sâmbătă, 30 august 2014

ŞI S - A ADEVERIT ! COD ROŞU PENTRU VULCANUL BARDARBUNGA ! AVIOANELE NU MAI AU VOIE SĂ ZBOARE PE DEASUPRA VULCANULUI !

                                                               29  August 2014 !

                                   Dragii mei, 

Scriam la data 15  August  2014, despre UN  VULCAN adormit, care se va trezi şi va face ravagii.
Iată dragilor că astăzi ,Vulcanul Bardarbunga din Islanda,  face ravagii !
Este COD  ROŞU pentru Avioane ,deoarece nu mai au voie să zboare pe deasupra VULCANULUI care este în plină erupţie.

Accesaţi dragii mei linkurile de mai jos ,şi comparaţi cu articolul meu pe care l-am repostat aici mai jos.

ALERTĂ: Vulcanul Bardarbunga a început să erupă. Traficul ...

www.realitatea.net/alerta-vulcanul-bardarbunga-a-ince...Translate this page
12 hours ago - Islanda a interzis vineri traficul aerian deasupra Bardarbunga, după ce vulcanul a intrat în erupție în noaptea de joi spre vineri, fără însă ca, ...

ALERTĂ Islanda: Vulcanul Bardarbunga a intrat în erupție ...

www.agerpres.ro/.../islanda-vulcanul-bardarbunga-a-i...Translate this page
ALERTĂ Islanda: Vulcanul Bardarbunga a intrat în erupție, traficul aerian a fost interzis (AFP). vineri, 29 Aug 2014, 09:14 • Externe o afişare. Islanda: Vulcanul .

vineri, 15 august 2014

UN VULCAN ADORMIT , SE VA TREZI ! VULCANUL VA ERUPE ÎN MOD NEAŞTEPTAT !

                    15  August 2014 , ora 10,45 ,la Sfanta  Biserică !

         .                                                                                                                                                                 Dragii mei, 

Astăzi, în timp ce eram la Sfanta  Biserică, în Strana fiind şi cântând  la Sfanta Slujba, alături de Dascal ,deşi priveam spre Sfantul Altar ,totuşi văd în acelasi timp, cum se întamplă eu nu stiu, dar in acelasi timp ,ca si cand as avea un ochi in ceafa, vad spre Răsărit, un vârf de munte.
Cel puţin,aşa mi s-a părut la început.
Dar ceea ce mi s-a părut mie că este un vârf de munte, de fapt era UN  VULCAN adormit.
Brusc din vârful acelui munte, asa cum îl vedeam eu, a început să iese un fum alb, si dens. La început iesea mai lent, apoi fumul alb, iesea cu repeziciune si se mărea ca volum .
                                         ..

Aşa ca în această poză.
Si era un Cer ca un amurg, nu era ziua deplina.
Dragii mei, cu siguranţă vom auzi nu peste prea mult timp, de eruperea unui Vulcan, ce se credea că s-a linistit. Unde şi când eu nu ştiu. Dar va asigur că, va auzi toată lumea de eruperea acestui Vulcan ! 
                                                           Cu dragoste, Maria.

Vulcanul Bardarbunga a intrat în erupţie. Traficul aerian în zonă este ÎNCHIS


POSTAT: 29 August 2014, Ora 10:24

Islandezii sunt în alertă după ce vulcanul Bardarbunga a intrat în erupţie în noaptea de joi spre vineri, deocamdată fără să emită cenuşă. Islanda a interzis traficul în spaţiul aerian din zona vulcanului.


Islanda: Situaţia de la vulcanul Bardarbunga este inedită. Ar putea provoca o erupţie enormă

Autor: Capital.ro | vineri, 29 august 2014 | 0 Comentarii |
Situaţia vulcanului islandez Bardabunga evolează 'inedit', întrucât magma pe care o aruncă se îndreaptă în mod periculos către un alt vulcan, Askja, ceea ce ar putea provoca o erupţie enormă, potrivit vulcanologului Alain Bernard.
 În ultimele zile, la vulcanul Bardabunga s-a observat apariţia unei falii de circa un kilometru lungime şi intrarea în faza de erupţie.
"Fisura a apărut în afara gheţarului" care acoperă vulcanul, a precizat specialistul de la Universitatea Liberă din Bruxelles. 'Această deschidere va permite lavei să se scurgă, magma fiind foarte fluidă. Riscul unei erupţii masive sub gheţar, care producă un uriaş nor de cenuşă este prin urmare redus', a estimat expertul. El a avertizat însă că este nevoie de prudenţă, ţinând cont că erupţia vulcanului Eyjafjallajökull din 2010 a început la fel de 'inocent'.
'Actuala erupţie are un caracter particular, deoarece magma s-a deplasat în subteran pe o distanţă de 40 de kilometri. Este pentru prima dată de când se folosesc instrumente de măsurat când se înregistrează o asemenea evoluţie. Direcţia spre care se îndreaptă stârneşte îngrijorare deoarece tunelul de lavă se duce direct spre Askja, un alt vulcan foarte activ din regiune. Aportul de căldură ar putea fi de ajuns pentru a produce o erupţie explozivă de mare amploare, precum cea din 1875. Progresia s-a încetinit însă în cursul ultimelor ore. Evoluţia situaţiei poate duce fie la o erupţie clasică, prin falia deschisă, fie la o continuare a direcţiei spre Askja. Ceea ce poate fi problematic', a explicat vulcanologul.
Vulcanul Askja este cunoscut pentru erupţia uriaşă din 1875, fumul şi cenuşa aruncat ajungând până în Suedia şi Norvegia. Numeroşi islandezi au fost nevoiţi să plece atunci din ţară.AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu