miercuri, 17 februarie 2016

4 ZILE ! UN CUTREMUR INTENS !

                                                             17  Februarie 2016,ora 15,10 !

                                                   Dragii mei, 

Astazi după amiaza ,in timp ce ma relaxam puțin ,stand in pat cu ochii închisi fiind, văd spre uimirea mea, camera mea in care dorm, iar aici , văd un dulapior inalt ,precum si patul in care dorm, și văd cum încep a se clătina foarte tare. 
                                        Image result for seismograf
După ce am vazut acest CUTREMUR mare, am refuzat in gandul meu sa cred ca, va fi la noi in România,si nu am scris in caiet. Mi-am spus ca voi scrie mai tarziu ,in caietul de sub pernuta mea.
Dar la circa 30 de minute, aud un glas care, spune doar doua cuvinte, iar al doilea cuvant il pronunță alungit :
                    ”Patru  ziiiiiiileeeee!
Și văd de astadata bucataria mea in care ,o persoana straina mie,o tânără femeie,o văd cum sta pe un scaun in propria-mi bucatarie, tinând pe genunchii sai, o sacosa cu multe cumparaturi,semn că, abia venise de la piață;  iar toarta sacosei de rafie, o tinea intre dintii ei. 
Privea la mine  ținând încă toarta sacosei intre dinti,iar eu priveam cu uimire la ea, în timp ce Cutremurul mare incepuse a o clatina cu totul ,pe aceasta femeie.
După ce imaginea dispare,aud dragii mei un alt glas, extrem de uimit ,care intreaba de doua ori consecutiv :
                    Va fi un Cutremur în România ?  
Dar cum raspunsul întârzia să apară,glasul intreaba din nou cu uimire:
              Va fi un Cutremur în România?
Și nici de aceasta dată raspunsul nu a venit  ca o afirmatie ,cum că, ar urma un Cutremur mare în România. 
 Ci era acelasi glas care , spune clar asa :
                    Patru zile !”
După ce a spus 4 zile totul a disparut,iar eu cu uimire imi notez toate cele auzite si vazute. 
Acum dragii mei, stau si mă intreb : oare am facut bine scriind despre acest CUTREMUR mare ,ce ar urma sa aiba loc pe undeva in patru zile? 
Dar, cum niciodata nu v-am ascuns nimic,nici când a fost bine sau mai puțin bine, m-am gandit că trebuie să fiu corectă față de voi, și sa scriu si despre acest Cutremur mare, ce ar urma sa aiba loc,undeva, in Lumea asta mare, in timp de 4 zile.
Spun în Lumea asta mare,deoarece, glasul nu a spus nimic despre România.
Nu a dat un raspuns afirmativ precum că,acest CUTREMUR mare,se va produce în România.  
Noi dragii mei, trebuie sa ne punem toata nadejdea în Bunul Dumnezeu si -n Măicuța Domnului,să-I daruim toata inima noastra si tot sufletul nostru,si fara nicio îndoiala ,scumpul nostru Mântuitor ne va ocroti pe fiecare in parte, asa ca un mult Iubitor de oameni ,ce ne este nouă. 
Iata dragilor, cum un glas îmi spune chiar acum:

                  ”România, este pe mâini bune!”  

Vedeți? Trebuie să nu ne fie frică in aceasta viață,nici de Cutremur, nici de orice alta Catastrofa, deoarece Dumnezeu este TATAL CEL CERESC  ,Creatorul tuturor celor vazute si nevazute, si numai EL le orânduieste pe toate.  
De aici, din aceste cuvinte mari,(”România, este pe mâini bune!” , eu înțeleg că, ROMÂNIA  este pe Mâinile Lui Dumnezeu,România este ,în Mâinile Lui Dumnezeu.
Noi să fim buni, sa fim milostivi, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi înșine. 
Fratilor,sa nu treaca o zi  din viața noastra, fara a face o bucurie cât de mică cuiva necajit si amărât.
Duminica ,sa mergem mai întâi dragilor la Sfanta Biserica, unde suntem invitati la CINA  Lui Iisus Hristos,adica,la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,după care putem merge la piață sau oriunde avem nevoie, pentru a ne face anumite cumparaturi.
Sa avem grija mai întâi de suflet, si apoi de trup dragilor. 
Sufletul nostru tânjește după Dumnezeu, Creatorul Său, dar noi ,ca niste orbi nu vedem, si ca niste surzi nu auzim glasul sufletului nostru, căruia îi este sete de DRAGOSTEA  DIVINĂ.
Să ne rugam cu totii fratilor, pentru ca acest CUTREMUR anunțat,sa nu aiba loc. 
Să-L imploram pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUȚA  DOMNULUI, ca sa nu ne părăseasca si sa nu-si întoarcă Fața Sa de la noi robii Săi.  
Rugaciunea noastra, rostita din adâncul inimii, poate să îmbuneze Gândul Lui Dumnezeu,pentru ca EL sa nu mai lase Pământul, a se cutremura.
De vom împlini toate cele 10 PORUNCI, lasate noua de Dumnezeu ,prin Moise Proorocul, vom fi ocrotiti de orice suferinta si de orice necaz. 
P.S.
Dragii mei, din eroare am scris data de 16 febr, dar viziunea  a fost ieri, pe 17 februarie 2016. 
Am modificat data,cu scuzele de rigoare.
Doamne  Ajuta, sa fim bine cu totii ! 

Moise - Cele 10 porunci - Table de la Dumnezeu - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=5bh1CDfD-p0
Dec 24, 2010 - Uploaded by mitnick2014
Moise - Cele zece porunci - Table de la Dumnezeu. ... Calea Adevarul si Viata 156 - Cele 10 porunci ...

Cele zece porunci, explicate de părintele Ilie Cleopa: „Păcat ...

adevarul.ro › Oraşul tău › Constanţa
May 23, 2015 - Cele zece porunci, explicate de părintele Ilie Cleopa: „Păcat este şi să te sulemeneşti, dacă amesteci vinul cu apă sau dacă citeşti cărţi eretice“.

 

Cele 10 porunci Dumnezeiesti

Cele 10 porunci - Decalogul
1.  Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.  Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.  Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.  Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5.  Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6.  Sa nu ucizi.
7.  Sa nu fii desfranat.
8.  Sa nu furi.
9.  Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.
                                                        Cu dragoste,Maria.
  

138 de comentarii:

  1. Faptul ca ati vazut o femeie in bucatarie tinand in dinti o sacosa cu cumparaturi sa insemne ca acest cutremur va afecta hranirea oamenilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma gandesc ca va avea loc ziua,cand oamenii se vor intoarce de la piata,de pe oriunde ,de la cumparaturi.

      Ștergere
    2. 4zile? Asta inseamna Duminica,nu?

      Ștergere
  2. in jur de ora 17 ora Romaniei, in general sambata are lumea timp de cumparaturi de la piata, patru zile ar insemna duminica...sau luni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Preminitie decodata:"4 zile sau mai bine 4 zi-le(spune-le).deci nu mai ramane de decodat decat cifra 4.si aici o sa aveti cu totii o surpriza placuta mie si gandirii mele.cifra 4 se identifica cu pamantul.e un nr.pozitiv dar si negativ.denota rigiditate.incordare.scepticism.incapatanare dar si realizare si stabilitate.reprezinta tot ceea ce se va realiza si implini.cifra 4 e asociata cu cuaternalul,exprimat in punctele cardinale,in existenta celor 4 evanghelisti,4 temperamente(coleric,sangvinic,flegmatic si melancolic),iar kabala asociaza cifra 4 cu crucea.forma geometrica a cifrei 4 este patratul(4 colturi).asa ca stati linistiti nu va fi nici un cutremur peste 4 zile.poate mai devreme sau mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Cu tenul alb, si fața rotundă, cred ca avea si ceva alb pe cap, nu-mi mai amintesc acest amănunt.

      Ștergere
    2. Vineri sau sambata se fac 4zile.mesajul a fost primit marti 16 februarie

      Ștergere
    3. Da,asa este!Nu am fost atenta la data! Multumesc😊

      Ștergere
    4. 17=4=20 februarie 2016.....exista profetii care vorbesc despre ,23/24 martie.....22/30 aprilie....22/30 mai si 15 mai 2016....dar nu pt cutremure de pamant ,ele sunt privite(aceste date) ca niste porti/FERESTRE deschise omului spre Bunul Dumnezeu in care omul sa se intoarca sa ceara Prezenta lui Dumnezeu asupra lui Duhul Sfant(Cere si ti se va da....bate si ti se va deschide...Daca nu ceri nu ai.....)bUNUL dUMNEZEU NE SPUNE CA eL VA DUCE LA IMPLINIRE CELE PROMISE<COROANA FRUMUSETII PESTE OAMENII MEI./COBORAREA DUHULUI SFANT!!!Bunul Dumnezeu in Numele si Singele Domnului Isus Hristos sa va binecuvinteze !!!

      Ștergere
  5. Daca mesajul a fost "Romania este pe maini bune"inseamna ca nu e la noi dna Maria,nu?Ciudat contextul in care femeia tinea cu dintii plasa.Sper sa nu fie nicaieri,Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu simt ca acea plasa la care va referiti este HRANA SPIRITUALA fara de care nu putem trai/CUVANTUL LUI DUMNEZEU/CUTREMUR/TREZIREA CONSTINTEI/SPIRITULUI LUI DUMNEZEU IN NOI/DUHUL SFANT.

      Ștergere
  6. Glasul nu a dat raspuns afirmativ dar nici nu a negat ca este Romania!!!Si totusi ma intreb de ce ati vazut-o in bucataria dvs si nu in orice alta camera sau loc

    RăspundețiȘtergere
  7. ACEST MESAJ CONSIDER CA UN SEMNAL DE ALARMA. DOAMNA MARIA ȘTIAŢI CĂ? EU VIN DE DE LA CUMPĂRĂTURI DE LA KAUFLAND PE LA ORA 21 ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ SEARA? CU O PLASĂ DE RAFIE ROȘIE CU ÎNSCRISURI KAUFLAND. DECI PROGRAMUL DE CUMPĂRĂTURI SE ÎNTINDE PÂNĂ LA ORA 21.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ieri, 16 feb ramaneau 4 zile pana la "evacuarea" A3.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună seara d-na Maria,voiam sa va întreb referitor la acest cutremur devastator,d-stra totuși cum credeți după ceea cite vi s-a arătat:va fi lovită România sau nu de cutremur devastator? poate mai este ceva ce d-stra nu vreți sa ne spuneți ca sa nu ne speriem?

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna iarăși era cu ceva alb pe cap?e a doua oară cind vi s-a arătat ca era o doamna cu ceva alb pe cap...Aceăsta eșarfă alba d-stra credeți ca e purtata ca semn de doliu?

    RăspundețiȘtergere
  11. E foarte bine ca spui Maria , oamenii vor fi pusi in garda trebuie mereu sa fim pregatiti ptr. ce v-a veni .! indiferent in ce mod v-a venisfarsitul trebuie sa-l acceptam !@ Seara buna ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca sunteti constienta ca intr-un fel sau altul sfarsitul va veni de ce va mai agitati, doamna? Traiti-va viata in liniste si pace si lasati lucrurile sa se desfasoare asa cum e hotarat. De ce trebuie sa fiti in garda? La ce va ajuta?

      Ștergere
  12. Asta da viziune clara! Cutremur! Unde? In Romania, ca d-aia i s-a aratat Mariei propria ei casa. Cand? In 4 zile. Eu nu cred ca este loc de nicio interpretare.

    Deci avem si locul, avem si data. Nu avem si ora exacta ci doar stim ca va fi candva in timpul zilei de sambata, 20 februarie 2016. Intensitatea? Nu se stie exact, dar daca e sa speculam ca este vorba despre cutremurul ala mare si ciclic de 30-40 de ani care este asteptat si daca e sa ne gandim si la profetia lui Arsenie Boca cu Bucurestiul (ca va fi ras de pe fata pamantului) am pus-o rau de tot.

    Doamne ai mila de noi pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
  13. "Ingerii spun ca teama ne incatuseaza psihicul. Il inrobeste, blocandu-i capacitatea creatoare, si ne domina atat starile afective, cat si deciziile. Ne face sa devenim slabi. Puterea de decizie va fi astfel afectata. De aceea nu permiteti niciunui sentiment de teama sa va perturbe fericirea! Puteti fi mult mai puternici decat orice sentiment de teama. Credinta in Dzeu va poate inlatura orice sentiment nepotrivit. Lumina divina poate anihila orice maleficitate, daca va concentrati pe puterea ei de radiere si nu pe mintea voastra.
    Asadar, in loc sa va indoiti de abilitatile voastre de a va conecta la Dzeu, mai bine fiti atenti la mesajele pe care Cerul vi le trimite deja si la modalitatea in care puteti sa le percepeti!"
    Cum sa ne auzim ingerii - Doreen Virtue

    RăspundețiȘtergere
  14. D-na Maria, D-zeu sa va tina sănătoasă și sa va dea cât mai multe revelații, pentru noi cei ce credem în El, despre planul Sau cu L umile pe care cu drag Le-a făcut! Cu stima, Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  15. MĂ SCUZAŢI DOAMNA MARIA,DAR MIE IMI PLACE UMORUL SEC UNEORI.CHIAR DACĂ AU FOST COMENTARII CARE NU AU FOST LA SUBIECT. TREABA ESTE FOARTE SERIOASĂ ȘI BINEÎNŢELES CĂ AŢI FĂCUT BINE. CHIAR DACĂ NU PARE,DAR SĂ ȘTIŢI CĂ VĂ APRECIEZ.

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria, ati scris cele 10 porunci, iar a 4-a porunca spune: Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste!" Cati ne mai aducem aminte de ziua Tatalui, ziua a 7 in care Domnul s-a odihnit, cine isi mai aduce aminte ca Sambata este ziua Lui, cand noi nu numai ca nu o cinstim sau ca uitam aceasta zi mare, ci cele mai mari uraciuni si desfranari le savarsim, fiindca spunem in mintea noastra ca Duminica ne odihnim si Sambata hai sa ne destrabalam. Asa ca ne mai miram ca Domnul aduce pedeapsa cea mare asupra zidirii Lui, in ziua a 6-a, vinerea, cand a facut omul si in ziua a 7-a, sambata, ziua Lui? E bine si cu Legea veche cea primita de Moise, dar Legea noua adusa de Domnul nostru Iisus Hristos Dumnezeu insusi, e toata acea lege pe care o cuprinde si o completeaza si chiar mai mult de atat si toate acestea doar in 2 porunci si nu in 10, ca sa fie tinute minte de tot omul: "1) Iubeste-L pe Domnul Dumnezeul tau cu mintea, cu inima, cu sufletul si cu toata fiinta ta. 2) Iubeste-ti aproapele tau, ca pe tine insuti." Cat despre cutremur, mi s-a aratat si mie pe 20 sau 26 luna aceasta, dar tind sa cred ca este 20 acum ca ati venit cu completarea, un ozn in forma triunghiulara iar in el este un extraterestru care are coarne ca un demon, o specie pe care nu am mai vazut-o pana acum, sub el este alt ozn triunghi in care sunt insectoizi gri. In triunghi apare data 20 02 2016 sau 26 02 2016, nu disting bine. Acum in contextul in care ati mai vorbit de ei, exista 3 variante. 1) Sa se arate si sa provoace un cutremur mental la nivel mondial. 2) Sa provoace cutremurul. 3) Sa ne salveze de cutremur. Cat despre femeia cu batic, si mie mi s-a aratat de cateva ori si se vede in pozele de mai jos postate de mine pe facebook. Spuneti-mi daca aceasta este femeia pe care ati vazut-o: https://photos.google.com/share/AF1QipOGu1t8QDpcrFjWGdZWjSprzvyuOtFyLtXicjqjzxxA9LTui_eqWBvT_ba_8aBrOg?key=QmMwTHFrSEVOR3ZkM1M2aUQ0Wmo3VUlGYWppNjVR
    Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

    RăspundețiȘtergere
  17. P.S.: Poate sa fie sambata pe 20 daca se calculeaza de a doua zi de cand a primit mesajul sau poate fi pe 19 vineri, daca se calculeaza din ziua in care a primit mesajul, adica pe 16 la ora 15:10; deci poate fi peste 4 zile inclusiv la acea ora 15:10 sau dupa aceasta ora. Ca sa fie 19 vineri se pun patru zile, zilele de 16, 17, 18, 19 si sunt 4. Despre 19 a mai scris si doamna Maria cand o certa acel glas sa scrie cifrele 1, 3, 19 si 9 (parca). Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Exista o vorbă poti sa te ferești cât vrei sa te ascunzi si in gaura de sarpe ca tot vei fi gasit .ne salvează decat credința in Bunul Dumnezeu si sa rămânem in Mâinile Lui

    RăspundețiȘtergere
  19. Iarasi mesaje specifice ce se pot verifica, pe lângă cele despre Turcia și Taiwan? avem și cel cu cutremur în 4 zile și Antena 3 într-o clădire nouă. Este extraordinar să le urmărim și să le vedem împlinirea! D-na Maria, din nou tot respectul, sunteți cu adevărat o eroină să aveți atâta credință în aceste mesaje specifice încât să le publicați. Deci vă puneți pur și simplu în joc toți anii de muncă riguroasă în acest domeniu să dovediți lumii că Dumnezeu există și că mesajele ce le primiți sunt veridice. Vă apreciez deja...iar când aceste ultime mesaje se vor împlini (cu toate că nu sunt plăcute) veți deveni extrem de căutată, cu toate că știu că nu umblați după publicitate, decât doar dacă îl slăvește pe Dumnezeu. Eu zic că ar fi minunat ca românii să poată constata 100% că Dumnezeu nu i-a uitat și că mai are profeți și astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara. Probabil in mainile Dvs. Mi-am amintit de un mesaj din octombrie http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/pe-21-22-se-va-intampla-ceva-romania.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  21. Singura solutie este rugaciunea, postul, milostenia, iubirea de oameni. Chiar de va fi sau nu, faca'se voia Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dragii mei,
    Îmi cer iertare pentru greseala. Am scris 16 februarie in loc de 17 februarie. Ieri am vazut toate acestea. Si tot ieri ,am si scris.Cand am publicat Comentariile voastre , mi-am dat seama de greseala. Va imbratisez cu drag, si sa avem CREDINTA si Dragoste ,in DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, si va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca este 17 februarie, 4 zile ar cadea cam pe 21. Ar putea avea legatura cu articolul dvs cu "pe 21-22 se va intampla ceva in romania" , cum spune "anonim 2:09" ?

      Ștergere
    2. da pe 21 pica cele 4 zile ,cel mai probabil 21-22 ,dar nu este batut in cuie poate fii in alta parte nu in tara noastra, si cutremurul in romania este in martie nu in februarie,,acuma poate fi un precursor ceva mai mic..dar este exclus cel mare acuma.

      Ștergere
    3. De ce este exclus cutremurul cel mare in februarie anonimule?!

      Ștergere
    4. Nici eu nu inteleg de unde ai atata siguranta ca in martie!Poti explica?Alina

      Ștergere
    5. Nimeni nu poate prezice cu exactitate, dar banuiesc ca acel "Anonim 18 februarie 2016, 13:47" s-a referit la ceea ce a spus d-na Maria acum ceva timp:

      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/02/oare-ce-pot-insemna-aceste-cifre.html

      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-in-luna-martie-un-cutremur.html

      In primul apar niste cifre, care pot fi interpretate ca 28.03.16; la cel de-al doilea articol nu cred ca este nevoie de vreo interpretare.
      Incercati sa nu va mai ganditi la "drobul de sare" care sta sa cada in capul nostru.
      Incercati sa "ganditi" cu sufletul si va garantez ca veti constata ca tot ceea ce s-a intamplat, se intampla si se va intampla sunt bine chibzuite de Dumnezeu. Tot ceea ce face EL este perfect...EL este Perfect.

      Ștergere
  23. Deci va fi duminica, 21 martie 2016.

    "Pe 21 - 22 , se va întâmpla ceva în România.
    În România se va întâmpla ceva, pe 21 - 22.
    Va fi ceva uzguitor, în România!"

    Doamne ai mila de noi pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gresit, imi cer scuze! Data pe care vroiam s-o scriu era 21 februarie 2016.

      Ștergere
    2. Pacatos esti tu Prichici fa-ti testamentul,cutremurul va fi peste 13 zile, la ora13,13 minute si 13 secunde.mefistofel

      Ștergere
  24. 17 data mesajului.......18,19,20,21,...(4 zile)....21 posibil in timpul zilei sau ......o alta varianta avansata de un alt clarvazator 21/22.....!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am visat ieri (17 februarie) spre dimineata cifrele 21 si 84..,
    Daca este ce ma gandesc atunci e groasa tare treaba...
    A fost repetat de 3 ori intr-un interval scurt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre un cutremur al fiintei omului, cand alte fiinte se arata pe cer ori pe pamant...
      Oricum, se pare ca avem parte si de lucruri pozitive....

      Ștergere
  26. Poate fi si duminica, cand vroia Gabriel, dar poate fi si sambata pe 20 daca se pune ziua cand a primit mesajul: 17, 18, 19, 20

    RăspundețiȘtergere
  27. ce clarvazator a spus ca pe 21/22 anonim 10:11?Dna Maria,a fost articol cum scrie Emanuel?Pe acela nu l-am citit.Eu cred dna Maria ca dvs nu vreti sa ne speriati,cu suguranta stiti mai mult,intuiesc asta pt ca ati mai fost intrebata de ce in camera dvs este viziunea si evitati raspunsu!Saru"mana mult

    RăspundețiȘtergere
  28. La ce va ganditi Alexandru Dragomir?21 data cutremurului dar 84 ?Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 84 ar putea insemna intensitatea cutremurului si anume 8,4 pe scara Richter, parerea mea. Daniela

      Ștergere
  29. În altă ordine de idei ,bacteria care a ucis bebeluși, ar fi putut pleca dintr un laborator din zonă? Apropo de femeia în halat alb care a scos ceva pe geam (așa arăta un mesaj)Știe cineva ???

    RăspundețiȘtergere
  30. Doamna Maria d-stra publicați mesajele ,dar nu răspunde-ți practic nici la o întrebare? de ce ?spuneți ca sa știm și noi la ce sa ne așteptăm...de aseară stau numai în suspans și accesez pagina d-stra în nădejde de răspuns! !!Spuneți ce credeți va fi în România cutremurul?sa aveți o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu cred ca aceasta femeie cu esarfa alba a aparut in casa d.Maria pentru ca dânsa sa se roage si pentru aceasta tara care are doliu alb.ei ca popor nu au credința puternica in Sfanta Treime.Bunul Dumnezeu sa ne Ocrotească pe toți si rămânem in Mâinile Lui

    RăspundețiȘtergere
  32. Si mai cred ca s-a facut experienta cu vaccin pe bebelusi.aceste bestii nu au mila nu au suflet nu au nimic uman.

    RăspundețiȘtergere
  33. DACĂ MAI DEZBATEŢI PUŢIN SUBIECTUL,ÎN MOD SIGUR NU VA FI NIMIC. MAI TREBUIE PUŢIN ȘI CUTREMURUL SE VA INSTALA AICI ÎN PAGINĂ. DECI PREFERAŢI UN CUTREMUR REAL SAU VIRTUAL?

    RăspundețiȘtergere
  34. CRED ca a sosit momentul Adevarului!Sa vedem in care DUMNEZEU trebuie sa credem.
    Da, draga D,haide sa vedem daca Dumnezeul meu din Biblie este cel Adevarat sau Dumnezeul in care crezi tu.

    Dragii mei crestini,eu cred ca daca il rugam pe Bunul Dumnezeu,poate sa anuleze acest cutremur intens.
    Rog sa mi se alature numai crestinii care cred in Dumnezeul din Biblie,care cred ca Dumnezeu este Viu,ca va veni pe norii cerului,ca exista viata vesnica,ca exista rai si iad.
    Sa se abtina cei care cred in reincarnari,energii,vibratii,etc

    Va astept dragi crestini adevarati sa veniti cu o rugaciune catre Dumnezeu.Fiti Lumina si sa va scrieti si numele,nu stati sub anonimat.

    Doamne Dumnezeule care ai creat cerul si pamantul,te rog din tot sufletul si din toata inima mea,sa anulezi acest cutremur puternic.Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cine te razboiesti Liliana? De ce nu intelegi ca Didona crede in acelasi Dumnezeu ca si tine? Tu crezi ca asa merge? De ce te chinuiesti asa? Te rog linisteste-te caci TOTUL E BINE! ROMANIA este pe maini bune! SFINTII ROMANIEI SUNT PE BARICADE! TOTUL ESTE BINE!

      Ștergere
    2. DRAGĂ LILIANA,ESTE UN SINGUR DUMBEZEU!!! NU EXISTĂ DUMNEZEUL DIN BIBLIE SAU DUMNEZEUL LUI D. SI NU CA IAU APARAREA LUI D. EU TIN SI CU TINE LILIANA SI CU D. MULTI SE DUC CU BIBLIA IN MANA IN IAD. SI NU SPUN EU. SPUN SFINTII PARINTI. DUMNEZEU NU FACE INTRECERI SPORTIVE CARE ESTE MAI APT,PENTRU CA EL ESTE TOTUL ATAT LUMINA CAT SI INTUNERICUL.

      Ștergere
    3. AM CREDINTA PUTERNICA IN ACEASTA AFIRMATIE:

      "IN ROMANIA TOTUL E BINE, DUMNEZEU IUBESTE ROMANIA, O TINE IN BRATELE LUI PROTECTOARE ACUM SI INTOTDEAUNA! ASA ESTE!"

      Ștergere
    4. Iata Dumnezeul biblic:

      Iar cetăţi nimicite cu copii cu tot:

      Iosua 6:21-24
      21. şi au nimicit-o cu desăvârşire, trecând prin ascuţişul sabiei tot ce era în cetate, bărbaţi şi femei, copii şi bătrâni, până la boi, oi şi măgari.
      22. Iosua a zis celor doi bărbaţi care iscodiseră ţara: “Intraţi în casa curvei şi scoateţi din ea pe femeia aceea şi pe toţi ai ei, cum i-aţi jurat.”
      23. Tinerii, iscoadele, au intrat şi au scos pe Rahav, pe tatăl ei, pe mama ei, pe fraţii ei şi pe toţi ai ei; au scos afară pe toţi cei din familia ei şi i-au aşezat afară din tabăra lui Israel.
      24. Cetatea au ars-o împreună cu tot ce se afla în ea; numai argintul, aurul şi toate lucrurile de aramă şi de fier le-au pus în vistieria Casei Domnului.
      (http://bibliapentrusceptici.ro/iosua-6/)

      Cu prunci cu tot:

      Deuteronom 3:2-7
      2. Domnul mi-a zis: “Nu te teme de el; căci îl dau în mâinile tale, pe el şi tot poporul lui şi ţara lui; să te porţi cu el cum te-ai purtat cu Sihon, împăratul amoriţilor, care locuia la Hesbon.”
      3. Şi Domnul Dumnezeul nostru a mai dat în mâinile noastre şi pe Og, împăratul Basanului, cu tot poporul lui; l-am bătut şi n-am lăsat să scape niciunul din oamenii lui.
      4. I-am luat atunci toate cetăţile şi n-a fost una care să nu cadă în stăpânirea noastră: şaizeci de cetăţi, tot ţinutul Argob, împărăţia lui Og din Basan.
      5. Toate cetăţile acestea erau întărite, cu ziduri înalte, cu porţi şi zăvoare, afară de cetăţile fără ziduri care erau foarte multe la număr.
      6. Le-am nimicit cu desăvârşire, cum făcusem cu Sihon, împăratul Hesbonului; am nimicit cu desăvârşire toate cetăţile împreună cu bărbaţii, femeile şi pruncii.
      7. Iar toate vitele şi prada din cetăţi le-am luat pentru noi.

      Toate citatele de mai sus sunt din biblie!!!

      Dumnezeul BIBLIC este un dumnezeu crud si razbunator, un dumnezeu care are robi si sclavi si care pedepseste FARA MILA!!!

      Alte atrocitati aici: http://bibliapentrusceptici.ro/

      Ștergere
    5. Draga Emanuel, se stie ca in biblie, evreii au cules de pe unde au putut, din dorinta de a avea un dumnezeu. Este un amestec de credinte in dumnezei ai diferitelor popoare invecinate si nu numai... de aceea apar contradictii, o data gasim descris un dumnezeu bun iar altatadata un dumnezeu posesiv, furios si gelos.
      Eu personal cred ca Dumnezeu este Unul singur si IL caracterizeaza Legea Iubirii Universale... ce e cu dumnezeii posesivi, furiosi, gelosi si explansivi din biblia evreilor... este problema lor... nu si a mea.

      Ștergere
  35. Daca cineva "binevoitor" va provoca vreun cutremur la propriu? Stim ca este posibil acest lucru, cu voia maritilor masoni... Si in Japonia au facut acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  36. Dna Maria,spuneti-ne ce credeti!Va avea loc in Romania deoarece viziunea se petrecea in camera dvs?O parere,atata tot!Va multumim pt tot ce ne impartasiti si cu bune si cu rele!

    RăspundețiȘtergere
  37. Subscriu Liliana! Si faca- se voia Domnului in toate!

    RăspundețiȘtergere
  38. Iti mulțumim Bunul Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru ca suntem in Mâinile Tale si ocrotește acest popor de toate necazurile de toate primejdiile si de toate bolile si ajuta ne sa fim sănătoși sa puteam mai departe.iti multumesc din inima din suflet.niculina

    RăspundețiȘtergere
  39. Astazi au fost 3 cutremure de mica intensitate,cel mai mare a avut 3,8 in zona Vrancea au fost 2 si unul la mine in Covasna au zis cei de la RomaniaTV!!!! ce credeti d-na MARIA va veni cel mare?DOAMNE fie-ti mila de noi! Pansela Buterchi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,
      De la FAȚA LUI DUMNEZEU,nu avem unde sa ne ascundem. De ce sa intram in panica, daca stim că acolo Sus, TATAL CEL CERESC le oranduieste pe toate,numai după VOIA SA ? Să avem CREDINȚĂ tare si Dragoste infinita pe întru Dumnezeu si Maica Domnului, si nu avem a ce ne teme. Cu dragoste ,Maria.

      Ștergere
  40. D-na MARIA eu nu intru in panica,nu mi-e frica,practic nu mai simt nimic, sant necajita si suparata ca am inima de piatra,m-au tradat m-au furat m-au pacalit toti,toti din cei apropiati mie,in curand voi pleca la copii in Anglia,aici nu mai am ce face, cu drag Pansela Buterchi

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu credeti ca daca Maria ar spune ziua cutremurului ar crea panica?Ana

    RăspundețiȘtergere
  42. Pentru Liliana Muresan :
    -,,in care DUMNEZEU sa credem''-
    exista un singur DUMNEZEU si daca esti chior sau surd, mut, negru, alb-tot Unul e ; cel adevarat, nu mai fi dualistasi nu mai zice ,,al tau''pt. ca spunand asa parca imi furi partea mea, ia-ti banii, case , avutii, onoruri ALE TALE , mie lasa-mi mie macar partea mea de DUMNEZEU.

    nu judeca tu cine sa se roage, de ex. crestinii tai au omorat milioane de oameni in numele credintei..
    Cu rugamintea e mai bine cu precizarea ca formularea corecta nu e ,,sa anulezi'' pt. ca asta s-ar referi la cevacare deja a avut loc- corect ar fi ,,sa nu lasi''!
    initialele numelui meu se potrivesc cu ale tale, L M asa ca de la mine pt tine Bucurie! Fericire!

    RăspundețiȘtergere
  43. Excluzind faptul ca acel cutremur se manifesta,se miscau obiectele ,poate fi vorba de un cutremur social ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Adevar ai grait LILIANA!
    Multi chemati , putini alesi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LILIANA, tu esti printre cei alesi?

      Ștergere
    2. Asta da intrebare,spune-mi pe cineva care este sigur ca el este unul dintre alesi?
      Imi doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa imi rezerve si mie un loc cat de mic acolo Sus,dar mai am si eu multe lucruri de indreptat in viata mea.Dar eu sunt convinsa ca El aprecieaza ca doresc sa-l cunosc cat mai bine si fac Voia Sa. Cu drag,

      Ștergere
  45. Emanuel, dar tu carui Dumnezeu te inchini?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Dumnezeului Unic, caruia i te inchini si Tu, Anonimule. De ce nu intelegi ca Dumnezeu este UNUL?! Cel care este Iubire Neconditionata, Lumina si Adevar! Trezeste-te pana nu-i tarziu!

      Ștergere
  46. Decodare fantezista:4 zi-le(cu sensul de spune-le)intr-un comentariu anterior am demontrat ca 4 e cifra pamantului printre altele reprezentand punctele cardinale.anul acesta va fi un an in care planeta pamant isi va serba numarul pe data de 4.4.2016.deci avem 4.4.20(se divide in 5 unitati de cate 4)iar 16(se divide in 4 unitati de cate 4).daca 4 reprezinta punctele cardinale 5 reprezinta uniunea celor 4 puncte cu centrul de intersectie al lor.5 mai reprezinta si uniunea dintre cele 4 elemente vitale vietii(pamant.apa.foc.aer) cu constiinta(sufletul),5 mai repr si pentagrama.20-16=4.la data de 4+4+20+16=44.numarand totalitatea cifrelor de 4 ajungem la nr.13.1+3=4.4 reprezentand pamantul.de ce 20-16?linia pe orizontala reprezinta est-vest.de aici tragem concluzia ca pe data de 4.4.2016 vor avea loc 2 evenimente dezastruoase in acelasi timp in est si vest.avand in vedere ca in trecutul apropiat au avut loc dezastrul de la sumatra in est si cel de la new oleans in vest este posibil ca acestea sa se repete in aceeasi zi.dar oamenii vor zice aaa da exista o sansa la 4 miliarde sa se intample intr-un an asa ceva.nu vir baga de seama ca cineva e suparat.si acum vine partea cea mai grea.in data de 6.6.2016.aici e vina oamenilor pt ca ei au ales-o.oamenii au atribuit nr 666 bestiei.nu mai explic de ce au facut-o.deci avem 6.6 si 20+16=36(se divide in 6 unitati de cate 6)de ce plus?pt ca reprezinta cele 4 puncte cardinale.la 6.6.2016 vor avea loc dezastre in est.vest nord si sud.cele din est si vest vor fi aceleasi iar din nord si sud vor porni gerurile.deduc asta din faptul ca tanara femeie avea chipul si broboada alba.deci doamnelor si domnilor pregatiti-va de o lunga era glaciara.sau rugati-va.

    RăspundețiȘtergere
  47. Noi toti suntem asa cum suntem (si romanii sunt niste oameni minunati )....Dumnezeu va lua atitudine avand in vedere ca Romania intra in planurile Sale .....Cernerea se va infaptui .....acum depindem de propria credinta.

    RăspundețiȘtergere
  48. Eu ma inchin Creatorului acestui univers, celui care mi-a dat viata, Dumnezeului care din iubire pentru oameni s-a intrupat si s-a lasat crucificat pentru pacatele oamenilor, Dumnezeului despre care vorbea Arsenie Boca si despre care spunea acesta ca iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu este mai mica decat iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos, ma inchin Dumnezeului bun si milostiv si iubitor de oameni, Dumnezeului care din iubire fata de creatia lui i-a dat liber arbitru, Dumnezeului rabdator care isi asteapta fii si fiicele sa vina acasa. Ma inchin Hristosului care este parintele si duhovnicul meu spiritual, dar nu ma inchin dumnezeului biblic care era un dumnezeu gelos si razbunator, caci chiar daca biserica neaga acest lucru, Iisus Hristos nu vorbea despre Dumnezeul din vechiul testament. Cine este atent va observa acest lucru. Vechiul si noul testament sunt precum apa si uleiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Emanuel ca il vezi astfel pe Dumnezeu si totusi El este mai mult de atat. Ma bucur ca il vezi macar Universul si nu te mai rezumi a spune ca El este soarele nostru, asa cum Madus il vede pamantul pe care traim. Oare asa de mic sa fie Dumnezeu? Cand Cerurile sunt tronul Lui iar pamantul este asternutul picioarelor Sale (in traducere libera, Pamantul nostru este presul de la intrare inaintea Lui). Dumnezeu nu poate fi cuprins de mintea omeneasca. Luati 13 coli de hartie si desenati pe fiecare multe cercuri, iar apoi le suprapuneti. Fiecare cerc este un univers iar fiecare coala este o dimensiune. Acela este Dumezeu si mai mult de atat. Ganditi-va ca univerul in care traim nici macar nu l-am vazut pe tot, decat, cat ne-a permis lumina sa vedem 13.5 miliarde de ani lumina. Nu il cunoastem aproape deloc. In acest univers pe care il numim "infinit" traim la marginea unei galaxii care nici macar nu este una foarte mare in comparatie cu alte galaxii. In aceasta galaxie sunt peste 100 de miliarde de stele (sori), iar soarele nostru nu este una dintre cele mai mari stele din galaxia noastra. Sistemul nostru solar este aproape invizibil, foarte greu de reperat si aproape insesizabil in galaxia noastra. Planeta pe care traim este o planeta foarte mica si totusi ne rezumam a spune ca Dumnezeu e soarele sau pamantul? Chiar asa de mic sa-l vedem pe Dumnezeu si sa-l raportam la micimea noastra? Noi in acest univers, la nivel de individ raportat la dimensiunea universului nu suntem nici macar cat un bob de nisip. Cat despre Dumnezeul din Vechiul Testament si Cel din noul Testament, nu este El Unul si Acelasi? Daca mintea omului nu pricepe, asta nu inseamna ca nu este. Noi vrem sa il percepem dupa mintea noastra, dar El este dupa voia Lui, caci El este Creatorul, Dumnezeu si noi suntem creatia. Spui ca Domnul Iisus Hristos nu a vorbit de Dumnezeul din Vechiul Testament, dar nu a a vorbit Dumnezeul din Vechiul Testament si prorocii din Vechiul Testament despre Venirea Lui Emanuel (Dumnezeu este cu noi), a Mantuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos? Nu a spus Domnul Iisus Hristos despre Vechiul Testament si despre Dumnezeul Vechiului Testament despre care vorbesti tu ca este un Dumnezeu razbunator, ca nu a venit sa schimbe Legea veche, Legea Dumnezeului razbunator si malefic, a Dumnezeului Vechiului Testament, ci ca a venit ca sa o implineasca? Faptul ca Dumnezeul Vechiului Testament a ingaduit ca Fiul Sau prea iubit sa sufere, sa patimeasca si sa fie ucis de creatia Lui, i-L face un Dumnezeu razbunator si malefic? Si eu am fost oripilat de multe ori si nu am inteles multe cand am citit Vechiul Testament, dar Dumnezeu mi-a deschis ochii si mi-a aratat totul cu alti ochi. Cand a adus potopul asupra omenirii de a salvat doar piatra de temelie a noii lumi, pe Noe si familia lui, a fost un Dumnezeu razbunator si rau? Cand a ucis toti pruncii Egiptului, cand a scos poporul lui Israel din robie, a fost un Dumnezeu malefic? Nu erau si acei prunci ai lui, neprihaniti si fara de pacat? Cand regele David era cautat de fiul sau ca sa-l ucida si sa-i ia tronul, iar comandantul ostilor sale, care il iubea enorm pe regele sau si si-ar fi dat viata pentru el, ca sa-si salveze regele de sabia fiului sau, s-a dus si l-a ucis pe fiul lui David; iar regele David, drept multumire ca i-a salvat viata comandantul sau credincios, l-a rasplatint ucigandul fiindca ii omorase fiul care ii dorea moartea. Acela a fost un Dumnezeu rabunator si rau care a actionat prin profetul si unsul Sau nedrept?

      Ștergere
    2. Dar te intreb, caci esti la o anumita varsta si ai o capacitate intelectuala peste medie. Cand erai mic si mergeai la sapat porumbul, taiai doar buruiana mare, sau taiai si vlastarii mici de buruiana, practic copiii buruienilor. Iti spun eu; le taiai pe toate, mari si mici si inca din radacina. Buruiana nu este viata, ai creat-o tu? Daca tie nu iti era folositoare poate ca are rolul ei. Ce esti tu pentru buruiana? Cand construiesti o casa noua din caramida si beton, trainica, nu te apuci sa o construiesti peste casa veche din chrpici a bunicilor sau peste temelia veche a casei, fiindca se va darama. Darami casa veche, sapi temelia veche si scoti tot pamantul vechi si macinat, si torni temelie noua din piatra beton, trainica, peste care cladesti o casa mare, rezistenta si frumoasa. Pentru casa veche si temelia veche, cum esti tu, bun sau rau? Crezi ca te va intreba casa veche de ce o darami si o sapi din temelie, crezi ca daca te va judeca acea casa ca o darami, tu nu o vei mai darama? Va conta pentru tine, parerea casei vechi? Nu a fost stramosul tau creatorul ei si tu fiind stapanul ei ai dreptul sa o darami si sa faci alta noua? Spusa Domnul sa nu judeci pe Domnul Dumnezeul tau. Crezi ca omul ar fi putut sa se atinga de Dumnezeu Fiul fara voia Tatalui, daca nu ar fi ingaduit El? Crezi ca toate lucrurile bune vin de la Dumnezeu si tot raul vine de la satana? Dar pe satan, cine l-a creat? Crezi ca poate sa faca ceva satana, fara ca Dumnezeu sa-i ingaduie? Satana este la fel ca noi in fata Lui Dumnezeu, fir de praf pe care Domnul poate sa-l tina sau sa-l stearga. Daca nu-i ingaduia toate, nimic nu ar fi facut si nimic nu poate face fara voia Lui. Daca Dumnezeu ii ingaduie si il iarta pe insusi cel viclean si aducatorul urgiilor, cine suntem noi sa-l judecam pe Dumnezeu? Asculta ce-ti spun, caci adevar iti graiesc, caci nu veti fi mantuiti, nu pana va veti ierta dusmanii si pe cei care va fac rau, ci pana nu ii veti ierta pe demonii si pe satana care ii impinge la pacat pe semenii vostri, atunci veti cunoaste pe Dumnezeu si iubirea desavarsita, cand veti ierta si iubi chiar si pe raul absolut. Am vazut ca multi vorbiti despre "iubirea neconditionata." Iubirea nu poate fi neconditionata sau conditionata fiindca nu exista decat cuvantul "IUBIRE". Iubirea conditionata, nu este iubire, este orice vreti voi, dar nu puteti sa alaturati cuvantul "IUBIRE" langa conditionat sau neconditionat, fiindca acela se numeste interes si nu iubire care izvoraste din suflet si nu poate fi conditionata de nimic. Iubirea este ca Dumnezeu pentru om, ori este, ori nu este. Ori iubesti, ori nu iubesti. Ori esti gravida ori nu esti, nu poti sa fii putin gravida. Stiu ca putini veti intelege ceea ce va spun si greu daca nu imposibil va va fi sa faceti ceea ce ati auzit, dar toate la timpul lor. Nu mai incercati sa gasiti o logica in ceea ce face Dumnezeu fiindca nu veti gasi o logica umana intr-una Dumnezeiasca, desavarsita. Mintea omului nu poate sa-L cuprinda pe Dumnezeu, cu atat mai mult, este imposibil sa priceapa sau sa inteleaga voia Lui. Ceea ce este imposibil, ilogic si necunoscut omului si gandirii lui, este posibil Lui Dumnezeu. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata marirea, cinstea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam. Amin.

      Ștergere
    3. ANONIM 13:04 AI SPUS NIȘTE ADEVĂRURI CUTREMURĂTOARE. BINECUVÂNTATĂ SĂ FIE ÎNŢELEPCIUNEA TA!!! AI REUȘIT SĂ EXPLICI ÎNTR-UN COMENTARIU CE NU POATE UN ILUMINAT SĂ FACĂ ÎNTR-O VIAŢĂ.

      Ștergere
    4. Gabriel, totul e OK ! Asteptam Comentariile tale ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    5. @Anonim 13:04 ai grăit frumos dar nu si înțelept. Vreau sa fac câteva lamuriri: soarele este Hristosul nu Dumnezeu tatăl. Dacă Dumnezeu tatal este universul de ce va este atat de greu sa acceptati ca sorii sunt fii lui? Nu e logic? :)

      Dacă tu DIN IUBIRE iei o sabie în mână și omori copii nevinovați cu ea atunci ai niște probleme grave la mansardă. Dacă tu crezi ca mă prostești pe mine cu exemple de case vechi și buruieni te înșeli. OMUL ARE SUFLET!!! O CASA VECHE NU ARE SUFLET! O BURUIANA NU ARE SUFLET!

      Cum era porunca aia din vechiul testament SA NU UCIZI? Nu-mi amintesc sa fi fost SA NU UCIZI DECÂT DACĂ ÎȚI PORUNCEȘTE DUMNEZEUL TĂU! Care mai este diferența între Dumnezeu și satana atunci? Ca și ăluia îi place sa ucidă. DUMNEZEU A CREAT VIAȚA IAR EL NU-ȘI SUBMINEAZĂ SINGUR MUNCA!

      DE CE V-A DAT MINTE DUMNEZEU VOUA OAMENI BUNI? CA SA NU GÂNDIȚI CU EA ȘI SĂ VĂ LĂSAȚI PROSTIȚI PE FATA DE SATANA? ADICĂ DUMNEZEU VĂ SPUNE SA NU UCIDEȚI ȘI VOI UCIDEȚI ÎN NUMELE LUI ȘI APOI MAI AVEȚI SI TUPEUL ABJECT SA VA ȘI JUSTIFICAȚI CRIMA? ȘI TOT EU SUNT PREA PROST SI NU ÎNȚELEG MISELIA VOASTRĂ?

      Atunci va rog sa mă lăsați pe mine în prostia mea caci eu REFUZ SA MĂ ÎNCHIN UNUI DUMNEZEU CARE ÎNDEAMNĂ LA CRIMA!

      Ștergere
    6. Imi pare rau domnule Prichici sa constat ca aveti o gandire redundanta, inchistata si incuiata intr-un cub numit cutie craniana care nu va lasa sa depasiti anumite bariere si tipologii, iar faptul ca aveti impresia ca aveti constiinta ridicata, va creati un univers fals care va afunda in intuneric. Deci sa inteleg, dupa constiinta dumneavoastra Domnul Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu este soarele, adica steaua sistemului nostru solar. Asta inseamna ca si Tatal este tot o stea, adica un soare, deci tot mic l-ati facut pe Dumnezeu. Nu a spus Domnul ca cine a vazut pe Fiul, L-a vazut pe Tatal, caci Tatal este in Fiul si Fiul este in Tatal iar Duhul Sfant din Tatal purcede? Nu este Fiul Dumnezeu? Cand s-a intrupat Fiul, a disparut cumva soarele de pe cer? Nu cred ca este consemnat undeva ca a fost o eclipsa de soare timp de 33 de ani. Daca spui ca "refuzi sa te inchini la un Dumnezeu care indeamna la crima", atunci faptul ca L-a trimis pe Fiul Sau prea iubit sa patimeasca, sa fie batjocorit, chinuit, rastignit si ucis de creatia Lui si a si ingaduit toate acestea, cum i-L numesti pe Dumnezeul din Noul Testament? Te inchini Lui? Daca Domnul Iisus Hristos, a patimit, s-a crucificat, a acceptat batjocura si si-a dat viata pentru noi, stiind toate acestea dinainte si fiind Dumnezeu, cum i-L numesti? Te inchini Lui? Daca ar face acelasi lucru in zilele noastre stii ce ar spune oamenii? Ca e nebun si l-ar interna, nu inainte sa-si faca Capatos si Brancu audienta cu El. Daca ar trai in zilele noastre, nestiind ca este El, Dumnezeu intrupat si ti-ar spune ca urmeaza sa fie batjocorit de cei creati de El,(adica nimicuri in comparatie cu El) torturat, rastignit si ucis, i-ai spune ca este masochist ca accepta toate acestea stiindu-le dinainte, iar Biserica nu i-ar face slujba de inmormantare fiindca ar spune ca a stiut ca va fi ucis si nu a facut nimic ca sa scape, ar spune ca s-a sinucis. La care Dumnezeu te inchini? Nu la Unul si Acelasi pe care il avem toti. Crezi ca tot raul a aparut din neant? Ce numesti tu crima, pentru El este transformare, iar asta nu ai cum sa o intelegi. Ti-am dat doua exemple la nivel de gandire cognitiva incipienta si nu ai inteles, cum ai putea sa-L intelegi vreodata pe Dumnezeu. Si da, toate casele, daca vrei sa stii, au suflet. Toate amintirile si trairile sufletesti ale celor care traiesc intr-o casa sunt impregnate acolo in acea casa. Nu este ea pamant ca si tine? Dar tu esti si apa si aer, sufletul, si foc. Acelasi lucru il gasesti si in casa, caramida e din pamant, apa, aer care usuca si foc. Daca ar avea gura o casa ar vorbi si multe ar povesti caci multe a trait si a vazut.

      Ștergere
    7. Si da, si buruienile au suflet, tot si toate cate sunt. Daca vrei sa stii, plantele au ADN-ul mult mai complex decat oamenii si animalele. In timp ce oamenii si animalele au doar 2 spirale in ADN, plantele au 200 de spirale. Oxigenul, aerul pe care il respiri ca sa traiesti si care inseamna viata, il primesti inclusiv de la acea buruiana. Contextul era altul. Era o comparatie intre tine si Dumnezeul pe care il judeci, dar la o scara microscopica. Tu erai in locul Lui Dumnezeu si buruiana sau casa veche era omul. Raspunsul l-ai dat singu, nu ai dat 2 bani nici pe casa nici pe buruiana, oare tu cat contezi? Noi cat contam? Contam mult sa stii, fiindca din fericire, tu nu esti Dumnezeu! Dar e greu din pacate, cu constiinta omului, fie ea si cea a unui inginer care are o varsta venerabila si a terminat facultatea Romano-Americana. Bine ca Domnul si-a luat ca apostoli pescari, vamesi, muncitori si oameni fara carte, caci daca lua invatati nu ar fi avut izbanda ca sa-i invete si sa le schimbe constiintele, sa-i inalte. Aveam mai multe pretenitii de la dumneavoastra. Iti mai dau un exemplu. Daca iei o farfurie de lut si o spargi, practic o distrugi, o "ucizi", o mai amesteci cu un pic de lut, o bagi la cuptor si faci din ea o oala mare si frumoasa, mai trainica, mai rezistenta, mai folositoare, mai incapatoare. Esti un criminal daca faci asta? Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea.

      Ștergere
    8. CEI 2 ANONIMI 00:23 - SUNT COPLEȘIT. NU CREDEAM AȘA CEVA.

      Ștergere
    9. Ce ar fi ca tu anonimule sa ne dai de acum incolo raspunsurile? Se vede clar ca esti avansat! Spune-ne tu cine este Hristosul! Si poate te si semnezi sa stim cine ne invata de bine.

      Si as mai avea si eu cateva intrebari la un om asa intelept ca tine:

      1. daca eu daram zidul unei case e acelasi lucru cu a taia mana unui copil?

      2. daca eu violez o fetita e acelasi lucru ca si cum as smulge o buruiana de pe camp?

      3. daca vreau sa construiesc o casa noua si am intreg universul la dispozitie de ce trebuie s-o stric mai intai pe aia veche si nu pot construi in alta parte o casa noua fara s-o stric pe aia veche?

      4. de ce trebuie sa sparg eu vasele vechi de lut ca sa fac altele noi din ele si nu fac altele noi din prima fara sa le sparg pe cele vechi?

      5. de ce trebuie eu sa distrug ca sa creez? nu pot crea fara a distruge?

      6. ar trebui sa eliberam si sa inarmam toti criminalii si violatorii si talharii din puscarii si sa-i lasam sa ne transforme (omoare) pe toti?

      7. de ce mai avem legi (morale) de la Dumnezeu daca tot nu conteaza ce facem si totul este o transformare continua?

      8. de ce nu l-a omorat Dumnezeu si pe Noe doar putea sa creeze un om nou in locul lui? De ce l-a pastrat? De ce s-a indurat de el? Ce avea Noe mai special? Si de ce a avut nevoie Dumnezeu de Noe si de arca lui?

      9. De ce l-a alungat Dumnezeu pe Adam din rai in loc sa-l trazneasca pe loc si sa faca alt om? De ce nu l-a ucis si pe el si pe Eva? Clar erau "defecti". Ii facea bucati, mai lipea nitel lut pe ei si face doi oameni noi nouti. De ce n-a facut-o?

      10. De ce nu ti-a dat si tie Dumnezeu un stop de curaj sa postezi fara sa te ascunzi in umbra? Ti-e frica ca-ti va trebui sa-si sustii ideile, sa dai explicatii si sa nu-ti poti schimba parerile ca pe ciorapi?

      Dar te rog explica sa inteleaga si prostul de mine ca eu nu am constinta asa elevata.

      Ștergere
    10. Gabriel, nu sunt 2 anonimi, eu sunt unul; sunt si anonimul de la 13:04 care a postat acel mesaj in doua mesaje, sunt si cel care a postat la 00:23 cele doua mesaje care sunt de fapt un singur mesaj. Din pacate, pe blog nu poti sa postezi mai mult de 4000 de caractere intr-un singur mesaj si din aceasta cauza am impartit mesajul in doua. De aceea apar mesajele la aceeasi ora.

      Ștergere
    11. @ GABRIEL - "cei 2 anonimi" >> sunt una si aceeasi persoana. Este aceeasi persoana pe care (mai acum ceva timp) multi cititori de aici ii recomandau sa faca o vizita la psiholog/psihiatru. E usor sa "arunci cu piatra" in semenii tai cand au curajul sa spuna astfel de lucruri. Pe aceasta persoana am avut placerea si onoarea s-o cunosc si ii transmit salutari pe aceasta cale (imi pare rau ca timpul/problemele personale ne-au "distantat".)
      @ Emanuel. Imi pare rau daca pana acum va citeam comentariile cu interes, dupa ceea ce ati postat mai sus (19 februarie 2016, 22:03) nu-mi va mai trezi acelasi sentiment ceea ce veti scrie pe viitor.
      Legat de buruieni si pietre. Credeti ca daca nu exista animatie la exterior, acele lucruri sunt moarte (fara viata)?? Va sfatuiesc sa cautati/cercetati cu atentie si veti observa peste tot in acest Univers, vazut si nevazut, viata/energie/miscare. Credeti ca daca Dumnezeu considera ca nu e bine sa "ucizi" (sub orice forma ar fi ea), ar fi lasat sa se intample asa ceva? Credeti ca puteti distruge creatiile lui Dumnezeu ?? Nimic nu se pierde, totul se transforma. In tot si in toate exista perfectiune, deoarece toate se petrec dupa voia lui Dumnezeu.
      Sunt sigur ca mancati (carne,legume,fructe,seminte,etc.) oare acele elemente nu sunt "ucise" pentru a va hrani pe dvs ?!? Va rog sa va mai ganditi la asta, atat dvs. cat si ceilalti cititori.

      Ștergere
    12. Anonim20 februarie 2016, 11:04
      Dumnezeu nu incalca nimanui liberul arbitru. Te lasa in voia mintii tale si a poftelor tale daca acest lucru il alegi.
      Iti spun clar ca Dumnezeul Iubirii nu are legatura cu CRIMA. El a lasat pentru noi semintele si fructele plantelor. Adica roada plantelor si copacilor. Cum sa crezi ca este un lucru bun sa omori ca sa mananci? Mai ales animale... si ele au semntimente, simt durerea ca si noi... dar si plantele au frica... sa nu fie omorate.


      Ștergere
    13. @Anonim20 februarie 2016, 11:04

      Draga curajos anonim, Dumnezeu din IUBIRE pentru creația sa i-a dat liber arbitru. Cu toate ca nu e bine sa ucizi Dumnezeu îngăduie asta pentru ca noi sa ne dam seama și singuri de acest lucru. Dacă nu am fi avut liber arbitru atunci nu am fi avut de ales și am fi fost simpli robotei programați de creator. NOI am decis sa ne departam de Dumnezeu ca sa experimentam. Tot noi ne putem găsi drumul către casă atunci când suntem pregătiți s-o facem.

      DA, tot ce este în universul ăsta este energie condensată. Da, tot ce exista are conștință in diverse grade. Da, totul se transformă. Asta nu inseamnă că e bine să ucizi. Totuşi ca să poți exista în planul ăsta material trebuie sa consumi materie. DAR NU ESTE ACELASI LUCRU să fi vegetarian sau carnivor. Există o diferență și este una mare. Nu este același lucru sa distrugi o piatră sau un om. Iaraşi este o diferență mare. Şi noi la rândul nostru suntem hrană pentru Dumnezeu sau pentru satan. Alegerea este însă a noastră. Nu știai ca și tu ești hrană, nu? Dumnezeu se hrănește cu noi dacă alegem lumina sau suntem hrana pentru demoni dacă alegem întunericul. Când se hrănește Dumnezeu cu tine este foarte plăcut în schimb când se hrănesc demonii cu tine este foarte dureros.

      Eu cred și mă închin Dumnezeului care m-a creat și din iubire mi-a dat LIBERTATEA de a ALEGE!

      Ștergere
    14. Cu energia pe care noi o emanam! E normal ca ceea ce emanam sa mearga undeva! :) Depinde de ce factura este: lumina sau intuneric!
      Bine este sa NU fii carnivor dar pentru cine ajunge la performanta de a trai cu Lumina e si mai bine! Totusi sunt pe aceasta Planeta si persoane care traiesc doar cu Lumina! Deci este posibil!

      Ștergere
    15. Am sa-ti raspund la toate intrebarile puse de tine Emanuel, cu voia Domnului, cu toate ca intentia mea nu a fost sa starnesc controverse sau polemici si stari de animozitati. Intentia mea nu a fost aceasta, ci sa te fac sa intelegi, ca asa cum a spus Domnul Iisus Hristos: "sa nu judeci ca sa nu fii judecat", caci mare pacat este sa-ti judeci semenii, si cu atat mai mult sa-l judeci pe Dumnezeu Tatal nu este bine deloc, fiindca omul nu-l cunoaste pe Dumnezeu, dar Dumnezeu il cunoaste pe om. Cat despre mine, faptul ca nu ,a semnez, asta nu inseamna ca ma ascund si va voi raspunde intotdeauna la tot ce ma veti intreba, atat cat imi va ingadui Bunul Dumnezeu si cu voia Lui. V-am spus mereu ca nu doresc sa fiu cunoscut fiindca nu eu sunt important ci mesajele de la El si cu toate acestea tu ma cunosti si totusi ma intrebi cine sunt sau de ce ma ascund. Suntem chiar prieteni pe facebook, iar daca avem opinii diferite asta nu inseamna ca suntem si dusmani, numai ca pentru simplu fap ca te cunosc si stiu cine esti, aveam mai mari pretentii de la tine. Faptul ca-mi exprim o opinie, asta nu inseamna ca sunt detinatorul adevarului absolut, caci numai Dumnezeu detine acest adevar. Am sa-ti raspund, dar sa nu mi-o iei in nume de rau caci nu asta am intentionat. Nu judeca ceea ce nu cunosti si nu-L judeca pe Dumnezeu. Poti sa te inchini la ceea ce doresti, dar nu huli impotriva Divinitatii. Dumnezeu te iarta fiindca El stie ca tu nu stii.

      1. Daca darami zidul unei case in esenta este acelasi lucru cu a taia mana unui copil, si totusi este foarte diferit, de la cer la pamant; dar in fapt tu compari mere cu pere. Cand ti-am dat acel exemplu avea cu totul alta nuanta si nu am facut o astfel de comparatie. Tu si cu Didona vorbiti de energiile emanate de fiinte, de oameni, care sunt de fapt informatii. Intr-o casa daca traiesc oameni, oare acea casa nu stocheaza acele emotii, trairi, energii pozitive si negative care se cumuleaza in acea casa? Nu ii da o entitate energetica acelui loc? Da, daca darami un zid, stirbesti identitatea acelei casa dar nu-i darami esenta, energia. Daca tai mana unui copil, tai cumva si o parte din sufletul lui? Ii starpesti identitatea, dar sufletul ii ramane intact.

      2. Daca smulgi o buruiana nu este una si acelasi lucru cu a viola o fetita. Din nou faci un ghiveci si imi rastalmacesti cuvintele. Eu nu am afirmat asta, si nu am spus ca a face rau este bine. Cand smulgi o buruiana, iei o viata, cand violezi o fetita creezi traume, darami un suflet. Buruiana va deveni floare dar fetita dintr-o floare minunata, se va ofili.

      3. Daca ai construit o gradina minunata cu flori, copaci, animalute, un adevarat rai si in mijlocul ei ai cladit o casa minunata iar acea casa s-a degradat in timp, a inceput sa se darame, ce vina are gradina? De ce sa lasi sa se distruga si gradina, cand poti sa darami casa si sa construiesti alta casa mai mare si mai minunata in locul celei daramate si urate si sa pastrezi gradina minunata.

      4. Cand ai facut farfuria de lut, era minunata si toti se minunau de ea si se bucurau cand sorbeau din ea, dar cu timpul a inceput sa-si piarda stralucirea si sa se ciobeasca, dar tu ca un olar iscusit, ai spus de ce sa se piarda, ca daca am facut o farfurie minunata, pot sa fac ceva si mai maret din ea. Ai spart-o findca devenise un ciob, ai mai pus lut si ai facut o oala minunata din care sa manance mai multi si sa se bucure toti de ea.

      5. Cum spunea prietenul meu, nimic nu se pierde, totul se transforma. Uneori ca sa nu pierzi toata creatia, trebuie sa distrugi ce este rau si sa creezi altceva mai bun.

      Ștergere
    16. 6. Nu am afirmat niciodata ca sa inarmam criminalii, violatorii, talharii si puscariasii ca sa omoare si sa violeze. Nici Dumnezeul din Vechiul Testamen pe care i-L blamezi, nu cred ca a facut asta si a si dat legile prin Moise. Dar aici intervine liberul arbitru despre care vorbesti tu mereu si pe care nu l-ai inteles niciodata. Liberul arbitru de care beneficiem este de a alege fiecare individ, calea pe care sa o urmeze, daca doreste sa fie bun si sa-i slujeasca Lui Dumnezeu sau sa fie rau si sa faca voia potrivnicului. In rest toata viata ta nu inseamna liber arbitru. Nu confunda puterea luarii unei decizii cu liberul arbitru, fiindca depinzi de ceilalti factori externi. Toata viata ta depinde de acei factori. De exemplu: tu alegi sa te duci la biserica sa te inchini Lui Dumnezeu, sa asculti Sfanta Liturghie si sa fii bun, dar altul decide sa te omoare. Nu a fost liberul tau arbitru cel care a decis sa te omoare si nu a depins de tine, ci de factori externi. Cu toate acestea, nimeni nu a plecat din aceasta lume, pana nu a platit pentru tot si pentru toate cate a savarsit. Toti platim pentru faptele noastre.

      7. Legile morale despre care vorbesti ca ni le-a dat Dumnezeu, sunt un ghid de conduita pe ca-re ni l-a lasat pentru a ne ajuta sa ne ridicam constiinta. Avem si legi umane pe care nu le respectam care sunt la baza construite dupa legile divine, ce sa mai vorbim ca omul este indaratnic si nu asculta de Dumnezeu. Aici, ca la puncul 6, este vorba de liberul arbitru. Fiecare alege daca sa fie bun sau rau si toti platim pentru faptele noastre.

      8. Cine spune ca Dumnezeu nu a creat un om nou si ca Noe a fost primul din cei noi? "Dupa catva timp, Metusala, Fiul lui Enoch dadu o femeie fiului sau Lameh. Aceasta ramase gravida si aduse pe lume un copil care avea pielea alba ca zapada si roza ca un trandafir, un par alb si lung ca lana si ochii de o mare frumusete. De abia i-a deschis ca ei au inundat cu lumina toată casa ca stralucirea soarelui. Si de abia a fost primit de mainile moasei ca el a deschis gura ca sa proslaveasca minunile lui Dumnezeu. Atunci Lameh, tatal sau, plin de uimire alearga sa il gaseasca pe Metusala şi l-a anuntat ca el are un fiu care nu se poarta ca ceilalti copii. Acesta nu este un om, a zis el, acesta este un inger din cer, fara indoiala acesta nu este din neamul nostru. Ochii sai sunt stralucitori ca razele soarelui, figura sa este inspirata, el nu pare sa fie din mine ci mai curand dintr-un inger. Si acum, o!, fiul meu mergi si anunta-l pe fiul tau Lameh, caci copilul care i s-a nascut este intr-adevar fiul sau si ca nu este nici o inşelatorie legata de nasterea sa. Si cand Metusala a auzit cuvintele tatalui sau Enoch, care i-a aratat lui toate secretele, s-a intors plin de incredere si i-a pus copilului numele de Noe, pentru ca el va deveni fiinta care va fi alinatorul pamantului dupa marele prapad.."

      9. Nu a lipit un pic de lut peste Adam si Eva? Nu a facut din unul, doi si din doi 7 miliarde, iar in acel lut L-a trimis pe Fiul sau prea iubit, pe Fiul Omului, Emanuel, Domnul nostru Iisus Hristos?

      Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este, Calea, Lumina, Adevarul si Viata, si toata marirea, slava, cinstea si inchinarea, numai Sfintei Treimi sa I-o inaltam. Amin.

      Ștergere
    17. Draga Anonim 22-02-16/22:34,
      ti-am citit toate postarile.RESPECT...A fost o placere sa citesc cele scrise cu intelepciune.Sa fim cu totii binecuvantati cu dragostea,mila si intelepciunea Bunului Nostru Tata Ceresc caruia i se cuvine toata cinstea si multumirea,caci din El au izvorat toate.Cu multumiri,Lucia.

      Ștergere
  49. CALMITATE! PERICOLUL UNUI CUTREMUR DEVASTATOR LA PROPRIU IN ROMANIA NU EXISTA IN PERIOADA URMATOARE... REPLICI MARUNTE AU FOST SI VOR MAI FI!DUMNEZEU ESTE CU NOI!

    RăspundețiȘtergere
  50. Draga mea Liliana, Creatorul meu este si Creatorul tau, doar ca tu nu o stii!
    Exista UN SINGUR CREATOR PENTRU TOATA CREATIA , ne diferentiaza doar credintele noastre. Credintele vechi ne tin in separare de divinitatea noastra, tocmai pentru a nu ne lasa sa descoperim cine suntem, ca altii sa ne poata controla spre a-i sluji pe ei, ascultandu-i supusi!
    Au stiut cum s-o faca, inventand un dumnezeu fals care este capricios ,are tot felul de nevoi, suparacios si mai ales judecator.
    Oare de ce a-r avea Dumnezeu tot felul de nevoi cand EL ESTE TOT CEEA CE ESTE ? Dumnezeu este interesat de experientele noastre, nu de suferinte, care pentru EL reprezinta doar iluzii.
    Inca odata spun, si eu sunt crestin ortodoxa, ba mai mult traiesc intr-o familie de teologi, dar refuz sa cred intr-un Dumnezeu suparacios. Dumnezeul meu este prietenul meu, si nu-L consider responsabil de ce mi se intampla mie in viata. Sunt constienta de alegerile mele. Acum cativa ani mi-am fracturat piciorul, iar dupa ce am urlat de durere m-am amuzat cand am realizat ca de fapt, eu am creat aceasta situatie, tot sunand ca sunt extrem de obosita, si-mi doream sa am timp sa stau in pat fara sa mai muncesc atata.Situatia actuala nu s-a shimbat, dar am grija ce-mi doresc fiindca se implineste, dar nu asa cum ne asteptam noi.
    Niciodata sa nu aveti asteptari cand va doriti sau va rugati, caci lucrurile nu vin asa cum credem noi ci asa cum sunt ceate din inalt, cu o viziune vasta nu ingusta ca a noastra.
    Nu-i necesar sa ne "batem" in "Dumnezeul tau si Dumnezeul meu" caci de aici au pornit toate razboaiele religioase.
    Bun dar, asta a fost si intentia celor care au creat atatea religii. Religiile sunt create de oameni nu de Dumnezeu. Eu sunt convinsa ca Dumnezeu este ateu.
    Voi ce credeti ?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  51. Ateu = persoana care neaga existenta lui Dzeu si a oricarei divinitati. Deci, Dzeu nu are cum sa fie ateu fiindca asta ar insemna sa isi nege propria existenta. Ca sa nu mai spun ca, pt cei care sunt convinsi ca Isus a fost fiul lui Dzeu, asta ar insemna ca Dzeu si nege existenta proriului copil. Ah, daca te refereai la faptul ca Dzeu neaga existenta oricarei religii, atunci sunt total de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu exista alesi pentru Dumnezeu, toti fii sai sunt creati din aceeasi stare de iubire si din acelasi material, adica energie divina, de aceea suntem asemanatori LUI, nu cum cred unii ca Dumnezeu are chipul nostru ,ba are si culoarea pielii noastre.Acestia nu inteleg conceptul de "chipul si asemanarea Domnului"! Dumnezeu se afla in fiecare aspect creat de Sine, ;fiintele extrateresre, care pot arata in feluri atat de diferite fiintei umane,
    intrateresre si asta nu inseamna numai umanii ci tot ce ne inconjoara.
    Gabriel intreba " ce sunt pietrele?" Ce ar putea sa fie daca sunt create tot de Creator? Energia Divina se afla in fiecare piatra, floare, copac, munte, apa, vant, ploaie,animal, soare,luna stele s.a.m.d. Asa ca mai ganditi-va o data atunci cand alergati un caine cu piatra,si mai si injurati de mama-focului! Ati constientizat vre-odata pe cine judecati sau alergati sau injurati?
    Ma doare foarte tare ca habar nu avem cat "rau"facem in jurul nostru in starea noastra de nestiinta, de ignoranta, si mai ales din incapatanare crezand ca avem acest drept. Cand iesi din ignoranta, stii cine esti tu si cine sunt ceilalti, astfel cand privesti in ochii celui pe care l-ai injosit iti vine sa intri in Pamant.
    Asta inseamna sa te trezesti din somn! Suntem cu totii niste somnambuli care orbecaim prin vieta !
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, asa este Didona! Trezirea poporului roman este absolut necesara! Somnul ignorantei nu duce nicaieri. Habar nu au ce pierd si cata suferinta atrag cei care dorm in nestire... Doamne ajuta Romania, spre o reala trezire, fara suferinta ci prin cunoastere! Binecuvanteaza aceasta tara si ridica un sfant care sa invete aceast popor spre cunoasterea adevarului si pentru desavarsire divina! Ajunge atata amortire! Faca-se Doamne lucrarea Ta in aceasta tara! Amin!

      Ștergere
    2. Draga Didona,o completare la ceea ce ai postat in 19-02-16/14:25...Pamantul este lumina in odihna,Didona...O partitura Celesta in marea creatie a Tatalui...De aceea ii spune Domnul Iisus Pamantului ca este "Asternut picioarelor Sale"-adica a Tatalui...Cuvant Divin in manisfestare,Iar Cuvantul Tatalui este cea mai minunata muzica - Sfant este totul,pentru ca Sfant este El,de aceea se cuvine respect,dragoste si recunostinta pentru tot ce ne inconjoara...Eu sunt Lucia si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  53. DOAMNA MARIA DE CE NU AŢI PUBLICAT COMENTARIUL? SAU VĂ E TEAMĂ CĂ AM DREPTATE? CE NU VĂ CONVINE? CĂ NU VA FI NICI UN CUTREMUR PUTERNIC PE GLOB PANA MARŢI SAU MAI TÂRZIU? ĂSTA ESTE ADEVARUL. VOM TRĂI ȘI VOM VEDEA.

    RăspundețiȘtergere
  54. Da, asta am vrut sa spun, "Dumnezeu neaga existenta oricarei religii".
    Multumesc de atentionare!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  55. DOAMNA MARIA,DACA DUMNEAVOASTRĂ AŢI SPUS CA POT SA COMENTEZ,CĂ IMI VETI PUBLICA COMENTARIILE DE CE NU MI LE MAI PUBLICATI? PENTRU CA AM AVUT INDRAZNEALA SA VA SPUN CA NU VA FI NIMIC NICI LUNI NICI DUMINICA? CARE DINTRE NOI E MAI GRESIT SI SUFERA DE MANDRIE? DACA NU IMI VETI PUBLICA SI ACEST COMENTARIU CU ADEVARAT VOI INTELEGE CE VREAU.

    RăspundețiȘtergere
  56. DACĂ VA FI UN CUTREMUR PUTERNIC ÎN LUME DUMINICĂ SAU LUNI,ASTA ÎNSEAMNA CĂ VOI URCA LA DOMNUL ȘI NU VOI MAI SIMŢI AORTA CUM ÎMI PUȘCĂ ÎN PIEPT. ACUM SUNTEŢI MULŢUMITĂ DOAMNA MARIA? CUTREMURELE SE POT VERIFICA PE CUTREMUR.NET IAR ULTIMUL A FOST PE 5 FEBRUARIE IN CATEGORIA CUTREMUR PUTERNIC ASTA ÎNSEAMNĂ CE DEPĂȘEȘTE 6 GRADE.

    RăspundețiȘtergere
  57. AAA,TOTUȘI MAI E O VARINTĂ ASCUNSĂ.IERTAŢI-MĂ DOAMNA MARIA. EU SUNT UN SUMPLU OM ȘI NU AM CUM SÃ LE ȘTIU PE TOATE.E ADEVARAT FARĂ IRONIE. POATE CUTREMUR PUTERNIC VA FI DUMINICA SAU LUNI ȘI POATE NU VOI URCA LA DOMNUL. IN CIUDA FAPTULUI CA VA FI CUTREMUR.

    RăspundețiȘtergere
  58. AAA,TOTUȘI MAI E O VARINTĂ ASCUNSĂ.IERTAŢI-MĂ DOAMNA MARIA. EU SUNT UN SUMPLU OM ȘI NU AM CUM SÃ LE ȘTIU PE TOATE.E ADEVARAT FARĂ IRONIE. POATE CUTREMUR PUTERNIC VA FI DUMINICA SAU LUNI ȘI POATE NU VOI URCA LA DOMNUL. IN CIUDA FAPTULUI CA VA FI CUTREMUR.

    RăspundețiȘtergere
  59. Si diavolu i-L recunoaste pe DUMNEZEU ca CREATOR a-l sau,dar nu i se inchina.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  60. Hei nu intelegiti niciunul nimic?eu sunt baiatul cu cutremurele.asteptati-l pe 4-4-2016,si nu aveti nici un stres caci nu va fi aici.va iubesc prea mult.zile tu GABRIEl ca eu sunt stapanul adancului.

    RăspundețiȘtergere
  61. Daca va fi un cutremur duminica , la noi, d-na Maria ar trebui sa mai primeasca un mesaj.Eu asta urmaresc si astept.

    RăspundețiȘtergere
  62. Deja e prea mult!Nimeni nu stie decat D-zeu!!!Am citit zeci de comentarii:ba maine,ba pe 4.04.2016,ba pe 6.06.2016 sau pe 26.02.2016!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care crezi ca e mai logic?

      Ștergere
    2. NU VA FI CUTREMUR! Replici au fost si vor mai fi! Dar ceva devastator am credinta ca NU VA FI! De obicei rautatea oamenilor la un anumit nivel colectiv conduce la ruptura benzilor Hartmann. Dar noi cautam Lumina, speram sa schimbam vreun probabil distin prin Lumina din NOI! Caci se poate! De noi depinde mult! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Nici o logica Madus,asteptam sa vedem ce va fi maine,Doamne ajuta sa nu fie nimic!La cate se spun e semn ca vine sfarsitul lumii?Suntem noi oare cei de pe urma?Tineti minte cand se spunea dupa previziunile unora ca in 2012 va veni sfarsitul lumii si stateam unii cu mintea acolo.Ne place necunoscutul,vrem sa aflam despre cutremur de parca am putea fugi din calea lui.Si eu ma incadrez aici.Traim si vedem.Alina

      Ștergere
    4. Nu va fi dragilor niciun sfarsit al Lumii. Rugaciunea noastra catre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, atunci cand o spunem din inima , ajunge acolo Sus, iar DUMNEZEU își poate schimba gandul SAU, si nu va lasa ca sa se cutremure pământul, atât de tare incât sa ne piarda. Sa avem CREDINTA si DRAGOSTE in suflet, si sa ne rugam si pentru toata suflarea de pe Pământ. Nu trebuie sa ne fie teama de Cutremure de Razboaie sau de orice alt dezastru, pentru ca DUMNEZEU ne iubeste pe toti, si ne va ajuta daca si noi ÎL rugam,ÎL chemam in ajutor. Cu dragoste,Maria

      Ștergere
  63. Dna Maria,simt o tacere aici pe blog din partea dvs,este semn rau?

    RăspundețiȘtergere
  64. MAI LOGIC ȘI MAI LOGIC AR FI TOATE ZILELE DE MARTI,TOATE ZILELE DE 26,TOATE ZILELE DE DUMINICA SI TOATE ZILELE DE 31. ORICUM ÎNCLIN SA CRED CA MAI SUNT CÂTEVA ORE PÂNĂ CÂND VINE DOMNUL. SUNT PREA MULTE POTRIVIRI NEFIREȘTI.

    RăspundețiȘtergere
  65. Gabriel,care sunt acele potriviri nefiresti?Dezvolta!

    RăspundețiȘtergere
  66. DNA MARIA,este ora 19,credeti ca am scapat de cutremur daca nu a fost pana acum?Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  67. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRISA ! Tu in loc sa te bucuri ca nu a venit nicun CUTREMUR MARE, ci au fost mici, atât sambata ,cât si duminica:Cutremure recente - Facebook
      https://ro-ro.facebook.com/cutremure
      Translate this page
      „Cutremur in Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, magnitudine 2.8, adancime 77km. „Cutremur in Zona seismica Vrancea, judetul Buzau, magnitudine 3.2, .,pentru ca DUMNEZEU la Rugaciunile noastre ale tuturor,le-a facut mici, si nu a lasat ca sa moara oameni,tu te grabesti draga mea , ca sa ma faci mincinoasa, ca nu au murit oameni.
      Oare cum era mai bine dragilor,să se fi adeverit Cutremurul mare, sau faptul că ne-am rugat cu totii ,este mai bine, ca sa nu se adeevereasca?

      Sunt sigura dragii mei, că de 4 zile de cand am publicat acest articol, multi dintre voi cititorii Blogului,ati îngenuncheat în fața Sfintelor Icoane, si L-ati implorat pe Dumnezeu ,ca sa nu lase sa se cutremure Pământul,ca sa nu ne piarda pe noi toti.

      Tot de 4 zile si de 4 nopti, ma rog si eu la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, cu lacrimi în ochi și-n suflet, implorand ca sa fărâmițeze CUTREMURUL mare, si sa-l faca in mai multe mici, pentru ca Pământul să se reaseze.

      Dragii mei,L-am implorat pe Mântuitorul așa :

      Doamne Dumnezeul meu, Scumpul meu Iisus, usturatul sufletului meu,Te implor,opreste Cutremurul mare,oriunde ai hotărât Tu,a se produce ! Mai bine este Doamne ,ca sa fiu eu ocărâta de Semeni, si sa ma faca ”profet mincinos”,decat sa moara Aproapele meu, decat sa se prabuseasca blocuri intregi, si sa ne pierzi alaturi de copilasii si nepotii nostri.

      Iar in aceasta clipă dragii mei, IL vedeam pe IISUS HRISTOS din Sfanta Icoana,cum clipea din ochii Sai, de albastrul CERULUI senin, iar din gura Sa Prea Sfanta, sufla spre mine Lumina aurie ca de Soare.

      Și din acest moment, am stiut ca FIUL LUI DUMNEZEU si MÂNTUITORUL nostru, va opri deocamdata ,Cutremurul mare.

      Rugaciunile voastre fratilor, Rugaciunile mamelor pentru copilasii lor, Rugaciunile mele de zi si noapte,ale noastre a tuturor, au fost ascultate .Iar Dumnezeu Prea Milostivul, S-a intors din nou cu Fața spre noi, si ne-a mai dat o șansa,ca sa ne intoarcem la El , din dragoste si cu dragoste.

      Nu avem nevoie de pedepse Divine dragii mei, ca sa ne iubim Aproapele ,ca sa-L iubim pe Dumnezeu si pe Măicuța Domnului.

      Sufletul nostru, tânjeste după CREATORUL SĂU.

      Rugaciunea fratilor, ne lumineaza Sufletul si ne apropie de Dumnezeu,care este Bun,Drept si Iubitor cu Fiii Săi.

      Să ne unim în Rugaciune, si sa facem Lumea mai buna; sa -i convingem ca Dumnezeu Exista, si că nu vrea ca sa ne piarda.

      Să alungam ura din inima si din sufletul nostru, si sa facem loc Dragostei Divine, Iubirii față de Aproapele.

      Si numai asa dragii mei,vom putea sa cunoastem si sa gustam din Dragostea Divina ,care este Izvor de viață si de nemurire.

      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  69. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  70. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU sa te ierte CRISA!

      Sa-ti daruiasca tie sanatate, si multa intelepciune!

      Ștergere
  71. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crisa erai mai fericita daca era un cutremur intens sau unul devastator? Dna Maria s-a rugat zi si noapte pt ca acest cutremur sa nu se abata asupra noastra. Si tu ai curajul sa o faci mincinoasa??? Vorba dnei Maria "DUMNEZEU sa te ierte CRISA!

      Sa-ti daruiasca tie sanatate, si multa intelepciune!"

      Ștergere
    2. NU A ZIS NIMENI CĂ AI ZIS. ASTA SE DEDUCE CĂ Î-ŢI DOREȘTI. ŢI-AM SPUS CUM TE VEDE DIN TABĂRA CEAELALTĂ. TE VEDE EXACT CUM MĂ VEZI TU PE MINE.

      Ștergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  73. DOAMNA MARIA NU A SPUS CU CERTITUDINE. ERA ALTĂ POVESTE DACĂ SPUNEA CU CERTITUDINE. "AR URMA" EU ÎNŢELEG O PRESUPUNERE. DECI DUMNEZEU NE-A GRAŢIAT.PENTRU MOMENT.

    RăspundețiȘtergere
  74. CRIȘA UNDE ESTE NEADEVĂRUL CĂ EU NU ÎL VĂD? AM ÎNŢELES DIN ACEASTĂ POSTARE CĂ ÎN PATRU ZILE AR TREBUI SĂ FIE UN CUTREMUR PUTERNIC ÎN LUMEA ASTA MARE. ÎNTR-ADEVĂR NU A FOST UN CUTREMUR PUTERNIC ÎN LUME PÂNĂ LA ACEASTĂ ORĂ. DAR DE CE TE GRĂBEȘTI CU REPEZICIUNE SA FACI ETICHETĂRI? UN CUTREMUR PUTERNIC VA FI ÎN ROMÂNIA CU CERTITUDINE,DAR NU ȘTIM CÂND.

    RăspundețiȘtergere
  75. Doamna Maria, știu ca aveți un suflet mare ..Și poate știți sa iertat mai mult ca restul oamenilor...Sufletul îmi spune ca am greșit în privința dumneavoastră ..îmi cer iertare...nici nu pot sa pun capul pe perna când inima me e sub o apăsare imensa..îmi pare rău doamna ..sper sa mă iertați din tot sufletul. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRESA ! Draga mea,te-am iertat de cum am citit MESAJUL ! Te-am iertat si m-am rugat pentru tine, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI, sa-ti lumineze mintea ,inima si sufletul, si sa-ti arate ADEVARUL SĂU.Faptul că ai relizat ca ai gresit,asta inseamna ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI te iubesc, si voiesc ca tu sa te indrepti. Ma bucur din suflet pentru ca ti-ai calcat pe orgoliu si ti-ai cerut iertare. Poti sa dormi linistita,pentru ca nu sunt supărata pe tine. TE IMBRATISEZ cu multa dragoste sufleteasca ! Doamne Ajuta ! Te pup!

      Ștergere
    2. Cum va simțiți doamnă după ce ați pus o la zid pe Crisa și toți au aruncat în ea cu vorbe.? Și spuneți ca ati iertato:))) trebuia să spuneți din prima TE IERT indiferent ce spune Crisa ..ce exemplu pizitiv sunteți dvs?ăsta nu se numește MANDRIE doar ea a îndrăznit saraca sa zică ceva și ați și aruncat o ...

      Ștergere
    3. Se vede de la o posta,ca esti plin(a)de mandrie si orgoliu! Nimeni nu a pus-o la zid pe Crisa;singura s-a pus, dar fiind o fata inteleapta si cu frica de Dumnezeu,si-a dat seama ca a gresit si,si-a cerut iertare. Ce e rau in asta? S-a smerit Crisa, si acest lucru este minunat in Fața Lui Dumnezeu.Oare ce ai fi vrut,sa-i cer eu iertare Crisei pentru ca m=a facut mincinoasa??? BRAVO CRISA si FELICITARI pentru faptul ca ti-ai dat seama ca ai gresit ! Esti o fata inteleapta si cu frica de Dumnezeu.Te pup si te imbratisez cu multa dragoste sufleteasca. Maria.

      Ștergere
  76. Doamna cu toate ca o sa mă culc cu ochii umflați de la plâns. .ăsta pentru ca mesajul dumneavoastră mi'-a bucurat și liniști foarte tare sufletul..Va mulțumesc din toată inima mea..Și o sa va urmăresc la fel de mult ca și pana acum !!! Numai bine doamna mea

    RăspundețiȘtergere
  77. CRISA ! Nu trebuie sa plangi si sa mai fii supăarata! Dumnezeu te iubeste si Măicuța Domnului. Gata ! Suntem prietene ! Te imbratisez cu mult drag. PUP!

    RăspundețiȘtergere