miercuri, 17 februarie 2016

ANTENA 3 ,SE VA MUTA INTR-O CASĂ , CU PERETII CREM - PORTOCALII !

                                               17Februarie 2016,ora 15,30 !

                                           Dragii mei, 

Astazi, in timp ce scriam aici la calculator,aud dragilor un glas care, mă îndeamnă ca să privesc cu atentie la o casă,cu peretii crem-portocalii.
Era o casa, cu acoperisul ca la bloc, adica plat, era mai înalta decât casele obisnuite,putea fi o vila cu un etaj,si chiar la intrare sus de tot,sub  prima fereastra maro, era o plăcuță albastra pe care scria ceva. 
Se asemăna oarecum ,ca si arhitectura, cu aceasta de mai jos ,dar avea mai multe ferestre maro,și sub fiecare fereastra ,era o placuta albastra cu inscrisuri pe ea..pozamicadeschidere
Chiar la intrarea in curtea acestei case, sau vile, pe care eu am vazut-o, chiar la primul geam sus, in stanga, pe placuța albastra era scris cu alb așa:
                     ”Antena 3 !”
Un glas imi spune insistent:
                 ”Urmareste! Uite acolo!
Iar eu nu stiam unde sa ma uit;ma uitam la ansamblul casei pe dinafara,si nicidecum nu stiam că trebuie sa ma uit sus ,la prima fereastra sub care, era prima plăcuța pe care, erau inscripționate mai multe cuvinte pe care nu le puteam desluși,  iar sub acele doua randuri  asa:

                    ”Antena 3 !”   

De aici am realizat ca ,acesta va fi noul sediu al ANTENEI  3 !
Dragii mei, atunci cnd exista o Hotărâre judecatoreasca,aceasta trebuie respectată, chiar daca nu ne convine. 
ANTENA  3 se va muta in acea Vila, si probabil că,toate celelalte placute de sub fiecare fereastra, pe care le vedeam, dar nu le puteam citi de la distanta, vor fi pentru celelalte ANTENE ce apartin aceluiași Trust. 
                                   Cu dragoste,Maria. 
  

36 de comentarii:

  1. ACEST POST NU MI-A FOST DRAG DE CÂND A FĂCUT PROPAGANDA ANTI BĂSISTĂ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria sarut mana si sa fiti sanatoasa ! Rugati-va si pentru baiatul meu Sergiu sa fie pazit de anturajul nepotrivit si sa isi gaseasca serviciu . Avem doar promisiuni , nimeni nu ne ajuta . Puneti-l in rugaciunile dumneavostra si va multumesc din suflet . O mama . Dumnezeu sa va binecuvahnteze pentru ceea ce faceti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin!Si eu m-am rugat ca fiul sa aiba parte de bine.

      Ștergere
    2. Cu toata dragostea sufleteasca ,ma voi ruga si pentru Sergiu. Doamne Ajuta!

      Ștergere
  3. Gabriel ! Încotro vrei tu, sa meargă tara asta ? Nu ne este de-ajuns? 10 ani cu Băsescu , nu ne-a ajuns ? Cred ca, ai fost plecat pe alta planeta ! Ce se intampla acum, este foarte grav ! Numai este vorba de un trust de presă, este vorba de un atentat la libera exprimare ! La ce s-a intamplat , este f.grav ! Si inainte sa mai spui ceva, la adresa Antenei 3, te rog sa te informezi inainte , asta ca sa nu mai spui si alte aberații ! 10 mil. de oameni care se uita la antene , si care le apreciază, chiar crezi ca sunt nebuni ? Nu , eu cred ca, apreciază valoarea si oamenii valorosi ! Asa ca...tu, ce ai realizat in viața asta ? Cred ca, niciodata nu o sa te compari cu jurnalistii din Trustul Intact !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de jurnalisti. Dar daca patronul e condamnat ca a furat de-a rupt, nu este normal sa returneze banii? Nu le interzice nimeni jurnalistilor sa isi faca meseria. Sa-si gaseasca alt sediu, atata tot. Nu ma intereseaza deloc politica dar stau si ma minunez cum oamenii nu vad ca toti politicienii sunt o apa si-un pamant. In atatia ani niciunul nu a demonstrat ca ii pasa de tara asta.

      Ștergere
    2. Stimate anonijm, nu va mai lasati manipulat. Oamenii de la Antene stiu foarte bine arta manipularii si o folosesc din plin. Cum au o problema incep sa faca presiuni si sa scoata oamenii in strada. Nu le-a spus nimeni ca nu mai au voie sa emita. Sa isi gaseasca un nou sediu. Dac ei vor "pomana", vor un sediu mare pe bani putini. Asa ca, apeleaza la naivitatea oamenilor sa isi pastreze buzunarele pline. Vreau si eu sa stiu cand acesti jurnalisti s-au agitat sa scoata oamenii in strada pt dezastrul din spitale, pt pensionarii care mor de foame, pt copii cu dizabilitati, pt adolescentii din centre care sunt efectiv aruncati in strada la 18 ani, pt mizeria in care suntem obligati sa traim cu toti.

      Ștergere
  4. D-na Maria , da aveti dreptate ! O hotărâre judecătorească trebuie respectată ! Dar, statul roman respecta ,mai ales ca statul roman si-a luat clădirile, si nu scrie in nici-o hotărâre despre evacuare ! Ceace se intampla este f.grav ! Modul cum s-a procedat !Care este motivul ? De ce nu au facut anul trecut ? Ce se intampla? In tara e nu e bine ! Guvernul nu functioneaza ! Ne mor bebelușii ! Doamne...ce se intampla ? Cine are interesul sa distrugă si cea mai rămas din tara asta ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa o sa fie un post care ia tinut piept lui băsescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai eu zic asa:sa le spunem la revedere lui brancu si invitatilor lui.poate daca isi castiga painea cu o munca mai nobila capata si el putin respect pentru oamenii cu har de la dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Orice munca este nobila , daca o faci cu dăruire ! Fiecare, ne nastem, cu un dar de la Dumnezeu ! Daca iti respecți munca , respecți si munca celorlalti ! Asa ca, Madus, te rog , nu mai face comentarii la adresa altora ! Invata sa respecți ! Apropo, in loc sa spui ,la revedere, ar trebui sa iei atitudine, in fata acestui abuz, asta daca esti pentru adevar si, iubesti tara asta ! Pentru libertatea asta, s-a murit in dec.1989 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care libertate? a can canurilor?eu nu am vazut la antene nici o emisiune educativa sau culturala.profita doar de necazurile altora ca sa isi faca audienta.iar in '89 oamenii nu au murit ca un fost securist ca voiculescu sa fure din avutia tarii si sa faca bani din necazurile altora.toti aia de la antene nu ii intereseaza ca tu iesi in strada si iei bastoane pe spate tu.ii intereseaza sa isi pastreze locul de munca pt ca sunt plini de datorii la banci si or sa ajunga fomisti.

      Ștergere
  8. Asta este o conspirație sa ne dustraga atenția de la nenorocirea cu bebelușii credeti ca întâmplător sau dus 40 de oameni peste A3 fix in acelasi timp si au dat seama ca a scăpat de sub control aceste minti diabolice .sunt bestii cu chip de om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim draga, dar ce s-a intamplat la Colectiv cu adevarat s-a aflat? Crezi ca se va afla vreodata? Si cu copilasii acestia poate fi la fel...

      Ștergere
    2. http://vranceamedia.ro/exclusiv-vaccinuri-ucigase-3-copii-internati-la-spitalul-judetean-focsani-au-avut-simptomele-celor-din-arges-unul-a-fost-transferat-de-urgenta-la-bucuresti-iar-alti-doi-au-fost-dusi-de-parinti-ier/

      Ștergere
  9. Asa este ! Sunt niste BESTII ! Vor sa ne distrugă ! Nu vedeti ! Au distrus cultura, au distrus sănătatea , ne-au furat ! Vor din nou puterea ! Dar, noi sunteți mai mulți decat ei! Sper,sa nu castige !Nu, si de data aceasta ! Trebuie sa ne trezim odată si noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne pregatesc si un cuntremur acuma... why not? Stim ca acest lucru este posibil a se intampla din cauze nenaturale... Parca Romania e in vizorul masoneriei... de o vreme...

      Ștergere
    2. anonim 18.54, Se poate sa fie vreun cutremur, ai ceva surse ?

      Ștergere
    3. Din cauze naturale, cutremur mare nu va fi! Insa stim ca ele pot fi provocate. Japonia a refuzat imprumuturi si vaccinurile. Replica a fost acel cutremur. Polonia a refuzat imprimuturile FMI- replica a fost acel accident aviatic in care a murit presedintele Poloniei. La noi s-au intamplat lucruri rele, gen Colectiv, copilasii aceia ... imi dau de gandit, totusi aceste lucruri... de o vreme nu ne lasa in pace "aceia"...

      Ștergere
  10. Nu va inteleg. Nu se aplica principiul "ai gresit, platesti"? A furat Voiculescu, sa i se ia banii. La fel trebuie sa se intample cu toti: Udrea, Becali, Borcea, Fenechiu...etc. Nu sunteti satui de acest circ iefin cu condamnari usoare si dat drumul fara ca statul sa-si recupereze banii? Pana la urma tara asta minunata a ajuns aici datorita acestor oameni care nu au limite. Si, pana la urma, oamenii sunt asa prosti sau uituci incat nu se pot concentra la mai multe probleme odata? Nu putem, in acelasi timp, sa ne igrijoram si de soarta bebelusilor si sa ii si aparam (cine vrea...) pe jurnalisti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AVETI DREPTATE .DAR A3 SI MASONICUL VOICULESCU A SPALAT MINTILE MULTOR CETATENI.SA NE RUGAM DOMNULUI SA LE DESCHIDA OCHII SI URECHILE SI SA VADA ADEVARATA FATA A CELOR DE LA A3 .EII SUNT CEI MAI MARI MANIPULATORI DIN TARA

      Ștergere
  11. Sarut mana Doamna Maria Ghiorghiu.
    N-as fi indraznit sa va deranjez dar boala te face sa cauti solutii unde nici nu te gandeai cand erai sanatos.
    Ma numesc Ovidiu, sunt din Bucuresti si va urmaresc blogul in fiecare zi.
    Am 48 de ani si sufar de spondilita anchilozanta din 1986 (de la 18 ani). Din cauza bolii sunt la pat si am dureri continue care nu mai cedeaza la nimic.
    Va rog din suflet sa va rugati odata si pentru mine. Ma gandesc ca Dumnezeu poate va va asculta pe dumneavoastra si poate isi va indrepta fata si catre mine.
    Va multumesc din suflet si sa ma iertati ca am indraznit.
    Sa fiti sanatoasa si sa aveti putere sa continuati munca pe care o faceti.
    Cu toata stima Ovidiu S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ovidiu, draga, eu sunt un simplu om dar si eu ma rog pt sanatatea ta. Dzeu sa-ti dea puterea necesara de a depasi cu bine aceste momente. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Dumnezeu sa-ti dea sanatate dl.Ovidiu, cu siguranţă dna.Maria se roaga pentru dvs.fiti sigur de asta.

      Ștergere
    3. Ovidiu ,DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, ne iubeste pe toti deopotriva. Cu toata dragostea sufleteasca,ma voi ruga pentru tine ca sa te faci sanatos. Nu deznadajdui, căci va fi bine. Ai sa vezi. Ne rugam impreuna!Vei simti AJUTORUL DIVIN !Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Dl Ovidiu nu este un deranj nu deranjati pe nimeni,mai puteti posta un mesaj din cand in cand ca sa ne spuneti situatia dvs si cum va mai simtiti in urma rugaciunilor ,eu presimt ca dvs ve-ti fii bine si sanatos asa am eu o presimtire ,aveti toata increderea in dna.Maria ea este plina de har si va poate ajuta enorm de mult ca sa va faceti bine,,aveti incredere in Dumnezeu.

      Ștergere
    5. Va multumesc din suflet pentru gandurile dumneavoastra bune. Sunt impresionat ca oameni pe care nu-i cunosc sunt alaturi de mine si de necazul meu.
      Sa dea Dumnezeu numai bine la toata lumea si sanatate in primul rand. Daca ai sanatate poti spera si la alte lucruri frumoase.
      M-ati facut sa plang caci mi-ati demonstrat ca mai sunt si oameni cu inima si cu sufletul alaturi de semenii lor.
      Va doresc tot binele din lume si necazurile sa fie cat mai departe de dumneavoastra.

      Ștergere
    6. Draga Ovidiu,ma alatur si eu dnei Maria si celor care se roaga pt tine!Nu uita ca Dumnezeu este mereu cu tine si te iubeste!
      Doamne Dumnezeule te rog din inima ai grija de Ovidiu si alina-i suferinta!
      Draga Ovidiu, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti dea sanatate si putere!Cu drag,

      Ștergere
  12. Madus! Clar, tu ai venit de pe alta planeta ! Te-am rugat sa te informezi ! Cum poți sa gândesti asa?! Cum poți sa faci astfel de afirmații ? Tu iubesti Romania? Iubesti adevarul sau prostia ? Tu esti constient ce se intampla ? Constituția României o stii ? Aici, nu este vorba de Voiculescu si de aberațiile pe care, le spui tu ! Este vorba, de ABUZURILE ,pe care le fac , ghici cine ? Reprezentanții statului roman !

    RăspundețiȘtergere
  13. Madus ! Nu-mi mai bat capul cu tine ! Clar, nu ai inteles nimic ,si nici nu cred ca înțelegi ! Dar, nu mai face acuzatii despre oameni, pe care nu-i cunosti ! Si vorbesti asa, ce arunca pe piata unii, care culmea, au facut cel mai mare rău țării !

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonimul care îl ceartă pe Madus ,habar nu ai ce vorbești!!! Voiculescu a furat foarte multi bani României și antenele trebuiau să se mute în alt sediu DE UN AN SI JUMATATE !!! Vorbești de constituție și habar nu ai ca Voiculescu nu a respectat o niciodată .Din cauza voastră suntem considerați un popor de idioți .Madus are mare dreptate .Nu i așa că nu mi publicați mesajul Dna Maria ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce legătură are Voiculescu ! A..nu-ti convine , ca Antena 3 a dezvăluit toate magariile facute in regimul lui Băsescu ? Si stau bine mersi! Lor, nu le-a confiscat nimeni nimic ! Dar ce se intampla , Voiculescu e de vina ! Voiculescu a tăiat salariile , a inchis spitale, a vândut trei sferturi din Romania, a retocedat casele, toate relele,după tine , le-a facut Voiculescu ! Asa ca, cum nici tu n-ai inteles nimic , cine este idiot ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Sigla lor spune totul şi vă mulţumesc că mi-aţi confirmat lucrul la care mă gândeam şi îl ştiam şi eu . Sigla lor reprezintă TREIMEA şi lumina , reprezintă VOCEA DOMNULUI şi de aceea nu vor fi niciodată înfrânţi , ba din contra vor fi mult mai puternici , îi mută doar pe locul care le este destinat şi ceva îmi spune că mutarea nu va dura mult . Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru informarea dinainte a tot ce se întâmplă pentru că treuie să ştim . Vă mulţumesc şi ştiu că România va deveni nu peste multă vreme GRĂDINA MAICII DOMNULUI , lucru pe care îl aştept cu toată inima mea şi altor români care cred şi stiu că se va petrece o mare transformare . Vă mulţumesc că existaţi , să fi-ţi binecuvântată şi slăvită .

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai fratilor ! . Aici nu este vorba de sustinere a Antenei 3 , putea sa fie orice alta televiziune, care sa fie in aceeasi situatie. aici este vorba despre suprimarea la libera exprimare.
    "astazi " cade Antena 3 , maine mai cad vreo doua posturi tv, si uite asa ce bine e in Romanica.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria. Antena 3 s-a mutat intr-o cladire noua asa cum ati scris in mesaj.
    https://hdsatelit.blogspot.ro/2016/11/antena-1-hd-din-28-noiembrie-2016.html

    RăspundețiȘtergere