luni, 15 februarie 2016

EXTRATERESTRII SI CRUCEA LUI HRISTOS, DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU AL TUTUROR !

   c                                 15 Februarie 2016,ora 6,23 dimineața ! 

    xxx                                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineață , ma trezeste o lumina alba ,orbitor de stralucitoare , si astfel vad dragilor, înspre răsărit,văd O Cruce mare, de statura unui om de 2m, pe care se afla un giulgiu alb,o pânză alba stransa pe lungimea ei, si care pânză dragilor, era așezata pe bratul drept al CRUCII, respectiv pe Mâna stangă a Mântuitorului nostru Iisus Hritsos, asa cum era rastignit. 
De jur împrejurul Crucii, cu IISUS  rastignit pe ea, stau dragilor in Lumina alba orbitor de stralucitoare, ca intr-un nor oval, stau multi EXTRATERESTRI  .                                                      
Image result for extraterestriiImage result for extraterestrii.Image result for extraterestriiImage result for extraterestrii.
 Din Crucea Sfanta cu IISUS  rastignit pe ea, izvorăste pur si simplu,din toate colturile ei, numai Raze albe,orbitor de stralucitoare. 
IISUS  HRISTOS stralucea pe Cruce ,cât o mie de Sori la un loc.
În mijlocul Luminii orbitoare,de jur împrejur, erau zeci de EXTRATERESTRI.
Am ramas placut uimita de dragostea omuletilor gri deschis,care priveau cu tristete la Hristos Domnul,rastignit pe Cruce; priveau cu tristete la Pânza alba însangerata,asezata pe bratul drept al Crucii,si care, priveau cu uimire mare spre noi oamenii de pe Pământ, intrebandu-se parcă, cum a fost posibil ca să-L rastignim pe CEL care ne-a facut atâta bine, si care a luat asupra Sa,păcatele noastre.
Dragii mei, orice-ar spune mai marii Bisericii, împotriva Extraterestrilor ,precum si impotriva celor care vorbesc si sustin pe Extraterestri,printre care ma numar si eu, ei,Extraterestrii ,exista ,si sunt CREATIA  LUI  DUMNEZEU. 
EXTRATERESTRII sunt de o inteligenta mult superioara pământenilor, si niciodata nu ar face ceea ce am facut noi oamenii , Lui  Iisus  Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara Maria, Cărora Li se cuvine,
 toata cinstea,slava si închinarea ,AMIN. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

70 de comentarii:

  1. Buna ziua, Maria! Mai e mult pana i vedem? Întreaba i cand vin? Se arată anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vor arata de Dragobete!

      Ștergere
    2. Cu Dragobetele a fost doar o gluma sa ne mai destindem,sper ca nu va suparati.

      Ștergere
    3. Nu s a supărat nimeni! Ce ar fi viata fără glume?! Dar ar fi frumos sa ne răspundă Maria. Seara frumoasa tuturor!

      Ștergere
    4. Dragii mei,
      Ce bine ar fi ,daca as cunoaste ziua cand ne vom intalni cu omuletii albi sau gri. Dar cum nu stiu,îi astept si eu cu mare drag ca si voi. Va imbratisez cu drag,Maria.

      Ștergere
    5. Multumesc, Maria! Si eu te imbratisez cu drag!

      Ștergere
    6. Acei ,, oameni'' in gri sunt diavolii. Dumnezeu a creat ingeri si apoi oameni. ,, Extraterestrii'' acestia sunt diavolii, ingerii care in ceruri s-au rasculat la fel ca oamnenii la cruce impotriva Domnului nostru Iisus Hristos. Acestia lucreaza pe pamant impreuna cu toti necredinciosii. Cu ei se lupta credinciosii Domnului Iisus care vor sa faca voia Sa sfanta.

      Ștergere
    7. EXTRATERESTRII SUNT CREATIA LUI DUMNEZEU,si asa cum suntem noi oamenii buni si răi,tot asa sunt si printre ei.
      EXTRATERESTRII CRED IN CRUCEA LUI HRISTOS si se inchina CRUCII LUI HRISTOS! Stau cu SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS pe chiupul si pe fruntea lor. Nimeni nu ma poate convinge de contrariu . Eu am vazut si trait toate acestea !!!

      Ștergere
  2. BINEÎNŢELES CA SUNT MAI EVOLUAŢI,DACĂ SE POT TELEPORTA. DACĂ SE COMPUN DIN LUMINĂ. NOI SUNTEM SCLAVII CĂRNII. ȘI AVEM FALSA IMPRESIE CA DEŢINEM SUPREMAŢIA ÎN TOT. OARE CUM SĂ DEŢINEM SUPREMAŢIA DACĂ PRIVIM,AUZIM,MIROSIM,GUSTĂM ȘI SIMŢIM PRIN AJUTORUL UNUI CĂRNI? TOATE APRECIERILE CE LE FACEM SUNT ASEMENEA NOUĂ. REALITATEA ESTE INFINITĂ ÎN AFARA CĂRNII NOASTRE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Gabriel,suntem sclavi ai carnii si de aceea nu-i putem inca vedea ,insa ei ne pot ajuta in acest sens dar cu un scop precis,nu doar sa ne satisfaca curiozitatea.
      Dar eu il rog pe Domnul IIsus sa ma(ne) protejeze de cei mai putin binevoitori...
      Viorica

      Ștergere
    2. V-as ruga sa nu mai scrieti cu majuscule...

      Ștergere
  3. SI SA NU MAI SPUN DE CONSTITUTIA OAMENILOR. UN OM FIRAV SIMTE MUULT MAI BINE FACTORII "EXTERNI".

    RăspundețiȘtergere
  4. Extraterestrii sunt buni,intraterestrii sunt rai(reptilienii)parerea mea,cred ca de aceea ati avut viziunea cu Pr.Arsenie Boca cu dinozaurii cu aripi si fara aripi,cei cu aripi sunt buni,o zi buna,multumesc dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceeași întrebare când vin să stam față în față. Mai este mult până îi vedem.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceeași întrebare când vin să stam față în față. Mai este mult până îi vedem.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai, cum s-a nimerit mesajul asta... Au fost persoane care au spus ca extraterestrii sunt diavolii, altii se mirau de ce vedeti unele lucruri pe "un cer de noapte". Si...hopa...acum vedeti multa lumina, Isus si extraterestrii. Se vede de la distanta ata alba, doamna. Ah, aveti grija sa nu publicati asta ca doar nu e un comentariu de preaslavire...

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Maria,mi-au mers la inima cuvintele tale.Nici-un duh rau din intregul univers nu suporta lumina sfanta a Crucii Domnului Nostru Iisus Christos.Duhovnicul meu,un bun parinte ne-a spus ca cel rau se poate transforma in orice,dar nu in sfanta cruce.Bunul Dumnezeu sa ne ierte si sa ne apere de tot raul.Cu drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet ! Duhovnicul tau,este un om intelept,un om plin de HAR DUMNEZEIESC. Doamne Ajuta !

      Ștergere
  9. Doamna, recunosc ca aveti unele abilitati. Spun asta pt ca unele mesaje se adeveresc. Dar unele prea sunt trase de par, prea apar in urma anumitor comentarii. Cand sunteti aspru criticata, hopa apare un mesaj care va ridica in slavi. Cand se leaga lumea de faptul ca tot vedeti intuneric, hopa apare un mesaj plin dd lumina. Nu vreau sa va supar dar e dreptul meu sa ma indoiesc de cine va trimite mesajele. Nu pot crede deloc ca au vreo legatura cu Duhul Sfant. Va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doar oamenii sunt dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Si ingerii se minuneaza ce dar ne.a lasat Dumnezeu doar noua. Adam sau hAdamo in araba inseamna " Cel facut din pamant ". Mare atentie cu prietenasi:). Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  11. Crucea lui hristos decodata:ea este crucea care apare in icoanele cu isus segmentand aura din jurul capului.nu este crucea pe care a fost rastignit.acea aura segmentata in 4 parti egal proportionate reprezinta cele 12 zodii sau cele 12 constelatii zodiacale.deci crucea lui hristos are legatura mai mult cu astrele fiind mai degraba un semn pagan decat crestin.iar isus hristos este soarele care incepand cu data de 22 decembrie al fiecarui an are o traiectorie descendenta timp de 3 zile catre sud timp de 3 zile el se afla in vecinatatea constelatiei crucii .aceasta pozitie reprezinta moartea soarelui fiind mai putin vizibil la orizont.dupa 3 zile incepand cu data de 25 acesta isi reia traiectoria fireasca catre bolta cereasca acest fapt reprezentand inviere lui .deci nasterea si invierea lui au coincis mereu cu aceleasi date ale anului.22-25 decembrie.religiile de azi sarbatores moartea si invierea lui la echinoctiul de primavara pt ca atunci ziua este mai mare decat noaptea reprezentsnd victoria luminii asupra intunericului.dar sa stiti ca fac asta doar pt ca au personificat soarele intr-un om.in romana se traduce cel mai bine :soare=Iisus=este sus.deci nu il mai cautati in faptele lui lumesti.nu a existst niciodata.coroana de spini=razele.merge pe apa=il vezi zilnic pe luciul apei.fsce minuni dandune hrana.caldurasi lumina scotand-i din bezna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Madus, ti-ai dat seama cine este Hristosul!

      Da, Hristosul este soarele cel care ne incalzeste cu razele sale si ne da lumina si face pamantul sa rodeasca ca sa ne hraneasca. El este tatal nostru cel din ceruri.

      Painea si vinul cu care ne impartasim sunt trupul si sangele Hristosului caci datorita razelor sale creste bobul de grau si rodeste via. Eu cand mi-am dat seama prima oara cine este Hristosul am cumparat paine si vin si m-am impartasit pe mine si toata familia!

      Reiki este energia soarelui datatoare de viata!

      Cine vrea sa-l vada pe Hristos sa ridice ochii si sa-l priveasca!

      Daca vi se pare o "nebunie" ce am scris eu si Madus intrebati-va de ce:

      - toate bisericile sunt orientate cu fata catre est (de unde rasare soarele)

      - de ce in toate picturile Hristos (si nu numai el) are un "soare" pictat in jurul capului? (semn ca a ajuns in "imparatia" lui Dumnezeu)

      - cum incepe rugaciunea domneasca? (Tatal nostru CARE-LE ESTI IN CERURI... VIE IMPARATIA TA... FACA-SE VOIA TA...)

      Adevarul este si a fost intotdeuna la vedere, numai ca suntem prea orbi ca sa-l vedem si prea surzi ca sa-l auzim.

      Ștergere
    2. :)) daca eu as fi scris asa ceva,pe pariu ca nu mi-ar fi aprobat comentariul in vecii vecilor :)) ce spuneti voi aici este ca Iisus nu a existat fizic si nu exista spiritual,sunteti un fel de atei sau ce? daca nu l-ati vazut personal nu inseamna ca nu exista,sunt destule scrieri cu oameni care au avut experienta moartii clinica si povestesc experientele avute in timpul acesteia,cum comentati faptul ca cineva este declarat mort ,functiile vitale sunt zero,si dupa cateva ore se trezeste la morga sau in alta situatie si povesteste o experienta in care a intalnit ingeri,persoane decedate inaintea lui si chiar intalniri cu IIsus si Dumnezeu Tatal,sunt mii de cazuri,si nu numai de adulti ci si de copii,ce spuneti despre ce a povestit Akiane Kramarik inca de la 4 ani despre vizitele in rai si picturile inspirate de acolo,exista si un film inspirat din fapte reale in care un copil aproape pe moarte are experienta intalnirii cu Iisus iar cand se trezeste povesteste parintilor si nu numai dar nimeni nu prea il ia in serios,pana intr-o zi cand vede pe laptopul tatului sau un tablou al Akiane Kramarik si ii spune acestuia ca acela este omul pe care L-a intlnit in rai si numele lui este Isus,sa fie aceste mii de cazuri pura fictiune?...eu personal nu cred,si ma mira faptul ca Doamna Maria care numeste acest blog ca si al Domnului,a putut sa aprobe comentriile de mai sus,adica chiar nu mai inteleg pe ce criterii se aproba comentariile aici,am inceput sa fiu confuz si cred ca doamna Maria e mai confuza ca noi toti

      Ștergere
    3. Sa clarificam ceva: eu nu susțin precum Madus ca Iisus nu ar fi existat și ca nu ar fi umblat în carne și oase pe pământ ci invers.

      Ștergere
    4. Raspuns pt dm.emanuel:mi-am dat seama de prin 2005 ci nu acum.dar creatorul meu tot pamantul ramane pt ca 10 sori daca erau daca nu era un pamant eu nu mai existam.soarele este cel care ma ajuta sa supravietuiesc pe pamant.exista viata pe planeta pamant si acolo unde soarele nu ajunge. Raspuns pt anonim 01:07:1)doamna maria a postat acele comentarii pt ca (parerea mea)pt dansa e important ca fiecare dintre noi sa ii cautam pe hristos si dumnezeu indiferent de forma lor.dar inteleg ca pentru tine toti cei care nu cred in ceea ce tu crezi sunt atei.atei sunt cei ce nu il cauta pe dumnezeu sub nici o forma(religioasa sau stiintifica).din comentariul tau deduc ca isus hristos a fost un om care a fost pironit in cuie pe o cruce,caruia i sa infipt o lance in inima dar care a intrat moarte clinica dupa care s-a trezit.moartea lui hristos are o semnificatie mult mai profunda decat ai inteles tu din filmele hollywoodiene asta si d.p.d.v.religios dar si stiintific.moartea si invierea reprezinta ceva(te las sa descoperi singur) fata de adormirea si trezirea.iar daca erai putin atent la ce am scris puteai sa iti dsi seama ca chiar daca soarele este hristos tu ca om poti sa iei aminte la faptele lui nelumesti ci cosmice.si tu poti sa oferi caldura unor oameni neajutorati.si tu poti sa oferi lumina in viata unor oameni mai putini luminati la minte.si tu poti sa oferi hrana unor oameni saraci.cand treci pe langa un cersetor daca nu vrei sa ii dai nimic nu apleca privirea spre el.dar daca ai privit spre el dai ceva.de ce?pt ca si hristos se uita zi de zi la noi si ne da ceva ca si unor cersatori(caldura lumina hrana...).P.S.:poate intr-o zi o sa iti decodez si hollywoodul.sfat:mai bine citeste biblia decat sa te inspiri din filme artistice.

      Ștergere
    5. iti place sa rastalmacesti cuvintele,vrei te rog sa-mi arati si mie unde am scris eu ca Iisus a fost in moarte clinica? daca nu gasesti asa ceva in comentariul meu te rog frumos sa nu imi pui mie in gura vorbele pe care TU le-ai dedus,pentru ca si eu pot sa deduc din comentariile tale ca esti doar un devorator de literatura new age.Da eu cred ca Iisus a fost om si a fost pironit pe cruce,a murit pentru pacatele noastre si a inviat a treia zi,dar asta nu inseamna ca invierea a fost ca cea a unui om din moarte clinica,pentru ca trupul lui Iisus după înviere era spiritualizat, putea intra în casă fără să aibă nevoie ca uşa sau fereastra să fie deschisă, într-o clipă putea străbate cele mai mari depărtări.Cat despre filmele hollywoodiene ele au fost date ca exemplu si sunt inspirate din fapte reale,adica acei oameni care au trait acele experiente au trait pe pamant si altii inca o mai fac,vrei sa vin cu exemple de carti inspirate din fapte reale,scrise de oameni cu o mare notorietate?aia nu cautau faima cand si-au scris cartile pentru ca faima o aveau deja.Daca tu crezi in soare sau pamant e treaba ta,dar nu-mi oferi mie exemple despre cum sa fiu bun,mai bine ai grija cum esti tu.Eu am citit biblia dar se pare ca tu citesti altceva,si stai linistit ca nu ma inspir din filme,ti-am zis ca au fost doar exemple,puteam sa dau altele P.S. decat sa te apuci sa decodezi hollywood mai bine nu mai citi newage

      Ștergere
    6. asta nu o spun eu Madus,si nu este din filme hollywoodiene,daca ma contrazici pe mine sa vad si cum contrazici asta : Ana Magdin: Care credeți că este misiunea dvs pentru români și pentru România?
      Maria Ghiorghiu: MISIUNEA mea pentru români, pentru România, si pentru toata omenirea de pe tot Pământul, este aceea de a convinge că DUMNEZEU EXISTA, ca MAICA DOMNULUI EXISTA, ca toate cate sunt scrise in SFINTELE EVANGHELII sunt adevarate. PILDELE din SFANTA EVANGHELIE, le-am trait live pe cele mai importante. Am fost luata din trup, si intoarsa in timp cu 2000 de ani in urma, unde am vazut cu ochii mei, NASTEREA LUI IISUS HRISTOS, PĂTIMIRILE SALE, RASTIGNIREA SA, INGROPAREA SI INVIEREA SA, TAIEREA CAPULUI SFÂNTULUI IOAN BOTEZATORUL, ADORMIREA MAICII DOMNULUI, LUMINA care vine in fiecare an in SAMBATA INVIERII DOMNULUI, TULBURAREA APEI IORDANULUI, IORDANUL cum s-a întors înapoi, DUHUL SFANT prezent la BOTEZUL DOMNULUI, etc etc

      Ștergere
    7. Draga Madus deja ai inceput sa ma disperi....Numai aiureli spui,cum poti sa spui ca creatorul tau este pamantul??????.Mai termina cu aberatiile astea si cauta-l pe Dumnezeul cel adevarat in Biblie.
      Da, si eu, ca si anonim 12:02, cred ca Iisus a fost rastignit pe cruce pt pacatele noastre.Si tu ce faci Madus? Spune-mi te rog,tu cand treci prin momente mai grele ale vietii,cui te rogi? La pamant,la soare......?
      Mai bine pune-te in genunchi si roaga-l pe Dumnezeu sa te ierte pt toate aiurelile pe care le-ai spus.Dumnezeu sa te ajute!

      Ștergere
    8. Of,Madus...Cum rastalmacesti tu tainele !
      Pamantul ti-a oferit un trup pentru Sufletul tau,iar sufletul tau - bateria trupului tau si nu numai,este suflare din suflarea lui Dumnezeu care este Duh,nu materie.Pamantul este si el lumina,Madus.Dar este lumina in odihna,este energie condensata,prin puterea creatoare a Cuvantului Divin,putere pe care o ai si tu,dar te pierzi in rastalmaciri.Soarele nu este Hristos,este si el lumina intr-o alta vibratie,tot creatie.Dar aceste creatii sunt vitale prin vointa Divina ca si noi.

      Ștergere
  12. Refuzul de a publica comentariile fa face blogul plictisitor. Extrem de plictisitor. Il urmaresc nu pt postarile dvs ci pt invatamintele ce le pot trage din comentarii. Din unele comentarii. Incerc sa va inteleg supararile dar in acest mod nu prea cred ca veti avea multi cititori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Emauel prichici, sa stii ca santem unii care te putem ,,debarasa''cu usurinta de bruma de putere pe care poate o ai, nu avem nimic cu ,,credinta'' ta dar tine-o pt. tine, fii amabil si nu mai minti ca esti al din poze-
    L. A. al D Z .

    RăspundețiȘtergere
  14. @Mihai: nu mor caii când vor câinii. Credinta mea o impartasesc cui consider eu de cuviinta. În poza de la profil sunt eu, ce e așa de greu de crezut? Nu vrei tu mai bine sa debarasezî blogul ăsta?

    RăspundețiȘtergere
  15. In relatarea lui Sall Rachelle ;Pamantul intre anii 2012-2030 , printre altele spune[tot de extraterestri cu codita si copite] ca atunci cand se vaintampla EVENIMENTUL, adica aterizarea in masa a extraterestrilor, printre alte "ajutoare", va fi si acela ca ne vor invita in navele lor pt control medical si vindecare.

    Bineinteles , ca vei intra OM si vei iesi zombi.
    Si astfel neavand o credinta puternica in IISUS CRISTOS i-ti vei pierde MANTUIREA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Va dau un sfat! Imbratisati Soarele in fiecare zi,caci este mai mult decat poate mintea sa conceapa, asa cum mintea noastra nu poate cuprinde maretia Donului ISUS! Acum 2000 de ani ne-a invatat lectia Iubirii si cum sa ne descoperim pe noi insine, si nici acum nu intelegem invataturile Sale.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi nu sunt pe frecventa intelegerii. Precum nuca in perete... caci iubesc lumea mai mult decat orice, aici este problemuta lor... nu realizeaza cine sunt... deocamdata, viseaza...in dulcea lor somnolenta... dar e mai comod asa.

      Ștergere
    2. Draga D, mai bine imbratiseaza-l pe Domnul nostru Iisus Hristos! Atata venerezi soarele....
      Soarele este un element necesar vietii pe pamant,dar este doar unul din elementele necesare!
      Deci retine f bine,Nu este soarele creator de viata,ci Sustinator ca parte importanta in intreg ecosistemul,fiindca asa a hotarat DUMNEZEU.
      Cauta-l pe Dumnezeu in Biblie si nu in New Age!

      Isaia 8,31
      Daca ramaneti in Cuvantul Meu,sunteti in adevar ucenicii Mei
      Si veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face Liberi

      Ștergere
    3. Liliana, ce intelegi prin "adevarul va va face Liberi"?

      Ștergere
  17. Cei care comenteaza pe marginea comentariului meu incercati sa comentati asupra subiectului din previziunea doamnei maria din pct vostru de vedere.eu asta fac.sau sunteti in criza de idei si va luati si voi de unul sau altul.ce repede a cantat cocosul de 3 ori domnu emanuel.asa sa faceti si la judecata:eu nu eu nu nu eu madus madus a zis eu doar am aprobat.asa sa faci si tu anonim:cine eu nu eu nu madus madus mi-a rastalmacit vorbele.doamna liliana genunchii mei cand ma rog ating pamantul.iar pamantul nu e dumnezeul meu e tatal meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Li-li-ana! Li-li-a-na!! Li-li-a-na !!!

      Ștergere
    2. Madus eu m-am bucurat ca ti-ai dat seama cine este Hristosul, dar nu te-am și aprobat ca el nu a călcat pe pământ în trup de om. Am făcut aceasta corecție ulterior pentru ca cineva s-a sesizat și am vrut sa pun la punct și acest aspect pentru ca eu unul cred ca Iisus Hristos s-a născut din femeie și a avut trup de carne. Dar tu poți sa arunci cu câte pietre vrei. :)))

      Ștergere
    3. draga Madus,nu este nimeni in criza de idei,dar cand am citit in comentariul tau asta:"crucea lui hristos are legatura mai mult cu astrele fiind mai degraba un semn pagan decat crestin.iar isus hristos este soarele " si "nu il mai cautati in faptele lui lumesti.nu a existst niciodata" nu am putut ramane indiferent.Practic tu in acel comentariu ne numesti pe noi cei care ne inchinam la Sfanta Cruce un fel de pagani,si ca de fapt noi trebuie sa adoram soarele si nu pe Domnul Hristos.Desigur ca asta este parerea ta si o respect in totalitate,eu pur si simplu nu am facut decat sa taxez faptul ca doamna Maria a aprobat acel comentariu al tau si chiar pe al domnului Emanuel,desi cu alta ocazie eu am scris anumite comentarii strict legate de viziune si nu au fost aprobate.Recunosc, comentariul tau este raportat la viziune,dar din punctul meu de vedere ai depasit putin limita.Cat despre rastalmacit vorbe,arata-mi unde am gresit,unde am scris eu ca Domnul IIsus a fost in moarte clinica,faptul ca tu ai dedus cum reiese de aici:"din comentariul tau deduc ca isus hristos a fost un om care a fost pironit in cuie pe o cruce,caruia i sa infipt o lance in inima dar care a intrat moarte clinica dupa care s-a trezit" nu are nici cea mai mica legatura cu ce am scris eu.Deci e clar ca mi-ai rastalmacit vorbele,nu? Iar despre judecata,eu cred ca acolo nu vom avea drept de replica :))acolo nu cred ca vei avea dreptul sa te aperi spunand nu eu,nu eu,nu a fost vina mea ,etc...pur si simplu cred ca ne vor fi "cantarite" si faptele bune si cele rele,iar cand le vom revedea pe cele rele cred ca ne vom simti atat de rusinati si de umiliti incat ne-am dori sa nu ne aflam acolo in momentul acela.O zi placuta,si sa lasam supararile deoparte.

      Ștergere
  18. Draga Liliana,permite-mi sa te imbratisez pe tine, si astfel L-am imbratisat pe Christos!
    Eu Lam gasit pe Dumnezeu in interiorul meu. Daca astepti ca Dumnezeu sa iasa din biblie sa te imbratiseze, ma indoiesc ca s-ar putea intampla!
    Imbratiseaza-ti semenii, admira florile si copacii,mangaie un catel sau o pisica si Dumnezeu iti va raspunde cu aceeasi iubire.
    Daca IL rezumi pe Dumnezeu la biblie pierzi esenta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da draga D, asa este, Dumnezeu este in interiorul nostru!Este Soarele Nostru Interior care ne incalzeste sufletul intotdeauna prin Lumina Sa! Dumnezeu se manifesta prin iubirea care izvoraste din interiorul nostru catre exterior! Sa iubim deci viata, in toate formele ei de manifestare- caci peste tot este EL, iubind semenii, florile, copacii, animalele, Terra - IL iubim pe EL! Doamne ajuta, cu mult drag!

      Ștergere
    2. Draga D,te imbratisez si eu cu toata dragostea!
      Da, draga D,eu vreau sa-l imbratisez pe acest Dumnezeu din Biblie.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care este UNIC.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care a facut cerul si pamantul.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care este VIU.
      Pe acest Dumnezeu din Bibile care nu se schimba niciodata.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care este dintotdeauna si pentru totdeauna.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie in care este ADEVARUL.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care este IUBIRE.
      Draga D,mai cunosti tu un alt dumnezeu care si-a sacrificat Fiul pt noi,,Asa a iubit Dumnezeu lumea,incat l-a daruit pe Fiul Sau".
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care este ajutorul si nadejdea mea.
      Pe acest Dumnezeu din Biblie care.... si pot continua la infinit.

      Da,draga D,nimic altceva nu te poate implinii,numai acest Dumnezeu al Bibliei.Dar tu,daca ai o repulsie fata de Biblie ,nu ai cum sa-L gasesti pe Adevaratul Dumnezeu.
      Draga D,intoarce-te la Dumnezeul din Biblie,umple-ti mintea cu invatatura Lui si nicidecum sa-ti golesti mintea(asa ne indemni tu sa facem).
      Vezi! TU ai procedat asa si ai pierdut Esenta-
      Te rog, daca poti sa-mi spui,oare ce este in sufletul parintilor tai? Sunt de acord cu aceasta cale care ai ales-o?
      Haide, din nou pe Calea cea buna cat nu este prea tarziu!
      Dumnezeu sa te ajute !

      Ștergere
    3. Liliana, ai facut refereire mai sus:
      Isaia 8,31
      Daca ramaneti in Cuvantul Meu,sunteti in adevar ucenicii Mei
      Si veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face Liberi

      Ce intelegi prin "adevarul va va face Liberi"?

      Ștergere
    4. Liliana, te rog nu critica! Sa sti ca Didona are foarte mare dreptate. Acest Dumnezeu al Bibliei (cum il numesti tu) este peste tot! Este in natura, in flori, copaci, si fiinte! Este pe Terra si in Univers! Dar EL este si in noi, in interiorul nostru! Didona a incercat sa spuna caci este bine sa-L simti pe Dumnezeu in inima ta, in sufletul tau, in toata fiinta ta si nu numai! Nu este destul ca EL sa fie perceput doar la nivel rational (cu mintea) ci cu sufletul! Pentru ca avandu-L pe EL in sufletul nostru devenim intelepti, devenim buni si frumosi precum divinitatea este!
      Nu este vorba de vreo repulsie la Biblie, insa Dumnezeu trebuie simtit cu inima si sufletul! Si eu am siguranta ca si tu IL simti in sufletul tau! :) CU DRAG!

      Ștergere
    5. Liliana, cand iubesti pe cineva tu iubesti cu mintea sau cu inima? Cum Il iubesti tu pe EL?

      Ștergere
    6. Draga anonim 18:44,
      Eu asa interpretez versetul respectiv:
      Adevarul este Iisus,,Eu sunt calea,adevarul,si viata"
      Cuvantul este Biblia.Este singura carte in care il putem cunoaste pe El.
      Cred ca Domnul Iisus doreste sa fim statornici in umblarea noastra cu El si putem trai in felul acesta numai daca ne hranim din Cuvantul Lui(Biblia).
      Adevaratii ucenici sunt pasionati de Cuvantul Lui si mediteaza zilnic la Voia Lui si isi hranesc mintea cu invatatura Lui.
      Deci,daca ramanem in Cuvantul Sau,inseamna ca ne supunem fata de Cuvantul Sau si doar in felul acesta Iisus ne va elibera de puterea pacatelor din viata noastra.
      Trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne elibereze de orice legaturi care ne impiedica sa citim si sa implinim
      Scriptura.Trebuie sa il credem pe Domnul Iisus care a zis,,Ferice de cei ca asculta Cuvantul lui Dumnezeu,si-L
      pazesc!(Luca 11:28).Cu drag,


      Ștergere
    7. Draga anonim21:11,
      Cum il iubesti tu pe El,asa il iubesc si eu pe El.Cu drag,

      Ștergere
    8. Draga anonim 20:32,
      Va multumesc,dar nu era cazul sa interveniti,am inteles f bine ce a dorit D sa spuna..Cu drag,

      Ștergere
    9. Si sufletul Liliana, si pe acela si-l hranesc cu Cuvantul Sau. Daca ramanem in Cuvantul Sau, inseamna ca este inscris in inima noastra, iar Cuvantul Sau este lucrator - schimba sufletul nostru (ii mai zicem cateodata interior) si astfel apare aceasta mareata schimbare, Omul din Dumnezeu sau din Duh. Deci el nu va trebui sa fie suspus fata de Cuvantul Sau ci va indeplini Cuvantul Sau pentru ca natura aceluia este intocmai voii Domnului. Totul devine atat de natural! Apare o schimbare a sufletului, o hranire a lui cu esenta divina! :)
      Astfel acel suflet nu mai depinde de material, se ridica la un nivel superior!De aceea se spune ca este LIBER. Liber de materialism si de capcanele acestuia!
      Ce ramane pana la urma dintr-un om? Sufletul lui! Caci acesta este vesnic! Acesta este cel care pulseaza de dragostea pentru Dumnezeu! Acesta este cel care raspandeste dragoste pentru semeni si pentru tot ce inseamna viata! :)
      Ratiunea te ajuta sa discerni insa sufletul te ajuta sa simti! Odata ce suntem conectati la dragostea divina cu sufletul nostru devenim iubire, pace, frumusete divina, dragoste pentru aproapele si pentru orice vietate! Cu mult drag!

      Ștergere
    10. Draga anonim 16:44,mi-ar face o deosebita placere sa mai vorbesc cu dvs dar numai conform Scripturii.Faptul ,ca nu va-ti prezentat,ma face sa fiu un pic sceptica in privinta dvs.Sper sa nu va suparati pe mine! Cu drag,

      Ștergere
    11. Intreaba orice din Scriptura! Iti voi raspunde daca am intelepciunea necesara! :)

      Ștergere
    12. Draga domnule.... sau doamna....,
      Va rog,bineinteles daca doriti,imi puteti spune daca aveti un scop anume pe acest pamant?

      Ștergere
    13. Da am un scop: misiunea pentru care am venit pe acesta! Caci fiecare are o misiune! Si tu ai o misiune Liliana! Caci nimeni nu vine la intamplare pe pamant! :) Spune-mi Dia!

      Ștergere
    14. Dia, daca nu iti este f greu ,spune-mi care este misiunea ta si daca esti si anonimii de la 10:08, 18:44, 20:32, 21:11?

      Ștergere
    15. Nu imi este greu Liliana. Eu am scris mesajele.
      Misiunea mea este a invata, atat sub aspectul transmiterii dar si al asimilarii, caci intodeauna mai este loc... Consider de asemeni ca trezirea si evolutia spirituala sunt lucruri foarte serioase.

      Ștergere
    16. Draga Dia,
      Este corect ceea ce afirm eu acum?
      Ca toti suntem creatii ale lui Dumnezeu dar nu toti suntem copiii Lui.
      Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege:Ori vrem sa fim cu El ori cu cel rau.
      Daca alegem sa fim cu El trebuie sa realizam aceasta conexiune cu El(dar cum? m-am gindit eu,El sfant si noi pacatosi).
      Singura solutie, a fost, ca Dumnezeu sa isi dea Fiul mult iubit sa fie rastignit pt noi pacatosii.Prin jertfa Lui s-a creat puntea necesara de a ajunge la El.
      Deci,Dumnezeu si-a facut partea lui,acum este si randul nostru, al pacatosilor, care am decis sa-L urmam.
      Noi, trebuie mai intai sa constientizam ca suntem pacatosi,sa ne gandim la toate pacatele care le-am facut,sa le marturisim Bunului Dumnezeu , sa-l rugam sa ne ierte si sa il chemam sa patrunda in inima noastra.
      Si oare cand stim siguri ca a patruns? Atunci cand se produce o schimbare in interiorul nostru.Ceea ce ne placea altadata sa facem,acum nu ne mai place, privim oamenii altfel,cu iubire,nu mai poti sa ti ura,sa jignesti,sa vorbesti urat,sa critici,incepi sa-ti iubesti pana si dusmanii...
      Deci,ce doreste Iisus Hristos de la noi?
      -sa ne pocaim (sa ne marturisim pacatele)
      -sa fim mantuiti( conexiunea noastra cu Dumnezeu)
      -sa fim nascuti din Duh (adica transformarea noastra)

      Ce zici draga Dia,am inteles bine sau nu? Cu mult drag,



      Ștergere
    17. Liliana, o luam pe rand, le numerotez ca sa-mi fie mai usor:

      1.”Ca toti suntem creatii ale lui Dumnezeu dar nu toti suntem copiii Lui.”

      Dupa creatie, toti suntem copii Lui. Dupa alegere depinde in ce ne transformam: in “ingeri “ sau “demoni”. Dar mai este un lucru de luat in considerare: chiar daca cel rau ne-ar acapara si daca ar fi un moment de revenire din partea noastra, printr-o schimbare reala cu tot ce presupune, Dumnezeu ne iarta, ne primeste cu drag la El. Pentru ca, totusi, pentru El, suntem copii Lui - sti exemplul cu oita ratacita din Biblie!

      2.”Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege:Ori vrem sa fim cu El ori cu cel rau.”

      Absolut corect! El ne-a dat aceasta libertate! Nu ne forteaza, trebuie sa fie alegerea noastra! El ne lasa in voia mintii noastre!

      3. “Daca alegem sa fim cu El trebuie sa realizam aceasta conexiune cu El(dar cum? m-am gindit eu,El sfant si noi pacatosi).”
      Refacerea conexiunii este necesara, altfel nu se poate intampla nasterea din Duh.

      4. “Singura solutie, a fost, ca Dumnezeu sa isi dea Fiul mult iubit sa fie rastignit pt noi pacatosii.Prin jertfa Lui s-a creat puntea necesara de a ajunge la El.
      Deci,Dumnezeu si-a facut partea lui,acum este si randul nostru, al pacatosilor, care am decis sa-L urmam.
      Noi, trebuie mai intai sa constientizam ca suntem pacatosi,sa ne gandim la toate pacatele care le-am facut,sa le marturisim Bunului Dumnezeu , sa-l rugam sa ne ierte si sa il chemam sa patrunda in inima noastra.”

      Constientizarea de care vorbesti: eu o numesc trezire. De acolo incepe adevarata evolutie spirituala. Abia din punctul acela Dumnezeu este mai important decat orice. Cel putin in cazul meu asa am experimentat. Abia de acolo lucrurile s-au limpezit! Desi mergeam la biserica de mica. Am vazut astfel clar lumea si materialismul ei, si am experimentat mai profund pe Hristos in inima si sufletul meu. Am vazut lucrurile din perspectiva Lui nu a lumii. Sufletul meu a inceput sa vibreze altfel! De atunci invat cat de multe pot, pentru ca Dumnezeu este pe primul plan, pentru mine.

      5. “Si oare cand stim siguri ca a patruns? Atunci cand se produce o schimbare in interiorul nostru.Ceea ce ne placea altadata sa facem,acum nu ne mai place, privim oamenii altfel,cu iubire,nu mai poti sa ti ura,sa jignesti,sa vorbesti urat,sa critici,incepi sa-ti iubesti pana si dusmanii...”

      Corect! Ai expus corect! Totul se schimba, in frumos, manifestandu-se natural! Nu mai trebuie sa facem eforturi spre a fi buni, pentru ca aceastea sunt calitati ale sufletului nostru! De aceea in Biblie se mai spune: “nu mai sunteti sub Lege ci sub Har”. In timp primim de asemeni daruri spirituale! Caci se dezvolta un simt mai special in noi de pe urma asimilarii in structurile noastre a energiei divine!

      6. Deci,ce doreste Iisus Hristos de la noi?
      -sa ne pocaim (sa ne marturisim pacatele)
      -sa fim mantuiti( conexiunea noastra cu Dumnezeu)
      -sa fim nascuti din Duh (adica transformarea noastra)

      Da. Pocainta= constientizarea reala si marturisirea pacatelor. Odata constientizate in mod real nu le mai facem! Daca le repetam, nu prea le-am constientizat… s-a intamplat o marturisire cumva formala.
      Mantuirea si nasterea din Duh= curatirea sufletului (in Ioan 3, se vorbeste simbolic de o nastere din apa) ca apoi sa poata veni Duhul Sfant sa se aseze (nastere din Duh). Odata ce Duhul Sfant se aseaza se intampa aceasta nastere din Duh. Apare omul nou, din Dumnezeu. El traieste in conexie directa cu Divinul. Pe mai departe de noi tine sa nu intristam Duhul Sfant care este in noi! Caci reverso mai vine sa incerce pe cel aflat pe Calea Domnului.

      Ștergere
  19. Bunica mea îmi spunea asa:întotdeauna săi mulțumim vântului pentru ca atunci când este foarte cald sa il rugam sa adie un pic ca sa ne răcori m iar când e ger năpraznic sa il rugam sa nu bată sa nu ni sa pară gerul si mai ger.

    RăspundețiȘtergere
  20. Maria, ai vazut in viziunile tale, ceva dintre aceste fiinte? http://realitateapresei.blogspot.ro/2016/02/et.html
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vazut Maria, ceva asemanator acestor fiinte?

      Ștergere
    2. Nu pot deschide linkul, poate imi trimiti Informatia integrala,in pagina mea de fb. Multumesc mult.

      Ștergere
    3. realitateapresei.blogspot.ro

      Ștergere
    4. Te invat eu cum sa deschizi link-uri! Copiezi adresa (link-ul primit), deschizi o pagina noua de cautare Google, alipesti link-ul acolo si dai enter. Asa vei putea sa deschizi tot ce primesti sub forma de link! Te iubesc!

      Ștergere