilul său; dar atunci cand copilul nu asculta de Cuvantul Părintilor, el mai este si pedepsit cu dragoste părinteasca,pentru ca acesta, sa se indrepte si sa creasca om de nadejde.  
Asa face si Bunul Dumnezeu cu noi, Fiii Săi. 
Ne tot avertizeaza,ne tot dă semne, ca noi să cunoastem Puterea Sa,si sa cunoastem ca EL, DUMNEZEUL nostru ,este supărat pe noi,pentru ca L-am uitat.  
Este supărat pe noi, pentru că am uitat sa ne mai rugam Lui, am uitat să mai ridicăm ochii către Cer si sa-I multumim ,fie si pentru faptul că ,traim si ca suntem sanatosi.  
Duminica Sfanta dragii mei, este Ziua in care, suntem invitati cu totii la CINA  LUI IISUS HRISTOS, adică, la SFANTA  si Dumnezeiasca Liturghie. 
Dragii mei,oare câți dintre noi merg la Sfanta Biserica in Ziua Sfintei Liturghii?
Diavolul, in aceasta Zi Sfanta,ne scoate in cale tot felul de preocupări,si ne sopteste la ureche spunându-ne că, mai avem timp sa mergem  la Sfanta Biserica, asa că, mai putem amâna mersul la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.  
Dar cunoastem noi oare, cât timp mai avem la dispozitie?
Si cum altfel ,sa ne cheme Dumnezeul nostru al tuturor la El, decât prin aceste avertizari si semne ,pe care ni le tot arata? Să ne intoarcem dragilor la Credință ,sa daruim Iubire si Dragoste sufleteasca, sa ne iubim dusmanii si Aproapele, si sa nu mai refuzam CINA  LUI  HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru,Căruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,AMIN. 
                                         Cu dragoste,Maria.
 

119 comentarii:

  1. O FI VORBA DE UN CUTREMUR CARE SE ÎNTINDE PE MAI MULTE ŢĂRI. IAR ROMÂNIA VA FI PRINSĂ LA MIJLOC. DECI FIE VORBIM DE LA UKRAINA-BULGARIA FIE UNGARIA-RUSIA. ORI BASARABIA-IUGOSLAVIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel! Si eu m-am gandit ca s-ar putea sa aiba loc in alta TARA vecina,CUTREMURL MARE,iar ROMÂNIA sa fie prinsă la mijloc, si sa nu fie prea tare afectata. DOAMNE AJUTAsa fim cu totii ocrotiti,oriunde s-ar produce acest Cutremur.

      Ștergere
    2. Sa nu fie al-3-lea razboi mondial. Dupa cum suntem intr-o zona sensibila... cu americaniii la Deveselu si cu rusii pe langa noi...

      Ștergere
    3. Si eu cred la fel este un razboi al religiilor si de aceia intram si noi, musulmani vor ocupa intreaga Europa si pe noi dealtfel. Magdalena

      Ștergere
    4. Mai cred de asemeni ca e posibila incercarea corcirii Europei! Daca acest lucru este valabil, atunci este grav!

      Ștergere
  2. Treaba este cat se poate de clara ,,,,,acum sa vedem cand se va intampla .Poate ca doamna Maria va putea sa ne anunte cu ceva timp inante de producerea acestui Mare Cutremur,acest cutremur anuntat,ma refer la o aproximare in apropierea datei .Credinta tare si Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria,Dumnezeu nu este suparat pe noi si nu ne pedepseste...Dumnezeu nu vrea raul copiilor Lui.Noi ne facem rau prin faptele noastre,noi alegem suferinta pt.a evolua spiritual.Trebuie sa ne trezim intr-un fel sau altul,sa ne amintim ca toti suntem in unime cu Dumnezeu.Eu ma bucur de toate experientele mai negative care le-am avut in aceasta viata,m-au facut mai puternica si m-am apropiat mai mult de Dumnezeu.Orice va veni asupra noastra va fi pt.binele nostru cel mai inalt,pt.ca dincolo de toate Sinele nostru Divin cand a ales sa vina aici pe pamant stia la ce se inhama :) si nimic greu nu vine la noi mai mult decat putem duce.Va iubesc! O seara plina de lumina si iubire va doresc! Lenus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lenus,asa este: Dumnezeu Bunul nu vrea raul copiilor Lui si tare ii pare rau de pacatele noastre.Asa este noi ni le facem cu mana noastra,pentru ca tot ce emitem se intoarce la creator,ca orice unda creata .Dar sa stii Lenus, Tatal este suparat. Am sismtit Iubirea Lui intr-o maniera atat de profunda,am avut momente in care am simtit ceea ce el simte,cum se bucura cand noi ii cantam,cand noi ne unim in rugaciune unul pentru altul,cand facem faptele de iubire. In timpul sfintei liturghii in special, am simtit cele mai inalte sentimente,dar I-am simtit si durerea. Cum sa nu fie suparat cand si-a dat Fiul sa sufere pentru iertarea pacatelor intregii omeniri ? Iar omenirea se indreapta spre drumul pierzarii fara sa dea cea mai mica atentie invataturilor Domnului Nostru Iisus.Maiaca Domnului in ceruri plange pentru noi si a venit in vis in aceasta ipostaza indoliata,plangand in suspine pentru intreaga omenire,a venit la multi care chiar nu au practicat religia lor.Deci cei din ceruri sufera,le pare rau de noi.Si vorbind de noi ca natiune...Prin milioanele de avorturi,...tara noastra a atras saracia,distrugerea,moartea. Daca nu ne intoarcem oprind toate acestea,nu vom avea parte de oameni competenti pentru scoaterea noastra din impasul acesta.De aceea Maria striga.Sa fim pozitivi,nu este de ajuns.Trebuie sa facem acte de reparatie... Chiar si despre dezastrul de la clubul Colectiv: sunt acuzati oameni.Dar in mare masura,natura informatiei exprimata in cuvinte puse pe melodie,au atras ceea ce s-a intamplat,ei practic au deschis dimensiunea acelui univers...Este scris ca omul sfinteste locul,dar il poate transforma si in iad. De aceea Tatal este suparat.Pentru ca omul, creat dupa chipul si asemanarea Sa, isi risipeste darul creator pentru a strica armonia universului in care l-a asezat sa se bucure impreuna cu alte fiinte.Si,din pacate o face ori in virtutea liberului arbitru,neglijand dragostea si respectul Tatalui Nostru Ceresc,multi din nestiinta isi fac rau,asa cum s-a intamplat in clubul colectiv. Daca ar fi stiut nimeni nu s-ar fi dus acolo.Imi pare rau pentru ei...Bunul Dumnezeu sa aiba mila de sufletele lor si ale noastre...Si eu va iubesc si va imbratisez si in special pe tine suflet frumos. Cu drag,Lucia.

      Ștergere
    2. Iti multumesc din suflet pt.minunatul comentariu! Esti un suflet deosebit! O zi divina va doresc! Lenus

      Ștergere
    3. Sa fii Binecuvantata Lenus, pentru cuvantul tau de multumire. Cu drag,Lucia.

      Ștergere
  4. Doamne ajuta !Sa nadajduim ca acest cutremur ne va feri de alte rele mai mari....Daca Dumnezeu il va ingadui, inseamna ca asa trebuie sa fie. Faca-se Voia Ta Doamne !

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot nu scapam.. îmi aduc aminte ca să fie 2-3 ani cînd la tv invitata fiind Alina Albert a spus ca va fi un cutremur mai mare(fără să precizeze perioadă) și ce am reținut ca victime vor fi mai puține ca în '77 ptr ca populația intr un fel sau altul va fi anunțată din timp...uitasem de acea emisiune, dar vazind mesajele D voastră m am gindit ca poate sunteți cea care ne salvați(ptr cei care urmaresc blogul) prin anunțarea acestui cutremur,este o constatare...cum toate s au adeverit....!!! Va imbratisez..Felicia

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiti la ce ma gândesc eu d.Maria la acele atentate ale jihadistilor.or sa se bată cu pumnul in piept ca datorită credintei lor avem noi cutremur o sa zică ca allah este cu ei .Si atunci sa vedem cate atentate. Poate din cauza asta părintele Boca a prezis ca munții sunt salvarea noastra.Dar ma rog Bunului Dumnezeu Creatorul. Bunului nostru Iisus Mântuitorul.Bunei Noastre Măicuță a Domnului sa ne aibe in grija si sa ne ocrotească de tot ce exista rău. Si rămânem in Mâinile Tale Bunul Dumnezeu Creatorul. Ai mila de noi pacatosii.niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niculina, n-au jihazii ce sa zica pen ca ultimele uriase cutremure au cazut fix pe musulmani, din pacate pt ei

      Ștergere
  7. http://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/cele-10-porunci-dumnezeiesti-72538.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Si d.Maria daca primiți un mesaj aproape de cutremur va rog sa ne anunțați si pe noi .Imi aduc aminte de un mesaj unde dumneavoastră erați in fata Bunului Dumnezeu si v-a zis .Maria salvează lumea.niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti fi siguri ca voi scrie pe Blog, daca voi mai afla ceva despre CUTREMURUL MARE. Nu pot eu s asalvez lumea ! Dar ma pot ruga pentru LUME,si sunt gata ca sa=mi dau si viața pentru LUME,numai ca sa fie salvata !

      Ștergere
    2. Doamna Maria,sunteti o adevarata doamna. Va urmaresc blogul cu placere si interes.Dumnezeu sa va binecuvanteze. Va imbratisez cu tot dragul.

      Ștergere
  9. Ați spus dvs de niște cifre 1,3,19,9.nu o fi vb de 1 Martie ora 19 intesitate 9 ? Dna Maria ,intrați pe Duhul Sf mai insistent poate va zice data când se întâmplă doar noi ca popor nu suntem chiar așa de răi.nu am făcut rău niciunei țări.ca sa fim așa de pedepsiți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut să spun întrebați-l pe Duhul Sf....

      Ștergere
    2. ANONIM 21:52 ÎNTR-ADEVĂR NU AM FĂCUT RĂU NICIUNEI ŢÃRI,DAR NE-AM UCIS CONDUCĂTORUL. IAR LA 9 GRADE E CEVA SPULBERĂTOR! ȘI DUHUL CEL PREA SFÂNT NU LUCREAZĂ CU DATE ȘI TERITORII. ASTEA ÎS UNITĂŢI DE MĂSURĂ DE LA LUME.

      Ștergere
    3. Intensitate 9 e prea mult.Poate mai repede 1.03(martie)ora 19 si 9 minute.E doar o parere.Alina

      Ștergere
    4. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/patru-cifre-tainice-patru-cifre-care-ne.html?m=0

      Ștergere
  10. Cred ca va avea loc noaptea,pt ca ati spus ca era scris pe un cer ca de noapte.Alina

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc si va ador am vrut sa zic ca v-a zis Bunul Dumnezeu Creatorul. CA AI MULTE DARURI DE DAT.VA ÎMBRĂȚIȘEZ CU DRAG.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand ceva sau cinevaeste prins in mijloc(la mijloc)se intelege ca nu prea mai are scapare,eu asa inteleg,Doamne iarta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu , cred ca se va intampla ceva ! Se simte asta !Parca ceva nu este in regula ! Eu, stau intr-o zona f.frumoasa ! În Vâlcea! Am tăiat pomii,am greblat grădina, si multe altele. Azi, priveam in jurul meu ! Priveam ghioceii, priveam păsările care ciripeau, priveam muntii ! Mi-am spus: Doamne iti multumesc ! Cât de frumos este ! Dar, nu m-am putut bucura îndeajuns ! O umbra de tristete m-a cuprins ! S-a ajuns prea departe ! Este f.multa răutate , nu mai este dreptate, nu mai respecta nimeni nimic , totul e o minciuna , pentru bani se calca pe cadavre, tara e slăbită ,este sărăcită ! Poate, cum spune si Maria, Dumnezeu e supărat pe noi ! Ne trimite semne ! Noua, nu ne ramane decat sa ne rugam si, sa nu uităm sa-i multumim Domnului pentru tot ce avem ! Si, pentru ca, primavara a venit ,vestita de mărțișor, va doresc tuturor : O primavara frumoasa !🌸🌹🌼🌞🍀🌿

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos,anonim 21;56,pentru ca ai grija de frumusetea de coltisor de Valcea si pentru descrierea frumoasa,pentru ca I-ai multumit Domnului si pentru ca ai impartasit cu noi acestea. Calde imbratisari.Cu drag,Lucia.

      Ștergere
    2. Astia de conduc spera si cred cu tarie ca pot controla evolutia omenirii si ca solutiile lor sant cele corecte-eu nu subscriu dar stiu de la reprezentanti ai lor ca asa gandesc.

      Ștergere
    3. ANONIM 00:15 AȘTIA DE CONDUC SUNT ATÂT DE PROȘTI CĂ O ÎNFIINŢAT DNA-UL.DAR EI NU ȘTIU CĂ DNA-UL DEZVOLTA CORUPŢIA. ÎI CREDEAM MAI DEȘTEPŢI DAR ACUM ÎNCEP SĂ MĂ LĂMURESC DE GUVERNELE ASTEA. CONSTRUIM PENITENCIARE,SCOATEM RELIGIA DIN ȘCOLI,DĂM BANI ÎN MAȘINILE DE LA ANAF ȘI SE MAI ȘI LAUDA.

      Ștergere
    4. Gabi, nu-i subestima, caci au in spate un sistem urat si monstruos... Astia pe care ii vezi tu nu sunt decat niste marionete ametite de iluzoriul nectar al puterii, aia din spate marionetelor sunt niste sacali si in spatele sacalilor sunt niste monstri nonumani la propriu.

      Ștergere
  14. Ce frumos ati vorbit dna Maria in comentariul de mai sus.Sper sa ajung si eu la nivelul in care sa spun "mi-as da si viata pt lume sa fie salvata"Alina

    RăspundețiȘtergere
  15. Da Felicia ! Si eu, îmi aduc aminte de Alina Albert ! Parca in 2014 a fost ! A fost invitată la Cristi Brancu si asa a spus ! Si-acum la tv. O ascult pe Mariana Cojocaru !Spune , ca luna aceasta sunt 2 eclipse care aduc riscuri majore ! Sa ne rugam cu toții ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere


  16. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-devastator-anuntat_31.html?m=0#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  17. 1940 ; 1977 ; 2016 posibil sa fie al treilea cu magnitudine peste 7 grade ...sper sa ma insel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Cutremurul_din_1940_(Rom%C3%A2nia)

      Ștergere
  18. Draga Maria acum este 23:18,ora Romaniei cand am citit cele scrise de tine cu albastru.Ma rog din tot sufletul ca Dumnezeu Bunul sa te intareasca,iar oamenii sa-ti urmeze sfaturile cu inima buna.Mie mi-a placut cele scrise,m-a uns la inima,pentru ca am simtit dragostea de Dumnezeu si de oameni...Asa sa ne ajute Dumnezeu sa fim uniti in duh si adevar,si cu totii sa ne intoarcem fata catre Tatal Creatorul nostru al tuturor. Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  19. ROMÂNIA PRINSĂ , ÎN MIJLOCUL CELUI DE - AL TREILEA CUTREMUR MARE !
    1-Poate fi al treilea val al crizei economice.
    2-Poate fi al treilea razboi (cutremur)mondial.
    3-Poate fi un cutremur de pamant,al treilea mare,care sunt totusi primele 2 cutremure mari? sa fie 1940,1977 ?
    ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unchiule mai bine dormeai,cutremurul poate fi oricănd chia și când scriai prostiile astea

      Ștergere
    2. De ce prostii????? omul a spus parerea lui! te crezi mai bun?!!!

      Ștergere
  20. Dacă e vorba despre al 3-lea război mondial? Se cam leagă toate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cutremur poate insemna chiar un cutremur. Sau un razboi mondial. Sau un colaps economico- financiar. Sau o trezire spirituala in masa.
    Dumnezeu ne avertizeaza prin d-na Maria. Cum nu stim cu certitudine ce va fi e bine sa ne punem viata in mainile Domnului si sa-L rugam sa ne intareasca in incercarile pe care le vom trece pentru a primi la final cununa invingatorilor.
    Rugati-va Tatal nostru cu credinta ca ceea ce rostiti in rugaciune se implineste negresit. Si Isus, in gradina Ghetsemani s-a rugat sa treaca paharul acesta, dar a ales sa faca voia Tatalui pentru a ne rascumpara cu pretul suprem: sangele Lui scump!
    Dumnezeu, daca e in planul Lui, poate sa treaca si acest necaz de la noi. Dar nu voia noastra, ci voia Lui sa se implineasca spre Slava Lui!
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne ocroteasca pe toti! Iarta-ne, Doamne!
    Cu drag, Mira!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ca pe data de 4 vineri sau pe 5 sambata va fi cutremurul, ori in noaptea de 4 spre 5. Nu ma intrebati de unde stiu, dar am o presimtire si mi s-a aratat de mai multe ori 5 3. Ma gandesc la 4 caci 4 striga acea voce la doamna Maria si asta imi da aceasta indoiala, insa mie mi s-a aratat 5 si 3, adica 5 martie. Domnul sa ne aiba in paza. Sper ca multi sa se intoarca la Domnul dupa acest semn, caci ce vine dupa acest cutremur se numeste urgie, iar cutremurul acesta va fi doar o palma, o mangaiere Divina pe langa ce urmeaza sa fie pe pamant. Cei care se vor intoarce la Dumnezeu vor trece mai usor peste toate. Ma rog din tot sufletul sa nu fie niciun cutremur, si totusi va fi, caci si poporul acesta smintit la minte dar mult iubitor de Dumnezeu, are nevoie de o palma pentru trezirea din amortirea si somnolenta constiintei colective. Trebuie sa ne trezim si sa vedem lumea din jurul nostru asa cum este. "Desteapta-te romane, din somnul cel de moarte, In care te-adancira, barbarii de tirani!" Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, cacaci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa se produca o schimbare in masa trebuie sa se intample ceva "maret". Ce s-a schimbat dupa cutremurul din 77? Ce s-a schimbat dupa Colectiv? Noi, dupa un necaz, ne agitam, ne dam continuu cu parerea, vorbim mult pe marginea subiectului ca apoi sa...uitam. Uitam si revenim la obiceiurile noastre.

      Ștergere
  23. 3 cutremure. 2 au fost. Primul pe 19 februarie de 3,4 in Buzau. Al doilea a fost vineri acum pe 26 februarie de 3 grade pe scara Richter in Vrancea. Observati ca au fost in fiecare saptamana vinerea de 3 fiecare, asa cum vedea doamna Maria 3 3. Al treilea cred ca va fi vineri acum pe data de 4 martie si va fi de peste 7 grade, intre 7 si 8 sau de 7,8 grade cum v-am mai spus. Este pe data de 4. "4, ziiiiileee! adica pe 4, spune-le! In '77 tot pe 4 martie a fost si a fost de 7,2 grade ca intensitate la ora 21:22:22. Exista o ciclicitate, dar acum nu este o coincidenta daca va fi, caci am fost avertizati cu doua cutremure mai mici de 3 grade, ambele vineri, consecutiv si cu o istorie in spate a acelei zile nefaste pentru acest popor. Dumnezeu nu vrea sa ne piarda ci sa ne trezeasca. Rugati-va pentru sufletele celor care vor pleca la Domnul si rugativa mai abitir pentru cei ce vor ramane, caci cei ce vor ramane vor avea de patimit mai mult. Nu-i plangeti pe morti, caci ei sunt vii. Plangetii si rugati-va pentru cei vii, caci sunt morti. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim 1:21,ce vrei sa spui prin faptul ca va veni urgia?Da-ne niste detalii cat de mici la ce te referi.Multumesc,Alina

    RăspundețiȘtergere
  25. Din cate imi amintesc, dupa 77 au mai fost 2 cutremure mai marisoare. Unul prin 1986 parca si unul prin 1991.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunteti o gașcă de mincinoși și zvonaci,ar trbui să fiti arestati toti în frunte cu Maria cea mai mare mincinoasă,cu pretentii de mare profetă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât despre arestare...., cred ca tu esti cel care traiesti încă, în EVUL MEDIU !

      Ștergere
    2. Anonim 8.52 de ce ne citesti minciunile.?caută alte bloguri unde spun adevăruri.Ce cauti aici.?noi cautam credinta tu?

      Ștergere
    3. Anonim 8:52, linisteste-te caci toti cei care traiesc intr-u Hristos, cu sufletul alaturi de Dumnezeu si sunt treziti in constiinta, suntem arestati. 4 pereti si niste gratii sunt nimic, in comparatie cu viata pe care o traim pe aceasta lume cu cei ca voi. Voi sunteti multi, iar noi suntem putini. Noi traim captivi in lumea voastra si nu voi in lumea noastra. Privind in jurul nostru desertaciunea in care traiti este mai rau decat inchisoarea, caci vezi morti si nu vii. Cand va veni Domnul voi veti fi inchisi si noi vom fi liberi, caci noi stiam, noi am fost pregatiti, noi vom percepe toate altfel atunci, dar voi care negati si traiti in lumea voastra mica, crezand ca sunteti liberi, mintea voastra, constiinta voastra se va bloca in acele zile, fiindca nu va intelege si nu va constientiza nimic din ce vede si nimic din ce se intampla sau traieste aievea. Veti fi inchisi. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam.

      Ștergere
    4. Iar tu cred ca esti un @adormit@ !!!!!!!

      Ștergere
    5. Anonim29 februarie 2016, 12:11 ai scris o realitate, conditia este: daca sunt treziti in consiinta! Ca sunt si adormiti cu gandul ca traiesc intru Hristos, pentru acestia este cel mai rau.

      Ștergere
  27. Multumesc Lucia ! Doamne -ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  28. Noi sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne apere de toate cataclismele care vor veni asupra noastra Amin!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Doamnă Maria va mulțumesc din suflet ca existați și va rugati ptr noi păcătoși cred ca așa trebuie să procedeele toată lumea De foarte mult timp va urmăresc pe acest blog cu toate ca sunt certată de soț ,și ami reproșează ca nu am nimic mai bun de făcut dar eu nu mă pot dezli pi de el simț ca. Mă atrage ceva.ieri am reușit să comentez ptr prima dată și tot aseară am avut un vis ciudat .Unde venise o vecină pe la mine și când a plecat spre poartă am văzut mult fum an aer și deodată a început să ia toate casele foc și am început să tip și să fug să.mi i.au nepoțelul an brațe da parcă mai aveam unde să fug Dumnezeu și maică domnului să ne ajute să ne cântărească credință și să ne făurească de rele Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca-ti place si te linisteste ceea ce citesti pe Blog. Visele sunt mai mereu inselatoare. Ai NADEJDE si CREDINTA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, si va fi totul bine. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Doamna Maria sunt fascinata de articolele dumneavoastră,îmi plac sfaturile dumneavoastră.Cu ocazia zilei de1Martie la multi ami!

      Ștergere
    3. Multumesc frumos pentru urare! Ma bucur ca iti place sa citesti de pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU,cum imi place mie sa-l numesc. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  30. ANONIM ! Daca tu crezi că noi suntem mincinosi si zvonaci,iar eu sunt cea mai mare mincinoasa, ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, ca sa-ti de tie un SEMN in care, sa cunosti că eu spun ADEVARUL SĂU,ADEVARUL DUHULUI SFÂNT. DOAMNE AJUTA,ca sa poti duce SEMNUL ADEVARULUI LUI DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  31. NU ARE SENS SĂ NE SPERIEM AIUREA. DE CÂTE ORI SĂ REPET CĂ SUNTEM CEEA CE GÂNDIM. EU PERSONAL NU CRED ÎN MOARTE PENTRU CĂ NU EXISTĂ. ȘI NU ESTE O METAFORĂ SAU O FIGURĂ DE STIL. MOARTEA NU EXISTĂ!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. D.anonim 01.21.Am visat azi noapte ca eram in cimitirul unde este inmormantata mama mea cu bunici si unchi si mormintele erau arate .in cimitir erau multe persoane dar nu le cunosteam .Eu aveam o roabă si cineva imi zice sa adun uneltele .Si am inceput sa adun printre care si linguri si furculițe lopeti sape.auzeam un preot.canta dumnezeeste si la intrare in cimitir erau 2 persoane care ne stropeau cu aighiasma si eu ii multumeam Domnului Dumnezeu Creatorul. Dar nu era tristețe .Si lumea aceia era îmbrăcată in negru .Imi puteti spune ce semnificatie are?niculina.

    RăspundețiȘtergere
  33. Parerea mea personala este ca faptul ca Romania va fi prinsa la mijloc nu este un lucru "bun" tinand cont si de spusele Parintelui Arsenie Boca cum ca Bucurestiul va fi lovit din toate partile si nu va avea scapare.Eu asa vad mesajul .Alina

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu inclin sa cred ca este vorba de cutremur-zgaltaire a mentalului in urma informatiilor a unor adevaruri expuse probabil in mass-media, de care omenirea nu a fost constienta.La aflarea acestor informatii lumea noastra va fi zguduita din temelii.Perioada va fi martie-aprilie.
    Aceste mesaje ne sunt aduse pentru a ne pregati, deoarece va lovi cel mai inalt punct al constiintei umane. Expunerea realitatii va provoca frica si mai ales furie fiindca oamenii vor realiza cat de manupulati si mintiti au fost si se vor revolta.

    Multi se tem de razboiul mondial care este invocat de forte care chiar il doresc, dar nu se intampla fiindca Divinitatea interzice acest aspect de manifestare a fortei oculte care sunt in punctul de pierdere a puterii.
    O mare personalitate a ocultei care se afla in varful piramidei de musamalizare a realitatii, isi va pierde credibilitatea

    Asosit timpul cand nici-o masinatiune nu mai poate fi tinuta secreta . Totul se va intoarce impotriva celor care au condus necinstit si in interes personal sau de grup.Ei vor trebuie sa plateasca pentru toata suferinta celor pe care i-au facut sclavi, celor pe care i-au saracit, furandu-le munca,i-au lipsit de locuinte si i-au infometat. (A.G)
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Didona! Ar fi un mare pas inainte pentru umanitate aflarea Adevarului! Este nevoie mai mult ca niciodata de acest lucru! Iti multumesc pentru mesaj!

      Ștergere
    2. Draga D,iti multumesc pt.comentariu,imi era dor de tine si invataturile tale..chiar sa nu te mai semnezi te recunosc! :)

      Ștergere
  35. Buna Maria! Poate nu e vorba de cutremur propriu-zis ci de cel de al treilea razboi mondial.Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  36. Ceea ce ati vazut doamna Niculina, sunt zilele de pe urma. Oamenii multi pe care i-ati vazut erau cei morti care inviasera. Cimitirul era arat, fiindca in pamant nu mai erau morti, ci erau vii. Lingurile si furculitele ati fost pusa sa le strangeti ca sa va pregatiti de nunta Domnului, ospatul de la masa Lui. De aceea toata lumea era fericita si nu trista. Cei de la poarta care va stropeau cu aghiasma sunt sfintii Ilie si Enoch, inaintemergatorii Domnului (Moise si Ioan Botezatorul), care va binecuvantau si va trimeteau inaintea Domnului. Preotul pe care l-ati vazut era un inger sau unul din arhanghelii Domnului care canta intr-u Slava Lui si se bucura si va fericea caci El este cu noi. Daca v-ati fi uitat mai atenta in acea multime, poate i-ati fi recunoscut pe mama, bunicii si unchii dumneavoastra, asta daca nu ar fi venit in haina noua, in trup nou. Fericita sunteti caci vi s-a aratat aceasta mare taina. Pregatiti-va, caci putin a mai ramas pana la venirea Lui. Bucurati-va caci ziua in care va veni cu toata Slava si Marirea Lui pe pamant, este aproape. Toate semmele care s-au aratat si toate cate se vor arata sunt ca sa va pregateasca si sa va arate caci acestea sunt zilele cele de pe urma. Nimic din ce stiti nu va mai fi la fel cand va veni El si va ramane cu noi. Tot timpul o certati pe doamna Maria ca da stiri negative. Ce stiri pozitive ati vrea sa aflati? Numerele la loto?Ce stire mai pozitiva si ce bucurie mai mare pentru sufletele noastre sa ne dea anuntand toate urgiile acestea, daca nu prin toate acestea se implineste voia Tatalui si toate trebuie sa se implineasca inaintea venirii Fiului. Bucurati-va caci Fiul Omului, Domnul nostru Iisus Hristos vine. Bucurati-va caci voi ati ales sa veniti in aceste vremuri ca sa traiti acea zi minunata. Nu vedeti ca 7 miliarde de suflete se grabesc sa intampine pe Domnul. Credeti ca Dumnezeu este fabrica de facut suflete? Sunt toti cei care au fost, am fost si am venit inaintea Lui. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! VENIREA LUI IISUS HRISTOS,este foarte aproape !

      Ștergere
    2. Suntem privilegiati daca vom trai acele vremuri sfinte.Alina

      Ștergere
    3. Va multumesc mult ca mi ati raspuns .Va iubesc .Va respect .Si Bunul Dumnezeu Creatorul cu tot Alaiul din ceruri sa ne binecuvanteze cu credința cu sănătate si cu multă înțelepciune. niculina.

      Ștergere
    4. Intai vine prunca SAPTE!

      Ștergere
    5. Superba explicatia !!! Felicitari !M-a uns pe suflet!Inca o dovada despre calitatea deosebita a unor oameni care viziteaza aceasta pagina.

      Ștergere
    6. Iisus Hristos a spus asa:

      "Iata, imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"

      "Iata, Eu stau la usa si bat; de-Mi va auzi cineva glasul si-Mi va deschide usa, voi intra la el si voi cina cu el si el cu Mine"

      Arsenie Boca a spus asa:

      "Să nu vă gândiţi niciodată că după moarte veţi moşteni împărăţia pe care n-aţi trăit-o încă de pe pământ."

      Asa ca daca voi il asteptati pe Hristos sa coboare din ceruri cu ce va deosebiti de copiii care-l asteapta pe mos craciun sa coboare pe cos?

      Astept pietroaiele, cataroaiele si injuraturile de rigoare de la sufletele crestine, blande, iubitoare si mult prea ascultatoare de poruncile divine.

      Ștergere
    7. Nu dau cu pietre, ci vin sa intaresc ceea ce spui, si totusi...
      Iisus a spus: "Daca cei care va conduc va zic": „Uitati-va, Imparatia este in cer!” "atunci pasarile vor ajunge inaintea voastra in cer; daca va spun ca Imparatia este in mare, atunci pestii vor ajunge inaintea voastra. Ea [Imparatia] insa se afla inlauntrul vostru si in afara voastra. Cand va veti cunoaste pe voi insiva, atunci veti fi cunoscuti si veti intelege ca sunteti fii ai Tatalui cel Viu. Dar daca nu va veti cunoaste pe voi insiva, atunci veti fi saraci si voi insiva veti fi saracie.(TGTom. 3. Tom. 51. Tom. 113. Deut. 30,11-14. Luc. 17,20-25. Mat. 24,23-28. Marc. 13,21-23. Rom. 10,5-6)
      Adevarat graiesti, Sfanta Treime si Imparatia Tatalui in noi se afla, iar trupul nostru, templul, Biserica Lui este, caci noi suntem zidirea Lui iar cea pe care o numim noi Biserica, zidirea omului este, dar si aceea devine sfanta fiindca "omul sfinteste locul". Si totusi, acum 2000 de ani cand a venit Domnul nostru Iisus Hristos, omenirea nu il astepta pe Mos Craciun. Nu s-a pogorat pe pamant, nu ne-a dat invatatura, nu a patimit, nu s-a rastignit, nu a murit pentru noi, nu a inviat si nu s-a inaltat la ceruri (la Tatal), Mos Craciun. Nu a lasat promisiunea ca se va intoarce pe slava cerurilor, Mos Craciun. In Noul Testament, deci nu in Vechiul Testament unde este Dumnezeul razbunator si gelos, Sfantul Ioan Evanghelistul, in cartea Apocalipsei, nu spune ca se va pogora din ceruri cu toata slava Lui, Mos Craciun, ci Domnul nostru Iisus Hristos. El este in tot si in toate, caci este Dumnezeu Pantocrator, El Shadai, Dumnezeu omniprezent, si cu toate ca este in tot si in toate, El este si El vine. Da va veni din ceruri, se va pogora pe pamant asa cum S-a inaltat, cu toate ca El este. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    8. Anonim 29 februarie 2016, 21:58, Emanuel a facut referire la timpurile prezente, acum avem si Mos Craciun... in fiecare an ... coboara pe cos, cel putin asa le spunem copiilor nu-i asa? Face referire la faptul ca Imparatia Cerurilor este in primul rand in noi... acolo trebuie sa cautam, acolo trebuie sa dezvoltam... pentru a ajunge la acea stare suprema de a "vedea Imparatia Cerurilor", care inseamna cea mai mare binecuvantare pe care Dumnezeu ne-o ofera!Pentru ca foarte multi incurca si nu inteleg ca Imparatia este in noi si asteapta sa vina totul din exterior... el explica ... faptul ca asa nu vine Imparartia! Poti sa stai si sa tot astepti daca nu lucrezi cu tine, cu inima ta si cu sufletul tau... nu ai parte de ea!Este un adevar! Duhul Sfant se aseaza doar acolo unde este puritate! Nu ai parte de Imparatie daca nu ai inlauntrul tau Duhul Sfant respectiv nu te-ai nascut din Duh!

      Ștergere
    9. Anonim 22:43, sa stii ca am proprietatea cuvintelor, stiu ce am scris si de ce am zis ce am zis referitor la Mos Craciun. Stiu foarte bine ceea ce a spus Emanuel si la ce face referire, dar din pacate tu nu ai inteles. Referirile pe care le face si asemuirea asteptarilor noastre cu cele ale unor copii care il asteapta pe Mos Craciun, au legatura cu mesajul meu prin care fac referire la a doua venire a Domnului nostru Iisus Hristos si nu la modul cum percepem noi oamenii Divinitatea si unde sa o cautam sau la trezirea constiintei. A fost o intepatura rautacioasa a lui la faptul ca noi asteptam ca Domnul Iisus Hristos sa se coboare din ceruri asa cum il asteapta copiii pe Mos Craciun sa coboare pe horn, cand Domnul Iisus Hristos este in noi, asa cum Mos Craciun, sunt parintii copilului care sunt cu el in toate zilele. Am inteles si i-am raspuns, ca asa este cum spune, dar asa era si acum 2000 de ani si totusi El a venit, desi era in tot si in toate. Cand s-a inaltat, a plecat in imparatia Tatalui, dar El tot este aici si totusi cu toate ca El este in Imparatia Tatalui, El este aici, in tot si in toate, El tot va veni si se va pogora din ceruri chiar daca El este aici in tot si in toate. Stiu ca este foarte greu sa intelegi aceste cuvinte, dar cine intelege are constiinta trezita iar cine nu intelege intr-o zi vor intelege. Emanuel intelege si stie ce spun. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea si sa va treziti constiinta intr-u Slava Lui.

      Ștergere
    10. Stiu prea-bine ce ai vrut sa spui, insa consider ca ceea ce a scris Emanuel este corect. Insa daca este precum spui, atunci sa-L asteptam sa coboare pe nori, la propriu (probabil cu vreo nava caci specii extraterestre sunt destule si bune si rele)... caci la sensul figurat nu prea intelege lumea...

      Ștergere
    11. Ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun. Nu am afirmat niciodata ca ceea ce a spus Emanuel nu este corect si chiar am venit sa intaresc ceea ce a spus el si recomand tuturor sa ia aminte la ceea ce spune, dar contextul in care s-a exprimat si modul cum a expusa aceasta cunoastere a fost unul impropriu. Sa spui ca Domnul va veni intr-o nava de extraterestri sau sa coboare pe nori, nu este bine, caci iei numele Domnului in desert, in deradere, si daca vrea, vine si in ozn si pe nori fiindca El poate orice. Cand s-a inaltat la cer nu s-a inaltat nici in ozn si nici pe nori. Ia-o asa cum doresti. E usor sa descosi la nesfarsit fiecare cuvant si sa-i dai un inteles propriu pe care sa-l urmeze semenii tai, caci asta face si biserica si conducatorii si justitia de mii de ani numai cu sensul de a-si atinge scopul final, unul ascuns. Important este sa primesti cuvantul asa cum este dat cu sensul lui si nu sa-i atribui intelesuri cu scopuri ascunse sau dupa mintea fiecaruia. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

      Ștergere
    12. Nu se pune problema de a lua numele Domnului in desert! Nici vorba de asa ceva! Doar ca trebuie sa fim intelepti si sa intelegem codurile! Sa fim seriosi doar nu crezi ca Eva i-a dat un mar sa manance lui Adam si de acolo "caderea" ... acel "mar" este un simbol, cum si copacul acela este un simbol! Biblia are coduri inserate... nu totdeauna o iei ad-literam.

      Ștergere
  37. SĂ FIE AZI CUTREMURUL CEL MARE? ESTE ZI MAESTRĂ ȘI BISECTĂ.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dna Maria,ar putea fi cum spune anonim 1:21 pe data de 4?Acel mesaj cu 4 zile sa insemne 4 spune-le?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel 4ZILEar putea fi o dată de 4 a unei LUNI,in care se va produce un CUTREMUR,si nicidecum nu desfacem cifra 4 după cum vrem noi. Cifra 4,este cifra 4 si atat, nu poate fi schimbata. Cred ca este vorba de o dată de 4 a unei Luni, poate fi oricare din cele 12 Luni ale anului. Eu asa vad!

      Ștergere
  39. Multumesc pt raspuns si ca incercati sa ne lamuriti atat cat puteti.Alina

    RăspundețiȘtergere
  40. D-na Maria ,cautati in mesajele din luna ianuarie 2016 , si este un mesaj in care spune ....cutremur in luna martie.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar in ce lună nu a prezis Maria ca va fi cutremur?

      Ștergere
  41. Dl.Istrate a spus ca va fi un cutremur intr-o noapte de simbata spre duminica, pe la 4 dimineata ( 19 spre 20 ).
    In luna martie din acest an, se potrivesc datele descrise de el. Si doamna Gherghiu a spus de un cutremur in luna martie.

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-in-luna-martie-un-cutremur.html

    RăspundețiȘtergere
  42. Citesc cu mare ingrijorare tot ce scrieti si ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii domnului sa ne apere pe noi si pe copiii nostri de un mare dezastru . Doamna Maria poate zilele astea ne spuneti daca e cutremur in noaptea de 4 spre 5 martie . Dumnezeu sa va ajute sa ne puteti da cat mai multe lamuriri . Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi . Va doresc cu ocazia zilei de 1 Martie multa sanatate,minte clara si cat mai multe vesti de la Bunul Dumnezeu ! O primavara placuta si cu multe sperante in mai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LA MULTI ANI Monica,pentru 1 MARTIE!
      Stai linistita ca nu va fi niciun CUTREMUR major,in noaptea de 4 -5 martie.
      Nu stiu cand va fi, dar in niciun caz,atat de curand.Nu la noi ! Te pup

      Ștergere
    2. Pe ce va bazati d.Maria cand scrieti cu atata siguranta ca nu va fi pe 4-5 martie?

      Ștergere
  43. " PATRU CIFRE TAINICE ! PATRU CIFRE , CARE NE POT VESTI CEVA !Acestea sunt :

    1, 3 , 19 , 9 !"
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/20...re-ne.html?m=0
    Sa fie oare pe 1 martie la ora 19 si 9 minute? Altcineva credea ca 9 ar putea fi magnitudinea cutremurului.... Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu stiu de ce ,dar eu sunt convinsa ca dna Maria va mai primi cel putin un msg legat de cutremur pana se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  45. Eu nu inteleg de ce vreti sa aflati data exacta sau ora ? Ce puteti face ? Coborati in strada sa asteptati cutremurul? cu catel cu purcel,ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
  46. Vezi Luciana ca te-ai prins? Daca lumea ar stii data si ora exacta ar pleca din marile orase si nu ar mai fi victime omenesti. Nu crezi ca ar fi mai bine decat moarte si tragedie?

    RăspundețiȘtergere
  47. Azi a fost cutremur in Vrancea cu magnitudinea de 4 ; sa speram ca nu va veni unul mai mare prea curand !Doamna Maria va pup si sa stiti ca am mare incredere in dvoastra si va urmaresc cu mare atentie ! Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne apere si dvoastra dn. Maria puterea sa primiti in continuare tot ce va trimite Bunul Dumnezeu ! O seara binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  48. vis premonitie din20 februarie 2016 .va fii cutremur mare in luna iunie 2016. -craciun petru-sibiu

    RăspundețiȘtergere
  49. rectific ,vis premonitie. cutremur mare va fi in romania in luna iunie 2016 conform unui vis din 2o februarie 2o16.-craciun petru din sibiu

    RăspundețiȘtergere
  50. Si de unde sti Anonim 13:32?Cum adica vis din 20 feb 2016 cand abia suntem in martie 2016?

    RăspundețiȘtergere
  51. rectific si adaug la 13;18 si 13;32 cutremurul mare ,vis premonitoriu din 20 februarie 2016 ,va avea loc in romania intre 5 si19 iunie cind baiatul meu din spania va veni in tara , aparind in vis la mihalt-alba imbracat cu bluza cu mineca scurta,in acest an 2016.

    RăspundețiȘtergere
  52. Ne puteti da mai multe detalii anonim 20:49?

    RăspundețiȘtergere
  53. detaliez ca in visul premonitor baiatul meu acum in spania apare acasa la el la mihalt-alba si se adaposteste de cutremur sub o grinda; dar el si-a luat bilet de avion dus -intors pentru data de 5 respectiv 19 iunie 2016. deci am tras concluzia ca in aceasta perioada va fi cutremurul pe care l-am visat cudoua luni mai inainte, atunci eu parca eram acasa la sibiu si ma lipeam de un zid de beton sub o grinda vrind sa percep cutremurul mai bine, fara a putea prima data sa-mi dau seama asupra perioadei de timp cind s-ar produce cutremurul.craciun petru -sibiu

    RăspundețiȘtergere
  54. Doamna Maria spune ca visele de obicei sunt inselatoare.De ce crezi atat de mult in acest vis??Alina.Multumesc de raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din doua motive .primul se repeta al doilea motiv am mai avut multe vise premonitorii. de exemplu la nora mea i- am pevazut ca va avea un baiat cu citeva zile inainte de a-si face testul de sarcina. baiat care l-am vazut intr-un vis anterior jucindu-se cu om masina platforma de camion la virstra de peste un an cu o fata frumoasa si i-am spus la nora ca semana cu ea.craciun.

      Ștergere
  55. Inafara de visul cu nora,altele s-au mai adeverit?Alina.

    RăspundețiȘtergere
  56. da am scris dar am apasat gresit pe previzualizat nu stiu daca l-ati primit

    RăspundețiȘtergere
  57. spuneam ca cei din familie sint cam suparati ca dau cam multe date personale si ca toti oamenii au vise premonitorii si dadeam ca exemplu ca inainte de 11 sept 2011 am avut trei vise cu explozii la o constructie inalta si chiar daca pare o gluma am sunat la ambasada sua avind numarul atunci de curind pentru o problema personala dar intrucit mi-a raspuns robotul am renuntat. mentionez ca in aceste vise nu am vazut avioane ci doar explozii. cu o zi inainte de 11 sept 2011 i-mi conduceam cu trenul cealalta nora la avion la timisoara iar aceasta mi-a spus dintr-o data ca nu a dormit prea bine si ca a visat razboi cu avioane si constructii[bilding-uri cum vorbea ea] si ca daca se va intimpla ceva cu ea pe avion sa-i spun baiatului meu sa-si refaca viata si sa se recasatoreasca . a doua zi chiar pe 11 sept 2011 la ora 3 cind am ajuns acasa tocmai anunta la televizor ca un avion a intrat in wt center si apoi am vazut in direct al doilea avion cre intra in al doilea turn. craciun

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc pt raspunsuri Craciun.Ok,am inteles ce vrei sa spui.Deci crezi ca,cutremurul va avea loc intre 5 si 19 iunie.Ne mai poti da vreun indiciu,lucruri care te-au facut sa crezi ca era zi sau noapte,lucruri dastea.Alina

    RăspundețiȘtergere
  59. Inca ceva ,dvs va referiti la intervalul 5-19 sau in ziua de 5 ori in ziua de 19,sper ca intelegeti unde bat.Alina

    RăspundețiȘtergere
  60. nu era vorba de intervalul de doua saptamini intre 5 si 19 iunie 2016 si nu am date daca era zi sau noapte ;desi in primul vis cu doua luni inainte paca eram in apartamentul meu si era cam intunecos dar am un hol in miljocul apartamentului cre e intunecos si ziua. craciun


    RăspundețiȘtergere
  61. totusi daca ar fi sa aleg as alege ca era ori la iceputul zilei ori inainte de a se insera craciun

    RăspundețiȘtergere
  62. multumesc pt raspunsuri.Alina

    RăspundețiȘtergere
  63. desi daca ma gindesc bine la primul vis am iesit afara si s- a intunecat destul de repede, repede fiind destul de relativ intrucit are loc si o concentrare a timpului fata de cel trait dar pot aparea si distorsiuni de perceptie cum spuneti.

    RăspundețiȘtergere
  64. Doamne ajuta sa nu fie!!!Vreun alt indiciu mai aveti?Alina

    RăspundețiȘtergere
  65. cred ca din intervalul 5-19 iunie se pot alege ca zile cu cea mai mare probabilitate de cutremur atunci cind este eclipsa de luna deci zilele cind luna e cel mai mult acoperita de umbra pamintului. craciun

    RăspundețiȘtergere
  66. In județul Cluj.. În satul Chiuiesti a fost un mic cutremur de 2.5 sâmbătă. Și în Poiana blenchi, duminică de 1.9..
    Se arată ceva..

    RăspundețiȘtergere
  67. Norocul nostru ca nu se intampla toate ABERATIILE !

    RăspundețiȘtergere