marți, 19 august 2014

FAMILIA PAPEI FRANCISC , ÎN LACRIMI ! TRIPLĂ TRAGEDIE !


                                             Dragii mei,

Nimeni nu este scutit de suferinţă ! Fie om bogat, fie om sărac, fie Preot, fie Papă sau Împărati si Regi....,etc ! 
Atunci când BUNUL  DUMNEZEU  hotaraste pentru noi, pentru fiecare din copiii Săi, atunci trebuie să ne întoarcem cu sufletul la EL, de unde am venit.
Chiar nu conteaza în ce fel ne moare trupul, atâta timp cât Sufletul ne este vesnic viu, si se întoarce la Mântuitorul, sub ocrotirea si mângâierea Maicii Domnului.
Să fim si noi alături dragilor , de PAPA  FRANCISC, alături în Rugaciune,pentru cei care nu mai sunt şi au murit în accident ,cât si pentru nepotul Papei ,care zace pe un pat de spital.
Este tare bine si de folos sufletului nostru, ca sa ne rugăm unii pentru altii.
Nu se stie niciodata, cum vom sfarsi fiecare dintre noi, si atunci este bine ca sa ne rugam si noi pentru fratii nostri in suferinta, si pentru cei care nu mai sunt printre noi.

                                                      
Libertatea ‎- 5 hours ago
Trei rude de-ale sale au murit într-un ACCIDENT RUTIER ... Şi tatăl copiilor, nepotu
MARTI, 19 AUGUST 2014

Papa Francisc, în lacrimi! Familia i-a fost distrusă de un accident mortal

 Emanuel Horacio Bergoglio, nepotul Suveranului Pontif, a produs un grav accident de circulație, în care și-au pierdut viața soția și cei doi copii ai săi. Bărbatul se află în stare critică la spital.
La scurt timp după ce și-a anunțat apropiații că simte că mai are puțin de trăit, Papa Francisc a primit o veste TERIBILĂ! Nepoții săi și-au pierdut viața într-o coliziune violentă ce a avut loc în Cordoba, Argentina.
La volan se afla Emanuel Horacio Bergoglio, băiatul fratelui Papei, care s-a izbit de-un camion aflat pe același sens de mers! În urma impactului, soția Valeria Carmona (38 de ani) și fiicele sale de opt luni și doi ani au murit!


ULTIMA ORĂ
Marti, 19 August 2014, ora 20:52:40

Triplă tragedie în familia Papei Francisc


Soția și cei doi copii ai unui nepot al Papei Francisc au murit într-un accident rutier petrecut în centrul Argentinei. Nepotul Suveranului Pontif, Emanuel Bergoglio, a fost grav rănit în acest eveniment rutier petrecut în regiunea Cordoba, la nord-est de capitala Buenos Aires, relatează BBC. Familia nepotului său se întorcea dintr-o vacanță când mașina lor s-a ciocnit cu un camion la James Craik, circa 600 de kilometri distanță de capitala argentiniană, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Soția nepotului său, Valeria Carmona, în vârstă de 39 de ani, precum și cei doi copii, Jose, de doi ani, și Antonio, de opt luni, au murit în accident. "Papa Francisc s-a declarat profund îndurerat de veste", a transmis Francesco Lombardi, purtătorul său de cuvânt.

Un comentariu:

  1. Imi pare rau de cei morti din familia lui. Nu are de ce sa imi para rau de el; pacatele lui cele multe si inainte de papalitate , dar si dupa (acceptarea homosexualitatii, Isus e om, si altele multe), au avut efect asupra familiei sale.Interesant ca, toate informatiile care vorbeau de "rau" pe acest papa au disparut, totul este triumfalist, vai, este un erou si nimeni nu pune cap la cap actele si afirmatiile lui foarte diferite despre acelasi lucru. Oamenii vad si cred doar ceea ce vor sa vada si sa creada.

    RăspundețiȘtergere