miercuri, 24 februarie 2016

CUTREMURUL S - A ADEVERIT , ÎN AUSTRALIA ! DIN FERICIRE NU SUNT VICTIME !

                                                                  Dragii mei, 

Scriam ieri dimineață,23 .02.2016, un articol cu titlul:

UN CUTREMUR SE VA FACE SIMȚIT , ÎNSPRE SUD - EST ! 

 Iar după 10 ore dragii mei, CUTREMURUL  s-a produs în AUSTRALIA!

Din fericire, nu a avut o asa mare intensitate,a fost de 5,9, si nu a facut victime.  

Din acest motiv, femeia pe care eu o vazusem, nu se speriase si nu s-a ridicat de pe băncuță.

Iata: 

Pământul s-a zguduit puternic! Un cutremur de 5, 9 grade ...

spynews.ro/.../pamantul-sa-zguduit-puternic-un-cutre...
17 hours ago - Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs marţi, la sud de Australia, la ora României 18.08. Conform datelor publicate de Centrul ...

Cutremur cu magnitudinea de 5,9 grade, marti seara - BZI.ro

www.bzi.ro/cutremur-cu-magnitudinea-de-5-9-grade-...
Un cutremur moderat cu magnitudinea moment de 5,9 grade s-a produs marti, la sud de Australia.Cutremurul a avut loc la ora 18.08, ora Romaniei.
Iata si articolul meu:

                                  23  Februarie 2016,ora 8,34 dimineața !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineata, in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor, vad in fața mea, eu stând la Sud- Est cu locuinta,văd o incapere ingusta si intunecoasa. 
Încaperea nu avea mai mult de 2 metri latime si 3 lungime.
Aici la intrare pe partea dreapta ,se afla o băncuță, pe care ar fi încăput circa 4-5 persoane ca sa se aseze pe ea. Dar văd numai o femeie intre două vârste, care asteapta parca sa intre undeva, sa fie chemata de cineva.
Femeia, avea tenul mai inchis la culoare, nu era chiar bruneta. Avea batic de culoare inchisa pe cap, dar nu negru. 
Cum statea ea acolo pe banca, brusc, începe un Cutremur si clatină băncuța cu tot cu ea. Dar femeia nu s-a speriat,ci a stat linstita pe bancă.

Image result for SEISMOGRAF.
Dragii mei, sa ne rugam din nou împreuna, pentru ca și acest Cutremur care mi s-a arătat, sa nu fie puternic si sa nu faca victime omenesti,oriunde s-ar produce el.
Fireste,DUMNEZEU va face numai după VOIA  SA !
 Dar noi ,putem sa-L imploram ca sa nu ne lase din Mâinile Sale ocrotitoare ,si sa cadem în ispita vrajmasului ,care cauta sa ne indepărteze de TATAL CEL CERESC ,de SFANTA  TREIME si de MAICA  LUI  DUMNEZEU.
Să ne unim în Rugaciune si sa ne iubim fratilor, ca niste frati si surori ce suntem Intru Domnul nostru Iisus Hristos,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea, Amin!
                                             Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Cutremurul a avut loc la ora 18.08 U.T.C.(timpul universal coordonat).pt a afla ora romaniei la momentul cutremurului mai adaugam 2 ore.deci a avut loc la ora 20 ora romaniei.dar si asa se incadreaza ca previziune adeverita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA DOMNUL MADUS. ÎN SUD VESTUL MAPAMONDULUI.

      Ștergere
    2. SCUZE DOAMNA MARIA,SUD ESTUL MAPAMONDULUI.

      Ștergere
  2. Iti mulțumim Bunul Dumnezeu ca ai zguduit decat pământul si te -ai îndurat de fiecare om din acea zona si i ai ocrotit.niculina.

    RăspundețiȘtergere
  3. “Zis-a Domnul: Ascultati pilda aceasta: Era un om oarecare stapan al casei sale, care a sadit vie. A imprejmuit-o cu gard, a sapat in ea teasc, a cladit un turn si a dat-o lucratorilor, iar el s-a dus departe. Cand a sosit timpul roadelor, a trimis pe slugile sale la lucratori, ca sa-i ia roadele. Dar lucratorii, punand mana pe slugi (slujitorii lui Dumnezeu), pe una au batut-o, pe alta au omorat-o, iar pe alta au ucis-o cu pietre. Din nou a trimis alte slugi, mai multe decat cele dintai, si au facut cu ele tot asa. La urma, a trimis la ei pe fiul sau, zicand: Se vor rusina de fiul meu. Iar lucratorii viei, vazand pe fiul, au zis intre ei: Acesta este mostenitorul; veniti sa-l omoram si sa avem noi mostenirea lui. Si, punand mana pe el, l-au scos afara din vie si l-au ucis. Deci, cand va veni stapanul viei, ce va face acelor lucratori? I-au raspuns: Pe acesti rai, cu rau ii va pierde, iar via o va da altor lucratori, care vor da roadele la timpul lor. Zis-a lor Iisus: Au n-ati citit niciodata in Scripturi: «Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns sa fie in capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta si este lucru minunat in ochii nostri»? De aceea va spun ca imparatia lui Dumnezeu se va lua de la voi si se va da neamului care va face roadele ei. Cine va cadea pe piatra aceasta se va sfarama, iar pe cine va cadea il va strivi. Iar arhiereii si fariseii, ascultand pildele Lui, au inteles ca despre ei vorbeste” (Matei 21, 33-45).

    http://www.crestinortodox.ro/predici/predici-duminica/pilda-lucratorilor-viei-96698.html

    RăspundețiȘtergere
  4. http://stirileprotv.ro/stiri/international/indonezia-lovita-de-un-cutremur-cu-magnitudinea-8-1-seismul-a-avut-loc-la-10-kilometri-adancime.html

    RăspundețiȘtergere