luni, 18 august 2014

O BISERICĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI ! OAMENI DECAPITAŢI FĂRĂ MILĂ , ÎN SIRIA !

                           18  August 2014, ora 7,30 dimineaţa.

                                                       
Dragilor, astăzi dimineaţă în timp ce scriam aici pe Blog, văd cu ochii închişi spre Est, o întindere mare şi O Sfântă Biserică ! Nu vedeam case în imediata apropiere.
Biserica Sfanta era alba la exterior  şi avea în vârful Turlei Sfinte, O  CRUCE  Sfântă, înaltă, albă şi stralucitoare în razele soarelui.
Puţin la mai distanţă de Sfanta Biserică, probabil în faţa Bisericii, vedeam multe alte Cruci Sfinte. Totul se asemăna de la distanţa la care vedeam, cu UN  CIMITIR, sau chiar si cu O MANASTIRE, in care sunt multe Morminte in curtea ei.
Brusc văd, cum SFANTA  BISERICĂ este cuprinsă de flăcări uriaşe de jur împrejur ! Flăcările uriaşe ajungeau şi treceau de Sfanta Cruce din vârful Turlei.
Dincolo de flăcările roşii uriaşe,se vedeau multe Cruci Sfinte ca într-un Cimitir.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de O  BISERICĂ  SFANTĂ care va lua foc ,şi care va arde din temelii.
Unde  şi când va avea loc acest incendiu, eu nu ştiu.
Ceea ce ştiu cu certitudine, este că se va întâmpla exact aşa cum mi s-a arătat.
                  Dragii mei, să ne rugăm pentru Semenii nostri, care sunt în războaie şi-n suferinţă, care sunt ucişi cu mare cruzime. 

                                         Priviţi : 

Gruparea Statul Islamic a decapitat sute de civili în Siria

Adepţii Jihadului din gruparea teroristă Statul Islamic au comis alt val de orori în Siria: au decapitat sute de civili dintr-un trib din estul ţării. Fanatismul lor a lăsat urme sângeroase şi în Irak, unde au omorât 80 de bărbaţi din minoritatea religioasă Yazidi.


(sursa foto: Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului)
Jihadişti din cadrul grupării Statul Islamic angajaţi în conflictul din Siria au ucis în ultimele două săptămâni peste 700 de membri ai unui trib care a încercat să se opună autorităţii lor în estul ţării, a anunţat sâmbătă un ONG sirian.
Dintre cei 700 de membri ai tribului sunnit Shaitat ucişi, 100 erau combatanţi înarmaţi şi restul civili, a precizat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO). Ei au fost ucişi în mai multe sate din provincia Deir ez-Zor, controlată în mare parte de Statul Islamic. Mulți dintre cei omorâți au fost uciși prin decapitare.
În plus, nu se știe nimic despre soarta altor 1.800 de membri ai acestui trib.
Tribul Shaitat luptă de la sfârşitul lui iulie împotriva Statului Islamic, după arestarea a trei membri de-ai săi de către jihadişti, care au încălcat astfel un acord între cele două tabere.
Statul Islamic, care controlează deja un teritoriu vast în Irak, a preluat sub control o mare parte din provincia siriană Deir ez-Zor, pe care a integrat-o în „califatul” său, proclamat la sfârşitul lui iunie pe teritorii aparţinând Siriei şi Irakului.
Între timp, kurzii din Irak încearcă să alunge teroriştii, cu ajutorul aviaţiei americane. 11 militanţi islamişti au pierit în urma atacului.
Eu nu ştiu dacă aceste specimene, care acţionează cu atâta cruzime, mai pot fi numiţi oameni !
Este strigator la Cer ceea ce se întâmplă acolo, unde PACEA  a fost furată de cei care ,au mari interese materiale.
Eu nu ştiu cum de mai are DUMNEZEU PREA BUNUL ,atâta răbdare ! 
Să ne rugăm fratilor împreună, pentru toţi Semenii nostri si pentru cei cu trup si pentru cei fără de trup. 
Sa fim buni fratilor ! Sa nu ne lasam condusi de cumplitul diavol ! Sa fim milosi si sa ne ajutam Aproapele, şi nu să-l înjunghiem pe laspate, sau să-l decapităm.
Diavolul se bucura cand ne mâniem pe fratii nostri. Sa nu-i facem pe plac dragii mei, ci sa-l biruim pe cumplitul Diavol, cu Rugaciunile noastre, cu bunatatea sufletului nostru, si să semănăm în jurul nostru, oriunde si în orice loc,numai bunătate şi armonie; numai dragoste si iubire sufleteasca; numai dorinţa imensă de a ne apropia, si de a trăi ÎNTRU  HRISTOS DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru, sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Sale şi a noastră, Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Căreia I se cuvine toată cinstea,slava şi închinăciunea ,acum si pururea şi-n vecii vecilor, Amin !
                                        Cu dragoste şi preţuire, Maria. 

Un comentariu:

  1. In Siria, cu adevarat sunt martiri, crestini sau nu; se petrec lucruri ingrozitoare in toata lumea araba de cand SUA a "eliberat" acele popoare de "dictatori". Exista in mod sigur o plata, dar ma tem ca multi americani vor plati (aproape) nevinovati fiind.

    RăspundețiȘtergere