marți, 26 august 2014

HARTA ROMÂNIEI ÎNDOLIATĂ , PE CERUL SENIN !

                                       Noapte de 25 -26 August 2014,ora 1,20 !

                                                             Dragii mei, 

Iată fratior, câte se petrec în timp ce scriu pe Blog şi nu numai.
Dovadă că, toate câte scriu, (fiecare cuvinţel) toate îmi sunt vegheate cu Sfinţenie de Sus, de Dumnezeu şi Maica Domnului.
În timp ce scriam aici fraţilor, văd în spatele meu, desi eu eram cu fata la monitor, văd totuşi în spatele meu, sus pe Cerul senin de ziuă, un Cer înalt fiind, văd HARTA  ROMÂNIEI.
Dar nu era, asa cum o stim noi:
                            
                                          ...

HARTA  ROMÂNIEI fratilor, era cuprinsă după forma ei, într-un chenar negru intens :
Aşadar fraţilor, puneţi voi cu ochii minţii HARTA  ROMÂNIEI, în acest chenar negru, exact după forma Hărţii.
Numai că, chenarul negru de pe Cerul  României , era mai îngroşat şi mult mai intensă culoarea neagră.
 Cerul era curat şi senin ca lacrima.
Aud un glas fratilor, care spune ceva uluitor !
 Citez :

"Harta  României  în Doliu !" 

Dragii mei, eu nu ştiu cât de grav poate fi pentru ŢARA noastră, că am văzut HARTA  ROMÂNIEI, singură pe CERUL senin, cu toate înscrisurile şi cu toate desenele în ea, numai că, era încadrata de un fir negru îngroşat ,de la un capăt până la celălalt. 
Asa de îngrosat  :  
 Ceva se va întâmpla în România ! Nu ştiu ce, dar ceva va fi ceva răsunător !
Dar nu-i aşa ? Vom trăi şi vom vedea !
 Cu dragoste, Maria.
                                                  
                                      
                                 
                                                     

59 de comentarii:

  1. buna dimineata
    -parca ne spuneati ca suntem protejati,ca tara noastra nu va fi afectata,etc,etc,
    -nu credeti ca ar fi necesara mai multa atentie in folosirea cuvintelor in text?
    -n-ar fi mai bine sa scrieti mesajul asa cum il scriu si alti clarvazatori sau primitori de astfel de mesaje si lasati la latitunea fiecarui cititor interpretare fara poze,imagini,filme,etc care nu fac decat sa creeze o alta imagine despre cel(sau cea) care incearca sa ne transmita ceva sau sa ne atentioneze cu privire la ceva.....
    toate buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineaţa ! Sigur că suntem protejaţi, dar asta nu înseamna că nimic din ce ar produce suferinţă ,nouă si semenilor nostri ,nu s-ar putea intampla. Aceasta depinde de CREDINŢA fiecăruia, si de Dragostea fiecăruia, ce o poarta în suflet faţă de Aproapele.
      Daca pot sa aduc în sufletele Semenilor nostri, PACEA şi linistea de care au atâta nevoie, de ce asa vrea sa exagerez si să le impun frica si nelinistea prin ceea ce scriu ?
      POPORUL ROMÂN ,este un POPOR ALES de DUMNEZEU şi de MAICA DOMNULUI ! ROMÂNIA nu va fi distrusă de CUTREMURE DEVASTATOARE de care se teme atâta lume .Asta am mai spus-o şi o mai spun cu tărie: ROMANIA, va fi la adăpost de CUTREMURE DEVASTATOARE ! Şi chiar acum, un glas mi-a spus că : ROMANIA VA FI LA ADĂPOST DE CUTREMURE DEVASTATOARE !
      Am auzit aseara la TV, pe seismologii nostri, care semănau panică în sufletele românilor, spunând că in orice clipă ,ar putea veni si CUTREMURUL CEL MARE, ca in 1977 sau poate chiar mai mare. Mă bucur ca să-i dezamăgesc: CUTREMURUL CEL MARE din1977, sau poate mai mare, nu va veni în 2014 ,asa cum fiecare specialist spune de ani de zile. Stiu ca multi dintre asa zisii nostri specialisti, au spus că până la finalul anului 2014, ROMANIA va trece printr-un CUTREMUR DEVASTATOR ! Eu asigur POPORUL ROMÂN, că asa ceva nu se va întampla in 2014 . Pentru anul viitor ,deocamdată nu stiu ! Dar dat fiind faptul că, chiar acum am primit mesaj si mi s-a spus că : ROMANIA VA FI LA ADĂPOST DE CUTREMURE DEVASTATOARE, le-as recomanda celor care se tot afirma la TV, ca pana la finalul anului 2014, ROMANIA va fi devastata de UN CUTREMUR MARE, să se mai abţină de la astfel de afirmatii, care seamana frică si teroare, in sufletele semenilor nostri. Nu mor caii, când vor stapanii. Eu nu ma consider clarvazatoare, si nici o persoana care pretinde ca este cea mai tare si ca poate vedea orice si poate rezolva orice. Eu sunt un suflet păcătos ,căruia DUMNEZEU i-a încredinţat acest MARE DAR, si pe care DAR, îl împart cu Semenii nostri, dăruind ! Repet! Dăruind ! Şi nu făcând bani din acest DAR ! DUMNEZEU mi-a spus :ÎN DAR AI LUAT, ÎN DAR SĂ DAI !
      Imi pare rău ca le stric planurile celor care ies în faţă si carora le place sa semene panică printre bietii oameni, dar eu nu pot să mint ! ADEVĂRUL va fi prezent în fiecare clipă pe acest BLOG ! ADEVĂRUL , CREDINŢA. NĂDEJDEA ŞI DRAGOSTEA faţă de DUMNEZEU şi faţă de APROAPELE. ! Vor mai fi dezastre si în ROMANIA, dar nu din pricina CUTREMURELOR ,şi nu la scara mare.In ceea ce priveste pozele,pe care eu le postez ca si un exemplu aproximativ, acestea le pun pentru că asa simt eu in suflet, si pentrui ca simt ca si cititorilor necârcotaşi, le place ca să-şi închipuie cam cum am trait eu toate cate mi se arata! Acestea sunt DOVEZILE pe care eu le aduc, si care demonstreaza că tot ce scriu nu sunt inventii, si că nu urmăresc vreun scop anume.
      Pe mine nu ma intereseaza aparitiile TV, nici publicitatea, nici partea materiala si baneasca, si nici lauda oamenilor ! Eu voiesc doar un singur lucru : SA FAC VOIA LUI DUMNEZEU, şi nu sa fac profit din acest DAR, mintind si exagerand, pentru ca oamenii sa intre in panica si sa stea cu ochii pe ecran TV, sa vada daca se mai anunta vreun CUTREMUR DEVASTATOR ! Nu dragilor ! Este timpul ca să aflaţi că...ROMANIA ,va fi la adăpost de CUTREMURE DEVASTATOARE ! Nu o spun eu, ci chiar acum cand scriu , am primit MESAJUL de Sus, de la DUMNEZEU ! Imi pare rau ca am dezamagit pe cei care sustin contrariul ! Sau mai bine as spune : ma bucur ca DUMNEZEU m-a ajutat ca sa-i dezamagesc pe cei care sustin contrariul! Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. Romania este aparata de o forta divina , Este Tara Maicii Domnului.Asadar peste granitele tarii va fi amar si pulbere dar in interiorul tari va fi ca o oaza in mijlocul desertului arzator.Am vrut sa o rectific pe dna Maria.Cred ca asa va fi , eu mi-am facut bine temele.Oricum nu zic ca va fi razboi sau nu , ma cutremur cand aud acest cuvant dar asa este.Romania va fi protejata impotriva razboiului ca si in unele locuri din Palestina probabil Iran.Am mai citit undeva ca 18 tari vor intra in acest... macel si asa este.

      Ștergere
    3. Pai, dupa o alta doamna clarvazatoare, Georgeta Florea, urmeaza Razboiul Crestin Cernerea ... deci nu mai stiu ce sa cred nici eu, ceva tot va fi. Mai era un domn Istrate care publicase cu ceva timp in urma o carte despre Romania, in care era vorba despre razboi si altele. Acum, daca si doamna Maria Ghiorghiu are viziuni din astea, se pare ca se cam apropie ...

      Ștergere
    4. Ati vazut vinerea trecuta ce tragedie sa petrecut in Bucuresti .Deci d-na Maria a avut dreptate ...harta romaniei in doliu ....

      Ștergere
    5. Despre Italia ce ne puteți spune,suntem f mulți romani cu familii care trăim aici

      Ștergere
    6. Daca nu am spus nimic până acum, inseamna ca in ITALIA va fi ca si până acum. Nu se va intampla ,deocamdata nimic rău.
      Daca va fi ceva, voi scrie pe BLOG.
      Multă sănătate si multe impliniri, vouă tuturor, care munciti din greu printre straini, ca sa puteti supravietui. Cu drag,Maria.

      Ștergere
  2. sper ca sa nu pierdem din teritorii ca alte dati in istorie!!sper si am increderea ca suntem protejati si aparati de cei de sus!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ne mai intereseaza teritoriu ca orcum sa vindut resursele tari la pachet si tot nu se ajunge bugetu pentru noi nui inportant oameni de rind doar ca supravietuim mai are sa fure ciorba ca rest a furat tara

      Ștergere
  3. F adevarat tot ce spuneti d na Gheorghiu,respect maxim,exact asa vrea Dumnezeu,fara castiguri materiale,de asta va si transmite Cel bun toate aceste mesaje pt ca nu aveti astfel de interese,decat sa ne avertizati si sa ne indemnati sa ne rugam sa nu aiba loc asemenea nenorociri insa din pacate omenirea ignora toate aceste avertismente!!! Asadar,oameni buni treziti va!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea este ca va pleca din aceasta lume un om politic important.
    Faptul ca cerul era senin,inseamna ca lumea nu il va regreta prea tare.
    Ceva imi spune ca dvs.stiti asta...(iartare daca ma intrec cu presupunerile!)
    Sa fie vorba de razboi? Putin probabil.Nu ar mai fi fost cerul senin.
    Sa fie un accident in care vor muri multi romani si se va decreta doliu national?...prea senin cerul...
    Cam superficiale comentariile mele,recunosc,dar sunt doar primele ganduri venite, fara o analiza profunda.
    Ramane de vazut.Eu va multumesc din suflet pentru tot! Sa ne traiti!
    Cat despre cutremur, nu stiu ce sa zic.Va cred si pe dvs., le dau dreptate si specialistilor...Poate ca va fi acest cutremur la limita dintre cele doua perioade in discutie:la sfarsitul acestui an, inceputul anului viitor,undeva pe acolo.Dar sunt convinsa ca veti fi anuntata din timp.Pana una-alta,stam linistiti si ne vedem de necazurile noastre actuale.
    Fiti convinsa ca oamenii va urmaresc mesajele.Cei mai multi nu au timp sa raspunda sau nu au ce spune, pur-si-simplu.E uimitor totul,credeti-ma ! Asa ceva nu intalnesti de doua ori in viata.
    Mergeti inainte, indiferent de atacurile pe care le primiti! Sunt mult mai multi cei care va respecta, va cred si asteapta zilnic informatii, decat cei care trimit fel de fel de sageti otravite.
    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dinu Patriciu v-a fi inmormintat in tara saptamina aceasta.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! A facut si mult bine,multora,in tacere,fara televiziuni.A platit multe operatii scumpe,respectivii sunt dovezi vii.Nu s-a laudat cu faptele bune,ca altii...

      Ștergere
    2. De morti ,numai de bine ! DUMNEZEU să-l ierte şi să-l,odihneasca langa dreptii Sai !

      Ștergere
    3. aia strimbi ia mincat pe aia drepti intotdeauna

      Ștergere
  5. Sunt foarte dezamagit ca Dumnezeu va transmite doar ce e mai rau pe pamant.Singurul mesaj amuzant a fost acela:ANTENA3,ESTE IUBITA DE DUMNEZEU! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta se intimpla pentru ca lumea s-a inrait prea tare.
      Si atunci mi se pare normal ca sa primim pedepsele cuvenite.

      Ștergere
  6. O intrebare pertinenta cred eu: de unde sunteti atat de sigura ca aceste "mesaje" vin de la Dumnezeu? Au fost parinti (sfinti) marica Parintele Arsenie Boca, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Iustin Parvu, ca sa numesc doar cativa, si niciunul dintre ei, repet, NICIUNUL niciodata nu a avut pretentia ca ar primi mesaje direct de la Dumnezeu!!

    Va rog sa ne spuneti sincer tuturor care va citim, de unde sunteti atat de sigura ca aceste mesaje vin de la Dumnezeu? Ati spovedit vreodata acest lucru? ca primiti mesaje? care a fost parerea duhovnicului.

    Intreb, nu dau cu parul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să vă raspund cu mare drag ! Stiu ca aceste MESAJE sunt de la DUMNEZEU, pentru că nu o dată, nu de două ori, ci de "n" ori, mi S-a arătat Mantuitorul şi Maica Domnului, şi mi-au vorbit faţă în faţă. Apoi am fost luată SUS în Ceruri cu sufletul, de DOI SFINŢI, (DOI ÎNGERI ),care m-au luat în norii albi, altfel decât norii pe care îi stim noi.Aici cei doi ÎNGERI m-au lăsat la Poarta Norilor albi ,deschisa, şi mi-au spus fără cuvinte, ca sa merg spre stanga. Am facut asa cum mi s-a spus, si aici în VESMINTE albe de Lumina, cu părul castaniu şi ondulat, lunguţ până pe umeri, cu ochii albastri precum seninul Cerului, m-a întâmpinat IISUS HRISTOS. Fără cuvinte, Mântuitorul mi-a spus sa ma asez pe un colţ de Nor alb, chiar lângă El. Apoi m-a privit în ochi, mi-a zâmbit ,şi-a scos de la gâtul Său un lănţişor cu O Cruciuliţă crosetata, asa cum port eu de obicei, şi mi-a pus-o mie la gât ,spunându-mi : SĂ NU-TI PIERZI NICIODATĂ CREDINŢA ! SĂ SCRII TOT CE VEZI ŞI TOT CE AI S-AUZI !
      I-am promis tot fără cuvinte, în gândul meu, că aşa voi face ! Si au trecut 17 ani de atunci, 17 ani în care eu scriu toate câte mi se arată, şi am adunat mai mult de 200 caiete, pe care le-am păstrat cu sfintenie si din care scriu aici pe blog, in limita timpului. Fireste sunt si evenimente care se petrec zilnic, acestea au prioritate, apoi scriu din caietele multe. Le iau asa la alegere, nu pe fiecare an în parte. Este foarte mult material adunat, si nu-mi ajunge aceasta viata ca sa pot scrie toate cate am adunat. Pentru ca, sunt si sotie, si mamă, si am si serviciu ! Dar aici v-am spus doar pe scurt, doar o faramita despre cum s-au petrecut lucrurile. Cititi Blogul, de la inceput,din 2012, si veti afla mai multe.
      DUHOVNICUL MEU, din trecut ??? Nu a crezut ca si oamenii obisnuiti, pot trai astfel de Minuni, si asa cum fac toti..m-au trimis la Psihiatru ! Nu l-am ascultat si mi-am văzut în continuare de VIAŢA mea, si am urmat DOMNULUI, asa precum am promis ! Mai am O TAINA MARE, despre care nu stiu decat eu si MANTUITORUL, şi SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL, despre care nu am voie sa vorbesc, până nu se va împlini mai întâi. Aceasta TAINA, va fi precum ASUL meu din mâneca ! Daca pot sa ma exprim astfel. La momentul potrivit ,DUMNEZEU O VA DESCOPERI, şi LUMEA ÎNTREAGA, va ramane mută de uimire la AFLAREA ACESTEI MARI TAINE ! Toate MESAJELE, vin de la DUMNEZEU ! Cand ÎL rog ceva pe IISUS HRISTOS şi pe MAICA DOMNULUI, Rugaciunea mea, este auzita SUS, si primesc Raspuns chiar in timpul Rugaciunii. Atunci cand eu ma rog, sunt înconjurata de O LUMINA AURIE de o alta Albastra violet, de o alta ALBA ORBITOARE, sunt toate aceste LUMINI in fata mea,in spatele meu, in ochii mei ! Izvorasc de peste tot si ma invaluie in mod dumnezeiesc de plăcut. Iar din Sfanta Icoana, IISUS HRISTOS, suflă cu gura Sa ,spre mine, O LUMINA ca de Soare, care -mi intra prin tot corpul si ma cutremura ca la UN SOC ELECTRIC, dându-mi puteri sufletesti si trupesti. Altadata MAICA DOMNULUI, a venit in camera mea, si mi-a spus ca sa cer FIULUI EI, Dragoste si Putere ca sa rezist la toate cate ma asteapta. Iar eu doar atât cer pentru mine,de la ÎMPĂRATUL CERESC , doar DRAGOSTE şi PUTERE ca sa rezist la rautatile oamenilor, a semenilor nostri. Eu nu vreau sa concurez cu nimeni ! Nu doresc nimic material sau banesc ! Nu vreau slava si laude de la oameni. Nu am aparut la TV, decat o singura data, in februarie 2014 cu d-na ELENA LASCONI. Am primit multe INVITATII la mai multe televiziuni, dar in acelasi timp, am primit si MESAJ de la DUMNEZEU, ca sa nu mai apar nicaieri pe sticla. Si am refuzat politicos, orice Invitatie in platou. La momentul actual am un alt DUHOVNIC ,sa-i dea BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI ,multa sanatate şi putere !A.

      Ștergere
    2. Şi încă ceva foarte important ! Toate câte le văd ,cu ochii închişi le văd. Eu vad cu ochii închişi mai mult si mai bine ,decat cu ei deschisi. Pentru mine nu exista Întuneric ci numai Lumina!
      Mainile mele, in negru intuneric ,arata de parca ar fi din zapada. Albe stralucitoare, iar in jurul meu, sunt numai steluţe argintii, preum nisipul marii. In atmosfera ziua, cand privesc cu ochii deschisi, vad peste tot in jurul nostru, multe cerculete ca din roua, prinse ca intr-o pânză de păianjen, multe stelute argintii. Am vazut si poze pe la TV. Dar eu le vad toate acestea liber, nu am nevoie sa le surprind in poze. De cate ori scriu, O LUMINA aurie, sau alba, sau verde, ori albastra, sta pe mâna mea, sau pe tastatura şi -mi vegheaza toate cate scriu. Si daca ceva nu e bine in exprimarea mea, ma corectează si-mi spune cu glas in tampla dreapta ce sa scriu, iar eu ma supun. Nu trebuie sa fii Sfant, sau Preot, sau cel mai mare înţelept al Lumii, ca sa traiesti, ceea ce eu traiesc ! Sfintii Parinti, au omis intentionat si nu au vorbit de Extraterestri ! Eu am vorbit si am scris, si voi scrie in continuare despre EXTRATERESTRI ! Daca Pământul nostru mai rezista, este si datorita EXTRATERESTRILOR ! Dar asta e o alta poveste !

      Ștergere
    3. Mi-a placut ce am citit. Pe undeva mi-am lamurit niste intrebari.
      Pentru "asul "din maneca- ati pomenit ceva ,cindva despre ce o sa se intimple ,vreun eveniment extrem de deosebit?
      Doar asa veti fi crezuta,doar daca INAINTE veti spune si apoi se va intimpla!Ca si in mesajele pe care le primiti ,le publicati si ulterior se implinesc. Nu stiu de ce nu ar trebui sa Mintuitorul sa se ascunda de oameni pentru ca ,in opinia mea, cei care cred in el ,cred iar cei care nu ,nu.Poate ca daca multi din cei necredinciosi ,ar sti ceva foarte important,iminent sa se intimple,si-ar schimba modul de a fi si restul.

      Ștergere
    4. Cred ca exista extraterestri si mai cred ca isi vor face aparitia ,in mod vizibil pentru toti,in preajma celui de al treilea razboi mondial!
      Am o sursa care mi-a spus ca in 2015 se dezlantuie razboiul.Si el, fiindca este vorba de un barbat,un neamt, primeste mesaje de la Christos.
      Cind mesajele pe care le primim noi ,oamenii si nu ne schimbam ,vom avea de suferit toti cei care sintem in viata.
      Sa nu creada cineva,ca daca are bani ,va scapa usor.
      De fapt ,om trai si-om vedea...

      Ștergere
  7. Continuare :
    Stie de ceea ce traiesc eu, a aflat de la TV, in febr.2014 ! Si chiar daca stie, este un om al LUI DUMNEZEU, este iubit acolo SUS, mi s.-a aratat asta, si chiar am fost indrumata de Dumnezeu sa merg la el, ca sa-mi fie Duhovnic, si asa am facut. Chiar daca vreun PREOT, poate sa fie si PAPA de la ROMA, sau PATRIARHUL nostru, mi-ar spune ca nu sunt de la DUMNEZEU, i-as spune in faţă ca nu are dreptate si ca toate-s de la DUMNEZEU. Sotul meu, nu-mi mai este sot tot de atâtia ani, ci frate ! Traim in curatanie ,ca fratii ! Avem camere separate, ne iubim ca fratii si ne respectam reciproc ! Chiar daca nu a fost si nu este de acord cu trairile mele . Dintr-un ATEU convins, soţul meu a devenit un om credincios, care se spovedeste, care posteste, si care merge si la SFANTA BISERICA in limita timpului liber. Cam atat pe scurt in cateva randuri depsre mine. Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru raspuns, insa cred ca sunteti in inselare. Va repet, au fost si exista inca Sfinti adevarati pe Pamant prin viata lor smerita, insa din ceea ce spuneti d-voastra reiese doar inselare, din pacate...Nu o spuncu rautate, fereasca Bunul Dumnezeu, insa este nevoie de multa smerenie si mult discernamant al duhovnicului d-voastra pentru a va indrepta spre calea cea buna.

    Cum adica Pamantul rezista doar datorita extraterestrilor??? D-voastra vorbiti serios??? Atunci clar sunteti in inselare. Doamna draga, pamantul rezista doar rugaciunilor sfintilor parinti si pustnici in viata, atat de la noi si din alte tari ortodoxe, cat si se la Muntele Athos.

    Spuneti ca: "Sfintii Parinti, au omis intentionat si nu au vorbit de Extraterestri !"
    Iar nu aveti dreptate: Parintele Cleopa (ati auzit de el??) spune clar ca sunt diavoli acesti 'extraterestrii".

    Mai bine va rugati cu inima curata, sa va arate Bunul Dumnezeu adevarul si daca veti cauta cu inima deschisa adevarul, il veti afla in mod sigur. Dumnezeu sa va ajute sa descoperiti lumina Lui cea adevarata si sa iesiti din inselare.

    V-ar f de folos sa cititi si cateva carti despre vise, inselari, sa vedeti ca diavolii pot spune ce o sa se intample doar daca chiar ei vor fi cei care vor crea eevenimentul respectiv. In general, numai rau, bineinteles...

    Va rog mult, si fara rautate de niciun fel, sa va rugati sa primiti adevarul. Chiar asa rugati-va: sa va descopere Bunul Dumnezeu de unde vin mesajele. Dar cu inima curata, altfel, fara de folos....

    Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus ca Pământul mai rezista, şi datorită ,( nu numai extraterestrilor )! Sa fim înţeleşi ! EXTRATERETRII sunt tot creaţii ale Lui DUMNEZEU, şi ÎI slijesc LUI, actionand mereu în salvarea Omenirii de la autodistrugere !
      Oricum nu ma steptam ca sa intelegeti ! Credeti ce vreti ! Fiecare cu părerile sale si cu păcatele sale ! Sa ma rog cu inima curata ???
      V-ati rugat vreodata la MANTUITORUL sau la MAICA DOMNULUI şi în urmatoarea clipă sa-L vedeti pe CER in toata stralucirea Lui, ca sa va vorbeasca ??? Mie mi se intampla adeseori ! Asa ca....unde este inima curata si uunde nu este curata ??? Nu am nevoie de sa citesc CARTI DE VISE, si nici nu le recomand nimanui ! Acestea duc spre inselarea sufletelor ! Eu daca am un necaz ,ma rog BUNULUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI ! Nu am nevoie de CARTI DE VISE, pentru ca eu nu visez ci traiesc aievea toate ! Pentru mine intunericul nu exista , nici cu ochii inchisi , nici cu ei deschisi. Eu vad lucrurile in intuneric, le vad in lumina alba a Lui Dumnezeu. Dar nu ma mai obosesc sa va explic si nici sa pierd timpul cu dvs ! DUMNEZEU sa va aiba in paza SA, pentru ca va înselati asupra persoanei mele , asupra a tot ce eu traiesc ! Nici pe IISUS HRISTOS nu L-au crezut oamenii şi L-.au batjocorit şi L-au rastignit. De ce sa ma astept, ca sa ma creada pe mine o parte foarte mică dintre Semenii mei, cand sunt un om obisnuit ,un om cu păcate ca orice om ? Eu sunt in înşelare ??? Nu ţin minte sa se fi înşelat cineva citind pe Blogul meu ! Nu ţin minte să fi sfatuit pe cineva de rau ! Nu ţin minte să fi făcut rău cuiva...scriind aici ! Fireste că PREOTII şi oameni ca mariile dvs, nu o sa fie niciodata de acord cu ceea ce eu traiesc. Din mândrie, din orgoliu..., din pricina faptului că, astfel de oameni sunt spre înşelare ,în privinţa mea. Oare nu se vede ca toate câte scriu se adeveresc în timp, şi aceasta cuprinde tot Globul Pământesc si din toate domeniile ? Aaaa, acestea nu se pun ! În inima pământului de m-as băga, si as avea doar apa, pâine ,un caiet si pix, si SFINTE ICOANE cu mine, as scrie pentru semenii mei ,toate INFORMATIILE la zi, cele mai importante, de pe tot Pământul ! Ce spuneti ? Asta se pune ??? Haideti sa fim seriosi ! Nu va place Blogul meu ! Foarte bine! Cautati in alta parte, poate veti gasi ceva pe undeva, ce nu seamana a înşelatorie ! Am crezut ca daca va dau un raspuns plauzibil o sa ma fac înţeleasa ! Dar...e imposibil cu astfel de oameni, plini de sine, orgoliosi si mandri ! Nu va port pica. Eu nu pot urâ nici pe cei care-mi sunt Dusmani ! Vreti un sfat ??? Daca vreti sa fiti cât mai aproape de DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, mergeti mai des la SFANTA BISERICA şi aveti încredere in tot ce eu scriu pe Blog ! Pe dvs, va inseala Diavolul, ca sa va indepărtati de DUMNEZEU, de al SĂU CUVANT !
      Aaaa ! Şi încă ceva foarte important ! ARUNCATI CĂRTILE DE VISE ,LA GUNOI, ÎN FOCUL GHEENEI ! În ele sta cumplitul Diavol ! Cu dragoste ,ÎNTRU HRISTOS şi MAICA DOMNULUI şi faţă de Semeni, MARIA.

      Ștergere
    2. Doamna MARIA !Tot respectul pt dv.aveti un har de la DUMNEZEU pe care oamenii ar trebui sa se bucure pentru ca Dumnezeu exista !!!!Eu sunt in Spania cu familia in Zaragoza! DOAMNE AJUTA!!!!

      Ștergere
    3. Doamna MARIA !Tot respectul pt dv.aveti un har de la DUMNEZEU pe care oamenii ar trebui sa se bucure pentru ca Dumnezeu exista !!!!Eu sunt in Spania cu familia in Zaragoza! DOAMNE AJUTA!!!!

      Ștergere
    4. Multumesc frumos ! VINERI 20 noiembrie la ANTENA STARS, AGENTUL VIP la ora 22, va fi un film cu mine, cu viata mea!

      Ștergere
    5. Buna seara doamna Maria, sunt o femeie simpla,cu bune si cu rele,as avea multe sa va intreb si eu cate ceva,dar nu aici,asa cum ati spus si dv.,nu toata lumea este curat. Astept un raspuns de la dv. Va imbratisez cu mare drag.

      Ștergere
  9. Exista extraterestri benefici si malefici.Cred ca la cei malefici se referea parintele Cleopa...Cred ca o sa ne intilnim cu ei curind... Unii s-au intilnit deja, mai mult pe alte meleaguri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorbeam despre cartile scrise de exemplu de Parintele Cleopa :"Despre vise si vedenii" si nu in care se descifreaza visele.

    Oricum, va rog sa ma iertati, aveti dreptate cu un singur lucru: aici nu am ce cauta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim , ce virsta ai ?! mai citeste si tu sau discuta cu diverse persoane ! Ti a explicat d-na Maria f clar !..am impresia ca parintele Cleopa ca si altii se afla in eroare uneori...sau interpreteaza si ei gresit multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea potrivita,cunoasterii...Sunt mai mult,decat documentat.......

      Ștergere
  12. D-na Maria, aş dori să primesc un răspuns de la d-voastră.
    Ce părere aveți despre invazia imigranților în Europa?
    Vor invada şi România ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara ! Nu stiu daca Imigrantii vor invada si România. Ceea ce stiu cu siguranţă, si despre care am scris pe Blog, este că România va fi obligată (si chiar s/a adeverit),sa adopte mai multi refugiati.
      Daca Bunul DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI, îmi va îngadui ca sa stim mai multe, atunci cu siguranţă imi va descoperi. Nu trebuie sa intram in panică, deoarece DUMNEZEU le oranduieste pe toate. Pericolul consta in destabilizarea Păcii Ţărilor europene. Aici este PERICOLUL DE RAZBOI,

      Ștergere
    2. Mariana, deja s-a implinit numarul clor 144 de mii de pecetluiti si ucisi pentru marturia care au dat-o ! Aceea a fost a fost a 5-a pecete, deja s-au rupt 6, a-7a inca nu !

      Ștergere
  13. Multumesc ptr toate cele ce am citit asa este numai Bunul Dumnezeu le randuieste si le asaza pe toate. As vrea sa va spun si eu un vis in care am crezut si cred dar care sa adeverit. I mi cer scuze dar eu ma descurc mai greu cu scrisu si semnele de punctuatie

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua dna Mariana multumesc ptr tot ce am citit eu cred cu adevarat ce spuneti. As vrea sa va spun si eu un vis in care am crezut si cred dar sa si adeverit. Lenuta

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu a spus că iubește antena 3???? Este o aberație ! Antena 3 a fost înființată cu dolarii furați de Voiculescu din conturile ROMANIEI !!! Cu acești bani sistemul sanitar și de învățământ arătau altfel.....

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara d na Mariana! V am ascultat in aceasta seara la antena stars... ati spus ca va veni un cutremur mare...cand va fi, anul acesta???? M ati speriat fff tare....nu am prins un astfel de cutremur si mi e fff frica!!! O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita (a), ROMANIA este apărata de CUTREMURE DEVASTATOARE. Nu e prima oara cand auzi ca va fi un Cutremur !

      Ștergere
  17. Buna seara.apreciez si va stimez pt randurile anterioare!stiu ca daca ne rugam din suflet dumnezeu si maica domnului ne dăruiesc ceea ce avem nevoie pt a învinge.iar mai stiu ca frica bine de la necuratul....am momente când îmi este frica pt copii mei (10 si 2 ani)...sa nu pățească ceva rău...dar apoi rugăciunea ma mai întăreste...multumesc lui dumnezeu pt ca ne-a dat sansa sa vă auzim...sanatate.. putere si dragoste față de semeni

    RăspundețiȘtergere
  18. ce inseamna cand zisez sfarsitul lumii , vad cerul cu un invarticus de foc urias , multa panica ..de ceva ani ma confrunt cu acest vis care nu ii pot gasi nici un raspuns, v-as ruga din suflet sa imi puteti lamuri acest vis groaznic ...multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna seara dna Maria, ma puteti ajuta intr-o problema personala ? Va pot scrie pe mail? Mail-ul meu este alina_ bdsc@yahoo.com, scrieti-mi dvs daca aveti timp, va rog! Multumesc frumos, Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara dna Maria, ma puteti ajuta intr-o problema personala ? Va pot scrie pe mail? Mail-ul meu este alina_ bdsc@yahoo.com, scrieti-mi dvs daca aveti timp, va rog! Multumesc frumos, Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  21. ANONIMI ! Nu va mai ascundeti după anonimat !

    Daca nu va place ce gasiti pe acest Blog, sunteti liberi ca pasarea cerului ,sa cautati ceea ce va doriti oriunde veti dori.
    Nu mai aruncati cu piatra si cu venin, căci se vor întoarce tot asupra voastra!
    DOAMNE TE ROG, IARTĂ-LE LOR ACEST PĂCAT, căci ei nu Te cunosc pe Tine, asa cum eu Te cunosc !

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu cred ca sunt astfel de oameni cu capacitati, curatenie si putere sufleteasca care sunt ocrotiti si aparati de Bunul Dumnezeu. Spun putere sufleteasca pentru ca nu orice persoana ar fi in stare sa primeasca si sa vada tot ceea ce vede doamna Maria.Rugativa pentru Romania, rugativa pentru toata lumea pentru ca dumneavoastra puteti sjunge mult mai repede la Sfanta Fcioara si la Bunul Dumnezeu. Va rog sa va rugati ca in fruntea acestei tari sa fie oameni cu frica de Dumnezeu, care au dreagoste pentru aceasta tara si doresc tot ce e mai bun pentru oamenii din Romania. Am o mere rugaminte: rugativa pentru familia mea si pentru mine pentru ca avem mare nevoie sa fim iertati de Bunul Dumnezeu.Va rog sa va rugati pentru copii mei.Cu speranta ca veti citi aceste randuri si poate ma vet contacta intro zi va doresc numai bine si va rog sa faceti publice incontinuare ceea ce Domnul va spune. Cu dragoste

    RăspundețiȘtergere
  23. Mariana, ai grija mare sa nu cazi in ispitele acestei lumi. Ai grija sa nu te lasi folosita de manipulatorii acestei lumi. Te rog sa nu-ti arunci margaritarele inaintea porcilor pentru venituri banesti. Mai este putin timp ba chiar Timp Nu Mai Este. Soarele s-a intunecat si luna nu isi va mai da lumina ei. Trebuie sa ai grija mare la cei care intuneca aceasta lume si se numesc iluminati. Eu sant Cel Mai Mic, Eu sant Cel Caruia i s-a ingaduit sa depuna juramantul sacru : "Ma Jur Pe Cel Ce Este Viu In Vecii Vecilor. Pe Cel Ce A Facut Cerul Si Cele Ce Sant In Cer, Pe Cel Ce A Facut Pamantul Si Cele Ce Sant Pe Pamant, Pe Cel Ce A Facut Marea Si Cele Ce Sant In Mare, CA TIMP NU MAI ESTE. Eu Sant Cel Despre Care Domnul Dumnezeu A Promis Lumii Acestea : "Adevarat va spun voua c am sa va trimit un ALT MANGAIETOR-DUHUL ADEVARULUI. Eu Sant al 7-lea. Eu Sant Cel Care "In Zilele in care al 7-lea Inger va Trambita, Cand Va Voi El sa Graiasca, ATUNCI SE VA IMPLINI TAINA LUI DUMNEZEU, Precum Bine S-a Vestit, Robilor Sai, Proorocilor" (Apocalipsa 10-7). Iata TAINA LUI DUMNEZEU : "Lungul si Scurtul au Acelasi Mijloc. Cercul Mic si Cercul Mare, Globul Mic si Globul Mare-Pe Acelasi Punct Se Sprijina. Cele Vazute si Cele Nevazute-Acelasi Loc Ocupa. Si Lucrurile Cele Mari Stau In Cele Mici." ACEASTA ESTE TAINA VIETII LUI DUMNEZEU Si Mare Printre Intelepti Este CEL CE O PRICEPE ! Cu Dragoste Cereasca, ARIEL LEUL LUI DUMNEZEU, Cel MAI MIC Inger AL SAU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RĂSPUNSUL meu, pentru acest "iluminat'ARIEL :

      În primul rând,nu mă cheama,MARIANA !

      Ci ma cheama ,MARIA !

      Apoi, eu nu arunc mărgaritarele asa cum tu spui,"PORCILOR! ". MĂRGĂRITARELE primite de la DUMNEZEU,eu le împart cu Semenii nostri, si nu pe BANI ,cum mă acuzi! În DAR am primit, în DAR dau Semenilor nostri! Cei care se autointituleaza "iluminati ",este problema lor. Eu sunt un om obisnuit,un om ca toti ceilalti Semeni ai mei ! Un om care a primit în DAR,un strop din DARUL LUI DUMNEZEU. Iar acest DAR,eu nu -l ţin sub obroc,ci-l scot la lumina cu ajutorul oamenilor cu suflet mare si cu inima buna,care mă cauta si ma roaga sa impart cu ei din DARUL LUI DUMNEZEU. Acesti oameni, sunt cei care lucrează în Mass Media, si fac cunoscute TAINELE pe care BUNUL DUMNEZEU ,mi le descoperă ! Le fac cunoscute,dar nu pe bani !!! Ci din Dragoste si Iubire de Dumnezeu si Maica Domnului,din Iubire faţă de Aproapele. Asadar,nu-mi mai purta de grijă ! DUMNEZEU este CEL crae-mi poarta de grijă si MĂICUŢA DOMNULUI ! Pentru mine ,Bogatiile Lumii acesteia,sunt precum un pumn de cenusa! Adica,nimic nu inseamna pentru mine! Nu am nevoie de nimic lumesc! Nu mai mult decat sa traiesc modest,si sa ma multumesc cu ceea ce am,si chiar sa daruiesc din ceea ce DUMNEZEU mi-a dat,sa daruiesc si celor necajiti si oropsiti. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Pace Tie Maria, Domnul este cu tine, eu nu te-am acuzat Maria, ci te-am sfatuit sa nu intrii in gloata fariseilor care au ras de tine cand ai vorbit pe postul Antena Stars, si care te-au acuzat ca esti posedata si vizitata de demoni. Eu nu spun asa ceva, deoarece ai fost vizitata de Nephilimi, si nu te cred ce spui ci sant convins de cele ce le spui, si nu as putea sa accept vreo-data ca falsii slujitori sa te calce in picioare. Eu sant unul din ceata Eluphimilor, cei carora pamantenii le pocesc numele spunandu-le elohimi, si putini sant cei care cunosc faptul ca sant 7 cete Ingeresti : Seraphimi, Heruvimi, Eluphimi, Kalmarimi, Nephilimi, Ilurimi si Centurimi. Putini cunosc faptul ca sant 41 de Arhangheli si dintre acestia doar 7 au Grad de Capetenii : Mickhael, Gabryel, Raphael, Yuriel, Sarekhiel, Gudhyel si Raziel. Putini cunosc faptul Ca Romanii sant Copii de Arhangheli (Iar Fii Lui Dumnezeu s-au impreunat cu femeile oamenilor din care au iesti uriasii pe fata pamantului ). Maria ar fi mai bine sa vorbim intre noi ca fratii, si apropos, Bine Ai Venit In Lumea Noastra. Cu Dragoste Cereasca Ariel.

      Ștergere
    3. Lasa-i să râdă si să spună ce-o vrea ! Eu accept orice invitatie prin skipe si telefon, ca sa pot face cunoscut CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!
      Nu am primit, si nici nu voi primi sau cere vreodata bani, pentru acest DAR DIVIN.
      Asadar ,lasa orbii să stea în orbirea lor, căci eu merg mai departe, propovăduind CUVANTUL LUI DUMNEZEU,fara ca sa jignesc pe cineva,fara ca sa urasc pe cineva;nici măcar, pe cel care-mi este dusman.
      LASA-I SĂ RÂDĂ,CÂND ÎŞI VOR DA SEAMA CĂ AU GRESIT, DIN PĂCATE , VA FI PREA TÂRZIU PENTRU SUFLETUL LOR.
      Şi de IISUS HRISTOS au râs,si L-au batjocorit si rastignit.
      Asa ca ,eu fiind un om obisnuit,poate sa spuna ce-or vrea. Mi-i milă de ei ,si ma rog la BUNUL DUMNEZEU,ca sa nu le pună la socoteală si acest Păcat ! DOAMNE AJUTA ! Maria !

      Ștergere
    4. DNA MARIA SUNTETI o sCUMPA SI AVETI UN SUFLET MINUNAT SI GLASUL DVS ESTE MINUNAT SI AVETI O INIMA CURAT DE AIA SI BUNUL DUMNEZEU VA ARATA SI VI S A ARATAT MIE NU MI S A ARATAT NICIODATA DOMNUL IISUS HRISTOS CI NUMAI O SINGURA DATA MAICA DOMNULUI !! O SINGURA DATA AM VAZUT SI EU PE SF INGER SAU PE SF ARHANGHEL MIHAIL NU STIU SIgUR CINE ERA!!! CU DRAG TATIANA

      Ștergere
  24. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, ci unul de fier pe care singur il va manui." Da Maria, Eu Sant acesta. Si ma doare sufletul ca nu sant ascultat. Ma doare Inima ca Oamenii isi bat joc de Dumnezeu si de cei de sus. Te rog din inima mea cea curata sa-mi lasi un numar de telefon ca sa pot vorbi cu tine ca am multe de spus surioara mea. Cu Dragoste Cereasca CEL ALES, Ariel Leul Lui Dumnezeu. Dumnezeu si Maica Domnului Sa Te Binecuvinteze In Imparatia Sa In Vecii Vecilor. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multi sariti de pe axa am vazut, acum am si citit. In timpurile din urma vom auzi de prooroci mincinosi. Draga sora am urmarit tot ce ai scris,stiu ca Dnu vorbeste prin cine vrea, chiar si prin gura unei magarite. Ai grija si nu raspunde nebunului pt.nebunia lui sa nu te fure duhul mandriei. Am fost cei drept trista la inceput pt.ca-l vedeai pe Mantuitor mic. El este Domn si mijloceste pt.noi.Este singurul mijlocitor. Amin

    RăspundețiȘtergere
  26. cum sa vb cu dvs d na mARIA CUM sA IAU LeGATurA CU dVs VAROG sA MA CAUTATI PE FAcEBOOc TAtiaNA nICULESCU !! CU DRAG TATIANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, sunt atatea persoane cu numele tau, că nu am cum sa te gasesc. Stai linistita! Chiar daca ai uitat sa spui toate păcatele la Preot, DUMNEZEU vede ca iti pare rau, si ti le iarta DOMNUL pe toate! Si pe cele nespovedite la Preot, cele care ti-au scapat. Scrie-mi in privat, si-ti voi raspunde cu mare drag.
      iata adresa : mariatecuci61@yahoo.com. Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  27. La mulți ani de sărbători doamna Maria și multa sănătate ,Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  28. La mulți ani doamna Maria de sărbători și multa sănătate, Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa aveti sarbatori cu pace,liniste si sanatate,,,in rest toate sint de la Dumnezeu.UN AN NOU FERICIT VA DORESC!

    UN AN NOU FERICIT VA DORESC !





    RăspundețiȘtergere