sâmbătă, 30 august 2014

RĂUL A CUPRINS LUMILE ! UN SUFLET TRIST ŞI UN POVĂŢUITOR DIVIN !

                                                   29  August 2014, ora 17,45 !

                                              Dragii mei,  

Astăzi în timp ce ma odihneam puţin , stand in pat cu ochii închişi ,aud fratilor, O  Discuţie  între două glasuri distincte între ele. 
Era un glas trist şi extrem de îndurerat şi deznădăjduit, care spunea tremurând aşa :


                "Trăim vremuri grele, vremuri  tulburi !
                           În fiecare zi, este tot mai greu !
              Oamenii sunt tot mai răi, 
                             mândri şi orgolioşi . 
            Nu mai au Credinţă ,nu mai au milă 
      faţă de  Aproapele, se omoara unii pe alţii.
            Părinţii pe copii, copiii pe părinţi !
                        Mamele îşi omoară Pruncii din pântece .
            Bolile fără leac, molimele ,
              cuprind încet, încet, Lumea aceasta.
           Războaie , dezastre , foamete
             şi ură,toate cuprind  Lumea aceasta.
          Nu mai am nicio Nădejde de mai bine,
                                în Lumea aceasta ! 

Iar un glas dojenitor şi blând ,îi spune :
 
                 Nu se poate să-ţi pierzi Credinţa şi  Nădejdea în Dumnezeu !
           Iisus Hristos ne-a promis O Lume mai bună.
            Trebuie să crezi că există O Lume mai bună, faţă de răutăţile trăite în Lumile  acestea ! 
           Pe Lumile acestea Răul a pus stâpânire, dar Iisus  Hristos ne va duce într-o Lume mai bună, în comparaţie cu Lumile în care trăim . 
                                 Trebuie să crezi aceasta !
                                            Fraţilor, 
După cum aţi observat, al doilea glas spune despre LUMILE acestea , si nu despe Lumea aceasta, ci despre Lumile...acestea,
care sunt pline de răutăţi.
Ne spune că, există O  LUME mai bună, în comparaţie cu LUMILE de azi.
Dragilor, cu adevărat ne vom bucura de O Lume mai buna, atunci când Mântuitorul va hotărâ aceasta, si vom lăsa în urmă LUMILE noastre, în care traim . Le vom lăsa în urmă ,ca pe un cosmar despre care, nu mai dorim ca sa ne amintim.  
Să fim pregătiţi fraţilor în fiecare clipă a vieţii noastre, ca să-L primim pe IISUS  HRISTOS ,atunci când EL va veni pentru a doua oară pe Pământ.
Să fim pregătiţi sufleteste , prin Rugăciune curată, prin săvârşirea de fapte bune, prin iubirea faţă de Aproapele, prin tot ce înseamnă ,CREDINŢĂ ,NĂDEJDE şi DRAGOSTE ! Prin împlinirea acestor  trei Virtuţi Dumnezeiesti.
Să nu răplătim fraţilor, Răului cu Rău ! Ci să facem Binele , indiferent de conjuctura în care ne aflăm. 
Aşa Îi este plăcut BUNULUI  DUMNEZEU şi MĂICUŢEI  DOMNULUI , ca noi Fiii Săi, să fim buni si milostivi, să avem Credinţă ,Nădejde şi Dragoste, şi să nu ne abatem nicio clipă de la CALEA  Lui Dumnezeu.
                                        Cu dragoste, Maria.
 

3 comentarii:

  1. Draga , Maria. Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, Romania ramine de vazut daca va fi tara Maicii Domnului. Este gresit spus, ramine la latitudinea Lui Doamne-Doamne daca este asa sau nu. Deocamdata....cele scrise de mine in 1001 de nopti-Sheherezada...manuscrisul meu...Al Mariei Magdalena sau a Maicii Domnului cum ma cunoaste Romania , numai Dumnezeu va alege tara...ALEASA ! Nu omul alege....ci, DOAMNE_DOAMNE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te asigur draga mea, cu mâna pe inimă şi cu viaţa sufletului meu, că ROMÂNIA este şi va fi ŢARA aleasa de DUMNEZEU şi de MAICA DOMNULUI ,ca fiind viitorul al doilea IERUSALIM şi GRADINA MAICII DOMNULUI ! Nu sunt vorbe goale, ci o certitudine ! ÎNSUŞI MÂNTUITORUL a apărut pe Cer şi mi-a spus că EL aici va veni pentru a doua oara ! Si iarasi spun : Nu spun de la mine, si nici din carti sau din auzite ! Ci spun din cele traite de mine live ! Asa cum traim toate cele firesti si lumesti, eu traiesc cu VOIA DOMNULUI, toate câte scriu si pentru care garantez chiar cu propria-mi viaţă !
      Deci, si aici te contrazic draga mea, sper ca ma adresez corect ,că ROMÂNIA este ŢARA acea aleasă de DUMNEZEU şi de MAICA DOMNULUI , pentru a fi al doilea IERUSALIM ! GRADINA MAICII DOMNULUI, este deja ROMÂNIA ! Iar CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, nu est un moft sau un lux, sau altfel cum spun unii si altii ! Ci este de Sus de la DUMNEZEU orânduit ,ca sa fie ridicata în ROMANIA ! Cu drag, MARIA

      Ștergere
    2. Nu eu am ales ca sa spun ca ROMANIA este GRADINA MAICII DOMNULUI, sau viitorul al doilea IERUSALIM ! Ci ÎNSUŞI MANTUITORUL a ales , si mi-a dezvaluit mie roabei Sale si aceasta TAINA MARE, pe care am impartasit-o si Semenilor nostri, şi voi împărtăşi în continuare ,din PORUNCA LUI DUMNEZEU !

      Ștergere