vineri, 19 februarie 2016

ROMÂNIA ! FIERBE ROMÂNIA !!!


                                                              18  februarie 2016,ora 23,00!

                                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe BLOG, aud un glas care spune asa:
                                     ” România !
                              Fierbe România !” 

                                                      Image result for TRICOLORUL STEAG.
Și văd dragilor, două vase rotunde pe o masă mai înaltă, din care ceva alb ,precum o cocă, sau precum aluatul de paine care da pe dinafară, dospeste și ofteaza; adică,dă pe dinafara precum lichidul dintr-o oala in clocot.
Asa ca în poza de mai jos: 
.
Numai ca , acea cocă din cele două vase, dospea încontinuu si dădea pe dinafară.
Dragii mei, cu adevărat fierbea la propriu ceea ce mi s-a arătat,si care va scoate în evidență România.
De ce fierbe România, ce va fi ,eu nu stiu a va spune la modul cel mai concret.  
Ceea ce stiu cu siguranta ,este faptul că, BUNUL  DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI ocroteste viitorul Noul Său Ierusalim, care este si va fi ,România.
Să fim bucurosi si fericiti dragilor, pentru Ajutorul  Divin care se revarsa încontinuu ,peste ROMÂNIA zilelor noastre.
Să nu slabim în Credință, ci dimpotrivă ,să ne intarim în Credință si sa ne umplem inima si sufletul de bunatate si de Dragoste ,din care să dăruim si Aproapelui nostru.
CREDINȚA,NADEJDEA și DRAGOSTEA, sunt cele trei Virtuti Dumnnezeiesti,de care nu trebuie sa ne despartim niciodata. 
                                          Cu dragoste,Maria. 

111 comentarii:

  1. Ei doamna,sa nu fie vreun cutremur ca numai atunci fierbe,,,,,,,,,,,,ca un vulcan efectiv .cutremurul misca placile tehtonice .eu asa inteleg .

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil din cauza celor doua ;
    1 Intalnirea oamenilor cu cei de la Antena 3 in Piata Constitutiei.
    2 Mitingul basistilor de sambata la Universitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. EU CRED CA VA FII SITUATIA CREATA DE GRUPUL INTACT CONDUS DE VOICULESCU .CEI CE TIN CU ACEST HOT SI TRDATOR NU ISI DAU SEAMA CA VOICULESCU ESTE DE PARTEA RUSIEI .PACAT DE OAMENII CARE AU MURIT IN 89 SI DE URMASII LOR .DOAMNA MARIA SIGUR ATI VAZUT MAI MULT SI CRED CA NU NE SPUNETI .DOAMNE AJUTA ACEST POPOR SA NU FIE CU VARSARE DE SINGE IN MITINGUL DE ASTAZI SI OAMENII SA VADA ADEVARATA FATA A CELOR DE LA A3.EI SUNT CEI CE DORESC DESTABILIZAREA TARII SI SA ADUCA RAZBOIUL SI URGIA PESTE NOI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma tem de acelasi lucru,se doreste aducerea razboiului in tara toate vor porni prin revolutie indusa de corporatiile Sri,si nu mai e decat un pas pana acolo..

      Ștergere
  4. Aluatul este poporul care s-a saturat si urmeaza sa rabufneasca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar de ce vor basistii sa faca miting cumva li s-au golit buzunarele si vor sa aunga din nou la putere?Doamne cum stau bestiile astea cu bocancul pe gatul acestui popor.ei se cred nemuritori. Ma uit cum acest popor este manipulat cum vor astia.omul este sărac si pt.câțiva bănuți face orice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonimuleeee ! Nu ai inteles nimic ! Cum sa fie Voiculescu si Antenele care destabilizează tara ? Numai intoxica lumea !Ne subestimezi inteligenta ! Si crede-ma ca suntem f.mulți !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi astia care ridicati in slavi Antenele, de ce nu vorbesc jurnalistii pe care ii divinizati despre criza oribila in care zac bolnavii cardiaci care de 3 luni de zile nu mai gasesc Digoxinul de care depind? Si de ce? Pentru ca fabrica de medicamente care il producea a intrat pe mana marilor corporatii farmaceutice (care plimba jurnalistii prin toata lumea pe banii lor ca sa le inchida gura) si noul proprietar al fabricii l-a scos din productie pentru ca era mult prea ieftin si nu aducea profit. Nici macar nu au avut bunul simt sa scoata un produs similar dar scump cum le convine lor. Lasa bolnavii cu insuficienta cardiaca sa moara pe capete. Nici in spitale nu se gaseste Digoxin. Pana acum au mai existat stocuri prin farmacii, dar gata, s-au epuizat. Unde sunt reportajele jurnalistilor carora le pasa de oameni si nu de interesele lor? Suntem cel mai manipulabil popor, e incredibil ce se intampla in tara asta si cum reactioneaza boborul!!!!

      Ștergere
    2. Corect, probabil nu le-a convenit ca datorita A3 au aflat ce manevre faceau fratii Basescu!

      Ștergere
  7. ROMANIA FIERBE DE VIATA GREA SI DE NEDREPTATI. DE BASISTI BOLSEVICI, STALINISTI DEGHIZATI IN TEHNOCRATI. NU LE PASA DE INGERASII MORTI IN SPITALE, IAR PRIM MINISTRUL SA-SI DEA DEMISIA URGENT, CUM A FACUT PONTA LA COLECTIV. DEASEMENEA MINISTRUL SANATATTII SA CEDEZE POSTUL ALTEI PERSOANE CARE NU ESTE DEPASITA DE SITUATIE. VIATA TOT MAI GREA A ROMANULUI, STRIVITA DE TAXE TOT MAI MARI, PRETURI IN CRESTERE. ROMANIA FIERBE , SI ASTA E NORMAL. ANTENELE SUNT ALE NOASTRE, ANAF SI TOTI BOLSEVICII, LABELE JOS! NOI VREM LIBERTATE, LIBERTATEA PRESEI, LIBERTATEA DE EXPRIMARE .DA , ROMANIA FIERBE..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AVETI DREPTATE TAXE TOT MAI MARI LA PRIMARII SI SCUMPIREA ALIMENTELOR CARE ESTE CEL MAI GRAV SUNTEM O TARA DE SARACI SI FLAMÂNZI,,NUMAI LA BUNUL DUMNEZEU NE-A MAI RAMAS SPERANTA,,VIATA TOT MAI GREA IN ROMÂNIA,,GEORGETA,,

      Ștergere
  8. VA FIERBE ÎN GENERAL. EU ÎI DAU O CONOTAŢIE POZITIVÃ ACESTEI FIERBERI. EU CONSIDER MAI DEGRABĂ O FIERBERE ECONOMICĂ CONDIMENTATĂ CU O FIERBERE SPIRITUALĂ STINSĂ CU O FIERBERE TECTONICA A FALIILOR. DECI TRĂIM VREMURI DE OSCAR. SUNT CLIPE CÂND NE ÎNDOIM UNUL DE ALTUL,MULŢI ÎNŢELEG AUTODISTRUGEREA CÂND VORBESC DE FIERBERI. EU ÎNŢELEG MULTĂ SLAVĂ ȘI TRĂIRE EMOŢIONALĂ/SPIRITUALĂ.

    RăspundețiȘtergere
  9. DOAMNA MARIA, AVETI DREPTATE ROMAANIA FIERBE. A FOST ASUPRITA SI VANDUTA, TEHNOCRATII AU UITAT DE COPII SI BATRANII NOSTRII. SI DA SUNTEM FOARTE MULTI! DOMNUL NOSTRU SA NE AIBA IN PAZA!

    RăspundețiȘtergere
  10. Adresa mea de maill: mariatecuci61@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnul anonim, care a-ti vorbit mai devreme de basisti si bolsevici ! DA , AVETI MARE DREPTATE !ASA ESTE ! JOS LABELE DE PE TARA ! DEMISIA DE PE TOATE PALIERELE ! NU E TARA LOR ! E ROMANIA NOASTRA , A TUTUROR ROMANILOR SI NU A BASISTILOR , A TRADATORILOR !!

    RăspundețiȘtergere
  12. O REVELAŢIE DIVINĂ DESPRE IAD http://www.crestinul.ro/iadul.htm

    RăspundețiȘtergere
  13. Da de ce scrieti cu litere de tipar cumva am uitat literele mici credeti ca daca ne scrieti cu litere de tipar se v-a schimba ceva sau daca ne spuneti noua ăstia au rădăcinile bine înfipte în trupul acestui popor .Chiar si la mitingul asta credeti ca nu o sa fie infiltrați.

    RăspundețiȘtergere
  14. Aveti grija la Legea TOLERANTEI să nu ne-o facem cu mâna noastră!
    Parintii inainte-văzători ne averizează că întru-un an Romania va fi decupată pe mijloc de la Satu Mare în jos pe lângă Făgăraș

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNI ROMANI AS VREA SA NE GANDIM SA STABILIM O ORA IN FIECARE ZI LA CARE CAT MAI MULTI ROMANI DIN TARA SI DE PRETUTINDENI SA SE ROAGE DIN SUFLET CU LACRIMI PENTRU TARA POPOR SI PENTRU VIITORUL COPIILOR NOSTRI CEA MAI PUTERNICA ARMA CHIAR MAI PUTERNICA DECAT ARMA NUCLEARA ESTE RUGACIUNEA DIN SUFLET SI DACA NOI VOM FCE ASA CUM SPUNE SI DOAMNA MARIA SA MERGEM LA SFANTA LITURGIE SA TRAIM DUPA RANDUIALA LUI DUMNEZEU SI NE VOM RUGA CAT MAI MULTI ODATA SI CAT MAI MULTE ZILE LA RAND SUNT CONVINSA CA DUMNEZEU NE VA AUZI SI MULT SE VA BUCURA. E O PROPUNERE SI TARE MI-ASDORI SA SE INTAMPLE. DOAMNA MARIA CE SPUNETI?
    ROMANI SA NE IUBIM UNII PE ALTII SA NE IUBIM TARA SI SA NE IUBIM MOSII SI SRAMOSII CARE AU MURIT PENTRU CA NOI SA EXISTEM INCA AICI. VA IUBESC DOAMNA MARIA SI VA IUBESC PE VOI ROMANI FRATII MEI DOMNUL HRISTOS SI MAICUTA DOMNULUI SA NE AJUTE PE NOI PACATOSII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14:00 din 19/02,din inima ai vorbit,crestineste,cu dragoste de popor si tara.Asa este,subscriu celor zise de tine.Rugaciunea din inima si cu lacrimi este tot ce ne-a mai ramas si este singurul mod de a ne ajuta.Pentru ca numai din inima ajunge glasul rugaciunii noastre sa atinga inima Tatalui Ceresc.Propune tu o ora si cine se alatura sa fie binecuvantat.Cu drag si cu aceeasi dragoste de tara,de neam si de stramosii nostri...

      Ștergere
    2. Totul se face prin munca,abnegatie,curaj,poti sa te rogi tot anul ca nu osa realizezi nimic.Ori muncesti sau furi daca ai de unde.Depinde unde muncesti.Si d-zeu stie ca din munca cinstita nu te imbogatesti.Asa ca la munca. Tanguielile nu ajuta la nimic.

      Ștergere
    3. OOf,anonim 22:34,asa este: din munca cinstita nu te imbogatesti,dar nici nu mai ai ce face cu bogatiile cand lasi pamantul.Iar atunci cand lucrezi cu moartea in fata,nu te mai intereseaza.Asa ca daca tot nu ma duc cu nimic dupa mine, nu ma intereseaza sa ma imbogatesc.Dar daca sufletul meu are nevoie de rugaciune,am sa-i dau...Caci cu ce se aduna in sufletul meu ma prezint in fata lui Dumnezeu,cu fapte si rugaciune.Si rugaciunea este tot o munca - spirituala . A te ruga nu inseamna a te tangui,inseamna comunicare cu Dumnezeu din inima,din adancul sufletului.Stii ? Omul este asemenea lui Dumnezeu,adica chipul INIMII si astfel numai vorbindu-i din inima te receptioneaza Bunul Tata...Poti sa fii curajos,muncitor,cu abnegatie, dar fara recunostinta in fata Celui de Sus,sau nepasator fata de semenii tai,degeaba caci una fara alta nu merge,ca si credinta fara fapte si amandoua fara iubire nu merge...Evident ca cei ce au postat mai sus muncesc,dar stiu ca nici-o actiune care se desfasoara acum pentru ajutorul acestei tari nu are efect fara interventia Divina,lucrurile fiind mult prea deteriorate,politica tarii fiind haotica si multe altele...
      Asta pentru a nu crede tu ca cei ce se roaga nu muncesc...
      Si constat din pacate aici schimburi de comentarii,majoritatea departe de subiect si departe de o solutie...Maria isi face datoria ,noi trebuie sa o facem pe a noastra.Atata vreme cat previziunile ei se implinesc aceasta inseamna ca noi nu ne-am facut datoria. M-as bucura ca acestea sa nu se intample,noi facandu-ne datoria noastra,aceea de a striga la Dumnezeu pentru iertarea pacatelor noastre si a semenilor nostrii,pentru pace si iubire in lume,pentru protectia si ajutorul celor in primejdii si necazuri,pentru credinta si luminarea si indepartarea celui rau de pe planeta asta.Puterea cumulata a mai multor suflete in rugaciune,e imensa si deranjeaza.Iti spun ca Dumnezeu este la spatele nostru,dar nu intervine daca nu cerem...Sa ma ierti ca am intervenit... Iar tu Maria ,nu te tulbura daca unele nu se intampla sau par contradictorii...Se poate ca unii sa se fi rugat si Tatal sa-i fi ascultat si bucura-te pentru asta !

      Ștergere
    4. Nenorocirea aceea putea fi... Maria nu a gresit in ceea ce a expus, insa binecuvantati fie sfintii acestei tari!

      Ștergere
    5. ANONIM 00:23 AȘA ESTE. CÂND A FOST PREVIZIUNEA CU VICTOR PONTA,PRESUPUN,CĂ LUMEA A SĂRIT CA ARSĂ. DE CE? ÎN LOC SĂ NE BUCURĂM CĂ AȘA A VRUT DUMNEZEU SĂ IASĂ DOMNUL KLAUS.ASTA SE ÎNTAMPLĂ,DAR NOI NU TREBUIE SĂ NE ÎNGRIJORĂM. CEL CARE CAUTĂ RĂSPUNSURI LE VA GĂSI ÎN MOD SIGUR DUPĂ INIMA LUI. IN LOC SĂ FIM FERICIŢI CĂ NU S-A ÎMPLINIT O NENOROCIRE,NOI NE LEGĂM DE PRECIZII. DE FAPT CEI CARE CAUTĂ NOD ÎN PAPURĂ SE LEAGĂ DE DOAMNA MARIA ȘI TÂNJEȘTE DUPĂ ORICE PRESUPUSĂ PROBĂ IMPOTRIVA EI.

      Ștergere
  16. Chiar așa să fim noi românii, cu un sânge care imediat clocotește? De ce n-am fi și noi ca englezii? De 27 de ani trăiesc printre ei și, cu toate că stilul lor mi se pare extrem de enervant (căci eu am spirit de-ăsta revoluționar de român), totuși am ajuns să-i respect și chiar să-i apreciez...câteodată! Ei când sunt enervați își păstrează un sânge rece, continuă să vorbească frumos, chiar te salută...dar încetișor se depărtează așa, frumos, de tine și te marginalizează, rămânând tot timpul în control. De ce poporul nostru n-ar putea să-și facă frumușel, cu mintea și sufletul la rece, câteva focare unite care să se țină de coada acestor lei de la putere și să le dejoace planurile tăcut, frumușel, cu zâmbetul pe buze, ca englezul? Doar Romania scoate cei mai de elită softiști (computer), doctori, savanți, artiști, inventatori! Șapca jos pentru români - dar numai așa vor birui. Altfel iar vă veți omorâ unii pe alții pentru binele hoților din vârf! Mai bine căutați-i pe oamenii curați, de patrie și suflet, care sunt și inteligenți, și nu le dați pace ci faceți-le pledoarie să vă devină lideri în focarele voastre. Veți face mai bine să lucrați așa decât să vă gândiți la luptă. Dacă luptați vor râde șacalii peste stârvurile voastre...luptați cu mintea. În Biblie spune Proverbe 12:16 „Nebunul îndată își dă pe față mânia, dar înțeleptul ascunde ocara” și Proverbe 13:16 „Orice om chibzuit lucrează cu cunoștință, dar nebunul își dă la iveală nebunia”. Atunci aceste două oale (două focare de acțiune) vor fierbe susținut și vor avea de unde să dea peste, continuând să fiarbă și să mențină pe cătăi în șah mat în permanență. Fiți înțelepți!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 14:22,intelept sfat.Respect...Dar cine o poate face ?

      Ștergere
  17. Și mai vreau să scriu ceva. De 27 ani trăiesc printre englezi și taxe care la voi de-abea acuma în ultimii ani au ajuns se plătesc aicea de când am venit. Oamenii aicea plătesc și tac și continuă să ducă o viață greuță dar bunicică. Mie îmi vine să râd când îi văd pe români că fiecare nouă taxă îi face să vrea să sară la război. Dar stați fraților, că toată lumea „modernă” plătește aceste taxe, și peste tot e corupție și taxele ajung în buzunare sparte! Nu vă impacientați așa de repede spunând că viața e insuportabil de grea! Toți visați că în America, Australia, etc, este raiul pe pământ? Și noi de-abea ne descurcăm cu salariile noastre, și nu mai rămânem cu nimica după taxele astea. În plus voi sunteți mult mai bine ca noi, căci aveți casele și pământurile plătite și mai aveți bani de vacanțe de 2-3 ori pe an prin Europa. Dar ia veniți voi pe-aicea să vedeți ce robi suntem noi, și cu casele pe datorie, și cu o singură vacanță pe an, dacă ne-o permitem și pe-aia! Și tot nu ne gândim să răsturnăm țările în care am ajuns! Nu vă impacientați așa de repede! Folosiți-vă creierele! Proverbele 25:28: „Omul care nu este stăpân pe sine este ca o cetate surpată şi fără ziduri”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veniti acasa, in Romania. Doar nu de bine ati plecat de aici, nu? Se platesc taxe mari, e adevarat doar ca acolo nu esti bataia de joc a smecherilor. Acolo gasesti medicamente, acolo nu stai ca prostu pe la toate cozile, acolo iti deschizi o firma rapid, acolo copii cu dizabilitati sunt integrati in societate, acolo batranii su sunt lasati sa moara singuri in case, acolo....

      Ștergere
    2. Gogule eu nu am fost intr-o vacanta niciodata,castig 18 mil pe luna in mana la constructii,platesc chiria 9 mil ,cu ce mai dau la cablu,mai incarc o cartela sa mai sun si eu acasa pe parinti,plus ce ma costa mancarea,nu prea mai raman cu nimic sa pun deoparte,am plecat de la tata ca nu gaseam de lucru si mergeam la sapat porumb de la 6 dimineata la 6 seara pt 30 ron si doua mese,am zis sa nu mai stau pe spatele parintilor,dar e greu.Tu imi spui mie ca romanii o duc mai bine ca englezii si fac 2-3 vacante pe an? Cred ca glumesti,ia sa spuna cei care citesc blogul cum stau cu vacantele si cum se descurca cu banii,o sa ramai uimit cand o sa vezi ce saracie lucie e ,nu stiu de ce te plangi tu care castigi incat iti permiti o vacanta,si nu oriunde banuiesc...eu ce-ar trebui sa fac,sa urlu la luna zilnic? Am si eu cunostinte care muncesc in spania,germania,anglia,olanda,dar nu i-am auzit sa se planga,ba chiar sunt multumiti,majoritatea si-au facut case in romania de la zero,altii si-au luat apartamente,nu zic eu ca nu e greu,dar chiar asa,sa crezi ca in romania o ducem mai bine ca cei plecati in anglia e prea de tot...apropo,gaseste-mi si mie de lucru acolo si imprumuta-mi niste bani sa vin pana ma pun pe picioare si o sa tii dau inapoi,poti?...aaa sigur ca nu,asa mi-au zis toate cunostintele alea care lucreaza afara,ca nu au momentan,ca or sa ma caute ei....omul cand da de bine nu te mai cunoaste gogule,da asa-i romanul,se plange indiferent de situatie,si daca e multimiliardar va gasi un motiv sa se planga,ca-i roman ;)

      Ștergere
    3. Dragilor frați, nicăieri în străinătate nu merg lucrurile chiar așa de bine cum par. Dar acești oameni de origine engleză sunt foarte calculați cum prezintă știrile, ca să nu creeze stări explozive și să asmută poporul. Dacă nu îți păstrezi calmul chiar când prezinți probleme majore ești ridiculizat de societate! Asta-i diferența dintre România și occident. Iar d-ta, d-le Gog, să ști că dacă reușești să mergi pe vreundeva cu viză de lucru, să nu ai pe nimeni să-ți dea casă, masă, ajutor cu limba, ajutor ca să nu fi taxat ca cei de aicea și să mai ai să-ți plătești și avionul de dus-întors, te vei întoarce acasă după trei luni obosit frânt și descurajat, fără prea mulți bani în buzunar! Să-ți explic. Am doi unchi care au venit și au dorit să muncească. S-au dus unde au găsit în agricultură. La temperaturile australiene, aplecați toată ziua și cu bănuții pe care i-au primit au zis că se-ntorc acasă, că-i mai bine să trăiască cu un ou pe zi de la găina lor decât să viseze mărgele prin Australia. UN verișor tot așa; a zis că va lucra orice în Australia chiar și la construcții dar n_a rezistat și s_a dus în fabrică!

      Ștergere
    4. Prima vacanță care am făcut-o în Australia cu familia mea, după 13 ani de muncă: Am stat 15 zile, am cheltuit $1500 pe cazare, $1000 pe benzină și $1000 pentru mâncare și distractție. Ne-am umplut mașina de mâncare când am plecat, și am gătit pe unde am stat. Cine are bani să dea $15-30 pentru o farfurie de ceva la fiecare masă poate să-și permită, dar ne-ar fi trebuit vreo $10000 dacă am fi făcut așa. Iar faptul că românii din străinătate nu se plâng nu este că nu le e greu ci că au învățat să tragă tare și să se mulțumească. Eu nu mă plâng, nu vă cer la nimeni ajutor, tot ce vreau este să vă fac să vedeți că un anumit fel de gândire și comportament este ceeace vă poate scăpa din probleme, dacă l-ați adopta, adică să fiți înțelepți și să nu vă înfuriați repede. Cu drag tuturor fratilor noștri de peste tot!!!

      Ștergere
    5. Haideți acasă ca eu va spun ,o sa fie si mai rău ati plecat sa va fie mai bine dar sa stiti ca nu e asa.dorul de țară dorul de familie de tot pământul natal o sa va macină si mai mult.eu va zic ca tare frumos este aici chiar daca e greu ca suntem oameni de rand si nu ne permitem vacanțe la munte sau la mare.Dar dumneavoastră stiti cum e la noi glumim mai facem haz de necaz si ma scuzati ca v-am facut fratica.niculina

      Ștergere
    6. Gogule,mi-e rusine sa o spun ca-s om in toata firea,eu nu am vazut marea neagra decat la televizor,si nici alta mare sau ocean,daca mi-as permite sa strang ceva banuti cred ca m-as duce pana acolo doar sa o vad si sa ma intorc,si drumul asta l-as numi excursie fara sa ma plang cat am cheltuit pe drum,pe mancare,etc...cand faci ceva pentru propria placere si satisfactie e penibil sa te plangi ca te-a costat o gramada de bani.Unchisorii matale nu au stat acolo de lenesi,penyru ca e mai usor sa astepti sa-ti oua gaina la tara decat sa muncesti in australia pe caldura,stiu cum este sa stai la 40 de grade pe schela pt ca o fac in fiecare vara,,si stiu ca acolo e mai cald ;) eu am dorit sa precizez ca din cunoscutii mei care muncesc prin lume,nici macar UNU' nu este nemultumit,sigur ca se mai plang de dorul de casa,dar de traiul de acolo si de castig sunt multumiti,cunosc personal femei care au ales sa-si paraseasca barbatul ramas in tara si sa se marite acolo cu alt roman chiar daca acolo nu au casa si stau in chirir,cunosc personal si barbati care si-au gasit sotii de alta nationalitate si tot in chire stau,au venit cu ele in romania si personal am auzit cand au spus ca "parca s-au intors in timp" si ce rau traiesc romanii (precizez ca este vorba de sat) ...in fine,ne cam lungim cu subiectul asta,am vrut sa punctez ca daca nu iti place munca,atumci te vei vaita in orice yare,imi pare rau ca nu pot pune poze sa vezi ce case faine au cunostintele mele care lucteaza afata,si ce masini.eu merg cu abonament ca nu am masina,dar nu-mi pasa pt ca zilnic cunosc oameni noi si stam de vorba,nu imi pasa nici ca patronul nu respecta legea si nu imi da apa imbuteliata bara cand e cald afara,pt ca asa pot merge personal la fantana sa ma racoresc,o fi greu afara,dar nici in tara lucrurile nu stau bine decat pentru hoti si smecheri,iar daca nu poti face parte din aceste categorii (eu nu pot pt. ca asa sunt crescut) esti un simplu muritor,sarac .

      Ștergere
    7. Draga doamna din Australia,m-ati facut sa rad :)) pai nu de-aia se numeste vacanta,sa mergi sa te relaxezi si sa cheltui niste gologani? cum ati calculat dumneavoastra pana la ultimul dolarel chit ca nu va prea permiteati vacanta :)) pai atunci de ce v-ati dus? eu stiu ca se merge in vacanta doar daca iti permite buzunarul sau ai chef de o aventura,si din ce am citit in comentariul dumneavoastra nu vad sa fi indeplinit conditiile astea,se pare ca ati mers doar ca sa ziceti si dumneavoastra ca ati fost :)).Parintii mei imi povestesc si azi cum plecau la mare cu,cortul si bucataria de campanie in spate avand bani cat sa nu zica ca nu au deloc,mergeau cu autostopul si puneau cortul direct pe nisip si acolo si gateau,mai cereau un peste de la pescari,mai dadeau un ajutor pe la unul si altul sa mai castige ceva,dar una peste alta se declara fericiti si acum pentru aventurile de atunci,desigur ca nu comparam vremurile,dar sa te plangi de banii cheltuiti intr-o vacanta cred ca numai un roman este capabil sa o faca:))pai pleaca strainii aia in croaziere de zeci de mii de euro,stau toata ziua la soare si beau cocktail-uri si ei numesc aia distractie :))si tot nu se plang de bani,dar la noi e impamantenit sa ne plangem,desi d-voastra spuneti ca nu o faceti dar asa suna:)) cat despre Gog nu pot decat sa-l compatimesc,e greu sa muncesti in Romania la constructii si sa iti permiti si o vacanta,asa ca-i dau un sfat:daca doreste sa vada marea,ia omule banii pe care-i ai la momentul ala din vara,mergi cu "nasul" pana la Constanta ca se poarta si te asigur ca nu vei fi singurul in perioada aia,si stai o zi sau doua,poti dormi o noapte pe plaja si poti mananca gogosi dimineata ca-s ieftine si se gasesc peste si la pranz mergi la-npinge tava,pe seara vezi tu cum te descurci cu ceva covrigei,poate iti faci si ceva prieteni care sunt mai "dotati" si te invita la un gratar si o bere,la mare e o adevarata aventura odata ajuns,eu am trait experienta aproape asa cum ti-o descriu mai sus si nu regret nimic,ba chiar ma gandesc sa o mai repet...na,acum depinde si cati ani ai,dar daca nu iti pasa ce vorbeste lumea esti liber ca pasarea cerului sa faci ce vrei,sa nu crezi ca pierzi mare lucru daca te dau afara de la munca :)) in constructii se cauta de munca peste tot,si daca esti si priceput sunt destui patroni cu firme care abia asteapta sa angajeze pe salariu mic doar ca sa-si incarce ei conturile :)) deci? nu ai nimic de pierdut ;)

      Ștergere
  18. Ar fi extrem de râs/plâns pentru românii plecați din țară să vă vadă că vă sfâșiați iarăși ...ca și cum n-ați fi învățat nimica din revoluția din 89! Calul sălbatic atunci când e atacat lovește cu copitele și mușcă cu dinții. Dar în Galateni 5:14-15 iar suntem struniți să acționăm înțelepțește: „Căci toată Legea se cuprinde într-o singură poruncă: "Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți."
    Dar, dacă vă mușcați și vă mâncați unii pe alții, luați seama să nu fiți nimiciți unii de alții”.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragi prieteni, va dau cateva informatii care cred ca va vor ajuta, poate nu pe toti cei care va impotriviti energiilor care sunt aici pentru noi. Amintiti-va ca noi suntem energie din energie Divina, ca atare nu putem supravietui fara aceasta hrana care ne este adusa la "botul calului"!
    Chiar daca eu stiu ce se intampla nu sunt scutita de efectele fizice ale acestor energii.Dupa cum v-am mai spus vin energii din ce in ce mai puternice prin Soarele nostru, cu rol de transmutare a tot ce este vechi, absolut tot.Poate nu credeti dar sigur va confruntati cu simptome ale corpului fizic prin tot felul de dureri si indigestii neexplicate de medicina.Majoritatea oamenilor se plang de insomnii, de vise intense (observati-le, au ceva sa va spuna ) de ameteli, migrene care nu cedeaza la medicamente si multe alte simptome. Fiti atenti si la corpul emotional care este extrem de solicitat dand stari de nervi, stari depresive stari de neliniste ca si cand ceva grav urmeaza sa se intample.
    Voi explica cateva dintre ele:migrenele sunt prezente din cauza expansionarii craniale si actualizari ale chakrei coroana prin codurile de lumina care intra. Puteti simti cum pulseaza tamplele, plus dureri maxilare.
    Aceste activari au loc pentru a putea permite acumularea de mai multa lumina in corpul nostru pentru a creste natura cristalina spre care tindem.Puteti simti dureri in spatele capului, la nivelul gatului si a umerilor.
    Eu ma trezesc in toiul noptii cu dureri craniene atat de
    intense, uneori ma trezeste din somn starea de greata care nu cedeaza la medicamente.
    Foarte important este sa nu intrati in panica, caci va agravati starea, sa respirati constient de cateva ori si sa aveti incredere, ca corpul vostru stie sa gestioneze cu ce se confrunta.Bineinteles puteti consulta un medic dar va asigur ca foarte multi nu mai stiu sa gestioneze multiplele simptome care apar fara sa existe vreo boala.
    Am observat cresteri ale valorilor tensiunii si ale glicemiei pur si simplu nejustificat.Durerile de coloana sunt extrem de violente incat se indoapa lumea cu multe si diferite tablete si chiar cocteiluri de injectii.
    Aveti mare grija la combinatiile de medicamente deoarece pot fi foarte periculoase pentru viata umana!Concentratia subst. active din medicamente plus interferenta dintre ele pot fi periculuoase.M-am confruntat cu situatii in care m-am mirat ca persoana inca supravietuia.
    Daca cedeti ca aceste informatii va pot folosi folositi-le daca nu ignorati total, inentia mea este sa ajut.Alegerea este la voi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recent s-a descoperit ca creierul nu are numai functii de procesare si coordonare a anumitor functii ale corpului ci si faptul ca acesta produce o substanta care este eliminata in timpul somnului in intreg corpul cu scopul revigorari si refacerii tuturor tesuturilor la nivel molecular.nu faptul ca corpul este inactiv in timpul somnului duce la relaxarea si odihna lui.poti sa stai 8 ore in pat treaz dar tot obosit te ridici.sfat pt un somn mai bun:pozita culcat pe burta.toate articulatii sa formeze un unghi de 90°.cotul mainii drepte sa formeze un unghi de 90° cu palma in jos.iar mana stanga invers.asta pt a nu exercita presiune asupra inimii in timpul somnului.piciorul drept intins iar laba piciorului sa formeze un unghi de90°.piciorul stg indoit din genunchi la 90°.tot cirpul sa formeze un fel de zvastica.

      Ștergere
    2. OF,MADUS,CE M-AS FACE FARA AJUTOARELE TALE EXTERNE. SA ȘTI CĂ TE APRECIEZ EXTREM DE MULT! EU PERSONAL AM NEVOIE DE ASTFEL DE CUNOȘTINŢE.

      Ștergere
    3. DOMNIȘOARA DIDONA ȘI DE CUNOȘTINŢELE DUMNEAVOASTRĂ AM NEVOIE!

      Ștergere
  20. Dar daca zici ca e asa de bine in Romania de ce nu vii acasă fratica cine te opreste crezi ca vine cineva la vamă si nu iti dă drumul in tara .bucurat e ca ai stat la coadă câteva ore bune sa l votezi pe misterul de iohanis credeai ca ca daca va înghesuiți la vot veți schimba ceva nu.nanu.e mai rău vino intaleazate in casă în aceasta tara cine nu te lasa sa vii? Tu vrei sa plătim taxe dar ce sa faci mai întâi 1000lei (200) euro sa plătești utilități sa iti iei mâncare ,sa le mai iei la copii ce le trebuie si multe altele. Tu vb.mai bine taci ca datorită voua suntem cu sacalii astia pe cap.niculina

    RăspundețiȘtergere
  21. ANONIMUL CARE A TRAIT IN UK ARE TUPEUL SA COMPARE IMPOZITELE ENGLEZILOR CU CELE ALE ROMANILOR ? CE SALARII AU ROMANII COMPARATIV CU ENGLEZII. AICI NU E VORBA DE SANGE RECE. SI STI CE, TU CUM AI SPUS NU AI TRAIT IN ROMANIA, DECI NU AI MANCAT ACEASI PAINE CU NOI. CU SIGURANTA NU AI FAMILIE SA STICUM ESTE. SA AI COPII SI SA NU GASESTI GRADINITA, IAR LA SCOALA DE CARE APARTINE COPILUL ,SA-TI SPUNA CA NU POATE FI INSCRIS CA NU MAI SUNT LOCURI. SA AI PARINTI BOLNAVI, SI SA VEZI CA NU SE AJUNG CU BANII, MEDICAMENTELE SUNT PREA SCUMPE SA LE POATA AJUNGE SI DE MANCARE SI UTILITATI. COPIII NOSTRII MOR IN SPITALE, FARA A SE STI CAUZA....CE SA-TI MAI EXPLIC, TU NU ESTI CU PICIOARELE IN REALITATEA ROMANEASCA. DACA SE INTAMPLA IN UK SA MOARA COPII IN SPITALE, SI 5 TEELEVIZIUNI SA FIE INCHISE, CUM CREZI CA REACTIONAU OAMENII ACEIA CU SANGE RECE. FI REALIST PRIETENE, DOMNUL SA TE LUMINEZE. FECIOARA MARIA SA NE OCROTEASCA PE TOTI ROMANII! MULTUMESC DOAMNA MARIA, SI VA SPUN UN SECRET D-UL BRANCU CREDE IN CAPACITATEA D-STRA, A SPUS ACEST LUCRU DE MULTE ORI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul vă apreciez că rezistați să trăiți prin ceeace trăiți. Nu este ușor, da, așa-i, cei răi vor să demoralizeze România cu totul, dar calmul tot trebuie menținut. În primul rând să dărâm mitul...sunt din Australia, am 3 copii care pe niciunul nu i-am dus la grădiniță, și aici nu prea sunt locuri la grădinițe. Am plecat la 14 ani din România și „am mâncat din pâinea voastră”, nu cunosc altceva decât cozile peste tot, la care stăteam eu cel mai mult fiindcă aveam răbdare mai multă decât ceilalți din casă, lipsă de apă și curent și gaz...așa am crescut. Dar am stat mult pe la rude la țară și am iubit sufletul curat al românilor de rând. Deci nu am plecat voit ci ca și minor, dusă de părinți, iar cum vă dați seama am trăit în străinătate de două ori mai mult decât în România. Mai recent, părinții soțului în România au fost bătrâni și bolnavi, și nu se ajungeau cu banii...ne-am băgat în credite multe pentru ca să le facem condiții la spitale, cheltuieli foarte mari, până au plecat la Domnul deci știu și cum este aia...și să rămâi la urmă cu creditele de plătit înapoi!

      Ștergere
    2. Pe lângă asta sunt foarte la curent cu realitatea românească, de aceeia intru și pe bloguri de-astea, citesc ziarele românești online și plănuiesc de 5 ani încoace cu fam. să ne întoarcem în România cumva. Și mulți din prietenii noștri își plănuiesc reântoarcerea în România, la fel de la curent ca și noi, deci nu suntem de-ăia „duși de-acasă” că dorim să fim cu frații noștri la bine și la rău! Nu-i ușor să te întorci, ce, crezi că arunci așa ca prostul într-o clipă tot ce ai realizat în 27 ani de viață, alții chiar mai mult? Voi care ziceți „Întoarceți-vă acasă” nu aveți cum să simțiți realitatea din punctul nostru de vedere. Sunt o sumedenie de lucruri de pus bine la punct înainte să te gândești să vi „acasă” (și care-i ”casa” vă rog când ai trăit mai mulți ani altundeva? Singura casă care o am este cea care mi-o va da Dumnezeu în patria Sa!) Și „gogule” și „frățică” :) :) (îmi place tare limba românească nespus de colorată și naturală - înafară de înjurături crase, vreau să spun!); deci d-l gog și fratioare oricâți bani ai face, dacă la sfârșit nu mai rămâi cu nimica din ei suntem egali. Și aici soțul lucrează în construcții, medicamentele sunt EXTREM de scumpe, ca la voi, raportat la salar, la fel și mâncarea și chiria și tot. Ce să zic de internet, telefonie și cablu? Aicea sunt muuult mai scumpe decât la voi, raportat la salariu. Deci un om normal face cam $3000 pe lună, cam $700AU pe săptămână. O chirie este $1450 pe lună, sau o plată lunară la casa ce ți-ai cumpărat-o cu datorie la bancă este între $1700-2500. La cumpărături foarte de bază pentru o familie cu 3 copii lași un minim minimorum de $300-400 odată, să zicem doar atâta cheltuieli pe săptămână pentru mâncare și apoi minim $40 pe săpt. pentru benzină. Ce să mai zici că în lunile de iarnă dai minim $50 pe lună la farmacie pentru medicamente de răceală, apoi să mai pui și utilitățile necesare, la fiecare factură aproximativ $200 la lună sau la două luni. Apoi taxa la guvern pentru că stai în casa ta (chiar dacă este de fapt a băncii) este de $1600AU pe an pentru o căsuță mică, sau peste $3000 pentru o casă mare. Apoi să-ți înregistrezi mașina să poți merge cu ea pe drum încă $800 pe an. Dacă nu-ți lucrează și soția ești mort! Să zicem că în construcții primești mai mult, cam între $5000-9000 pe lună. Dar după ce-ti plătești materialele ce a trebuit să ți le cumperi ca să-ți faci lucrul ($1500 sau mai mult) și taxele de două feluri la guvern (puse împreună cam $1500-3000 pe lună) și după ce plătești toate necesitățile de trai nu mai rămâi cu prea mult dacă nu-ți lucrează și soția. Românii din occident sunt muncitori foarte tare, doar așa răzbesc, să știți. Oricum, să nu ne certăm cine o duce mai rău/bine...In România au pus mâna hoții NU DIN CAUZA NOASTRĂ (o jignire grasă, îmi pare rău!) ci din cauză că din oricare tulburare de stat sau de economie (ca și o revoluție) știu să câștige cei mai șireți. Și cine stârnește aceste revoluții...doar aceia care au de câștigat în urma lor. Voi nu sunteți cei ce câștigați, ci doar cei ce sângerați pentru ca ei să se instaleze pe gâturile voastre. Dar în mod pașnic și susținut, nu dați voie la distrugerea țării și la moartea tinerilor voștri, și realizați mai mult. Eu ce am vrut să evidențiez este că, oriunde am fi, în orice stare am fi, oricât de rău am ajunge, singurul mod de ATAC care dă roade este pe cale PAȘNICĂ. Nu să-i lași pe gâtul tău, ci să îi ți, cu zîmbetul pe buze în șah-mat, stricându-le afacerile. Atâta tot am vrut să evidențiez, dar alegerea este în mâinile voastre... și cu aceasta pun punct deocamdată, cu tot respectul pentru ce mi-ați scris. Mulțumesc.

      Ștergere
    3. Ce crede Brancu?Hmmm nu ati vazut emisiunea cand radea dr Matia si de ceea ce ea spunea?facea misto de ea sa ai fie rusine lu Brancu

      Ștergere
  22. Daca aveti intrebari va pot raspunde luni, caci sambata si duminica nu intru pe blog.
    Multumesc d-nei Maria ca-mi permite sa scriu pe blogul dumneaiei!
    Inca de copil am dorit ca din ceea ce am sa dau si celorlalti! O fi bine, o fi"rau"?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D,cumva sambata si duminica joci teatru ?

      Ștergere
    2. Daca dai ok da si nu te lauda dar nu uita....unu e Becali in tara care da si ajuta inapoi nu se mai uita

      Ștergere
    3. D., va rog o adresa de mail? multumesc!

      Ștergere
    4. Draga D,te iubim si-ti multumim pt.tot ajutorul oferit!!! Lenus

      Ștergere
  23. Ceea ce ai tu D, opreste doar pentru tine .
    Noi cei ce credem in Sfanta TREIME, TATAL , FIUL , si SFANTUL DUH, nu ne trebuie nimic din alta sursa!
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si D crede la fel ca tine in Sf. Treime, Frate Ioane. Exact ca tine!Este aceeasi Sursa! Doar ca are un grad de evolutie mai inalt! Acest lucru nu-l poti intelege. O sa-l intelegi candva!

      Ștergere
    2. Draga anonim 19:25 din 19 febr,v-a veni curand timpul cand se v-a vedea asta,dar...sa nu fii uimit.

      Ștergere
    3. Spune-mi tu ce crezi ca e gresit in ceea ce ea expune! Vreau sa discutam aceste lucruri! Scrie-mi! Le luam sistematic ca sa nu scape nimic! Astept din partea ta un raspuns! Sunt Anonimul 19 februarie 2016, ora 19:25.

      Ștergere
    4. Draga anonim 22 febr /10:30 ,iti respect dorinta de a-ti raspunde...Sunt anonim 00:41 din 22 febr. Iata, nu este vorba de informatiile Didonei,ci de un clasament dupa rationamentul nostru omenesc...In ochii lui Dumnezeu toti suntem la fel,de aceea am spus ca s-ar putea sa fii uimit,chiar si Fratele Ioan.Erau trei sfinti rusi,care nu stiau decat o rugaciune "Voi trei, noi trei,miluieste-ne pe noi",dar puritatea inimii lor,i-a dus asa departe incat mergeau pe apa...Sfanta Iuliana a Rusiei nu putea ajunge la biserica fiind departe,dar prin faptele,dragostea de aproapele si rugaciunile ei au facut ca in sufletul ei sa se salasluiasca Duhul Sfant de peste 20 de ani (moment in care un preot aude glas de la Dumnezeu sa o cerceteze )...De multe ori stai cu omul langa tine si nu stii ce har poarta pentru cat este de smerit,sau cat este de fals...Simt o tulburare/iritare in cuvintele tale,lasand la oparte semnele de exclamare...Nu trebuie sa fie asa ... in fata lui Dumnezeu si tu esti la fel de evoluat.Imi cer iertare ca am ranit convingerile tale...Constat ca multi ne raportam diferit la apropierea de Dumnezeu,dar cand te contopesti cu Dumnezeu,in iubirea Lui Plenara,nimeni nu este mai sus ,mai jos ,sau mai evoluat...Fratele Ioan,prin exprimarea lui,a ranit-o pe Didona (raportat la ceea ce eu simt ),eu te-am ranit pe tine (raportat la ceea ce tu ai simtit),dar noi nu ne raportam la ceea ce simte Dumnezeu...De aceea imi cer iertare ca astfel l-am ranit pe Dumnezeu...e delicat.As vrea si eu sa stiu daca tu ai inteles.Sunt oameni de o simplitate uimitoare,dar care in fata lui Dumnezeu sunt cu adevarat mari... si nu stim ! Dar important este sa nu ne ranim reciproc,ca pe Dumnezeu il ranim. Si aici respect Didonei - chiar daca am rezonat sau nu cu tot ce a expus,ea nu a ranit pe nimeni si nu a dat replici...unele replici ustura in trei cuvinte...Respect dorinta ei de a ne inalta cu totii si multe altele...Nu este nevoie sa fie luat sistematic,nu forma conteaza,ci fondul.Aceasta ar trebui sa inteleaga si fratele Ioan si noi toti,caci toti suntem in Dumnezeu,si desi nu-l putem cuprinde cu mintea,El se poate salaslui in inima noastra...Cu drag,il rog pe Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu Iubirea Lui macar pentru cateva secunde...Atunci ai sa fii linistit...pacea este tot ce ne trebuie.Sa fii binecuvantat cu Iubirea Lui Dumnezeu...

      Ștergere
    5. Oooo dragule anonim! Nu este nici tulburare nici iritare!:) Nu m-ai ranit deloc!:) Ma bucur ca ai raspuns!:) Doar voiam prin aceasta discutie a se lamuri mai bine ceea ce Didona expune intrucat am observat ca multi nu ii inteleg unele postari, desi ea scrie atat de bine si frumos! :) E ok! :)
      Zambesc caci ai amintit de Povestea celor trei pustnici. Tot am vrut sa o expun pe blog!:) Pentru cei care nu au citit-o si mai recitesc aceasta pagina de blog, am sa redau acum continutul,e tare frumoasa:
      "Pe o insulă trăiau trei pustnici bătrâni. Ei erau aşa de simpli încât singura lor rugă era: 'Noi suntem trei, voi sunteţi Trei, aveţi milă de noi!' Această rugă aparent naivă făcea o mulţime de minuni.
      Un episcop din apropiere a auzit vorbindu-se de cei trei pustnici şi de rugăciunea lor
      neortodoxă; el s-a hotărât să-i înveţe rugăciunile canonice. Sosit pe insulă, preotul le-a explicat că apelul lor ceresc era lipsit de demnitate şi i-a învăţat rugăciunile obişnuite.Apoi a părăsit insula. Deodată a observat în dâra lăsată de barcă o lumină radioasă; în timp ce ea se apropia, episcopul i-a zărit pe cei trei pustnici care, ţinându-se de mână,alergau pe valuri, pentru a ajunge din urmă barca.
      'Am uitat rugăciunile pe care ni le-ai spus', au strigat ei de îndată ce au fost suficient de aproape de barcă pentru a fi auziţi. 'Aşa că ne-am grăbit să te ajungem pentru a te ruga să ni le spui din nou.'
      Preotul a răspuns cu o voce în care se citea o teamă amestecată cu respect:
      'Dragii mei', a răspuns el umil, 'puteţi să vă rugaţi ca şi mai înainte!'

      Multe binecuvantari!:)




      Ștergere
    6. Cu drag,iti transmit aceleasi binecuvantari...Ma bucur ca am adus un exemplu la care si tu te-ai gandit si pe care l-ai prezenatat minunat aici despre cei trei sfinti,ma bucur de sufletul tau ca este frumos.Si ti-am simtit inima ca a unui copil...Il rog pe bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze cu o minunata maturitate Duhovniceasca si cu inima de copil cat vei trai pe pamant,in acest fel sa presari raiul in jurul tau.Cu drag,Lucia.

      Ștergere
    7. Iti multumesc Lucia! Har si pace, multa iubire sfanta!Cu drag! Dia

      Ștergere
  24. Draga D,te imbratisez cu drag! Dumnezeu sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  25. Scuzati-ma ca schimb putin subiectul.s-a gandit cineva de ce bebelusii virusati la pitesti si au murit au fost numai fetite?iata teoria mea fantezista bineinteles:fortele oculte vor defapt sa o ucida pe sapte.cred ca toti cei de pe blog au obligatia sa stie cine este sapte.fac asta pentru ca ei stiu ca sapte va prevesti venirea celui ce va provadui adevarul si va aduce cu el ziua judecatii.sapte este cea care ii va trezi lui constiinta il va face sa isi dea seama cine este el.fortele oculte(masoneri,iluminati,grupul bildenberg,sculs and bones et.c)nu vor trezirea acestei constiinte pt ca ei nu vor mai putea controla omenirea.dar ce nu stiu ei este ca micuta sapte sa nascut mai demult iar totul este prea tarziu.constiinta a fost trezita.chiar astazi sa anuntat ca oamenii sunt intr-un razboi climatologic.in tunisia a nins.in canada unde trebuia sa fie -17 grade in aceasta perioada sunt 24.in dubai unde trebuiau sa fie 29 ° au fost 18° si ploi torentisle cu inundatii violente et.c.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Madus multi te crd dus cu pluta.eu te apreciez imi place gandirea ta si curajul de a spune ceea ce gandesti

      Ștergere
    2. Si nickname "madus" exprima asta.mad=nebun.us=noi.probabil ca ei cred ca se traduce =nebun cu noi.dar "madus" inseamna altceva.citit invers de la jumatate catre inceput este defapt damus care inseamna domnul.madus este precizat in unele previziuni ale binecunoscutului nostradamus(care inseamna domnul nostru si aici va las pe voi sa speculati de ce se numea asa) ca fiind al treilea si ultimul anticrist dupa napoleon si hisler(hitler).el va aduce mai intai pedeapsa si apoi adevarul si pacea. madus se va naste undeva la estul marii negre.si acesta este madus decodat.

      Ștergere
    3. Eu cred ca ti-ai pus numele fiindcă Ai fost dus undeva dar nu vrei sa spui.

      Ștergere
    4. Nu.l-am pus pt ca in corespondenta literelor cu numerele suma lor este 4.iar 4 este numarul pamanului reprezentand si punctele cardinale.

      Ștergere
    5. Madus o tehnica sau ceva de durere de coloană si junghjuri intercostale ma poți învăța. Dar nu medicametos.mi-am facut un aluat de tuya. De unul pământului.

      Ștergere
  26. D. CONTACTEAZA-MA CAT DE REPEDE POTI! M.A.

    https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

    RăspundețiȘtergere
  27. DOMNIȘOARA DIDONA DACĂ TOT AŢI ÎNGĂDUIT SĂ PUNEM ÎNTREBĂRI,AM ȘI EU O ÎNTREBARE: CUM PUTEM FACE AICI PE PĂMÂNT RAIUL? ȘI NU MĂ REFER LA O ACŢIUNE COLECTIVĂ PENTRU CĂ NU AM ÎNCREDERE ÎN COLECTIV CA PRECIZIE. INDIVIDUAL CUM PUTEM SCHIMBA LUMEA? ADICĂ UN SINGUR OM SĂ SCHIMBE LUMEA PUR ȘI SIMPLU. SUNĂ DIABOLIC,DAR MĂ REFER LA PARTEA FRUMOASĂ A LUCRURILOR. SĂ FIE RAIUL UNDE CURGE LAPTE ȘI MIERE,EU CONSIDER CĂ SE POATE AȘA CEVA ȘI NU ESTE O FABULAŢIE,DOAR CĂ AM NEVOIE DE NIȘTE SFATURI CONCRETE ÎN ACEST SENS ȘI SIMT CĂ DUMNEAVOASTRĂ O SĂ-MI DAŢI UN RĂSPUNS SATISFĂCĂTOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai concret si precis raspuns pe care o sa-l primesti este: schimbă-te pe tine însuți și lumea se va schimba! Citește povestea celor trei porti și vei înțelege.

      Ștergere
    2. MULŢUMESC DOMNULE EMANUEL. ȘTIAM DAR AVEAM NEVOIE DE CONFIRMARE.

      Ștergere
    3. Oh, fain! Cu ocazia asta am învățat ceva nou și cultural: cine a fost „Didona” și „povestea celor trei porți”. Mulțumesc mult. Primul lucru pot spune clar: sinuciderea nu-i un răspuns, în niciun caz. Al doilea punct: singur nu vei reuși să creezi raiul pe pământ. Doar într-o strânsă unitate cu câțiva care au trecut și ei prin cele trei porți se poate, deci focare colective cu oameni înțelepți. Și se mai spune că cei ce dețin toate informațiile pot conduce lumea. Dacă în colectivul dumneavoastră veți putea să ANTICIPAȚI mișcarea oponentului, atunci îl veți putea constrânge în șah-mat! Domnul să ne dea izbândă și minți înțelepte să ne iubim unii pe alții și să ne unim în bine, nu în rău! Eu citesc tot ce pot, fac a treia universitate, chiar neglijez unele lucruri urgente câteodată pentru a vedea câte-un documentar despre vreun subiect care l-am cercetat de ceva vreme... Învăț cum merge lumea afacerilor, cea legală, cea politică, cea de publicitate, etc, etc. Povești (ce nu au învățături) și romane nu mă încântă, nu-mi pierd vremea cu ele. Viața este mult mai mult decât mica pătrățică a mea și învăț să gândesc afară din pătrățică (think outside the box), și așa-mi învăț și copiii. Cu drag, Didona ce încă trăiește, nu s-a sinucis! :) :)

      Ștergere
  28. Ghiorghiu Maria date la o parte si LASANE sa dialogam prin diferite comentarii, LIBER! Nu TE mai jignesc dar lasa LUCRURILE sa curga de la ... DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
  29. MARE DREPTATE AVEŢI DOMNIȘOARA DIDONA.

    RăspundețiȘtergere
  30. Totul , chiar totul e in mana Lui Dumnezeu! Ce pot face eu ca om, indiferent daca va fi cutremur sau nu stiu ce mai pateste Antena 3? Daca e sa ai zile, te scoate Dumnezeu din casa fix cu 5 minute inainte de cutremur, daca nu...asa e Voia Lui! Romania fierbe... pt ca asa va trebui sa fie...Doamne faca- se mereu Voia Ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai d-le linistit ca nu va fierbi nimic,astea sunt niste vorbe aiurea,intotdeauna propaganda bisericii se face prin infricosare,ca vom arde in iad,ca vom fierbe in cazane cu smoala,ca vom fi biciuti etc,etc....

      Ștergere
  31. Maria eu cred ca din cauza refugiaților care ne va invada tara o sa fierbem la propriu,ei vin cu o alta cultura si alte traditii,o sa ne lăsăm averile,casele si vom cauta alte tari care sa ne ofere siguranta.sa ne pregătim dupa 1.martie be for invada,se termina cu linistea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  32. Doamna din Australia, aveti mare dreptate si sper ca ati lamurit pe toata lumea cum este viata celor plecati din tara. Multumim pentru rabdare. Insa vreau sa va felicit din toata inima pentru cum scrieti in limba romana, avand in vedere ca sunteti plecata de la 14 ani si ati locuit departe de tara 27 de ani!!! Vedeti cum a degenerat invatamantul romanesc in acesti ani? Cred ca va doare si pe dumneavoastra sa vedeti cum scriu cei mai tineri, cate greseli elementare de gramatica fac. Bravo inca o data, asta da respect pentru limba romana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, așa a fost în România atuncea, dar să nu vă înșelați, acuma în toată lumea este așa, cu toții mergem înspre vai-și-amar! Eu scriu mai bine și în engleză decât alții de vârsta mea, australieni, care acuma sunt profesori prin școli aicea! (și eu sunt profesoară deci știu bine asta). In Australia începe școala la 5 ani. Băiatul meu care după lege trebuia deja să citească singur materiale ușoare, de-abea începe acuma umpic, la 6 ani. Asta doar că eu m-am băgat pe fir, căci învățătoarea lui anul trecut n-a făcut absolut nimica, decât dans și joacă cu ei! Și când i-am cerut să-mi dea acasă ceva teme să știu nivelul copilului meu, mi-a spus că regula școlii este să nu dea teme la nivelul lui. Așa că m-am înfuriat și mi-am înscris copii la o școală privată creștină unde au început din ianuarie 2016. O școală ce-mi fusese tare lăudată de frații români din bisericile noastre de-aici. I-am dus 7 zile și i-am scos afară urgent când mi-am dat seama că de fapt ăla e un cult! I-am băgat la altă școală de stat și în sfârșit am dat de o învățătoare minunată care se ocupă de el, și împreună cu ce mai fac și eu cu el sper să ajungă în scurt timp la nivelul celorlalți, ca apoi să-i întreacă. Aicea în Australia începe școala cam la început de februarie, sunt patru „trimestre” cam de 9-11 săptămâni fiecare, cu vacanțe de 2 săpt. între ele, înafară de vacanța mare care este de la mijlocul lui decembrie și până la sfârșitul lui ianuarie (5 săpt.). Copiii de aicea stau mult mai mult în școală, au mai puține vacanțe decât românii, dar învață foarte, foarte puțin. Fiica mea în clasa a V-a la școală de guvern încă face + și - . La școala creștină unde-i dusesem pentru 7 zile la început de clasa V-a le dădea test cu fracții, și paranteze...dar îi îndobitocea în alte feluri. Am pierdut $1000 pe rechizite și uniforme, care sunt diferite la fiecare școală, dar prefer aia decât îndobitocirea copiilor mei. Părinții români acceptă acea școală așa-zisă „creștină” fiindcă prețul este mic $3000 pe an de copil, comparat cu $8000+ la alte școli creștine care nu trag așa de copii. (Nu intru în detaii cum de am preferat să-i duc pe copiii mei din nou la școală de guvern decât să-i las acolo, dar dacă cunoașteți engleza și vreți să vedeți cum devin copiii ce au fost crescuți în mediu de cult - nu vorbesc de ceeace se numește cult baptist, penticostal, etc, ci despre totul a fi autoritarian condus de o persoană ce se consideră dumnezeu - puteți căuta pe YouTube și vă veți speria). Așa că am decis ca să rămână la școlă de guvern dar după ore să le dăm meditații la subiectele ce au nevoie, sau să ne ocupăm noi de ei. Sub oblăjduirea noastră, a părinților, copiii noștri, oriunde ar fi, nu au decât să devină oameni cu scaun la cap și deștepți! Unii creștini aicea fac școala acasă (home schooling). Am încercat și eu dar ai mei după o zi acasă au zis că s-au plictisit și au dorit mai bine la o școală. Și să fie clar că cei ce ies din școli private nu sunt neapărat mai buni decât cei ce ies din școli de stat! Eu cunosc pe mulți care au fost duși de părinți doar la școli creștine, și acum nu mai sunt nici creștini și lucrează în construcții sau pe unde-apucă, fără să fi ieșit oameni mari din ei. Pe de altă parte, eu și toți 3 frații mei am fost crescuți în familie temătoare de Dumnezeu și în școli de guvern. Eu sunt profesoară și frații mei sunt unul doctor medical, altul designerist industrial (industrial designer) și altul învață pe oameni finanțe și investiții în cadrul băncii (financial adviser). Când am intrat la prima facultate, Melbourne University, cea mai tare din zonă și am studiat muzica, majoritatea covârșitoare a colegilor mei erau selecți, de la școli foarte performante, private, de lângă centrul orașului Melbourne. Eu eram de la școlă de guvern din „provincie”, mai de la periferia orașului Melbourne. Deci să nu descurajăm și, mult succes în creșterea și educarea copiilor voștri și ai noștri aicea, statul nu-și prea face datoria nicăieri :).

      Ștergere
  33. Da ! Subscriu si eu la ce-ati spus ! (anonim.0.5.32) Mare adevar !!

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna Madus. Am vazut ca ai scris despre prunca 7 care va veni sa propavaduiasca venirea Domnului. Stiu ca a mai scris si doamna Maria despre aceasta prunca. Am cautat peste tot pe internet, carti, am citit si Biblia si nu am gasit nimic despre aceasta prunca 7. Cine este aceasta prunca? De unde ati aflat de ea? Unde gasesc informatii despre ea. Unde este scris ca este inaintemergatoarea Mantuitorului, cand stiu ca Sfantul Enoch si Sfantul Ilie vor veni inaintea Lui. Si as dori sa-mi spui mai multe despre aceasta prunca 7 daca stii. Poate ne ajuta si doamna Maria cu mai multe informatii. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  35. Madus stai calm si lin ca desi tu CREZI, ca stii ceva de fapt si de drept nu stii mai ... NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fim seriosi"mabus" suna c-am sinistru si nu vreau sa ma identific cu personajul respectiv.sti tu care ca vad ca te c-am agiti .

      Ștergere
    2. Marius, daca sti mai multe spune tu!Vrem parerea ta, detaliat!

      Ștergere
  36. Madus, apropo Nostradamus a vorbit de Mabius si nu de "Madus" dar tu cum esti dus cu PLUTA nu ai de unde sa stii mai ... NIMIC!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e o intrbare sau un raspuns?sau un raspuns cu o intrebare?schimba barda.

      Ștergere
  37. Prunca 7 decodata:acesta minunata copila este scopul pt care doamna maria a primit harul previziunii unor evenimente si mai ales sa prevestaeasca nasterea ei pt ca lumea sa stie si sa aive incredere ca cel ce va pedepsi si apoi va ierta este aici.adica antihrisotos si hristos.hristos si antihristos sunt una si aceeasi persoana pt ca mana care arata un deget poate arata si doua degete.dar aceasta se incadreaza la alta decodare.aceasta fetita ati mai auzit cu siguranta de ea.ea a mai prevestit si in trecut venirea fiului lui dumnezeu si anume acum 2000 de ani cand acesta a hotarat sa fie pt noi oamenii mantuitorul hristos.aceasta copila este defapt cea pe care oamenii o numesc astazi sf.fecioara(virgina) maria.ea nu ia dat nastere trupeste lui isus hristos ci a trezit in constiinta acestuia faptul ca el este cel ales de dumnezeu al tuturor sa le arate din nou calea si adevarul impartind mai intai pedeapsa si apoi iertarea.deci 7 este cea care prin emotia produsa la nivelul constiintei tatalui sau la nasterea ei ii releva acestuia telul sa pe pamant.eu am mare incredere ca aceasta fetita s-a nascut si ca cel ce trebuie sa ne cearna se uita la toti acum.asa ca sfintiti locul unde sunteti cu fapte bune pt ca el vede chiar prin ochii vostrii prin amintirile voastre.acum 2000 de ani el a incercat sa calatoresca catre inimile oamenilor iar ei l-au judecat si torturat.acum e randul oamenilor sa calatoreasca catre inima lui sa fie judecati si cernuti.cinstitil pe hristos nu prin rugaciuni si prin jertfe de animale ci prin fapte care sa il aseze pe el la loc de cinste alaturi de tatal sau,iar el sa poata spune:iata-i tata pe cei ce merita iertarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  38. Madus, esti dus rau , nene.
    Cum poti sa spui ca anticristos si CRISTOS, sunt una si aceeasi persoana.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede treaba fr.ioane ca nu prea sti ce va face isus hristos mai intai la cea dea doua sa venire printre oameni.ia mai cerceteaza putin sa vedem la ce concluzie ajungi.

      Ștergere
    2. FR IOAN DAR TU CĂ DEȘI AI LUAT SFANTA ÎMPĂRTĂȘANIE ȘI TE-AI SFINŢIT CU TRUPUL MÂNTUITORULUI CUM E POSIBIL SĂ FACI DUS PE MADUS CARE E TOTUȘI APROAPELE NOSTRU? VEZI,E O CONTRADICŢIE. TOT AȘA ȘI MADUS A FĂCUT O AFIRMAŢIE ȘI CEL PUŢIN PENTRU MINE ARE SENS.

      Ștergere
  39. Subscriu Fr. Ioan. Noi crestinii ortodosci trebuie sa pasram vie zestrea noastra spirituala. O fi mai evoluata D,decat, sfintii parinti ai neamului nostru? Nu am citit in invataturile lor despre energiile de care vb D.Pote parintii Paisie de la Neamt, Cleopa Ilie, Arsenie Boca ,Arsenie Papacioc,Parintele Argatu etc nu au aflat har in fata lui Dumnezeu sa li se descopere aceste lucruri moderne ? Draga D nu mai ameti oamenii cu invataturi straine care nu aduc decat vatamare sufletului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara suparare,dar gresiti. Doar atunci cand vorbiti din propria experienta puteti afirma cum stau clar lucrurile. In rest...sunt doar situatii cu care dvs rezonati sau nu. Eu am tot spus ca fiecare om isi traieste realitatea. Iar realitatea dvs nu trebuie sa fie identica cu realitatea celui de langa dvs. E greu? Dvs si un cersetor stati unul langa altul. Ce vedeti dvs? Cerul, florile, cladirile. Ce vede cersetorul? Tomberonul, sticla goala. Ce ganditi dvs? Viata e frumoasa. Ce gandeste cersetorul? Dupa mine, toti cei ce scriu aici au dreptate, fiindca fiecare se afla in propria realitate...

      Ștergere
    2. Invataturile lui D aduc vatamare sufletului numai daca tu permiti asta. Daca esti sigur pe credinta ta, pe convingerile tale, atunci ce spune D nu conteaza. Dar daca in sufletul tau e un mic semn de intrebare...

      Ștergere
    3. Anonim21 februarie 2016, 13:00, gresesti. Problema in ce te priveste este ca Didona ofera o informatie prea avansata pentru tine, informatie pe care dumneata nu o poti intelege! Asa ca raporteaza-te la ceea ce poti intelege, deocamdata, caci aceasta este situatia in cazul dumitale. Insa totusi, respecta si parerea altora, nu trage concluzii pripite caci nu este cazul!

      Ștergere
  40. Marius Adrian Cretu, de ce ne-ai recomandat blogul-Mesagerul lui Mihail- ,ca sa vedem ca mesajul este trimis de "dumnezeu", unde spune ca , ; dumnezeu este unul. Eu si Mama?
    Frate , ....de la crearea Pamantului si pana in clipa de fata nu am auzit ca Dumnezeu Creatorul a toate, ar avea si mama
    Asta inseamna sa-i crezi pe ezoteristi. Asa cum sunt ei pieduti cu aceste curente, care sunt stricacioase sufletului,tot asa vei fi si tu daca i-i urmezi.
    Fr. Ioan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt in ceata....Alexandru Dragomir e aceeasi persoana cu Marius Adrian Cretu?

      Ștergere
    2. Nu il cunosc pe Cretu.
      Eu am un singur nume A.D.

      Ștergere
  41. Aş avea o întrebare foarte simplă pentru început.
    Să o auzim!
    Ce este Dragostea?
    Dragostea este inocenţă şi înţelepciune.
    Îmi permiţi să fac o precizare?
    Bineînţeles că poţi să Mă şi corectezi! Acum vorbim pe limba voastră, tu fiind responsabil cu modul în care oamenii pot să înţe-leagă ceea ce doresc să le transmit.
    Sunt onorat că m-ai înzestrat cu responsabilitatea aceasta. Am simţit nevoia să precizez că inocenţa nu este naivitate! Mulţi fac această confuzie. Există şi o expresie „când eşti bun (naiv) sfârşeşti prin a  păcălit“.
    Naivitatea nu este un defect ci este credulitate. Inocenţa, dea-semenea, este puritate şi reprezintă o calitate a originii umane. Acum, repet, Dragostea este inocenţă şi înţelepciune!Ai stat vreodată treaz în miez de noapte, ascultând liniştea şi gândind că acum, în vreme ce toată lumea doarme, s-ar putea întâmpla orice, şi totuşi nu se întâmplă? Te-ai

    gândit oare, cum se face că din moment ce întreaga lume gândeste „rău“, conştienţa colectivă dorind distrugere în interiorul ei, sunteţi în continuare protejaţi? De ce?
    De ce?
    Lucrurile sunt foarte simple. Universul funcţionează respectând câteva criterii de bază. Unul ţi-l voi dezvălui chiar acum:Cu cât conştienţa ta este mai pură, cu atât puterea ta va fi mai mare. Însă cu cât te vei cufunda în neştiinţă şi rea voinţă, nu vei mai putea să faci nimic. Universul răspunde cererilor suetelor neprihănite! Aşa a fost proiectat!Aşadar, 97% din locuitorii planetei voastre doresc distrugere, judecată şi răzbunare din partea Mea şi totuşi, răzbunarea Mea nu vine. Nu vine încă! Deoarece, voi, cei 3%, i-aţi iertat pe cei care distrug pământul şi doriţi pace pe planetă. Chiar şi cerul imploră răzbunare, snţii ori fiinţele cereşti. Acum înţelegi de ce am spus că eşti mai evoluat decât multe dintre ele?Dragostea e inocenţă dar nu naivitate! Este înţelepciune, dar nu înşelăciune. Smerenie, dar nu robie! Este cunoaştere de sine, (încredere în forţa din interiorul tău) nu credinţă oarbă. Dragostea este intuiţia ta, şi este Cea Mai Puternică Forţă din acest univers!Dragostea nu este un zeu imaginar şi neputincios, care pur şi simplu nu există, ci eşti tu, cel care a conştientizat că a fost creat după Chipul şi după Asemănarea Dragostei.
    De ce repeţi atât de des faptul că nu exişti, că Dumnezeu nu există?
    Fiindcă este adevărat. Eu sunt, Eu nu pot exista! Eu exist prin voi, chiar şi în cei mai mici dintre voi. În special în cei mai umili dintre voi!
    Acum ai citat un fragment din volumul I.
    Mi-a plăcut foarte mult această expunere. Şi totuşi, se pare că
    tu ai uitat-o.
    Ştii ce am înţeles din ultima armaţie a Ta? Am înţeles că, cu cât vei deveni mai pur cu atât te îndreptăţeşti pentru a lua decizii pentru ceilalţi, la un anumit nivel. Iar, cea mai înaltă decizie este cea de a nu influenţa nimănui liberul arbitru. Nu Ţi se pare că ne rotim într-un cerc?
    Nu chiar, ci începi să înţelegi sensul cuvintelor Mele, atunci când am spus că nimic nu contează. Nimeni nu este îndreptăţit să ajute pe celălalt cu forţa. Trebuie doar să conştientizezi că îi poţi oferi ajutor, apoi să aştepţi, să aştepţi şi să aştepţi. Lucru conştientizat de Isus Hristos în viaţa Lui trăită pe pământ. Ia spune-Mi, ce crezi că face de atunci şi până astăzi?

    RăspundețiȘtergere
  42. De ce vorbeşti despre Tine la persoana a treia? În volumul II ai recunoscut că eşti Isus.

    Eu nu am susţinut niciodată că aş fi Isus. Isus a fost trupul în care am trăit cele mai fastuoase experienţe în trup, acum două mii de ani. Iar Eu sunt Cel care a venit la voi, Cel care fără plecarea Mea nu putea veni! Ceea ce scrii astăzi devine posibil prin Mine, materializându-se prin tine. Faptul că facem acest lucru aici este Voia Tatălui nostru. Fiindcă Cele mai înalte cuvinte, cuprinse în acest dialog, sunt Cuvintele Lui, ale Mele

    Creatorul Suprem a
    tot Ceea Ce există şi nu există.
    Am înţeles asta. Ceea ce nu înţeleg este cum poţi să fii atât de puternic? O spun fiindcă de fiecare dată când mă „vizitezi“ dacă pot să spun asta, mă aflu la un pas de moarte – urechile îmi plesnesc, văd flashuri de lumină ţinând ochii deschişi iar, dacă m-ai atinge m-aş dezintegra într-un milion de bucăţele!
    Întrebarea nu este cum pot Eu să fiu atât de puternic, ci cum poţi tu să rezişti Prezenţei Mele? Pentru că mulţi Mi-au invocat Numele, cerându-Mi să Mă arăt lor, însă au plecat cu mult timp înainte să Mă vadă.Eu sunt Energia şi non-Energia, materia şi antimateria! Trupul tău, în schimb, este doar materie. Aşadar, apropiindu-Mă de tine te dezintegrezi, iar îndepărtându-Mă de tine te creez!
    Încearcă să cauţi încă o explicaţie Te rog.
    Eu fiind energia Mamă, iar tu fiind o energie promulgată din
    energia Mamă, în Prezenţa Mea sufletul tău începe să îşi piardă forma, fiind atras către Mine de Mine. Aceasta e cauza senzaţiei de dezintegrare pe care ai simţit-o.
    Mai simplu decât atât nu puteai să o spui! Îţi mulţumim! Acum putem să înţelegem! E genial!
    La fel cum se întâmplă dacă ai încerca să apropii o lumânare de soare. Atunci flacăra va fi atrasă către soare, s-ar uni cu acesta iar lumânarea (trupul) s-ar topi!
    Îţi mulţumim pentru aceste noi dezvăluiri. O să le postăm peste tot! Aceasta este o promisiune!
    Şi Eu îţi mulţumesc.
    Iată că scriu aceste rânduri la două săptămâni după ce era să ajung pe paturile de spital.
    Ce ţi s-a întâmplat?
    Inima mea a luat-o razna de pe urma acestor contacte din ce în ce mai apropiate dintre noi. După cum scriam în primul volum, inima mea stă de fiecare dată gata să cedeze. Întreaga funcţionare a trupului meu a avut de suferit.
    Trebuie să fii foarte atent la dorinţele tale.
    De ce ai continuat să Te apropii dacă ştiai că mă vei răni?
    Deoarece asta a fost dorinţa ta.
    Dar Tu nu ştii niciodată să refuzi? Dacă muream?
    Eu nu pot refuza vreodată alegerile celor pe care îi iubesc. Iar faptul că nu ai murit este tot dorinţa ta.
    Sper doar să nu sfârşesc prin spitalele de urgenţă sau cele de recuperare psihică. Cel puţin până termin cărţile să pot să rezist. Apoi sunt liber să putrezesc acolo.
    În regulă! Nu vei sfârşi acolo.
    Faci lucrurile să pară atât de simple!
    Asta pentru că sunt atât de simple.
    Dar tatăl meu de ce şi-a pierdut minţile, dacă ar fi fost aşa uşor să nu şi le piardă?
    Fiindcă a ales să şi le piardă.
    Cum ar putea cineva să aleagă să îşi facă rău singur?
    Ei bine, aici e confuzia. Niciun suflet nu alege să îşi facă rău singur. Nici nu ar fi posibil aşa ceva. Rolul sufletului vostru este să creeze cea mai bună oportunitate pentru a evolua. El ştie ce îţi lipseşte, de unde trebuie să mai taie ori unde să adauge.De ce a ales tatăl tău pământesc să îşi piardă minţile? Pentru că a fost singurul mod prin care a putut să vadă lumea altfel.
    Atunci eu de ce nu mi le pierd?
    Pentru că tu eşti capabil să o vezi, privind din cea mai înaltă perspectivă care există, fără a ţi le pierde.
    Asta, deoarece, m-ai ajutat să o privesc astfel. Prin faptul că am primit ajutor nu înseamnă că sunt mai evoluat. Ei bine, pe mine m-ai ajutat iar pe el nu!
    Eşti sigur?
    Am devenit destul de sigur pe mine în ultima vreme.
    Asta e foarte bine. Însă doar dacă Mă voi opri vreodată din a te pune la încercare.
    Ce vrei să spui? Îmi trimiţi o nouă provocare?
    Ce vreau să spun e că după ce vei termina de scris „Vorbind cu Dumnzeu“, vei fi liber să crezi ce vrei.
    Din nou, ce vrei să spui?
    Poţi alege să crezi că ţi-a vorbit Dumnezeu, ori poţi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNULE ALEXANDRU,AȘA ESTE CUM SCRIE. ACUM FAC MAI MULTE LEGĂTURI ȘI VĂ MULŢUMESC PENTRU ACESTE POSTĂRI.

      Ștergere
  43. Poţi alege să crezi că ţi-a vorbit Dumnezeu, ori poţi inventa, bineînţeles, nenumărate explicaţii, într-o oarecare măsură logice
    sau credibile.
    Ce tip de explicaţii aş putea să inventez? Oferă-mi măcar un exemplu!
    În primul rând sprijinul imaginat şi creat de propria ta minte în subconştient se datorează lipsei unui părinte protector, de care ai avut nevoie de-a lungul anilor copilăriei tale. Reacţia ta de a te refugia în interiorul minţii poate  cauzată, deasemenea, de lipsa protecţiei faţă de exterior, iar „vizitele“ energiilor Mele Cele mai înalte pot  interpretate ca ind descărcări electrochimice ale ap-aratului tău executor, pricinuite din cauza suprasolicitării pe timp îndelungat. Cam asta ar  interpretarea celor mai buni psihologi.
    M-ai pus deja pe gânduri! Spui că mintea mea a creat un întreg scenariu, perfect sau complet, însă ireal, cu scopul de a mă scoate din impas? Ăsta era singurul mod ecient, mulţu-mită căruia puteam depăşi acele evenimente? Asta înseamnă că stai de vorbă cu un geniu! Sunt o minune!
    Tu ce crezi?
    Nu

    ştiu ce să cred. Repet, chiar dacă ar  aşa înseamnă că am putut să fac minuni. Am ieşit din trupul zic, din timp şi relativitate, ca să îmi ofer o mână de ajutor. Astfel, progresul


    83
    Vorbind cu Dumnezeu (
    Olam Haba
    )
    evoluţiei mele nu a stagnat deloc, niciodată. Ai avut dreptate când ai spus că sunt puternic. Totuşi, asta înseamnă că m-am ajutat singur, nu am primit ajutorul de la Tine. Care din cele două variante este cu adevărat adevărată?
    Ambele.
    Cum pot să e adevărate două variante diferite în acelaşi timp? Oamenii vor crede că nu am vorbit cu Dumnezeu!
    Prin înţelegerea faptului că suntem Una şi Aceeaşi Persoană. Lasă-i pe oameni să decidă dacă ai vorbit cu Dumnezeu. Care ar  diferenţa? Informaţia există sub formă ajutătoare oricum!
    Însă, „crizele“ mele reprezintă descărcări electrochimice ale creierului, datorate suprasolicitării? Răspunsul acesta ar trebui să mă mulţumească?
    Nu chiar. Ci mulţumită acestor „crize“, trupul tău se mută de ecare dată pe o frecvenţă mai înaltă şi mai înaltă.
    Ce înseamnă o frecvenţă mai înaltă?
    Înseamnă o perspectivă de înţelegere şi distincţie mai înaltă. O gândire mai clară şi o viziune mai pură, un control semnicativ asupra vieţii tale şi o putere mai mare de execuţie. Cât mai mare, din ce în ce mai mare! Procesul prin care treci acum este ceea ce Biblia a numit proces de înălţare. Toate aceste lucruri devin posi- bile prin întoarcerea Conştienţei Hristice pe pământ. Prin urmare, atât minţile cât şi trupurile voastre, vor  supuse unor schimbări majore. Uite-te la tine! Ai aproape douăzeci şi opt de ani însă oa-menii te confundă cu un adolescent. Ultima ta întâlnire a eşuat pe motiv că doamna respectivă a crezut că ai doar optsprezece ani.
    Ha ha! Acum râzi de mine. M-am simţit atât de prost.
    Dar ar  trebuit să te simţi foarte bine.
    Ştii ce am înţeles acum?
    Ce anume?
    Am înţeles valoarea celui mai de preţ dar, cel mai sublim mod de a lucra cu oamenii. Tu mă ajuţi, determinându-mă să cred că toate acestea le-am făcut de unul singur.
    Ceea ce este foarte adevărat.
    Eu nu am nevoie să învăţ, ci trebuie doar să îmi amintesc. Şi îmi amintesc! Îmi amintesc că am venit pe pământ pentru oameni. Da, am venit pe pământ pentru voi, am învăţat limba voastră şi obiceiurile voastre. Am mâncat la un loc cu voi şi, am dormit sub acelaşi acoperiş cu voi. Totuşi, pe Învăţătorul meu nu l-aţi primit, nici nu I-aţi dat să mănânce. Aţi refuzat să Îl ascultaţi şi v-aţi opus Voii Celui care este peste toţi şi în toate lucrurile. Dar acum strigaţi la El, iar Duhul vă vorbeşte prin mine. Cu toate astea, vă împotriviţi învăţăturilor mele.
    Strigaţi către Mine şi nu Mă recunoaşteţi! Îmi cereţi ajutorul şi în acelaşi timp îl îndepărtaţi de la voi.
    De ce refuză oamenii ajutorul de la Dumnezeu?
    Fiindcă oamenii şi-au imaginat un ajutor mai mic decât Ceea
    Ce am Eu

    de oferit. De ce susţin că unii oamenii şi-au imaginat un ajutor mai mic decât vreau Eu să vă ofer? Ei bine, pentru asta Mă voi folosi de un exemplu:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit tot,multumesc Alexandru Dragomir,astept continuarea

      Ștergere
    2. Continuarea este in carte, cumpara cartea sau cartile ca a scris 3, ori citeste de pe net, e gratis,free...
      https://www.youtube.com/watch?v=30L0sb83B-M
      http://vorbindcudumnezeu.com/

      Ștergere
    3. voi citi pe net,deja mi-am salvat situl,,vorbindcudumnezeu" multumesc mult,DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
  44. EXCEPŢIONAL,DOMNULE ALEXANDRU!

    RăspundețiȘtergere
  45. http://www.credinta-ortodoxa.com/rugaciunea-lui-iisus-sau-rugaciunea-mintii-sau-rugaciunea-inimii-cum-trebuie-sa-o-intelegem/

    Frate Ioan tu spui RUGACIUNEA INIMII?!?

    RăspundețiȘtergere
  46. http://www.credinta-ortodoxa.com/wp-content/uploads/2012/09/La-mormantul-Parintelui-Arsenie-Boca2.jpg

    RăspundețiȘtergere
  47. Da frate Marius, o spun ,cred eu, zilnic si astăzi chiar m-am împărtăsit cu Trupul si Sângele MANTUITORULUI.
    Fr. Ioan.

    RăspundețiȘtergere
  48. Dragi prieteni, multumesc fiecaruia pentru parea scrisa aici, chiar daca suntem pe nivele diferite de intelegere, formam un nucleu de informatii din care alegem ce rezoneaza cu noi.Multumesc celor care fac trimitere catre animite informatii care ne pot ajuta.
    Din punctul meu de vedere asa ar trebui tinute si cursurile in scoli; cursantii spunandu-si pererile si intreband profesorul, nu scriind pagini intregi din care nu inteleg mare lucru!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere