sâmbătă, 16 august 2014

RUSIA ! DESPRE VERDICTUL RUSIA !

                                 16  August 2014 , ora 4,35 zori de zi !

                Vin  Avioanele  de  luptă , dinspre  Apus  spre Răsărit !


----
                                      Dragii mei,

Astăzi  dimineaţă în zori, aud dragilor un glas, care spune ceva cutremurător şi văd ceva înspăimântător.
Dragii mei, aud un glas, care spune aşa :

                 "Despre verdictul  Rusia !"

Clipă în  care fratilor, am în faţa ochilor închisi ,precum păsările Cerului care zboară în stoluri, tot aşa văd Cerul negru de Avioane de luptă, care se îndreaptă cu mare viteză spre Răsărit. 
Numai că, şi dinspre Răsărit venea ceva spre ele, dar eu nu vedeam. Astfel încât, o parte din Avioane se întorceau, sau chiar cadeau din zborul lor. Dar cele mai multe Avioane, pătrundeau spre Răsărit, în ciuda a ceea ce se întampla în faţa lor.
Avioanele dragilor, erau ascunse printre norii de culoare închisă ca şi ele.  
Ca un vânt puternic, ca un curent puternic, venea asupra avioanelor
care se indreptau in numar foarte mare ,spre răsărit.
Dragii mei, cu siguranţă vă gândiţi şi voi la un atac asupra Rusiei.
Tocmai de aici si cuvintele, "despre verdictul Rusia"!
Ceea ce vedeam era înspăimântător . Sa speram dragilor, ca va fi Pace si buna înţelegere, între oameni şi între popoare.
Să ne rugăm dragilor, pentru Pacea Lumii întregi, pentru Pacea şi buna înţelegere, între Ţări şi popoare.
                                                           Ca intotdeauna, cu dragoste,Maria

4 comentarii:

  1. Cei din Occident fie sunt prosti, fie sunt extrem de orgoliosi; isi inchipuie ca armata lor e mai grozava si ca au aflat toate secretele militare rusesti; grava eroare. Chiar si avioanele care vor trece, nu vor scapa. Cred ca sunt avioane roboti independenti, nu au piloti umani. Dar ma intereseaza unde vor cadea aceste avioane- vorbesc de tara noastra si ce se va intampla cand rusii vor initia o contra ofensiva. In pofida tuturor osanalelor vestice, cred ca rusii sunt mult mai bine dotati in ceea ce priveste toate tipurile de armament neconventional.Vor castiga razboiul, dar ce se intampla cu Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca in acest razboi si ultimul nu va castiga nimeni.Nu va fi invingatori nici unul, va fi dezastre in multe parti ale lumii exclus la noi dar sa spunem va fi pe termen scurt.In ce priveste tara noastra va fi ca o oaza in mijlocul desertului arzator santem inconjurati de forte divine. De aceea se spune ca Romania este tara Maicii Domnului.

      Ștergere
    2. Da, vom fi foarte ocrotiti desi zau, nu meritam; dar noi nu vedem in viitor si nici in trecut prea departe; daca noi nu suntem vrednici, stramosii nostri (ca de pilda Brancovenii, dar si cei mult mai din vechime) precum si urmasii urmasilor reprezinta adevaratul neam romanesc.

      Ștergere
  2. Cei din Occident fie sunt prosti, fie sunt extrem de orgoliosi; isi inchipuie ca armata lor e mai grozava si ca au aflat toate secretele militare rusesti; grava eroare. Chiar si avioanele care vor trece, nu vor scapa. Cred ca sunt avioane roboti independenti, nu au piloti umani. Dar ma intereseaza unde vor cadea aceste avioane- vorbesc de tara noastra si ce se va intampla cand rusii vor initia o contra ofensiva. In pofida tuturor osanalelor vestice, cred ca rusii sunt mult mai bine dotati in ceea ce priveste toate tipurile de armament neconventional.Vor castiga razboiul, dar ce se intampla cu Romania?

    RăspundețiȘtergere