joi, 25 februarie 2016

ATENTIE ROMÂNIA !!! NOI GRUPĂRI JIHADISTE , URMEAZĂ SĂ INTRE ÎN ROMÂNIA !

                                               25  Februarie 2016,ora 3,30 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineață ,în zori de zi, mă trezeste un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa ,dragilor :

                  ”Jihadiștii !!!
               Noi grupări jihadiste, urmează să intre în România !                            
Clipă în care ,văd un Bloc de locuinte mai sus de plafonul camerei mele,era în aer,ca și pe varful unui munte, și avea peretii exteriori rosii -grena, cu circa 4 -5 etaje, si pe care scria la partea de sus ,pe toata lungimea lui, asa:
                             ”J I H A D I S T I I !”  
Dragii mei, îmi doresc din tot sufletul ca Autoritatile române, sa intre în alerta si sa fie cu ochii  ,nu in patru, ci in 100, pentru ca acesti indivizi sa nu intre in România.
Măcar în al 12-lea ceas,AUTORITATILE  ROMÂNE  poate mă vor crede ,și se vor convinge că, toate cate scriu se implinesc in timp.
Dragii mei, evitati locurile foarte aglomerate, deoarece, acesti criminali acolo actioneaza.
În rest,ce sa mai spun? Am ramas uimita si m-a cutremurat la propriu acest MESAJ.
Faptul ca ne-a fost transmis mai înainte, de -a intra acesti indivizi în România,este pentru că ,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne iubesc, si ne-a dar răgaz pentru ca Autoritatile Române, să fie puse in garda si sa controleze la sânge, pe toti cei care intra în România. 
Dar oare ,va face cineva asa ceva? Va lua cineva in serios acest MESAJ??? 
Eu, dragii mei,mi-am facut datoria de suflet în Fața Lui DUMNEZEU, si a voastra a tuturor cititorilor.
Mai departe, să speram că MESAJUL va ajunge si la urechile Autoritatilor Române.
Doamne Ajuta, sa fie opriti la timp si sa fie bine!
                                            Cu dragoste ,Maria. 
 
 
 

22 de comentarii:

  1. S.R.I. A INTRAT DEJA PE FIR CU SIGUANŢĂ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar astazi am citit ca primii imigranti vor intra saptamana viitoare la Galati !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fix de ce ne era frica! Dumnezeu stie ce ne mai asteapta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 23:29 NE AȘTEAPTĂ EXACT CE NE ESTE FRICĂ DE OBICEI.ESTE O LEGE A NATURALĂ. NU AŢI OBSERVAT CĂ ÎNTODEAUNA APARE UN LUCRU CÂND NU AVEM NEVOIE DE EL?IAR CÂND NE DORIM UN LUCRU ATUNCI NU APARE.

      Ștergere
  4. Dar de ce vin tocmai la Galati? Au auzit jihadistii ca acolo se propovaduieste cuvantul lui Dumnezeu? Dar astia chiar au mirosit ceva de la distanta ,..,,ca cainii vin dupa (ne)credinciosi,,..

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca mesajul pe care l-ati primit spune: "noi grupari jihadiste vor intra in Romania", asta inseamna ca deja sunt aici vechi grupari jihadiste care doar asteapta un ordin ca sa se activeze. Sunt sigur ca sunt stiute si monitorizare, dar o simpla neatentie si patim ca francezii. Sunt finantati prin afacerile lor de la noi, shaormerii, restaurante orientale, amanet-uri si case de schimb valutar etc. Studentii sunt doar rampa de lansare. Cand vor ataca, vor cauta puncte esentiale si foarte aglomerate la ore de varf ca sa atraga atentia, gen metroul, un mall, sali de spectacol, stadioane sau institutii publice. Eu cred ca la metrou or sa atace, la Unirii, Victoriei, Poata Romana, Universitate, dimineata pana in ora 8 sau dupa amiaza, intre orele 16 - 18. Vor folosi rucsaci cu explozibil si se vor coordona sa faca o explozie in lant. Exploziile vor fi facute la distanta sau prin studentii kamikaze. Dumnezeu sa ne aiba in paza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Să îndreptăm cu smerenie o rugăciune curată și sinceră Tatalui Ceresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne-fereste ! Vai de noi ! Tara e in haos, săraci suntem, nu stiu cine o sa ne apere ! Noi n-am fost in stare sa vedem de ce au murit bebelușii, am auzit astăzi ca e o tulpina ...etc..dar, de prevenție , din ce provine , din ce cauza....nimic, nu stie nimeni nimic ! Asa, ca daca au bajbait atâta vreme , ce pretenții sa mai avem !? Cine sa ne apere ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cititi constelatiadestinului.blogspot .pt.luna aprilie s
    e pliaza foarte bine cu mesajele primite de doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. Semnati petitia contra cotelor de refugiati cat mai repede este pe net. Iar cu ISIS ce o vrea Dumnezeu voia e la El noi sa ne rugam incontinuare. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
  10. Jihad decodat:cred ca toti stim ce inseamna defapt un jihad.pt cei care nu stiu jihad inseamna o lupta cu tine insuti in care incerci sa devii mai bun la nivel de constiinta. Gruparile jihadiste decodate:ele au fost initiate de catre C.I.A. si folosite de catre americani in doua scopuri:1)in cazurile de false flag.si 2)pt ai invrajbi pe musulmani intre ei aplicand aceasi metoda ca si imperiul roman:invrajbestei iar apoi cucerestei.gruparile jihadiste fac parte dintr-un plan cu bataie msi lunga:new world order.

    RăspundețiȘtergere
  11. probabil locuiesc sau vor locui intr-un bloc de culoarea rosu-grena si cred ca sunt deja aici si asteapta, Doamne fereste-ne pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria ,ce-i cu Brancu de nu te mai comtacteaza,te-ai suparat pe el ?Ultima data te-au luat toti peste picior .Chiar mi-a parut f rau .Pacat ca nu puteti avea o conversatie serioasa.Cindva se vor trezii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am suparat pe el. Ci i-am spus ca daca vrea sa mai intru in Emisiunea sa, am pretentia sa fiu respectată ,asa cum si eu îi respect pe ceilalti.
      I-am spus sa puna in locul meui, si daca i-ar plăcea sa-l faca cineva cu oua si cu oțet? Si nu mi-a rapsuns,dar nici nu m-a mai sunat. Nu-i pb! Pentru ca eu nu am nevoie de publicitate, atâta timp cât eu nu caut profit de niciun fel. Eu doar caut sa aduc pe Semeni la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, si sa fie mai buni,mai milosi si mai milostivi. Nu am cerut decât respect, si nimic altceva ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Eu sunt sigura ca o sa va mai sune dl.Brancu pentru emisiune dar numai ca acuma e problema cu Antenele pana vor rezolva cu locatia.

      Ștergere
    3. Maria,mi-a placut f mult cum i-ai raspuns si-mi place ca ti-ai spus punctul tau de vedere.Nu trebuie sa mai lasi pe nimeni sa te ia peste picior.Tu esti un persoana deosebita ,cu o vibratie foarte inalta,deaia ti se arata atitea lucruri.Eu cred in tot ceea ce ne spui.Te imbratisez cu drag,C.

      Ștergere
  13. Ma bucur ca a ti reusit sa l vedeti pe Brancu asa cum este!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dumnezeu vede,Dumnezeu stie,Dumnezeu voieste indreptarea pacatosilor,trimitand Cuvantul Sau prin alesii Lui,in acest caz prin doamna Gheorghiu,pamanteana ca noi toti fii Sai,pentru a curma indoiala ca EL exista.Va imbratisez cu drag ,domna Maria.

    RăspundețiȘtergere