miercuri, 24 februarie 2016

ROMÂNIA !!! POPORUL CARE SFINȚESTE !

 xx                                          24 Februarie 2016,ora 6,44 dimineața ! 

                                                Dragii mei, 
                 


                             .

Astăzi dimineață treaza fiind, stand înca in pat cu ochii închiși, văd dragilor un Cer bleu senin, curat si stralucitor ca o oglinda.
 Image result for cer senin.
Pe un astfel de Cer, asa ca în imaginea de mai sus, apare dragilor, un Mesaj uimitor ,scris cu Lumină alba densa si stralucitoare, de  Mâna nevăzută a Lui Dumnezeu.
Dar mai înainte ca MÂNA  LUI  DUMNEZEU sa scrie pe Cerul Sfant, un glas rasunator îmi spune:

                     ”Poporul care sfințește.
                România , Poporul  care sfințeste!   

Clipă în care, Mâna nevazuta a Lui Dumnezeu ,scrie pe Cerul bleu senin,curat ca lacrima si stralucitor precum oglinda,scrie așa:
                  
                      Ocroteste Poporul !
                Ocroteste  Poporul !”   .

Dragii mei, prin ceea ce eu fac, ascultand fara nicio indoiala PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU si ale MAICII DOMNULUI, și scriind aici pe Blog, toate câte mi se arata si mi se graieste, prin faptul că, avem multi Crestini rugători cu inima, avem multi Preoti si Pustnici care se roaga cu inima,avem multi rugatori puternici sufleteste in Sfintele Mănăstiri, POPORUL  Român ,este ocrotit de Mâna Cea Atotputernică a Lui Dumnezeu, si de Mila Maicii Lui Dumnezeu.  
Eu aduc aici un ADEVAR ! ADEVARUL curat,imaculat al DUHULUI  SFANT ! 
Sunt multi dintre voi, care se cred atotstiutori,si va stiti voi care sunteti, care ,atunci cand nu se implineste după gandirea si credinta voastra, aruncati cu piatra. Ceea ce, e mare păcat ! 
Prin mine roaba Sa,DUHUL  SFANT ne graieste, dar cine sa asculte??? Voi cei care sunteti mândri, plini de sine si egoisti?
Voi cei care sunteti plini de ură,si stati la pânda sa vedeti daca am facut un pas gresit? 
Nu voi face niciun pas gresit ! Pentru că eu nu mint ! 
Eu scriu numai din CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,care este greu de talmacit pentru noi oamenii de rând.
 Dar voi cei care sunteti plini de ură, abia asteptati ca sa aruncati cu venin si cu stânci în mine, atunci cand,după slaba voastra Credința,după gandirea voastra plina de sine si ură, nu se adevereste, asa cum voi v-ati dori ;uitand ca ,DUMNEZEU ne graieste în PILDE,și că nu poate omul obisnuit a înțelege ,ceea ce DUHUL  SFANT a voit sa ne transmita.
Eu va iubesc, asa cum HRISTOS ne iubeste pe noi toti, si ma rog si pentru voi cei care, nu stiti a va stapani limba si ura față de Aproapele. 
       Dumnezeu si Maica Domnului ne iubesc neconditionat, si ne tot trimit MESAJE din CERUL SFANT, ca doar o înțelege noul Său POPOR ales, care sfinteste pe celelalte popoare.
Dar Poporul  Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al Ierusalimului, L-a  rastignit pe IISUS  HRISTOS.
Datoria mea, este sa vă învăț CUVANTUL  LUI DUMNEZEU,alaturi de SFANTA  BISERICA  a Lui Iisus Hristos, precum si ,alături de SLUJITORII  SFINTEI BISERICI.
Cine are urechi de auzit,să auda ! Cine are ochi de văzut ,să vadă!
Cine nu vrea ca sa auda CUVANTUL  LUI DUMNEZEU, si nici sa auda Glasul Duhului Sfânt, este cel mai bine să tacă,si să nu-si adune asupra sufletului Său,Păcatul greu si de neiertat, care este  Hula, împotriva Duhului Celui Prea Sfânt.
DUMNEZEU ne iubeste, si asteapta de la noi doar IUBIRE si CREDINȚĂ!
PREA  SFÂNTA  NASCATOARE  de DUMNEZEU, ne îndeamna ,ca sa ne iubim ca fratii si surorile,ce suntem Întru Fiul Său si Mântuitorul nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si închinarea, Amin. 
                                    Cu dragoste,Maria.  

30 de comentarii:

  1. Maria,sunt atat de bucuros cand nu se implinesc cele spuse de tine!Doamne ajuta!Sa nu se implineasca rau nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta,d-na Maria ,va citesc tot ceea scrieti si va multumesc ca va rugati pentru noi romanii si pentru tot mapamondul,sa va ocroteasca Maica Domnului,Fiul si Sfantul Duh.As dori sa pot sa iau legatura cu dumneavoastra telefonic daca s-ar putea ca sa imi spuneti parerea dumneavoastra despre boala pe care o am ,,daca o am,,va stimez Monica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria draga,mulumm pentru toate cate ni le faci cumoscute .Este o vorba din batrani care ne spune asa:Dumnezeu iti da,dar,nu iti pune in traista.Fiecare primeste dupa voia sa.Ma doare insa sufletul cand vad cat de usor se lasa inselati semenii nostrii de invaturi straine precum reancarnarea ,etc.Poporul roman nu a iesit in evidenta prin lucruri materile ,vremelnice.A avut insa o spiritualitate ancestrala,sanatoasa,pe care noi ar trebui sa o cultivam si sa o transmitem mai departe .Din pacate nu se intampla asa .Traditiile noastre sunt aruncate intentionat la cosul istoriei,iar noi suntem dispusi,chiar incantati sa renuntam la ele.Zilnic suntem indoctrinati cu obiceiuri straine noua,cu credinte straine noua.Pana unde vom accepta aceasta umilire a noastra ca si popor ?Este adevarat,avem studii inalte majoritatea dintre noi,totusi,ma intreb de ce Domnul nostru Iisus Hristos si-a ales apostolii din randul oamenilor cei mai simpli?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria sufletul meu este bucuros cand vad ca postezi si mesaje pozitive. Sa dea Dumnezeu sa fie asa!

    Apropo de Duhul Sfant: dragilor, Duhul Sfant se poate simti FIZIC! Asta v-o pot spune din proprie experienta. Ieri eram intr-o biserica si ma rugam si corpul meu dupa cateva minute de rugaciune a inceput sa tremure la propriu. Pentru mine asta a fost un semn ca Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunea. Aveam un tremurat in tot corpul, un tremurat FIZIC, tremurat pe care am inceput sa-l experimentez de anul trecut din vara, cand l-am simtit prima oara. Nu sufar de nicio boala care sa ma faca sa tremur din senin si de fiecare data cand am simtit acest tremurat in corp ma rugam lui Dumnezeu sau lui Hristos. Tremuratul s-a oprit dupa ce am incetat rugaciunea. Acelasi tremurat in corp il simt din vara anului trecut cand fac initieri Reiki, ca o confirmare ca Duhul Sfant se pogoara in timpul initierii si trece prin mine in persoana initiata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tremuratul simtit reprezinta cresterea vibratiei trupului, care se intampla in timpul rugaciunilor, al meditatiei si in general, atunci cand avem sentimente inltatoare puternice.

      Ștergere
    2. Penticostalii mai au aceasta manifestare cand staruiesc dupa Duhul Sfant in rugaciune. De aceea li se mai zice "tremuratori".

      Ștergere
  5. O mână de oameni sunt malefici A acestei țări care nici nu ii intereseaza de noi decat de burta lor le pasă. Dar noi cei de rand credem in Bunul Dumnezeu. Nu ati vazut atunci când s-a intamplat cu Colectiv câți oameni s-s-au dus in acel loc si toți odată au zis rugăciunea de suflet Tatăl Nostru intr-un glas.noi părem necredinciosi din cauza acestor nemernici.Dar poporul roman cel de la țară si mulți si cei de la oras au credinta in Bunul Dumnezeu cu tot Alaiul Lui.noi suntem iubitori .milosi .primitori.uneori mai suntem si cîrcotași asa suntem noi ca nație .Dar in general acest popor este foarte răbdător.Domnul Dumnezeu sa ne ocroteasca si sa ne tina in Mâinile Lui.niculina

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni,Dumnezeu bate neincetat la usa voastra,la inima voastra,voi doar deschideti,primiti-L si rugati-L sa ramana permanent cu voi.Dumnezeu nu refuza pe nimeni,rugati-L mai intai sa va ajute sa gasiti cheia cu care sa deschideti,indrazniti,nu a dezamagit pe nimeni,niciodata.Fie voia Lui Dumnezeu in gandul si fapta noastra,neincetat!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Poporul care sfinteste.
    Romania,Poporul care sfinteste."
    Acest mesaj chiar merge direct la suflet.
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine cuvantat este dumnezeul nostru si tu Maria,te iubesc.ana piatra neamt.

    RăspundețiȘtergere
  9. AM VĂZUT ȘI AM AUZIT DOAMNA MARIA. DAR PUNETI-VA MĂCAR O SECUNDĂ ÎN LOCUL NOSTRU AL TUTUROR CELOR CARE NU AVEM OCHI ȘI URECHI. ESTE CA ȘI CUM MĂ TREZESC PESTE NOAPTE ȘI VĂ SCRIU BRUSC: "DOAMNA MARIA,ȘTIŢI...EU SUNT PRIETEN CU DUMNEZEU ȘI STAU CU EL DE VORBĂ" PE MOMENT CE CREDEŢI? CĂ AM LUATO RAZNA SAU CĂ MĂ DAU MARE. SĂ ȘTIŢI CĂ EU NU VREAU SĂ MĂ ÎNDOIESC O SECUNDĂ DE DUMNEAVOASTRĂ. DAR TOTUȘI EU CEL PUŢIN SUNT BUCUROS CĂ AŢI DAT TOTUȘI O EXPLICAŢIE ÎN ACEST ARTICOL.

    RăspundețiȘtergere
  10. va cred cei care cred cu sufletul.Multumesc mult.C

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt de acord cu dumneata Coni, si eu simt aceasta vibratie, care este din ce in ce mai intensa.Intr-o noapte am perceput-o atat de puternic incat am crezut ca este cutremur.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Energiile vin si tot vin si se acumuleaza ... S-a intamplat sa-mi zica persoane ca stralucesc, dupa un astfel de "tremurat" puternic :)

      Ștergere
    2. :) Au unde sa coboare Coni! Minunat! Fiinta frumoasa! Dumnezeu te iubeste iar Stralucirea Lui a coborat in tine ca sa stralucesti pentru cei din jur! Doamne ajuta! :)

      Ștergere
  12. Tremuratul ala in corp de care va povesteam mai sus eu il simt mai tot timpul in corp dar la o intensitate mica, cumva ca si cum ar fi la "relanti". Cand incep un auto-tratament Reiki sau un tratament Reiki pe alte persoane sau initieri Reiki sau o rugaciune de minim cateva minute acel tremurat incepe sa se "tureze" (accentueze) in corp. dupa terminarea activitatilor mentionate revine la "relanti".

    In schimb energia care "curge" prin palme o simt tot timpul activa, nu se opreste niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nea Prichici te anunt ca la urmatoarea ta ,,concentrare''asupra mea iti voi arata cu cine ai onoarea si sa stii ca pe orice ,,protectie'' te-ai baza e egala cu 0.
    Asta nu e amenintare,e aducere la cunostiinta.
    Atacul tau l-am privit asa:
    Iarta-l DOAMNE, ca nu stie ce face...
    Totusi e posibil ca ,,altcineva'' sa se fi folosit de d
    ,,disputa'' noastra, dar nu-i problema ca atunci se va intoarce acolo si nu la tine, sc anticipat in cax
    zul asta si atentie daca ai ,,comis-o'' tu sa nu mai incerci vreodata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LM ce s-a intamplat? Descrie te rog!

      Ștergere
    2. Pt 10 29 -eu stiu daca sant ,,atacat'' si s-a incercat asta asupra mea

      Ștergere
    3. Da, te inteleg, dar sub ce forma? "Ätacuri" pot fi de multe feluri.

      Ștergere
  14. "Iarta-L Doamne ca nu stie ce face" nu este o forma de atac, ci o rugaciune trimisa dintr-o stare de acceptare.
    Orice forma de atac trimisa cuiva se intoarce la creatorul ei si este mult mai violenta decat cea trimisa.
    Orice am creea si trimitem catre semeni sau univers, intalneste energii de aceeasi vibratie se incarca si se intoarce tot la noi. Aveti mare grija ce doriti sa trimiteti catre persoane care v-au creeat discomfort!
    Ceea ce avem in viata nu se datoreaza altora ci alegerilor noastre, care majoritatea sunt facute inconstient.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e dle D,nu e o forma de atac a ta personala ci e incredintarea apararii tale lui Dumnezeu, adica daca nu te aperi tu in nici un fel, te va apara EL, multumit de rsp. meu ?

      Ștergere
  15. Sa inteleg ca nea Prichici umbla cu "atacuri energetice" ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pt 09 17
      Se pare ca nu, dar ar fi putut, interesati-va cei pe care va intereseaza, ce a patit dl Vasile Rudan, gasiti pe net.

      Ștergere
  16. Eu nu ma ocup cu atacuri energetice pentru ca asa cum a spus si Didona eu stiu ca mi se intorc inapoi si n-am chef sa-mi dau singur cu ciocanul peste degete cum s-ar spune, dar daca atata s-a inteles din tot ce am scris eu pe blog-ul asta inseamna ca-mi irosesc energia de pomana. Vad ca lumea pe aici are alte preocupari, se merge cu amenintari, cu promisiuni de razbunare, e ceva de genul legea junglei, care pe care. Eu n-am amenintat pe nimeni pe acest blog dar vad ca se permit amenintari mai mult sau mai putin voalate la adresa mea, unii incearca sa-mi bage pumnul in gura ca de ce zic aia sau ailalta, asa ca stau si ma intreb ce mai caut eu pe aici? Mai toti anonimii de pe aici sunt mari viteji si mari judecatori, in tot acest timp batandu-se cu pumnul in piept ca ei sunt drept credinciosi.

    Draga L M nu stiu care este problema ta cu mine dar te asigur ca eu n-am nicio problema cu tine. Razboieste-te cu cine vrei tu caci sa stii ca eu nu atac, ci il las pe Hristos sa faca el dreptate. Atat am avut de spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria nu mi-a publicat raspunsul pt.tine dle Prichici, pe scurt te cred se poate sa nu fie de la dta.
      Bucurie ! Fericire !

      Ștergere
    2. Este foarte adevarat! Raspunsul tău pentru d-l Prichici, îi aducea o jignire directa. Ori eu nu permit asa ceva !

      Ștergere
    3. Se poate dar fara sa-mi fi dat seama- puteti sa-mi indicati exact jignirea pt ca eu sub nici o forma nu am vrut asa ceva ...si cred ca e vorba de o neintelegere !

      Ștergere
  17. Doamna Maria,cu profund respect va sugerez ca,ar trebui cenzurate si cometurile Dlui Prichici care nu fac altceva decat o reclama la reiki care,dupa cum stim este o inselatorie,promovand printre altele energiile nu pe Dumnezeu,reancarnarea-ori stim chiar spus de viziunile dumneavoastra ,ca reancarnarea nu exista ..iar acest domn nu face decat sa ncerce sa atraga 'clienti' spre aceeasi inselare..

    RăspundețiȘtergere