duminică, 28 februarie 2016

HAINA OMULUI , ESTE MURIREA !


                                     Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc, într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc, niciodată !  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
               
                          19  Februarie 2016,ora 5,15 zori de zi !

                                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, mă trezeste un glas tare placut,care spune ceva ca o poveste.
Citez:
                        ”Trebuie să avem mai bine grijă, de inimă si de suflet.
               Haina omului, este Murirea !” 

Dragii mei, asa și trebuie, ca sa avem grija si de inima,ca nu cumva sa se învârtoșeze, dar si de suflet,pentru că ,nu stim când vine ziua si ceasul ,când vom pleca la Domnul si Dumnezeul nostru.  
Dragii mei, inima noastra ,trebuie sa ne fie întotdeauna buna si miloasa,iar sufletul, sa ne fie plin de Credință, de Nădejde si Dragoste în Bunul Dumnezeu și-n Maica Domnului, precum si de Iubire față de Aproapele. 
Cine își iubeste Aproapele neconditionat, acela ÎL iubeste si pe Dumnezeu. 
Cine spune că iubeste pe Dumnezeu ,dar pe Aproapele său il uraste,il batjocoreste si nu face milostenie, acel om nu are cum sa-l iubeasca pe Dumnezeu,pentru că,Iisus ne spune: 

Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici fraţi ai mei, nici Mie nu Mi-aţi făcut! 

"Cunoscând poruncile Domnului aşa să vieţuim: 
pe cei flămânzi să-i hrănim, pe cei însetaţi să-i adăpăm, 
pe cei goi să-i îmbrăcăm, pe străini să-i aducem în casă, 
pe bolnavi şi pe cei din temniţă să-i căutăm; 
ca să zică şi către noi Cel ce va să judece tot pământul: 
Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, 
de moşteniţi împărăţia ce s-a gătit vouă." 
Așadar dragii mei, să căutăm să împlinim Poruncile Domnului, din Dragoste si cu Dragoste, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi înșine!
                           Cu dragoste,Maria. 



                                                

41 de comentarii:

  1. VATI GÂNDIT CE O FI ÎN LUMEA DE DINCOLO? AICI SUNTEM OAMENI,CU SEVICI,CU TREBURI CASNICE. EU CRED CA DINCOLO VOM FI CEL PUTINI OAMENI. NI SE VADA SA LE INCERCAM PE TOATE. SI NU CU FORTA. DUPA MILIARDE DE ANI DE LA DECES,CÂND NOI VOM CERE ASTA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri



    1. GABRIEL DACA VREI SA AFLI MAI MULTE DESPRE CUM ARATA LUMEA DE DINCOLO CITESTE CARTILE SCRISE DE EUGEN NICOLAE GîSCA ,ITI SPUN CA NIMIC DIN CE SCRIE ACEST OM NU ESTE CEVA FALS SAU AMAGIRE ...ARE SCRISE 5 CARTI CU CRISTIAN GANESCU SI 7 CU MIHAI AROSOAIE ...DACA IMI TRIMITI ADRESA DE FB TI LE PUN LA MESAJE,EL ESTE ACUM IN BUCOVINA DAR DE LOC ESTE DIN CRAIOVA ESTE CEL MAI MARE CLARVAZATOR ADAMIC,ASA CUM ERA ADAM LA INCEPUT ,DESCRIE CU LUX DE AMANUNTE LUMEA ETERICA SI PERICOLELE CARE NE PASC DACA INTOARCEM SPATELE INVATATURII LUI IISUS HRISTOS.O SA VINA UN TIMP CAND NU VA MAI STA ACOLO ,VA UMBLA INTRE OAMENI SI VOM AFLA DE LA EL CALEA DREAPTA SI NIMIC NU NE VA MAI TINE IN LOC.MA REFER LA EVOLUTIA SPIRITUALA.

      Ștergere
    2. MULŢUMESC ANONIM 16:22. LE VOI LUA DE PE NET.

      Ștergere
    3. asa sa faci ! :)

      Carti:

      Eugen Nicolae Gisca – Duhul omului / Fiintele umane intrupate pe teritoriul Romaniei /Misiunea Romaniei / Spiritul omului / Sufletul omului / Trupul materic / Trupul viitor de slava al omului

      Cristian Ganescu, Eugen Nicolae Gisca – Forta contra forta – marturiile unui clarvazator / Omul in afara trupului / Marele mister, omul / In fata eternitatii / Cosmos – de la haos la Imparatia cerurilor

      Ștergere
    4. Anonim28 februarie 2016, 16:22

      M-ai facut curios si l-am cautat si eu pe domnul Eugen Nicolae Gisca pe net si am dat de cartea sa in format pdf "misiunea Romaniei revelata prin clarvedere" si citind-o am gasit urmatorul pasaj:

      "Ca toţi românii ”împătimiţi” care studiază Ştiinţele Stelelor şi Ştinţele Numerelor de foarte mult timp, am avut curiozitatea să trec prin aceste 2 filtre care nu dau niciodată greş, pe toţi cei care se numesc pe ei înşişi maeştrii spirituali, ocultiştii, ezoteriştii, clarvăzători, vindecători, yoghini, şamani, vrăjitori, rei-kişti, infoenergeticieni, cunoscuţi de mine de 30 de ani până azi, şi în mod special pe cei de azi. Dezamăgirea mea a fost imensă… Căci aşteptam demult pe Cineva venit în suflet, trup şi aură de român care să fie certificat nu prin ce spune el despre el că este, ci prin ce spune Codul Sufletului său şi Codul Numelui său că este… Şi nu am avut la îndemână decât cei care apar pe hârtie şi pe sticlă, mereu aceeaşi şi care nu au trecut nici un test.Căci ce spun ei despre ei că sunt nu bate nici pe departe cu ce spune codul lor de suflet şi codul lor de nume despre ei… Căci dacă Astrologia şi Numerologia, care sunt Ştiinţe Exacte spun că Adevăraţii Maeştrii, Avatarii coborâţi pe Pământ din Cele 2 Tabere sau Generaţii de Oameni, trebuie să aibă numărul de suflet par, adică 11 sau 22 sau 33, înseamnă că azi, noi românii, trăim într-o mare minciună ”spirituală”, şi că mulţimea de ”maeştrii spirituali”, ”ezoterişti”, ”ocultişti”, ”clarvăzători”, ”paranormali”, ”şamani”, ”învăţători” şi ”trimişi” de tot felul, nu sunt altceva decât veritabile Farse Cosmice care se fac de către Păcăliciul Cosmic de ceva timp, în special după Revoluţie, românilor şi României din motive păstrate din păcate oculte pentru omul simplu."

      Eu sunt o persoana foarte curioasa din fire asa ca m-am gandit sa-mi calculez si eu numerologic numarul sufletului si l-am calculat si pe al Mariei Ghiorgiu.

      Numele meu complet este: Prichici Emanuel Andrei Ionut. Numerologic da 11.

      Numele gazdei noastre este: Ghiorghiu Maria si numerologic da tot 11.

      Metoda de calcul este asta (pentru cei care vor sa verifice sau sa-si calculeze singuri)

      A – 1
      E – 5
      I – 9
      O – 6
      U – 3

      Exemplu

      Ana Maria Stanga

      AAAIAAA

      1+1+1+9+1+1+1=15; 1+5=6

      Totodata citind si stiind ca este adevarat ce spune domnul Eugen ca sunt multi pacalici care cred ca fac Reiki dar ei n-au nicio treaba cu Adevaratul Reiki al lui Hristos (si o sa va si explic de ce zic asta) sunt demonizati si folositi de fortele intunecate.

      Am scris mai sus Adevaratul Reiki al lui Hristos din trei motive:

      1. Eu consider ca Reiki este Duhul Sfant, Lumina de care se vorbeste in Ortodoxie.

      2. Eu nu m-am lepadat de Hristos cand m-am apucat de Reiki ci Reiki-ul pe mine m-a reapropiat de Hristos.

      3. L-am rugat pe Hristos asa: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, daca energia Reiki care curge prin mine este de la tine atunci sa ramana cu mine toata viata, iar daca nu este de la tine sa se departeze de mine. Amin si multumesc. Va spun ca energia Reiki dupa aceasta rugaciune facuta din suflet nu a plecat nicaieri. Consider ca Reiki-ul pe care-l practic eu nu este Reiki-ul de fatada pe care-l practica multi. Reiki-ul pe care-l practic eu il are ca fundament pe Hristos si invataturile lui sunt baza si piatra de temelie a sistemului Reiki Traditional (eu mi-am dat seama de aceste adevaruri profunde cu ajutorul lui Hristos). Domnul Eugen are mare dreptate, si am spus-o si eu, ce se face pe la noi prin tara NU ESTE REIKI, ci este magie si vrajitorie.

      Ștergere
    5. Emanuel, in cazul femeilor cum se calculeaza corect? Cu numele de fata sau cu numele de casatorie?

      Ștergere
    6. Cu numele din certificatul de nastere, deci numele de fata.

      Ștergere
    7. Multumesc. Mi-a iesit 44. E de bine? E de rau?

      Ștergere
    8. Eu zic ca e de bine, de ce ar fi de rau? :)

      4+4=8 (deci cifra ta este 8)

      Ștergere
    9. Numarul sufletului 1

      Dorinta ta este sa fii cel mai bun. In universul tau, tu esti soarele si totul se invarte in jurul tau. Iti place sa fii in centrul atentiei. Una din lectiile pe care sufletul tau le recunoaste este “Sa conduci inseamna, de fapt, sa fii in slujba celorlalti”. Numarul sufletului 1 este numarul liderilor, al pionierilor, al persoanelor gata oricand sa aprinda lumina in intuneric.

      Numarul sufletului 2

      Dorinta ta este sa fii admirat si iubit de toata lumea. Vrei sa fii considerat special si daca cineva te dezamageste ai tendinta sa te comporti ca si cand ar fi sfarsitul lumii. Una din provocarile sufletului tau este sa iti dai seama ca numai Dumnezeu este perfect, iar ceilalti nu pot fi perfecti in actiunile lor. Numarul 2 este numarul cooperarii, al diplomatiei, al muncii in echipa pentru indeplinirea unor obiective.

      Numarul sufletului 3

      Tanjesti dupa situatiile in care iti poti exprima personalitatea. Ti se potriveste ceva in lumea artistica, a teatrului. Stralucesti atunci cand ai de facut ceva ce implica o audienta, un public: actorie, cantat, politica. Provocarea sufletului tau poate fi sa recunosti ca poti avea multi critici. Numarul sufletului 3 este numarul optimismului, al energiei, al divertismentului si al imaginatiei. 3 este numarul creatiei.

      Numarul sufletului 4

      Sufletul tau tanjeste dupa stabilitate, ordine, frumusete. Gasesti satisfactie in rutina, te simti mai aproape de divinitate in armonie. Esti un perfectionist care iubeste arta si designul. Una din provocarile sufletului tau este sa accepti ca pot fi oameni care nu sunt incantati de dorinta ta de a avea totul perfect. Numarul 4 reprezinta numarul traditionalismului, al stabilitatii, al pragmatismului. Numarul 4 reflecta, de asemenea, disciplina, organizarea.

      Numarul sufletului 5

      Ai o sete nestavilita de aventura, de experiente neobisnuite, de calatorii. Pentru tine viata este prea scurta si petreci fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. Una din provocarile sufletului tau este sa te asezi la locul tau si sa duci o viata banala. Numarul 5 este numarul provocarii, al oportunitatilor, al asumarii riscurilor. Numarul 5 releva, de asemenea, dorinta de explorarare a lumii fizice.

      Numarul sufletului 6

      Sufletul tau se simte implinit atunci cand ai grija de altii si le oferi sprijin. Iubesti oamenii si crezi ca cea mai mare exprimare a eului tau interior se regaseste in ghidarea si invatarea celorlalti. Esti fericit atunci cand vezi ca influenta ta a fost de bun augur asupra celorlalti. Totusi, ai tendinta sa fii atasat de persoanele pe care le intalnesti si una din provocarile tale este sa ii lasi pe altii sa isi manifeste independneta si sa accepti ca unele relatii au si un sfarsit.

      Numarul 6 este numarul generozitatii, al grijii fata de ceilalti, al sacrificiului si al iubirii. Numarul 6 este numarul dragostei si al casatoriei.

      Numarul sufletului 7

      Simti ca ai o chemare catre esoteric si stiinte, cunoasterea este hrana sufletului tau. Iubesti sa citesti despre istorie, stiinta, metafizica, arheologie, fizica, religie. Te inspira toate lucrurile care te fac sa intelegi mai bine lumea in care traiesti.

      Numarul 7 denota introspectia si urmarirea adevarului universal. Numarul 7 este numarul solitudinii, al misticismului. Despre numarul 7 se spune ca este numarul care leaga cerul si pamantul.

      Ștergere
    10. Numarul sufletului 8

      Pentru tine, chemarea sufletului este inmultirea si crearea unui imperiu, a unei dinastii prospere. Te simti implinit cand, prin puterea ta, ajuti la prosperitatea altora, persoane care te iubesc sau care lucreaza pentru tine. Incurajezi orice are legatura cu frumosul, cu scopul de a aduce bunastarea lumii. Provocarea sufletului tau este sa accepti ca banii nu sunt totul.

      Numarul 8 este numarul succesului, al prosperitatii, al organizarii si al liderului. Numarul 8 reprezinta, de asemenea, abilitatea de a sta concentrate asupra unei sarcini pana cand este gata.

      Numarul sufletului 9

      Sufletul tau tanjeste dupa conectarea cu alti oameni. Ai o intuitie foarte buna, abilitati analitice si o dorinta majora de a ajuta alte persoane. Crezi in Dumnezeu, in tine si in viitor. Provocarea sufletului tau este sa accepti ca exista oameni care nu iti inteleg idealismul. Numarul 9 este numarul actiunilor umanitare, al spiritualitatii, al intuitiei si al dezvoltarii personale.

      Numarul sufletului 11

      Sufletul tau vrea sa transforme idealul in realitate. Esti in cautarea adevarului absolute, al spiritualitatii. In drumul tau poti intalni multe hopuri si multe dezamagiri, insa iti dai seama ca numai asa poti ajunge la un nivel inalt al spiritualitatii. In numerologie, 11 reprezinta “mesagerul spiritual”. Cei care au acest numar sunt pe un drum de imbogatire spirituala.

      Numarul sufletului 22

      Sufletul tau este in cautarea transformarii personale din bine in si mai bine. Ai la indemana toate ustensilele pentru a reusi. Ai o personalitate puternica, esti inteligent, ai curaj si carisma. Ai aspiratii nobile si cel mai relaxant si linistitor lucru ti se pare cititul.

      Numarul 22 este numarul constructorului. Ai abilitati organizatorice, esti vizionar si binecuvantat cu abilitati de a transforma visurile in realitate.

      sursa: http://ampress.ro/fapt-divers/numarul-sufletului-cum-se-calculeaza-si-ce-spune-numele-tau-despre-tine/

      Ștergere
    11. 4+4=8 Ti-a iesit 8. Iti zice Emanuel cum e cu 8, daca-l intrebi, evident!:)

      Ștergere

    12. Astfel, după Ştiinţa Numerologiei, Codul Sufletului, adică”numele de
      suflet”al clarvăzătorului român născut în Balanţă extras din data naşterii
      18.10.1967, este 33 (Marele 8), iar”Misiunea Sufletului”pe Pământ, este
      dată de Cele 3 Numiri, adică de cele 2 prenume şi de numele
      clarvăzătorului român, Eugen=Bunul Născut; Nicolae=Victoria Poporului;
      Gîscă=Umblător prin Cele 3 Lumi –Lumea Pământului, Lumea Apei şi
      Lumea Aerului sau Văzduhului şi cunoscător al Luminii zilei şi nopţii, al
      Fulgerului şi alFocului, toate născute din părtăşia Lumii Pământului cu
      Lumea Cerului, Apei, Aerului şi Văzduhului.


      OAMENII CU CODUL SUFLETULUI 11,22,33,SUNT AVATARI...SUFLETE CARE VIN SA AJUTE OMENIREA IN PREAJMA MARILOR SCHIMBARI ....EUGEN ARE 33 LA FEL CA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ....SA FIM OARE MA REFER LA OMENIRE IN APROPIEREA UNOR MARI SCHIMBARI???

      Ștergere
  2. Moartea: este scopul final al vietii.decodarea fantezista a mortii lui madus:in data de 22-12-2016 madus va implini varsta de 40 de ani.4+0=4 este cifra care ii place cel mai mult lui madus.4 il reprezinta pe creatorul lui terra(pt carcotasi terra nu e mama ci tatal meu- terra inseamna soare interior).asadar in ziua de 22-12-2016 madus va muri ,iar constiinta lui va intra atat de adanc in terra si ii va arata acesteia toate pacatele pamantenilor.toate crimele si fara de legile lor.asadar eu madus voi lua cu mine toate pacatele voastre si le voi arata tatalui meu terra.acea zi va fi inceputul judecatii voastre.si stiti de ce voi face asta?pt ca sapte a mea vreau sa se numeasca terranian nu pamantean.asta nu ati reusit sa invatati voi oamenii sa va indentificati cu planeta in intregul ei.voi va indentificati doar cu solul de la suprafata ei si in inconstienta voastra nici macar nu va dati seama ca asta creaza bariere imense intre voi.bariere rasiale,religioase,lingvistice et.c.nu sunteti in stare sa faceti pasul urmator.eu si sapte al meu suntem primii terranieni.noi ne indentificam cu planeta ca intreg si in noi arde un soare.dar stati linistiti este doar o decodare fantezista.ce nu stiti voi este ca tot ce a gandit omul odata mai tarziu a fost realizat chiar daca a gandit-o ca si fantezie.nu stiti ca tot ce omul a realizat a avut ca punct de plecare o fantezie(a zburat pt ca cineva a avut fantezia asta,datorita fanteziei a ajuns pe luna si in adancul oceanului).sper ca va-ti prins care e fantezia mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Fantezia" omului nu ar exista daca nu ar fi ingaduita de Dumnezeu. Inainte de a fi in gandul omului ideea a fost la Dumnezeu.
      Sa avem insa precautia de a-L intreba pe Tatal nostru din cer daca ideea din mintea noastra este de la El. Stim ca unele din ele vin de la vrajmas pentru a ne deturna de la planul nostru de a fi mereu fii ai Tatalui si de a implini voia Lui.
      Sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne ocroteasca de cursele vrajmasului si sa ne dea mereu gandul Lui bun.
      Cu totii vom lasa in urma noastra haina muritoare, insa doar Dumnezeu cunoaste ceasul acesta. Se cuvine sa-i lasam Lui luarea deciziilor, iar noi sa implinim mereu vointa Lui.
      Cu prietenie, Mira.

      Ștergere
  3. Am citit cartea :"Am murit si m-am descoperit pe mine insami"de Anita Moorjani si in concluzie, dupa spusele femeii care s-a intors din coma la viata, iubirea neconditionata este cea care lipseste omenirii,nu conteaza ce religie ai sau daca esti ateu.
    Cartea merita citita .O am in pdf(246 pagini).V-o pot trimite pe emsil ,daca doreste cineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga Dragon Star, iubirea neconditionata este cea care lipseste omenirii! Sper intr-o schimbare reala a omenirii pentru a aduce in viata noastra binele si frumusetea divina! Am vazut un reportaj cu Anita Moorjani. Sa invatam din experienta ei!!!
      Varianta online:
      http://portalspiritual.com/wp-content/uploads/2015/01/Anita-Moorjani-Am-murit-si-m-am-descoperit-pe-mine-insami.pdf

      Ștergere
  4. HAINA OMULUI , ESTE MURIREA !
    Cam asa spun de fiecare data cand se aduce in discutie "moartea" omului!
    Ce vezi tu omule este din pamant, ce nu se vede dar simte si are sentimente este de sus din cer!
    Ce este din pamant merge in pamant, ce este din cer mere in cer, asta este, corpul merge la reciclare si sufletul la cer, noi suntem nemuritori cu sufletul si in timp acesta schimba haina (corpul) care se invecheste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta spre sfintire si desavarsire divina incat mantia omului sa devina LUMINA!

      Ștergere
  5. Asa este Maria! Bine ai scris! Omul bun, placut lui Dumnezeu, este cel cu inima si sufletul curat! Domnul nostru Iisus Hristos spunea in Evanghelia dupa Marcu cap.10:
    "15.Adevărat zic vouă: Cine nu va primi împărăţia lui Dumnezeu ca un copil nu va intra în ea."
    Sa fim buni si curati la suflet si inima!Sa nu judecam aproapele, sa ne iubim semenii si tot ceea ce Dumnezeu a creat! Precum copilasii! Sa ne sfintim si sa lasam Duhul Sfant sa se aseze in inima noastra ca apoi sa devenim Lumini in lume! Cu drag! Dia

    Am gasit acest material pe net, pentru cei care doresc sa-l citeasca sau reciteasca, il postez aici:

    https://astrodeva.files.wordpress.com/2014/03/debbie-ford-drumuri-catre-tine.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, draga Dia,ai expus f bine dar poti sa dezvolti un pic mai mult acest verset..
      Stim cu totii care suntem parinti,faptul ca,copilasiii nostri cand sunt mici,au o imaginatie foarte,foarte bogata.
      Deci,daca unii oameni,pot sa-si imagineze ca pot fi asemenea lui Dumnezeu,pot sa salveze lumea,sunt nemuritori...departeeeeeeeeeeee sunt de acestia Imparatia lui Dumnezeu.Cu drag,

      Ștergere
    2. Adica: fara idei preconcepute!:)

      Ștergere
    3. Dar Liliana, unii oameni chiar au misiuni de indeplinit, de la Bunul Dumnezeu. Unele chiar foarte importante! Nu trebuie sa gandim sau sa judecam de nimeni! Lucrarea unui om se adevereste daca e de la Dumnezeu sau nu! Nu trebuie sa ne framantam!

      Ștergere
    4. Daca misiunea este sa ajute si salveze oameni, atunci acest lucru se va adeveri! Lasam lucrurile sa curga si vom vedea! Dumnezeu lucreaza prin oameni iar EL cunoaste fiecare inima si suflet!

      Ștergere
    5. Parintele Arsenie Papacioc spunea: "ca daca stai de vorba, repet cu tine, fara sa te cruti, iti dai seama cat de perfect esti si ce grozav esti: dumnezei sunteti!"

      https://www.youtube.com/watch?v=kUP9SZwvd1U (minutul 20 si 30 de secunde)

      Sa intelegem draga Liliana Muresan ca si parintele Arsenie Papacioc avea o imaginatie bogata? :)

      Ștergere
    6. LILIANA DAR TU AI FOST ÎN LUMEA DE DINCOLO? DE UNDE ȘTI CĂ ESTE DEPARTE? CÂND EU ȘTIU FOARTE BINE CĂ E ÎN NOI ȘI ÎNAFARA NOASTRĂ.

      Ștergere
    7. Da,Gabriel,daca vrei sa-l simti pe Dumnezeu in tine,poti sa il simti,dar numai cu rugaciune pura si curata,nu prin meditatii,imaginatii,yoga,etc.
      Mintea trebuie sa se uneasca cu inima ta,iar daca reusesti sa treci de " vama" senzatilor,atunci reusesti sa te unesti cu Dumnezeu si sa simti o senzatie duceaga,pace....
      Daca cauti senzationalul,te preia cel "rau"
      Persoana prinsa in aceasta capcana ajunge sa creada si sa pretinda ca actioneaza conform unor ,, principii duhovnicesti",dar in realitate el isi face voia,satisfacandu-si si conservandu-si egoul si ramanand intarit in propriile pareri.Deci ei cauta sa experimenteze diferite stari si senzatii( gen D).Cu drag,

      Ștergere
    8. Daca nu stiai Liliana, rugaciunea este o forma de meditatie. :)

      Ștergere
    9. AI DREPTATE. IAR DESPRE D MĂ ABŢIN.DOMNIȘOARA DIDONA. AM ÎNVĂŢAT CEVA DE LA EA.

      Ștergere
    10. Liliana ce parere ai despre sfintii din Himalaya sau calugarii din Tibet? In realitate isi fac voile?

      Ștergere
    11. Ce stiu eu,draga Emanuel,ca tu ai puterea sa ,,ucizi" sufletul unui om.
      Citez,,Oare daca acest dumnezeu biblic i-ar vorbi Lilianei si i-ar spune sa-si ucida copiii ,oare ar fece-o sau ar ezita?.Pana in strafundul inimii mi-au patruns aceste cuvinte.
      Draga Emanuel,Dumnezeul meu,niciodata nu mi-ar cere asa ceva,dar ce zici, daca El mi-ar vorbi asa:
      ,,Liliana,sufletul lui Emanuel este ,,pierdut",trebuie sa-ti vinzi tot ce ai si sa imparti saracilor ca sufletul lui sa fie ,,salvat".Ce zici,Emanuel,as face-o sau as ezita?

      Ștergere
    12. Dar carne mananci Liliana? Aceea nu este si ea o ucidere?

      Ștergere
    13. LILIANA,DUMNEZEU I-A DAT ORDIN LUI AVRAAM SĂ-L OMOARE PE FIUSO PE ISAC. DAR CÂND SĂ-L ÎNJUNGHIE,A SPUS SĂ SE OPREASCĂ. DECI ȘI LUI DUMNEZEU ÎI PLACE SENZAŢIONALUL DAR MAI PUŢIN CA LA DIAVOL.

      Ștergere
  6. Alexandru, ca o completare, ....ce este din cer ,poate sa mearga si in sens opus cerului.Depinde ce alegem.
    Eu i-mi doresc ca toti sa alegem calea cerului lui DUMNEZEU.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca treci clasa a 2-a urmeaza a 3-a, apoi a 4-a, a 5-a, nu dai inapoi ca racu, cel mult repeti clasa!

      Ștergere
    2. Daca cumva Ioane ai fost deceptionat de anumite lucruri sau fapte din int. fratiei treci peste sau ai grija ca tu sa fii curat altfel te vor distruge !

      Ștergere
  7. O alta carte interesanta ar fi:
    Schimba-ti aura, schimba-ti viata! scrisa de Barbara Y. Martin si Dimitri Moraitis. Editura Curtea Veche. Nu am gasit-o in format free, pdf, deocamdata. Daca o vedeti prin librarii, aruncati o privire!

    RăspundețiȘtergere
  8. Rugati-va, rugati-va, rugati-va pentru ca nu stiti ziua in care va veni Fiul Omului. Semne sunt la tot pasul si ne-am obisnuit cu ele. Cand vom inceta sa ne rugam si sa asteptam Mantuitorul suntem in pericol sa ne pierdem sufletele. Sa ne rugam pentru ca Domnul este aproape si vine curand.
    Nu va fie frica! Dumnezeu stie tot, stie tot Adevarul, faca-se mereu voia lui, atat in cer cat si pe Pamant.
    Sa ne iertam greslile unii altora asa cum Dumnezeu ne iarta greselile noastre. Spunem mereu mecanic rugaciunea lasata de Isus Mantuitorul, dar nu o traim zi de zi. Daca nu vom ierta, nu vom fi iertati, daca vom face mereu ce vrem noi fara sa ascultam de voia Tatalui nu vom fi primiti in Imparatia Lui ca fii ai Lui.
    Nu va fie frica! Rugati-va mereu! Faceti voia Tatatui, munciti pentru painea zilnica si iertati-va greselile unii altora asa cum vreti sa va ierte Dummnezeu. Nu cadeti in ispita vrajmasului, ci cu credinta in Dumnezeu ridicati-va din mocirla ispitei vietii pamantesti si aspirati la cele ceresti.
    Nu sunteti acest trup, ci fii ai lui Dumnezeu! Cinstiti-va trupurile pentru ca sunt casa Duhului Sfant. Cand trupul moare, sufletul cel vesnic viu se intoarce la Tatal.
    Cinstiti- va unii pe altii asa cum vreti si voi sa fiti cinstiti de Tatal.
    Tata, faca-sa voia Ta!
    Iertati-ma!
    Cu iubire nesfarsita, Mira.

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria miai schimbat viață an bine multumesc

    RăspundețiȘtergere