sâmbătă, 6 februarie 2016

CUTREMURUL INTENS , S-A ADEVERIT A DOUA ZI !

                                                                    Dragii mei,

Scriam in dimineata zilei de 4 februarie 2016, un articol in care spuneam ca ,urmeaza sa auzim, de un Cutremur  intens. 
Spuneam in articol,ca vedeam doua paturi cu lenjeria nestransa; aceasta arata ,timpul cand se va intampla; adica dimineata !
A doua zi,la doar cateva ore  dragii mei, iata ce s-a intamplat in TAIWAN:
Seismul de 6,4 grade s-a produs sâmbătă la ora locală 3.57 (vineri, 21.57, ora României), la adâncimea de doar 25 de kilometri. Epicentrul a fost la 27 de kilometri nord-est de oraşul taiwanez Pingtung, la 35 de kilometri sud-est de Yujing şi la 48 de kilometri est-nord-est de Tainan.
Zona cea mai afectată de cutremur este oraşul Tainan, unde mai multe clădiri rezidenţiale s-au prăbuşit, inclusiv un bloc de 17 etaje.
Nu există informaţii despre numărul victimelor, dar martorii susţin că sute de persoane sunt prinse sub dărâmătur

Bilantul cutremurului din Taiwan a crescut la 14 morti si 480 ...

stirileprotv.ro/.../cutremur-puternic-in-taiwan-bilantul-...
2 hours ago - Un cutremur cu magnitudinea 6,4 produs la doar zece kilometri adancime a provocat dezastru in Taiwan. Cel putin patru cladiri, inclusiv un ...

Bilantul cutremurului din Taiwan a crescut la 14 morti si 480 de raniti. Imaginile dezastrului filmate din drona


                                                 4 Februarie 2016,ora 5,34 dimineaţa !


                                                   Dragii mei, 

Ca întotdeauna, atunci când dorm ,sunt trezita de o lumina alba stralucitoare, si constat ca sunt intr-o camera ravasita înspre Sud-Est, moment în care ,începe un Cutremur foarte puternic.
 
Privind în jurul meu, in acea camera, nu vedeam pe nimeni,decat doua paturi in care ,nu era stransa lenjeria. Brusc începe un mare Cutremur, si vad cum încheieturile peretilor se misca tare ,si scârţie. 
Mă sperie pentru moment acest CUTREMUR ce a început brusc din prima secunda,dar care s-a oprit după câteva secunde bune.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur foarte intens,care se va produce pe undeva. Acest CUTREMUR va fi de o intensitate mai mare, si va porni din prima clipă puternic.
Unde si când se va produce eu nu stiu;dar stiu că vom auzi de el cât de curând.
Noi sa avem CREDINŢĂ ,si mare NADEJDE în BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI, ca ne vor ocroti si păzi de tot ce este necaz si suferinţă. Rugaciunea dragilor, este arma sufletului nostru,împotriva ispitei , dar si pentru ,ca sa nu-si intoarca Dumnezeu Faţa Sa de la noi.
Mila si bunatatea inimii, sa ne calauzeasca in fiecare clipă a vieţii noastre, iar iubirea faţă de Aproapele, sa nu se stingă niciodata.
PORUNCILE  LUI DUMNEZEU fratilor, sa le împlinim din dragoste si cu dragoste.
                                        Si tot cu dragoste,Maria. 

    Iata dragilor ,si imagini de la CUTREMURUL  DEVASTATOR :           

CUTREMUR cu magnitudine 6.4 în Taiwan, mai multe clădiri prăbuşite FOTO şi VIDEO

Publicat: (acum 3 ore) // Actualizat: (acum 2 ore) // Sursa: romaniatv.net

Cutremurul, estimat iniţial la 6,7 grade, s-a produs în apropierea oraşului Tainan, de aproape 2 milioane de locuitori. Mai multe clădiri s-au prăbuşit, dar nu există un bilanţ al victimelor.


Un cutremur puternic a zdruncinat Taiwan-ul, sâmbătă, la primele ore ale dimineţii. Cutremurul s-a produs la ora 20.00 GM, vineri, la o adâncime de 10 kilometri, 39 de kilometri nord-est de orașul port Kaohsiung, a adăugat USGS. Mai multe clădiri s-au prăbuşit în urma seismului care a avut 6,4 grade pe Richter şi care a afectat sudul țării.
Cutremurul, estimat iniţial la 6,7 grade, s-a produs în apropierea oraşului Tainan, de aproape 2 milioane de locuitori.
Seismul a fost unul de suprafaţă, la doar 10 km adâncime, fapt care a amplificat efectul distrugător. Centrul de alertă din Pacific a anunțat că nu se așteaptă tsunami în urma seismului.

                                                                  


22 de comentarii:

  1. Acesta este cutremurul mare. Cutremurul devastator urmeaza, o sa fie intre 7 si 8 sau de 7,8 grade pe scara Richter. Daca va mai aduceti aminte cifrele 1, 3, 19, 9, este posibil sa fie cum spuneam pe data de 13 la ora 19:09. Asa mi-a aparut si mie, data de 13 S, adica sambata. Este posibil sa fie luna aceasta sau in martie pe 13, 15 sau 25. Saptamana trecuta am vazut la fel chipuri de oameni, si cifre: 5, 5, 28, 33. La fel, nu am inteles pana astazi cand am vazut accidentul cu autobuzul de pe centura Ploiesti-ului. 5 februarie, 5 oameni morti, 28 raniti, 33 de pasageri. Pot sa va spun sa fiti atenti la zilele de 13, 23, 24, 25, 6 si 5, 30 si 31 pana la sfarsitul lui August mai ales anumite sambete si zile de vineri ce coincid cu aceste numere, mai putin 5 mai, luna care va fi de foc. Majoritatea tragediilor se vor intampla in ziua a 6-a si a 7-a dupa legea veche. In 6 zile Dumnezeu a facut lumea si in a 7-a zi s-a odihnit, sambata. In a 6-a zi a facut omul, vinerea. De ziua Tatalui am uitat si cea mai mare desfranare si uraciune pe Pamant omul o savarseste in ziua Tatalui. In ziua in care a facut omul v-a pieri omul. In ziua Lui va pieri lumea omului si omul cu ea. Cat despre Romania Mare am vazut de acum Harta Romaniei Mari numai ca la mine apare cum a fost in timpul lui Carol si nu cum vor sa o faca politicienii, adica pana la Odesa si Cetatea Alba ca in timpul lui Stefan. Paradoxal, nu Americanii ne vor ajuta, ci rusii. Acestia au interese ascunse si se vor folosi de noi. Ne vor lasa sa ne unim cu Republica Moldova si ne va spune sa ne luma si satele din Bucovina si partile vechi din Basarabia ca sa ne reintregim tara. O sa-si ceara scuze pentru pactul ribentrop-molotov, dar cu ganduri ascunse, caci ei urmaresc sa desfiinteze Ucraina, sa o absoarba si ca sa faca asta se vor folosi de noi. Telul lor este sa vina la gurile Dunarii si sa impinga granita lor cu NATO si SUA, mai departe de Moscova, Kievul fiind prea aproape. Apoi vor dezlantui urgia. Unirea cred ca se va face pe 22 sau 23 martie 2017, nu am deslusit bine datele pe care le-am vazut, sau poate chiar anul acesta ca sa se accelereze procesul... Despre vulcanii din Japonia si cercul de foc Asia-Pacific v-am spus de anul trecut si despre centralele nucleare, inclusiv cele din Franta. Urmeaza mai rau. Ce am trait in ultimele saptamani, nu sunt decat zilele de liniste de dinaintea furtunii, iar ce vine, nu este furtuna, ci uragan, care va creste in intensitate pana la gradul 5. Tragedia cu macaraua de la New York nu este ceea ce ati fost avertizata, doamna Maria. Ce e mai rau, urmeaza sa vina. Daca ar fi fost doar atat, bine ar fi fost pentru ei, dar din pacate nu este. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine sunteti? Multumesc.

      Ștergere
    2. Ne-am bucura sa ne spuneti mai mult,am vaga banuiala ca stiti mai mult

      Ștergere
    3. Multumim frumos pentru informatii. Cu credinta.

      Ștergere
  2. Adica confirmati si dvs ca va fi cutremurul mare in Romania?Mi se face pielea de gaina.Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Legat de cutremur si eu am vazut 13 martie acum ramane sa ne pregatim.Doamne fereste sa fie atunci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua Maria si Anonim!! va urmaresc mesajele de ceva timp si niciodata nu am scris nimic, acum pot sa spun si eu parerea dupa atata timp iar parerea mea este ca daca v-ati uni amandoua ar fi minunat si toate informatiile care le aveti inpreuna ar fi cu totul altceva scris in mesaje ( previziunile Mariei si datele cu locurile Anonimului) ar ajuta foarte mult lumea in toate privintele ( credinta , protectie ....) va doresc o zi buna tuturor !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stau in cartier de vest al Ploiești. vreau sa vă spun ca a fost cutremurător si multa tristete. BUNUL DUMNEZEU SA LE DEA PUTERE FAMILIILOR IAR CEI DECEDAȚI SA AJUNGA IN RAIUL MAICUTEI DOMNULUI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma simt asa "normala" intr-o lume plina de "paranormali". Unde ati stat ascunsi, oameni buni? De cand citesc acest blog am descoperit 2 persoane ce primesc mesaje de la Duhul Sfant, persoane care vad numere, persoane care nu sunt "nascuti" din oameni, persoane care vorbesc de lumea de dincolo ca si cand zici ca face naveta intre 2 lumi, persoane care zici ca au trait pe vremea lui Isus si stiu exact cum stau treburile... Va felicit. Sincer. Problema e ca, adunati asa multi la un loc pt un om normal ca mine se creeaza o confuzie si un haos. Iar ce e mai rau e faptul ca nimeni nu zice de bine. Asta creeaza frica iar frica nu foloseste nimanui. Deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce te miri; inainte la farmacie ra doar aspirina si piramidon- acuma ssnt nspe mii de felururi,asa si cu oamenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti asa de "normala", ma refer la anonimul 12:25, ce cauti printre "paranormali"?

      Ștergere
    2. Acum vorbeste un preot la tv si explica ca sfarsitul lumii va fi cand va predomina frica,ura si va fi uitata iubirea. Ce parere aveti de asta?

      Ștergere
  8. DNA MARIA,sunteti de acord cu ce a scris anonimul?ma refer la primul comentariu de mai sus.Ne-am bucura sa ne raspundeti.alina

    RăspundețiȘtergere
  9. Când am intrat prima data vreau sa spun ca si mie mi-a fost frica dar din ce intri mai des pe blogul D.Maria si învățând mai multe despre credinta nu mai îmi este frica.îmi zic.BUNUL Dumnezeu fii in inima mea si ma simt protejată. Ati intrat.unde au stat ascunsi ?D.Maria a fost tot timpul aici iar D Anonim din toate comentariile nu a vrut sa isi dea numele fiind si foarte jigniți. Chiar daca nu il cunosc vreau sa mai scrie si sa ne răspundă la tot ce il întrebam. Si mulțumesc din suflet din inima atât D.Anonim cat si scumpe i noastre D.Maria care ne îndeamnă sa ne rugam si sa avem incredere in Sfânta

    RăspundețiȘtergere

  10. 62
    Alberto Bacoi
    Negarea realizatorilor de astfel de mesaje reprezintă negarea

    propriilor învăţături nesănătoase, prin care aceştia şi-au dezvoltat percepţii total eronate. Este de natura minţii voastre să vă întoar
    -
    că „împotriva“ Creatorului vostru! Dacă semenii ori predecesorii lor i-au ameninţat încă din primii ani de viaţă că „cei care nu vor asculta de Dumnezeu vor  trimişi în iad“, nu este de mirare că au creat din oameni monştrii. Da, monştrii cu chip de om, care îşi neagă provenienţa şi Ceea Ce sunt. Scopul lor pe acest pământ, este cel de a nu avea niciun scop, a se sustrage de la orice formă de Adevăr ori responsabilitate. Ei nu fac altceva decât să îşi lun -gească rătăcirea trăită aici.Câtă vreme reprezentaţiile bisericeşti a ceea ce se crede că e sus, dar şi reprezentaţiile personajelor ctive, ale eroilor, zeilor şi vedetelor,
    sunt numai interpretări absurde omeneşti,

    acestea

    nu pot  măsurate
    între ele şi nu pot  comparate cu Adevărul

    nu

    deţin

    niciun element în comun

    cu

    Adevărul
    şi din acest motiv nu pot deveni un subiect de discuţie al acestei cărţi.Am ales această carte să servească drept lecţie de losoe, un
    dezamorţitor

    al inerţiei răspândite în întreaga lume.
    Nicidecum mesajul nostru nu va deveni o sursă de câştig, o rampă de lansare a cuiva în fruntea societăţii sau o sursă de acumulare de adepţi.Mai devreme te îngrijorai, întrebându-te dacă vei găsi pe ci- neva cu care să îţi împărtăşeşti ideile, să îţi accepte mesajul, să îl înţeleagă şi să îl consume. Scopul nu este ca cineva să creadă că aceste scrieri reprezintă mesaje de la Dumnezeu, transmise prin tine către ei. Ce vrei să îţi îninţezi folosindu-te de Cuvântul Meu o sectă? Măcar de aţi cunoaşte semnicaţia cuvântului
    sectă
    .
    Nu, nu m-am gândit niciodată la aceasta.
    Nici să nu o faci! Scopul acestui

    mesaj de la Dumnezeu

    aşa cum l-ai numit tu, plin de ironie, este să e citit, nimic mai mult şi nimic mai puţin
    . Mesajul Meu conţine idei creatoare, prospere şi înţelepte, ce trebuie aşezate în mintea ecăruia. Acestea, aşeza
    -
    te în spatele subconştientului vostru, vor ieşi la iveală de-a lungul experienţelor, treptat, nu toate în acelaşi timp.
    Ele vă vor vindeca şi

    vă vor călăuzi

    până la sfârşitul vieţii. Adevărul nostru, această colecţie de Cuvinte vii, are rolul de a reglementa şi de a reconstrui spiritul moral al omului, natura primordială, pacea şi bucuria de a trăi, transformate în haos şi o amărăciune progresivă
    .
    Voi spuneţi că viaţa e un car de greutăţi, că lumea este rea şi mulţi sunteţi obligaţi să trăiţi evenimente rele/nedorite pe nedrept. Dar Eu vă spun că nu aveţi timp pentru a sta supăraţi, anii zboară prea uşor pentru a  deprimaţi, ori a vă provoca unul altuia sufe
    -
    rinţă. Voi nu aveţi timp de pierdut nici în viaţa aceasta, nici în alte vieţi. Iar Ceea Ce sunteţi astăzi veţi  în veci!
    Fiindcă cel care se va curăţi
    ,
    va străluci!Cel care crede
    ,
    va  crezut!Cel care dăruieşte
    ,
    va primi în dar!Cel care iubeşte
    ,
    va  înconjurat de cei care îl iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.zf.ro/business-international/cel-putin-14-morti-si-400-de-raniti-in-urma-seismului-din-taiwan-400-000-de-persoane-nu-au-apa-15042366

    RăspundețiȘtergere
  12. Imperfecţiune a naturii numiţi un eveniment nedorit, o catastrofă naturală, în care pier milioane de oameni. Totuşi, acela este cel mai perfect lucru. Aceea este salvarea voastră care „vine“ de la Mine, vă eliberează de suferinţă, vă transportă într-o clipă în absolut şi este ceea ce doriţi, cereţi şi atrageţi dar asupra voastră.

    De altfel, cum puteţi să vă jeliţi şi să vă blestemaţi soarta, atunci când pur şi simplu aţi fost salvaţi? Oare nu voi, în întreaga existenţă, imploraţi salvare şi eliberare?Atunci când nu o înţelegeţi, vă numiţi salvarea imperfecţiune, fugind şi ascunzându-vă de ea – alegând cu „credinţă“ să vă prelungiţi suferinţa pe pământ, măcar un an, doi, sau „cât o mai vrea Dumnezeu“.

    Voi creaţi conceptul imperfecţiunii, el nu există! Există doar o Sursă de perfecţiune absolută.Voi aţi numit imperfecţiune „căderea“ lui Adam, neascultarea lui în faţa Voinţei Mele. Ceea ce aţi numit voi căderea în păcat,a fost Cel Mai Perfect lucru care vi s-a întâmplat vreodată, în în-treaga istorie a vieţii pe pământ şi e cea mai mare binecuvântare pe care aţi  putut să o primiţi vreodată!

    El este scopul şi acesta a fost încă de la început. Procesul se numeşte
    individualizarea Conştienţelor vii, ruperea lor de Sursă!
    Voi nu vă puteaţi numi vreodată inţe create după Chipul sau Asemănarea Sursei, fiind programaţi şi condamnaţi la o perfecţiune pe care, fără individualizare, nu aţi fi cunoscut-o niciodată.
    Astfel, aţi devenit liberi, adică independenţi!
    Separarea, care a devenit posibilă prin păcatul lui Adam, nu înseamnă separarea voastră de Mine–Eu nu am plecat niciodată de lângă voi,ci am fost aici tot timpul!

    Separarea înseamnă că aţi fost nevoiţi să vă separaţi pe voi, de voi înşivă, scopul ind acela de a vă cunoaşte în mod amănunţit. Astfel
    aţi ales să vă separaţi suetul de minte şi mintea de trup.
    Suetul vostru sunt Eu, iar voi sunteţi trupul Meu.
    Eu sunt Sursa tuturor lucrurilor şi sunt tot Ceea Ce este! Iar tot Ceea Ce este, este PERFECT!

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc pentru comentarii dar nu mie trebuie sa-mi multumiti fiindca nu sunt de la mine. Ceea ce am primit am impartasit mereu cu voi. Ceea ce se poate vedea v-am dat. Acolo vedeti multe din cate mi s-au aratat ca va fi si sunt si cifre. Nici eu nu le inteleg pe toate sau sa le deslusesc, de aceea le-am impartasit cu lumea, poate unul dintre voi va vedea sau va intelege mai mult. Eu sunt doar un mesager si nimic mai mult. Putea si poate oricare dinte voi sa devina mesager. Mesajele nu sunt ca sa creeze panica si frica, ci sa va faca sa va intoarceti la Domnul Dumnezeul nostru si sa va pregatiti pentru ce va fi. Daca veti vedea nu va veti mai teme in acele zile, nu veti muri de frica sau sa cadeti in smintenie, fiindca veti fi pregatiti. Am inteles ca nu aveti toti facebook si nu puteti sau nu vreti sa intrati sa vedeti pozele pe facebook, de aceea am postat link-urile de la google photos unde le-am urcat. Sunt cateva mii de poze facute cu telefonul cu ceea ce mi se arata intr-un anumit fel dar este singurul mod prin care pot sa va arat si voua. Daca va uitati la proprietatile fotografiei veti vedea si data si ora cand au fost facute. Cine are ochi, va vedea si cine are minte, va pricepe.

    https://goo.gl/photos/S7ZymkPvjqANAxnW7

    https://goo.gl/photos/mFxYRBa4NxLUYrjC7

    https://goo.gl/photos/spTj2QfucAXdoW9T7

    https://goo.gl/photos/6SAeZqxbD3VbYkiw7

    https://goo.gl/photos/eDzk7q9usfdfEwzS6

    https://goo.gl/photos/EzkYkX8J5V6Ld46B9

    https://goo.gl/photos/tXpbXSVj59kPViC58

    https://goo.gl/photos/ciErmnLpkj8UjxJ98

    https://goo.gl/photos/5nLLkXr8MTgBhr8o9

    https://goo.gl/photos/i8fF4NeGtHmpqiYMA

    https://goo.gl/photos/L4Ca4LAFjgjH28hHA

    https://goo.gl/photos/RSBHHdsHBb5aHEm18

    https://goo.gl/photos/9PZ1mvHZjBygoLLH9

    https://goo.gl/photos/BCumDDnWoneC4LKp9

    https://goo.gl/photos/jfnGdP2qPCKdKdZc9

    https://goo.gl/photos/uUDxGrWTs54gXiXCA

    https://goo.gl/photos/MQzt756to9RCeya78

    https://goo.gl/photos/EKfMmYwBa5XxL72a9

    https://goo.gl/photos/PBCfv7GpFM2WcTYt8

    https://goo.gl/photos/8gxQEtiS59LeBkbX8

    https://goo.gl/photos/Z83mq3Z89YyNXAJU8

    https://goo.gl/photos/2agmTSgi4S7382QN8

    https://goo.gl/photos/VkD3cycLKpUFhjMZ8

    Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am încercat sa pot vedea dar nu pot.am intrat pe google si -mi zice ca aceasta pagina nu a fost încărcată.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici daca se deschid nu se vede mare lucru decat daca se dau indicii, daca ni se sugereaza ce trebuie sa vedem. Altfel ar trebui sa privesti ore intregi o poza sa deslusesti ceva, Si nimeni nu are timp, din pacate.

    RăspundețiȘtergere