miercuri, 27 august 2014

UN PREOT CU O PRUNCĂ ÎN MÂINILE SALE !

                              26 - 27 August 2014 , ora 1,50 noaptea !

             Şi tot în timp ce scriam aici dragilor,brusc nu mai sunt cu sufletul în camera mea, ci sunt dusă într-o Sfanta Biserică spre Est, iar aici vad un Preot ce ţine în mâinile sale O  PRUNCĂ micuţă, înfăşată.
Părintele este întors cu faţa sa si cu Prunca în mâinile sale, în mijlocul Bisericii, lânga peretele din dreapta ,cum stam noi în Sfanta BISERICĂ.
                                     .....

Cum ar fi ,în aceasta Biserica, dincoace de Candelabru ,şi lângă peretele din dreapta,acolo era Preotul care  închina Prunca ,la Sfintii de pe perete.
În Sfanta Biserica nu mai era nimeni ;decat Preotul şi Prunca înfăşata, şi eu în mod nevăzut.
Preotul ridicase Prunca sus  si o închina spunând aşa :

                       "Uite aşa ,pe toţi Părinţii  să ni-i spui !

Dar aud un alt glas fratilor, care venea de peste tot si care spunea aşa :

                   "Şi pe Tatăl Cel Ceresc !
                     Să ni-L spui şi pe Tatăl Cel Ceresc !"

Iar Preotul rămâne uimit de ceea ce aude, tocmai în timp ce închina Prunca la Sfinţii de pe peretele din dreapta, cum intram noi în Sfanta Biserica. 
Dragii mei, să ne închinăm şi noi cu toată fiinţa noastra Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, şi să cerem în Rugaciune noastra, ca sa ne dea iertare de păcate, Credinţă,Nădejde şi Dragoste .
Sa aducem prinos de mulţumire, pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieşte , în fiecare clipă a vieţii noastre ! 
                                 Cu dragoste,Maria. 

    

4 comentarii:

  1. Uita-te pe pictura preotului, Arsenie Boca si vei vedea ! ...E a Doua venire ! Si inchinarea e pe...stinga ...ca sta la Dreapta lui Dumnezeu si nu sta la stinga lui Dumnezeu ! E doar o schimbare de....locuri.:) Nu trebuie sa te superi ca nu ai de unde sti....

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=FgvIVQpxJgo
    vei intelege si mai bine din acest Acatist....citit printre rinduri....:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria...cele scrise cu rosu de tine...nu sint date de Dumnezeu...nici de sfinti. Pentru ca Dumnezeu...nu se cere singur. Stim bine cine sint cei care-L cer pe Dumnezeu. Iar ceea ce ai postat....este de mult timp....realizat ! Inca odata nu trebuie sa te superi, Dumnezeu are o infinitate de planuri...si multe cai calatoare ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seherezada ! Nu ma supar deloc ! Dar ceea ce eu scriu, nu le scriu niciodata după ce s-au intamplat ! Niciodata !
      Eu le postez inainte de a se intampla ! Cu mult timp inainte de a avea loc !
      Ca mai sunt si TAINE din TAINELE LUI DUMNEZEU ,acestea le postez din ceea ce am adunat de-a lungul anilor ! Evenimentele majore care se petrec in Lume, le scriu intotdeauna inainte de a se intampla. Ceea ce eu scriu, sunt numai de la DUMNEZEU ! Că mai sunt si alte suflete care-mi vorbesc, este tot cu voia Lui Dumnezeu ! Porunca am primit de la IISUS HRISTOS, stand faţă în faţă cu EL, şi mi-a spus sa scriu toate si sa nu-mi pierd niciodata CREDINTA ! Pentru mine,prin ceea ce scriu este a implini PORUNCA DOMNULUI, si de a-mi ajuta Semenii,ca sa se intareasca în CREDINTA ! Mi-as fi dorit sa vad si eu pe cineva, avand curajul ca sa scrie ca si mine, si sa-si asume toata responsabilitatea pentru cele scrise. Din păcate, persoanele care traiesc ca si mine TAINE DUMNEZEIESTI, nu au curajul sa scrie live! Ci se ascund pe după niste coperti de Carti ,pentru care sunt remunerati. Sau nu vor sa scrie, nu vor sa vorbeasca, ca sa nu fie etichetati ca si nebuni. Ori mie nu-mi pasa de ce spune lumea! Nu Lumea imi da toate aceste TAINE DUMNEZEIESTI ,ci numai DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI ! Eu nu fac aceasta pentru bani ! Ci din dragoste pentru Semeni ! Eu nu scriu din Carti ! Eu le traiesc aievea ! Scriu si din anii din urma, dar cu prioritate scriu cele care le traiesc acum in prezent, fie zi , fie noapte. Apoi cu toata dragostea sufleteasca raspund la Mesajele trimise de cititori, printre care multi sunt la necaz si la suferinta. Îi ajut cu inima ,cu sufletul si cu poveţe pentru suflet. Multi si-au revenit sufletest după ce mi-au scris şi le-am raspuns, si chiar ma rog la BUNUL DUMNEZEU şi la MAICUTA DOMNULUI pentru toti.
      Asadar draga mea, cele scrise de mine, nu s-au mai întamplat, nu au avut loc, nimeni nu le-a stiut ,asa cum eu le stiu, asa cum eu le scriu, nu de la mine ci de la Duhul SFANT ! Vreau sa aflu despre vreun un Preot, in viata sau nu, ca sa sustina ca si mine ca EXTRATERESTRII sunt creatii a Lui Dumnezeu, si ca ajuta Omenirea şi nu îi doreste răul. Niciunul nu a avut curajul sa-i sustina pe EXTRATERESTRI . Sau daca au amintit pe ici pe colo, le-au spus Diavoli ! Eu inteleg ca vrei sa ma faci sa cred altceva,decat ceea ce eu traiesc, dar nu vei reusi sa schimbi nimic din ceea ce am facut pana acum ,si nici din ceea ce voi face in continuare.
      Este mult mai usor şi mai placut, ca sa dai un clik si sa citesti pe intelesul tuturor, despre Cuvantul lui Dumnezeu, decat sa tii in mâna o carte voluminoasa, scrisa in mod stiintific, si sa te gandesti ca,oare ce-o fi vrut sa spuna ! Multumesc pentru grijile tale faţă de mine, dar nu este cazul ! Doamne Ajuta !

      Ștergere