duminică, 7 februarie 2016

MII DE SORI, SUB FORMA UNEI PIRAMIDE !


                                                     6 Februarie 2016,ora 22,45 !

                                                   Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe blog, aud ceva deosebit de interesant si vad ceva uluitor.
Glasul spunea asa :    
                     "Mii de Sori!
                Mii de Sori ,au acoperit...!" 
Image result for SOARE  ARZATORImage result for SOARE  ARZATOR..
Dragii mei, eu nu ma pricep la Astronomie,dar daca asa mi s-a spus,cu siguranta asa va fi, si mii de Sori,vor acoperi ceva.
 Image result for piramide.
Asa erau suprapusi Sorii,sub forma de piramida, iar o forta nevazuta, a facut ceva ,ca sa descopere  varful piramideii de Sori, dupa care Sorii au inceput sa dea pe dinafara,sa se imprastie.
Dar vom astepta in taina,si toate cate Bunul Dumnezeu ne daruieste.
                                   Cu dragoste,Maria. 

14 comentarii:

  1. CALEA SPRE PIERZARE,ESTE LARGA SI CONFORTABILA.SI STRAMTA ARE CALEA CEA INGUSTA CU DISCONFORT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, nu mai postati mesaje din care nu se intelege nimic. Dvs ati priceput acest mesaj? Multumesc

      Ștergere
    2. Gabriel nene scuze ca ti-o zic dar cred ca ai probleme mari cu capu.Tu intelegi ce scrii din comentariile tale?Iti dau un sfat ,,mai bine nu mai scrie,, ca scrii mult si prost.

      Ștergere
    3. ANONIM 08:36 DE CE NU I-TI DAI DEMISIA?DACA NU ESTI PREGATIT SA INFRUNTI GREUTATILE DINTR-UN BLOG!CE VEI FACE CAND VEI AFLA ADEVARURI TULBURATOARE.ADEVARURI CARE NICI TU NU CREZI.PENTRU TINE DUMNEZEU ESTE LEGENDA SAU TRADITIE.DE ACEEA NU SE UITA LA TINE PENTRU CA TU NU VREI SA IL VEZI,PENTRU CA,CONSIDERI CA ESTE PUERIL,CA ESTE PENIBIL,CA NU POATE EXISTA UN DUMNEZEU.

      Ștergere
    4. Multumesc frumos Gabriel pentru informatiile care le postezi. Eu le inteleg f. bine. Nu scrisul conteaza, ci continutul. Si nu mai raspunde la provocari.

      Ștergere
  2. O SA VINA VREMEA CAND O SA STAM INPREUNA SI NE V-OM DESFATA CU MILIARDE DE SORI.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.atitudini.com/2013/04/profetia-parintelui-elpidie-despre-noul-papa-antihrist-si-puterea-malefica-a-cipului-fragment/

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ciudat pare ! Nu am cunostinta despre aceste lucruri de cind citesc blogul doamnei Maria am descoperit multe lucruri interesante .Am urmarit blogul doamnei Maria de cind am vazut emisiunea d-lui Brancu.Domnule Madus v-am mai intrebat o data ce parere aveti despre kabbalah dar nu
      mi-ati raspuns cred ca nu ati vazut mesajul.Observ ca aveti vaste cunostinte de aceea va intreb.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Va multumesc pt raspuns, am cunoscut pe cineva care practica kabbalah doream sa aflu inca o parere.Din acea discutie cu pers. respectiva am aflat si despre aceasta glanda pineala.Spunea lucruri asemanatoare cu ce ati scris d-voastra in mesaje de aceea credeam ca probabil stiti mai mult referitor la kabbalah .Va doresc o zi buna!

      Ștergere
    4. Va multumesc pt raspuns, am cunoscut pe cineva care practica kabbalah doream sa aflu inca o parere.Din acea discutie cu pers. respectiva am aflat si despre aceasta glanda pineala.Spunea lucruri asemanatoare cu ce ati scris d-voastra in mesaje de aceea credeam ca probabil stiti mai mult referitor la kabbalah .Va doresc o zi buna!

      Ștergere
  5. Fiecare fiinta umana este un mic soare din Marele Soare Central.Incercati sa creati imaginea in ansamblu a miliardelor de sori pe Pamant! Acum observati cum arata planeta din Univers! Nu-i asa ca este frumoasa? Constientizati! Aceasta frumusete nu ar putea fi reala fara frumusetea si maretia voastra, fiinte de lumina!
    Recunoasteti-va asa cum sunteti ,nu va mai negati Cristalul Launtric, de acolo functionati, de acolo manevrati corpul si mintea.Voi sunteti razele Soarelui!
    Imaginati-va ca sunteti flacara unei lumanari care se apropie de Marele-Soare- CREATORUL, simtiti cum va contopiti, iar corpul vostru se topeste . Asta este de fapt moartea, de ca v-ar fi frica?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere