luni, 1 februarie 2016

SFANTA EVANGHELIE, DIN ZIUA SFANTULUI TRIFON !

                                                            Sfantul_Trifon                                                                                  Sfantul Trifon
.
                     SFÂNTUL  MARE MUCENIC  TRIFON !
      SFÂNTA  EVANGHELIE  DE  LA  LUCA !
                                (X, 19 - 21 )

Zis-a  DOMNUL către ucenicii SĂI : iată v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea  vrăjmaşului ;şi nimic nu vă va putea vătăma . Însă nu vă bucuraţi de aceasta , că duhurile  se pleacă vouă , ci vă bucuraţi mai ales pentru că numele voastre s-au scris  în ceruri.În ceasul acela
 s-a bucurat  IISUS  cu duhul şi a zis :
TE  slăvesc pe TINE , PĂRINTE, DOAMNE  AL  CERULUI şi al PĂMÂNTULUI, că ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi de cei pricepuţi, şi le-ai descoperit copiilor . Da, PĂRINTE , căci aşa  a fost, înaintea TA , bunăvoinţa TA.
Slavă Ţie  Doamne, Slavă Ţie !

                    Cu dragoste , Maria

Dragii mei, 
Dumnezeu Prea Bunul,ne-a înzestrat cu Dragoste, cu Nadejde si cu Credinţă în suflet si-n inimă.
Noi suntem cei care alegem cum sa traim si de partea cui trecem.
De partea CREDINTEI, respectiv a LUI DUMNEZEU, sau de partea ATEILOR,respectiv in ceata diavolului ?
Asadar fratilor, sa alegem IUBIREA  de Dumnezeu si faţă de Maica Domnului;iubirea faţă de Aproapele nostru.
Dacă vom face aceasta alegere, vom trai in pace si-n liniste sufleteasca, in bucurie vesnica,cand vom merge la Ceruri.
Numai asa dragii mei, vom putea spune si noi ca IISUS  HRISTOS,DOMNUL SI MANTUITORUL nostru al tuturor:

TE  slăvesc pe TINE , PĂRINTE, DOAMNE  AL  CERULUI şi al PĂMÂNTULUI, că ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi de cei pricepuţi, şi le-ai descoperit copiilor . Da, PĂRINTE , căci aşa  a fost, înaintea TA , bunăvoinţa TA.
Slavă Ţie  Doamne, Slavă Ţie !
                                     Cu drag,Maria.
 

18 comentarii:

  1. CUM CREDETI DOAMNA MARIA,CA A PRIMIT PUTERE SA STAPANEASCA PESTE SCORPII?S-A PRIMIT ACEASTA DATORITA CREDINTEI SI NADEJDII.CEA MAI MARE SCORPIE ESTE NECREDINTA.IAR ATUNCI CAND NU MAI CREDEM NICI IN NOI INSINE,ATUNCI DE FAPT MOARTEA NE DA TARCOALE.

    RăspundețiȘtergere
  2. UN INTELEPT NU POATE FI COPIL.COPILUL SE JOACA,CONSTRUIESTE ADEVARATE IMPARATII.INTELEPTUL NU POATE,E CAPITONAT DE ORGOLIU.INTELEPTUL CUNOASTE DERIZORIUL SI PENIBILUL.COPILUL NU CUNOASTE ACESTEA.COPILUL SE LEAPADA USOR DE HAINA,INTELEPTUL MAI GREU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau si nu am de ce sa ma contrazic cu nimeni, daca ati fi deschis acest link ati fi vazut ca nu este o farsa, este situl oficial al AVAAZ.org
      este o organizatie la nivel mondial care lupta impotriva pericolelor si nedreptatilor. Fiecare crede ce doreste. Eu am scris pt. Doamna Maria, nu pt. a demonstra ceva...am considerat ca poate exista o legatura intre avertizarea Domniei sale ref. la un accident nuclear si acest sit. care se lupta pentru a opri activitatea centralei nucleare din Belgia, care are numeroase probleme.

      Ștergere
    2. Gabriel exista o diferență între înțelepciune și inteligenta. Un om inteligent nu e musai sa fie și înțelept și invers.

      Ștergere
  3. Domana Maria, cu tristete va scriu ce am gasit pe net. Sper din tot sufletul ca acele emsaje primite de DVS. referitor la un accident la o centrala nucleara, s-ar parea sa fie legat de acest mesaj de atentionare pe care vi-l atasez aici, sper sa nu devina si realitate.

    https://secure.avaaz.org/ro/belgian_nuclear_shutdown_loc/?brCkabb&v=72268&cl=9404551063

    Centrale nucleare vechi din Belgia ar putea produce o nouă catastrofă de dimensiunile celei de la Cernobîl, chiar în inima Europei! Ministra Mediului din Germania se va întâlni cu autoritățile belgiene luni pentru a trage un semnal de alarmă. Mai avem doar 48 de ore la dispoziție. Hai să-i oferim susținerea publică de care are nevoie pentru a opri această bombă cu ceas. Fiecare minut contează. Semnați petiția urgentă și trimiteți vestea mai departe:

    Dragi prieteni și prietene,

    Experții sunt îngrijorați: Belgia tocmai a repornit două centrale nucleare vechi și pline de fisuri care amenință să declanșeze un dezastru de dimensiunile celui de la Cernobîl, chiar în inima Europei!

    În urmă cu câteva săptămâni, într-unul dintre cele mai vechi reactoare a avut loc un incendiu și o explozie, iar directorul Agenției pentru securitate nucleară din Belgia a demarat controale după descoperirea a peste 16.000 de fisuri! Țările vecine sunt deja în stare de alertă iar ministra Mediului din Germania, Barbara Hendricks, se va întâlni cu autoritățile belgiene luni pentru a discuta despre această situație periculoasă. Mai avem doar 24 de ore la dispoziție. Hai să îi oferim susținerea de care are nevoie pentru a convinge Belgia să oprească centralele nucleare până la finalizarea unei evaluări de impact.

    Un dezastru radioactiv într-o zonă atât de populată ne va afecta pe toți, în toată Europa. Hai să îi înmânăm ministrei Hendricks o petiție cu 500.000 de semnături înaintea întâlnirii cu autoritățile belgiene, pentru a transmite un mesaj clar: cetățenii Europei nu vor să riște un nou Cernobîl. Fiecare minut contează. Semnați acum petiția urgentă și distribuiți campania pe Facebook și Twitter sau trimiteți acest mail mai departe:


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 15:21.ESTE PUR SI SIMPLU O FARSA IN CARE AI PICAT.PE FACEBOOK SI PE INTERNET IN GENERAL,SUNT MULTE FARSE ASCUNSE SUB FORMA DE LINKURI CA SA LE POATA ALTII ACCESA.LA FEL CUM SUNT DIFERITE ANUNTURI MINCINOASE GEN:ANDROID INFECTAT CU VIRUSI.DOAR CA SA DESCARCE,CEI SLABI DE INGER,APLICATII "SALVATOARE".

      Ștergere
    2. ANONIM 15:21 ESTE O FARSA.AM CAUTAT PE NET SI NU SE POT ACCESA PAGINILE REFERITOARE LA ACEST ASPECT.SI DACA AR FI ADEVARAT,GIGANTUL GOOGLE A AVUT GRIJA SA NU POATA FI ACCESATE ASEMENEA SUBIECTE.

      Ștergere
  4. Ridicati-va deasupra fricilor!
    Frica controleaza, Iubirea ridica!
    Deschideti usa inimii voastre si intampinati pe Domnul!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa mai zic despre ce am citit mai sus...?Sa ne ajute Dumnezeu.Multumesc D-na.Maria ptr. postarea Sf.Evanghelii.C

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai asa doamna Maria impartasiti si cu noi din-trastea, mai ne descretim fruntile

    RăspundețiȘtergere