marți, 19 august 2014

ATENŢII NEGRE ! LUMINA SCHIMBA CUVINTELE FĂRĂ SENS !

                               19  August 2014, ora 6,54 dimineaţa !

          

Şi iată dragii mei, cum am eu nevoie de voi toţi, ca sa ma ajutati sa dezlegăm împreună ,taina  cuvintelor de mai jos.
Deci treaza fiind, aud glas dragii mei, care spune aşa :

               "Lumina schimbă ,cuvintele  fără sens !
             Asistarea de pe ecran , încep atenţii  negre .
     Atenţii negre încep, cu asistarea  de pe ecran !"

Dragilor ! Eu nu cunosc TAINA  acestor Cuvinte, dar am să vă propun ca să încercăm împreună să dezlegam sensul acestor Cuvinte Tainice.
                                              Cu dragoste, MARIA.

2 comentarii:

  1. Pe panouri computerizate se perfecteaza strategiile. Nu e de bine. Lucruri de neconceput, de neexplicat pentru omul obisnuit, chiar familiarizat cu ceva tehnica. Imi aduc aminte, acum mai multe zeci de ani, am gasit in ziarul Scanteia o notita mica-populatia unui sat intreg, parca in Elvetia dar poate ma insel, fusese gasita spanzurata si se vorbea ca a fost o sinucidere colectiva.Nu e nici o asemanare cu ceea ce se pregateste, ci am vrut sa ilustrez inexplicabilul absolut. Am absoluta convingere ca oamenii aceia nu s-au sinucis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca interpretarea mesajului poate fi in felul urmator : se stie ca in unele tari ca Marea Britanie , nu stiu in SUA , exista niste camere stradale de luat vederi amplasate in numar mare , chipurile pentru a filma eventuale acte teroriste sau orice fel de violenta stradala , ale caror imagini sant in permanenta analizate la sectiile de politie din Marea Britanie , poate chiar si la serviciile lor secrete. Asa-numitul Big Brother exista si in SUA unde Agentia de Securitate Nationala are dreptul sa asculte telefoanele mobile ; de ce nu ar face si supraveghere video ?Cred ca cuvantul "atentii " sa traduce prin "intentii" adica "asistarea de pe ecran " inseamna supraveghere video a intregii populatii cu un scop rau, sinistru si de aici "atentiile negre " .Iar propozitia "lumina schimba cuvintele fara sens " inseamna ca lumina divina lamureste prin mesajul primit de dv. ce inseamna "atentiile negre incep cu asistarea de pe ecran". Parca si vad niste personaje care supravegheaza 24 de ore din 24 ce fac oamenii din orase si nu numai , pana la nivel de detaliu , adica si ce mananca, ce privesc la televizor sau ce citesc pe calculator . Eu cred ca exista asemenea tehnica capabila , sa vezi din sateliti spioni , invizibili , ca si dronele sant invizibile , ce fac oamenii , de la conducatori de state , premieri, generali de armate pana la vanzatorul de ziare.Faimosul chip din buletine si pasapoarte cred ca a fost inlocuit de o supraveghere si mai sofisticata si , mai ales, nestiuta de oameni . Cand era chipul oamenii stiau ca in pasaportul lor era ceva care arata unde se afla ei in orice moment , dar acum cred ca e o supraveghere mult mai perfida , poate chiar se pot omori oameni doar fixand pe ei camera aceea de supraveghere si orientand un flux puternic ca un laser de o anumita unda (poate unda scalara , a carei existenta se banuie dar nu e demonstrata ).

    RăspundețiȘtergere