luni, 18 august 2014

O SURPRIZĂ , UN CER SENIN ŞI TREI SORI PE EL !

                                                              6 Noiembrie 2002 ,ora 20,38!

                                        Dragii mei, 

       Mă rugam la această oră dragilor. Dar într-o clipă ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel văd Un Cer senin de ziuă, şi pe Cer dragii mei, aşa cum vedem Soarele de amiază, tot aşa vedeam eu ,cum au apărut unul câte unul, si straluceau la fel, TREI  SORI identici (gemeni ).
Aud un glas dragii mei, care întreabă aşa :

   "Ea nu ştie, că trebuie să se ducă 
                                     să se uite acolo ?"   

Apoi văd fraţilor, Cerul senin de ziuă, pe care strălucea UN  SOARE foarte frumos.


                      1.                                                                  2.

......
                         3.                             
  Dragii mei, prima oară am văzut Soarele de pe mijlocul Bolţii Ceresti.Adică Soarele  cu numarul 1, lângă el în dreapta mea cum priveam eu, mai apare UN  SOARE identic cu  acela din mijlocul Boltii Ceresti.
În stanga mea, respectiv, langa Soarele cu numarul 1, mai apare un alt Soare, pe care eu l-am numerotat ca fiind 3.
Şi acesta, era identic cu ceilalţi DOI  SORI.
In concluzie, dacă cumva contează, în dreapta mea sus pe Cer, a apărut cel de-al doilea Soare, apoi, a apărut şi-n stanga cum priveam eu ,cel de-al treilea Soare.
În pozele de mai sus, eu nu am putut ca să-i pun pe toti cei TREI  SORI, pe aceeasi linie.
Fraţilor, în faţa Soarelui cu numărul 3, care a apărut ultimul, stătea o siluetă bărbătească.
 Sus pe Cer ,ca si-n aer, în faţa celui de-al treilea Soare, in picioare si cu veşminte lungi , albe strălucitoare, stătea UN  OM , care privea la Soarele cu nr 3.
Acest OM, era la mică distanţă în faţa SOARELUI  3 ! Si dacă la început toţi cei TREI  SORI, erau identici ca mărime si ca stralucire, în clipa când acest OM a apărut ,în picioare fiind, cu faţa la SOARELE 3  totul s-a schimbat.
Soarele cu nr1, şi cel cu nr 2, au ramas identici; iar Soarele care a apărut ultimul, adică în stânga cum priveam eu, Soarele  3, era orbitor de stralucitor !
Acest SOARE 3, stralucea cat 1000 de SORI la un loc.
Stralucirea lui, a apărut odată cu aparitia Acelui OM , care -l privea intens.
Soarele  cu nr 3 lua stralucirea sa ,de la OMUL care era în faţa lui, şi-l privea intens. 
Sigur că v-ati dati sema dragii mei !  
OMUL  era,  nimeni altul ,decât Domnul nostru IISUS  HRISTOS, care cu stralucirea CHIPULUI  SĂU Dumnezeiesc, eclipsa pur si simplu stralucirea Soarelui 3, şi-l făcea ca să stralucească cât 1000 de Sori la un loc, atunci când IISUS se afla în faţa lui, şi-l privea intens.
Aceasta era surpriza dragii mei. 
TREI  SORI, care au apărut rând pe rând, apoi apariţia  Domnului nostru IISUS  HRISTOS, care privea intens SOARELE 3 , in partea stanga ,cum priveam eu.
Cei DOI SORI ,1 şi 2, au ramas identici in stralucire, al treilea însă, la aparitia MÂNTUITORULUI  în faţa lui, a început sa straluceasca cât 1000 de Sori la un loc. 
IISUS  HRISTOS, Soarele Dreptăţii şi Fiul  Lui  Dumnezeu, prin puterea Sa Dumnezeiasca,  a făcut ca Soarele  3, să se schimbe şi să devină orbitor de strălucitor.
Totul a durat doar câteva secunde, după care ,Cerul a absorbit ca un burete cei TREI  SORI ,împreună cu tot cu Mântuitorul nostru Iisus  Hristos.
Dragii mei, eu nu stiu cum să-mi explic toate acestea, dar faptul că a apărut şi Mântuitorul o dată cu Soarele 3, este O MINUNE  DUMNEZEIASCA ! 
Naşterea Lui Iisus  Hristos, a alcătuit Treimea. 
Soarele  3, cu Iisus  în faţa lui, stralucea extrem de tare, nespus de tare, cât 1000 de Sori la un loc.
Cei Doi Sori în comparaţie cu Soarele 3, cu Iisus în faţa lui, straluceau doar ca şi Luna de pe Cer. 
Fraţilor, aceasta a fost Povestea  adevărată a celor TREI  SORI pe Cerul  senin, şi cu IISUS  HRISTOS, în faţa celui de-al treilea Soare.
Astept cu drag si părerile voastre, cu referire la cei TREI  SORI, perfect rotunzi, identici la inceput, şi cu Iisus  Hristos, viu, în carne şi oase, în faţa Soarelui 3, care prin privirea Sa, prin CHIPUL  SĂU , făcea ca Soarele  3, să fie orbitor de stralucitor.
                                           Cu dragoste, Maria.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu