marți, 23 februarie 2016

UN CUTREMUR SE VA FACE SIMȚIT , ÎNSPRE SUD - EST !

                                              23  Februarie 2016,ora 8,34 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineata, in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor, vad in fața mea, eu stând la Sud- Est cu locuinta,văd o incapere ingusta si intunecoasa. 
Încaperea nu avea mai mult de 2 metri latime si 3 lungime.
Aici la intrare pe partea dreapta ,se afla o băncuță, pe care ar fi încăput circa 4-5 persoane ca sa se aseze pe ea. Dar văd numai o femeie intre două vârste, care asteapta parca sa intre undeva, sa fie chemata de cineva.
Femeia, avea tenul mai inchis la culoare, nu era chiar bruneta. Avea batic de culoare inchisa pe cap, dar nu negru. 
Cum statea ea acolo pe banca, brusc, începe un Cutremur si clatină băncuța cu tot cu ea. Dar femeia nu s-a speriat,ci a stat linstita pe bancă.

Image result for SEISMOGRAF.
Dragii mei, sa ne rugam din nou împreuna, pentru ca și acest Cutremur care mi s-a arătat, sa nu fie puternic si sa nu faca victime omenesti,oriunde s-ar produce el.
Fireste,DUMNEZEU va face numai după VOIA  SA !
 Dar noi ,putem sa-L imploram ca sa nu ne lase din Mâinile Sale ocrotitoare ,si sa cadem în ispita vrajmasului ,care cauta sa ne indepărteze de TATAL CEL CERESC ,de SFANTA  TREIME si de MAICA  LUI  DUMNEZEU.
Să ne unim în Rugaciune si sa ne iubim fratilor, ca niste frati si surori ce suntem Intru Domnul nostru Iisus Hristos,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea, Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Mesajul despre cutremurul cu "4 zile", este posibil sa faca referire la data de 4 martie si nu la zilele saptamanii. "4 zile" sa insemne de fapt "pe 4 spune-le". In 1977 pe 4 martie la ora 21:22:22 a avut loc cutremurul cel mare de 7,2 intensitate care a facut 1570 de victime si a distrus 35.000 de cladiri, peste 11.000 de raniti, o catastrofa nationala. Este posibil ca ciclul sa se repete si pe 4 martie sa avem parte de o noua catastrofa. Au trecut 39 de ani de atunci si am vazut intr-un reportaj ca ciclicitatea cutremurelor de peste 7 grade pe scara Richter cam 39 de ani au ca interval. Sa speram ca istoria nu se repeta prea curand, fiindca indiferenta statului care nu consolideaza cladirile, va face foarte multe victime in cazul unui astfel de cutremur. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea. Domnul si Maica Domnului sa ne aiba in paza.
    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Cutremurul_din_1977_(Rom%C3%A2nia)

    RăspundețiȘtergere
  2. AMIN . ASA ESTE MARIA . SA NE RUGAM ! DOAMNE AJUTA !OOOOO AR FI MINUNAT SA NE IUBIM CA FRATII !!!!! D-ZEU NE VEDE PE TOTI LA FEL , SUNTEM COPII LUI .DAR IUBIREA LA NOI ESTE APROAPE INEXISTENTA....!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica ? Doar s-a amanat cutremurul?
    XM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 13:38 SIGUR CÃ SA AMÂNAT CUTREMURUL ȘI ESTE FOARTE APROAPE. ACUM SUNT CURIOS CUM NE VA PRINDE. SUNT FOARTE CURIOS.

      Ștergere
  4. Ti se pare ca ne-am rugat destul pt a-l anula?
    Sa ne rugam mai cu sarg, si poate Dumnezeu i-si va face mila de noi.
    Fr.Ioan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este suficienta rugaciunea,cel mare tot va veni.aveti dreptate Frate Ioan.

      Ștergere
    2. Nu va fie teama, ca nu va veni! Aveti credinta si totul va fi bine! Avem protectie divina! Multa liniste in suflet! Dumnezeu este alaturi de noi!

      Ștergere
  5. Sa ne fereasca dumnezeu ,sa speram ca va fi unul usor de suportat si fara pagube .

    RăspundețiȘtergere
  6. Marele Cutremur ce va sa vie va dura cam o jumatate de ora ,,,,,,,asa ca am putea interpreta mesajul cu 4 zile ca durata pe care pamantul se va legana fara incetare ,,,,,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eugen,realizezi ce spui?

      Ștergere
    2. Eugen programeaza lucruri negative!

      Ștergere
    3. Eugen, daca un cutremur de peste 7 grade ar tine jumatate de ora cum afirmi, nu ar mai ramane piatra pe piatra in tara asta. Cutremurul din '77 a tinut aproape 1 minut si a facut ravagii. Niciun cutremur pe planeta asta nu a tinut mai mult de cateva minute, fiindca acesta dureaza pana se descarca energia acumulata sau pana se intrepatrund faliile. Energia fiind enorma, nu dureaza foarte mult ca sa se descarce, ci este un proces rapid. Ceea ce simtim noi si numim cutremur este efectul undelor energetice acumulate de presiunea pamantului. Sa ne fereasca Dumnezeu de un cutremur care sa dureze cel putin jumatate de ora sau mai mult, caci nu va mai ramane nimic din noi, iar acel cutremur nu va fi provocat de ceea ce cunoastem noi, ci va avea alti factori externi. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
  7. Acelasi lucru l-am spus si eu Eugen intr-un coment la previziunea respectiva ca va avea replici dealungul a 4 zile,cine citeste articolul cu mare atentie asta va intelege,nu stiu cum de au inteles atat de multi ca peste 4 zile,Doamne facase voia Ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot asta am inteles: acel cutremur se va prelungi timp de 4 zile, deci socuri timp de 4 zile. De aceea va fi asa de devastator! Dupa primul soc mai mic oamenii vor crede ca s-a terminat, vor intra in blocuri si socul mare va veni doar a treia oara (asa au avut alti profeti prevestiri). Cu ocazia asta se va darama si Bucurestiul si Parisul.

      Ștergere
  8. Doamna Maria , dar despre guvernul acesta , care, din cate vad ne conduce spre dezastru, nu a-ti mai primit nici-un mesaj ! Acest ,, guvernul meu " este guvernul lucrului bine facut ? Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest "guvern al meu" isi face treaba pentru care au fost numiti: distrugerea Romaniei! Da, guvernul lucrului bine facut... pentru interesele straine...

      Ștergere
  9. Imi pare rau ca nu ati inteles mesajul meu de mai sus de la 11:56. Nu s-a amanat niciun cutremur. Nu trebuia sa se intample dupa 4 zile. Ati interpretat gresit mesajul. Nu face referire acea voce la zile calendaristice, adica o zi din saptamana sau luna. Face referire la ziua 4 si la verbul "a zice" adica "a spune". Intr-un cuvant ii spunea doamnei Maria ca pe data de 4 (presupun ca martie), va fi acel cutremur si ii spunea sa ne anunte pe toti. Mesajul suna ceva de genul: "4 ziiiiileee!" adica "4 spune-le!", sau in traducere libera "spune-le ca pe data de 4 va fi cutremurul". Cred ca asta a vrut sa spuna acea voce, ca pe data de 4 "martie" sau alta luna va fi acel cutremur mare si intre 4 si ziiiileee cred ca a intonat-o cu virgula intre ele, adica pauza. Vocea parea foarte speriata de acel cutremur si de urmarile sa-le din tonalitate si cred ca va avea o intensitate foarte mare si cu urmari grave. Dumnezeu sa ne aiba in paza. Am facut legatura cu, cutremurul din '77 care a fost tot pe 4 martie si cu ciclicitatea periodica de 39 de ani a cutremurelor de peste 7 grade care au mai fost in Romania. Aceasta ciclicitate a fost prezentata intr-un reportaj la TV chiar saptamana trecuta, parca pe Romania TV sau Realitatea, nu mai stiu sigur. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pr.Arsenie Boca spunea ca Bucurestiul "colcaie de pacate".Din pacate inevitabilul se va produce,mai devreme sau mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca oamenii se intorc la Dumnezeu cu inima curata se poate schimba orice rau profetit! Deci sa ne trezim, sa ne curatam sufletul si sa asimilam cat mai multa energie divina in sufletul nostru, in inima noastra, sa coboare Sfantul Duh in noi! Astfel orice rau nu va mai fi, chiar daca a fost profetit candva! De noi depinde! Cu drag!

      Ștergere
  11. Sau poate sa fie 4 cutremure în acelasi timp .de aceea a zis părintele Boca a prezis ca v-a fi dărîmat bucuresti si paris.deci s-s-ar putea sa fie 4 cutremure in patru zări ale acestei planete de aceea se zice se cutremură tot pământul si toate ca timp sa fie o jumatate de ora.Nu un singur sa tina atât. Ca nu a ținut nici odată in istoria planetei.Dar stați linistiti tara noastra este pe Mâini Bune (Mana Ocrotitoare a Sfintei Treimi) vor fi si la noi pagube dar cu credinta puternică nimic nu ne atinge.iti multumes Bunul Dumnezeu rămânem in Mâinile Tale.niculina

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mai cred ca primul o sa fie programat iar totul v-a scăpa de sub control .profeții nostri spun ca apa v-a iesi la suprafata. Muntii se vor darama. Nu vedeti cei care au aceste minti diabolice si au construit buncare vor sa plece pe marte.stiti e o vorbă ( după mine potopul).asa o sa faca si aceste minti diabolice cu chip de om .Si din aceasta cauza si d.Maria are destule viziuni cu extratereștri si ei sunt îngrijorați ca aceasta grupare va distruge planeta.credinta ne salvează. Sa credem cu putere ca suntem in Mâinile Bunului Dumnezeu Creatorul. Niculina

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu daca este in regula sa-mi spun parerea in legatura cu interpretarea acestor viziuni legate de cutremur?
    Sincer nu doresc sa sperii pe nimeni dar nici nu doresc sa se intample ceva si sa nu stiti cum sa reactionati!
    Eu cred ca aceste viziuni ne sunt aduse pentru a ne pregati cumva pentru momentul de ascensiunea corpului planetar care va fi precedata de o "zgaltaire" a intregii planete, asociat cu un zgomot asurzitor si o lumina insotita de culori foarte intense.
    Eu am mai scris aici, oarecum subtil, despre aceasta ascensiune care se poate declansa oricand, dar nu stiu cate persoane au si inteles!
    Majoritatea oamenilor nici nu stiu de ce se intampla toate anomaliile meteo, activarea vulcanilor si multe alte activtati la nivel planetar.
    Sunt sigura ca aici sunt si persoane care stiu despre ce vorbesc,va rog spuneti-va parerea!
    Am s-o rog pe d-na Maria sa permita discutiile pe aceasta tema fiindca este extrem de important! Presupun ca si dumneaiei stie ceva despre aceasta!
    V-as ruga sa actionati si nu sa reactionati!
    Nu vom putea acorda ajutor decat daca vom stii ce se intampla. Multumesc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem sa ne amintim de zgomotele ciudate "din cer" care s-au tot auzit in multe locuri din lume!

      Ștergere
  14. Nu vedeti d.D.ca tot zice ca ne-am înmulțit si ca nu ne mai tine planeta .Dar vad ca populația țării noastre s.A diminuat mult si tot vor sa ne mai termine .Dar aceasta minte bolnava (oculta) ei fac cel mai mare rău planetei .prin toate experientele prin construirea armelor chimicesi muuuuulte altele.pe cine fac experiența? pe populația planetei.acesti demoni cu chip de om vor sa distrugă planeta.exact ca la turnul Babel .aceste lucruri sau mai intamplat dea lungul istoriei planetei dar nu vor reusi sa distrugă planeta pentru ca nu le v-a permite Bunul Dumnezeu cu tot Alaiul din Ceruri.Dar rău v-a face.sa nu ne pierdem credinta in Sfânta Treime si nici odată sa nu zicem de ce ni se intampla noua.ca Nu este de la Bunul Dumnezeu. NU Bunul Dumnezeu a facut bacteria de a ucis acei bebeluși .Nu vedeti cum se balbaie ministrul sănătății Si cum poate sa dea vina pe părinți ca nu se spală pe Mâini.Eu am trăit la tara si manca m cu mâinile pline de pământ mâncăm fructe nespălate dădea si peste noi diaria dar ne facea bunica un ceai de maracine (iarba) si ne făceam bine .astia fac tot felul de experiente sa vadă cum rezista aceasta bacterie. Nu iar mai răbda pământul. Si multe nenorociri se intampla in lumea asta mare .Dar nu noi suntem vinovați pentru ca nu avem acces sa vedem ce fac aceste minti diabolice.credinta.Si iar credinta ca suntem in Mâinile Creatorului.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo anonim 08.57 ! Asa este ! Nu ar fii bine, sa se întoarcă de unde a venit ? Chiar, nu mai exista nimeni in tara asta, capabil sa conducă ? Tinerii frumosi si liberi, care nu au construit nimic in tara asta , acum de ce tac ? Le place ce-au facut ? Sunt mandrii de ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinerii aceia care se agitau, erau cu directie clara... restul urmau instinctul de turma. Vorbim de manipulare in masa aici! Realitatea e urata... de aceea e nevoie de o schimbare la nivel spiritual!

      Ștergere
  16. Draga Didona,

    Eu unul nu cred in ascensionarea planetei. S-au tot scris atatea povesti despre aceasta ascensionare, atatea si atatea gogorite incat mie unuia imi este lehamite.

    Va enumar cateva gogorite:

    1. Timpul nu va mai exista. Rezonanta Schuman a crescut si timpul a scazut de la 24 de ore la 16 ore si in 2012 va ajunge la 0. A ajuns cumva la zero? :)))

    2. Toti ne vom metamorfoza si vom capata corpuri de lumina in 2012. Verificati daca aveti corpuri de lumina sau de carne? :)))

    3. Am intrat in "centura fotonica" si suntem bombardati cu "lumina". Va simtiti mai luminosi? :)))

    4. Vine planeta Nibiru si va distruge planeta pamant. A venit? Unii inca o mai asteapta, se tot dau date si se tot amana termenul cand nu se intampla nimic. :)))

    5. Tolec, Bolec si Cobra: se duce o lupta apriga cu fortele intunericului si se distrug bombele plasmatice si strangelet puse de fortele intunericului in jurul pamantului si s-au distrus bazele fortelor intunericului din sistemul solar care opreau fortele luminii sa ne ajute. Ati vazut voi asemenea forte ale luminii venind sa va ajute? Cand a fost razboi intre extraterestri oamenii din secolele trecute l-au vazut si l-au descris si l-au consemnat, ba chiar l-au si pictat. Exista dovezi in sensul asta. De data asta sunt doar vorbe goale. Dovezi ioc.

    Si mai sunt si multe altele de genul asta. In tot timpul acestei fantezii, viata continua pe Terra. Eu nu vad schimbari majore. E ceva de genul: cainii latra, caravana trece. Oamenii prefera tot timpul sa astepte salvarea din afara lor decat sa schimbe ceva la ei insisi. De ce sa se schimbe ei? Sa se schimbe lumea mai intai (adica toti ceilalti) si pe urma se schimba si ei. Asteptam salvarea si mantuirea de zeci/sute de mii de ani dar doamne fereste sa miscam si noi un deget. Oare mainile care ajuta nu sunt mai sfinte decat gurile care se roaga? Il vezi pe unul ca se ineaca si tu ce faci? Te rogi pentru el sau ii dai o mana de ajutor? Il vezi ca unul moare de foame si tu ce faci? Ii dai o bucata de paine sau te rogi pentru el? Eu zic sa mai trecem de la rugaciune si la fapte si sa nu mai asteptam mereu pe altii sa faca ceva in locul nostru, sa incepem sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce facem si sa nu mai dam vina pe altii, sa vedem barna din ochiul nostru si nu aschia din ochii altora. Asta doar daca vreti sa ne fie mai bine tuturor, daca nu, putem sa ne plangem in continuare de mila si sa imploram ajutor de sus in loc sa ne ajutam noi intre noi. In loc sa stati cu ochii atintiti catre cer ar trebui sa va uitati in jurul vostru si sa vedeti cine are nevoie de ajutorul vostru si sa-l oferiti. Dar na, e mult mai usor de dat din gura decat de facut, nu-i asa? :)))

    Pe blogul asta care se vrea un blog pentru oameni crestini, care-l au pe Dumnezeu in sufletul lor ar trebui expuse FAPTELE pe care le-ati facut si cum v-ati ajutat semenii, nu discutat mereu in contradictoriu. Sa vina fiecare si sa povesteasca ce a facut pentru semenii lui. Ai ajutat-o o batranica sa treaca strada, SCRIE AICI, ai dat o paine de pomana, SCRIE AICI, ca acest blog sa devina marturiile faptelor crestinilor caci asa dovediti ca Dumnezeu exista IN VOI! Asa ii antrenati si pe altii sa faca si ei bine, pentru ca omul urmeaza exemplul celor din jur. Daca ii vede pe cei din jur ca se comporta intr-un anume fel atunci si el va incepe sa imprumute din comportamentul celorlalti. Fiti VOI EXEMPLU pentru semenii vostri si schimbati VOI lumea prin propriul vostru comportament caci VOI SUNTETI LUMEA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intru totul de acord cu tine ,Emanuel.
      Viorica

      Ștergere
  17. Sa scrie aici al care are nevoie de ajutor si intreaga comunitate sa-l ajute cu ce poate. Si rugaciunea e buna, sa nu ma intelegeti gresit, dar cand esti intr-o cutie de carton pe strada cu stomacul gol, murdar si fara haine mai buna decat o rugaciune este o masa calda, un rand de haine curate si un dus. Trebuie sa ingrijim si trupul caci aceasta este templul lasat de Dumnezeu noua si apoi ingrijim si sufletul. Daca trupul nu ar fi fost necesar noua nu l-am fi primit de la Dumnezeu, deci nu disconsiderati carnea ca si aceasta este un dar divin. Si daca vreti sa fiti cinstiti cu voi insiva, toata aceasta vaicareala pana la urma este pentru cele trebuincioase trupului, nu sufletului. Cine are nevoie de mancare, imbracaminte si acoperis deasupra capului? Trupul sau Sufletul? Toata viata noastra ne ingrijim de cele trebuincioase trupului si uitam in goana noastra de Suflet si apoi suntem mahniti si nemultumiti si nu stim de ce. Chiar si bogatul este nemultumit si mahnit si nu stie de ce. Raspusul este ca nu-si hraneste sufletul si-l infometeaza. Trebuie sa existe echilibru intre hrana trupului si hrana sufletului, doar asa putem fi fericiti. Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului (trupului), şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu (sufletului).

    Asadar SCRIETI AICI faptele voastre crestinesti ca sa invatam si sa luam exemplu din ele si sa ne aprida si noua dorinta in suflet sa facem si noi fapte bune. Fie ca acest blog sa devina un bulgare de zapada si de aici sa inceapa schimbarea in bine care se vrea si care se asteapta, fie ca faptele noastre sa fie promotorul schimbarii, fie ca noi sa fim exemplu pentru ceilalti si fie ca schimbarile noastre sa insufle si schimbarea in ceilalti, doar asa vom reusi. E un drum lung, greu si anevoios dar este singurul. Stramta este Cararea Imparatiei. Sau, putem sa stam cu ochii lipiti de cer inca cateva sute de mii de ani si sa asteptam schimbarea care vrem sa se produca, sa asteptam sa pice para malaiata in gura lui natafleata. Alegerea este a NOASTRA!

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonimii de la 00,17 și 8,57 unde erați în 2000 - 2004 când au avut loc cele mai mari jafuri ale țării??? Când jumătate din Timișoara a fost dată clanurilor de rromi ?când fabrici și uzine au fost date pe 1 euro în schimbul unor șpăgi IMENSE ?Președintele țării era Ion Iliescu ,prim-ministru Adrian Năstase !!! Prim-ministrul de acum încearcă să salveze țara și este ales până la toamnă. După părerea mea este cel mai bun prim-ministru pe care la avut România. Dna Maria ,vă rog dacă se poate să-mi publicați comentariu. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar dumneavoastră unde ati fost domnule credeti ca daca ne ridicam noi oameni de rand cu 790 lei pe luna.ne baga cineva in seama.toate pe care le enumerați aici este facuta de mafia din aceasta tara pe sub mana fara ca noi sa stim.asa ca nu mai dati vina pe noi ca tot ce stiu ei fac fara stirea noastra.aflăm si noi de la tv ce se intampla in tara ca nu îmi permit eu sa vin la Timisoara cu salariu acesta.ca nu stiu ce sa fac mai întâi cu el .niculina

      Ștergere
    2. Anonimule 11:38, tu nu vezi decat la suprafata... ce sa-ti fac?

      Ștergere
    3. Anonimule 24 februarie 2016, 11:38... E pana la toamna? Pai de ce crezi? Gandeste-te! Of greu este sa iti dai seama. Insa la tine se vede un fel de ... sa-ti spun? Nu iti spun, trebuie sa realizezi pe cont propriu!

      Ștergere
    4. Wowwww!Ce vrei sa spui Anonimule de la ora 11:38? A venit Fat frumos sa salveze tara de ceea ce a facut Iliescu si Nastase? Nu, zau! Pai ai ceva amnezie frate,serios, caci ai uitat o perioada mare afara... Tu realizezi aberatiile pe care le-ai scris? Aiai ce patim din cauza implanturilor ... pe cine sa intrebam de ele? Pe tehnocrati?... caci sunt mari specialisti! Sau pe cine i-a numit... oh cred ca direct la Bruxelles... sau poate in SUA pe la Soros? Ce zici? Wake up!It's time!

      Ștergere
  19. La a 7a plaga se vor declansa asa zisele eruptii vulcanice care va cutremura pamantul in cele 4 raze ale axei polilor cand pamantul isi va schimba rotatia sudul cu nordul si abia atunci se vor clatina insulele si muntii vor cadea la pamant,biblia spune asta si trebuie sa o studiati cu atentie apocalipsa 16 vers 17.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim 11.38 ! Iliescu si Năstase numai sunt la putere din 2004 ,adică de 16 ani ,pentru ca suntem in 2016 ! Cine a condus tara pana acum ? De ce ,Băsescu cu guvernele lui , nu au îndreptat lucrurile !Nu cumva cam tot ce spui tu , nu s-a intamplat in minunata guvernare a lui Băsescu ?Fa-ti un apel la memorie ! Da-mi un argument bun ,ce a facut bun ,,guvernul meu "pana acum ! Ca ,cei mai mulți dintre noi vedem haos si interese !

    RăspundețiȘtergere
  21. Toti care sau perindat pe la Guvern si Parlament, din 89` si pana in prezent, nu au facut nimic pt a ridica Romania , ci au ingenunchiat-o si au furato.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
  22. Bravo anonim 14.01 ! Mi-a placut f.tare replica pe care i-ati dat-o anonimului 11.38 ! Mare adevar a-ti spus ! Asa este ! Cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  23. Previziune adeverita:cutremur in sud est si anume in australia de 5,9 grade.sursa:cutremur.net

    RăspundețiȘtergere